جلسه ۲۱: مدیریت دسته بندی در وردپرس

4.4 / 5. تعداد رای: 190

مدیریت دسته بندی در وردپرس

زمانی که می‌خواهید در پنل کاربری خود از بخش نوشته‌ها > همه نوشته‌ها، نوشته جدیدی را منتشر یا ویرایش کنید یک بخش به نام دسته‌بندی در ستون سمت چپ دارید. از همین‌جا می‌توانید یک دسته جدید به آن اضافه کنید.

اما در زیرمجموعه بخش نوشته‌ها در پیشخوان سایت یک بخش به نام دسته‌بندی دارید که در آنجا می‌توانید دسته‌بندی‌های سایت خود را مدیریت کنید و آن‌ها را به‌صورت سلسله مراتبی ویرایش کنید.

انتخاب دسته‌بندی نوشته وردپرس
انتخاب دسته‌بندی نوشته وردپرس

وقتی روی دسته بندی کلیک کنید، دو بخش را مشاهده خواهید کرد. بخش سمت راست برای ساخت دسته بندی جدید و بخش سمت چپ برای ویرایش دسته‌بندی‌های قدیمی است. دسته بندی پیشفرضی به نام دسته‌بندی نشده را در لیست دسته‌بندی‌ها مشاهده می‌کنید. این دسته‌بندی قابل حذف نیست و به‌عنوان دسته‌بندی پیشفرض در وردپرس استفاده می‌شود. پس پیشنهاد می‌کنیم آن را ویرایش کنید.

بخش دسته‌بندی مطالب در وردپرس
بخش دسته‌بندی مطالب در وردپرس

به‌عنوان‌مثال در اینجا نام این دسته‌بندی را لپ تاپ می‌گذاریم. پیشنهاد می‌کنیم که نامک آن را انگلیسی قرار دهید. می‌توانید دسته‌بندی دیگری را نیز ایجاد کنید و نام آن را به فارسی موبایل و نامک را Mobile بگذارید.

نامک دسته بندی چیست

منظور از نامک این است که زمانی که دسته‌بندی جدیدی ایجاد می‌کنید و روی نمایش کلیک می‌کنید، می‌توانید این دسته‌بندی را در سایت مشاهده کنید. در اینجا در قسمت بالای سایت آدرس سایت را مشاهده می‌کنید که در کنار آن نامک شما نمایش داده شده است.

نمایش نامک در نشانی سایت
نمایش نامک در نشانی سایت

افزودن دسته‌بندی جدید به وردپرس

همچنین اگر شما بخواهید می‌توانید از بخش سمت راست یک دسته‌بندی جدید ایجاد کنید و نام و نامک آن را به‌دلخواه وارد کنید و روی دکمه افزودن دسته تازه کلیک کنید. شما می‌توانید برای دسته‌بندی‌های خود یک دسته‌بندی زیرمجموعه نیز داشته باشید. به‌عنوان‌مثال در اینجا ما قصد داریم برای موبایل یک دسته‌بندی زیرمجموعه به نام موبایل‌های اندرویدی ایجاد کنیم. پس در ستون سمت راست در قسمت نام عبارت موبایل‌های اندرویدی را وارد کنید و در بخش نامک Android Phone را وارد کنید. در اینجا شما باید دسته مادر را روی موبایل قرار دهید.

افزودن دسته‌بندی زیرمجموعه به سایت
افزودن دسته‌بندی زیرمجموعه به سایت

به‌این‌ترتیب این دسته زیرمجموعه دسته موبایل خواهد بود. به این شکل شما می‌توانید خیلی راحت دسته‌های خود را به‌صورت سلسله مراتبی مدیریت کنید.

ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که تا حد امکان تعداد این دسته‌ها را در سایت خود کمتر کنید. کم بودن تعداد دسته‌ها باعث می‌شود که سایت شما کاربرد بهتری داشته باشد و کاربر تجربه کاربری بهتری در سایت شما داشته باشد تا اینکه شما ده‌ها دسته‌بندی در سایت خود داشته باشید و بخواهید کار کاربر را در سایت خود سخت کنید.

تعداد دسته‌بندی‌ها را زیاد نکنید!

ممکن است شما فکر کنید وب‌سایت های معتبری مانند آمازون یا دیجی کالا ده‌ها و شاید صدها دسته‌بندی دارند. اگر شما می‌خواهید یک وب‌سایت به این بزرگی داشته باشید و تعداد زیادی محصولات به آن اضافه کنید لازم است که دسته‌بندی‌های زیادی ایجاد کنید ولی باید حتماً در نظر داشته باشید که مانند دیجی کالا دسته‌بندی‌های خود را به‌صورت مرتب و شیک بچینید تا کاربر بتواند محصول دلخواه خودش را پیدا کند.

اما این نکته را باید در نظر داشته باشید که در بخش دسته‌بندی‌ها شما دسته‌بندی نوشته‌های وب‌سایت را کنترل و مدیریت می‌کنید و صحبت از دسته‌بندی محصولات نیست. منظور دسته‌بندی مقالات، اخبار، اطلاعیه‌ها و یا فایل‌های دانلودی که شما در وب‌سایت خود قرار می‌دهید است.

برای اینکه بتوانید دسته‌بندی محصولات خود را انجام بدهید در دوره بعد یعنی دوره آموزش کار با ووکامرس یاد می‌گیرید که چطور محصولات خود را دسته‌بندی کنید. برای دسته‌بندی مقالات وردپرس باید سعی کنید این تعداد کمتر باشد تا کاربر بتواند مقاله موردنظر خود را به‌راحتی در سایت شما پیدا کند.

به‌عنوان‌مثال ممکن است که شما یک سایت مربوط به خودرو داشته باشید و بخواهید در مورد تعمیرات خودرو یک دسته‌بندی بسازید. برای این کار در قسمت نام تعمیرات خودرو را وارد کنید و در قسمت نامک Car Repair را وارد کنید و روی افزودن دسته‌بندی کلیک کنید. اکنون به مثلاً می‌خواهیم یک صفحه به نام پژو 206 داشته باشیم و آموزش مربوط به تعمیرات پژو 206 را درون آن قرار بدهیم.

برای این کار ما پیشنهاد نمی‌کنیم که یک دسته‌بندی جدید ایجاد کنید، بلکه می‌توانید جلسه بعد را ببینید و این کار را یاد بگیرید. شما می‌توانید خیلی راحت مانند اینستاگرام هشتگ‌گذاری کنید و آن دسته‌بندی‌هایی که در سایت زیاد اولویت ندارند را برچسب‌گذاری کنید. پس حتماً جلسه بعد را ببینید.

موفق و سربلند باشید. 🙂

آموزش کامل وردپرس

این مقاله بخشی از دوره آموزش رایگان وردپرس هست. با مشاهده این دوره رایگان، می‌توانید کار با وردپرس را به صورت کامل یاد بگیرید.

دوره رایگان آموزش وردپرس
نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟

  1. U339015 ۲۳ فروردین ۱۴۰۳

    تفاوت اين بخش دسته بندي با فهرست در منو نمايشچي هس

  2. U334018 ۳ اسفند ۱۴۰۲

    سلام
    با توجه به اینکه من یک پست تایپ با تاکسونومی مخصوص ایجاد کرده ام ، چگونه محتوا هایی که در این پست تایپ منتشر می کنم را در دسته بندی مقاله های سایتم که در بخش نوشته ها می باشد قرار دهم ؟

  3. U337488 ۳ بهمن ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر ممنون از آموزش های فوق العادتون میخاستم بپرسم تفاوت جلسه ی ۱۶ و ۲۱ در چیه؟ کمی گیج شدم گویا هردو اموزش منو میباشند اما چه تفاوتی دارند میشه راهنمایی کنید لطفا

    • Reza Rad رضا راد ۴ بهمن ۱۴۰۲

      سلام جلسه ۱۶ در مورد منو هست ولی ۲۱ در مورد ساختار منو و دسته بندی تو منو و با هم فرق دارن

  4. U331800 ۲۶ دی ۱۴۰۲

    سلام چطور میشه ادیتور گوتنبرگ رو برای توضیحات دسته بندی فعال کرد؟

  5. U334286 ۲۵ آذر ۱۴۰۲

    سلام .منوی بالای صفحه باید در برگه ایجاد شود و زیرمنو ها به عنوان دسته؟ قانون خاصی دارد؟ مثلا صفحه های داخلی تر سایت را باید اول دسته ایجاد کنیم تا در سایت نشان داده شود؟

    • Reza Rad رضا راد ۲۷ آذر ۱۴۰۲

      سلام خیر هیچ قانونی نداره

      • U334286 ۲۸ آذر ۱۴۰۲

        ممنونم. و سوال بعدی ای که دارم شاید خیلی بدیهیه اما نمیتونم تجسمش کنم. اما چه جوری هر صفحه سایت که از صقحه اول سایت کلیک میکنیم و هی جلوتر میریم رو باید ادرس بدیم؟
        مثلا صفحه اول in-jaa.com است. بعد یک دسته درست کرده ام به نام clinic پس وقتی کلیک میشود در منوبار بالا میشود این:
        حالا اگر در این صفحه بخواهم چند زیر صفحه درست کنم که با کلیک به اون صفحه های جدید برم اما در منو باز به صورت ابشاری هم نباشد کجا باید انجامش بدم؟

  6. U334725 ۱۸ آذر ۱۴۰۲

    با سلام
    چرا همه اموزش ها در منو دسته بندی نشدند؟
    مثلا اموزش افزونه
    اموزش المنتور
    و تک تک باید سرچ کنیم.

  7. U334247 ۱۰ آذر ۱۴۰۲

    سلام وقت شما بخیر
    داخل صفحه کتگوری 8 تا پست قرار میگیره و باقی پست ها به صفحه بعد میره . چطوره همه پست ها رو در یک صفحه قرار بدم و از ایجاد صفحه بندی جلوگیری کنم ؟

  8. U333068 ۴ آذر ۱۴۰۲

    سلام ممنون به خاطر آموزش هاتون.چطور میشه داخل دسته بندی محصولات را قرار بدهیم.

  9. U320804 ۲۷ آبان ۱۴۰۲

    سلام میخوام دوره بسازم در موضوع آموزشی بعد میخواستم بدونم یک دوره همون یک دسته بندی و درس همون پسته؟؟ اگر اینطوره چطور پست‌ها رو مدیریت کنم جوری که هر دوره رو زیر خودش پستاشو توی پنل مدیریت ببینم و همه پست‌های دسته بندی‌ها پشت سر هم نمایش داده نشه

  10. U331464 ۲۴ مهر ۱۴۰۲

    درود وقت بخیر
    سپاس بابت آموزش ها و راهنمایی‌هاتون
    یک سوال داشتم. من درون سایتم دو تا دسته بندی مختلف دارم که برای زیردسته‌ی اونها از یه اسلاگ مشترک میخوام استفاده کنم ولی وردپرس اجازه نمیده. به طور مثال /immigration-educational/canada/ و com/residency/canada/ اینجا یه اسلاگ مشترک توی دو تا دسته بندی مختلف داریم، من دقیقا همین کار رو میخوام انجام بدم ولی با خطا مواجه میشم، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    • Reza Rad رضا راد ۲۵ مهر ۱۴۰۲

      سلام طبیعیه توی ساختار وردپرس باید نامک ها متفاوت باشن تا مشکلی پیش نیاد. یه اسم دیگه انتخاب کنید.

      • U320804 ۲ آذر ۱۴۰۲

        پست تایپ سفارشی راه درستیه برای سئو؟
        میشه بگید خودتون دوره‌های رایگان رو چطور تعریف کردید؟ لطفاً

        میخوام دوره‌هامو هر کدوم یه دسته بندی باشه و درس‌ها هرکدوم یک پست(نوشته).

        • Reza Rad رضا راد ۲ آذر ۱۴۰۲

          اره راه درستیه. ما با دسته بندی اضافه کردیم دوره ها رو ولی اگه الان میبود با پست تایپ میساختیم.

          • U320804 ۲ آذر ۱۴۰۲

            با پست تایپ بسازیم برای توسعه یا عوض کردن قالب به مشکل نمیخوریم؟؟ قالب رو عوض کنیم پست تایپ به فنا نمیره؟ با اطلاعات و دیتاش

            • Reza Rad رضا راد ۴ آذر ۱۴۰۲

              اگر پست تایپ رو توی قالب اضافه نکنید نه مشکلی نیست. به صورت افزونه اختصاصی اضافش کنید.

    • U320804 ۲۷ آبان ۱۴۰۲

      درود.
      پوزش خوام میشه کامل بگید خودتون چطور این دوره‌های رایگانتون رو تعریف می‌کنید؟
      هر دوره یک دسته‌بندیه؟
      و هر درس یک نوشته؟ درسته..
      ولی توی یک پست تایپ جدا؟

  11. U330432 ۱۵ مهر ۱۴۰۲

    سلام وقتتون بخیر
    اگر بخوایم محصولاتی رو بفروشیم میتونیم برای هر محصول یک دسته بسازیم یا اینکار خوب نیست؟ با توجه به اینکه چیزهایی که من میخوام بفروشم رو نمیتونم توی یک دسته قرار بدم و یا اگر قرار بدم زیر دسته ها تعدادش زیاد میشه.

  12. U329544 ۱۹ شهریور ۱۴۰۲

    ببخشید من یه سوال داشتم. میخواستم بدونم امکان این وجود داره که پوسته راست چین باشه اما زبان تنظیمان و پنلمون انگلیسی باشه؟

    • Reza Rad رضا راد ۲۲ شهریور ۱۴۰۲

      سلام بله توی بخش ویرایش پروفایل تو مدیریت وردپرس زبان کاربر ادمین رو انگلیسی کنید.

  13. U328305 ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

    سلام توی فهرست موجودی میشه اون فروش تکی رو به ۳ عدد برسه وقتی اون تیک رو هم نزنیم اگه موجودیمون ۲۰ تا هم باشه یه نفرمیتونه همشو بخره .برا این راه حلی وجود داره؟

  14. U327299 ۲۰ مرداد ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر
    با تشکر از زحماتتون
    سوالم اینه که فرق بین دسته و فهرست چیه؟ و کاربرد هر کدوم برای کجاست؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۱ مرداد ۱۴۰۲

      سلام
      فهرست لیستی از لینک ها با امکان چینش درختی هست که دسترسی کاربران به لینک های مهم سایت رو آسون میکنه. دسته هم بین مطالب سایت رو مرز بندی میکنه تا سایت به صورت درست و ساختارمند پیاده سازی بشه

  15. U327772 ۲۰ مرداد ۱۴۰۲

    با سلام و احترام
    توی تعریف محصولات، من یک راهنمایی می خواستم
    عنوان برخی زیر دسته ها مشترک اند، اما کالای اون زیر دسته متفاوت اند، به طور مثال
    دسته های مادر : خیلی سبز – گاج
    زیر دسته ها : یازدهم

    کتاب های پایه یازدهم بین دو انتشارات فرق می کنه، اما وقتی من دسته “یازدهم”‌رو تعریف میکنم، کتاب ها به صورت مشترک توی هر دو انتشارات میاد. چه روشی برای تفکیک این دسته بندی وجود داره؟ ( عنوان زیر دسته مشترک است اما کتاب های داخل اون زیر دسته با هم فرق می کنند)

    • Reza Rad رضا راد ۲۱ مرداد ۱۴۰۲

      سلام این دیگه بستگی به شما داره که چطور دسته بندی رو بسازید. در این صورت بهتره ناشر رو به عنوان دسته بندی انتخاب نکنید بلکه ویژگی محصول باشه

  16. U326603 ۳۰ تیر ۱۴۰۲

    سلام
    این الان دسته بندی صفحات بلاگ بود؟ یا منظور اینه که هر محتوایی که توی سایت گذاشته میشه؟

  17. U323439 ۱۰ تیر ۱۴۰۲

    سلام استاد راد.
    1- امکانش هس رو فایلی که قراره دانلود کنیم هنگام آپلود شماره بگذارید مثلا
    “21- wordpress-cat”… بجای “wordpress-cat” خالی
    دلیل: وقتی همه جلساتو با هم دانلود میکنیم تو گذروندن جلسات اشتباه نشه

    2-: در کاور ویدیوتون نوشتین “جلسه 21 مدیریت دسته بندی” با چه فونت و چه وزنی نوشتین؟
    3- خود کاورو با چی ساختین؟ (فوتوشاپ یا چه اپ موبایلی ؟)

    • Reza Rad رضا راد ۱۳ تیر ۱۴۰۲

      درود بر شما. پس از دانلود باید ترتیب فایل رو بذارید روی حالت created time در مورد کاور با فونت یکان بخ هست. کاور با فتوشاپ ساخته میشه توسط گرافیست.

  18. U319951 ۸ دی ۱۴۰۱

    باسلام در قسمت مدیریت دسته ها ، چند دسته ایجاد کردم و هرکدام دارای مطلب می باشند ولی موقع درخواست نمایش ، ارور” 404 پیدا نشد “نمایش داده میشود . ضمنا سایت روی لوکال هاست فعاله .

  19. U318760 ۲۴ آبان ۱۴۰۱

    سلام.من چندتا دسته و دسته مادر همایجاد کردم ولی توی سایت نمایش نمیده مشکل کجاست؟؟؟

  20. U317417 ۲۵ شهریور ۱۴۰۱

    سلام
    من کدی میخوام که:
    چند تا دسته مادر دارم ، مثلاً موسیقی خب؟ این موسیقی خودش زیر دسته داره مثلا پاپ ، کلاسیک ، رپ
    حالا زیر دسته ایی که پاپ بوده اینم بازم زیر دسته داره مثل: پاپ ایرانی ، پاپ خارجی
    کدی میخوام که فقط زیر موضوع های پاپ رو بهم بده.
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    شورت کد یا افزونه‌ای داره؟
    ممنون از پاسخگویی‌تان

  21. U34795 ۳۰ مرداد ۱۴۰۱

    سلام خدمت تیم خوب میهن وردپرس
    برای دسته بندی ها چطور میشه با المنتور صفحه های اختصاصی طراحی کرد؟ دیدم که خیلی از سایت های وردپرسی این کار رو انجام دادن اما وقتی به قسمت دسته ها میرم و وارد صفحه اون دسته میشم امکان طراحی با المنتور وجود نداره.

    • Reza Rad رضا راد ۳۱ مرداد ۱۴۰۱

      سلام به صورت پیشفرض وجود نداره مگر اینکه از پلاگین خاصی استفاده کنید یا صفحات دسته بندی رو از طریق قالب ویرایش کنید.

  22. U312212 ۲۸ تیر ۱۴۰۱

    سلام، وقت تون بخیر

    سایتی داریم که برای آموزشگاه ها تبلیغ می کنیم. در رشته های مخلف مثل خیاطی، آشپزی، ورزشی و …
    فرض کنید یه دسته بندی داریم به نام کلاس های خیاطی
    خود خیاطی، شاخه های مختلف داره مثل خیاطی نازک دوز، خیاطی ضخیم دوز، مانتو دوزی و … این ها هم دسته بندی بشن؟ اگر دسته بندی بشن، هر کدوم آموزشگاه ها معمولا چندین شاخه رو درس می دن، یعنی علاوه بر تیک زدن دسته بندی کلی (خیاطی) باید زیر دسته های زیادی براشون تیک بخوره مثلا نازک دوزی، ضخیم دوزی، شلواردوزی، مانتور دوزی و … چون همه این رشته ها رو آموزش می دن
    در این صورت صفحات زیادی تو سایت داریم که تعداد زیر دسته های تیک خورده شون زیاده. البته تو این مثال، اولویت دسته بندی رو همون دسته بندی کلی یعنی خیاطی قرار می دم
    سوالم این که این صفحات زیادی که به خاطر تیک خوردن زیر دسته بندی ها ایجاد می شن، تو سئو اثر منفی دارن؟

    البته قصد دارم با پلاگین Jet Engine دسته بندی اختصاصی ایجاد کنم ولی باید public باشه چون تو سایت قابل کلیک کردن باشه مثلا وقتی روی دسته بندی «کلاس های های خیاطی نازک دوزی» کلیک شد، همه کلاس های نازک دوزی رو لیست کنه

    در هر صورت شما کدوم روش رو پیشنهاد می دید؟ یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟ چون می خوام اثر منفی تو سئو نذاره

    کمک بزرگی بهم می کنید، ممنون از شما

    • Reza Rad رضا راد ۱ مرداد ۱۴۰۱

      سلام وقت بخیر خیر مشکلی نداره اگر حس میکنید اصولی هست از نظر سئو مشکلی نداره. پیشنهادم روش اول هست.

  23. U39696 ۹ خرداد ۱۴۰۱

    درود بر شما
    یک سوال دارم: وقتی یک نوشته منتشر می کنم، بالای نوشتم با فونت کوچک تمام دسته هایی که تیک زدم و مطلبم مربوط به اون دسته ها میشه نمایش داده میشه، چطور می تونم نمایش دسته ها رو از بالای نوشتم غیر فعال کنم؟

    • Reza Rad رضا راد ۹ خرداد ۱۴۰۱

      درود بر شما. بستگی به قالب سایت شما داره این مورد. اگر قالب اهورا هست توی تنظیمات میتونید غیرفعالش کنید.

  24. U310700 ۱۶ دی ۱۴۰۰

    نامک (slug) در لینک نشان داده نمیشود و به جای آن cat=1 نشان داده میشود. چکار باید کنم؟

  25. U41194 ۱۴ تیر ۱۴۰۰

    سلام یک سوال دارم.در این مورد هیچ کجا پاسخی ندیدم
    من یک سایت در زمینه کتاب دارم.تمام مطالب سایت من تا الان به صورت رایگان و دانلودی بودن اما میخوایم فروشگاه سایت رو راه اندازی کنیم.من میخوام تمام مطالب سایتم چه اونایی که به صورت دانلودی هستن و چه محصولاتم درون یک دسته بندی قرار بگیرن یعنی نمیخوام که نوشته ها در دسته بندی جدا و محصولات در دسته بندی جدا قرار بگیرن
    از نظر شما در این مورد چیه؟
    دسته بندی محصولات ایجاد کنم و نوشته هارو به اونجا منتقل کنم و دسته نوشته ها رو ریدایرکت کنم به دسته محصولات ؟

    یا راهی هست بشه محصولات رو در بخش نوشته ها منتشر کرد؟

  26. U39472 ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰

    سلام
    وقت بخیر
    – آیا بر اینکه در بخش فهرست ها برای منوی اصلی از برگه، دسته و پیوند سفارشی استفاده شده ایرادی وارد است؟ اصولی را باید رعایت کرد؟ (محصولات_برگه ، فروشگاه_پیوند سفارشی ، آموزش_دسته و …)
    – چطور میشه با اضافه کردن محتوای جدید در یک صفحه آن را دسته بندی کرد؟ آیا برای دسته بندی باید صفحه یا نوشته ای جدید ایجاد کرد؟
    ممنون از راهنمایی شما

    • Reza Rad رضا راد ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰

      درود بر شما خیر مشکلی نیست ۲. متوجه سوالتون نشدم. اگر منظورتون شماره صفحات هست اگر تعداد مطالب دسته افزایش پیدا کنه خودکار شماره صفحات نمایش داده میشه

  27. U38233 ۴ فروردین ۱۴۰۰

    با سلام و درود خدمت جناب حسینی راد عزیز و ممنون بابت آموزش های مفید شما؛
    یه سوال داشتم راجع به قسمت برچسب و دسته بندی ها ، من یه نوشته ای رو از قسمت افزودن نوشته اضافه کردم و چند برچسب و یه دسته بندی رو هم از همون قسمت اضافه کردم اما وقتی روی دسته بندی یا برچسب مورد نظر کلیک میکنم هیچ مقاله ای رو نشون نمیده؛ در حالی که وقتی وارد اون پستی که نوشتم میشم، زیرش هم برچسب ها نمایانه هم دسته بندی.
    ممنون میشم اگه بفرمایید مشکل از کجاست.
    ضمنا سال نو شما هم مبارک

    • Reza Rad رضا راد ۵ فروردین ۱۴۰۰

      سلام سال نو مبارک. قالب رو تغییر بدید و تست کنید. اگر نمایان شد مشکل از قالب شماست.

  28. کاربر مهمان ۱۰ اسفند ۱۳۹۹

    سلام یه سئوال چگونه سایتم را غیرفعال کنم

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۰ اسفند ۱۳۹۹

      با سلام
      WP Maintenance Mode
      میتونید از افزونه هایی مانند این افزونه استفاده کنید

  29. U33476 ۸ بهمن ۱۳۹۹

    سلام خیلی خوب و مفید بود

  30. U35293 ۴ بهمن ۱۳۹۹

    سلام جناب راد من تازه وارد وردپرس شدم و هنگام نوشتن اولين تمرين دچار اين ارور شدم مشكلش چي ميتونه باشه.
    پاسخ، یک پاسخ JSON معتبر نیست.

  31. U35139 ۱ بهمن ۱۳۹۹

    سلام
    برای سایت وردپرس میخواستم در صفحه ی اصلی در کنار قیمت کالا ها موجودی انبار و تعداد فروش هم نمایش داده بشه باید چه کاری انجام بدم؟ ممنون

  32. U27858 ۱۳ دی ۱۳۹۹

    با سلام و عرض ادب
    در مواردی که وب سایت موضوعات بسیار زیادی داره، مثلاً سایت مجموعه قوانین که اطلاع دارید دسته بندی های بسیار زیادی می تونه داشته باشه و شاید بسته به تعداد قوانین و طبقه بندی موضوعات، هزاران دسته بشه.
    در این صورت مدیریت دسته بندی ها کمی سخت میشه و احتمال اشتباه هم هست (مثلا برای تعداد زیادی پست به اشتباه، دسته والد قرار داده نشه)
    بهترین روش در مورد بالا، برای ساده کردن مدیریت دسته بندی ها در وردپرس کدام هست؟ آیا مثلا برای هر موضوع یا هر “قانون” پست تایپ مجزا ایجاد کنیم؟ یا فقط یک پست تایپ باشه ولی برای هر موضوع، یک تکسانومی مجزا ایجاد بشه؟
    تشکر.

  33. U30062 ۱۷ مرداد ۱۳۹۹

    جناب صفحه وردپرس من گزینه هاش با شما فرق میکنه مثلا بخش 11 من صفحه وردپرسم همه چیش با شما فرق میکرد چجوری تنظیم کنم ک بشه مانند صفحه وردپرس شما

    • Reza Rad رضا راد ۱۸ مرداد ۱۳۹۹

      وردپرس رو به آخرین نسخه آپدیت کنید حل میشه

    • U311925 ۵ اسفند ۱۴۰۰

      سلام وقت بخیر . من دسته بندی ها رو ایجاد کردم. محصول رو ثبت کردم و در دسته مورد نظر قرار دادم . ولی وقتی وارد فروشگاه میشم و روی دسته مورد نظر کلیک میکنم محصول مورد نظر رو نمیاره و وارد صفحه اصلی میشه که ادرس سایت با یه # نمایش داده میشه . مثلا یه کرم دست رو در دسته مراقبت پوست و زیرمجموعه کرم دست قرار دادم . توی سایت وارد منو کرم دست میشم ، هیچ محصولی رو نمایش نمیده و به صفحه اصلی هدایت میشه . مشکل از کجاست ؟ با تشکر