جلوگیری از ویرایش پست‌های منتشر شده وردپرس
5 از 66 رای

جلوگیری از ویرایش پست‌های منتشر شده وردپرس

جلوگیری از ویرایش پست‌های منتشر شده وردپرس

خوبیه وردپرس اینه که می‌تونید چندین نویسنده و هزاران کاربر را به وب سایت خود اضافه و نقشهای کاربری متفاوتی را به هر یک از آنها بدهید. هر نویسنده میتواند پس از انتشار پست مجددا پست را ویرایش و منتشر کند. اما با افزونه Revision Manager TMC میتونید کاری کنید که نویسنده نتونه این کار را کنه و پست منتشر شده را بازبینی و اصلاح کند.

در ابتدا شما پست منتشر شده را بررسی  و تایید کنید که پست منتشر شده اصلاح شود یا خیر! با ما همراه باشید تا نحوه کار با افزونه را توضیح دهیم.

نحوه کار با افزونه Revision Manager TMC

برای شروع در ابتدا افزونه Revision Manager TMC را نصب و راه اندازی کنید. پس از فعال سازی افزونه گزینه جدیدی به نام Revision Manager TMC به منو تنظیمات در پیشخوان وردپرس اضافه می شود.

تنظیمات افزونه

در این قسمت، در تب General Settings در بخش Copy creation capability گزینه edit_posts را انتخاب و در بخش Acceptation capability گزینه published_posts را انتخاب کنید.

در واقع تعیین میکنید قابلیت ایجاد کپی و پذیرفتن پست چه حالتی باشند! سپس، در بخش Role for notification میتوان مشخص کرد چه کسی هشدار یا اعلان بازبینی پست منتشر شده را ببیند و قبول یا رد کند! که به صورت پیش فرض روی مدیر قرار گرفته است.

یعنی در اصل، از این پس کاربر یا نویسنده میتواند یک نسخه از پست ایجاد و آن را ویرایش و برای مدیر ارسال کند. بعد مدیر یک هشدار یا اعلان برای بررسی بازبینی پست منتشر شده دریافت میکند، پست را بررسی و آن را منتشر میکند.

مجددا به ادامه پیکربندی تنظیمات می رویم، در قسمت Post types میتوان تعیین کرد برای چه پست تایپ هایی بازبینی اعمال شود. که در اینجا فقط برای نوشته ها فعال است. (سایر پست تایپ های وردپرس در نسخه پرمیوم قابل استفاده هستند.) و در آخرین قسمت تنظیمات افزونه میتونید عنوان و محتوای هشدار بازبینی پست منتشر شده را سفارش سازی و تغییر دهید.

پس از تغییرات تنظیمات روی دکمه Update Settings کلیک و تغییرات را به روز رسانی کنید. حالا بیایم با هم افزونه را تست کنیم. از پیشخوان خارج شده و با اکانت کاربر وارد پیشخوان بشید. سپس، به بخش نوشته ها> نوشته رفته و یکی از نوشته ها را برای بازبینی انتخاب و روی لینک Create revision draft کلیک کنید.

حال پست را تغییر داده و دکمه Submit for review بفشارید. بعد مجددا با اکانت ادمین وارد پیشخوان بشید و به بخش نوشته ها> نوشته برید. در اینجا یک هشدار مانند تصویر زیر برای بازبینی پست توسط کاربر دریافت کردید. پست را اجرا و بررسی کنید و در صورت تایید آن را مجددا منتشر کنید. حال پست قبلی به صورت خودکار حذف می شود و فقط پست جدید را خواهید دید!

موفق و پیروز باشید.

راستی! برای دریافت مطالب وردپرسی در کانال تلگرام میهن وردپرس عضو شوید.