جلسه ۱۳: قالب وردپرس چیست

4.5 / 5. تعداد رای: 315

قالب وردپرس چیست

قالب وردپرس چیست

در این جلسه از دوره آموزش وردپرس به این می‌پردازیم که اصلا قالب وردپرس چیست و چرا باید یک قالب برای سایت خود انتخاب کنیم.

با استفاده از قالب در وردپرس شما میتوانید تعداد بسیاری سایت وردپرسی بسازید که هر کدام از انها دارای شکل متفاوتی هستند.

همچنین در این جلسه به آموزش کار با بخش نمایش و پوسته‌ها می‌پردازیم. به‌صورت کلی این بخش مربوط به تغییرات ظاهری وب‌سایت می‌باشد. به‌عبارت‌دیگر، نمایش بخشی برای مدیریت پوسته‌های وردپرس و ایجاد تغییرات در کدهای قالب وردپرس و همچنین شخصی‌سازی قالب وردپرس می‌باشد.

این نکته را به یاد داشته باشید که وب‌سایت شما حتی با دارا بودن قابلیت بسیار بالا اگر ظاهری مناسب و کاربرپسند نداشته باشد، به‌سرعت شکست خواهد خورد. اما این مسئله به‌راحتی و فقط با نصب قالب حل می‌شود. به نسبت زمینه‌ی عملکرد باید طراحی و ظاهر وب‌سایت‌ها متفاوت باشد. به‌طور مثال قالب‌های متفاوتی برای سایت‌های فروشگاهی، خبری، مجله‌ای، وبلاگ، شرکتی و … وجود دارد؛ پس قالبی را انتخاب می‌کنیم که مرتبط باهدف راه‌اندازی وب‌سایتتان باشد.

مدیریت قالب وردپرس

برای انتخاب قالب‌های وردپرسی باید در پیشخوان سایت خود به مسیر نمایش > پوسته‌ها بروید. شما به‌صورت پیشفرض 3 قالب وردپرسی در اینجا مشاهده می‌کنید که می‌توانید هر یک از این قالب‌ها را روی وبسایت خود فعال کنید و تغییر دهید. برای اینکه بتوانید قالب دلخواه خود را فعال کنید روی دکمه “فعال کنید” کلیک کنید.

زمانی که قالب سایت خود را تغییر دهید ظاهر سایت شما تغییر پیدا می‌کند ولی محتوای شما به همان شکل قبل خواهد بود. سه قالبی که به‌صورت پیش‌فرض در این صفحه مشاهده می‌کنید بسیار ساده هستند و بیشتر برای افرادی که قصد دارند یک سایت شخصی راه‌اندازی کنند مناسب می‌باشند.

در پاسخ به این سوال که قالب وردپرس چیست باید بگوییم در وردپرس قالب‌های بسیاری وجود دارد و شما می‌توانید توسط این قالب‌ها امکانات زیادی به وب‌سایت خود اضافه کنید. توسط این قالب‌ها می‌توانید سایت فروشگاهی، شرکتی و… راه‌اندازی کرده و صاحب یک وب‌سایت حرفه‌ای باشید. در اینجا توضیح می‌دهیم که از چه روش‌هایی می‌توان یک قالب مناسب برای سایت انتخاب کرد.

راهنمای انتخاب قالب وردپرس

برای انتخاب قالب وردپرس روش‌های متفاوتی وجود دارد. درروش اول شما می‌توانید وارد سایت wordpress.org شوید و توسط بخش Themes یک سری قالب در اختیار شما قرارگرفته است. شما از این قالب‌ها می‌توانید به‌صورت رایگان استفاده کنید. زمانی که روی قالب موردنظر کلیک کنید می‌توانید یک پیش‌نمایش از آن مشاهده کنید و اطلاعات آن را ببینید. همچنین می‌توانید تعداد نصب قالب را مشاهده کرده و سپس روی سایت خودان را نصب کنید.

البته باید در نظر داشته باشید که استفاده از این قالب‌ها در سایت‌های ایرانی مناسب نیست. چراکه این قالب‌ها راست‌چین نبوده و مناسب زبان‌های راست به چپ نمی‌باشند. علاوه بر این دارای فونت و زبان فارسی نیز نیستند. اما ما در سایت میهن وردپرس این مشکل را برطرف کرده‌ایم و اگر شما وارد وب‌سایت ما شوید و در صفحه اصلی سایت روی قالب وردپرس > قالب رایگان وردپرس کلیک کنید می‌توانید اکثر این قالب‌ها را به‌صورت راست‌چین شده و فارسی دریافت کنید.

شما می‌توانید به‌صورت رایگان این‌گونه قالب‌ها را از میهن وردپرس دریافت کرده و روی سایت خود آنها را فعال نمایید. این‌گونه قالب‌ها برای وب‌سایت هایی که تازه راه‌اندازی شده‌اند و بازدید زیادی ندارند کاربرد دارد و امکانات اصلی نیاز ندارند. به‌عنوان مثال برای یک وب‌سایت شخصی یا سایتی که قصد دارد یک مدل محصول خاص را معرفی کند مفید است.

چرا از قالب‌های رایگان استفاده نکنیم

اگر شما صاحب یک وب‌سایت فروشگاهی هستید و می‌خواهید محصولات زیادی را در سایت خود قرار دهید و قرار است که در آینده بازدید سایت شما بیشتر شود باید از قالب‌های حرفه‌ای و غیر رایگان استفاده نمایید. این‌گونه قالب‌ها در سایت‌های مختلفی فروخته می‌شوند. به‌عنوان مثال در وب‌سایت میهن وردپرس در بخش قالب وردپرس > قالب حرفه‌ای سه قالب حرفه‌ای برای شما نمایش داده‌شده است.

قالب اهورا برای هر نوع وب‌سایتی مناسب می‌باشند و شما می‌توانید از این سه قالب برای سایت خود استفاده کنید. تلاش گروه میهن وردپرس بر پایه بهتر کردن و بهبود این قالب‌ها، افزودن امکانات و برطرف کردن مشکلات این سه قالب است. شما می‌توانید برای می‌توانید برای وبسایت های مختلف از این سه قالب استفاده کنید.

همچنین شما می‌توانید قالب‌های حرفه‌ای دیگری را توسط جستجو در گوگل پیدا کند. به‌عنوان مثال عبارت wordpress Themes را جستجو کرده و یک لیست از وب‌سایت هایی را مشاهده می‌کنید که قالب‌های رایگان و غیر رایگان را به شما ارائه می‌کنند. همان‌طور که توضیح دادیم قالب‌های رایگان امکانات زیادی ندارند و قالب‌های حرفه‌ای و غیر رایگان هستند که قابلیت‌های خوبی را به شما ارائه می‌دهدند.

معمولاً در وب‌سایت های ایرانی قالبی وجود ندارد که غیر رایگان باشد و افراد ایرانی آن را ساخته باشند و این موضوع ممکن است خیلی کم اتفاق بیفتد و به‌طور معمول ترجمه قالب‌های خارجی هستند. میهن وردپرس جزء اولین وب‌سایت هایی است که سعی کرده است قالب‌هایی بسازد که هم‌تراز با قالب‌های خارجی باشد که از ۰ توسط افراد ایرانی نوشته‌شده است.

بهترین قالب وردپرس چیست

اکنون وب‌سایت های خارجی که در این زمینه فعالیت دارند را باهم بررسی می‌کنیم. یکی از بهترین سایت‌ها در این زمینه wordpress.org است که قالب‌های معمولی را به شما ارائه می‌کند. دومین سایت themeforest.net است که یک وب‌سایت خارجی است که می‌توان گفت مرجع خرید قالب‌های حرفه‌ای در دنیا می‌باشد. بهترین قالب‌های انگلیسی دنیا را شما می‌توانید در این وب‌سایت به‌صورت دلاری تهیه کنید.

البته در کنار این وب‌سایت یک سری سایت وجود دارند که این قالب‌ها را از themeforest.net خریداری کرده و به‌صورت رایگان در اختیار شما قرار می‌دهدند. اما باید این را هم در نظر بگیرید که هیچ ارزانی بی‌حکمت نیست و این‌گونه سایت‌ها در این قالب‌ها کدهای مخرب قرار داده‌اند که باعث می‌شود مشکلات زیادی برای سایت شما پیش بیاید. به‌عنوان مثال ممکن است که سایت شما هک شود، توسط سایت‌ها ایمیل‌های تبلیغاتی ارسال شود یا اینکه در سایت شما تبلیغات نمایش داده شود.

هنگامی‌که از این‌گونه قالب‌ها در سایت خود استفاده می‌کنید بعد از گذشت مدتی برای سایت شما مشکلات امنیتی پیش می‌آید و یا اینکه ممکن است سایت شما هک شود. همچنین ممکن است سایت شما بعد از مدتی در گوگل نمایش داده نشود و هزاران مشکل دیگری که شاید برای شما اتفاق بیفتد.

چرا قالب فارسی شده نخریم!

ما پیشنهاد می‌کنیم که در صورت تمایل این قالب‌ها را حتماً از وب‌سایت themeforest.net تهیه کنید و هرگز از سایت‌های رایگان این قالب‌ها را تهیه نکرده و روی سایت خود فعال نکنید. در کنار این وب‌سایت ها برخی از سایت‌های ایرانی وجود دارند که نقطه بین این سایت‌ها محسوب می‌شوند و این قالب‌ها را فارسی کرده و به شما با واحد تومان می‌فروشند که در مقابل قیمت‌های سایت themeforest.net قیمت کمتری دارند.

اما چندین مشکل در اینجا وجود دارد که برای شما توضیح می‌دهیم. اولین مشکلی که ممکن است پیش بیاید این است که شما اطلاع ندارید که شخصی که این قالب‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهد این قالب‌ها را از سایت themeforest.net تهیه‌کرده و یا اینکه از سایت‌های نال شده آنها را دانلود کرده است و در این حالت تفاوتی ندارد که شما از سایت‌های نال یا سایت‌های ایرانی این قالب‌ها را تهیه کنید.

دومین مشکلی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که بعد از گذشت مدتی برای این قالب‌ها آپدیت هایی ارائه می‌شود تا مشکلات آنها را حل کند و بااین‌وجود شاید وب‌سایتی که از آن قالب را تهیه‌کرده‌اید این آپدیت را به شما ارائه نکند. اما وب‌سایت themeforest.net حتماً این آپدیت ها را به‌صورت رایگان در اختیار شما قرار می‌دهد.

تنها قالب اوریجینال خریداری کنید!

در هنگام بروز چنین مشکلی اگر وب‌سایت شما با مشکل مواجه شود شما نمی‌توانید آن مشکل را حل کنید و مجبور شوید که چند برابر هزینه دلاری قالب جهت حل مشکلات پیش آمده در سایت خود هزینه کنید. از طرف دیگر اگر این سایت‌ها به شما آپدیت های جدید را نیز ارائه دهند ممکن است که در آپدیت جدید فرایند فارسی سازی و راست‌چین کردن را انجام ندهند و با این کار بخشی از وب‌سایت شما انگلیسی می‌شود و یا یک قسمت از سایتتان چپ‌چین شده و مشکلات مختلف دیگری که ممکن است اتفاق بیفتد.

در این صورت است که قالبی که به‌دست شما می‌رسد درهرصورت اورجینال نیست. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم حتماً قالب‌های خارجی را از وب‌سایت اصلی آنها تهیه کنید. برای این کار می‌توانید از سایت‌های themeforest.net،monster template، wordpress.org و هر سایت اصلی دیگری استفاده کنید. درواقع بهتر است که هزینه‌ای را به طراح سایت پرداخت کنید تا عملیات فارسی سازی را برای شما انجام دهد.

شما می‌توانید با مبلغی کمتر از ۵۰۰ هزار تومان یک قالب تهیه کنید که قرار است همیشه برای شما کار کند و دیگر مشکلی نخواهید داشت. همچنین به‌صورت خودکار آپدیت می‌شود و سایت شما همیشه در حالت استیبل خواهد بود.

روش پیدا کردن سازنده اصلی قالب وردپرس

زمانی که شما در گوگل عبارت “قالب وردپرس” را جستجو می‌کنید وب‌سایت های گوناگونی برای شما نمایش داده می‌شوند. در اینجا به‌عنوان مثال وارد سایت میهن وردپرس می‌شویم و سپس می‌توانیم بررسی کنیم قالب‌هایی که در این سایت قرار دارند توسط این وبسایت ساخته‌شده‌اند یا خیر. برای این کار نامان قالب وردپرسی را در گوگل جستجو کنید و می‌توانید ببینید که در چه سایت‌هایی این قالب منتشرشده است. در اینجا اگر سایت دیگری نیز این قالب را ارائه کرده باشد باید حتماً به سایت سازنده لینک داده‌شده باشد.

اگر قالبی را جستجو کرده و ببینید که تعداد بسیاری سایتان را ارائه می‌کنند متوجه می‌شوید که این قالب یک قالب ایرانی نیست و تنها توسط سایت موردنظر ساخته نشده است. به‌عنوان مثال زمانی که قالب انفولد را در گوگل جستجو می‌کنید صدها سایت آن را به شما ارائه می‌کنند و برای پیدا کردن سایت سازنده کافی است که عبارت Enfold wordpress Theme را جستجو کرده و سایت سازنده را پیدا کنید. در اینجا مشاهده می‌کنید که این قالب در سایت themeforest.net موجود است و شما باید حتماً آن از همین سایت تهیه کنید.

قالب وردپرس پیشنهادی ما

ما به شما پیشنهاد می‌کنیم قالبی را انتخاب کنید که از پایه فارسی باشد. چراکه این قالب مخصوص سایت‌های فارسی ساخته‌شده است. ما در میهن وردپرس تا سال گذشته قالب‌های مختلفی مانند انفولد، اوادا، The7، فلت سام، بی تم را برای فروش ارائه می‌کردیم ولی به دلیل وجود مشکلاتی که برای شما توضیح دادیم تصمیم گرفتیم که آنها را از روی سایت حذف کنیم.

دلیل انجام این کار این بود که در آپدیت های ارائه‌شده توسط سازنده مشکلاتی وجود داشت و ما به دلیل اینکه ان قالب را نساخته بودیم اطلاع نداشتیم که مشکل از کجا است. همچنین برخی مواقع فراموش می‌کردیم بعضی از قسمت‌ها را فارسی سازی و راست‌چین کنیم و برخی مشکلات دیگری که در این میان به وجود می‌آمد.

در نهایت ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که حتماً از سایت سازنده قالب خود را تهیه کنید. می‌توانید قالب‌ها را سایت themeforest.net به‌صورت دلاری تهیه کنید و یا اینکه از وب‌سایت میهن وردپرس از بخش قالب‌ها > قالب حرفه‌ای آنها را خریداری کنید که کاملاً قابلیت ایجاد تغییرات را دارا می‌باشند.

با توجه به اینکه ادامه این آموزش توسط قالب اهورا است پس بهتر است این قالب را انتخاب کنید.

در سایت اصلی وردپرس هزاران قالب رایگان وجود دارد. اما در نظر داشته باشید قالب‌ها فارسی‌سازی نشده‌اند و نظم وب‌سایت فارسی شمارا از بین می‌برند. شما می‌توانید نسخه‌ی فارسی‌سازی شده قالب‌ها را از سایت میهن وردپرس دانلود کرده و استفاده کنید.

کار با بخش نمایش در وردپرس

مدیریت قالب‌های وردپرس همان‌گونه که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید از پیشخوان وردپرس بخش نمایش امکان‌پذیر است. پس از کلیک بر روی قسمت نمایش» پوسته‌ها این امکان به شما داده می‌شود که قالب‌های وب‌سایت خود را مدیریت کنید. بخش پوسته‌ها دارای زیر عنوان‌های بسیار متعددی است؛ که هریک از آن‌ها امکانات و قابلیت‌های مختلفی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. که در زیر آن‌ها را به‌اختصار به شما توضیح داده و شمارا با کارکرد هریک از آن‌ها آشنا خواهیم کرد.

نمایش پوسته
نمایش پوسته

حذف قالب وردپرس

این قسمت برای مدیریت و نصب قالب‌های وردپرس به‌کار می‌رود. با ورود به این بخش می‌توانید لیستی از قالب‌های نصب‌شده روی سایت وردپرسی خود را ببینید و قالب موردنظر خود را فعال کنید، و یا قالب‌های وردپرس قبلی را حذف کنید. برای انجام این کار می‌توانید  آموزش نصب قالب وردپرس را مطالعه کنید.

سفارشی‌سازی

یکی از مزیت‌های قالب‌های وردپرسی امکان اختصاصی کردن قالب برای کاربر می‌باشد. برای سفارشی‌سازی قالب نصب‌شده روی سایت شما به‌کار می‌رود. سفارشی‌سازی قالب حتی اگر در این زمینه مهارتی نداشته باشید به‌راحتی قابل انجام است. همچنین از این قسمت می‌توانید سایت خود را به‌صورت زنده مشاهده کرده و ابزارک‌ها، رنگ‌بندی قالب، تنظیمات برگه، CSS و بخش‌های دیگر قالب سایت خود را تغییر دهید، و تغییرات ایجادشده را همان لحظه مشاهده کنید.

این مهم را در نظر داشته باشید که تا زمانی که تنظیمات این بخش را ذخیره نکرده‌اید تغییرات در سایت نمایش داده نمی‌شود. شما می‌توانید با نصب افزونه‌ها و پلاگین‌های متفاوت امکانات بیشتری برای سفارشی‌سازی کردن سایت در اختیار داشته باشید. شما بر اساس نیازتان به بخش‌های مختلف وردپرس اختصاصی سازی را انجام می‌دهید. به این صورت که به‌دلخواه خود بخش‌های مدیریت را سفارشی‌سازی کنید و یا بخش‌های دیگری را غیرفعال کنید.

بخش سفارشی‌سازی در وردپرس، با نصب قالب‌های متفاوت تغییر می‌کند. (بسته به حرفه‌ای بودن قالب) جهت اطلاعات بیشتر در این زمینه آموزش سفارشی‌سازی قالب وردپرس را مطالعه کنید.

فهرست‌ها

فهرست‌ها درواقع مجموعه‌ای از لینک‌ها هستند که در جعبه‌ی منو سایت قرار دارد. فهرست‌ها ازآن‌جهت اهمیت دارند که وب‌سایت را یکپارچه می‌کنند. این بخش برای مدیریت منوهای وردپرس به‌کار می‌رود. درواقع اگر سایت شما دارای فهرست نباشد کاربر با حجم زیادی از محتوای به‌هم‌ریخته و نامنظم روبرو خواهد شد، که این مسئله باعث گیج شدن کاربر می‌شود. پس از ضروریات است که سایت شما دارای فهرست و چینش مناسب باشد. شما در این بخش می‌توانید سلسله‌مراتب منو را برای نمایش به کاربر تعریف کنید. چینش و نحوه قرارگیری این لینک‌ها کاملاً دست شما است، و به‌دلخواه خود می‌توانید آن‌ها را تغییر دهید.

شما می‌توانید در وردپرس بدون نیاز به کد نویسی فهرست‌ها را ایجاد کرده و سفارشی‌سازی کنید. گزینه‌هایی که در این قسمت در اختیار شما قرار داده‌شده به روند ساخت سفارشی‌سازی سایت شما کمک زیادی می‌کند.

از اینجا می‌توان فهرست‌های بخش‌های مختلف قالب را تغییر داد. (این بخش تنها در صورتی نمایش داده می‌شود که قالب شما از فهرست‌ها پشتیبانی کند) آموزش مدیریت منوها در وردپرس

ابزارک‌ها

ابزارک، قطعه کدهایی است که به شما این امکان را می‌دهد گزینه‌های مختلف را در هر قسمت از سایت که نیاز دارید جایگذاری کنید. حال این موضوع که ابزارک‌ها را در کدام قسمت وب‌سایت بتوانید جایگذاری کنید کاملاً بستگی به نحوه‌ی کد نویسی قالب سایت شما دارد.

بخش ابزارک‌ها یکی از قسمت‌هایی است که بیشتر در قالب‌های حرفه‌ای وردپرس با آن سروکار دارید. این بخش برای مدیریت مکان‌های مختلف سایت شما ازجمله فوتر، هدر، ساید بار (ستون‌های کناری) و بخش‌های دیگر قالب بکار می‌رود. ابزارک به شما کمک می‌کند یک سری امکانات مانند تقویم، دیدن آخرین نوشته‌ها و… در اختیار کاربران قرار دهید. پس از ورود به بخش ابزارک، با لیستی از ابزارک‌هایی که قالب وب‌سایتتان در اختیارتان گذاشته روبرو می‌شوید. به‌آسانی و تنها با کشیدن موس می‌توانید این ابزارک‌ها را در جایگاه موردنظرتان جایگذاری کنید. شما می‌توانید برای به‌دست آوردن اطلاعات بیشتر در این زمینه آموزش کار با ابزارک در وردپرس را مطالعه کنید.

همچنین شما می‌توانید از طریق ابزارک‌ها قابلیت‌های متعددی را به قالب سایت خود اضافه کنید. ( این نکته را در نظر داشته باشید که این بخش تنها در صورتی نمایش داده می‌شود که قالب شما از ابزارک پشتیبانی کند. برای آموزش افزودن ابزارک به قالب وردپرس اینجا کلیک کنید.)

ویرایش قالب وردپرس

شما می‌دانید که به کمک افزونه‌ها و یا حتی ابزارک‌های وردپرس می‌توانید امکانات و ظاهر وب‌سایت خود را حرفه‌ای و جذاب کنید. اما شاید نیاز به یک امکان یا ویژگی خاص برای سایت خود داشته باشید؛ که در این خصوص افزونه و یا حتی ابزارک خاصی برای شما وجود نداشته باشد. نگران نباشید خوشبختانه وردپرس برای این مشکل هم راه‌حل خوبی را در اختیار شما قرار داده است و آن چیزی نیست جز ویرایشگر قالب وردپرس.

اگر توجه کرده باشید از بخش نمایش یک گزینه وجود دارد به نام ویرایشگر قالب، که بعد از کلیک کردن روی این گزینه می‌توانید قالب خود را به خوبی ویرایش کنید. اما شاید با همان نگاه اول هم متوجه این موضوع شده باشید که این قسمت نیاز به داشتن دانش برنامه‌نویسی دارد. درواقع ویرایشگر قالب کدهای html، Css و php قالب را به شما نمایش می‌دهد. شما با ورود به بخش ویرایشگر، می‌توانید از سمت چپ فایل موردنظر خود را انتخاب کرده و کدهای این فایل را تغییر دهید. پیشنهاد می‌کنم اگر بادانش برنامه‌نویسی html، Css و php آشنایی ندارید این کدها را تغییر ندهید. چراکه ممکن است هرلحظه تنظیمات وب‌سایت را به‌هم‌ریخته و سایت را از بین ببرید.

درواقع چیزی که ما از ظاهر سایت می‌بینیم در اصل یک سری کد برنامه‌نویسی هستند که پردازش و اجرا می‌شوند؛ و درنهایت یک خروجی که همان ظاهر وب‌سایت ما است را نمایش می‌دهدند. اگر شما دانش برنامه‌نویسی دارید به‌راحتی می‌توانید کدهای قالب خود را از بخش ویرایشگر قالب، ویرایش و کاملاً شخصی‌سازی کنید. هر بخش یا قسمتی که به نظر شما نیاز است را به‌ظاهر سایت خود اضافه کنید. ویرایشگر قالب این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد که فایل‌های php ،CSS و حتی Javascript را بتوانید به‌صورت مرتب ببینید و ویرایش کنید. اما به یاد داشته باشید هر تغییری که شما در این قسمت ایجاد کنید همان لحظه روی وب‌سایت شما اعمال می‌شود. پس دو پیشنهاد برای شما داریم:

  1. سعی کنید همیشه یک نسخه آفلاین روی لوکال هاست از سایت خود داشته باشید و این‌گونه تغییرات را در آن بخش انجام دهید.
  2. اگر می‌خواهید واقعاً روی سایت اصلی تغییرات را انجام دهید این مهم را فراموش نکنید که ساعاتی این تغییرات را اعمال کنید که ترافیک سایت شما یا به عبارتی تعداد کاربران سایت شما حداقل باشد.

هر دو نکته بالا به این دلیل ذکر شد که هر تغییراتی که شما در وب‌سایت شخصی خود اعمال کنید در همان زمان قابل‌مشاهده برای کاربر است. تغییرات در ابتدا ممکن است حساب‌شده نباشد و اگر اشتباهی رخ دهد که ظاهر سایت را به هم بریزد؛ مطمئناً تجربه خوبی برای کاربری که دقیقاً همان لحظه دارد از مطالب وب‌سایت شما استفاده می‌کند ندارد. مطمئناً نیازی نیست که به این موضوع اشاره‌ کنیم که کاربران سایت ما درواقع سرمایه‌های کسب‌وکار ما محسوب می‌شوند.

امیدوارم این مقاله در خصوص کار با بخش نمایش در وردپرس به شما کمک کرده باشد.

آموزش کامل وردپرس

این مقاله بخشی از دوره آموزش رایگان وردپرس هست. با مشاهده این دوره رایگان، می‌توانید کار با وردپرس را به صورت کامل یاد بگیرید.

دوره رایگان آموزش وردپرس
نظر شما در این مورد چیه؟

  1. U354529 ۲۶ شهریور ۱۴۰۳

    سلام میشه بگید اگه بخوایم خودمون قالب بسازیم باید از کجا شروع کنیم

  2. U354002 ۲۰ شهریور ۱۴۰۳

    سلام وقت بخیر من داخل پوسته گزینه اضافه کردن ندارم میدونید مشکل از کجاست ؟!

  3. U352988 ۹ شهریور ۱۴۰۳

    سلام داداش من دارم از اموزش وایگان ساخت سایت ک شما گذاشتید استفاده میکنم فقط میتونم بگم خدا خیرت بده همین

  4. U352839 ۷ شهریور ۱۴۰۳

    سلام وقتتون بخیر
    آیا قالب اهورا رو واسه ساخت سایت انگلیسی میشه استفاده کرد؟

  5. U4720 ۲۱ تیر ۱۴۰۳

    سلام
    ایا این قالب برای سایت های فرهنگی مذهبی هم قابل استفاده هست؟ چون من تو دموها دموی فرهنگی مذهبی ندیدم. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

  6. U348334 ۲۱ تیر ۱۴۰۳

    سلام خسته نباشید …بنده با لوکال هاست میخوام تمرین کنم رونصب قالب استرا میزنم نصب نمیشه میشه لطفا راهنمای کنید

  7. U348231 ۲۰ تیر ۱۴۰۳

    واقعا عالی هستی ممنون از شرح های کاملتون

  8. U342809 ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

    عرض ادب ، خداقوت میگم به شما و تیمتون ، اگر قالب اصلی از سایت تم فارست خریداری بشه برای فارسی سازی و راست چین شدن باید چه اقدامی کنم؟! ممنون میشم راه حل عملياتي رو بفرمایید
    سپاس

  9. U339126 ۳ اسفند ۱۴۰۲

    سلام وقتتون بخیر آیا میشه در قالب اهورا سایت هایی به زبان انگلیسی درست کرد؟

  10. U338324 ۱۷ بهمن ۱۴۰۲

    سلام ببخشید اقای راد این جلست رو اول ببینیم بعد بیایم از اول سایت درسد کنیم یا همراه ویدیو ها انجام بدیم ؟

  11. U317638 ۱ بهمن ۱۴۰۲

    سلام
    ببخشید یک سوال داشتم
    من تازه طراحی قالب وردپرسی رو یاد گرفتم می خواستم بدونم که این دمو های قالب تون رو چجوری درست می کنید من تو اینترنت که می زدم می گفتن از فایل xml باید استفاده بشه و… اما یک راه ساده به من پیشنهاد می دید لطفا
    دوم بخش نصب کننده سریع رو چگونه ساختید
    ممنون می شم جوابم رو بدید

    • Reza Rad رضا راد ۱ بهمن ۱۴۰۲

      سلام این بخش با api ساخته شده و یه سیستم پیچیده هست که اختصاصی ساخته شده. همون فرایند xml رو خودکار انجام میده.

  12. U333785 ۱۰ دی ۱۴۰۲

    سلام ایا با قالب اهورا میشه به صورت چند زبان سایت را راه اندازی کرد ؟ اگر بله چطوری من باید این کار را با قالب اهورا انجام بدهم؟

  13. U334530 ۷ دی ۱۴۰۲

    استاد عزیز من تیکت میخوام بزنم میگه شما محصولی خریداری نکردید
    در صورتی که لایسنس خریدم رو برای پشتیبانی فرستادم
    الانم به همین دلیل کسی سوالمو جواب نمیده چه باید بکنم

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۹ دی ۱۴۰۲

      درود
      لطفا با ایمیلی که هنگام خرید محصول در صفحه خرید وارد کردید، در سایت ما لاگین کنید. با شماره موبایل یا حساب گوگل هم نباید لاگین کنید. اگر رمز ورود به پنل رو ندارید لطفا گزینه” رمز عبورتان را گم کرده اید؟” رو انتخاب کنید تا رمز برای شما ایمیل بشه
      با احترام
      میهن وردپرس

  14. U334530 ۵ دی ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر خسته نباشید
    من قالب اهورا دموی فروشگاه موبایل رو نصب کردم
    ولی یه مشکلی دارم که وقتی نوشته جدید میزارم با اینکه برای مطلب عکس میزارم اما مثل نمونه پستهای شما عکس مطلب رو در صفحه اصلی نشون نمیده و حتما باید کاربر مطلب رو باز کنه تا عکس رو ببینه
    با المنتور وقتی پستهای نمونه شما رو باز کردم اون عکس اولی که هر پست داره و توی صفحه اصلی نشون میده قابل انتخاب یا ویرایش هم نیست
    من چیکار باید بکنم که عکسام نشون داده بشه میشه راهنمایی بفرمایید

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۶ دی ۱۴۰۲

      درود
      در ارتباط با نحوه عملکرد قالب اهورا روی سایتتون هر مشکلی که دارید لطفا به بخش پشتیبانی سایت تیکت ارسال کنید

      • U334530 ۶ دی ۱۴۰۲

        والا من تیکت زدم اونا هم همین جوابو دادن بهم

        • Reza Rad رضا راد ۷ دی ۱۴۰۲

          توی تیکت بهتون گفتن توی نظرات اعلام کنید؟ امکان نداره. پشتیبانی قالب از طریق تیکت هست و همکاران بخش پشتیبانی شما رو راهنمایی می کنند.

  15. U335133 ۲۴ آذر ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر بخشید برای طراحی سایت حتما باید از قالب استفاده کرد یا فقط با افزونه المنتور و ووکامرس هم میشه سایت و طراحی کرد

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۵ آذر ۱۴۰۲

      درود
      شما اول باید یک قالب روی وردپرس نصب کنید بعد با توجه به نیاز سایتتون افزونه های جانبی رو روی قالب نصب کنید

  16. U334530 ۱۴ آذر ۱۴۰۲

    استاد سلام وقت بخیر
    در ابتدا تشکر ویژه دارم از شما و تیم قدرتمندتون بابت آموزشهای بسیار سلیس و روان و قابل فهم شما برای افراد مبتدی مثل من
    دوم اینکه بنده قالب اهورا رو خریداری کردم اما دموهایی که مشاهده کردم متاسفانه برای کار من مناسب نیست
    من یه دموی ساده میخوام به این شکل که پستها زیر هم نمایش داده بشه به همراه عکس از محصول و توضیحات محصول و یه دکمه ادامه مطلب که کاربر در صورت نیاز بزنه روش و کامل مطلب رو بخونه
    اگه بخوام یه مثال بزنم شبیه به سایت سافت 98 اگر لطف بفرمایید و نگاه کنید
    حالا سوالم اینه ایا این دمو قابل طراحی و خرید از سایت شما هست یا خیر
    و اینکه اگه هست در چه مدت زمانی اماده میشهمیخوام بدونم که اگه شدنی نیست به ناچار برم سراغ قالبهای دیگه
    پیشاپیش ممنون از پاسخ و صبوری شما

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۶ آذر ۱۴۰۲

      سلام
      خیلی ممنون از لطف شما خیلی خوشحالیم که آموزش های سایت برای شما مفید بوده
      ببینید شما مجبور نیستید که حتما از دموهای پیش فرض قالب استفاده کنید. شما میتونید با المنتور ویژه ای که روی قالب اهورا هست استفاده کنید و با اون برگه های سایتتون رو به هر شکلی که مایل هستید طراحی کنید

  17. U332509 ۱۰ آذر ۱۴۰۲

    بادرود
    اینکه برای دیدن پیش نمایش بعضی قالب ها در سایتی مثل envato باید با فیلتر شکن وارد شد، به این معنی نیست اون قالب بعد از خریداری هم نیازمند فیلتر شکنه درسته؟

  18. U333775 ۳ آذر ۱۴۰۲

    سلام
    خسته نباشید
    آیا برای هر وبسایت باید قالب مورد نظر را خرید یا با یک مرتبه خرید قالب می توان آن را برای چند وب سایت استفاده کرد؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۴ آذر ۱۴۰۲

      درود
      بستگی به قالبی که خریداری میکنید داره هر قالب ممکنه شرایط فروشش فرق داشته باشه
      قالبی که ما ارائه میدیم یعنی قالب اهورا، فقط روی یک دامنه فعال میشه و برای هر دامنه باید قالب رو به صورت جدا خریداری بفرمایید

  19. U332509 ۳۰ آبان ۱۴۰۲

    بادرود
    دغدغه اصلی دارم مبنی بر اینکه قالبی رو که قصد دارم نسخه اصلی اون رو تهیه کنم قابلیت ریسپانسیو شدن داره یا نه؟
    آیا می تونیم بگیم با پیشنهاد گوگل مبنی بر طراحی سایت ریسپانسیو قالبهایی که طراحی می شوند دارای قابلیت ریسپانسیو هستند؟

  20. U332509 ۱۳ آبان ۱۴۰۲

    بادرود و احترام
    بابت آموزش های علمی و قابل توجهتون عرض خسته نباشید دارم.
    تشکر بسیار،خیلی خوب هستید…
    سئوالم🙂
    آیا بعد از فارسی سازی وراست چین شدن نسخه اصلی توسط برنامه نویس می تونیم‌به روز رسانی های قالب رو داشته باشیم، یا اینکه به دلیل فارسی سازی شدن دیگه به روز رسانی ها را نمیاد؟

    • Reza Rad رضا راد ۱۴ آبان ۱۴۰۲

      سلام وقت بخیر سپاس از شما. اگر روی چایلدتم اعمال بشه بله میتونید اپدیت کنید.

  21. U331582 ۲۷ مهر ۱۴۰۲

    سلام خسته نباشید خیلی خوشحالم با سایت خوب شما اشنا شدم من کارمند یک شرکت هستم و دارم از صفر با مطالب شما سایتی برای کارفرما طراحی میکنم لطفا از بین قالب های رایگان سایت خودتون برای فروش ظروف یکبار مصرف و پلاسکو چه پیشنهاد میکنید؟؟؟ خیلی ممنونم

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۹ مهر ۱۴۰۲

      درود
      میتونید از قالب های رایگان این لینک اسفتاده کنید:https://mihanwp.com/themes/free-themes/
      اما قالب های رایگان پیشنهاد نمیشن. چون هم امکانات خیلی محدودی دارن و هم به لحاظ سرعت و سئو بهینه نیستند ، شامل خدمات پشتیبانی از سمت سایت ما هم نمیشوند

  22. U331159 ۲۱ مهر ۱۴۰۲

    سلام؛
    من چیزی شبیه دموی زیر می خواهم. در دموها پیدا نکردم.

    با توجه صحبتهای شما نمی خواهم قالبهای فارسی شده بخرم. چه پیشنهادی دارید. چون از آموزشهایتان استفاده کردم می خواهم از شما خرید کنم.
    تشکر

  23. U331159 ۲۱ مهر ۱۴۰۲

    سلام؛
    من دموی مناسبی برای طراحی سایتم که مشاوره مدیریت (بخش فروشگاه نیاز ندارد) است پیدا نکردم. چیزی شبیه دموی قالب AStro pro که مرتبط است می خواهم.
    با توجه صحبتهای شما نمی خواهم قالبهای فارسی شده بخرم. چه پیشنهادی دارید. چون از آموزشهایتان استفاده کردم می خواهم از شما خرید کنم.
    تشکر

  24. U330713 ۹ مهر ۱۴۰۲

    سلام من دارم از لوکال هاست استفاده میکنم میتونم قالب اهورا رو خریداری کنم بعدش واسم هیچ مشکلی پیش نمیاد میتونم با اموزش های شما جلو برم ؟؟

  25. U328734 ۴ مهر ۱۴۰۲

    سلام وقتتون بخیر . بعد از خرید قالب اهورا . امکان اینکه بعدا بخوایم تمپلیت رو تغییر بدیم و جود داره ؟

  26. U329849 ۲۴ شهریور ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر.
    چرا این نوشته های اولیه توی سایت من نمایش داده نمیشه؟

  27. U329376 ۱۵ شهریور ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر استاد برای قالب انگلیسی از کجا میتونیم دانلود کنیم که معتبر باشه

  28. U327430 ۱۳ شهریور ۱۴۰۲

    سلام خسته نباشید بنده برای جایی برای سمت کارآموزی وردپرس رزومه فرستادم دوره تموم شده و چیزی یاد ندادن به ما واقعیت از سایت شما بیشتر یاد گرفتم تا اون شرکت ولی الان که به پروژه رسیدم اما نگرفتم گقتم آموزش های شما تموم کنم بعد اما مشکل اینه که میگن باید با قالب وود مارت اون سایت هدف رو طراحی کنی . می خواستم بدونم شما پیشنهادت چیه که وقتش که رسید استفاده کنم یا نه و در ضمن میگن با خودتون هست که از نسخه پولی استفاده میکنید یا رایگان؟

    • Reza Rad رضا راد ۱۴ شهریور ۱۴۰۲

      سلام وقت بخیر طبیعتا اگه کارفرما تایید کنه بهتره نسخه اصلی تهیه بشه از تم فارست اگر نه با مسئولیت خودشون براشون نسخه کپی شده نصب کنید.

  29. U329186 ۱۲ شهریور ۱۴۰۲

    سلام وقت به خیر امکانش هست که خود شخص قالب بسازه به دلخواه خودش ، آخه این قالب ها
    1 آدم رو محدود می کنه
    2 طراحی اکثر قالب ها ساده و معمولی هستن
    اگه راهی هست ممنون می شم راهنمایی کنید .

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۲ شهریور ۱۴۰۲

      سلام
      بله میشه توی دوره جامع سایت برتر یک فصل رو به صورت کامل به اموزش طراحی قالب وردپرس اختصاص داده ایم

  30. U327516 ۹ شهریور ۱۴۰۲

    سلام من قالب تون خریدم ولی تو سبدم نیست

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۱ شهریور ۱۴۰۲

      سلام
      بعد از خرید قالب به پنل کاربری شما در سایت ما منتقل میشه و دیگه توی سبد خرید نیست
      لطفا با ایمیلی که هنگام خرید محصول در صفحه خرید وارد کردید، در سایت ما لاگین کنید. با شماره موبایل یا حساب گوگل هم نباید لاگین کنید. اگر رمز ورود به پنل رو ندارید لطفا گزینه” رمز عبورتان را گم کرده اید؟” رو انتخاب کنید تا رمز برای شما ایمیل بشه

  31. U325671 ۱۰ تیر ۱۴۰۲

    سلام و درود
    ممنون از دوره خوب تون
    من در نظر دارم یک قالب خلاقانه و متفاوت خودم با ایده خودم طراحی کنم چون چند وقت پیس از سایت ساز ها یک پکیج تهیه کردم و خواسته من رو براورده نکرد. پیشنهاد شما چیه؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۱ تیر ۱۴۰۲

      درود
      https://mihanwp.com/academy/website-management/
      پیشنهاد ما به شما مشاهده دوره جامع هست در یک فصل از این دوره به صورت کامل و از 0 تا 100 آموزش دادیم که چطور یک قالب وردپرسی رو طراحی کنید

      • U327960 ۲۱ مرداد ۱۴۰۲

        سلام
        ممنون از سایت خوبتون
        می‌خواستم ببینم با خرید یک قالب مثلا اهورا، این قالبو فقط میشه برای طراحی یک سایت استفاده کرد یا میشه چندتا سایت برای افراد مختلف طراحی کرد.
        سپاس

        • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۲ مرداد ۱۴۰۲

          سلام
          لایسنس قالب فقط روی یک دامنه فعال میشه
          برای هر دامنه باید قالب رو به صورت جدا خریداری بفرمایید

  32. U325043 ۳۱ خرداد ۱۴۰۲

    قالب اهورا با وودمارت یکی هست و اگر اهورا خریداری بشه نیازی به خریدن قالب وودمارت می باشد یا خیر ؟ با تشکر

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۳۱ خرداد ۱۴۰۲

      درود
      خیر باهم یکی نیستن و دو قالب کاملا جدا هستن با خرید قالب اهورا دیگه نیازی به خرید قالب دیگه ای نیست

  33. U325043 ۳۰ خرداد ۱۴۰۲

    قالب وودمارت هم به مانند اهورا می باشد

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۳۱ خرداد ۱۴۰۲

      درود
      ما قالب وودمارت رو ارائه نمیدیم و در ارتباط با امکانات اون هم اطلاعی نداریم

  34. U324808 ۱۹ خرداد ۱۴۰۲

    با درود و تشکر از آموزش های عالی
    سوالم اینه که با یکبار خرید یک قالب میشه از همون قالب در سایت های مختلفی که طراحی میکنیم استفاده کنیم یا لازمه برای هر سایت مجدد همون قالب رو خریداری کنیم؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۰ خرداد ۱۴۰۲

      درود بر شما
      قالب اهورا لایسنس داره و هر لایسنس قالب فقط روی یک دامنه فعال میشه . شما برای هر دامنه باید لایسنس جدا بخرید

  35. U322622 ۱۵ فروردین ۱۴۰۲

    ممنون
    یک سوال دیگه دارم
    میشه قالبی رو انتخاب کنم ولی برای اون کار استفاده نکنم؟
    مثلا خدمات مالی نصب کنم ولی ویرایش کنم و برای خدمات اینستاگرام استفاده کنم؟

  36. U322622 ۱۴ فروردین ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر
    قالب اهورا قابلیت شخصی سازی و باز طراحی مثل المنتور دارد؟
    المنتور پرو چه تفاوت هایی با قالب اهورا دارد؟
    با المنتور پرو نمیشه وب سایت سئو شده ساخت؟
    اگر قالب اهورا هم بتوان شخصی سازی کرد چه تضمینی در سئو هست؟
    از نظر امنیتی اهورا با المنتور پرو تفاوت دارن؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۴ فروردین ۱۴۰۲

      درود
      1.بله این امکان رو داره
      2.المنتور پرو یک افزونه هست و اهورا یک قالب هست افزونه به عنوان یک مورد جانبی در کنار قالب استفاده میشه
      3.خیر
      4.کدهای قالب به لحاظ سئو کاملا بهینه شده است
      5. عرض کردم اهورا قالب هست و المنتور پرو افزونه و از این بابت باهم قابل مقایسه نیستن

  37. U322626 ۱۳ فروردین ۱۴۰۲

    سلام، دلیل اینکه بعد از یه مدت توی قسمت های کامنت مقالات سایت، نظراتی به انگلیسی دریافت میکنیم چی میتونه باشه؟

  38. U322174 ۲۸ اسفند ۱۴۰۱

    سلام چه سایتهای پیشهاد میکنید برای قالب ایرانی یا اورجینال ؟
    چون من دنبال قالب شبیه دیجی کالا متاسفانه اهورا اینطوری نیست
    باتشکر

    • Reza Rad رضا راد ۱ فروردین ۱۴۰۲

      سلام تنها قالبی که ازش اطلاع کامل داریم توی ایرانی ها اهورا هست. به زودی براش یه دموی دیجی کالا آماده میکنیم.

  39. U314857 ۲۸ تیر ۱۴۰۱

    با سلام.

    میخوساتم بدونم اگر قالبی رو بصورت اورجینال از سایت envato خریداری بکنم، برای راه‌اندازی سایت‌های فارسی، به مشکل میخورم؟

    یعنی تسلط بر افزونه المنتور برای صفحه‌سازی، مشکل راست‌چین کردن رو برطرف میکنه یا اینکه نیاز به تغییر کد‌های سایت هست؟

    ممنون

    • Reza Rad رضا راد ۲۸ تیر ۱۴۰۱

      سلام وقت بخیر خیر فقط اگر هاست داخل ایران باشه ممکنه لایسنس فعال نشه. در مورد راست چین هم خیر اکثرا راست چین هستن پیشفرض

    • U319248 ۲۹ آذر ۱۴۰۱

      سلام من فعلا نمیتونم از قالب اهورا استفاده کنم و باید از قالب رایگان استفاده کنم میخوام بدونم اگر از قالب های رایگان سایت شما استفاده کنم باز هم ممکنه مشکلاتی که گفتید برای سایتم پیش بیاد؟

  40. U314434 ۱۳ خرداد ۱۴۰۱

    من قالب اهورا را خریدم و دانلود کردم. اما هنگام افزودن اررور می ده. که فایل بزرگه. چراااا؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۶ خرداد ۱۴۰۱

      درود
      لطفا از طریق پنل کاربریتون توی سایت ما به بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید تا مشکل رو برای شما حل کنند

    • U332509 ۱۳ آبان ۱۴۰۲

      بادرود و احترام
      بابت آموزش های علمی و قابل توجهتون عرض خسته نباشید دارم.
      تشکر بسیار،خیلی خوب هستید…
      آیا بعد از فارسی سازی وراست چین شدن نسخه اصلی توسط برنامه نویس می تونیم‌به روز رسانی های قالب رو داشته باشیم، یا اینکه به دلیل فارسی سازی شدن دیگه به روز رسانی ها را نخواهیم داشت؟