راهنمای انتخاب قالب وردپرس مناسب

4.5 / 5. تعداد رای: 2

بسیاری از تازه کارها زمانی که میخواهند یک قالب مناسب برای سایت وردپرس خود انتخاب کنند دستپاچه میشوند. هزاران مورد رایگان و پولی وجود دارد. هر قالب از قالب دیگر بهتر به نظر میرسد. چگونه بهترین قالب را برای وردپرس انتخاب میکنید؟ ما در این مقاله 8 مورد از چیز هایی را که باید در نظر بگیرید را بیان میکنیم  شما میتوانید بهترین آن را برای قالب سایت خود انتخاب کنید.

perfecttheme

چرا باید هنگام انتخاب قالب وردپرس دقت کنید؟

وردپرس برای ایجاد تمام انواع سایت ها استفاده میشود. و قالب های مختلفی در مارکت های مختلف برای وردپرس قرار دارد. قالب وردپرس شما باید کاملا محدری از وب سایت شما باشد.مثلا اگر یک وبلاک در خصوص مسائل سیاسی یا اجتماعی کنید پس یک قالب میخواهید که خوانایی آن را افزایش دهد.

readability

 

بسیاری از قالب های سفارشی هزاران مورد سفارشی را میسازد. اگر رمزی نباشد این موارد میتواند تغییر قالب ها یا استفاده از دیگر افزونه های وردپرس را برای شما سخت کند. شما به آن قالب متصل میشوید یا از یک توسعه دهنده برای انتخاب کردن کمک میگیرید.

از طرف دیگر بعضی از قالب های وردپرس که اقعا خوب بنظر میرسند به طور باور نکردنی سرعت سایت شما را پایین می اورد.هیچ کس سایتی با سرعت پایین را دوست ندارد مخصوصا google که سایت هایی با سرعت بالاتر را ترجیح میدهد.

قالب ما صورتی از سایت وردپرس است و نقش مهمی در چگونگی جستجوی کاربران در google برعهده دارند.

ممکن است این جمله را شنیده باشید که تمام چیزهای درخشان طلا نیست.به این مراحل توجه کنید تا مطمئن شوید بهترین قالب را برای سایت وردپرس انتخاب کرده اید.

1. ساده بودن و حجم کم

simplicity

بسیاری از قالب های وردپرس رنگ های زیاد،طرح بندی های پیچیده انیمیشن های نمایشی وغیره را دارد.گاهی اوقات ممکن است به چنین چیزهایی احتیاج داشته باشید اما در بیشتر موارد به همه ی آنها نیازی ندارید. در جستجوی قالبی باشید که طرح بندی آن شما را در رسیدن به هدفتان یاری می‌کند.این لازم است که بدون اسان بودن خوب جلوه کند.

مطمئن شوید که استایل قالب ارائه شده پیچیده نیست.هدف طرح کردن وب این است که به کاربران کمک کند اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کنند و به طور همزمان به صاحبان سایت در رسیدن به هدفشان کمک کند.

اگر یک تم خوب به نظر برسد ولی به شما در گرفتن تجارت یا مشتری های جدید کمک نکند پس قالب خوبی نیست.هم چنین اگر با قالب این کاربران نتوانند کارهای خود را در وسایت شما پیدا کنند این قالب خوبی نیست.

2.واکنش گرا بودن یک مورد اختیاری نیست

responsive

قالب های واکنش گرا طرح بندی های خود را برطبق اندازه های صفحه و ابزار های مختلف تنظیم می‌کنند.

یک مقدار عمده از ترافیک های وب توسط موبایل و دیگر دستگاه ها تولید میشود. برحسب موضوع های وب سایت شما این مقدار حتی میتواند بالا تر از 50 درصد از ترافیک های شما باشد.

google سایت هایی را که واکنش گرا هستند در نتایج جستوجوی موبایلی در سطر نتایج نشان میدهد. علی رغم امارگیری و موضوعات سایت شما، تمام سایت ها باید واکنش گرا باشند.

بیشتر قالب های وردپرس از قبل واکنش گرا هستند. اما هنوز فروشندگانی وجود دارند که طرح بندی هایی با عرض مشخص که اصلا برای موبایل مناسب نیست میفروشند.

تست واکنش گرا بودن قالب وردپرس

اسانترین راه برای  اینکه امتحان کنیم یک سایت واکنشگرا است یا نه این است که اندازه صفحه جستوجوگر تغییر دهیم. با تغییر اندازه صفحه ، رسپانسیو بودن قالب برای شما مشخص می شود.

3. سازگاری با مرورگر های مختلف

browsercompatability

کاربران با مرورگر های مختلف وارد سایت شما می شوند. پس قالبی که تهیه می کنید باید با مرورگر های مختلف سازگاری کامل داشته باشد. سعی کنید قبل از خرید یک قالب وردپرس مناسب ، از فروشنده قالب خود حتما بپرسید که آیا قالبی که خریداری می کنم با تمامی مرورگر ها سازگاری دارد یا خیر؟! طراحان حرفه ای قالب های خود را با تست کننده های مختلف و مرورگر های مختلف بررسی می کنند تا بتوانند با خیال راحت ادعای browser compatibility بودن قالبشان را کنند.

4. سازگاری با افزونه های مختلف

supportedplugins-1

قدرت واقعی وردپرس را افزونه های نصب شده روی آن مشخص می کنند. بدون افزونه های لازمه ، وردپرس قدرت چندانی ندارد. پس باید حتما از قالبی استفاده کنید که با افزونه های مختلف سازگار کامل داشته باشد. حداقل با افزونه های حرفه ای وردپرس سازگار بودن قالب را تست کنید.

5. سازگاری با افزونه wpml (قابلیت چند زبانه شدن و ترجمه)

multilingual-wordpress

حتما اگر می خواهید تجارت خود را جهانی کنید به این فکر هستید که یک سایت چند زبانه بسازید. اگر سایتی چند زبانه می خواهید حتما باید توجه کنید که قالب انتخابی شما قابلیت ترجمه و چند زبانه شدن و همچنین سازگاری با wpml را داشته باشد.

6. صفحه ساز گرافیکی

wordpresspagebuilders1

جدیدا بخش جدیدی به قالب های وردپرسی اضافه شده به نام صفحه ساز گرافیکی که با آن می توانید صفحات سایتتان را به خوبی بسازید و هر طرحی که دوست دارید را بدون کد نویسی برای خود ایجاد کنید. سعی کنید قالبی انتخاب کنید که از صفحه ساز اختصاصی استفاده کند و یا از ویژوال کامپوزر پشتیبانی کند.

7. پشتیبانی فعال و پاسخگو داشته باشد

support

قالب های حرفه ای که شما خریداری می کنید باید پشتیبانی داشته باشد تا در صورت وجود مشکل ، مشکل شما را حل کنند. پشتیبانی فعال و پاسخگو مانند گارانتی است ، شما باید قالب گارانتی شده ای را خریداری کنید. اینکه کدام فروشنده پشتیبانی خوبی دارد را می توانید از مشتریان آن فروشنده و سوال و جواب هایی که در صفحه محصولات آن فروشگاه موجود است ببینید.

8. سئو شده برای گوگل

seo

قالبی که سئوی مناسبی نداشته باشد و نتواند رشد ورودی گوگل را برای شما به همراه داشته باشد عملا وقت و سرمایه شما را گرفته و کار کردن روی آن بیهوده است. قالب انتخابی شما باید کد نویسی خوب و مناسبی داشته باشد تا ورودی گوگل و سئوی سایت شما را افزایش دهد.

قالب های پیشنهادی ما

اگر دوست دارید قالب های پیشنهادی ما را ببینید پیشنهاد می کنم این مقاله را بخوانید…

نظر شما در این مورد چیه؟

  1. کاربر مهمان ۹ اسفند ۱۳۹۹

    سلام ببخشید من یه قالب رایگان میخواستم
    بعد قالب اینجوری باشه که یه چند تا موضوع اون بالا باشه بعدش اون پایین محصولات دسته بندی شده باشه
    مثلا بری کارت ویزیت جلوش یه چند تا طرح با مشخصات و بعدش که اون فرد میزنه روش اطلاعات کامل رو در صفحه بعدی نمایش بده
    حالا از این طرح چیزی دارید که رایگان باشه ؟؟

  2. کاربر مهمان ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸

    با سلام
    من دنبال قالبی بودم که بتونم کورس های آموزشی وبسایتمو به صورت سایت W3schoool نمایش بدهم
    ینی وارد هر درسی که بشه کناز اون صفحه سرفصل ها رو هم بیاره ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

    • U18045 ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸

      درود به شما کاربر گرامی.با کمک صفحه ساز ها میتونید صفحه سایت خود را به دو بخش تقسیم کنید اما اینکه در هر بخش از سایت شما چه محتوایی و با چه تنظیماتی نمایش داده شود بستگی به افزونه مورد نظر آن دارد که متاسفانه در خصوص ایجاد دوره اموزشی در سایت افزونه ای خاصی نداریم اما با استفاده از قالب های چند منظوره مثل قالب بی یا آوادا میشه با کمک صفحه ساز این قالب ها سایت خود را راه اندازی کنید.

  3. کاربر مهمان ۲۳ اسفند ۱۳۹۷

    من قالب مانند سایت https://www.alialabbas.com میخوام . که دقیقا محتوا ها را قفل شده و بعد از پرداخت قابل مشاهده کاربر باشد

  4. کاربر مهمان ۱۷ آذر ۱۳۹۷

    سلام دوست عزیز. من یک قالب مانند مدیر سبز میخواهم برای فروش اطلاعات،به نمایش گذاشتن ویدو ها و صوتی ها ، کتاب ها و پکیج های آموزشی. به نظرتان کدام قالب برای من مناسب هست؟ لطفا راهنمایم کنید

    • Reza Rad رضا راد ۱۷ آذر ۱۳۹۷

      درود بر شما. سایت مدیر سبز با قالب multinews راه اندازی شده. توی سایت خودمون موجود هست.

  5. کاربر مهمان ۳۱ مرداد ۱۳۹۵

    سلام مقاله بسیار جالبی بود به خیلی از سوالات من جواب داده شد لطفا بازم از این نوع مقالات بزارین

  6. کاربر مهمان ۳۰ مرداد ۱۳۹۵

    با سلاملطفا در صورت امکان چند سایت معتبر جهت خرید قالب ورد پرس معرفی بفرماید.با تشکر