پکیج آموزش وردپرس همراه با 34 جلسه آموزشی کاملا رایگان
اگر شما هم به فکر راهاندازی یک وبسایت برای خود هستید احتمالاً تا به الآن اسم وردپرس را شنیدهاید و با سرچ کردن در گوگل با انواع و اقسام پکیج آموزش وردپرس ، دورههای وردپرس و کلاسهای آموزشی آن روبهرو شدهاید. اما قبل از شرکت کردن در این دورهها بهتر است بدانیم وردپرس چیست؟ چرا نسبت به سایر سیستمهای مدیریت محتوا از محبوبیت بالاتری برخوردار است؟ اصلاً سیستم مدیریت محتوا چیست؟ چرا باید وردپرس را یاد بگیریم. در این مطلب قصد داریم پاسخ تمامی سؤالات بالا را به شما داده و درنهایت یک دوره جامع آموزش رایگان وردپرس را به شما معرفی میکنیم.
آنچه در این مقاله میخوانید
پکیج آموزش رایگان وردپرس
برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس تعاریف متعددی ارائهشده است اما قبل از آن بهتر است بدانیم سیستم مدیریت محتوا یا CMS چیست؟ سیستم مدیریت محتوا یا CMS که مخفف Content Management System است یک نرمافزار تحت وب است که به کاربران اجازهی تولید و انتشار محتوای دیجیتال مانند تصویر، ویدیو، فایل صوتی و … را میدهد بدون آنکه نیاز به آموزش و علم برنامه نویسی داشته باشید.
از سیستمهای مدیریت وب میتوان به جوملا، دروپال، پرساشتاپ، وردپرس و… اشاره کرد که در میان آنها وردپرس از محبوبیت و معروفیت بیشتری برخوردار است. بنابراین اگر بخواهیم به بیان خیلی ساده وردپرس را تعریف کنیم، وردپرس عبارت است از یک سیستم مدیریت محتوا که با استفاده از این سیستم شما میتوانید وبلاگ شخصی یا سایت فروشگاهی خود را در کمترین زمان ممکن راهاندازی کنید.
حال اگر بخواهیم وردپرس را تخصصیتر تعریف کنیم وردپرس (WordPress) یک سیستم مدیریت محتوای اوپن سورس (open source) و رایگان است که بر مبنای زبان php نوشتهشده است. اوپن سورس بودن این نرمافزار به این معناست که اگر شما به علم برنامهنویسی آگاهی داشته باشید میتوانید هر نوع تغییری را در آن به وجود آورید. مثلا برنامه نویسان زیادی هستند که برای این CMS پلاگینها و قالبهای وردپرس زیادی ساختهاند که از بهترین آنها میتوان به قالب وردپرس اهورا اشاره کرد.
تاریخچه وردپرس
وردپرس در 27 می سال 2003 توسط مت مولنوگ (Matt Mullenweg) بهصورت رسمی عرضه شد. این سیستم ابتدا برای ساخت وبلاگ استفاده میشد که باگذشت زمان و آپدیتهای مختلف، امکان ساخت و راهاندازی انواع سایت اعم از سایت فروشگاهی به وسیله پلاگین فروشگاه سازی چون ووکامرس، سایت خبری، شرکتی، آموزشی و … را برای ما فراهم میکند. امروزه بیش از 40 درصد از سایتهای موجود در بستر اینترنت با استفاده از وردپرس ساختهشدهاند.
دلیل محبوبیت وردپرس
وردپرس از ویژگیها و مزایایی بسیاری ازجمله رایگان بودن، انعطافپذیری زیاد، سرعتبالا، سئو مناسب و … نسبت به سایر سیستمهای مدیریت محتوا نظیر جوملا و دروپال برخوردار است که در زیر به تفضیل به توضیح این ویژگیهای برتر میپردازیم.
هزینه راهاندازی سایت با وردپرس
امکان ساخت سایت با وردپرس بهصورت کاملاً رایگان وجود دارد. سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارای قالبها و افزونههای متعددی است که اکثراً رایگان هستند و شما میتوانید بدون هیچ هزینهای وبسایت موردنظر خود را راهاندازی کنید. همچنین میتوانید برای دستیابی به امکانات بیشتر با خرید قالب و یا افزونههای غیررایگان با هزینهی بسیار پایین به امکانات بیشتر و بهتری دسترسی پیدا کنید.
انعطافپذیر بودن وردپرس
یکی از ویژگیهای منحصربهفرد وردپرس انعطافپذیری بالای آن است بهطوریکه شما قادر هستید با استفاده از وردپرس انواع سایت با اهداف و امکانات متنوع بسازید. شما تنها با چند کلیک ساده و در مدت زمان بسیار کوتاه میتوانید سایت دلخواه خود را بسازید. بهعنوانمثال میتوانید وبلاگ، وبسایت فروشگاهی، وبسایت شرکتی، وبسایت آموزشی، وبسایت شخصی و … بسازید.
سرعت بالا
وردپرس بهواسطه سبک بودن و افزونههای بهینهسازی سرعت سایت، نسبت به سایر سیستمهای مدیریت محتوا مانند جوملا و دروپال از سرعت بالاتری برخوردار است. و شما میتوانید با نصب یکسری پلاگین حجم فایلهای درحال اجرای خود را کمتر کنید تا سرعت سایتتان بالاتر برود. این نوع موضوعات را در پکیج آموزش وردپرس مورد بررسی قرار دادهایم.
سئو وردپرس
سئو به مجموعه کارهایی گفته میشود که انجام آن باعث میشود صفحات سایت شما در لیست نتایج موتورهای جستوجو مانند موتور جستجوی گوگل در رتبه بالاتری نمایش داده شود و درنتیجه بازدیدکننده و کاربر بیشتری را جذب کند. سیستم مدیریت محتوا وردپرس دارای افزونههایی مانند رنک مث و یوآست سئو است که در بهینهسازی صفحات سایت به شما کمک میکند و با استفاده از این افزونهها میتوانید بهراحتی سایت خود را بهینه کنید و در صفحه اول گوگل قرار بگیرید.
استفاده آسان و راحت
یکی دیگر از ویژگیهای محبوب وردپرس نصب و استفاده راحت از آن است بهطوریکه شما بدون دانستن حتی یک خط کد نویسی میتوانید سایت خود را در عرض چند دقیقه راهاندازی کنید. این ویژگی وردپرس باعث محبوبیت فراوان آن شده است.
برنامه نویسان PHP و متخصصای زیاد در دسترس
یکی از مهمترین دلایل استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس این استد که هرزمان دچار مشکل شدید یا نیاز داشتید تغییراتی روی سایتتان اعمال شود میتوایند در جاباینجا یا پونیسا درخواست متخصص دهید و سریعا نیاز خود را با یک هزینه نسبتا مناسب رفع کنید. متاسفانه در ایران برنامه نویس زبانهای جدید بسیار کمیاب است و به همین دلیل یا پیدا نمیکنید یا اگر کردید باید هزینه بسیار زیادی جهت مرتفع کردن مشکلات خود بپردازید.
قالب و پلاگینهای زیاد برای وردپرس
وقتی وردپرس را انتخاب کردید برای راهاندازی سایت فروشگاهی، خبری و… خود خیالتان راحت است که به دلیل استفاده جامع آماری بالا از وردپرس، خیلیها قبلا با مشکل شما مواجه شدند و برای این مشکلات و نیازها افرادی بودند که با تخصص برنامه نویسی PHP این مشکلات را در قالب افزونه و پلاگین رفع کردهاند. نکته بسیار مهم بعدی وفور قالبهای مختلف وردپرسی برای هرنوع سایت است. بعضی از قالبها مانند قالب اهورا از پس هرنوع سایتی برمیآیند که به آنها قالب چندمنظوره گفته میشود.
پکیج آموزش وردپرس رایگان
باتوجه به اینکه همه کسبوکارها به سمت مجازی شدن رفتهاند و این تغییر و تحولات بسیار از سمت مردم مورد استقبال قرار گرفته است، راهاندازی یک سایت میتواند در مسیر رشد و پیشرفت کسبوکار شما بسیار تاثیرگذار باشد. امروزه به لطف وردپرس شما میتوانید بهراحتی و با هزینهی بسیار پایین صاحب وبسایت شخصی خود شوید و از این طریق به ارائه خدمات و محصولات خود بپردازید و درنهایت به درآمد بیشتری از این طریق دست یابید.
حال که از مزایای بینظیر سیستم مدیریت محتوا وردپرس باخبر شدیم شاید دوست داشته باشید که با یک پکیج آموزش وردپرس به صورت رایگان آموزش خود را شروع کنید و در میان بازار پرزرقوبرق با تبلیغات فراوان دورهها، کلاسها و پکیج آموزش وردپرس آموزش رایگان وردپرس را از بهترین متخصص وردپرس ایران آموزش ببینید. برای استفاده از دوره رایگان وردپرس میتوانید پکیج آموزش وردپرس را مشاهده کنید.
این دوره آموزشی شامل 34 جلسه است. در این دوره بهصورت عملی و در قالب ویدیو به شما آموزش خواهیم داد که چطور یک وبسایت اختصاصی برای خود بسازید و با هزینه بسیار پایین وبسایت خود را راهاندازی کنید همچنین پس از پایان این دوره قادر خواهید بود که با ساخت سایتهای وردپرسی برای دیگران به کسب درآمد بپردازید. سرفصلهای این دوره به شکل زیر است:
چگونه سایت ودپرسی بسازیم
در این جلسه به شما آموزش خواهیم داد که چرا ساخت سایت ضروری است و چگونه سایت بسازیم؟ دامنه چیست؟ بهترین پسوند دامنه چیست؟ ثبت دامنه مناسب، هزینه خرید دامنه، هاست چیست و انواع هاست برای ساخت سایت، قیمت هاست، ویژگیهای هاست مناسب، هاست ویندوز یا لینوکس، فضای هاست، پهنای باند، کنترل پنل و … خواهیم پرداخت. شما پس از این جلسه با ماهیت راهاندازی سایت وردپرسی و شروع کار آشنا میشوید.
آموزش ثبت دامنه .ir و .com بصورت عملی
در جلسه دوم از پکیج آموزش وردپرس به شما آموزش ثبت دامنه .ir و .com را بصورت کاملا عملی به شما توضیح میدهیم و بعد از تماشای ویدیوی این جلسه شما قادر خواهید بود به ثبت دامنه .ir و .com بپردازید. البته که همه دامنهها تقریبا به یک شکل ثبت میشوند و تنها ممکن است در بخش تنظیمات دامنه و ست کردن آن روی هاست کمی فرق کنند اما به صورت کلی این آموزش شما را برای ثبت دامنه دات ایار و دات کام از آموزشهای دیگر بینیاز میسازد.
آموزش خرید بهترین هاست برای وردپرس
در جلسه سوم به شما آموزش میدهیم که چطور به خرید هاست بپردازید تا مراحل بعدی بتوانید وردپرس را روی سایت نصب کنید. به صورت کلی هاستهای مختلفی وجود دارد که شما میتوانید از آنها برای راهاندازی سایت وردپرس خود استفاده کنید مثلا هاست لینوکسی، دایرکت ادمین، پلسک و… در این جلسه آموزشی از پکیج آموزش وردپرس به شما آموزش میدهیم بهترین هاست وردپرس را انتخاب کنید.
آموزش اتصال دامنه به هاست
پس از اینکه هاست و دامنه خود را خریداری کردید باید دامنه را به هاست متصل کنید که در این جلسه از دوره رایگان آموزش وردپرس بهطور کامل به شما نحوه اتصال دامنه به هاست را آموزش میدهیم. اما به صورت کلی باید بدانید این فرایند حداکثر تا 48 ساعت طول میکشد تا از طریق هاستینگ اطلاعات شما دریافت و تایید شود.
وردپرس چیست؟ چگونه با وردپرس سایت بسازیم
در این جلسه به معرفی سیستم مدیریت محتوای وردپرس میپردازیم و به شما آموزش میدهیم که چگونه با وردپرس سایت بسازید. بعد از این دوره شما دقیقا میتوانید یک سایت وبلاگ وردپرسی داشته باشید و در جلسات بعدی یادمیگیرید چطور سایت وردپرسی خود را به فروشگاه تبدیل کرده و از طریق ساخت سایت برای خود و دیگران کسب درآمد کنید.
نصب وردپرس روی دایرکت ادمین
در این جلسه از دوره آموزش رایگان وردپرس قصد داریم به آموزش نصب وردپرس بر روی هاستهای با سیستم عامل دایرکت ادمین بپردازیم و توضیح دهیم که دایرکت ادمین چیست؟ سپس آموزش ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین را به شما آموزش دهیم. دایرکت ادمین یکی از بهترین سیستم عاملهای حال حاضر بازار است.
آموزش نصب وردپرس روی هاست CPanel
در این جلسه به آموزش اینکه سی پنل (CPanel) چیست؟ و نصب وردپرس بر روی هاست سی پنل میپردازیم. CPANEL یکی از دیگر از سیستمهای عامل مورد استفاده در هاست است که تا قبل از تحریمها بسیار مورد اقبال وبمستران قرار گرفت، زیرا کار کردن با این سیستم بسیار آسان بود. برای اینکه این پکیج آموزش وردپرس جامع باشد این آموزش را نیز برای شما در دسترس قرار دادهایم.
ورود به مدیریت وردپرس و کار با پیشخوان وردپرس
در این جلسه از آموزش رایگان وردپرس قصد داریم به شما ورود به مدیریت وردپرس و کار با پیشخوان وردپرس را آموزش دهیم. پیشخوان وردپرس، همه داستان است. شما از طریق این پنل مدیریت است که نوشتهها و محتوای خود را مدیریت میکنید یا تمام آپدیتهای پلاگینها و قالبها را از این بخش دریافت میکنید یا بهتر است بگویم مغز وردپرس شما بخش پنل مدیریت آن است که خیلیها حتی اگر آموزش بدهند فوتهای کوزهگریای وجود دارد که از آن بی خبرند.
آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست
در جلسه نهم به آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست، آموزش نصب XAMPP روی ویندوز، ساخت دیتابیس در XAMPP و آپلود وردپرس روی لوکال هاست میپردازیم. اهمیت این آموزش جایی مشخص میشود که شما یک سایت درحال کار دارید و قرار است تغییراتی را روی این سایت انجام دهید. مثلا قرار است افزونه وردپرسی را اضافه کنید یا تم و قالب سایت خود را تغییر دهید. طبق تجربه اتفاق خاصی برای سایت شما قرار نیست بیفتد تا وقتی که قبل از اجرای مستقیم روی سایت اصلی، روی سایتی که در لوکال هاست اجرا کردهاید تغییرات را اعمال کنید، تست کنید، سپس روی سایت خود اجرا کنید.
آموزش نصب وردپرس روی مک بوک
همیشه یکی از بزرگترین مشکلات در آموزشهای ایرانی این است که به دارندگان لپتاپهای اپل و سیستم علمل مکینتاش ظلم میشود زیرا آنقدر این دستگاهها گران قیمت هستند که هرکسی نمیتواند از طریق آموزش مستقیم روی این نوع از کامپیوترها به شما عزیزان اپل باز آموزش دهد و از آنجاکه بسیاری از طراحان وب از مک بوک استفاده میکنند در این جلسه از آموزش تصمیم گرفتیم به شما نحوه نصب وردپرس روی کامپیوتر مک را با استفاده از MAMP آموزش دهیم.
آموزش نحوه نوشتن مطلب در وردپرس
در این جلسه از دوره رایگان آموزش وردپرس قصد داریم به شما نحوه نوشتن مطلب در وردپرس، آموزش کار با گوتنبرگ، تنظیمات گوتنبرگ، افزودن بلوک در گوتنبرگ، افزودن تصویر در گوتنبرگ، افزودن تیتر به نوشتهها در گوتنبرگ، افزودن فهرست به مطالب، افزودن لینک به نوشتهها، انتشار مطلب نوشته شده و … بپردازیم.
تنظیمات و مدیریت دسته بندی در وردپرس
دستهبندی موضوعات در وبسایت یکی از مهمترین و کلیدیترین عملیاتهای مهم و اثر گذار در فزایند سئو است. دستهبندی در وبسایت شما در اصل به خزندههای گوگل این مفهوم را منتقل میکند که سایت شما در کدام حیطه فعالیت میکند و در کدام دسته از موضوعات و ستونهای قرار میگیرد. مثلا: دسته وردپرس، دیجیتال مارکتینگ، مکانیکی و… که در این جلسه از پکیج آموزش وردپرس رایگان وردپرس به آموزش مدیریت دسته بندی در وردپرس و افزودن دستهبندی جدید به وردپرس میپردازیم.
آموزش برچسبها در وردپرس و تعداد مناسب برچسب
یکی دیگر از نکات بسیار مهم در دستهبندی مقالات و موضوعات سایت استفاده از برچسبها یا تگهاست که به سئو سایت شما بسیار کمک میکند و شما میتوانید سایت خود را در یک کتگوری خاص به مخاطبان خود و گوگل معرفی کنید. مثلا شما قرار است در دستهبندی دیجیتال مارکتینگ یک مقاله منتشر کنید با عنوان ایمیل مارکتینگ اما برای ایمیل مارکتینگ دستهبندی به صورت جداگانه تولید نمیکنید اما با یک برچسب ایمیل مارکتینگ به رباتهای گوگل کمک میکنید تا دقیقتر شما را دستهبندی کنند و درنتایج نشان دهند و ما در پکیج آموزش وردپرس و در این جلسه به اهمیت برچسبها در وردپرس و تعداد مناسب این برچسبها در محتوا، استفاده از برچسبها به روش صحیح در وردپرس میپردازیم.
تفاوت برگه و نوشته در وردپرس چیست
اکثر کاربرانی که تازه با وردپرس آشنا میشوند فکر میکنند نوشتهها و برگهها در وردپرس یکی است و مثلا برای نوشتن یک مقاله یک برگه جدید میسازند و اگر از یک قالب المنتوری نیز استفاده کنند شروع میکنند به نشر محتوا در برگههای جدیدی که ساختهاند. اما در این جلسه از آموزش به آموزش اینکه برگه وردپرس چیست و تفاوت نوشته و برگه در وردپرس میپردازیم.
آموزش ساخت برگه جدید در وردپرس و مدیریت صفحات
شاید دوست داشته باشید یک صفحه محصول جدید داشته باشید و از صفحات محصول ووکامرس استفاده نکنید. یا دوست داشته باشید یک سری از دستههای مشخص شما تم برگههای نمایش دهنده محصولات و نوشتههای با دیگر صفحهها متفاوت باشد. ما در این بخش از پکیج آموزش وردپرس به بررسی و آموزش ویرایش برگه ها در وردپرس، ساخت برگه جدید در وردپرس، افزودن عنوان برگه جدید در وردپرس، نمایش تصویر در برگه جدید، انتخاب تصویر برای درج در گالری و مدیریت برگههای وردپرس میپردازیم.
آموزش مدیریت رسانه در وردپرس
منظور از مدیریت رسانه دقیقا همان عکسها، ویدئوها و صوتهایی است که شما برای بالاتر بردن کیفیت مقالات و گرفتن رتبه بالاتر از گوگل در مقالت و صفحات محصولات خود در سایت استفاده میکنید که نکات ریزی وجود دارد مثلا بهترین اندازه تصویر در مقالات که با دانستن دقیقتر آن میتوانی از سئو بهتری برخوردار باشید. ما در جلسه شانزدهم از دوره آموزش رایگان وردپرس میهن وردپرس به بررسی مفاهیم و مدیریت رسانه در وردپرس، لزوم مدیریت رسانه در وردپرس، تاثیر رسانه در فرایند سئو سایت، ویرایش تصویر، بخش کتابخانه در وردپرس و موارد رسانه میپردازیم.
آموزش مدیریت نظرات در وردپرس
کامنتها و نظرات مشتریان در وبسایت یا در شبکههای اجتماعی همیشه حائز اهمیت بوده و باعث میشد تا ما نسبت به نظرات مثبت منفی و آموزشی پستها و مقلات خود را ویرایش کنیم یا تغیراتی کاربر پسند در فرایند پیش رو اعمال کنیم. اما در وردپرس شما میتوانید تنظیماتی را انجام دهید که مثلا: فلان کامنت و نظر منتشر شود یا نه؟ آیا فلان اکانت در سایت شما اجازه کامنت گذاشتن دارد یا نه؟ کامنتهایی که حاوی حرفهای رکیک است نمایش داده شود یا نه؟ ما در این جلسه از دوره رایگان آموزش وردپرس به بررسی و آموزش مدیریت نظرات در وردپرس و آموزش کار با زبالهدان در مدیریت نظرات میپردازیم.
قالب وردپرس چیست
بلاخره رسیدیم به یک دغدغه عمومی بین کاربران تازه وارد به دنیای وب و کسانی که دوست دارند وبسایتشان را وردپرسی بسازند. به صورت مختصر باید خدمتتان عارض شوم قالب وبسایت شما دقیقا آن چیزی است که باعث میشود سایت شما زیباتر و کاربر پسندتر به چشم بیاید و از نظر رابط کاربری اگر بتوانید یک قالب حرفهای انتخاب کنید که حتی در سئو شما نیز تاثیر مثبت دارد. و ما در این جلسه از پکیج آموزش وردپرس به اینکه قالب وردپرس چیست؟ مدیریت قالب وردپرس، راهنمای انتخاب قالب وردپرس، بررسی بهترین قالب وردپرس، کار با بخش نمایش در وردپرس و حذف قالب وردپرس میپردازیم.
آموزش نصب قالب وردپرس
بعد از اینکه شما بین این همه خوشگل یکی را انتخاب کردید (قالب وردپرسی) متوجه میشوید یک سری از قالبها بسته نصبی آسان دارند و یک سری باید مرحله به مرحله در پوشههای مختلف هاست شما بارگذاری شود و یک سری دیگر مانند قالب وردپرس اهورا به سادگی در بخش مدیریت وردپرس و افزودن پوسته قالب بارگذاری و اجرا هستند. ما در جلسه نوزدهم از پکیج آموزش وردپرس به آموزش نصب قالب وردپرس، نصب قالب وردپرس از طریق پنل مدیریت، آموزش نصب قالب وردپرس از مخزن وردپرس و آپلود قالب وردپرس از روی کامپیوتر شخصی میپردازیم.
آموزش ساخت فهرست در وردپرس
فهرستها از دیگر نکات بسیار مهم در فرایند سئو است. زیرا فهرست در هدر سایت یا در فوتر سایت شما قرار دارد و این دو در تمام صفحات و برگههای وبسایت شما مشترک است و به خزندگان گوگل این امکان را میدهد مطابق با فهرست شما اصلیترین دستههای سایت و مهمترین موضوعات سایت شما را مشخص کنند و اگر شما از طریق فهرست به دسته یا مقاله خاصی لینک دهی کنید میزان اهمیت آن صفحه را به گوگل نمایش میدهید. دستهها، برچسبها و فهرستها از مهمتری بخشهایی است که در دسته بندی سایت شما به گوگل کمک میکند.
در این جلسه از پکیج آموزش وردپرس رایگان به بررسی اهمیت وجود فهرست در سایت، آموزش ساخت فهرست در وردپرس، انتخاب جایگاه برای هر فهرست در وردپرس، بررسی تنظیمات فهرست، آموزش ساخت فهرستهای آبشاری در وردپرس میپردازیم.
آموزش سفارشی سازی وردپرس
در این جلسه از پکیج آموزش وردپرس رایگان آموزش کار با بخش سفارشی سازی، آموزش شخصی سازی قالب وردپرس، سفارشیسازی فهرست در وردپرس و سفارشی سازی در قالبهای مختلف میپردازیم. این فرایند کمک میکند تا ما اگر قالبی را خریداری کردیم و خواستیم بخشهای پیش فرض یک قالب را تغییر دهیم و آن را سفارشی سازی کنیم، به راحتی انجامش دهیم.
آموزش مدیریت ابزارک در وردپرس
در این جلسه از پکیج آموزش وردپرس رایگان آموزش مدیریت ابزارک ها در وردپرس، مدیریت ستون کناری وردپرس، حذف ابزارک در وردپرس میپردازیم. شاید دوست داشته باشید در سایدبار صفحات سایت شما دستهبندیها، آخرین نوشتهها یا حتی تبلیغات نمایش داده شود. با این آموزش میتوانید در بخشهایی از سایت شما که از ابزارکها استفاده میکنند، مانند سایدبار چپ و راست و فوتر هر تغیری که دوست دارید اعمال کنید.
افزونه وردپرس و نحوه کارکرد آن
راه نجات همه مشکلات شما در وردپرس استفاده از همین پلاگینها و افزونههاست. ممکن است بخواهید بجای استفاده از پنل کاربری بسیار زشت ووکامرس از یک پنل کاربری حرفهای مانند میهن پنل استفاده کنید یا شاید بخواهید سرعت لود سایت خود را برای کاربران بالا ببرید. برای همه این کارها شما باید از افزونههای وردپرسی که خیلی از آنها به صورت رایگان در مخزن وردپرس موجود است استفاده کنید. در این جلسه از پکیج آموزش وردپرس به بررسی اینکه افزونه وردپرس چیست؟ لزوم نصب افزونه در سایت وردپرسی، ساختار افزونههای وردپرس و معرفی بهترین افزونه وردپرس میپردازیم.
آموزش نصب افزونه در وردپرس
در این جلسه از پکیج آموزش وردپرس به آموزش آموزش نصب افزونه در وردپرس، نصب افزونه وردپرس از پیشخوان، نصب افزونه وردپرس بصورت دستی، نصب افزونه وردپرس از طریق هاست و نصب افزونه وردپرس از طریق Github میپردازیم.
آموزش مدیریت کاربران وردپرس
در این جلسه از پکیج آموزش وردپرس به آموزش مدیریت کاربران وردپرس، آشنایی با بخش کاربران در وردپرس، بخش ورود و ثبت نام سایت و آموزش ویرایش پروفایل کاربری میپردازیم.
نقش کاربران در وردپرس و سطوح دسترسی
شاید شما بخواهید نویسنده در سایت خود داشته باشید، یا شاید دوست داشته باشید کسی در نبود شما به پنل مدیریت دسترسی داشته باشد و سایت را مدیریت کند. تمامی اینها از بخش مدیریت کاربران وردپرس امکان پذیر است. در این جلسه به آموزش نقش کاربران در وردپرس (مدیر، ویرایشگر، نویسنده، مشارکتکننده، مشترک) ، سفارشی کردن نقشهای کاربری در وردپرس و ایجاد نقش کاربر سفارشی در وردپرس میپردازیم.
شورت کد وردپرس
یکی از مهمترین بخشهایی که باید در وردپرس بلد باشید استفده از کدهای کوتاه است! مثلا ممکن است بخواهید مرچنت کدی که درگاه پرداخت بانکی به شما داده است را بارگذاری کنید. یا نماد اعتماد گرفتهاید و میخواهید از آن روی سایت خود استفاده کنید. باید بلد باشید این کدهای کوتاه را در کجا قرار دهید. در این جلسه از پکیج آموزش وردپرس به بررسی کدهای کوتاه در وردپرس، اهمیت استفاده از shortcode در وبسایت و مزایای استفاده از شورت کد میپردازیم.
آموزش تنظیمات وردپرس
حالا که اکثر فرایندهای وردپرس را به دستری انجام دادی و جلسات را مطابق با شماره آموزش جلو رفتید باید یک سری تنظیمات کلی و در پنل مدیریت سایت خود انجام دهید که ما در این جلسه به آموزش در پکیج آموزش وردپرس، تنظیمات وردپرس که یکی از مهمترین قسمتهای سایت است میپردازیم تا شما دیگر هیچ مشکلی در کاربا پنل مدیریت وردپرس نداشته باشید.
پیوند یکتا در وردپرس و بهترین ساختار نامک
در این جلسه از دوره و پکیج آموزش وردپرس رایگان به بررسی و آموزش پیوند یکتا در وردپرس، ساختارهای پیوند یکتا در وردپرس، بهترین ساختار نامک برای وردپرس، بهترین پیوند یکتا برای سایت شرکتی و بهترین پیوند یکتا برای سایت خبری و تفریحی و مجلهای میپردازیم. تمامی این موضوعاتی که در این جلسه آموزشی گفته میشود از مهمترین و تاثیرگذارترین فرایندهایی است که شما باید برای سئو سایت خود انجام دهید.
افزونههای ضروری وردپرس
در این جلسه به بررسی افزونههای ضروری وردپرس و معرفی افزونههای افزونه لایت اسپید کش، افزونه Yoast SEO Premium، افزونه ورود و عضویت کاربران میهن پنل، افزونه All In One WordPress Security، افزونه Google Analytics، افزونه ووکامرس و افزونه Akismet میپردازیم. این افزونهها به شما کمک میکنند تا وبسایتی سبکتر و سریعتر داشته باشید و در از نظر امنیت بتوانید امنیت خوبی را برای سایت خود بسازید. بعد از دیدن این جلسه متوجه میشوید چقدر استفاده از افزونههای مناسب برای سایت شما ضروری است.
آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی و اتصال آن به وردپرس
بلاخره رسیدیم به بخش شیرین ماجرا. در این بخش شما میتوانید از درگاهای پرداخت واسط مانند زرینپال و… درخواست درگاه پرداهت کنید و سپس فرایندی که در این جلسه آموزشی گفته میشود را انجام هید تا وبسایت شما به یک سیستم کسب درآمد اتوماتیک تبدیل شود. در این جلسه از پکیج آموزش وردپرس به بررسی و آموزش ساخت درگاه پرداخت اینترنتی، دریافت نماد اعتماد، نحوه کار درگاههای پرداخت واسطه، نحوه اتصال درگاه پرداخت به سایت و راهاندازی درگاه پرداخت با دیگر درگاهها میپردازیم.
طراحی صفحات سایت با المنتور
المنتور محبوبترین صفحه ساز موجود وردپرس است که همه چیز درآن به صورت درگانددراپ است! یعنی شما میکشید و رها میکنید و تغییراتی که دوست دارید در آن صفحه اتفاق میافتد. ما در طراحی قالب وردپرس اهورا از همین افزونه صفحه ساز محبوب استفاده کردیم و از زیباترین المانها درآن جا دادهایم. در این جلسه از پکیج آموزش وردپرس به بررسی و آموزش کار با المنتور، نحوه کار با صفحه ساز المنتور و آشنایی با امکانات کلی المنتور میپردازیم.
آموزش انتقال سایت از لوکال هاست به هاست اصلی
اگر یادتان باشد در جلسه ساخت لوکال هاست به شما گفتم شما برای اینکه به وبسایت خود آسیب نزنید، بهترین کار این است که قبل از نصب تم و قالب جدید یا حتی افزونه جدید آن را اول روی لوکال هاست خود تست کنید. حالا میخواهید تمام این فرایندی که انجام دادهاید را به سایت خود منتقل کنید و برای این کار باید از عملیات درون ریزی و برون ریزی استفاده کنید.
در این جلسه از پکیج آموزش وردپرس رایگان به آموزش انتقال سایت از لوکال هاست به هاست، آموزش کار با افزونه All in One WordPress Migration، درونریزی اطلاعات در سایت اصلی، بررسی سایت پس از انتقال اطلاعات و ارتقا سایز آپلود در سایت با افزونه WordPress Max Upload Size میپردازیم.
اختتامیه و جمع بندی
بسیاری از دانشجویان این دوره هستند که با سن کم به کسب درآمد رسیدهاند و چند روز پیش در اینستاگرام پسری 14 ساله پیام داده بود که پس از مشاهده و آموزش این دوره توانسته با دریافت پروژههای طراحی سایت با وردپرس به درآمدی ماهانه بالغ بر 10 میلیون تومان برسد. بدون شک شما هم میتوانید با دیدن این آموزش و این دوره به درآمد رسیده و یا از پس کارهای ساده و سطح متوسط سایت خود بربیایید. همین الآن این دوره را شروع کنید و از طراحی سایت برای خودتان یا دیگران کسب درآمد کنید.
شاد و پیروز باشید.
با سلام
من قالب حرفهای اهورا و میهن پنل پرو ، رو خریداری نمودم.
در دوره رایگان، مطالب آموزشی خوبی ارائه شده ولی واقعا نیازمند یک دوره آموزشی مخصوص قالب اهورا هستیم که جزییات انجام هر نوع فعالیت، بصورت ویدئویی و مبسوط در قالب اهورا بیان بشه.
دوره جامع، واقعا گسترده هست و همچنین برای من نوعی که نیاز به برنامه نویسی ندارم و دانش کار با اهورا برای من کافی هست، خیلی سنگین هست
همچنین قیمت دوره جامع بالا هست
اگه آموزشهای ویدئویی و آپدیت کار و تنظیمات قالب اهورا (و میهن پنل) رو با تعداد بیشتر ارائه کنید ممنون میشم
با سپاس از آموزشهای به روز و عالی شما
درود بر شما. به زودی مستندات قالب و افزونه رو تکمیل می کنیم.
سلام.
تعداد جلسات 32 تا هست عنوان رو درست کنید .
ممنون از آموزش خوب شما.
درود بر شما در حال ضبط مجدد دوره هستیم به زودی اصلاح میشه. سپاس