جلسه ۳۰: افزونههای مورد نیاز وردپرس
- آموزش وردپرس
- بروزرسانیشده در
آنچه در این مقاله میخوانید
نصب افزونههای مورد نیاز وردپرس
در جلسه قبل تعدادی از پلاگینهای موردنیاز وردپرس را برای شما معرفی کردیم. در این جلسه نیز قصد داریم این پلاگینها را باهم روی وردپرس نصب کنیم تا سایت را ازنظر سئو، امنیت، سرعت رشد داشته باشد و بتوان خیلی راحت آن را به هاست اصلی متصل کرد.
از بخش افزونهها > افزودن پلاگین میتوانید پلاگینهای موردنیاز وردپرس را نصب کنید. پلاگینهایی که به شما پیشنهاد میکنیم آنها را نصب کنید عبارتاند از: یواست سئو، وردپرس راکت ( البته اگر نمیخواهید هزینه کنید و این پلاگین را نصب کنید پیشنهاد میکنیم از افزونه لایت اسپید کش استفاده کنید که در حد وردپرس راکت برای شما کار میکند و دارای نصبهای زیادی است.)
اما یک نکته را برای استفاده از لایت اسپید کش باید رعایت کنید. از بخش ابزارها وارد سلامت سلایت شوید و در صفحهای که برای شما باز میشود روی اطلاعات کلیک کنید. در اینجا در تب سرور اگر گزینه وب سرور لایت اسپید یا Open Light Speed بود میتوانید از این افزونه استفاده کنید.

اما اگر در این قسمت Apache نمایش داده شود شما نمیتوانید از لایت اسپید استفاده کنید و باید از پلاگینهای دیگری استفاده کنید. به دلیل اینکه اکنون روی لوکال هاست این تست را انجام میدهیم طبیعتاً Apache است و شما باید این گزینه را حتماً روی وبسایت اصلی خود انجام دهید.
اکثر هاستینگهای ایرانی از لایت اسپید استفاده میکنند و در 90 درصد مواقع استفاده از لایت اسپید کش خوب است و به شما جواب میدهد. اکنون آن را فعال میکنیم ولی روی لوکال هاست تأثیر چندانی ندارد.
افزونه لایت اسپید کش
بعدازاینکه این پلاگین را روی سایت خود نصب کنید یک قسمت به نام Lite Speed Cache به پنل مدیریت وردپرس شما اضافه میشود که تنظیمات کلی پلاگین در آن قرار دارد. در اینجا تنظیمات کلی این افزونه را بهصورت کلی مرور میکنیم. چراکه لایت اسپید و سرعت سایت یک مبحث مفصل است که شما باید در آن سایت خود را ازنظر جی تی متریکس، Page Speed Test Googe و دیگر موارد بررسی کنید.

همه این موارد را در دوره آموزشی افزایش سرعت سایت توضیح دادهایم ولی بااینوجود تنظیمات را بهصورت کلی توضیح میدهیم. زمانی که وارد صفحه تنظیمات شدید گزینه “ارتقا خودکار” را روشن کنید تا پلاگین بهصورت خودکار آپدیت شود.
سپس وارد قسمت کش شوید. در اینجا تمامی کشها بهجز کش موبایل باید روشن باشند و پس از آن باید تغییرات خود را ذخیره کنید. اکنون با همین تغییرات کم که ایجاد کردید متوجه میشوید که سرعت سایت شما کمی بهتر شده است. البته تأثیر واقعی را زمانی میتوانی ببینید که آن را روی سایت اصلی خود ببرید و نکتهای که در این زمان مورد اهمیت است این است که وب سرور هاست اصلی شما باید حتماً لایت اسپید باشد.

این مورد را همانطور که گفتیم میتوانید از بخش سلامت سایت خود بررسی کنید و یا اینکه از هاستینگ خود بخواهید که لایت اسپید را برای شما بررسی کند. درواقع به دلیل مفصل بودن بحث سرعت سایت باید آن را در یک دوره آموزشی به شما توضیح دهیم.
افزونه وردپرس یوست سئو

یوست سئو را میتوان به عنوان بهترین افزونههای افزایش ورودی گوگل و SEO وردپرس معرفی کرد. هر چند افزونههایی مانند رنک مث در دنیای وردپرس ظاهر شدهاند. اما همچنان بین یوست و رنک مث باید یوست را انتخاب کرد.
همچنین افزونه یواست سئو را نیز بهصورت رایگان در دوره آموزش رایگان یواست سئو منتشر کردهایم ولی آموزش جامع و دقیق آن در دوره غیر رایگان نبرد صفحه اول گوگل توضیح دادهشده است و توضیح دادهایم که چطور سرعت سایت خود را افزایش دهید.
افزونه میهن پنل

پلاگین دیگری که شما در سایت خود به آن نیاز دارید میهن پنل است که بعد از نصب تنظیمات آن بهصورت خودکار انجام میشود و نیاز به تنظیم خاصی ندارد. همچنین آموزش کار با این افزونه بعد از خرید آن توسط سایت به شما ارائه میشود.
افزونه All In One WordPress Security
پلاگین دیگری که قصد داریم به شما معرفی میکنیم Wordfence نام دارد ولی میتوانید بهجای این افزونه از All In One WordPress Security نیز استفاده کنید و این موضوع تفاوتی ندارد. البته ما پیشنهاد میکنیم که از پلاگین All In One WordPress Security استفاده کنید. چراکه کار با این افزونه بسیار راحت است، با اکثر وب سرورها سازگاری دارد و تعداد نصبهای بسیاری نیز داشته است. پس میتوانید به این افزونه اعتماد کنید.

بعدازاینکه این پلاگین را روی وردپرس خود نصب کردید یک قسمت به نام امنیت کامل وردپرس به پیشخوان وردپرسی شما اضافه میشود. تنظیمات این افزونه فارسی است و نیاز به توضیح نیست. اما در اینجا تنظیمات را بهصورت کلی بررسی میکنیم. در بخش “مشخصات نسخه وردپرس” شما باید تیک گزینه پاک کردن فرادادهها را فعال نمایید.
همچنین در بخش “ورود کاربران” تیک گزینه اول یعنی بهکارگیری ویژگی بازداری از ورود را بزنید. شما باید در اینجا حداکثر تلاش برای ورود را نیز روی 10 قرار دهید. گزینه دیگری که باید آن را فعال کنید نمایش پیام خطای عمومی است. سپس تنظیمات را ذخیره نمایید.

این افزونه تنظیمات بسیار مختلفی دارد ولی با همین تنظیماتی که اکنون توضیح دادیم میتوانید امنیت سایت خود را حداقل 10 برابر کنید. بهصورت کامل این تنظیمات در دوره آموزشی امنیت وردپرس توضیح دادهشده است. درواقع به دلیل مفصل بودن این مباحث شما نیاز دارید برای یادگیری اصولی و دقیق دورههای چندساعته را مشاهده کنید.
افزونه Google Analytics
بعدازاینکه این افزونه را روی وبسایت خود نصب کنید میتوانید از قابلیت گوگل آنالیتیکس که یک سیستم آمارگیر گوگل است روی سایت خود استفاده کنید. آموزش کار با این افزونه را میتوانید در مقاله گوگل آنالیتیکس بهصورت کامل مطالعه کنید. در این مقاله برای شما توضیح دادهشده است که چطور این افزونه را روی سایت خود نصب کنید و با آن کار کنید.

افزونه ووکامرس
همچنین افزونه ووکامرس برای یادگیری نیاز به یک دوره جداگانه دارد و شما برای یادگیری آن تنها کافی است که در مرورگر خود عبارت آموزش ووکامرس را جستجو کنید و پس از وارد شدن به سایت میهن وردپرس میتوانید آموزش کار با آن را در یک دوره متنی بهصورت مقاله مطالعه کنید.

اما اگر میخواهید این دوره را بهصورت ویدئویی مشاهده کنید در همین صفحه روی گزینه آموزش کامل ووکامرس کلیک کنید. این دوره یک دوره ارزانقیمت است که در عرض دو سه ساعت ووکامرس را بهصورت کامل به شما آموزش میدهد.
درواقع برای تمامی این افزونهها شما میتوانید از دورههای آموزشی یا مقالههای رایگانی که در سایت وجود دارد استفاده کنید و سایت خود را بهاینترتیب حرفهای تر کنید. البته باید زمانی از این پلاگینها استفاده کنید که به آنها واقعاً نیاز دارید. سعی کنید پلاگینهای زیادی را روی سایتتان نصب نکنید. چراکه سایت شما سنگین میشود و سرعت آن کاهش پیدا میکند و پس از آن پاکسازی سایت از این پلاگینها سخت میشود.
موفق باشید. 🙂
راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام میهن وردپرس عضو شوید.
این جلسه بخشی از دوره رایگان آموزش وردپرس هست. با مشاهده کامل دوره میتوانید ساخت سایت را آموزش ببینید.
دوره رایگان آموزش وردپرس
سلام خسته نباشید یک سوال داشتم من وقتی بر روی لوکال ووکامرس نصب میکنم سرعت بشدت افت میکند دلیل چی میتونه باشه
با سلام
https://mihanwp.com/increase-localhost-php-memory/
این آموزش رو مشاهده کنید
سلام بنده افزونه All In One WordPress Security رو نصب کردم .توی تنظیماتش یه گزینه بود ک کاربران رو بعد از مدتی ک تعیین میکردم مینداخت بیرون… . از قضا من ادمین هم انداخت بیرون:) . مجبور شدم برم از هاست پاکش کنم تا بتونم وارد شم. آیا راهی هست ک مثلا کل تنظیمات این افزونه رو ریست کنم؟ چون وقتی دوباره نصبش کردم همون تنظیمات مونده بود روش و دوباره انداختم بیرون. ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام از بخش phpmyadmin باید از توی دیتابیس حذفش کنید. یکم خطرناکه
از اون قسمت هم تمام فایل هایی ک پیشوند aio داشتن رو پاک کردم معرف این افزونه هستن ولی بازم اون تنظیمات مونده بخدا کلافه شدم. میشه یه راهی رو جلوم بزارید؟
تنظیمات در wp_options قرار دارند اون جداول برای فایروال و بلاک هست.
سلام ببخشد من نمیدونم چرا موقع نصب افزونه میهن پنل
اررور :پرونده بارگذاری شده بزرگتر از upload_max_filesize در php.ini است.
رو میدهد؟
سلام همین خطا رو در سایت ما سرچ کنید آموزش حلش موجود هست.
سلام برای من خطا میزنه که نسخه ی php قدیمی هست و اجازه ی نصب ووکامرس رو نمیده. چیکار باید کنم؟
سلام از هاست بخواهید که php رو آپدیت کنند.
سلام خیلی ممنونم از زحمتاتون و سوالی داشتم ازتون آقای حسینی، آیا میشه پلاگینی که jquery هستش رو به نحوی به وردپرس اضافه کرد؟
باسلام
سپاس از شما. بله وردپرس از جی کوئری پشتیبانی میکنه
ممنون از شما
بسیار جامع و کار آمد ممنون
بسیار بسیار عالی و مفید بود…
موفق باشید.
عالی بود
با سلام مطالب سایت بسیار اموزنده بود.
تشکر عالی بود 🙂