جلسه ۷: وردپرس چیست؟ چگونه با وردپرس سایت بسازیم

4.3 / 5. تعداد رای: 605

شاید برای شما سوال باشد که سیستم مدیریت محتوای وردپرس چیست؟ WordPress چه کاربردی دارد و چرا بهتر است برای ساخت سایت از وردپرس استفاده کنیم. در این مقاله به طور کامل به این سوالات پاسخ خواهیم داد.

اکثر کسانی که قصد طراحی یک سایت را دارند و یا این‌که به‌تازگی وارد دنیای طراحی وب‌سایت شده‌اند و می‌خواهند این مهارت را یاد بگیرند، احتمالاً تا به‌ حال نام WordPress را شنیده‌اند. وردپرس دارای تعاریف بسیاری است اما به‌ صورت ساده وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا سایت ساز است که از طریق آن شما می‌توانید خیلی راحت با صرف هزینه‌ی بسیار پایین و همچنین در زمان کم صاحب وب‌سایت شخصی خود شوید.

خوشبختانه امروزه هیچ‌کس نیست که مزایای داشتن وب‌سایت برای ارتقا و یا راه‌اندازی کسب‌وکار خود نداند. اکثر ما می‌دانیم که برای گسترش کسب‌وکار خود یا با راه‌اندازی یک وب‌سایت می‌توانیم به درآمدی بالا، دست پیدا کنیم اما اغلب دچار این ترس هستیم که هزینه راه‌اندازی یک وب‌سایت تا چه حد می‌تواند گران و سنگین باشد که خوشبختانه با وجود سیستم مدیریت محتوایی همانند وردپرس این امر کاملاً شدنی و امکان‌پذیر است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید

وردپرس چیست

برای راه‌­اندازی یک وب‌سایت سیستم‌­های مدیریت محتوای زیادی در دسترس هستند که برخی از آن­‌ها نسبت به بقیه برتری­‌هایی دارند، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا متشکل از قالب­‌ها و پوسته­‌های بسیار متنوع است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می­‌گیرد، شما با استفاده از این سیستم بدون داشتن مهارت در برنامه‌­نویسی می‌­توانید سایت خود را راه‌اندازی کنید.

دو روش برای ساخت سایت وجود دارد که شما به‌ دلخواه می­‌توانید از آن‌­ها استفاده کنید. روش اول سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) و روش دوم طراحی و برنامه­‌نویسی است.

سیستم مدیریت محتوا یا CMS

همان‌طور که قبل‌تر اشاره شد، سایت­‌ها برای مدیریت به دو نوع بخش‌­بندی می‌­شوند: یکی سایت­‌های استاتیک یا ایستا و دوم سایت‌های داینامیک یا پویا. سایت‌های استاتیک (ایستا) معمولا با زبا­ن‌های HTML, CSS ایجاد می‌شوند و هزینه کمتری نسبت به سایت‌های داینامیک (پویا) برای ساخت دارند. اگر می‌خواهید تفاوت بین سایت‌های استاتیک و داینامیک را بدانید این ویدیو را حتما ببینید.

برای راه‌اندازی وب‌سایت می‌توانید توسط نرم‌افزارهای مختلفی سایت خود را راه‌اندازی کنید. در علم طراحی و راه‌اندازی وب‌سایت برای پیاده‌سازی یک وب‌سایت باید کدهایی نوشته شود. به‌عنوان‌مثال در زبان HTML برای این‌که یک تصویر در یک صفحه وب قرار دهیم باید کد img src را در کدهای آن صفحه قرار می‌دادیم.

سایتی که با سیستم‌های مدیریت محتوا ایجاد می‌کنید در واقع همان سایت‌های داینامیک یا پویا هستند. اگر درزمینه‌ی طراحی سایت مبتدی هستید و قصد دارید یک وب‌سایت ایجاد کنید پیشنهاد می‌کنیم که از سیستم‌های مدیریت محتوا مثل WordPress استفاده کنید، چرا که طراحی و برنامه‌نویسی سایت بسیار وقت‌گیر و هزینه‌بر است.

سیستم مدیریت محتوا چیست

سیستم مدیریت محتوا یا همان Content Management System) CMS) یک سیستم نرم‌افزاری مدیریت محتوای تحت وب می‌باشد، که شما با استفاده از این سیستم نرم‌افزاری می‌توانید، محتوا سایتتان (متن، فیلم ، تصویر و هر چیز دیگری) را مدیریت کنید.

با استفاده از این CMS می‌توانید بدون دانش برنامه‌نویسی از صفر تا صد یک سایت را راه‌اندازی کنید، همچنین بدون نیاز به تغییر کدهای برنامه‌نویسی شده سایت، به سایتتان محتوا اضافه کنید و محتوا را به‌راحتی آب خوردن مدیریت کنید.

از ویژگی‌‌­های CMSها می‌­توان به ویرایش راحت و سریع مطالب، ویرایش قدرتمند صفحه‌های سایت، دسته‌بندی مطالب، صرفه‌جویی در زمان، پشتیبانی مطمئن و سفارشی‌سازی اشاره کرد. از سیستم‌های مدیریت محتوای محبوب می‌‌­توان به WordPress, Joomla, Drupal اشاره کرد.

مزایای استفاده از سیستم مدیریت محتوا

  1. هزینه پایین یکی از ویژگی‌های عالی سیستم‌های مدیریت محتوا است. مثلا سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا، دروپال به‌صورت رایگان و اپن سورس (منبع باز) ارائه می‌شوند و تنها هزینه‌ی آن‌ها مربوط به افزونه‌ها یا پلاگین‌هایی است که برای اضافه شدن امکاناتی به سایت خود مجبور به خریداری آن‌ها هستید.
  2. راحتی استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا از دیگر مزایای آن است به‌طوری‌که شما بدون نیاز داشتن به مهارت کد نویسی به‌راحتی می‌توانید وب‌سایت خود را بروزرسانی کنید.
  3. سفارش سازی وب‌سایت از دیگر مزایای cmsها است که این قابلیت باعث می‌شود که حتی یک شخص بسیار مبتدی هم بتواند وب‌سایت خود را به‌دلخواه طراحی کند.
  4. صرفه‌جویی در هزینه و زمان به‌دلیل اینکه هزینه‌ای صرف برنامه‌نویسی و کد نویسی نمی‌شود.
  5. cmsها این امکان را به مدیران سایت خود می‌دهند که سطوح دسترسی کاربران را کنترل کنند و مدیریت محیط کاربری خود را به عهده داشته باشند.
  6. قابلیت انعطاف‌پذیری بسیار بالا

یکی از سیستم‌های مدیریت محتوایی که بسیار نزد کاربران محبوب است WordPress می‌باشد. این سیستم مدیریت محتوا تمرکز خود را بر روی بر روی استانداردهای وب و زیبایی‌های ظاهری وب‌سایت و توسعه و تکامل وب‌سایت گذاشته است. یکی از کاربردهای مهم این سیستم مدیریت محتوا (cms) را می‌توان ساخت و راه‌اندازی انواع سایت‌ها دانست.

مدیریت سایت بدون پنل مدیریت محتوا

خوشبختانه منابع فارسی مثل میهن وردپرس وجود دارند؛ که با فعالیت در زمینه سیستم مدیریت محتوا “وردپرس” این امکان را برای شما فراهم کرده‌اند، تا با آموزش در این زمینه بتوانید سایت‌های قدرتمندی را به وجود بیاورید.

اما با توجه به این‌که این سایت‌ها فاقد پنل مدیریت یا نرم‌­افزارهای مدیریتی مثل WordPress هستند، شما برای اینکه بتوانید کوچک‌ترین تغییری در سایت خود ایجاد کنید باید به طراح وب مراجعه کنید تا تغییرات را برای شما اعمال کند که این موضوع علاوه بر وقت‌­گیر بودن هزینه زیادی نیز برای شما به همراه دارد.

عدم نیاز به برنامه نویسی برای تغییر سایت یکی از مزایای وردپرس
عدم نیاز به برنامه نویسی برای تغییر سایت یکی از مزایای وردپرس

این کار را با نرم‌افزارهای مختلف مثل Adobe Dreamweaver یا نرم‌افزار Frontpage انجام می‌شد. اما برای مدیر یک شرکت یا یک بنگاه‌دار اصلاً این کار جالبی نبود، که با این کدها و نرم‌افزارها سروکله بزنند و یا بدتر از آن نمی‌شود برای درج یک مطلب یا محصول یا خبر جدید یک صفحه جداگانه طراحی و کد نویسی کرد. این‌گونه بود که cmsها یا سیستم‌های مدیریت محتوا وارد عرصه وب شدند.

قیمت سیستم‌های مدیریت محتوا

یکی از مشکل‌هایی در گذشته که باعث می‌شد افراد کمتری به سمت داشتن وب‌سایت‌های اینترنتی بروند، هزینه‌ی خیلی زیاد برای طراحی وب‌سایت بود. امروزه با در دسترس قرار گرفتن سیستم‌های مدیریت محتوا دیگر چنین مشکلی وجود ندارد. اکثر سیستم‌های مدیریت محتوا رایگان هستند و برای استفاده از آن‌ها نیاز به صرف هیچگونه هزینه‌ای نیست. سیستم مدیریت محتوا نرم‌افزارهای تحت وبی هستند که به کمک آن‌ها، شما قادر خواهید بود که محتوای سایت خود را مدیریت، به‌روزرسانی و بازیابی کنید.

شما با استفاده از سیستم مدیریت محتوا به‌راحتی می‌توانید سایت بسازید و با توجه به نیازتان و زمینه فعالیت سایت‌تان ویژگی‌ها و امکانات مختلفی را در کم‌ترین زمان و با صرف کم‌ترین هزینه اضافه کنید و در واقع یکی از مزایای بسیار مهم سیستم‌های تولید محتوا قابلیت انعطاف‌پذیری آن‌ها با توجه به نیاز مخاطب است.

در CMSها اطلاعات از یک دیتابیس خوانده‌ شده و با اجرای کدها و تجزیه تحلیل اطلاعات طی چند صدم ثانیه، این اطلاعات در معرض دید بازدیدکننده قرار داده خواهد شد.

“یک خاطره”

اوایل کارم چون با سیستم وردپرس آشنا نشده بودم یک وب‌سایتی راه اندازی کردم که برای قرار دادن مطالب جدید هر بار قالب را در نرم افزار Adobe Dreamweaver باز می کردم و کد های قالب را تغییر می دادم. چون آموزش جامع و کاملی مثل دوره آموزش وردپرس از ابتدا تا انتها نبود٬ نمی‌‌دونستم که دقیقا باید چه کاری انجام بدم. اما شما همین الان چون مفهوم سیستم مدیریت محتوا را درک کردید پس دیگه نیازی نیست هر بار کدهای وب‌سایتتان را تغییر دهید!

رضا راد – مدیر وب‌سایت میهن وردپرس

چرا از وردپرس استفاده کنیم

چرا وردپرس
چرا وردپرس

چون شما با استفاده از این سیستم می‌توانید بدون کد نویسی و هیچ تخصص خاصی سایت خود را راه‌اندازی کنید. همین‌طور این امکان را دارید که کار با این سیستم را در زمان بسیار کوتاهی یاد بگیرید، چرا که استفاده از این سیستم بسیار راحت می‌باشد. همچنین با استفاده از WordPress دیگر نیازی به استخدام یک فرد برای پشتیبانی سایتتان ندارید و خود به‌تنهایی می‌توانید سایتتان را مدیریت کنید (در صورت نیاز می‌توانید از دوره‌های آموزشی میهن وردپرس که در این راستا جمع‌آوری‌ شده است استفاده کنید).

درصورتی‌که بخواهید برنامه‌نویسی سایت و طراحی وب را آموزش ببینید نیازمند صرف هزینه و زمان بسیار زیادی هستید. بنابراین با استفاده از سیستم‌­های مدیریت محتوا شما قادر خواهید بود سایت‌های داینامیک (پویا) را با صرف کم‌ترین هزینه و پایین‌ترین زمان راه‌اندازی کنید.

اما چرا وردپرس؟ وردپرس بهترین و پرطرفدارترین سیستم مدیریت محتوای جهان است و البته از همه مهم‌­تر رایگان بودن وردپرس است. سایت‌های بزرگی همچون فیسبوک و CNN از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌کنند.

دلیل محبوبیت وردپرس چیست

وردپرس بخاطر دلایلی همچون رایگان بودن، طراحی بسیار راحت و آسان با آن، جعبه ابزار قدرتمند، انعطاف‌پذیری بالا، بروزرسانی دائمی، نیاز نداشتن به کد نویسی بسیار محبوب و پرطرفدار است به‌طوری که بیش از 60 میلیون وب‌سایت با وردپرس طراحی شده‌اند.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس

تا به اینجای مقاله کمی راجع به وردپرس دانستیم حال نیاز است تا آن را به صورت تخصصی‌تر توضیح دهیم. درواقع وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای (CMS) متن باز (Open Source) تحت وب و رایگان می‌باشد، شما با این نرم‌افزار مدیریت محتوا می­‌توانید محتوا و مطالب سایتتان را به‌راحتی مدیریت کنید.

با استفاده از وردپرس می­‌توان گونه­‌های مختلفی از وب­‌سایت را بسازیم. WordPress شامل تعداد زیادی قالب­‌های متنوع و پوسته­‌های وردپرسی است همچنین افزونه‌­های (پلاگین‌های) وردپرس به شما کمک می‌کند تا بخش‌­های مختلفی را به سایت خود اضافه کنید.
شما می­‌توانید با استفاده از وردپرس یک سایت را بدون نیاز به مهارت برنامه­‌نویسی یا کمک گرفتن از برنامه‌نویس راه‌­اندازی کنید.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) همه‌کاره و چندمنظوره تحت وب است، که با زبان PHP برنامه‌نویسی شده و توسط پایگاه داده Mysql نیز پشتیبانی می شود. شما می‌توانید با استفاده از آن انواع سایت‌های وبلاگی، شخصی، فروشگاهی، شرکتی و هر نوع سایت دیگری را راه‌اندازی کنید.

وردپرس چیست
وردپرس چیست

وردپرس یک نرم‌افزار ارائه محتوا به‌صورت متن باز است که بر اساس سادگی در کارکرد و سرعت و تجربه کاربری عالی متمرکز شده است. وردپرس با یک جامعه فعال و قلبی متن باز شروع به کار کرده و می‌تواند به شما کمک کند یک وب‌سایت عالی راه‌اندازی کنید.

با وردپرس چه سایت‌هایی می‌توانیم راه‌اندازی کنیم؟

با کمک وردپرس می‌توان انواع سایت‌های مختلف را راه‌اندازی کرد که در زیر به مواردی از آن اشاره می‌کنیم.

  1. وبسایت شخصی
  2. فروشگاه اینترنتی
  3. سایت آموزشی
  4. بلاگ
  5. وبسایت کاریابی
  6. وبسایت معرفی کسب‌وکار شما (خدماتی)
  7. سفارش پروژه و نمایش نمونه‌کارها
  8. نمایش رزومه
  9. سایت پادکست
  10. سایت خبری
  11. سایت شرکتی و بیزنسی
  12. سایت ویدیو آنلاین
  13. سایت موسیقی آنلاین
  14. انجمن و فروم‌های تخصصی

تاریخچه وردپرس

وردپرس در 27 می سال 2003 توسط مت مولنوگ عرضه شد. این نرم‌افزار در ابتدا به‌طور گسترده از سمت وبلاگ نویسان مورد استقبال قرار گرفت. بعد از گذشت مدتی این پروژه توسعه داده شد و به‌صورت یک برنامه منبع باز و رایگان در اختیار همه قرار گرفت و همان‌طور که قبل‌تر توضیح دادیم WordPress با یک جامعه فعال به‌صورت کاملا خودجوش و فریلنسر برای توسعه وردپرس تلاش می‌کنند.

طراحی سایت با وردپرس

تا اینجا متوجه شدیم که برای راه‌­اندازی یک وب‌سایت سیستم‌­های مدیریت محتوای زیادی در دسترس هستند که برخی از آن‌­ها نسبت به بقیه برتری­‌هایی دارند، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا متشکل از قالب­‌ها و پوسته­‌های بسیار متنوع است که به‌‌صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می­‌گیرد، شما با استفاده از این سیستم بدون داشتن مهارت در برنامه‌­نویسی می‌­توانید سایت خود را راه‌اندازی کنید.

مهارت برنامه‌­نویسی از مواردی است که افراد فکر می­‌کنند بدون داشتن این مهارت قادر نیستند فعالیتی در اینترنت داشته باشند اما سیستم مدیریت محتوا این امکان را به افراد داده است که بدون نیاز به پیش‌­زمینه­‌ای در مورد برنامه­‌نویسی بتوانند به آسانی کسب‌‌‌وکار اینترنتی خود را راه بیندازند، البته این سیستم برای افرادی که قابلیت برنامه‌نویسی نیز دارند مناسب است و کاربران می­‌توانند با کدنویسی هرگونه شخصی­‌سازی را در وب­‌سایت خود انجام دهند و صاحب یک وب‌سایت حرفه‌ای شوند.

حتی اگر مهارت کدنویسی نداشته باشید و قصد داشته باشید یک ویژگی یا امکان را به وب‌سایت خود اضافه کنید می‌توانید آن را به دست یک برنامه نویس بسپارید.

از دیگر ویژگی‌های وردپرس می‌تونیم به منبع باز بودن آن اشاره کنیم یعنی این‌که این سیستم به شما منابع رایگانی را ارائه می­‌کند و در واقع شما بدون پرداخت هیچ هزینه­‌ای می­‌توانید به طور کامل از منابع وردپرس استفاده کنید. کد منبع یک نرم‌افزار بخشی از نرم‌افزار است که کاربران آن را نمی‌بینند و نمی‌توانند کد را تغییر دهند حال کد منبع باز به‌ این صورت است که به کاربر اجازه‌ی دسترسی به کدها را می‌دهد و کاربران می‌توانند در این کدها تغییراتی را ایجاد کنند. در این دوره به شما آموزش ساخت سایت با وردپرس را توضیح خواهیم داد. اما بیایید بیشتر از WordPress بدانیم…

با وردپرس، هر نوع سایتی بسازید!

وردپرس توسط گروه Automattic ساخته‌شده و در چند سال نخست فقط برای ایجاد سایت‌های وبلاگی استفاده می‌شد. اما طراحی و کد نویسی افزونه‌ها و قالب‌های حرفه‌ای وردپرس ماجرا را تغییر داد. امروزه شما هر نوع قالب وردپرس اعم از وبلاگی، مجله‌ای خبری، شرکتی، مشاور املاک، دانلود، شخصی، فروشگاهی، پزشکی و آموزشی را می‌توانید برای وردپرس پیدا کنید. پس وردپرس امروز می‌تواند برای شما هر نوع سایتی راه‌اندازی کند.

خب این‌جا می‌خوایم به زبان خیلی راحت در ارتباط با مفهوم وردپرس برای شما توضیحاتی را بدیم! وردپرس یه نرم‌‌افزار رایگان و متن باز می‌باشد. متن باز یا Open Source بودن یک نرم‌افزار به این معنی است که هر فردی این امکان را دارد که این نرم‌افزارها را بعد از بررسی ویرایش کند و تغییراتی را در آن به وجود بیارد و آن‌ها را توسعه دهد! طراح این نوع برنامه‌های متن باز کد منبع برنامه را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهدند و در نتیجه اگر برنامه باگ و یا مشکل خاصی داشته باشد این اشکالات سریع‌تر پیدا و برطرف می‌شوند.

اما چرا وردپرس؟ وردپرس بهترین و پرطرفدارترین سیستم مدیریت محتوای جهان است و البته از همه چی مهم­‌تر رایگان بودن وردپرس است. بنابراین کسانی که به‌دلیل هزینه بالا وب‌سایت خود را راه‌اندازی نمی‌کنند. می‌توانند با استفاده از وردپرس با هزینه‌ی بسیار کم سایت خود را بسازند. سایت‌های بزرگی همچون فیسبوک و CNN از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌کنند.

متن باز بودن وردپرس

در واقع به دلیل همین متن باز بودن وردپرس سیستم مدیریت محتوایی است که قابلیت انعطاف‌پذیری خیلی زیادی دارد، به این معنی که شما با کمک این سیستم مدیریت محتوا قادر هستید هر نوع سایتی را از قبیل: سایت شرکتی، فروشگاهی، خبری، آموزشی، کاریابی و … بسازید. شما اگر تا حدود با برنامه‌نویسی و کد نویسی آشنایی داشته باشید به‌راحتی قادر هستید که هر نوعی شخصی‌سازی را بر روی وردپرس انجام دهید که یکی از دلایل محبوبیت زیاد WordPress بین طراحان سایت همین قابلیت است که باعث می‌شود که کاربر سایت خود را به شکل دلخواه خود طراحی کنند و امکانات و ویژگی‌هایی را به آن اضافه کنند.

از ویژگی‌ها و قابلیت‌های خوب ورد پرس میتوانیم به موارد زیر به صورت خلاصه اشاره کنیم:

امنیت بالا، سئوی قوی، رسپانسیو یا همان واکنش گرا بودن سایت (واکنش گرا بودن سایت یعنی سایت شما در صفحه‌نمایش‌های مختلف و در ابعاد مختلف به‌درستی نمایش داده می‌شود و کاملاً با همه‌ی گوشی‌های هوشمند، تب‌لت، کامپیوتر و … سازگار می‌باشد)، سازگار بودن با زبان فارسی، به‌روزرسانی‌های پی‌درپی برای رفع باگ‌ها و مشکلات امنیتی، قابلیت بک‌آپ گیری (گرفتن نسخه پشتیبان از سایت) و انتخاب کردن قالب دلخواه با توجه به حجم بسیار زیاد قالب‌ها اشاره کرد.

متن باز یا Open Source بودن یک نرم‌افزار به این معنی است که هر فردی این امکان را دارد که این نرم‌افزارها را بعد از بررسی ویرایش کند و تغییراتی را روش به وجود بیاورد و توسعه بدهد! طراح این نوع برنامه‌های متن باز کد منبع برنامه را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهدند و درنتیجه اگر برنامه باگ و یا مشکل خاصی داشته باشد این اشکالات سریع‌تر پیدا و برطرف می‌شوند.

اثبات شده در بین سایت‌های معتبر

اکثر سایت‌های دنیا از وردپرس استفاده می‌کنند. طبق آخرین آمارها بیش از40% از سایت‌های جهان از وردپرس استفاده می‌کنند که این آمار خوبی است و نشان‌دهنده محبوبیت این سیستم مدیریت محتوا در بین سایت‌های جهان است. از سایت‌هایی که از وردپرس استفاده می‌کنند، می‌توان از وبلاگ فیسبوک و سایت AngryBirds و Google Ventures و سایت کوکاکولا و NY Times نام برد. وردپرس بیش از سیزده سال است که در حال فعالیت بوده و تا امروز بیش از ۵۰ میلیون وب‌سایت از WordPress استفاده می‌کنند.

امنیت وردپرس

زمانی که به فکر طراحی سایت و اجرای آن برای کسب‌وکارمان هستیم مهم‌ترین اصل امنیت سایت است، که به آن اهمیت زیادی می‌دهیم. از این‌رو هرگاه به دنبال یک سیستم مدیریت محتوای خاص می‌گردیم که سایت خود را با آن طراحی و اجرا کنیم؛ سیستمی را انتخاب می‌کنیم که بتوان با آن امنیت سایت خود را بالا برد. متاسفانه بسیار از طراحان و توسعه‌دهندگان سایت بر این باورند که ورد پرس سیستمی امن نیست که البته این یک باور غلط است. هنگامی‌که می‌خواهید امنیت وردپرس را بررسی کنید باید یک پایه‌ی محکم را بنا کنید؛ تا در برابر نگاه‌های انتقادی آن را تحت نظر بگیرید.

بگویید: می‌توانی سایت میهن وردپرس را هک کنی؟

هک کردن یک وب‌سایت آن‌قدرها که فکر می‌کنید کار ساده‌ای نیست. این موضوع به شما بستگی دارد که به چه میزان برای حفظ امنیت وردپرس تلاش کرده‌اید تا سدی قوی در مقابل عوامل مخرب ایجاد کنید. نکات کلیدی وجود دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید به موفقیت برسید. کافی است آموزش‌های موردنیاز را ببینید و آن‌ها را بر روی سایت وردپرس خود اجرا کنید.

بحث امنیت در طراحی سایت بسیار حائز اهمیت است. در واقع شما اگر به امنیت سایتی که ساخته‌اید، اهمیت ندهید تمام زحمت‌هایی که برای سایت کشیده‌اید از بین می‌رود. اگر وب‌سایت شما هک شود، هم به لحاظ مالی و اقتصادی خسارت بسیار زیادی به شما وارد می‌کند. همچنین به شهرت کسب‌وکار اینترنتی شما لطمه می‌زند. هکرها هم می‌توانند اطلاعات کاربران شما را بدزدند و یا روی سایت شما نرم‌افزارهای مخرب و بدافزار نصب کنند با این‌که دسترسی شما به سایتتان را قطع می‌کنند و برای دادن دسترسی دوباره به شما از شما تقاضای مبلغ زیادی پول می‌کنند!

به همین دلیل بسیار مهم است که شما به بخش امنیت سایت‌تان توجه ویژه‌ای داشته باشید. ازآنجایی‌که وردپرس خیلی امن است و همه‌روزه به‌وسیله تعداد بسیار زیادی توسعه‌دهنده بررسی و عیب‌یابی می‌شود، روزبه‌روز هم به لحاظ امنیتی ارتقا پیدا می‌کند و قابل‌ اطمینان‌تر می‌شود. در واقع به‌روزرسانی‌های منظمی که توسط وردپرس انجام می‌شوند به‌شدت از میزان آسیب‌پذیری سایت شما مقابل هکرها کم می‌کند زیرا اگر مشکل یا باگی در وردپرس رخ دهد توسط توسعه‌دهندگان وب‌سایت خیلی زود برطرف می‌شود.

چرا می‌گویند وردپرس امن نیست؟

عده‌ای دیگر از افراد نیز به‌صورت خودسرانه و بدون داشتن آگاهی کافی اقدامات نادرستی در جهت تأمین امنیت سایت خود می‌کنند. اکیداً از این موضوع پرهیز کنید؛ تنها در صورتی اقدام به افزایش امنیت سایت خود کنید که به‌صورت اصولی آموزش‌هایی در این‌باره دیده باشید. در غیر این صورت نه تنها امنیت سایت را بالا نمی‌برید بلکه صدمات زیادی را به سایت خود وارد می‌کنید.

درست است که پرکاربرد بودن سیستم مدیریت محتوای وردپرس یکی از حسن‌­های آن شناخته می‌شود؛ ولی همین پرکاربرد بودن باعث جذب شدن هکرها به سمت آن نیز می‌شود. امنیت فضاهای اینترنتی از عواملی است که صاحبان کسب‌وکار را از راه­‌اندازی یک کسب‌وکار اینترنتی باز می‌­دارد؛ پس تأمین امنیت در وردپرس از اهمیت بالایی برخوردار است. البته لازم به ذکر است که مدیران وردپرس در این زمینه راهکارهای زیادی ارائه کرده‌اند. مسلماً به‌طور حتم نمی‌توان گفت که امنیت وردپرس 100 می‌باشد اما با انجام راهکارهای ارائه‌شده توسط مدیران وردپرس شما می‌­توانید تا حد زیادی امنیت سایت خود را تأمین کنید.

در واقع امنیت وردپرس علاوه بر کاربران دغدغه‌ای برای مدیران و صاحبان خود وردپرس نیز می‌باشد.

نتیجه گیری درباره امنیت وردپرس

یکی از نگرانی‌های اصلی که صاحبان کسب‌وکارهای اینترنتی با آن مواجه هستند میزان و چگونگی تأمین امنیت سایت آن‌ها می‌باشد. از این‌رو همواره به دنبال افزونه‌ها و راهکارهایی هستند که بتوانند از آن‌ها در جهت افزایش امنیت سایت خود استفاده کنند. وردپرس در مقایسه با دیگر سیستم‌های مدیریت محتوا از ایمنی بیشتری برخوردار است؛ اما این به معنی این نیست که امنیت بسیار بالایی دارد.

برخی از صاحبان کسب‌وکار برای این‌که متحمل هزینه نشوند اقدام به خریداری هاست‌های پرقدرت نمی‌کنند و کار خود را با یک‌هاست ارزان و معمولی شروع می‌کنند. این افراد در طول کار خود با مشکلات عمده‌ای روبه‌رو می‌شوند. اما اگر این افراد با هوشمندی این هزینه را در ابتدای کار خود پرداخت کنند نتیجه این موضوع را در طی فعالیت خود به خوبی مشاهده می‌کنند.

وردپرس امن است. نگران نباشید

پس وردپرس مطمئن و با امنیت بالا است. همان‌طور که گفتم اکثر سایت‌های دنیا از وردپرس استفاده می‌کنند و تا حالا فکر نمی‌کنم بلاگ فیسبوک که از وردپرس استفاده می‌کند و یکی از پر بازدیدترین سایت‌های جهان است هک شده و یا امنیتش به خطر افتاده باشد.

وردپرس از امنیت بسیار بالایی برخوردار است. اما امنیت یک مسئله نسبی است و هیچ‌وقت صد در صد نخواهد بود. به همین دلیل وردپرس هرروز مشکلات را بررسی می‌کند و در به‌روزرسانی رفع می‌کند. علاوه بر تیم وردپرس، برنامه‌نویس های زیادی در جهان هستند که روی امنیت وردپرس کار می‌کنند. علاوه بر این‌که وردپرس به‌خودی‌خود تا حد زیادی ایمن است، افزونه‌هایی نیز برای ایمن‌تر کردن سایت وجود دارد. از طریق آن‌ها می‌توانید تا حد زیادی سایت خود را امن کنید.

البته فراموش نکنید که…

البته بارها و بارها اعلام کردیم که امنیت امری کاملا نسبی است شما ممکن است یک سیستم عامل با امنیت بسیار پایین را بتوانید با استفاده از موارد امنیتی در نظر گرفته شده توسط خود به یک سیستم کاملا امن تبدیل کنید یا ممکن است یک سیستم با امنیت بسیار بالا را در اختیار شخصی که دانش امنیتی ندارد قرار دهید تا آن را به یک سیستم کاملا ناامن  تبدیل کند.

امنیت نرم‌­افزارهای اینترنتی برای همه خیلی مهمه و چیزی که وردپرس را از بقیه نرم‌­افزار­ها جدا می­کند اینه که اطلاعات شخصی شما را فقط خود بهش دسترسی دارید. در واقع افراد زیادی هستند که مراقب کدهای اصلی وردپرس هستند و خیال شما را بابت امنیت راحت می‌­کنند.

قیمت وردپرس

وردپرس جزو سیستم‌های اپن سورس است. از مزیت‌های یک سیستم اپن سورس این است که، سازنده آن سیستم تمام کدها را به‌صورت کاملا رایگان در اختیار عموم افراد قرار می‌دهد. پس می‌توانید همین الان WordPress را به‌صورت کاملا رایگان دانلود کنید.

هزینه طراحی سایت با وردپرس نسبت به بقیه روش‌های طراحی سایت خیلی کمتر است. چرا؟ چون استفاده از وردپرس رایگان است و نیازی به پرداخت هزینه ندارد. در کل سیستم مدیریت محتوای شما نیاز به برنامه‌نویسی ندارد پس هزینه‌ی اصلی که شما برای طراحی سایت باید اختصاص دهید حذف می‌شود و تنها هزینه‌ای که شما باید بپردازید هزینه قالب و افزونه وردپرس است حتی خود وردپرس قالب‌ها و افزونه‌های رایگان زیادی را با تنوع بالا به شما ارائه می‌دهد. شما می‌توانید، یکی از ۶۰۰۰ قالب رایگان وردپرس برای طراحی سایت خود استفاده کنید.

هزاران قالب و افزونه رایگان

علاوه بر رایگان بودن خود وردپرس این سیستم هزاران قالب و افزونه از پیش طراحی شده را نیز به شما به صورت رایگان ارائه می­‌کند و شما می­‌تونید این قالب­‌های مختلف را نصب کنید و ظاهر سایت خود را به نسبت فعالیت شما در سایت و کسب‌وکار شما تغییر دهید و با چند کلیک ساده افزونه یا همان ابزارهای مورد نیاز کسب‌وکار خود را روی سایت خود نصب و مدیریت کنید.

به‌عنوان مثال چت پشتیبان آنلاین که در سایت ما مشاهده می­‌کنید یکی از ابزارهای WordPress است که از طریق افزونه ما روی سایت خود نصب و فعال کردیم، فراموش نکنید که قالب‌هایی نیز در وردپرس وجود دارند که غیر رایگان هستند و شما با خریداری آن‌ها امکانات بیشتری را به دست می‌آوردید و می‌توانید صاحب یک وب‌سایت حرفه‌ای شوید.

شما در وردپرس به راحتی قادر هستید برای سایت خود صفحه­‌های ثابت مثل تماس با ما یا قوانین خرید ایجاد کنید و یا این‌که صفحات متغییر مانند وبلاگ که به صورت روزانه و یا حتی ساعتی محتوای آن قابل تغییر است در سایت خود اعمال کنید، توضیح تمامی این موارد در دوره رایگان وردپرس به صورت کامل وجود دارد.

نصب آسان و راحت

به گفته سازندگان وردپرس نصب آن در عرض چند دقیقه توسط یک فرد نه چندان حرفه‌ای می‌تواند صورت گیرد.

به‌راحتی و با چند کلیک می‌توانید وردپرس را نصب کنید. اگر این را قبول ندارید و تا‌ به‌حال نصب نکرده‌اید؟؟ امتحان کنید

هر فردی با کمترین میزان اطلاعات فنی در زمینه برنامه‌نویسی قادر است که وردپرس را نصب کند و بعد از آن هم با استفاده از قالب‌ها و افزونه‌ها سایت مورد نظر خود را طراحی کند. شما خیلی راحت می‌توانید وارد سایت وردپرسی خود شوید و بدون پرداخت هزینه صفحات جدید را در سایت خود ایجاد کنید.

همچنین این سیستم مدیریت محتوا انعطاف‌پذیری خیلی بالایی دارد و هر شخص با توجه به سلیقه و نیازهای خودش می‌تواند به‌راحتی آن را شخصی‌سازی کند و هزاران صفحه جدید را در سایت ایجاد کند و همچنین نگرانی بابت عملکرد سایت نداشته باشد. وردپرس به‌راحتی نصب، راه‌اندازی و به‌روزرسانی می‌شود و در کل روند کار با آن بسیار ساده است.

راه‌­اندازی وردپرس ساده و آسان است و استفاده از آن برای همه افراد چه افراد مبتدی و چه برنامه‌­نویسان در دسترس است. یادگرفتن خیلی از نرم‌­افزارها کار سخت و زمان­‌بری است، ولی شما تنها با چند ساعت وقت گذاشتن برای وردپرس آن را به‌راحتی یاد می‌­گیرید.

استفاده آسان و بدون دردسر از وردپرس

استفاده از وردپرس بسیار آسان است. پنل مدیریت WordPress طوری ساخته‌ شده که شما به‌راحتی می‌توانید بخش‌های مختلف وبگاهتان را تغییر دهید و نیازی به برنامه‌نویسی یا تجارب قبلی نخواهید داشت. هر فردی با هر دانش فنی می‌تواند وب‌سایت خود را با وردپرس راه‌اندازی کرده و مدیریت کند و این یعنی قدرتی که وردپرس به شما خواهد داد.

It’s the power of Microsoft Word with the intuitiveness of an iPhone.

مت مولنوگ – سازنده وردپرس

استفاده از وردپرس بسیار آسان است. پنل مدیریت وردپرس طوری ساخته‌ شده که شما به‌راحتی می‌توانید بخش‌های مختلف وبگاهتان را تغییر دهید و نیازی به برنامه‌نویسی یا تجارب قبلی نخواهید داشت. هر فردی با هر دانش فنی می‌تواند، وب‌سایت خود را با وردپرس راه‌اندازی و مدیریت کند و این یعنی قدرتی که WordPress به شما خواهد داد.

وردپرس منابع رایگان دارد و شما می­‌توانید بدون هزینه­‌های اضافی از آن استفاده کنید. هر وب‌سایتی برای این‌که بهتر دیده شود نیاز به سئو بالا دارد، از مزیت­‌های مهم وردپرس این است که ورد پرس بیشترین میزان بهره‌­وری را از سئو دارد و افزونه­‌های وردپرس باعث می­‌شود، سئو سایتتان بالا برود. وردپرس سازگاری زیادی با موتورهای جست‌وجو دارد که این مورد محبوبیت آن را بالا می‌­برد.

از افزونه‌های سئو ورد پرس می‌توان به رنک مث و یوست سئو اشاره کرد این دو افزونه جزو بهترین افزونه‌های سئو وردپرس است که به بهتر دیده شدن وب‌سایتتان در لیست نتایج گوگل کمک می‌کند. به این نکته دقت کنید که این دو افزونه کار سئو کردن وب‌سایت شما را انجام نمی‌دهند بلکه به ما کمک می‌کند تا سئو وب‌سایتمان را آنالیز و تحلیل کنیم.

بروزرسانی مداوم و قابلیت بک آپ گیری منظم

وردپرس هرچند مدت بروزرسانی می‌شود و با هر بروزرسانی قابلیت‌های خوبی به آن اضافه می‌شود و همچنین می‌توانید از سایتتان بک آپ بگیرید. البته برای بکاپ گیری از سایت‌تان باید از یک افزونه بکاپ گیری استفاده کنید که برای این مورد هم افزونه‌های رایگان و غیر‌‌رایگان مختلفی در میهن وردپرس منتشر شده است.

تیم توسعه‌دهنده سیستم مدیریت محتوای وردپرس، این سیستم را به‌طور منظم و در فواصل زمانی مختلف به‌روزرسانی می‌کنند و نسخه جدید را به‌صورت رایگان در اختیار شما قرار می‌دهند. یکی از فواید این به‌روزرسانی‌ها علاوه بر این‌که ویژگی‌های جدیدی را به شما ارائه می‌دهد این است که سطح امنیت سایت شما را بالا می‌برد. پس با استفاده از WordPress شما همیشه با یک سیستم به‌روز با کمترین میزان باگ کار می‌کنید. به‌روزرسانی‌های بزرگ وردپرس به‌طور میانگین هر ۱۵۲ روز یک بار انجام می‌شوند، یعنی ۲ تا ۳ بار در سال این بروزرسانی‌ها انجام می‌شود!

انتخاب طیف عظیمی از قالب‌های وردپرس

همه‌ی ما شروع خوبی را در دنیای وب با وبلاگ نویسی آغاز کرده‌ایم؛ و همان‌گونه که در سرویس‌های ساخت وبلاگ دیده‌ایم با استفاده از قالب وبلاگ می‌توانستیم به‌راحتی از ظاهر دلخواه خود استفاده کنیم؛ که بر اساس زبان HTML و CSS امکان شخصی‌سازی هر بخش از قالب را به ما می‌داد. در وردپرس نیز شما با همین امکان مواجه هستید؛ اما با این تفاوت که دست شما در وردپرس بازتر است و می‌توانید از زبان‌های برنامه نویسی مانند php نیز استفاده کنید.

برای استفاده از قالب وردپرس کافی است در ابتدا آموزش‌های لازم را در خصوص WordPress ببینید؛ این آموزش‌ها باید کامل و جامع باشد. به‌این‌ ترتیب می‌توانید برای خود یک سایت حرفه‌ای راه‌اندازی و اجرا کنید.

قالب وردپرس چیست؟

قالب وردپرس درواقع همان ساختار ظاهری سایت شما می‌باشد که کاربر مشاهده می­کند. قالب‌های وردپرس نمونه‌های مختلفی دارند (قالب‌های فروشگاهی، شرکتی، خبری و چندمنظوره و…) که شما باید با توجه به محتوای سایتتان قالب موردنظرتان را انتخاب کنید.

قالب­‌های وردپرس شکل کلی وب‌­سایت شما را نمایش می‌­دهد. این قالب­‌ها تنوع خیلی زیادی دارد، که شما با توجه به نیاز خود می‌­توانید یکی از آن‌ها را رایگان استفاده کنید.

البته قالب­‌های غیر رایگان پیشرفته‌­تری هم وجود دارد، که با توجه به نیاز خود می­‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. این قالب­‌ها به سلیقه شما در هر جای سایت شما به نمایش می­‌آیند و شما با هر فونت، سایز و رنگی می­‌توانید آن‌ها را جایگذاری کنید. ما همیشه توصیه می‌کنیم که از قالب‌های غیر رایگان برای طراحی وب‌سایت خود استفاده کنید چرا که قالب‌های غیر رایگان دارای پشتیبانی و امنیت بسیار بالایی نسبت به قالب‌های رایگان است.

با استفاده از قالب‌های وردپرس شما می‌توانید هر نوع سایتی را به وجود بیاورید (فروشگاهی، شرکتی، خبری و هر سایت دیگری که فکرش را بکنید).
اصلاً مهم نیست که سایتی که می‌خواهید ایجاد کنید چقدر بزرگ باشد، چون با استفاده از وردپرس هر سایتی با هر مقدار حجم داده و اطلاعات می‌توانید ایجاد کنید. خود نیز به‌راحتی و بدون داشتن کمترین دانشی در زمینه برنامه‌نویسی قادر خواهید بود، سایتتان را مدیریت کنید.

قالب‌های زیادی برای وردپرس طراحی‌شده و در میهن وردپرس نیز قالب‌هایی برای کارکردهای مختلف موجود است. کافی است یک قالب زیبا برای سایتتان دریافت کنید.

شما با استفاده از وردپرس و طیف بسیار گسترده‌ای از قالب‌ها و افزونه‌هایی که دارد، می‌توانید هر نوع سایتی که مدنظر دارید را به‌راحتی پیاده‌سازی کنید.

دوست دارید طراحی اختصاصی داشته باشید؟ قالب اختصاصی بسازید

قالب‌های (پوسته) وردپرس به دو دسته تقسیم می‌شوند: اول قالب‌های رایگان که برای استفاده از آن‌ها نیازی به هزینه کردن ندارید و به‌راحتی بعد از دانلود می‌توانید روی سایت خود قرار دهید. دوم قالب‌های غیر رایگان هستند، که به نسبت قالب‌های رایگان حرفه‌ای‌تر عمل می‌کنند و قابلیت‌های بیشتری را در اختیار شما قرار می‌دهند.

بهتر است که سعی کنید از پوسته‌های اصلی استفاده کنید حتی اگر غیر رایگان باشند، چون اگر از قالب‌های نامعتبر استفاده کنید، این امکان وجود دارد که برخی از افزونه‌ها با پوسته سازگار نباشند و شما دچار مشکل شوید، همین‌طور پوسته‌های نامعتبر از امنیت پایین‌تری برخوردار هستند.

شما هم می‌توانید طراح قالب وردپرس خود باشید. برای انجام این کار تنها کافی است آموزش‌های موردنیاز را کسب کنید تا بتوانید قالبی حرفه‌ای و کاربرپسند طراحی کنید. پس از انتخاب قالب وردپرس مناسب، می‌توانید با تغییر در چیدمان المان‌های مختلف صفحه همچون نمایش بخش‌های دسته‌بندی، آخرین مطالب، آخرین دیدگاه‌ها و… اقدام به سفارشی‌سازی ظاهر سایت خود کرده؛ و همچنین بخش‌های مختلف را باسلیقه مناسب و دلخواه خود در سایت اختصاصی سازی کنید. برای طراحی قالب‌ وردپرس به شکل دلخواه باید مهارت برنامه نویسی را یاد داشته باشید.

برای مثال پوسته صحیفه برای سایت‌های خبری مورد استفاده قرار می‌گیرد. پوسته The7 یک قالب چندمنظوره است که از این قالب هم می­توان، برای سایت‌های شرکتی و فروشگاهی استفاده کرد. اگر سایت شما حرفه‌ای است و قالب مورد نظرتان را پیدا نکردید می‌توانید با یک طراح و برنامه‌نویس سایت صحبت کنید تا قالب موردنظر شما را بسازد و روی سایت‌تان قرار بدهد.

سایتی نامحدود! با افزونه وردپرس

افزونه‌ها (پلاگین) برنامه‌هایی هستند که روی قالب نصب می‌­شوند. پلاگین‌ها قابلیت یا ویژگی‌های متنوعی به سایت شما اضافه می‌کنند و در بهبود کارایی سایت شما نقش بسیار موثری دارند. برای مثال افزونه‌هایی مثل Yoast SEO برای تقویت سئوی سایت استفاده می‌شود. البته استفاده بی‌رویه از افزونه‌ها می‌­تواند سایت شما را دچار مشکل بکند. بنابراین بهتر است تنها از افزونه‌هایی استفاده کنید که مورد نیاز سایت شما است. زیرا نصب زیاد افزونه باعث پر شدن سرورها می‌شود و در نتیجه سرعت سایت شما را پایین می‌آورد.

افزونه‌ها (پلاگین) فایل‌هایی هستند که روی قالب نصب می‌شوند. پلاگین‌ها قابلیت یا ویژگی‌های متنوعی به سایت شما اضافه می‌کنند و در بهبود کارایی سایت شما نقش بسیار مؤثری دارند. برای مثال افزونه‌هایی مثل Yoast SEO برای تقویت سئوی سایت استفاده می‌شود. البته استفاده بی‌رویه از افزونه‌ها می‌تواند سایت شما را دچار مشکل کند.

افزونه‌ها و قالب‌های وردپرس برای نمایش اطلاعات پویا در سایت از توابع وردپرس استفاده می‌کنند. توابع وردپرس یک سری کدهای برنامه‌نویسی php هستند که از آن‌ها می‌توان برای نمایش اطلاعات پویا در وردپرس استفاده کرد.

اطلاعات پویا همان اطلاعاتی هستند که در پایگاه داده وردپرس قرار دارند. از جمله آن‌ها می‌توان به محتوای نوشته، برچسب نوشته، دسته‌بندی نوشته و.. اشاره کرد؛ که با قرار دادن تابع وردپرس مربوطه در قالب و یا افزونه وردپرس می‌توان آن‌ها را فراخوانی کرده، و در سایت و صفحات گوناگون نمایش داد. توابع وردپرس به‌صورت پیش‌فرض در آن قرار دارند. علاوه بر آن با کد نویسی در قالب وردپرس و افزونه وردپرس نیز قادر خواهید بود تا اقدام به ساخت توابع جدیدی در وردپرس کنید.

تولید محتوای راحت‌تر با وردپرس

زمانی که افراد یک وب‌سایت راه‌اندازی می‌کنند یک سؤال عمده دارند. چطور می‌توانیم برای وب‌سایت خود محتوای مفید و باکیفیت بالا تولید کنیم؟ در پاسخ به این سؤال باید یادآوری شود که محتوای سایت شما منحصر به متن سایت نیست، بلکه مجموعه‌ای از صوت، تصویر، ویدئو و متن محتوای سایت شما را شامل می‌شود. البته هر صوت و ویدئو و یا تصویری را نباید به اسم محتوا و با هر کیفیتی در سایت خود قرار دهید.

در نظر داشته باشید که کیفیت حرف اول را در محتوا می‌زند؛ پس سعی کنید در تمامی این موارد از ابزارهای با کیفیت بالا استفاده کنید. زیرا هر چه محتوا شما با کیفیت‌تر باشد باعث جلب رضایت کاربر می‌شود.

یکی دیگر از مواردی که معمولاً به آن توجه زیادی نمی‌شود عنوان مطالبی است که در سایت قرار می‌دهید. این عنوان مطالب هستند که باعث جذب کاربر به خواندن متنی که در سایت خود قرار می‌دهید می‌شود.

ممکن است شما یک متن عالی در سایت خود قرار داشته باشید اما این متن فاقد یک عنوان تأثیرگذار باشد؛ این موضوع باعث افت میزان کاربرانی می‌شود که به سایت شما مراجعه می‌کنند. قابلیت جذب کاربر بسیار اهمیت دارد اما این‌که شما بتوانید کاربران را با محتوای سایت ترغیب به ماندن کنید نیز از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد.

تاثیر تولید محتوا در سئو

تولید محتوا بر سئو سایت شما نیز تأثیر مستقیم دارد. به این معنی که شما اگر محتوایی تولید کنید که برای کاربران جذاب باشد تعداد کاربران شما افزایش پیدا می‌کند؛ در نتیجه سئو سایت شما نیز بالا می‌رود. شما برای جذب کاربر بایستی محتوایی بنویسید که کاربران به آن نیاز دارند یعنی تولید محتوای شما باید در ارتباط با نیاز افراد باشد. بنابراین قبل از نوشتن یک محتوا بهتر است مخاطب هدف خود را بشناسید و بر اساس مخاطب هدف خود محتوا را بنویسید.

کلمات کلیدی نیز در محتوا نقش بسیار بسزایی در جذب کاربر دارد. بنابراین بهتر است کلمه کلیدی مناسب را برای محتوا و عنوان محتوای خود انتخاب کنید. مطالعه مقاله کلمه کلیدی در سئو چیست به شما در این رابطه بسیار کمک می‌کند.

سرعت وردپرس

سرعت سایت تقریباً برای تمامی افراد چه مبتدی و چه حرفه‌ای بسیار مهم است، تقریباً تمامی افرادی که دارای یک کسب‌وکار اینترنتی هستند به دنبال افزایش سرعت لود شدن سایت خود هستند. ازاین‌رو راهکارهای زیادی برای این موضوع موجود می‌باشد.

کند بودن سرعت لود شدن وب‌سایت شما نه تنها باعث می‌شود کاربر به‌راحتی صفحه شما را ترک کند بلکه رتبه شما یا همان سئو سایت شما را در گوگل کاهش می‌دهد؛ که درنتیجه این موضوع باعث کاهش فروش محصولات شما و یا کاهش بازدیدکنندگان می‌شود. درواقع کاربر بدون توجه به اینکه ممکن است مطالب مفید و یا مطابق با نیاز خود را در سایت شما پیدا کند تصمیم به ترک وب‌سایت می‌کند. پس علاوه بر موارد دیگری که در اولویت قرار می‌دهید سرعت سایت را نیز جزء مهم‌ترین بخش کار خود بگذارید.

بنابراین سرعت سایت تاثیر بسیار زیادی بر سئو سایت دارد و یکی از فاکتورهای مهم سئو محسوب می‌شود. تحقیقات نشان داده که یک کاربر حداقل دو ثانیه برای لود شدن صفحه سایت منتظر می‌ماند و اگر آن صفحه بارگذاری نشد آن صفحه را ترک می‌کند. این کار باعث نرخ پرش سایت می‌شود.

نرخ پرش یا Bounce Rate به تعداد کاربرانی که بر روی سایت شما کلیک می‌کنند و بدون رفتن به صفحه‌ی دیگر سایت را ترک می‌کنند گفته می‌شود. نرخ پرش گاه به این معناست که سایت شما سرعت پایینی دارد و گاه به معنای ضعیف بودن محتوای سایت شما می‌باشد که با بررسی نرخ پرش سایت می‌توانید سایت خود را بهبود ببخشید.

هر چقدر نرخ پرش یا Bounce Rate بیشتر باشد تاثیر منفی بر سئو سایت دارد. نرخ پرش را می توانید از سایت گوگل آنالیتیکس مشاهده کنید و سپس به تحلیل و آنالیز آن بپردازید و راه حلی برای کاهش نرخ پرش یا بانس ریت سایت خود پیدا کنید.

افزایش سرعت در وردپرس

برای بالا بردن سرعت سایت شما ابزارهایی وجود دارد که شما می‌توانید با استفاده از آن‌ها سرعت سایت خود را به‌صورت چشم‌گیری افزایش دهید. یکی از این ابزارها که با بهره‌گیری از گوگل و یاهو طراحی و در اختیار عموم قرار گرفته شده است ابزار آنلاین GTmetrix است. این ابزار به آنالیز وب‌سایت شما می‌پردازد و کمک بسیاری در جهت افزایش میزان لود وب‌سایت شما می‌کند.

درواقع این ابزار شاخص مناسبی برای معرفی کردن سرعت سایت شما می‌باشد. این ابزار تمامی مواردی که باعث کاهش سرعت لود شدن سایت شما می‌شود را بررسی و به شما اطلاع می‌دهد. یکی از مواردی که باعث محبوبیت این ابزار شده است استفاده رایگان از آن می‌باشد. شما می‌توانید سرعت سایت‌های وردپرسی را با دیگر سایت‌هایی که از وردپرس استفاده نمی‌کنند مقایسه کنید.

GTmetrix به تحلیل و آنالیز سرعت وب‌سایت شما می‌پردازد. استفاده از این ابزار امکان دانستن نقاط ضعف و قوت سایت شمارا می‌دهد و سپس بعد از آنالیز وب‌سایتتان به شما راهنمایی‌ها و کمک‌هایی پیشنهاد می‌دهد که با اعمال کردن آن‌ها می‌توانید مشکلات مربوط به سایتتان را به‌راحتی حل کنید و سرعت سایت خود را بهبود ببخشید.

آمارگیری و آنالیز اطلاعات در وردپرس

یکی دیگر از ابزارهایی که توسط گوگل به‌صورت رایگان ارائه‌شده است آنالیز گوگل یا همان گوگل آنالیتیکس می‌باشد. اگر صاحب یک کسب‌وکار اینترنتی هستید و آنالیز کردن کاربرانتان و پاسخ به نیازهای آن‌ها در اولویت شما قرار دارد این ابزار می‌تواند دراین‌باره به شما کمک کند.

تقریباً تمامی افرادی که صاحب یک کسب‌وکار اینترنتی هستند روزانه این سؤال را می‌پرسند که چه میزان کاربر در روز به وب‌سایت من مراجعه می‌کنند؟ به کدام بخش از وب‌سایت بیشتر جذب می‌شوند؟ چه تعداد کاربر ثابت و یا متغیر دارم؟ و سؤالات زیاد دیگری که پاسخی برای آن ندارند. ابزار گوگل آنالیتیکس تمامی این موارد را بررسی و آنالیز کرده و پاسخگوی تمامی این سؤالات می‌باشد. شما تنها با داشتن یک حساب کاربری در گوگل می‌توانید به‌تمامی این سؤالات پاسخ دهید.

درواقع با استفاده از گوگل آنالیتیکس می‌توانیم اطلاعات زیر را به راحتی به‌دست آوریم و با تحلیل و بررسی آن‌ها راه‌حل‌هایی برای عملکرد بهتر سایت خود ارائه دهیم:

  1. گوگل آنالیتیکس توسط قسمتی بنام “Acquisition” اطلاعاتی راجع به منابع ورودی‌های سایت شما را می‌دهد این به این معنا است که به شما نشان می‌دهد که چه تعداد از کاربران از طریق لینک، از طریق لینک شبکه‌های اجتماعی، از طریق سایت‌های دیگر و … وارد سایت شما شده‌اند.
  2. ابزار گوگل آنالیتیکس توسط قسمتی بنام “Behavior” رفتار کاربران در سایت شما را بررسی می‌کند مثلا توسط این قسمت شما متوجه می‌شوید که کدام‌ یک از صفحات سایت شما بیشتر توسط کاربران مشاهده می‌شود و یا اینکه کاربران چه مدت زمانی در صفحه سایت شما می‌مانند و اطلاعاتی از این قبیل را به شما نشان می‌دهد.
  3. گوگل آنالیتیکس صفحاتی از سایت شما را که بیشترین بازدید را دارند را به عنوان صفحات محبوب سایت به شما نشان می‌دهد.
  4. گوگل آنالیتیکس اطلاعات جزئی از کاربرانی که از سایت ما بازدید می‌کنند را بر اساس جمعیت شناسی، مکان یا جغرافیا و منافع کلی آن‌ها در اینترنت را به ما نشان می‌دهد.

بهترین ابزار تحلیل‌گر برای وردپرس

اگر شما یک کسب‌وکار اینترنتی دارید و محصولات خود را به‌صورت آنلاین به فروش می‌رسانید؛ پس به یک تحلیل‌گر نیاز دارید که بتوانید آمار فروش خود را با کمک گرفتن از آن به میزان بسیار بالایی برسانید. شما برای بررسی ورودی و خروجی سایت خود باید از یک ابزار استفاده کنید که این اطلاعات را در اختیار شما بگذارد.

ابزار گوگل آنالیتیکس بهترین ابزاری است که ما به شما در این زمینه پیشنهاد می‌کنیم. درواقع این ابزار امکاناتی را به شما در رابطه با درصد خرید هر کاربر از محصولات شما، یا اینکه کاربران به کدام صفحات شما بیشتر ورود می‌کنند، سایت شما تا چه میزان برای کاربر جذاب بوده و بسیاری موارد دیگر را در اختیار شما قرار می‌دهد که شما این امکانات را با هیچ ابزار دیگری نمی‌توانید تجربه کنید. وردپرس با گوگل آنالیتیکس کاملا سازگار است.

ساخت سایت با وردپرس بدون نیاز به برنامه‌نویسی

طراحی بدون نیاز به کد نویسی شاید از نظر خیلی از افراد سخت به نظر بیاید. ازاین‌رو خیلی از افرادی که در فکر داشتن یک کسب‌وکار اینترنتی هستند داشتن یک وب‌سایت را در مهارت برنامه‌نویسی می‌بینند. با استفاده از این افزونه در وردپرس شما به‌راحتی می‌توانید یک سایت را طراحی کنید.

لزوماً داشتن یک متن پرمحتوا کاربران را به سمت وب‌سایت شما جذب نمی‌کند؛ بلکه آنچه در وهله اول باعث ماندگار شدن کاربران در وب‌سایت شما می‌شود ظاهر سایت شما می‌باشد. به‌بیان‌دیگر این زیبایی شما است که کاربران را جذب می‌کند. اگر به دنبال جذب کاربر با کمترین هزینه هستید استفاده از این افزونه گزینه‌ی بسیار مناسبی برای شما است.

درست است که در توضیحات افزونه‌های صفحه ساز آمده که این افزونه مناسب برای افرادی است که فاقد دانش برنامه‌نویسی هستند؛ اما این نکته نیز در مورد این افزونه وجود دارد که افراد حرفه‌ای نیز می‌توانند یک وب‌سایت حرفه‌ای را با شخصی‌سازی‌هایی که انجام می‌دهند داشته باشند.

ریسپانسیو بودن افزونه‌های صفحه ساز

ریسپانسیو بودن وردپرس از دیگر مواردی است که باعث محبوبیت آن شده است. به این معنی که این افزونه با تمامی دستگاه‌ها سازگاری دارد و امکان استفاده از خود را بسیار ساده کرده است. همچنین پشتیبانی این افزونه از زبان فارسی و بسیاری از زبان‌های دنیا باعث شده است که این افزونه در زمره‌ی افزونه‌های پرکاربرد قرار گیرد. البته شما می‌توانید این مورد را در تنظیمات فعال و یا غیرفعال کنید.

در ویژوال کامپوزر وردپرس رنگ و اندازه‌ها به‌صورت از پیش طراحی‌ شده و پیش‌فرض هستند؛ که شما پس از نصب این افزونه می‌توانید در بخش تنظیمات به‌دلخواه آن‌ها را تغییر دهید. همچنین توسط این افزونه به ابزارهای شبکه‌های اجتماعی، ابزارهای تصویری، ابزارهای ویرایش متن، سطر و ستون‌های صفحه و بسیاری موارد دیگر دست پیدا می‌کنید.

ایمیل مارکتینگ با وردپرس

لازمه‌ی داشتن یک وب‌سایت موفق داشتن آگاهی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین فاکتورهای پیشرفت کسب‌وکارتان می‌باشد، یکی از این فاکتورها بازاریابی از طریق ایمیل است که در وردپرس نیز به آن دسترسی دارید.

روزانه تبلیغات زیادی از طریق پیامک و یا تلگرام و دیگر فضاهای مجازی به شما ارسال می‌شوند که شما بدون باز کردن آن‌ها و صرف‌نظر از محتوایشان آن‌ها حذف می‌کنید؛ اما این امر در مورد ایمیل صدق نمی‌کند. افراد کنجکاو به دانستن منبع ارسال ایمیل خود می‌شوند و ایمیل خود را باز می‌کنند؛ در این زمان شما می‌توانید با عناوین جالب و جذاب آن‌ها را ترغیب به خواندن تبلیغ ایمیل خود کنید.

ایمیل ارسالی بایستی سازگار با تمامی دستگاه‌ها باشد. چراکه امروزه با وجود گوشی‌های هوشمند افراد ایمیل‌های خود را با تلفن همراه خود چک می‌کنند. وردپرس قابلیت اتصال به اکثر سیستم‌های ایمیل مارکتینگ جهانی را دارد. وردپرس افزونه‌های رایگان زیادی برای ایمیل مارکتینگ دارد. پس اصلا نگران بازاریابی ایمیلی نباشید.

سازگار به زبان فارسی

اگر با زبان انگلیسی آشنایی چندانی ندارید جایی برای نگرانی، هنگام کار با وردپرس نیست. شما می‌توانید به‌راحتی از سایت اصلی وردپرس نسخه فارسی این نرم‌افزار را دانلود کنید. که این خود یکی از بهترین مزایای وردپرس است.

سئو (سازگار و بهینه شده برای گوگل)

این امر کاملاً طبیعی است که صاحبان کسب‌وکارهای اینترنتی بخواهند از دیگر رقیبان خود در عرصه فعالیتی خود پیشی بگیرند، تمامی صاحبان کسب‌وکارهای اینترنتی خواستار در اولویت قرار گرفتن سایت خود هستند. یکی از مواردی که در این مورد به شما کمک بسیار زیادی می‌کند سئو بالا سایت شما می­‌باشد. درواقع شما با کسب سئو بالا از طرف گوگل این فرصت را دارید که زمانی که کاربر موضوعی را جست‌وجو می‌کند گوگل ابتدا سایت شما را برای آن کاربر به نمایش دربیاورد.

اول از همه باید بدانید که اصلاً سئو چیست؟ سئو درواقع یکی از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ است و هر سایتی برای اینکه دیده شود نیاز به تلاش درزمینه سئو دارد. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که باعث شده خیلی از متخصصان طراحی سایت به سمت وردپرس جذب شوند رعایت نکات سئو در این سیستم مدیریت محتوا است به‌طوری‌که وردپرس را سئوبیس می‌نامند. بهترین سیستم مدیریت محتوا ازلحاظ سئو، وردپرس است.

بصورت پیشفرض سئو نیست! اما می‌توانید سئو کنید

برای بهبود سئو در گوگل راهکارهایی پیش‌بینی شده است که شما می‌توانید با استفاده از آن‌ها در گوگل اعتبار به‌دست آورید. به‌عنوان مثال افزونه‌هایی در رابطه با این موضوع طراحی‌ شده است که در این پکیج آموزشی به‌صورت کامل این موارد را به شما توضیح می‌دهیم. همچنین ویژگی‌ها و دلایل اصلی اهمیت سئو مانند اهمیت سئو سایت شما در بازاریابی، چگونگی افزایش ورودی گوگل، و نحوه جذب کاربر و… در دوره جامع سایت برتر برای شما به نمایش گذاشته‌ شده است.

وردپرس به‌گونه‌ای طراحی‌شده که شما می‌توانید، بیشترین میزان بهره‌وری درزمینه سئو را از آن داشته باشید. این سیستم مدیریت محتوا دقیقاً برای موتور جستجوی Google و همین‌طور Bing توسعه پیدا کرده است. موتورهای جست‌وجو عاشق سایت‌های وردپرسی هستند، چون کدهای وردپرس ساده و مرتب هستند و خواندن آن‌ها برای موتورهای جست‌وجو بسیار ساده است.

سازگاری وردپرس با گوگل سرچ کنسول

این سرویس به‌صورت کاملاً رایگان از طرف گوگل طراحی و ارائه‌شده است؛ ارائه این ابزار توسط گوگل از عوامل وجه تمایز آن با دیگر ابزار می‌باشد. وبمستر تولز یکی از ابزارهایی است که شما با کمک گرفتن از آن قادر خواهید بود سئوی بالایی را در سایت خود تجربه کنید.

درواقع ابزارهای زیادی در خصوص بالا بردن سئو وب‌سایت‌­ها موجود می‌باشد، اما ازآنجایی‌که این ابزار توسط خود شرکت گوگل ارائه‌شده از اعتبار بسیار بالایی برخوردار است؛ و شما با اطمینان کامل می‌توانید از این ابزار در جهت افزایش ورودی گوگل خود استفاده کنید.

این سرویس کلمات کلیدی را بررسی کرده و کاربرانی را که در جست‌وجوی این کلمات کلیدی هستند به سمت وب‌­سایت شما راهنمایی می‌­کند. ازاین‌رو باعث افزایش میزان بازدید از صفحات شما و رونق بیشتر کسب‌وکارهای اینترنتی شما می‌شود.

یکی از مواردی که سبب می‌شود سایت شما در گوگل در اولویت قرار نگیرد سئو پایین سایت شما است. اگر سئو سایت شما بالا باشد تعداد بازدیدکنندگان سایت شما افزایش پیدا می‌کند. این امر باعث فروش بالای کسب‌وکارهای اینترنتی و پیشرفت این کسب‌وکارها می‌شود.

وردپرس واکنش گرا است!

واکنش گرا بودن به این معنی است که زمانی که کاربر، سایت شمارا با یک صفحه‌نمایش بزرگ مشاهده کند چیدمان بخش‌های مختلف سایت شما به‌گونه‌ای تنظیم شود که خوانایی سایت شما در این صفحه‌نمایش بزرگ خوب و خوانا باشد. همچنین اگر کاربر سایت شما از یک صفحه‌نمایش کوچک مانند صفحه گوشی موبایل برای نمایش سایت شما استفاده کند، چیدمان سایت شما خوانایی و به‌نوعی تجربه کاربری خوبی داشته باشد.

به‌عنوان‌مثال منوی بالای سایت‌ها در صفحه‌نمایش بزرگ تمام گزینه‌های آن قابل‌مشاهده است، اما در صفحه نمایشگرهای کوچک به دلیل کمبود فضا بهتر است این گزینه‌ها در یک منوی کشویی قرار داده‌شده باشد. با وردپرس شما می‌توانید یک سایت واکنش‌‌گرا داشته باشید.

مدیریت کاربران سایت شما

ممکن است که شما به‌عنوان مدیر یک سایت مایل باشید چند سطح دسترسی مختلف به کارمندان خود دهید که امکان دسترسی به تمام صفحه‌ها و مطلب‌ها را نداشته باشند. وردپرس قادر است ۵ سطح برای کاربران تعیین کند. وردپرس به شما این امکان را می‌دهد که برای کاربران نقش‌های متفاوت ایجاد کنید و از این طریق راحت‌تر کارمندانتان را مدیریت کنید.

ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

همچنین اگر شما قصد اضافه کردن قابلیت‌های جذاب و متنوع دیگری را هم به سایت خود داشته باشید، می‌توانید از افزونه‌های رایگان و حرفه‌ای از پیش طراحی‌شده در وردپرس استفاده کنید. برای مثال اگر قصد راه‌اندازی یک فروشگاه دارید می‌توانید از افزونه‌ی WooCommerce که یکی از قدرتمندترین‌های فروشگاه‌­سازهای وردپرس است استفاده کنید (از ویژگی‌های ووکامرس می‌توان به‌رایگان بودن، محاسبه‌ی مالیات، فروش محصولات مختلف و گزارشات فروش و درآمد اشاره کرد).

اگر به دنبال رونق هرچه بیشتر کسب‌وکار خود هستید و می‌خواهید یک کسب‌وکار اینترنتی موفق داشته باشید بدون شک به یک افزونه برای کمک به خود دراین‌باره نیاز دارید. انتخاب یک افزونه مناسب برای کسب‌وکارهای فروشگاهی می‌تواند به شما در امر رونق دادن هرچه بیشتر فعالیت‌هایتان کمک کند. درواقع آینده کسب‌وکار اینترنتی شما تا حد زیادی وابسته به افزونه‌­هایی است که شما به‌درستی آن‌ها را انتخاب کرد‌‌‌ه‌­اید. یکی از افزونه‌هایی که می‌تواند انتخاب بسیار درستی در این مورد باشد و در موارد بسیاری به شما کمک کند افزونه رایگان ووکامرس است.

شما با استفاده از این افزونه می‌توانید محصولات مختلف خود را تعریف و دسته‌بندی کنید. همچنین برای هر محصول عکس، توضیح و قیمت تعریف کنید. علاوه بر آن امکان ایجاد درگاه پرداخت نیز در این افزونه موجود می‌باشد.

همچنین می‌توانید برای ایجاد یک تالار گفتگو در سایت از افزونه قدرتمند و حرفه‌ای bbPress استفاده کنید (با اضافه کردن قسمت انجمن یا همان تالار گفتگو تعامل بین کاربران سایت شما برقرار می‌شود و اگر با مشکل یا سوالی روبه‌رو شوند، می‌توانند در این قسمت بیان کنند و به جواب برسند).

هزینه ساخت سایت با وردپرس

خب حتماً تا الآن این سؤال به ذهنتان رسیده که ساخت یک وب‌سایت از صفر تا صد چقدر هزینه‌بر است؟

بعداز‌اینکه روش ساخت سایتتان را انتخاب کردید، باید یک هاست(میزبان وب) و دامین خریداری کنید که در حال حاضر هزینه یک هاست حدودا از صد هزار تومان شروع می‎‌شود (البته این مقدار در شرکت‌های مختلف متفاوت است)، شما باید با توجه به نیاز سایتتان هاست مناسب را انتخاب کنید. دو ملاک اصلی در قیمت سرویس هاست‌ها، فضای هاست و پهنای باند ماهیانه می‌­باشد، که در اختیار شما قرار می‌دهدند(هاست را با توجه به حجم داده‌های سایتتان انتخاب کنید).

قیمت دامین‌های پرکاربردی هم مثل com حدود ۳۰۰ هزار تومان و ir حدود ۲۰ هزار تومان (در شرکت‌های مختلف متفاوت است) می‌باشد. اگر هم سایتتان را با سیستم‌های مدیریت محتوای رایگان مثل وردپرس راه‌اندازی کردید هزینه‌ی اضافی برای پشتیبانی سایت خود یا طراح وب ندارید، فقط برای خرید یک قالب حرفه‌­ای و مناسب باید حدود ۴۰۰ هزار تومان هزینه کنید(قیمت قالب‌های مختلف متفاوت است)، برای اضافه کردن قابلیت‌ها و امکانات مختلف به سایتتان ازجمله صفحه‌ ساز و تقویت سئو هم می‌توانید از افزونه‌های حرفه‌ای استفاده کنید، که افزونه‌ها معمولا رایگان هستند.

مزایای وردپرس به‌طور خلاصه

  1. رایگان بودن وردپرس
  2. سادگی و راحتی کار با وردپرس
  3. انعطاف‌پذیری وردپرس
  4. مدیریت راحت محتوا
  5. اوپن سورس یا منبع باز بودن
  6. تیم توسعه و پشتیبانی وردپرس
  7. بروزرسانی همیشگی
  8. وجود قالب‌های بسیار زیاد متناسب با هر وب‌سایت
  9. وجود پلاگین و افزونه‌های زیاد برای افزودن امکاناتی خاص به سایت
  10. قیمت مناسب برای طراحی سایت
  11. صرفه‌جویی در وقت و زمان در طراحی سایت
  12. ساخت انواع وب‌سایت‌ها با وردپرس
  13. ساخت وب‌سایت فروشگاهی با وردپرس
  14. بهینه‌سازی و سئو سایت توسط افزونه‌های سئو وردپرس
  15. قابلیت اشتراک‌ گذاری وردپرس

شروع کار با وردپرس

اگر شما هم می‌خواهید قوی‌ترین سیستم مدیریت محتوای جهان را روی سایتتان نصب کنید همین الان وردپرس را دانلود کنید!

در مرحله بعدی می‌توانید برای تست سایتتان را روی سیستم شخصی خود نصب و راه‌اندازی کنید.

اگر قصد دارید این آموزش‌ها را به‌صورت متنی و تصویری مشاهده کنید به دوره آموزش رایگان وردپرس مراجعه کنید، تا به‌صورت کاملا رایگان به شما نحوه راه‌اندازی سایت را توضیح دهیم.

اگر قصد دارید خیلی حرفه‌ای باشید و پشت‌صحنه کسب‌وکارهای اینترنتی مثل میهن وردپرس را ببینید و تجربیات چندساله مدیر وب‌سایت میهن وردپرس را دریافت کنید، می‌توانید از دوره جامع سایت برتر استفاده کنید.

امیدوارم این مقاله در خصوص وردپرس و هر آنچه نیاز است در مورد آن بدانید، به شما کمک کرده باشد.

موفق و پیروز باشید.

آموزش کامل وردپرس

این مقاله بخشی از دوره آموزش رایگان وردپرس هست. با مشاهده این دوره رایگان، می‌توانید کار با وردپرس را به صورت کامل یاد بگیرید.

دوره رایگان آموزش وردپرس
نظر شما در این مورد چیه؟

  1. کاربر مهمان ۲۵ دی ۱۳۹۷

    سلام، من طراح تایپ هستم و میخوام که یه فروشگاه فونت آنلاین راه اندازی کنم، متاسفانه اطلاعات اندکی در این حوزه دارم و یه تازه کار محصوب میشم، میخواستم بدونم برای این منظور قالب فروشگاهی هست که بشه اون رو تغییر داد و بهینه کرد و یا حتی بهش بخشهای جدید اضافه کرد؟

  2. کاربر مهمان ۲۱ دی ۱۳۹۷

    با سلام
    در نسخه ۵ وردپرس امکان ایجاد لینک مطالب بدون کلمه blog در url وجود ندارد.کوتاهترین لینک نوشته به این صورت میتواند باشد.
    آیا راهکاری برای این مورد وجود دارد؟

  3. کاربر مهمان ۲۱ دی ۱۳۹۷

    سلام ، من yoast نصب کردم اما وقتی اجبار بازنویسی عنوان ها رو روشن میکنم ، سایت رو که باز میکنم عنوان صفحه اصلیم میپره و هیچی روی مرورگر نمایش داده نمیشه !!!!
    بعد که خاموشش میکنم اجبار بازنویسی رو ، عنوان صفحه اصلی و صفحه ادامه مطلب عینه هم میشن ! (پرسپولیس – خبرگزاری باشگاه پرسپولیس ) !!!!!!!
    لطفا کمکم کنید ، حتی وقتی غیر فعال میکنم پلاگین رو ، بازم هنوان صفحه اصلی و ادامه مطلب یکی هستن !!!!
    الان پلاگین فعاله و اجبار بازنویسی خاموشه ! میخوام روشنش کنم !!!

    • Reza Rad رضا راد ۲۲ دی ۱۳۹۷

      درود اگر این مشکل رو دارید تگ title بصورت صحیح در قالب شما درج نشده. کدهای قالب رو بررسی کنید.

  4. کاربر مهمان ۲۱ دی ۱۳۹۷

    سلام، وقت بخیر
    چرا وردپرس فارسی نسخه 5 منتشر نمی شه؟ الان نسخه 5.0.3 انگلیسی هم منتشر شده اما خبری از وردپرس فارسی نیست!
    آیا اگر با نسخه انگلیسی آپدیت کنیم مشکلی به وجود می‌یاد و اصلا تفاوتش با نسخه فارسی چیه؟

  5. کاربر مهمان ۲۶ آذر ۱۳۹۷

    سلام من تا حدودی با وردپرس و راه اندازی سایت آشنا هستم برای یادگیری حرفه ای تر نیاز به آموزش دارم . در حال حاضر مکان خرید آموزش رو ندارم و میخوام که توی فضای کاری باشم و کارآموزی کنم . اکثر جاها افراد با تجربه رو میخوان چطور میتونم جایی رو برای کارآموزی پیدا کنم. یا اینکه اطلاعات جامعی رو بگیرم

  6. کاربر مهمان ۲۵ آذر ۱۳۹۷

    من سایت فروشگاهی با وردپرس راه انداختم واقعا راضی هستم.
    امیدوارم که رشد هم داشته باشم و وردپرس همون چیزی باشه که می‌خوام.

    فقط یک سوال دارم:

    اینکه میگن امنیت وردپرس کمتر از نرم افزارهای ایرانی هست، واقعیه یا برای تبلیغات و فروش نرم افزار خودشون؟
    چونکه معمولا فقط شرکت‌هایی که خودشون نرم افزار خاص خودشون رو دارند اینطوری میگن من شک کردم که تبلیغات باشه

  7. کاربر مهمان ۱۱ آذر ۱۳۹۷

    با عرض سلام و خسته نباشید – من سایت وردپرسی ساختم و در انتخاب قالب آن مانده ام موضوع فعالیتم فروش محصولات آموزشی خواهد بود لطفا قالب مناسب این کار را معرفی فرمایید .

  8. کاربر مهمان ۲۵ مهر ۱۳۹۷

    یا سلام
    واقعا توضیحتون خوب بود ولی یه کمی مختصر بود

  9. کاربر مهمان ۲۲ مهر ۱۳۹۷

    با سلام
    سوالی داشتم خدمتتون در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
    پیشخوان وردپرس من زیرمنو افزونه ها نمایش داده نمیشه
    افزونه ها رو باید از طریق سی پنل نصب یا پاک کنیم که این اتفاق هم نمیفته
    یعنی اینکه چه افزونه اضافه کنم به pluginsها چه پاک کنم اتفاقی در وردپرس نمیفته.

    در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
    با تشکر

  10. کاربر مهمان ۱۷ مهر ۱۳۹۷

    سایت بنده با وردپرس هستش و با مرورگر فایرفاکس اکثر مواقع باز نمیشع سفحه سفید میاد

    ولی با مرورگر های دیگه مشکلی نداره

    فایرفاکس هم چند بار پاک کردم و نصب کردم ولی حل نشد

    ممکنه مشکل از سایت یا افزونه ای باشه؟

  11. کاربر مهمان ۸ مهر ۱۳۹۷
  12. کاربر مهمان ۳۰ مرداد ۱۳۹۷

    تشکر میکنم به خاطر مطالب خوبتون.
    خدا قوت

  13. کاربر مهمان ۲۲ مرداد ۱۳۹۷

    سلام من میخوام یه اپ ازمون تستی بساززم با جو اپ گفتن اول باید داخل یه سایت وردپرسی طراحی شده باشه میشه راهنمایی کنید باید چجوری سایو طراحی کنم ممنون

  14. کاربر مهمان ۲۰ تیر ۱۳۹۷

    مطالب کاملی میزارید سایت شما نسبت به سایت های دیگه ای که من دیدم کامل تره .

  15. U12460 ۱۷ تیر ۱۳۹۷

    سلام من یه سایت فروشگاهی برای اولین بار طراحی کردم بدون اطلاعات در زمینه برنامه نویسی.الان 2 هفتس که ثابت موندم. بخش طراحی کردنم تموم شده ولی الان نمیدونم باید چکنم حتی برای اتمام کار

  16. کاربر مهمان ۱۲ تیر ۱۳۹۷

    قربان من یک هاست و دامین دارم که روی آن وردپرس فروشگاهی نصب کردم اما نمی دانم چگونه دسته هایی که قرار داده ام چطور در سایتم نشان داده شوند!؟ آنها نشان داده نمی شوند! خواهشاً به من کمک کنید.

    این سایتم : —–
    این میلم : —–

  17. کاربر مهمان ۲۸ خرداد ۱۳۹۷

    سلام

    جالبه برام از وقتی اومدم سایتتون 1 ساعت گذشته و متوجه نشدم خخخخ

    هرچی میچرخم اینجا قسمت هایی که دوست دارم پیدا میکنم

    سایت خوبی پیدا کردم ولی سر سری سایتتونو دیدم حالا سایتتونو تو گوشیم سیو کردم وقتم ازاد شد میام دوباره میبینم

    ممنون

  18. کاربر مهمان ۸ خرداد ۱۳۹۷

    با سلام < اگه ممکنه برای شخصی که هنوز سایت درست نکرده . خرید هاست و دامنه و کار با ورد پرس و بلند نیست چطوری می تونه اقدام کنه …. با تشکر

    • U11404 ۸ خرداد ۱۳۹۷

      سلام
      بهترین پیشنهاد برای شما دیدن آموزش زیر است که به واسطه آن تبدیل به یک متخصص وردپرس میشوید

  19. کاربر مهمان ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷

    سلام خسته نباشید بر شما عزیزان
    دوستان من از شما یک کمکی میخواستم من چطوری می تونم url سایتمو به صورت سلسله مراتبی تنظیم کنم؟
    یعنی بعد ادرس سایتم درست اسم اون نوشته نیاد قبل اسم مربوط به اون نوشته بیاد و بعد اسم نوشته بیاد
    مثال میزنم در پایین

    http://www.razdane.com/readbook

    http://www.razdane.com/products/educational/readbook

    حالا چطوری می تونم اینجوری تنظیم کنم؟؟

    ممنون از راهنماییتون

  20. کاربر مهمان ۴ فروردین ۱۳۹۷

    با سلام و خسته نباشید. ببخشید من نمی تونم بعضی از ویدیو ها رو از جمله همین قسمت اول دانلود کنم. قسمت اول که اصلا لینک دانلود فایل نداره، بعضی دیگه هم پیغام میده که فایل رو نمی تونم پیدا کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر.

  21. کاربر مهمان ۲۶ اسفند ۱۳۹۶

    با سلام و وقت بخیر
    خدا خیرتون بده که تو دوره زمونه ای که همه دنبال فروختن و انداختن یه جنس به دیگران هستند شما به این خوبی اطلاعاتی رو که با زحمت بدست آوردین رو در اختیار دیگران قرار میدین.
    یه سوال دارم از خدمتتون:
    من می خوام وردپرس رو دانلود کنم. انگلیسی رو دانلود کنم بهتره یا فارسی رو؟
    یا درکل فرقی نداره؟

    • U11404 ۲۶ اسفند ۱۳۹۶

      سلام
      از لطف شما سپاسگزاریم.
      بهتر است فارسی را دانلود بفرمایید.
      خیر تفاوتی خاصی ندارد چون در آخر مجبور هستید از زبان فارسی استفاده بفرمایید.

  22. کاربر مهمان ۲۵ بهمن ۱۳۹۶

    اخرین ورژن وردپرس که در سایت شما هست نسخه چنده ؟

  23. U10796 ۹ بهمن ۱۳۹۶

    با سلام..وقتی از طریق مرور گرها می خواهم وارد یکی از پست های پر بازدید سایتم بشم با خطای 404 روبرو میشم .لطفا راهنمایی کنین تا این مشکل رفع بشه.بقیه پست ها این مشکلو ندارن.

    • U9864 ۹ بهمن ۱۳۹۶

      درود به شما. مشکل از هرجایی میتواند باشه.
      لینک پست خود را بررسی کنید.. در صورتی که مشکل پا برجا بود، وبمستر تولز خود را چک کنید.

  24. کاربر مهمان ۸ بهمن ۱۳۹۶

    با سلام. یه سوال داشتم. تو مدیریت وردپرس در قسمت دسته ها که میرم و نمایش رو می زنم بجای اینکه نوشته های اون دسته بندی رو نمایش بده میاد ویو صفحه اصلی رو نمایش میده ولی آدرسش همونه! یعنی ریدایرکت نشده! چکار کنم درست شه؟

  25. کاربر مهمان ۱۰ آذر ۱۳۹۶

    خیلی کمکم کرد
    ممنون از وبسایت خوبتون

  26. کاربر مهمان ۱۶ آبان ۱۳۹۶

    خیلی ساده و مفید بود توضیحاتتون.مرسی

  27. کاربر مهمان ۳ مهر ۱۳۹۶

    سلام و تشکر بابت اطلاعاتی که به صورت رایگان قرار دادید

  28. کاربر مهمان ۱ مهر ۱۳۹۶

    سلام من سایتی دارم که با برنامه جوملا نوشته شده و دارم بررسی میکنم که به ورد پرس انتقالش بدم ، میخوام تو این زمینه دیدار حضوری داشته باشم اگر ممکنه و انجام میدید.

  29. کاربر مهمان ۷ شهریور ۱۳۹۶

    سلام.
    کسی که تا به حال ساخت و طراحی سایت انجام نداده است آیا میتواند با ورد پرس سایت بسازد؟
    اگر یک وبسایت از قبل داشته باشیم چطور میتوان مطالب سایت قبلی را به سایتی که با وردپرس ساخته میشود انتقال داد ؟

  30. کاربر مهمان ۲۶ مرداد ۱۳۹۶

    سلام
    من چند ماه پیش چند تا برگه رو به زباله دان انتقال دادم اما گویا الان به طور کامل پاک شدند . قالب من مگا استور بوده . الان چطور میتونم اون برگه ها رو برگردونم ؟

  31. کاربر مهمان ۵ مرداد ۱۳۹۶

    سلام. من چند ساله که وبسایت وردپرسی دارم. البته قبلا یک سایت با دامنه داشتم که هک شد. ولی میخوام اصولی یاد بگیرم. لذا تازه اولین جلسه رو با شیوه آموزشی شما شروع کردم. دوست دارم با مشاوره‌هاتون منو در این مسیر راهنمایی کنید. ممنون

  32. کاربر مهمان ۱۳ تیر ۱۳۹۶

    سلام من تازه شروع کردم می خوام یادبگیرم خیلی ممنون ازآموزشهاتون امیدوارم بتونم خوب بیاموزم

  33. کاربر مهمان ۳۱ خرداد ۱۳۹۶

    سلام خدمت دوستان و مدیر سایت میهن ورد پرس
    من شخصا آموزش هام رو از سایتای خارجی وبروز دنیا و از بهترین برنامه نویسیا دنیا تماشا میکنم و خب کیفیت کار ایرانیا اصلا برام جالب نبود . وهمیشه خودم رو آپدیت نگه میدارم . ولی آشنیایی با سایتتون نظرم رو عوض کرد و از کیفیت مطالب شوکه شدم . بنظرم از لحاظ محتوا سایتتون از ابر چنل های یوتیوپ بهتره

  34. کاربر مهمان ۲۱ خرداد ۱۳۹۶

    سلام و خسته نباشید،من سایت رو راه اندازی کردم،اما وقتی تو گوگل سرچ میکنم سایتو نشون نمیده ،میشه راهنمایب کنین چطور سایتم رو به موتورهای جستجو بشناسونم،ممنون

  35. U7385 ۱۹ خرداد ۱۳۹۶

    سلام و خسته نباشد خدمت شما زحمتکش های این سایت که واقعا عالیه.من چند ماهی هستش که دنبال یادگیری یه cms هستم. با کلی تحقیق و این در و اون در زدن به این نتیجه رسیدم که ورد پرس رو یادبگیرم. سایت های زیادی رو برای یادگیری سر زدم . PDF های زیادی رو دانلود کردم اما هیچ کدوم پشتیبانی مثل شما نداره و نظمی توی آموزششون دیده نمیشه. همین امروز کاملا اتفاقی با سایت شما آشنا شدم و تو این سایت عضو شدم. میخواستم بدونم با همین مجموعه قدم به قدم که وردپرس رو اموزش دادین میتونم سایتی رو طراحی کنم؟ آموزشتون برای طراحی چه جور سایت هایی هستش؟ فروشگاهی؟ شخصی؟ اداری؟ راستش من خیلی به این کار علاقه مندم و میخوام همه جوره یادش بگیرم. آیا همین آموزش ها کافیه؟ میبخشید که مزاحم اوقات شریف شدم و واقعا یک دنیا سپاس بابت این سایت جامع و کاملتون

    • U6358 ۲۰ خرداد ۱۳۹۶

      سلام . ممنون، نظر لطف شماست. برای آموزش مقدماتی می تونید از آموزش قدم به قدم وردپرس استفاده کنید و در مرحله بعد از آموزش های بعدی ما .

  36. کاربر مهمان ۲۴ بهمن ۱۳۹۵

    واقعا ممنون از بیان عالی تون، حسابی بهره بردم.

  37. U4215 ۳۱ شهریور ۱۳۹۵

    سلام وردپرس رو دانلود کردم ولی نمیدونم چطور نصبش کنم

  38. U2790 ۱۶ شهریور ۱۳۹۵

    سلام ممنون برای این مطلبببخشید شما از چه افزونه tooltip  استفاده کردید؟

  39. کاربر مهمان ۱ شهریور ۱۳۹۵

    ممنون از سایت خوبتون

  40. کاربر مهمان ۲۵ مرداد ۱۳۹۵

    تشکر به خاطر وب سایت بسیار  مفید