دسته بندی محصولات در ووکامرس بصورت صحیح و اصولی
- آموزش ووکامرس مقالات آموزشی
- بروزرسانی شده در
امروز میخواهیم آموزش مدیریت دستهبندی محصولات در ووکامرس را به شما عزیزان میهن وردپرس آموزش دهیم. شما با استفاده از مدیریت دستهبندیها این امکان را به کاربران خود میدهید تا در مدتزمان بسیار کوتاهی محصولی که میخواهند را پیدا کنند. پس شروع کنیم به دسته بندی محصولات در ووکامرس.
اگر با آموزش ووکامرس گامبهگام همراه باشید، قطعا تا الان سایت خود را پیادهسازی کردهاید. درگاه پرداخت برای سایت خود ایجاد کردهاید و الان یک فروشگاه اینترنتی آماده برای انتشار محصولات خود دارید. اما قبل از آن باید با توجه به حوزهی کاریتان تعدادی دسته بندی برای محصولات سایت خود ایجاد کنید. در این مقاله قصد داریم شما را به طور کامل با مبحث دستهبندی محصولات در ووکامرس آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
امروز میخواهیم آموزش مدیریت دستهبندی محصولات در ووکامرس را به شما عزیزان میهنوردپرس آموزش دهیم. شما با استفاده از مدیریت دستهبندیها این امکان را به کاربران خود میدهید تا در مدتزمان بسیار کوتاهی محصولی که میخواهند را پیدا کنند. پس شروع کنیم به دسته بندی محصولات در ووکامرس.
آنچه در این مقاله میخوانید
دستهبندی محصولات
هدف از داشتن یک فروشگاه اینترنتی کسب درآمد بالا میباشد که این موضوع مهم از طریق جلب رضایت کاربران و داشتن بازدیدکنندگان بسیار بالا برای هر فردی میسر میشود. یکی از دلایل اصلی تمامی کسبوکارهای موفق در دنیای اینترنتی این است که راهکارهایی در جهت جلب رضایت کاربر و جذب هرچه بیشتر بازدیدکنندگان در پی بگیرید.
دستهبندی محصولات فرآیند سازماندهی و گروهبندی کالاها و خدمات به گروههای منطقی و قابلدرک است که به کاربران کمک میکند تا محصولات مورد نظر خود را سریعتر و راحتتر پیدا کنند. دستهبندیها به عنوان نوعی فهرستبندی عمل میکنند که محصولات را بر اساس ویژگیهای مشترک، کاربرد، نوع، برند، یا هر معیار دیگری که به شناسایی و تمایز آنها کمک میکند، دستهبندی میکنند.
زمانی که شما یک فروشگاه اینترنتی راهاندازی میکنید باید به این نکته توجه داشته باشید که ممکن است محصولات شما در طرح و یا رنگبندیهای متنوعی باشد و بهنسبت همین رنگبندی متفاوت قیمت کالای شما نیز گوناگون میباشد، در اینگونه مواقع شما نیاز به دستهبندی محصولات خود را بهخوبی درک خواهید کرد.
قرار دادن اینگونه محصولات در دستهبندی نهتنها باعث نظم دادن به سایت شما میشود بلکه باعث افزایش رضایت کاربران شما نیز میشود، از اینرو داشتن دستهبندی در فروشگاههای اینترنتی بسیار مورد اهمیت است و نبود آن باعث مشکلات بسیار زیادی میشود.
مثال مبحث دستهبندی را در دنیای واقعی نیز میتوانید ببینید. به عنوان مثال در فروشگاهی که تمام مغازههای موبایلفروشی آن در یک طبقه یا یک لاین قرار دارد. قطعا مشتری راحتتر خرید خود را انجام میدهد. یا مثلا شما میدانید که وقتی به دنبال موبایل هستید باید به چهارسو بروید.
دسته بندی محصولات در ووکامرس
اگر از سیستم وردپرس و افزونهی ووکامرس برای سایت فروشگاهی خود استفاده میکنید میتوانید بهراحتی و بدون نیاز به پلاگینهای اضافی با چند تغییر کوچک محصولات خود را باتوجه بهویژگیهای آنها در دستهبندیهای مختلفی قرار دهید. برای این کار با ما همراه باشید چراکه ما در این مقاله، گام به گام نحوه ایجاد دستهبندی محصولات در ووکامرس را آموزش میدهیم.
دستهبندی محصولات در ووکامرس یکی از مهمترین کارهایی است که به شما کمک میکند فروشگاه خود را سازماندهی کنید و تجربه بهتری برای مشتریان خود فراهم کنید. با استفاده از دستهبندیها، مشتریان به راحتی میتوانند محصولات مورد نظرشان را پیدا کنند.
دستهبندی محصولات به معنای تقسیم کردن کالاها به گروههای مختلف بر اساس شباهتها و ویژگیهای مشترک آنها است. این گروهبندی میتواند شامل هر نوع ویژگی مانند نوع محصول، کاربرد، قیمت، جنسیت، فصل، برند و موارد دیگر باشد. دستهبندیهای مناسب باعث میشود که ساختار فروشگاه اینترنتی منظمتر شده و مشتریان به راحتی بتوانند محصولات مورد نظر خود را پیدا کنند.
به عنوان مثال در فروشگاه دیجیکالا، برای محصولات دستهبندیهایی وجود دارد که کار مشتریان را بسیار ساده میکند. در تصویر زیر میتوانید دستهبندی موبایل را مشاهده میکنید.
حتی این موضوع دستهبندی محصولات در بازارهای سنتی نیز وجود دارد. مثلا وارد یک مرکز خرید که میشوید، اکثرا هر قسمت از آن مخصوص یک نوع از محصولات است. مثلا در دبیمال همه میدانند که دور و اطراف آکواریوم برندهای معمولی را میتوانند بخرند. قطعا شما نیز در مرکز خریدهای مختلف این موضوع را به چشم دیدهاید.
اهمیت دستهبندی محصولات در فروشگاههای اینترنتی
دستهبندی محصولات یکی از مهمترین بخشهای مدیریت فروشگاه آنلاین است. زمانی که یک فروشگاه تعداد زیادی محصول دارد، بدون دستهبندی مناسب، یافتن محصولات میتواند برای کاربران و حتی مدیر فروشگاه بسیار دشوار شود. دستهبندیها این امکان را به شما میدهند که محصولات را به گروههای مشخصی تقسیم کنید و در نتیجه، تجربه کاربری بهتری را برای مشتریان خود فراهم کنید.
بهبود تجربه کاربری
یکی از اصلیترین دلایلی که دستهبندی محصولات اهمیت دارد، ساده کردن روند جستجو برای کاربران است. وقتی محصولات به دستههای مختلف مانند “لباسهای مردانه”، “کفشهای ورزشی” یا “لوازم خانگی” تقسیم شده باشند، کاربران به راحتی میتوانند محصول مورد نظر خود را پیدا کنند. همچنین، وقتی کاربران به یک دستهبندی خاص مراجعه میکنند، به احتمال بیشتری محصولات مشابه را نیز مشاهده میکنند و ممکن است از محصولات دیگری هم خرید کنند.
رضایت کاربران درگرو امکاناتی است که شما در اختیارشان قرار میدهید، بهبیاندیگر هرچه شما روند خرید از سایت خود را برای کاربر سادهتر کنید کاربر تجربه کاربری بهتری نسبت به سایت شما خواهد داشت. یکی از مواردی که باعث میشود کاربر با محتوای گنگ و نامفهوم در سایتهای فروشگاهی مواجه نشود این است که محصولات بهصورت دستهبندی شده به کاربران ارائه شود.
بهینهسازی برای موتورهای جستجو (SEO)
دستهبندیها نقش مهمی در بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو (SEO) دارند. زمانی که محصولات شما به صورت مرتب دستهبندی شده و هر دسته توضیحات و نامک (slug) مناسبی داشته باشد، این به موتورهای جستجو کمک میکند تا ساختار سایت شما را بهتر درک کنند. در نتیجه، رتبهبندی سایت شما در نتایج جستجو بهبود پیدا میکند و این میتواند منجر به افزایش ترافیک و فروش شود.
مدیریت سادهتر فروشگاه
زمانی که محصولات خود را به صورت دستهبندی شده مدیریت میکنید، فرآیندهای مدیریتی نیز سادهتر و مؤثرتر خواهند شد. برای مثال، اگر بخواهید تخفیف خاصی را فقط روی یک دسته محصول اعمال کنید یا محصولات مربوط به یک دسته خاص را ویرایش کنید، این کار با استفاده از دستهبندیها به راحتی قابل انجام است.
نمایش هدفمند محصولات
دستهبندیها به شما امکان میدهند که محصولات مرتبط را به صورت متمرکز به نمایش بگذارید. برای مثال، میتوانید در صفحه اصلی فروشگاه خود دستههای پرفروش یا محبوب را نمایش دهید تا کاربران سریعاً به آنها دسترسی پیدا کنند. همچنین، برخی از قالبهای ووکامرس به شما این امکان را میدهند که برای هر دستهبندی تصویر یا توضیحات خاصی را نمایش دهید که به جذابتر شدن فروشگاه کمک میکند.
ساختار منطقی و سلسلهمراتبی
دستهبندیهای ووکامرس به صورت سلسلهمراتبی طراحی شدهاند، به این معنا که شما میتوانید برای دستههای خود زیرمجموعه ایجاد کنید. برای مثال، میتوانید دسته “پوشاک” را به دو زیرمجموعه “لباسهای مردانه” و “لباسهای زنانه” تقسیم کنید. این ساختار نه تنها به کاربران کمک میکند محصولات را سریعتر پیدا کنند، بلکه به شما نیز امکان میدهد به راحتی محصولات جدید را به دستههای مرتبط اضافه کنید.
افزایش نرخ تبدیل
زمانی که مشتریان بتوانند به راحتی محصول مورد نظر خود را در فروشگاه شما پیدا کنند، احتمال خرید آنها افزایش مییابد. با استفاده از دستهبندیهای مناسب، میتوانید تجربه خرید را برای مشتریان آسانتر و سریعتر کنید، که در نتیجه منجر به افزایش نرخ تبدیل (نسبت بازدیدکننده به مشتری) خواهد شد.
داشتن دستهبندی نهتنها باعث مرتب بودن و حرفهای بهنظر رسیدن سایت شما میشود بلکه باعث میشود کاربر در مدتزمان بسیار کوتاهی بدون اتلاف وقت به هدف خود از ورود به سایت شما برسد که نتیجه این موضوع تمایل بیشتر به مراجعه مجدد به سایت شما و رضایت کامل از سایت میشود.
آموزش دستهبندی محصولات بهصورت صحیح در ووکامرس
برای این که شما از این افزونه استفاده کنید باید آن را نصب کنید تا روی وب سایت شما فعال شود و می توانید در صفحه وب ما آموزش نصب ووکامرس را به صورت ویدیو آنلاین تماشا کنید و نصب کنید.برای آموزش افزودن واحد تومان به ووکامرس به سایت مراجعه کنید.
اگر شما پلاگین ووکامرس را در سایت خود نصب ندارید پس اولین کاری که باید انجام دهید نصب و فعالسازی این پلاگین بر روی سایت میباشد. اگر پیشزمینهای در این خصوص ندارید میتوانید در سایت ما آموزش نصب ووکامرس را بهصورت ویدیو آنلاین تماشا کنید.
بعد از نصب و راهاندازی ووکامرس شما برای ساخت دستهبندی باید بر روی ووکامرس و زیرمجموعه محصولات کلیک کنید تا قسمتی مانند تصویر زیر برای شما عزیزان نمایان شود. در این بخش گزینهی دسته بندیها را انتخاب کنید.
دستهی پیشفرض ووکامرس
با ورود به قسمت دسته بندیها در بخش چپ لیست دسته بندیهایی که تا الآن ایجاد کردهاید را مشاهده میکنید. اگر تا الآن هیچ دسته ای ایجاد نکرده باشید، با چنین تصویری روبهرو خواهید شد.
دستهای به نام دستهبندی نشده بهصورت پیشفرض در لیست دسته ها وجود دارد. این دسته را نمیتوانید حذف کنید،بلکه فقط میتوانید آن را تغییرنام دهید.
ایجاد دستهی جدید برای محصولات
برای ایجاد دستهی جدید باید فیلدهای سمت راست را تکمیل کنید.
در ادامه به شما توضیح میدهیم در فیلدهای خالی چه اطلاعاتی را قرار دهید.
نام: قسمت اول مربوط به نام دسته شما میباشد. درواقع اسمی که شما در این قسمت وارد میکنید برای عنوان دستهبندی شما به کاربر نشان داده میشود.
نامک: بخش دوم که در تصویر مشاهده میکنید نامک میباشد، تمامی دستهبندیهای محصولات شما باید دارای یک نامک باشند. نامکی که شما در اینجا تعیین میکنید در URL دستهبندی شما بهنمایش درمیآید. این نکته را به یاد داشته باشید که نوشتن نامک به زبان انگلیسی بهنسبت فارسی بهتر است.
دستهاصلی: اگر بخواهید دستهبندی که اکنون در حال ایجاد آن هستید را پایینتر از دستهبندی دیگر قرار دهید میتوانید از قسمت مادر، دستهبندی بالاتر را مشخص کنید. یعنی اینکه به فرض مثال محصول را آموزش در نظر بگیرید و زیرمجموعه آن آموزش ووکامرس باشد.
وقتی لیست بازشوی بخش دستهی اصلی را باز کنید، دستههایی که تا الان ساختهاید را خواهید دید. از این لیست میتوانید هرکدام را که خواستید به عنوان دسته مادر انتخاب کنید.
توضیح: در این قسمت شما میتوانید برای هر یک از دستهبندیهای خود یک توضیح قرار دهید که کاربر با کلیک کردن بر روی آن بتواند اطلاعاتی در خصوص محصولاتی که دستهبندی شدهاند داشته باشد. قرار دادن توضیح برای دستهی محصول اهمیت به سزایی در سئو شدن سایت شما دارد.
نوع نمایش: در این قسمت میتوانید مکان نمایش دستهبندی محصولات خود را در سایت مشخص نمایید.
تصویر بندانگشتی: تصاویر بندانگشتی درواقع تصاویری هستند که شما میتوانید برای معرفی بهتر و سریعتر محصولات خود از آنها استفاده نمایید. در این قسمت شما این قابلیت را دارید که برای مفهوم بودن دستهبندی سایت خود یک تصویر مرتبط با محصولات آن دسته قرار دهید. این تصاویر در بعضی قالبها، در کنار دستهبندی نمایش داده میشود و برخی مواقع در کنار توضیحات دستهبندی قرار میگیرد. البته برخی از قالبها از این ویژگی پشتیبانی نمیکنند.
بعدازاینکه تمامی فیلدهای گفتهشده را بهصورت کامل پر کردید باید حتماً بر روی گزینهی افزودن دسته محصول جدید کلیک نمایید تا دستهبندی محصول شما به سایت اضافه شود.
افزودن دستهبندی محصولات به فهرست در وردپرس
شما این امکان را دارید که دستهبندی محصولات خود را در فهرست سایت قرار دهید. اگر نمیدانید که چگونه یک فهرست ایجاد کنید، آموزش ساخت منو در وردپرس میتواند به شما کمک کند. همچنین اگر نمیدانید چگونه یک مگامنو مانند دیجیکالا ایجاد کنید آموزش ساخت مگامنو را ببینید.
این جایگذاری سبب دسترسی آسانتر و سادهتر کاربر به دستهبندیها میشود. کاربر در زمان کوتاهی بهتمامی دستهبندیهای موجود در سایت شما دست پیدا خواهد کرد.
برای این کار باید در وهلهی اول بعد از وارد شدن به پیشخوان، گزینههای نمایش>فهرستها را انتخاب نمایید.
اکنون صفحهای مشابه تصویر زیر برای شما باز میشود.
بعدازاینکه روند بالا را طی کردید، در صفحهی جدید اگر در لیست گزینههای فهرست که در قسمت سمت چپ صفحه مشاهده میکنید گزینهی دستههای محصولات را ندارید از بالای صفحه گزینهی تنظیمات صفحه را انتخاب کنید. بعد از انتخاب این بخش، گزینههای دیگری را نیز میتوانید ببینید که با فعال کردن تیک آنها به بخش گزینههای فهرست اضافه کنید.
این گزینهها با فعال کردن افزونههای مختلف بیشتر خواهندشد. پس از نصب افزونه ووکامرس تعدادی گزینه به این لیست اضافه میشود. ما به دستههای محصولات نیاز داریم، پس تیک آن را میزنیم.
اکنون وقتی مجدد گزینههای فهرست را مشاهده کنید، دستههای محصولات را نیز در آن میتوانید ببینید.
بعد از انتخاب دستهی موردنظر خود بر روی گزینهی افزودن به فهرست کلیک کنید.
با زدن گزینهی افزودن به فهرست، این گزینه به منوی سمت چپ افزوده میشود.
اکنون با زدن گزینه ذخیره فهرست، این گزینه به منوی موردنظر شما اضافه خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر درزمینه چگونگی مدیریت فهرست و کارکرد آن میتوانید از مقاله مدیریت فهرست ها در وردپرس اطلاعات موردنیاز خود را کسب نمایید. همچنین آموزش ساخت مگامنو در وردپرس را ببینید.
ویرایش دسته بندی محصولات ووکامرس
با ایجاد دستهبندیهای مناسب برای محصولات خود، هم شما به عنوان مدیر سایت و هم مشتریانتان تجربه بهتری از فروشگاه خواهند داشت. دستهبندیها باعث میشوند محصولات به صورت مرتب و سازمانیافته نمایش داده شوند و مشتریان به راحتی به آنها دسترسی پیدا کنند. حتماً دستهبندیهای خود را بر اساس نوع و ویژگیهای محصولات ایجاد کنید تا به بهترین شکل از آنها بهرهمند شوید.
امیدواریم این مقاله توانسته باشد پاسخگوی نیازهای شما باشد. پرروزی باشید 🙂
سلام
من متوجه شدم که صفحه ای از سایتم که دسته بندی دو مرحله دارد با دو آدرس باز میشود.
آیا برای رفع این مشکل باید افزونه خاصی نصب کرد یا تنظیمات خاصی دارد؟
سلام خیر کاملا طبیعی هست. توی سایت که به هر دو ادرس لینک داده نمیشه پس مشکلی نداره
سلام
چجوری میشه توی دسته بندی محصولات باکس نظرات رو برای کاربران فعال کرد؟
سلام متاسفانه راهی نداره مگر با افزونه
سلام ، من ۳۰ افزونه دارم ؛ میخواستم بدونم اگه افزونه ها رو به ۴۰ برسونم روی سرعتش تاثیر داره؟
سلام قطعا تاثیر داره
چه افزونه ای برای اینکار پیشنهاد میدید؟
افزونه خاصی ندیدم برای اینکار
سلام وقتتون بخیر.
سوالی داشتم در ارتباط با دسته های محصولات هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.
چطور می تونم امکان امتیاز دهی و افزودن دیدگاه را برای دسته بندی ها فعال کنم؟
به طوری که هر کاربری وارد صفحه محصولات دسته بندی میشه بتونه نظرشو اضافه کنه و همینطور امتیاز بده به دسته محصول مورد نظر.
سپاس از شما
سلام معمولا اینکار رو کسی انجام نمیده بخاطر همین فکر نمیکنم پلاگینی براش باشه مگر اینکه اختصاصی بنویسید
سلام وقتتون بخیر
من در بخش توضیح قصد استفاده از تگهای h1 h2 h3 رو دارم.
اما متاسفانه ویرایشگر دیداری نمایش داده نمیشه در بخش توضیح دسته بندی ها
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام وقت بخیر. باید نمایش بده اگر نمایش داده نمیشه از قالب یا پلاگین های نصب شده هست
سلام وقت بخیر
میخواستم بپرسم چجوری میتونم محصولی رو به دسته بندی انتقال بدم؟ هرچی سرچ کردم در این مورد مطلبی نبود.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام بهترین راه روش دستی هست روش اصولی برای اینکار ندیدم تا حالا
سلام آقای رضا حسینی راد
وقت بخیر
سایت وردپرسی ما یه دسته بندی محصولات داره و یه زیر دسته محصولات. من میخوام اون زیر دسته رو سئو کنم. 3 روز پیش زیر محصولات حدود 280 کلمه محتوا نوشتم. اما صفحه چهارم اون دسته بندی با فیلتر محصولات تخفیف دار توی گوگل ایندکس شده. محصولات رو هم دارم این چند روزه تازه وارد میکنم. علتش چیه؟ رفع میشه؟ چه کاری باید بکنم؟
سلام از افزونه رنک مث استفاده کنید حتما تا کنونیکال بزنه. چند روز صبر کنید اوکی میشه
سلام من یه سوال دارم، در صفحه ای که محصولات رو بر اساس دسته بندی نمایش میده، بالای همون صفحه عنوان فهرست (یا همون نام دسته) رو میاره، چطوری میتونم اون قسمت رو حذف کنم؟ که فقط محوصلات مربوط به همون دسته بندی نمایش داده بشه؟ و نوشته ی اضافه ای نیاد
ببخشید افزونه خاصی هست که بخش دسته بندی محصولات ووکامرس رو برام اکسپورت بگیره که در سایت جدیدم ازش استفاده کنم چون چیزی حدود 1000 تا هست و حداقل چند روز زمان می بره تا دوباره بنویسمشون ممنونم میشم راهنماییم کنید هم افزونه اکسپورت هم افزونه ایمپورت
درود بر شما از بخش ابزار ها > برون بری میتونید خروجی بگیرید.
سلام میتونم ساینم رو به صورت کامل روی لوکال هاست بسازم بعدا بیارم روی دامنه و هاست
با درود
بله امکانش هست
با سلام و احترام
ایا امکانش هست برای دسته بندی جدا از درگاه پرداخت جدا استفاده کرد؟!
درود بر شما خیر متاسفانه مگر اینکه افزونه gateway per product نصب کنید.
سلام خسته نباشید
یک سوال داشتم خیلی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم ممنون میشم اگر میتونید راهنماییم کنید
من یک سایت دارم که هم محصول فیزیکی داخلش دارم هم دانلودی و میخوام وقتی کاربر محصول دانلودی رو خرید میکنه این قابلیت رو داشته باشه که من هر چند روز یک بار یک فایل جدید اضافه کنم به محصول خریداری شده و کاربر در قسمت حساب کاربری خودش بخش دانلودها این فایل های آپدیت شده رو ببینه(چون یک دوره اموزشی هست که چند روز یک بار فایلی به اموزشای قبلی اضافه میشه)… حالا یک افزونه برای این کار پیدا کردم و درست شد ولی مشکلم اینه که قسمت دانلودهای حساب کاربری خیلی شلوغ میشه … میخوام اگه بشه اون قسمت به صورت تب بندی بشه که وقتی کاربر روی مثلا داخل قسمت دانلودهای حساب کاربریش میشه و اموزش های صفحه 100تا 110 رو انتخاب کنه و بعد که روی اون زد فایل های دانلود صرفا همین صفحات براش باز شه و به وصرت پراکنده فایل ها تو قسمت دانلود ها نباشد و دسته بندی شده باشن….آیا افزونه ای واسه این کار میشناسید یا راهی داره؟؟
با سلام
خیر متاسفانه برای اینکار باید کد اختصاصی به بخش کاربری ووکامرس اضافه کنید. برای اضافه کردن فایل یه مقاله توی سایت داریم جزو آخرین مقالات منتشر شده هست ببینید مشکل حل میشه.
سلام
میشه بگید فرق ایجاد دسته بندی در ووکامرس(دسته بندی محصول) و ایجاد دسته بندی در خود سایت چیست؟ اگه اسم و نامک در دو دسته بندی یکسان باشه آیا مشگلی پیش میاد؟؟
من دسته بندی محصول رو در ووکامرس درست کردم ولی الان که میخوام کنار صفحه ی فروشگاه دسته بندی ها نشون داده بشه از بخش ابزارک ها تب دسته بندی رو اضافه میکنم ولی مینویسه هیچ دسته بندی موجود نیست
ممنون میشم یجوری توضیح بدید که مشکلم حل شه
پیشاپیش از وقتی که میگذارید ممنونم
سلام طبیعتا یکی برای دسته بندی مطالب و دیگری برای محصولات هست. خیر نباید یکی باشه
۲. شما باید ابزارک دسته بندی محصولات رو به ناحیه ابزارک اضافه کنید
سپاس
سلام
وقت شما بخیر
از مطالب خوب شما سپاسگزارم.
آیا صفحات دسته بندی محصولات ووکامرس ساختار خاصی دارند و یا مزیتی نسبت به یک برگه معمولی دارند؟ از نظر سئو
آیا امکان استفاده از یک برگه به عنوان یک صفحه دسته بندی وجود دارد؟
شما چه پیشنهاد میکنید؟
باتشکر
با سلام
امکانش هست اما فرقی نداره. پیشنهاد می کنیم از همان دسته بندی ها استفاده کنید چون امکان صفحه بندی و درج فیلتر را دارند.
سلام
من دسته بندی میکنم تایید میکنم ولی داخل سایت نشان داده نمیشود
چه کاری را باید انجام بدم
از بخش فهرست ها باید به منوی سایت اضافه کنید.
سلام آقای ادمین
من میخوام زیر دکمه “اضافه به سبد خرید” یک عکس کوچک رو اضافه کنم . مثل این تصویر :
میشه راهنمایی بفرمایید (بدون پلاگین) ، چطوری میشه انجامش داد ؟
با سلام
باید این کار را با کد نویسی انجام دهید . آموزش کامل این مورد را در دوره 0 تا100 ارائه داده ایمhttps://mihanwp.com/0-to-100/
سلام. من در زمینه فروش طلا کار میکنم. برای دسته بندی کلمه کلیدی مثل خرید انگشتر طلا زنانه اسپرت دسته بندیم رو چطور انجام بدم؟
با سلام
مطابق همین آموزش این کار را انجام دهید
سلام وقت بخیر این اول مقاله هاتون هست که بصورت فهرستی هست چطور این کارو انجام میدید ممنونم میشم؟
با سلام
table of contents از این افزونه استفاده بفرمایید
سلام
آقا من تونستم توضیحات دسته بندی اضافه کنم ولی میاد اول صفحه یعنی بالای محصولات قرار میگیره.نمیشه بزارمش اخر محصولات قرار بدم؟مثل توضیحات دسته بندی سایت دیجیکالا
سلام
این مورد بستگی به کدنویسی قالب شما داره. باید کد نویسی رو تغییر بدید.
هیچجا آموزشش هست که بتونم کد نویسی رو تغییرش بدم؟
با سلام
در این دوره آموزشی این موارد توضیح داده شده است: https://mihanwp.com/0-to-100/
درحین کار با دسته بندی ها با مشکلی برخورده ام ! عنوان (دسته بندی) در سفارشی سازی فهرست تبدیل شده به (دسته) علت چیست ؟ و چه راهکاری دارم ؟
سلام روی ویرایش ایتم توی فهرست کلیک کنید و عنوان رو تغییر بدید. البته معمولا این کلمه دسته در سایت نمایش داده نمیشه.
سلام
من منوی دسته بندی رو ایجاد کردم ولی وقتی روی دسته عطاری میزنم که محصولاتش نشون بده زیر دسته های اونم نشون میده
حتی سایت رو در پوشه ایجاد کردم اونجا مشکلی نداره نمی دونم در تنظیمات کجا اشتباه کردم
اگر ممکن است راهنمایی کنید
ممنون
درود این ساختار ووکامرس هست که محصولات زیر مجموعه رو هم نمایش میده اگر میخواید نمایش نده باید توی پوشههای جدا قرار بدید و زیر مجموعه نباشند.
سلام
بله محصولات نمایش میده
ولی دسته های زیر مجموعه بطور عادی نمایش نمی ده و فقط محصولات زیر مجموعه ها نمایش میده
نمی دونم اون تنظیمات از کجاست که تغییر می کنه
قالب رو تغییر بدید و تست کنید.
سلام
ممنون که به خوبی جواب سوالات مون میدین
قالب عوض کردم ولی اونجا هم همینطوره
سپاس از شما. افزونههای مختلف رو غیر فعال و تست کنید.
سلام
ایا قسمت توضیحات توی دسته بندی بروی سو تاثیر گذار هست؟
کلا کاراییش چیه؟
سلام بله اگر در قالب نمایش داده بشه توی سئو تاثیر داره
سلام زمانی که از visual composer برای ساخت category در قالب zephyer استفاده می کنم تصویر category به صورت تیره می باشد انگار یک لایه طوسی روی عکس قرار گرفته overlay هم تغییر دادم فاید ه نداشت امکان داره مشکلمو حل کنید؟
سلام پشتیبانی مختص خریداران قالب زفایر هست. خریدی با ایمیل شما پیدا نشد.
سلام و وقتتون بخیر.
برای ایجاد دسته بندی در یک فروشگاه اینترنتی با تعداد محصول بالا ک دسته بندی های مشترکی هم دارند چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟
سوال دومم در این فروشگاه دسته بندی های مشابهی وجود داره و تکرار میشن و فقط دسته بندی مادرشون تغییر میکنه. به عنوان مثال فروشگاه لوازم جانبی موبایل و تبلیت. دو دسته بندی مادر لوازم جانبی موبایل و لوازم جانبی تبلت داره. هر کدوم از این دسته بندی ها هم دسته های مشترک دارن. مثلا
لوازم جانبی موبایل>گارد و محافظ صفحه
لوازم جانبی تبلت> گارد و محافظ صفحه.
این تکرار دسته بندی از نظر سئو اشکالی نداره؟
درود دسته بندی های بیشتری بسازید. در مورد سوال دوم خیر مشکلی نیست
سلام. یک سوال مهم در مورد فروشگاه های اینترنتی داشتم.
آیا فروشگاه اینترنتی که من الان یاد گرفتم پیاده سازی کنم زمانیکه روی هاست آپلود کنم باید مالیات بابت اش پرداخت کنم؟!
شنیدم جدیدا تمامی فروشگاه هایی که به درگاه پرداخت متصل شدند تک تک دارن بهشون مالیات میبندند و چون آمار دقیقی از درآمدشون ندارند همینطوری ازشون 2-3 میلیون حداقل دریافت میکنند!
قضیه چیه؟ من تازه میخوام یه فروشگاه ساده بدون درگاه پرداخت راه بندازم که!!!
سلام در صورتی که به درگاه پرداخت متصل شوید و درآمد داشته باشید بصورت محاسبه شده از شما مالیات دریافت می شود. سایتی که بدون درگاه پرداخت هست و فروشی ندارد مالیات تعلق نخواهد گرفت.
سلام
من فروشگاهمو راه اندازی کردم و دسته بندی محصولاتم را انجام دادم
الان مشکلی که دارم اینه که همه محصولاتم در یک صفحه فروشگاه هست اما من میخوام مثلا برای عنوان پوشاک، سه دسته پوشاک زنانه، مردانه و بچگانه داشته باشم که کاربر با زدن روی هر کدام به کلیه محصولات اون دسته دسترسی داشته باشه. اینو کجا میتونم انجام بدم؟ من منو با این عنوان نمیخوام داشته باشم و دسته بندیهای مادر، در صفحه اصلی هست
سلام باید با صفحه ساز قالبتان دسته بندی ها را به صفحه اصلی اضافه کنید
سلام. تو صفحه اصلی فروشگاه من لیست دسته بندی ها و زیرشاخه های اون بصورت آبشاری در ستونی در سمت راست موجوده. ولی به جایی لینک نشدن. چطور میشه لینکشون رو فعال کرد؟ چطور میشه اون ستون رو کلا غیر فعال کرد؟
ممنون 🙂
درود.
با این ایمیل، محصولی از ما خریداری نکرده اید، از جایی که قالب را تهیه کرده اید، بخواهید این مورد را برایتان توضیح دهند.
سلام، وقتتون بخیر
توضیحات دسته بندی برای سئو هم تاثیر داره؟
البته قالب من نشونش هم نمیده
بله خیلی مهمه
با سلام
آیا با ووکارس می توان فروش فایل pdf داشت؟
و سپس لینک موقتی را جهت دانلودبه فروشنده ارائه دهد؟
سلام
بله باید این قابلیت هارو داشته باشه، بهتره که بررسی کنید.
سلام و خسته نباشید
تشکر از وب سایت بسیار مفیدتون
ی سوال داشتم آیا افزونه ای هست که دسته بندی چند لایه ای داشته باشه و بتونم محصولات رو به به دسته های مختلف تقسیم کنم و دسته های تقسیم شده رو بازم تقسیم بندی کنم
سلام متشکرم. نیازی به افزونه نیست با بخش دسته بندی ها میتونید دسته بندی مادر و فرزند بسازید زیر همدیگه
سلام
وقتی کاربر روی یک دسته از محصولات کلیک میکنه وارد یک صفحه مربوط به اون دسته میشه چظور یک سایدبار به اون صفحه اضافه کنم
خواهش میکنم کمکم کنین
خیلی درمونده ام و تازه کار
در مورد فیلتر محصولاتم مشکل دارم در واقع میخوام تو اون سایدبار لایه های کنترل رو برای فیلتر محصولات استفاده کنم
درود.
از لینک آموزشی زیر استفاده نمایید.
https://mihanwp.com/add-widgets/
درود بر شما
من میخواهم در صفحه محصولاتم سمت راست برگه یک لیست از محصولات باشه و بصورت پیش فرض روی یک دسته محصول لود بشه لطفا راهنمایی بفرمایید
درود. اگر منظور شما دسته بندی طبق برند و … هست از فیلتر محصولات استفاده کنید که توی سایت هست
با سلام این افزونه برای افزونه فروش فایل EDD و دسته بندی محصولات دانلودی هم کاربردی دارد؟
سلام خیر جدا از EDD هست
باسلام چطوری زیر شاخه جدید اجافه کنیم ؟منظورم زیرشاخه سوم و چهارمه
سلام موقع اضافه کردن دسته بندی باید دسته بندی اصلی که می خواهید را به عنوان “مادر” دسته بندی انتخاب کنید.
سلام ممنون از توضیحات شما. من همه کارها رو انجام دادم ولی دسته بندی ووردپرس و فروشگاه ووکامرس جدا هستند و وقتی فهرست بندی میکنم به جای اینکه محصول رو نشون بده میره توی دسته بندی ووردپرس و یه صفحه خالی رو نشون میده. حالا چطور میشه حلش کرد؟
سلام شما از بخش فهرست ها باید دسته بندی های ووکامرس رو به منو اضافه کنید
با سلام دسته بندی محصولات بدای من نمایش داده نمیشهیعنی توی سایتم قط در صورتی که روی فروشگاه کلیک کنی محصولات رو نشون میده و آگه روی مثلا دسته بازی ها بزنی نشون نمیده من چه کاری باید انجام دهم. ممنون.
سلام قالبتون رو تغییر بدید
سلام.من برای دسته بندی محصولاتم همین کار رو انجام دادم حالا چطور می تونم تو فروشگاهم این دسته بندی های که ایجاد کردمو ببینم
سلام از بخش مدیریت فهرست ها
سلام متاسفانه بعد از اینکه دسته محصولاتم رو درست میکنم(در دسته بندی) با یک رفرش انگار نه انگار که دسته ای درست کردم…دسته میپره! چه کنم؟ 😐
سلام. از کدوم هاستینگ استفاده می کنید؟
سلام
ممنون از سایت خوبتون
2 روز بود دنبال همین مورد بودم و مشکلم حل شد… مرسی
سلام
من میخام از آدرس سایتم کلمه cat حذف شه
http://artshoper.com/cat/handicrafts/
کلمه cat بین همه دسته هام میاد لطفا راهنمایی کنید
سلام از افزونه https://mihanwp.com/wordpress-seo/ استفاده کنید.
عالی بود تشکر از توضیح جامع و خوبتون