جلسه ۲۲: کار با بخش نوشته ها در وردپرس
- آموزش وردپرس
- بروزرسانی شده در
آنچه در این مقاله میخوانید
نوشتن مطلب در وردپرس
در این جلسه از آموزش قدم به قدم وردپرس همراه شما عزیزان میهن وردپرسی با آموزش نوشتن مطلب در وردپرس هستیم. ممکن است برای افراد تازهکار صفحه ارسال مطلب وردپرس به نظر گیجکننده بیاید؛ و بسیاری از افراد فقط از قسمتهای عمومی این بخش استفاده میکنند. در این جلسه به بررسی موارد موجود در صفحه افزودن نوشته میپردازیم.
در آپدیت جدید وردپرس ویرایشگر گوتنبرگ جایگزین ویرایشگر کلاسیک شد؛ و ازاینرو از این به بعد کاربران باید مطالب خودشان را در ویرایشگر گوتنبرگ وارد کنند. ممکن است شما با این ویرایشگر آشنایی نداشته باشید و برای ویرایش و یا قرار دادن مطالب خود با مشکل روبهرو باشید ازاینرو ما برای شما آموزش قدمبهقدم گوتنبرگ را در این مقاله شرح خواهیم داد.
در این جلسه کار با بخش نوشته ها در وردپرس را با هم بررسی میکنیم. ویرایشگر جدید گوتنبرگ که به ما در تولید محتوا کمک بسیار میکند.
آموزش کار با گوتنبرگ
در اولین گام برای نوشتن مطلب در وردپرس و یا ویرایش یک نوشته باید دقیقاً مانند ویرایشگر کلاسیک عمل کنید. به این صورت که شما در پنل کاربری خود قسمتی به نام نوشتهها دارید که به دو بخش مجزا تحت عنوان افزودن نوشته و ویرایش نوشته تقسیمشده است.
در اینجا شما برای اینکه بتوانید یک نوشته جدید ایجاد کنید باید افزودن نوشته را انتخاب کنید؛ و یا اگر قصد دارید یکی از نوشتههای قبلی خود را ویرایش کنید باید روی همه نوشتهها کلیک کنید و پسازآن روی ویرایش پست موردنظر خود کلیک کنید.
شما برای اینکه بتوانید یک نوشته جدید ایجاد کنید باید افزودن نوشته را انتخاب کنید و یا اگر قصد دارید یکی از نوشتههای قبلی خود را ویرایش کنید باید روی همه نوشتهها کلیک کنید و پسازآن روی ویرایش پست موردنظر خود کلیک کنید.
پسازاینکه شما بر روی گزینهی افزودن نوشته کلیک کردید صفحهای مانند تصویر زیر برای شما باز میشود.
با توجه به تصویر بالا شما باید عنوان اصلی پست و نوشته خود را در قسمت “افزودن عنوان” وارد کنید. البته توجه داشته باشید که هر عنوانی که در این قسمت وارد میکنید بهعنوان سرتیتر اصلی در نظر گرفته میشود.
بلوکی که زیر گزینهی افزودن عنوان قرار دارد درواقع همان بلوکی است که شما میتوانید متن موردنظر خود را در آن وارد نمایید. در این قسمت شما میتوانید شروع به نوشتن کنید.
تنظیمات گوتنبرگ
در سمت چپ و بالای صفحهی گوتنبرگ آیکون چرخدنده را مشاهده خواهید کرد؛ که با کلیک کردن بر روی آن گزینههای تنظیمات گوتنبرگ برای شما نمایش داده میشود و شما میتوانید تنظیمات موردنظر خود را از اینجا وارد نمایید.
درست در سمت چپ آیکون چرخدنده یک گزینهی دیگر بهصورت سه نقطه وجود دارد که این آیکون نیز در خصوص نمایش ابزارها است؛ و شما با کلیک کردن بر روی آن گزینههای بیشتری را در اختیار خواهید داشت.
افزودن بلوک در گوتنبرگ
یکی دیگر از ابزارهای گوتنبرگ که در سمت راست و بالای صفحه قرار دارد و با آیکون “+” به شما نمایش داده میشود مربوط به افزودن بلوکهای مختلف است. درواقع شما پس از کلیک کردن بر روی این گزینه میتوانید بلوکهای متنوعی را به نوشته خود اضافه کنید. از اینجا میتوانید بهتمامی بلوکها دسترسی داشته باشید. همچنین برای جستجوی یک بلوک میتوانید از قسمت زیر استفاده کنید.
در این قسمت شما بلوکهای متنوعی را مشاهده میکنید که با کلیک بر روی هر یک از اینها آیکونهای متعددی برای شما نمایش داده میشود. از اینجا شما بهتمامی ابزارهای گوتنبرگ دسترسی خواهید داشت.
افزودن تصویر در گوتنبرگ
برای افزودن تصاویر در گوتنبرگ شما میتوانید از گزینهی افزودن بلوک که در بالا به آن اشاره کردیم استفاده کرده و پسازآن گزینهی “تصویر” را انتخاب کنید؛ تا برای شما بلوکی تخت عنوان تصویر باز شود. در بلوک بازشده گزینهای به نام بارگذاری وجود دارد که شما میتوانید تصاویر خود را بهصورت مستقیم از سیستم خود آپلود کنید.
علاوه بر این گزینهی دیگری به نام “کتابخانه پروندههای چندرسانهای” نیز وجود دارد که تمامی تصاویر سایت شما در آن موجود است، البته میتوانید تصاویر خود را از طریق این گزینه نیز بارگذاری کنید.
افزودن تیتر به نوشتهها در گوتنبرگ
تمامی نوشتهها و پستهایی که شما در سایت خود قرار میدهید نیاز بهعنوان و زیر عنوان دارند، داشتن زیر عنوان باعث میشود خوانایی متن شما بالا رود. در این قسمت شما میتوانید از تیترهای مختلفی به نسبت مطالب خود استفاده کنید.
در این قسمت شما میتوانید مشخص کنید تیتر شما به چه صورت باشد. بهصورت معمول شما باید تیتر اصلی خود را 2H قرار دهید و به ترتیب زیرعنوانهای دیگر را انتخاب نمایید.
گزینهی دیگری که در تصویر بالا در قسمت تولبار مشاهده میکنید مربوط به تبدیل عنوان میباشد به این صورت که با کلیک کردن بر روی آن باکس جدیدی برای شما باز میشود؛ که شما با استفاده از گزینههای آن میتوانید نوشته خود را به پاراگراف، گروه و یا نقلقول تبدیل کنید.
حالت تمام صفحه و نورافکن در گوتنبرگ
در حالت عادی اگر شما بخواهید که یک نوشته در گوتنبرگ ایجاد کنید، در کنار صفحهی خود پیشخوان و گزینههای دیگری خواهید دید که ممکن است باعث حواسپرتی شما شود. درواقع ممکن شما بخواهید بدون هیچ حواسپرتی به نوشتن در گوتنبرگ بپردازید که برای این موضوع باید حالت تمام صفحه را در گوتنبرگ فعال نمایید. برای فعال کردن این حالت باید از آیکون سه نقطه در سمت چپ، گزینهی” حالت تمام صفحه” را انتخاب نمایید.
علاوه بر مورد بالا شما این امکان را دارید که با انتخاب گزینهی” نورافکن” میتوانید بر روی یک پاراگراف بهخصوص متمرکز باشید. درواقع با انتخاب این گزینه پاراگرافهای دیگر برای شما کمرنگ شده و پاراگراف مدنظر شما بهصورت پررنگ برای شما به نمایش در میآید.
تنظیمات رنگ در گوتنبرگ
در ویرایشگر گوتنبرگ شما این امکان را دارید که رنگ متن نوشته خود و حتی پسزمینه پاراگراف را تغییر دهید. برای تغییر این موارد باید بعد از کلیک کردن بر روی آیکون چرخدنده به قسمت تنظیمات رنگ رفته و رنگ دلخواه خود را انتخاب نمایید.
همچنین شما میتوانید علاوه بر رنگهای موجود در این قسمت با انتخاب گزینهی”رنگ سفارشی” رنگ موردنظر خود را برای متن و پسزمینه انتخاب نمایید. رنگبندی مناسب هنگام نوشتن مطلب در وردپرس بسیار اهمیت دارد.
همچنین ممکن است شما پس از انتخاب یک رنگ بخواهید رنگ دیگری را انتخاب نمایید؛ یا بهصورت کلی از انتخاب رنگ منصرف شده باشید که در این صورت باید گزینهی پاکسازی را انتخاب کنید تا نوشتهی شما بهصورت پیشفرض برگردد.
افزودن فهرست به مطالب
برای افزودن فهرست به مطالب خود میتوانید روی گزینهی “+” که در سمت راست قرار دارد کلیک کنید؛ و از آنجا گزینهی فهرست را جستجو و انتخاب کنید تا برای شما بلوک فهرست باز شود. همچنین میتوانید بعدازاینکه یک مطلب را نوشتید آن را انتخاب کرده و به فهرست تبدیل کنید.
همچنین شما میتوانید با انتخاب گزینهی زیر از قسمت تولبار فهرست خود را به بند تبدیل کنید.
افزودن لینک به نوشتهها
برای اینکه بتوانید به قسمت خاصی از نوشته خود پیوند خاصی را اضافه نمایید باید پس از انتخاب متن موردنظر خود بهراحتی کلیدهای “Ctr + K” را از روی کیبورد خود انتخاب کنید؛ پس از انتخاب کلیدهای گفتهشده برای شما باکس جدیدی باز میشود که شما باید پیوند موردنظر خود را در آن وارد نمایید؛ و بر روی فلش کوچکی که در سمت چپ قرار دارد و در تصویر زیر نمایش دادهشده است کلیک کنید. بعد از کلیک بر روی آن میبینید که به متن شما پیوند اضافهشده است و متن شما به رنگ آبی تغییر رنگ پیداکرده است.
انتشار مطلب نوشته شده
برای آنکه نوشته و پست خود را ذخیره کنید باید بر روی گزینهی “ذخیره پیشنویس” که در بالای صفحه قرار دارد کلیک کنید. همچنین شما این امکان را دارید که با انتخاب گزینهی “پیشنمایش” بهصورت زنده پیشنمایش نوشته خود را مشاهده نمایید. علاوهبر این میتوانید برای منتشر کردن نوشته خود بر روی گزینهی “انتشار” کلیک کنید و پست خود را در سایت منتشر کنید.
دستهبندیهای پست
در قسمت دستهها (گوشه پایین تصویر) دستهبندی مربوط به مطلب خود را وارد کنید یا اگر نداشتید میتوانید آن را بسازید.
برچسبها در پست نوشته شده
کلماتی که میخواهید مطلب شما در گوگل با جستجوی این کلمات نمایش داده شود. (برای سئوی سایت استفاده میشود)
تصویر شاخص
برخی قالبهای وردپرس از تصویر شاخص پشتیبانی میکنند. تصاویر شاخص برای زیباتر کردن سایت و نمایش تصویری کوچک از پست در قالب سایت استفاده میشوند. پس اگر قالب شما از تصویر شاخص پشتیبانی میکند و این قسمت را در صفحه افزودن نوشته دارید، میتوانید تصویر شاخص خود را انتخاب کنید. درصورتیکه میخواهید اولین تصویر پست بهعنوان تصویر شاخص بهصورت اتوماتیک قرار داده شود از افزونه auto post thumbnail pro استفاده کنید.
بعد از واردکردن تمامی موارد بالا در صفحه افزودن نوشته برای منتشر کردن مطلب در سایتتان روی دکمه انتشار کلیک کنید.
نوشتن مطلب در وردپرس با ویرایشگر قدیمی
برای نوشتن مطلب در وردپرس در پنل مدیریت در قسمت نوشتهها دو زیرمجموعه است که یکی نوشتهها و یکی دیگر افزودن نوشته میباشد؛ که تمام نوشتههای سایت را به شما نمایش میدهد. افزودن نوشته قسمتی است که میتوانیم توسط این قسمت مطلب جدید بنویسیم.
در قسمت عنوان شما باید عنوان مطلب مدنظر خود را بنویسید. توجه داشته باشید که قسمت عنوان مطلب در سایت شما بهعنوان نام نوشته نمایش داده میشود. سپس برای عنوان نوشته شما یک پیوند یکتا در نظر گرفته میشود که میتوانید آن را تغییر دهید.
همچنین اگر پست یا مطلب شما دارای عکس باشد و بخواهید تصویری داخل نوشته بگذارید باید روی قسمت افزودن پرونده چندرسانهای کلیک کنید؛ و عکس خود را از سیستم بگیرید و بکشید در داخل صفحه افزودن پرونده چندرسانهای تا تصویر شما آپلود شود.
در قسمت زیر پرونده چندرسانهای یا همان قسمت متن نوشته شما باید متن نوشته خود را تایپ کنید.
شب و روزتان خوش 🙂
این مقاله بخشی از دوره آموزش رایگان وردپرس هست. با مشاهده این دوره رایگان، میتوانید کار با وردپرس را به صورت کامل یاد بگیرید.
دوره رایگان آموزش وردپرس
سللم بنده با قالب اهورا در سایت میخوام مقاله انتشار کنم پیام انتشار شد رو نشون میده و روی نمایش کلیک میکنم مینویسه برگه پیدا نشد
با سلام
در ارتباط با محصول خریداری شده هر مشکل و یا سوالی که هست لطفا به تیم پشتیبانی سایت ما تیکت ارسال کنید
سلام وقت بخیر
ممنون از آموزش هاتون، من از المنتور استفاده میکنم و نوشته ها چرا در سایت تمام عرض نشون نمیده
آموزش های میهن وردپرس چرا انقدر خفنه :)) ساده و روان و بدون شلوغ پلوغ کاری. خیلی کیف میکنم از آموزش وردپرس تون. دمتون گرم
سلام خیلی ممنون بابت آموزش کاربردیتون.
برای من یک مشکلی پیش اومده وقتی نوشته جدیدی میسازم و انتشار رو میزنم نوشته نمایش داده نمیشه و با خطای 404 مواجه میشم.
ممنونم میشم راهنمایی کنید.
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من فالب اهورا رو انتخاب کردم اما میخوام که لوگو قالب رو تغییر بدم
تو ویدیوهای اموزی میگه از طریق سفارشی سازی بخض لوگو و استایل رو بزنید اما تو سفارشی سازی فقط استایل رو داریم و وقتی لوگو رو سرچ میزنم فقط متنی میگیره و نمیتونم لوگومو بارگزاری کنم … ممنون میشم کمکم کنید
سلام. احتراما این بخش مربوط به سوالات قبل از خرید و مشاوره محصولات هست.
لطفا سوالات خود را از بخش پشتیبانی ارسال بفرمایید:
https://mihanwp.com/support/
درود بر شما یک طراح سایت چه طراحب ک کد میزنه و چه طراح ورد پرس تا کجای کار رو موظف بر عهده بگیره؟ منظور اینه که یه طراح سایت باید ui و ux هم بلد باشه؟ یا اون مربوط به متخصص ui و ux هست؟
سلام وقت بخیر
۱.آقای راد بنظرتون بهتره که صفحه اصلی که همون خانه هست با برگه ساخته بشه یا نوشته؟
۲.کدوم برای گوگل بهتره؟
۳.برگه آیا میشه کاربران نظراتشونو بنویسن؟ومیشه لینک داد؟وفوتر داره؟یا باالمنتور میشه این قابلیت ها رو بهش اضافه کرد؟
۴.ساخت لینک چطوریه یعنی اسم برگه روازکجا پیداکنم؟
با سلام و ادب
مهندس عزیز برای ایجاد یک نوشته دارای رئوس مطلب راهنمایی می فرمایید؟
به برخی سایت ها که مراجعه می کنیم، نوشته هایی با فرمت های جالب وجود دارد و در کنار آن با کلیک بر روی تیتر هر قسمت آن نوشته، در صفحه جابجا می شویم.
مشخصا این متن ها از تکنیک Anchor بهره برداری می کند اما برخی از پست های که دیده می شود این انکرها به صورت یک منو ثابت و دکمه ای در کنار متن وجود دارد….
اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید که چطور این چنین نوشته ای تولید کنم.
سلام به شما دوست عزیز
خواستم تشکر بکنم بایت آموزشهاتون
آموزشهاتون کیفیت تصویر و صدا عالیه،محتوا کامله،ساده سازی شده،از ته دل هستش و بیان لطیف داره
دمتون گرم و انشالا تولد 500 سالگی سایتتون
سلام خسته نباشید من میخوام نوشته اضافه کنم خطا میده
خطای fatal eror میده چکار کنم ؟؟؟.
لطفا راهنمایی کنید مرسی
سلام خداقوت استاد
من در سایتم چند افزونه که خودتون گفتید مثل سرعت دادن به سایت ووکامرس و …. را اضافه کردم ولی سایتم خیلی سرعتش کم شده باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید .
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیز
سوالم در مورد متن جایگزین تصاویر هست(زمانیکه داریم با گوتنبرگ مقاله ای را تنظیم می کنیم)
چرا وقتی در یک مقاله، تصویری اضافه می کنیم و از قسمت “بلوک<تنظیمات<متن جایگزین " متنی را در قسمت متن جایگزین می نویسیم، این متن یا همان متن جایگزین در قسمت "رسانه<کتابخانه" پنل وردپرس نمایش داده نمی شود؟
برای نوشتن متن جایگزین تصاویر در صفحه ساز گوتنبرگ باید از طریق دیگری اقدام کنیم؟
سلام خیر طبیعیه هر تصویر توی گوتنبرگ میتونه جدا متن جایگزین داشته باشه.
سلام ممنون از آموزشتون
ولی کاش با قالبی غیر از قالب اهورا آموزش میدادین چون تو وردپرس بعضی از این چیزایی که میگین نیست( باقالب هلو المنتور دارم یاد میگیرم )
سلام بیس کار با وردپرس رو شما یاد بگیرید با هر قالبی میتونید طراحی سایت کنید
سلام
میخواهم وقتی متنی از جایی کپی میکنم و در نوشته تا پییست میکنم همه متن با همان ترکیب و استایلی که کپی شده جایگذاری بشه چه تنظیماتی باید انجام بدم؟
سلام تنظیمات خاصی نداره باید استایل قالبتون رو تغییر بدین.
سلام استاد وقتتون بخیر خسته نباشید
چرا من وقتی یه پست جدید ایجاد میکنم و زمانی که روش کلیک میکنم خطای 404 میده و میگه صفحه مورد نظر شما پیدا نشد
حتی مطالبی که برای نمونه گذاشتید هم وقتی روش کلیک میکنم همین اتفاق میوفته
حتی بخاطر این مشکل یکبار ورد پرس رو ریست کردم و قالب رو مجددا نصب کردم اما باز مشکل رفع نشد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
https://mihanwp.com/fix-404/
این آموزش رو مشاهده کنید لطفا
سلام
لطفا راهنمایی می کنید چطور مانند باکس “آنچه در این مقاله میخوانید” ساخته میشه
میخوام رو هر تیتری بزنم به اون مطلب پایینش هدایت بشه
درود بر شما از پلاگین table of contents استفاده کنید.
چطور مشکل رو رفع کنم
میشه قالب رو تغییر بدم،قالبی که نصب کردم از قالب های رایگان وردپرس هست
واگه تغییر بدم اطلاعات سایتم رو باید پکاب بگیریم و افزونه ها رو چطور ،باید دوباره نصب کنم
سلام
بستگی به قالب جدیدی که میخواید نصب کنید داره
مثلا قالب اهورا زمان نصب اصلا نیازی نداره که اطلاعات شما پاک بشه
سلام خیلی ممنون بابت آموزش هاتون
خواستم بدونم چراوقتی ادرس سایتم رو وارد میکنم و با گوشی وارد میشم صفحه بهم ریخته س ،اینطوریه که انگار تصویر نصف شده وتنها نصف سایت دیده میشه،ولی وقتی با لپتاب وارد میشم از سی پنل ،سایت درست نمایش داده میشه
ی پیام هم داشتم ،پیام رنک مث بود و گفته بود urlتغییر کرده و برای تغییر مراجعه کنید ،میتونه به خاطر این باشه ،چون رنک مث بلاکم کرد نتونستم وارد بشم
سلام مشکل از قالب میتونه باشه. ریسپانسیو نیست.
واگر ممکنه ی قالب رایگان که بهتر باشه معرفی میکنید
میتونید از قالب های رایگان این لینک اسفتاده کنید:https://mihanwp.com/themes/free-themes/
اما قالب های رایگان پیشنهاد نمیشن. چون هم امکانات خیلی محدودی دارن و هم به لحاظ سرعت و سئو بهینه نیستند ، شامل خدمات پشتیبانی از سمت سایت ما هم نمیشوند
سلام من هرکاری میکنم نمیتونم مطالبم رو با یک قالب منتشر کنم وقتی قالب رو روی نوشته تکی میسازم هنگامی که میخوتم ویرایش کنم قابل ویرایش نیستسلام من هرکاری میکنم نمیتونم مطالبم رو با یک قالب منتشر کنم وقتی قالب رو روی نوشته تکی میسازم هنگامی که میخوتم ویرایش کنم قابل ویرایش نیست؟؟؟؟؟؟؟
سلام متوجه نشدم. منظورتون از قابل ویرایش نیست چیه؟ مثلا کار نمیکنه ویرایشگر؟
سلام مجدد
منظورم اینه زمانی که یک قالب برای نوشته هام طراحی میکنم نمیتونم اونو برای تمام توشته ها بکار بگیرم
هنگام فراخوانی قالب و ویرایش اون برای نوشته های مختلف بخ مشکل برمیخورم
مثلا ویجت ارسال مطلب رو هر چه موقع طراحی قالب بهش داده شده همونو نمایش میده و ویرایش نمیشه
ممنونم از توجهتون
سلام مجدد شما باید از قالب های المنتور استفاده کنید سپس توی هر صفحه ویرایشش کنید. اگر با گوتنبرگ کار میکنید یجا تغییرش بدید برای همه سایت تغییر میکنه.
سلام وقت بخیر برای گذاشتن محصولات در سایت کدوم ویدیو رو باید ببینم چون پیدا نمیکنم میشه راهنمایی کنید مچکرم ازتون .
درود
برای اینکه سایتتون رو به یک سایت فروشگاهی تبدیل کنید و توی سایت محصول قرار بدید باید آموزش کار با ووکامرس رو مشاهده کنید
سلام
من یک نوشته داخل یک دسته بندی ایجاد کردم که اون دسته ،دسته هایی بصورت زیرمجموعه دارد
متاسفانه متن نوشته داخل تمام زیرمجموعه ها نشان داده میشه
چیکار باید کرد که فقط در داخل همان دسته نمایش داده بشه
سلام فقط دسته بندی اصلی رو انتخاب کنید به عنوان دسته بندی محصول
سلام
ببخشید من سوال قبلی رو اشتباه ارسال کردم،،سوال من این بود ( یک دکمه یا نمایشگر کوچک در نوشته ها در شرح یک کالا می خواهم بگذارم که اگر داخل فروشگاه قیمت این کالا را تغییر دادیم به صورت آنلاین در قسمت نوشته ها هم قیمت تغییر کند و نمایش داده شود)
من نمی دونم اسم این مدل دکمه یا نمایشگر رو در قسمت نوشته ها چی جستجو کنم؟؟؟
با تشکر
با احترام
توی گوتنبرگ باید محصول ووکامرس رو سرچ کنید و اضافه کنید توی المنت ها
سلام
ببخشید من می خواستم فرق بین نوشته ها و برگه ها رو بدونم ؟؟ که چه تفاوتی داره؟؟
سلام
https://mihanwp.com/posts-vs-pages/
این لینک رو مشاهده کنید
سلام چرا بعد ازانتشار نوشته هنگام نمایش میزنه صفحه یافت نشد؟
سلام آموزش حل خطای ۴۰۴ رو ببینید تو سایت
سلام وقت بخیر
خدا قوت برای تمامی مطالب عالیتون یک سوال داشتم برای قسمت فهرست مثلا میزنیم محصول و این فهرست چندتا زیر شاخه باز می کنیم برای توضیحات هر قسمت از این زیر شاخه چطوری توضیحات اضافه کنم
سلام تو سایت سرچ کنید ساخت مگامنو