آموزش تغییر قالب وردپرس از روش اصولی

خیلی از مواقع شما میخواهید قالبی که روی سایت خودتان فعال هست را تغییر دهید. تغییر تم وردپرس بسیار آسون و راحت هست و شما به راحتی میتونید قالبهای سایت خودتان را مدیریت کنید.
تغییر قالب سایت به طور کلی ظاهر سایت شما را دگرگون میکنه به همین دلیل باید در انتخاب آن دقت داشته باشید. هر ویژگی که برای سایت خودتان میخواهید را در نظر بگیرید را میتونید با انتخاب یک قالب مناسب داشته باشید.
پروسهای که باید برای تغییر قالب سایت خود طی کنید بسیار ساده هست که اینجا به آن اشاره خواهیم کرد.
آنچه در این مقاله میخوانید
کارهایی که باید قبل از تغییر قالب وردپرس انجام دهیم.
درسته که در بالا اشاره کردیم که تغییر قالب سایت بسیار راحت است اما قبل از اینکه اقدام به تغییر قالب سایت خود کنید نیاز دارید برخی موارد را رعایت کنید. یک سری راهکار وجود داره که شما با رعایت آنها اطلاعات مهم سایت خودتان را از دست نمیدهید. این راهکارها را در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد.
کپی کردن کدهای سفارشی قالب قبلی شما
راحتی استفاده از وردپرس باعث شده که این سیستم کاربران متفاوتی را به خود جذب کند. بعضی مواقع کاربران متوسط وردپرس خواستار این هستند که با کدهای سفارشی سایت خودشون را شخصیسازی کنند.
اگر شما یا طراح سایتتون تغییراتی را در قالب سایت خود اعمال کردید به قسمت فایلهای قالب فعلی خودتان برید و تمام کدهایی که قبلا اضافه کردید را یادداشت کنید.
مدت زمان لود سایت
یکی دیگه از مواردی که هنگام تغییر قالب سایت اهمیت زیادی داره سرعت لود یا بارگذاری سایت است شما با بررسی این مورد به راحتی میتونید افزایش سرعت سایت خودتان را بعد از اعمال تغییرات مشاهده کنید.
سرعت لود سایت از این جهت اهمیت زیادی داره که هرچه ما سرعت بالاتری در سایت خودمون داشته باشیم کاربران رضایت بیشتری دارند و تجربه کاربری بهتری خواهند داشت همچنین این موضوع باعث بالا رفتن سئو سایت شما میشود. بنابراین هنگام انتخاب قالب جدید برای سایت خودتان این فاکتور را در اولویتهای اصلی خودتان قرار دهید.
برای اینکه شما بتوانید سرعت سایت خودتان را اندازه بگیرید ابزارهای متفاوتی وجود داره که میتونید به راحتی از آنها استفاده کنید یکی از این ابزارها Pingdom میباشد. برای اینکه از سرعت سایت خودتان اطمینان حاصل کنید نیاز هست که زمان لود صفحه اصلی سایت و برخی از صفحات داخلی سایت را بررسی کنید.
کدهای آمارگیری
یکی از مهمترین اشتباهاتی که افراد انجام میدهند نادیده گرفتن کدهای پیگیری سایت است.
برخی از تمهای وردپرس وجود دارند که به شما امکان اضافه کردن کدهای Adsense و Analytics یا تجزیه و تحلیل را در پنل تنظیمات خودشون میدهند. به همین منظور برخی از کاربران قادرند به صورت مستقیم این کدهای پیگیری را به فایلهای قالب خود اضافه میکنند.
اگر شما یک سایت وردپرسی دارید و میخواهید قالب سایت خودتان را تغییر دهید باید حتما کدهای پیگیری را کپی کنید تا بتوانید این کدها را بعد از اعمال تغییرت بر روی سایت به وبسایت خودتان اضافه کنید. برای این منظور پلاگینهایی برای شما طراحی شده که شما میتونید از پلاگینهای header and footer plugin و MonsterInsights استفاده کنید.
از سایت خود Backup بگیرید! حتما!
قبل از اینکه هر اقدامی در جهت تغییر قالب سایت خودتان انجام دهید مطمئن شوید که از تمامی اطلاعات سایت خودتان مثل پستها، پلاگینها، تصاویر و موارد دیگر Backup دارید. این موضوع باعث میشود اطلاعات سایت شما از بین نرود. برای این منظور افزونههای Backup در سایت میهن وردپرس موجود است که میتونید از اونها کمک بگیرید. پس به یاد داشته باشید که قبل از هرگونه تغییری از کل سایت خودتان بکآپ پشتیبانی بگیرید.
محتوای سایدبارها
شما با استفاده از نوارابزار امکانات زیادی خواهید داشت به عنوان مثال قادر خواهید بود ابزارکهای متفاوت و متنوعی را مثل تماس با ما، آگهیها و غیره را به سایت خود اضافه کنید.
برای اینکه بتوانید از این کدها در قالبهای جدید سایت خودتان استفاده کنید باید حتما کدهای سفارشی ابزارکها را در کامپیوتر خودتان کپی کنید. بعد از کپی کردن این کدها میتونید برای هر قالبی که در سایت خود اجرا میکنید از این کدها استفاده کنید.
فعال کردن حالت تعمیر و نگهداری وردپرس
یکی از ابزارهایی که به شما کمک میکنه کاربران سایت خود را از دست ندهید قرار دادن سایت در حالت تعمیر و نگهداری است. افزونههای در حال ساخت میتونه در این مورد به شما کمک کند. این موضوع زمانی کارایی دارد که شما در حال تغییر قالب سایت و یا اعمال هر تغییری در سایت هستید و نمیخواهید سایت خود را غیرفعال کنید و کاربران خودتان را از دست دهید.
تغییر قالب وردپرس بدون نمایش عمومی
شما زمانی قادر به جایگزینی قالب سایت خودتان با قالب دیگری هستید که تم جدیدی که برای سایت انتخاب کردید را نصب کرده باشید با این حال بهتر است قبل از جایگزینی قالب جدید روی سایت آنلاین آن را تست کنید این موضوع باعث میشه شما بتوانید میزان سازگاری قالب جدید را با افزونههای موجود در سایت خودتان مشاهده کنید این موضوع به شما در انتخاب قالب مناسب برای سایت کمک زیادی میکند.
دو راه برای شما وجود داره که بتوانید در سایت خود تغییراتی را بدون آنلاین شدن اعمال کنید که در زیر به این دو مورد اشاره شده است.
گزینه پیشنمایش آنلاین
یکی از ویژگیهای کاربردی وردپرس این است که شما میتونید پیشنمایش آنلاین قالبها را روی سایت خودتان مشاده کنید البته در حالت دمو شما نمیتونید هیچ تغییری در قالب ایجاد کنید و فقط امکانات پوسته را میبینید. ابتدا آموزش نصب قالب وردپرس را ببینید.
برای اینکه بتوانید پیشنمایش قالبهای نصب شده روی وبسایت خودتان را مشاهده کنید. کافیه در پنل مدیریت وردپرس خود به قسمت نمایش» پوسته بروید و بر روی هر قالبی که میخواهید دمو آنلاین آن را ببینید روی گزینهی پیشنمایش کلیک کنید تا برای شما به نمایش در بیاید. این موضوع باعث میشود شما انتخاب درستی در مورد قالب سایت خود داشته باشید و در کوتاهترین زمان ممکن یک قالب متناسب با سایت خودتان پیدا کنید.

آموزش تغییر قالب وردپرس
همانطور که در بالا توضیح داده شد شما بعد از اینکه پیشنمایش آنلاین قالب را مشاهده کردید و آن قالب مشکلی نداشت میتونید قالب وردپرس خودتان را تغییر دهید. برای اینکه بتوانید قالب انتخابی خودتان را روی سایت فعال کنید باید موس خودتان را روی قالبی که انتخاب کردید ببرید و روی دکمه فعالسازی یا Activate کلیک کنید.
بعد از اینکه این دکمه را زدید قالب برای شما فعال میشود و شما با رفتن به پنل سایت خودتان میتونی شاهد تغییرات صورت گرفته در سایت خود باشید.
کارهایی که باید بعد از تغییر قالب وردپرس انجام دهیم.
همانطور که گفتیم زمانیکه میخواهید قالب سایت خودتان را تعویض کنید باید سایت خودتان را در حالت تعمیر و نگهداری قرار دهید. بعد از فعال کردن قالب جدید بر روی سایت شما باید قبل از خاموش و غیرفعال کردن حالت تعمیر و نگهداری از موارد خاص سایت خودتان نگهداری کنید.
در اینجا مواردی که شما باید بعد از تغییر پوسته سایت خود رعایت کنید را به شما نمایش میدهیم.
بررسی وبسایت
شما باید سایت خودتان را بعد از فعالسازی پوسته جدید به طور کلی و جزءبهجزء بررسی کنید تا ببینید قالب جدید کارکرد بخشهای مختلف سایت شما را با مشکل مواجه نکرده باشد. به طور کلی باید تمامی پلاگینها و ابزارکها، پستها، تصاویر، دیدگاهها و غیره را آزمایش کنید و از کارکرد صحیح همه بخشها اطمینان حاصل کنید.
بررسی سازگاری با مرورگرها
یکی دیگه از مواردی که پس از نصب جدید پوسته باید به آن توجه کرد بررسی سایت در مرورگرها است. مرورگرها گوناگون معمولا نمایش متفاوتی از سایتها دارند و سایت شما ممکنه در هر مرورگر به یک صورت نمایش داده شود به همین دلیل شما باید از عملکرد سایت خودتان در مرورگرهای مختلف مطمئن شوید.
پس فراموش نکنید سایت خود را در مرورگرهای Google Chrome، Firefox، Safari و Internet Explorer تست کنید.
اضافه کردن کد آمارگیری
افزودن کد پیگیری به سایت نیز از جمله مواردی است که باید پس از تغییر قالب صورت گیرد برای این منظور شما میتونید از پلاگین MonsterInsights استفاده کنید این پلاگین به شما آمار گوگل آنالیتیکس را در پنل مدیریت سایت نمایش میدهد. پس از استفاده از این افزونه شما قادر خواهید بود آمار دقیقی از سایت خودتان را مشاهده کنید و بتوانید سایت خود را تجزیه و تحلیل کنید.
خاموش کردن حالت تعمیر و نگهداری
بعد از اینکه شما همه موارد ذکر شده را رعایت کردید میتونید با خیال راحت سایت خودتان را از حالت تعمیر و نگهداری خارج کنید و آن را آنلاین کنید. برای خارج کردن سایت از حالت تعمیر اگر از پلاگین YITH Pre-Launch استفاده میکنید کافیه به قسمت تنظیمات این افزونه برید و آن را غیرفعال کنید.
بررسی سرعت بارگذاری و لود سایت
ممکنه در برخی موارد سرعت سایت شما در قالب قبلی و پوستهای که تغییر دادید یکی نباشد و سرعت سایت شما با پوسته جدید کاهش پیدا کند. شما باید سرعت سایت خود را با قالب جدید اندازه بگیرید و با پوسته قبلی مقایسه کنید.در این مورد میتونید فیلم آموزشی افزایش سرعت سایت میهن وردپرس را مشاهده کنید.
میزان بازدید از سایت
قالبها میتونند در میزان بازدهی سایت ما تاثیر زیادی داشته باشند به همین دلیل ما باید میزان بازدید از سایت خودمون را بعد از تعویض قالب سایت بررسی کنیم. ممکنه قالبی که شما برای سایت خودتان انتخاب کردید به میزان کافی کاربرپسند نباشد و کارکردن با سایت شما برو برای کاربران سخت کرده باشد این موضوعات باعث کاهش میزان کاربران سایت شما میشوند.
ما میتونید برای افزایش بازدید از سایت خودتان اقداماتی را انجام دید مثلا قرار دادن پستهای کاربر پسند در سایت یکی از این اقدامات است.
درخواست بازخورد از کاربران
برخی مواقع کاربران سایتها پیشنهادات جالبی برای بهبود عملکرد سایت شما دارند. شما برای اینکه بتوانید از این پیشنهادات استفاده کنید نیاز دارید از بازخورد سایت خود مطلع شوید. برای این منظور میتونید در سایت خود فرم نظرسنجی قرار دهید این موضوع به شما کمک میکنه ایدههای جذابی را برای بهبود سایت خود دریافت کنید.
امیدواریم این مقاله به شما برای تغییر قالب وردپرس کمک کرده باشد. پیروز باشید 🙂
راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام میهن وردپرس عضو شوید.
سلام و روز به خیر.
ما یه سایت فروشگاهی داریم که قبلا یه قالبی روش نصب شده بود. الان موفق نشدیم اون قالب رو به روز رسانی کنیم و مجبور شدیم دوباره همون قالب رو بخریم تا بتونیم آپدیت کنیم. برای اینکه یه قالب آپدیت شده رو جایگزین قبلی کنیم چه کار باید کنیم؟ فعلا میدونم که بک آپ باید بگیریم و گرفتیم.
سلام
https://mihanwp.com/how-to-update/
این آموزش رو مشاهده بفرمایید
سلام امکانش هست برای تغییر قالب سایت فروشگاهی ، محصولات از بین بره یا اضافه نشه و حذف شه ؟
سلام
بله امکانش هست. برای همین ماهمیشه توصیه میکنیم که از هاستتون بخواید که از اطلاعات شما یک پک آپ تهیه کنند
سلام، قالب سایت من نسخه 3.0.6 Divi از یک متجرم هست، اگر من قالب سایت را به نسخه جدید یه مترجم دیگه آپدیت کنم (به صورت دستی و جایگزین کردن فایل قالب) مشکلی برای سایت پیش میاد؟
و اینکه این تغییر چقدر میتونه روی سئوی ما عملکرد منفی داشته باشه؟
با سلام
خیر مشکلی پیش نمیاید
سلام وقت تون بخیر لطفا بفرمایید وقتی من قالب جدید نصب میکنم فقط تم عوض میشه چطور از پایه وقتی قالب رو نصب میکنم کلا قالب قالب جدید با دموی خودش باشه و اثری از محصولات و قالب قبلی نباشه
سلام
https://mihanwp.com/install-pack-cpanel/
طبق این آموزش نصب کنیدقالب رو
سلام
اگر بخواهم قالبم رو تغییر بدم، از کدوم بخش ها باید بک آپ بگیرم. می تونید راهنمایی کنید؟
https://mihanwp.com/cpanel-backup/
با سلام
لطفا آموزش بالا را مشاهده بفرمایید