آنچه در این مقاله میخوانید

قصد داریم در این سری از آموزش نصب وردپرس شما را با نصب وردپرس روی کنترل پنلهای هاستینگ مختلف آشنا کنیم. دومین کنترل پنل پراستفاده در ایران، دایرکت ادمین میباشد. به همین دلیل قصد داریم نصب وردپرس روی دایرکت ادمین را به شما توضیح دهیم. پس با ما تا پایان این مقاله همراه باشید.
حتماً شما نیز تاکنون نام این پنل را شنیدهاید. درواقع پس از نصب وردپرس شما برای میزبانی وب خود به یک هاست و سرور نیاز دارید. شما میتوانید در سایت خود از دو کنترل پنل سی پنل و یا دایرکت ادمین استفاده کنید. در این مقاله به بررسی کنترل پنل دایرکت ادمین میپردازیم. نصب وردپرس روی دایرکت ادمین بسیار ساده است. اگر شما تا پایان این مقاله را مطالعه کنید؛ میتوانید بهراحتی از تمامی مراحل آن عبور کرده و این کار را انجام دهید.
این نکته را در نظر داشته باشید که شما امکان این را دارید که قبل از خرید این پنل دمو آن را دیده و سپس این پنل را خریداری کنید.
دایرکت ادمین چیست؟

دایرکت ادمین یکی از کنترل پنلهای محبوب مدیریت هاستینگ میباشد؛ که برخی از سرویسدهندگان هاستینگ از آن استفاده میکنند. میتوان گفت بعد از سی پنل، دایرکت ادمین محبوبترین و کاملترین سیستم مدیریت هاستینگ در دنیا است. ازآنجاکه شرکت سازنده سی پنل ایران را تحریم کرده و اجازه نصب سی پنل روی هاستهای ایرانی را نمیدهد؛ هاستینگهای ایرانی از دایرکت ادمین برای مدیریت اکانتهای خود استفاده میکنند.
توسط دایرکت ادمین شما امکان این را دارید که وبسایت خودتان را بر روی هاست و سرور خود بهراحتی کنترل نمایید. زمانی که سی پنل در تحریم است بهترین گزینه برای استفاده شما دایرکت ادمین میباشد. در نظر داشته باشید که برای استفاده از آن شما باید حتماً از سرور لینوکسی استفاده نمایید. دایرکت ادمین یک فضای ساده دارد که شما میتوانید خیلی ساده با آن کارکنید.
شما میتوانید اشتراکهای مختلف دایرکت ادمین را برای خود خریداری کنید. این اشتراکها شامل لایسنسهای ماهانه، سه ماهه، سالانه میباشند. اما یک نوع دیگر لاینس دائمی نیز وجود دارد که شما با پرداخت هزینه آن بهصورت دائمی میتوانید از این پنل و پشتیبانی آن بهرهمند شوید. پسازاینکه شما دایرکت ادمین را خریداری کنید میتوانید در صورت بروز مشکل با پشتیبانی آن ارتباط برقرار کرده و مشکل خود را حل کنید. این پشتیبانی بهصورت کاملاً رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
دانلود آخرین نسخه وردپرس
یکی از مهمترین مواردی که شما باید آن را در نظر داشته باشید استفاده از نسخه بهروزرسانی شده وردپرس است. بنابراین در ابتدا شما باید آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید. توجه داشته باشید که اگر شما از ورژن قدیمی این سیستم استفاده میکنید باید حتماً آن را آپدیت کنید.
نصب وردپرس روی دایرکت ادمین
با استفاده از چندین مرحله که در اینجا برای شما توضیح دادهشده است قادر هستید نصب وردپرس روی دایرکت ادمین را انجام دهید. نصب این پنل بسیار ساده است و شما میتوانید در یک مدت کوتاه آن را نصب نمایید. در نظر داشته باشید که شما باید قدمبهقدم مراحل زیر را طی کنید.
برای شروع کار ابتدا شما باید وارد پنل مدیریت دایرکت ادمین شوید. برای ورود به پنل مدیریت دایرکت ادمین در انتهای دامنه خود عبارت 2222 را وارد کنید. بهعنوانمثال:
mihanwp.com:2222
بعد از واردکردن پورت 2222 به انتهای آدرس سایتتان از شما یوزر و پسورد ورود به هاست درخواست میشود؛ که شما باید این اطلاعات را از هاستینگ خود بگیرید. پسازاینکه شما این اطلاعات را وارد کردید میتوانید به کنترل پنل دایرکت ادمین خود وارد شوید.

شروع نصب وردپرس روی دایرکت ادمین نسخه قدیمی
بعد از وارد شدن به پنل مدیریت دایرکت ادمین باید برای آپلود وردپرس به قسمت Files وارد شوید. جهت انجام این کار از منوی بالا روی Files کلیک کنید.

در مرحله بعد وارد پوشه Public_html شوید. Public_html پوشه اصلی هاست شما میباشد؛ که فایلهای روت سایت شما در اینجا قرار میگیرد. حتماً به این نکته توجه داشته باشید که اگر شما فایلی در اینجا انتخاب کرده و در صفحه اصلی سایت خود قرار دهید با شرط اینکه این فایل اجازه دسترسی عموم داشته باشد؛ میتواند در دسترس عموم قرار گیرد.

پس از آن شما برای آپلود فایلهای خود در دایرکت ادمین باید روی گزینه Upload Files to Current Directory کلیک کنید. شما امکان این را دارید وردپرس را از این قسمت آپلود کنید. برای دانلود وردپرس اینجا کلیک کنید.

سپس شما باید گزینه Choose File را انتخاب نمایید. بهاینترتیب فایل انتخابی خود را از سیستم خود انتخاب کرده و آپلود کنید. بعد از آپلود فایل به قسمت Public_html بازگشته و جلوی فایل zip وردپرس روی Extract کلیک کنید؛ بهاینترتیب فایل از حالت فشرده خارج میشود.
اکنون زمان شروع نصب وردپرس روی سایت شما است! در این مرحله شما باید آخرین نسخه وردپرس که دریافت کردهاید را آپلود نمایید. سپس به پنل دایرکت ادمین بازگردید.

اکنون زمان شروع نصب وردپرس روی سایت شما است!
ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین
برای انجام این کار در قدم اول بعدازاینکه به پنل مدیریت دایرکت ادمین بازگشتید؛ روی MySQL Management کلیک کنید تا وارد مدیریت پایگاه داده شوید.

در ادامه بعد از ورود به مدیریت دیتابیس روی Create New Database برای ساخت دیتابیس جدید کلیک کنید.

بهاینترتیب فرم ساخت دیتابیس جدید برای شما نمایش داده میشود. اکنون میتوانید فرم را به شکل زیر تکمیل کنید.
Database Name: نام دیتابیس
Database Username: نام کاربری دیتابیس
Username Password: رمز عبور دیتابیس
Confirm Password: تاییدیه رمز عبور دیتابیس
همچنین با کلیک روی Random Password شما قادر هستید پسوردهای تصادفی و امن برای خودتان ایجاد کنید.
و درنهایت برای ساخت دیتابیس روی Create کلیک کنید.
شروع نصب ۵ دقیقهای وردپرس
اکنون دیتابیس شما ساختهشده است و شما تنها کافی است آدرس سایتتان را بازکنید. با باز کردن سایت نصب کننده وردپرس اجرا میشود. شما میتوانید با کلیک روی “بزن بریم” وارد نصب کننده شوید.

بعد از ورود به نصب کننده وردپرس نیاز به واردکردن اطلاعات دیتابیس دارید؛ که در این مرحله باید اطلاعات دیتابیس ساختهشده در مرحله قبل را وارد کنید. بعد از واردکردن اطلاعات دیتابیس در صورت درست بودن اطلاعات، صفحه نصب معروف 5 دقیقهای برای شما اجراشده و شما میتوانید وردپرس را راهاندازی کنید.
درصورتیکه وردپرس بتواند با دیتابیس شما ارتباط برقرار کند صفحه زیر برای شما ظاهر خواهد شد. در نظر داشته باشید که این موضوع فقط در صورتی اتفاق میافتد که اطلاعات دیتابیس را درست و صحیح وارد کرده باشید.

در این مرحله شما باید روی اجرای نصب کلیک کنید؛ تا وارد فرایند معروف نصب ۵ دقیقهای وردپرس شوید. خب در ادامه از شما یک سری اطلاعات درخواست میشود که شما باید آنها را تکمیل کنید. بعد از کلیک روی راهاندازی وردپرس سایت وردپرسی شما آماده و قابلاستفاده خواهد بود.
در نظر داشته باشید که شما باید برای ورود به پنل مدیریت از آدرس yoursite.ir/wp-admin استفاده کنید.
امیدواریم این آموزش به شما کمک کرده باشد تا نصب وردپرس روی دایرکت ادمین را با موفقیت انجام دهید. موفق و پیروز باشید. 🙂
راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام میهن وردپرس عضو شوید.
این جلسه بخشی از دوره رایگان آموزش وردپرس هست. با مشاهده کامل دوره میتوانید ساخت سایت را آموزش ببینید.
دوره رایگان آموزش وردپرس
سلام
متاسفانه من اشتباها به جای فایل های پوشه پابلیک، کلیه فایل ها و پوشه های روت رو پاک کردم و بعد که بازیابی کردم هم پوشه public_html وجود نداره و خودم این پوشه رو ایجاد کردم و فایل های وردپرس رو روش اکسترکت کردم منتها موقع ورود به سایت وارد مرحله نصب وردپرس نمیشه
ممنونم میشم راهنمایی بفرمایید
از هاست ایران سرور استفاده میکنم
با سلام
دقیقا زمان ورود چه اروری دریافت میکنید با با چه صفحه ای رو به رو میشوید؟
من گنجه هاست رو امتحان کردم خیلی خوبه
سلام من از دایرکت ادمین جدید استفاده می کنم ولی گزینه ی my sql managment مشاهده نکردم.
سلام
مشکل رو با پشتیبانی هاست مطرح بفرمایید
میشه سریع پاسخ بدید
کامنت ها فقط در ساعات کاری شرکت بین 9 تا 5 پاسخ داده میشن و پاسخگویی در ساعات کاری ممکن هست تا 3 ساعت زمان ببره
سلام وقتتون بخیر من سایتم به گفته خود شرکت نیم سرور هاست است در پنل مدیریت وقتی میخوام وردپرس رو آپلود کنم خطا میده حتی بعد از اون برای اکسترکت کردنش هم خطا میده؟
وقتی که آدرس سایتم رو وارد میکنم مثل ویدیو دایرکت ادمین رو نشون نمیده و میگه آی پی ناشناخته هست؟
ممنون میشم به این دو سوال جواب بدید.
سلام
چه خطایی دریافت میکنید
خطای unable to upload file ولی حجم فایل زیپ وردپرس 13 مگ هست وقتی هم که میخوام اکسترکتش کنم بازم همین خطا رو میده
مشکل رو با پشتیبانی هاست مطرح کردید؟ اگر مشکلی از سمت هاست نباشه پس فایل های قالبی که قصداستفاده از اون رو دارید مشکل داره
سلام مجدد ببخشید من دایرکت ادمینم مثل شما جدید نیست (نسخه قبلی هستش) جه جوری میتونم اونو بروز رسانی کنم؟
سلام
هیچ فرقی نداره و اصول کار یکی هست
سلام
من میخوام وردپرس رو روی دایرکت ادمین نصب کنم وقتی فایل زیپش رو اپلود میکنم بعدش نمیتونم extract کنم
حالا باید چیکار کنم؟
یعنی هر چی میگردم گزینه extract رو نداره
ممنون
سلام
مشکل رو با پشتیبانی هاستتون مطرح کنید
با سلام
ببخشید در قسمت نصب وردپرس و وارد کردن اطلاعات مثل نام کاربری ، رمز ، نام پایگاه داده و … به مشکل بر میخورم و هردفعه ارور میدهد و میگوید ” امکان برقراری به این پایگاه داده وجود ندارد”
نام پایگاه داده ، همان نام دیتابیس است؟پس چرا ارور می دهد؟
خیلی ممنونم از زحمات شما
سلام
اطلاعات رو اشتباه وارد میکنید. مجدد آموزش رو مشاهده کنید
سلام
با تشکر از زحمات شما
ببخشید من تمام کار های انجام شده در ویدیو را انجام دادم ولی متاسفانه زمانی که فایل وردپرس را آپلود میکنم و سپس اکسترکت میکنم و آدرس دامنه را در گوگل میزنم باز هم با خطای 403 مواجه میشم و صفحه ای برای نصب وردپرس برایم باز نمیشود.
چه باید بکنم؟
باسلام
خطای ۴۰۳ به معنای عدم دسترسی کاربر به منابع ارائه شده هست.
برای حل این خطا باید سطوح دسترسی (permission) های سایت خود را بررسی کنید. این سطوح دسترسی از طریق فایل منیجر هاست یا FTP قابل تغییر هستند.
توضیحات بیشتر درباره سطوح دسترسی: https://mihanwp.com/file-permissions/
در وردپرس برای جلوگیری از ایجاد این خطا باید سطح دسترسی فایلها 644 و پوشهها 755 باشد. این مورد باید برای تمام فایلها و زیر پوشههای وردپرس شما تنظیم شود. طبیعی است که شما به عنوان کاربر هاستینگ دسترسی برای تنظیم دسته جمعی سطوح دسترسی را ندارید. برای حل این مورد باید از مدیر هاست خود بخواهید با استفاده از SSH لینوکس خود، سطوح دسترسی را به این شکل تنظیم کنند.
اطلاعات بیشتر درباره نحوه حل خطای ۴۰۳: https://mihanwp.com/403-error/
خیلی ممنونم
مشکلم برطرف شد
خواهش میکنم. پیروز باشید
سلام من هر کاری که تو فیلم گفتین و توی کامنت های قبلی گفتین انجام دادم اما مشکلم رفع نشد
و هر وقت می رم توی سایتم یه صفحه فروش این دامین رو میاره
و به اینگلیسی می نویسه برای خرید این دامین کلیک کنید
چی کار کنم لطفا سریع جواب بدید
سلام دامنه رو باید بررسی کنید. دی ان اس ها تنظیم شده باشه و دامین شما هنوز فعال باشه مشکل از وردپرس نیست
سلام و عرض ادب
بنده تمامی مراحل گفته شده رو انجام دادم ولی وقتی صفحه سایتم رو رفرش میکنم بازم ارور 404 میده
مشکل از کجاست؟
سلام
آموزش حل خطای ۴۰۴ رو توی سایت مطالعه بفرمایید
من هنگام ورود به صفحه این مشکلو دارم ولی با ادرس میتونم وارد شم مشکل از کجاست؟ dns چند ساعته تغییر دادم ممکنه 24 ساعت بمونم درست شه؟
سلام
مشکل رو با پشتیبانی هاستتون مطرح بفرمایید
چگونه وارد داریرکت ادمین شم
سلام
آدرس ورود به دایرکت ادمین را از هاست خود بگیرید
ممنون. خیلی عالی و کامل بود. نهایت کاری که از دستم برمیومد، اضافه کردن سایتتون به بوکمارکهام بود. موفق باشید و امیدوارم روز خوبی هم داشته باشید
سپاس از لطف شما
در حال نصب دستی وردپرس هستم . پس از وارد کردن ادرس سایت خود در مرور گر وقتی صفحه ی اول نصب وردپرس باز می شود . برای رفتن به مرحله ی بعدی که وارد کردن اطلاعات دیتابیس هست با خطا 503 مواجه می شوم . علت چیست؟
درود از هاست بخواهید ارور ۵۰۳ را بررسی و رفع کنند.
سلام سایتتون عالیه قبلا Cpanel رو دیدم ولی این فیلم سیاهه اصن چیزی بالا نمیاره ببینیم
درود سپاس بله در حال آپدیت فیلم هستیم.
سلام فیلم خرابه.
درود سپاس بررسی میکنیم.
با عرض سلام و تشکر بابت اموزش هاتون
من به یک مشکلی برخوردم ،مراحل بالا رو قدم به قدم طی کردم ولی در اخر سایت و باز می کنم وارد ورد پرس نمیشه.راهنماییم کنید ممنون میشم .با تشکر.
درود چه اروری دریافت می کنید؟
جمله ای که از قبل می یومد ،To change this page, upload your website into the public_html directory
باید قبل از نصب وردپرس تمام فایل های موجود در پوشه رو حذف کنید.
عالی بود
سلام من میخوام نصب وردپرس و سعو اون رو یاد بگیرم اطلاعات کمی دارم کافی نیست اگه مایل به اموزش باشید لطفا بهم پیام بدید ممنون میشم شماره تماسم در سایت نشون داده نشه هزینه این کارم هرچقد باشه پرداخت میکنم لطفا پیام بفرستید ——- امید
سلام
بهترین پیشنهاد برای شما شرکت در دوره زیر است که شما را تبدیل به متخصص وردپرس میکند :
https://mihanwp.com/golden-webmasters/
سلام. بدون خرید دامنه و هاست نمیتونم مراحل رو انجام بدم؟ 🙁
سلام خیر
فقط میگم که آموزشاتون عالیه.
من حوصله ثبت نظر ندارم اما این سایت یه چیز دیگست.
سلام
ممنون
سلام متشکرم ازسایت خوبتون
من وردپرس رو روی لوکال هاستم نصب کردم میشه روی لوکال هاست دایرکت ادمین نصب کرد؟به چه صورت؟
درود.
خیر، نمی توانید چرا که احتیاج به یک سرور مجازی اختصاصی دارید برای نصب دایرکت ادمین.
در صورت نیاز، پیشنهاد ما برای تهیه سرور مجازی و ه… : http://hadishhost.com
تشکر و سپاس بابت اموزش خوبتون
عالی بود
مرسی
سلام من وردپرس رو در دایرکت ادمین نصب کردم ، دقیقا در پوشه public_html هم نصب کردم ، یعنی از پوشه wordpress خارج کردم و در پوشه روت ریختم ، اما سایت من در آدرس اصلی بالا نمیاد و در انتهای اون باید wordpress اضافه کنم ، خیلی ممنون میشم که سریع تر راهنماییم کنید
پیشاپیش ممنونم
سلام موقع نصب ادرس پوشه رو وارد نکنید
متوجه نشدم ، در هنگام نصب وردپرس ؟ هنگام نصب باید چه آدرسی واردکنم ؟ در هنگام نصب هم وقتی آدرس سایت رو وارد میکردم چیزی نمایش داده نمیشد جز لوگوی ایرکت ادمین و یه سری نوشته ، وقتی wp-admin رو به انتهاش اضافه کردم مراحل نصب اومد
میشه بیشتر توضیح بدین
وقتی آپلود کردید آدرس سایتتون رو به شکل mihanwp.com/wordpress وارد نکنید. به شکل mihanwp.com وارد کنید تا نصب کننده اجرا بشه
میزنم ولی اجرا نمیشه ، تمام مراحل رو هم با دقت انجام دادم
قبل از نصب باید هرچی فایل توی public_html هست رو حذف کنید!
خیلی خیلی خیلی ممنونم ، دو روز بود درگیرش بودم ، واقعا ممنونم