حذف حساب کاربری توسط کاربر وردپرس

حذف حساب کاربری توسط کاربر وردپرس

همان‌طور که در جریان هستید در تمامی سایت‌ها بازدیدکنندگان شما می‌توانند عضو سایت شما شوند و از امکانات سایتتان برخوردار شوند. حال گاهی پیش می‌آید کاربران عضو شده بخواهند حساب کاربری خود را حذف کنند. در این صورت کاربران باید از مدیر سایت تقاضا کنند تا اکانت آنها را حذف کند. اگر به دنبال راهی برای حذف حساب کاربری توسط کاربر و بدون نیاز به تایید یا حذف توسط مدیر هستید، این مقاله مناسب شماست.

درواقع حذف حساب کاربری توسط کاربر در وردپرس به‌صورت پیش‌فرض وجود نداشته و این اختیار در دست مدیر سایت است. شما باید به‌عنوان مدیر سایت به خواسته کاربران خود احترام گذاشته و به آنها آزادی عمل دهید. با این روش کاربران می‌توانند مدیریت حساب کاربری‌شان را خودشان در دست داشته باشند و هر زمان که بخواهند حساب خودشان را حذف کنند.

معمولاً این کار خیلی کم اتفاق می‌افتد ولی بهتر است که شما به‌عنوان مدیر سایت این شرایط را برای کاربر فراهم کنید. به‌طورمعمول هنگامی‌که کاربر بخواهد حساب کاربری خودش را حذف کند باید برای شما درخواست ارسال کند و اگر شما از این روش استفاده کنید می‌توانید تا حد زیادی در زمان خود نیز صرفه‌جویی کنید.

حذف حساب کاربری توسط کاربر وردپرس

زمانی که کاربران در سایت بتوانند حساب خودشان را مدیریت کنند از این طریق می‌توانند تجربه کاربری خوب و حس بهتری در سایت شما داشته باشند. برای اینکه بتوانید این اختیار را به کاربران خود دهید یک روش بسیار ساده وجود دارد و ما در این آموزش به شما یاد می‌دهیم که در کمترین زمان ممکن تنها با چند کلیک این فرایند را انجام دهید. با ما همراه باشید.

معرفی افزونه Delete Me

برای اینکه بتوانید به کاربران اجازه حذف حساب کاربری توسط خودشان را دهید یک روش بسیار ساده وجود دارد و آن هم استفاده از افزونه وردپرس است. محبوب‌ترین و کاربردی‌ترین افزونه‌ای که می‌توانید در این زمینه از آن استفاده کنید Delete Me نام دارد.

این افزونه توسط یک قطعه کد کوتاه ساده این امکان را به کاربران شما می‌دهد که بتوانند به‌راحتی حساب کاربری خودشان را پاک کنند. شما می‌توانید این قابلیت را توسط این افزونه به پروفایل کاربری کاربران خود اضافه کنید تا بتوانند دسترسی بهتری به آن داشته باشند. حتی شما می‌توانید این قابلیت را برای نقش‌های کاربری خاص در سایت خود فعال و غیرفعال کنید.

این افزونه در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است و شما برای اینکه از آن استفاده کنید نیازی ندارید که هزینه‌ای را پرداخت کنید. افزونه Delete Me به دلیل کاربرد خوبی که دارد توانسته است که رد 8 هزار سایت وردپرسی نصب فعال داشته باشد. همچنین دارای رابط کاربری بسیار ساده‌ای می‌باشد و شما می‌توانید در چند دقیقه آن را راه‌اندازی کنید و به‌این‌ترتیب کاربران راحتی می‌توانند خیلی راحت با آن کار کنند. در اینجا برخی از مهم‌ترین خصوصیات افزونه را می‌توانید مشاهده کنید:

  • انتخاب نقش کاربری وردپرس
  • تغییر استایل برای لینک حذف حساب کاربری
  • تغییر متن لینک حذف حساب کاربری
  • تغییر پیام و دکمه تایید حذف حساب کاربری
  • وارد کردن آدرس صفحه فرود
  • فعال یا غیرفعال کردن لینک حذف حساب کاربری
  • تغییر لینک شورتکد
  • حذف نظرات کاربران حذف شده
  • اعلان ایمیل زمانی که کاربر اکانتش را حذف می‌کند

آموزش حذف حساب کاربری با افزونه Delete Me

در ابتدا شما باید این افزونه را روی وب‌سایت خود فعال کنید. بنابراین در پیشخوان سایت وردپرسی خود به مسیر افزونه‌ها > افزودن رفته و این پلاگین را از مخزن دریافت کرده و روی سایتتان فعال کنید. اگر در این زمینه با مشکل مواجه شدید آموزش نصب افزونه در وردپرس را مشاهده کنید.

نصب افزونه Delete Me
نصب افزونه Delete Me

پس از فعال‌سازی افزونه گزینه‌ای به نام Delete Me به منو تنظیمات پیشخوان وردپرس اضافه‌شده است. از طریق این قسمت شما می‌توانید تنظیمات افزونه را پیکربندی کرده و به‌دلخواه خود سفارشی کنید. بنابراین روی این گزینه کلیک کنید تا به صفحه تنظیمات هدایت شوید. گزینه‌های مختلف صفحه تنظیمات را باهم بررسی می‌کنیم.

تنظیمات افزونه
تنظیمات افزونه

تنظیمات افزونه

در ابتدا شما می‌توانید نقش کاربری افرادی که بتوانند پروفایل‌های خود را حذف کنند را تعیین کنید. این کار را می‌توانید توسط گزینه Roles انجام دهید. در اینجا هر نقش کاربری که می‌خواهید این قابلیت در آن فعال باشد را تیک بزنید.

انتخاب نقش کاربری در افزونه Delete Me
انتخاب نقش کاربری در افزونه Delete Me

همان‌طور که گفتیم این افزونه به‌صورت خودکار یک لینک برای حذف حساب کاربری در پروفایل کاربر قرار می‌دهد و شما توسط بخش Your Profile امکان این را دارید که لینک‌ها را طبق نظر خود شخصی‌سازی کنید. درواقع استایل لینک حذف و متن آن را که در صفحه پروفایل خود مشاهده می‌کنند را می‌توانید انتخاب کنید.

بخش Translatable در افزونه Delete Me
بخش Translatable در افزونه Delete Me

شما می‌توانید توسط قسمت Link متن Delete Account را به متن موردنظر خود تغییر دهید تا کاربر آن را ببیند.

همچنین زمانی که کاربر روی دکمه Delete Account کلیک کند یک پیام برای آن نمایش داده می‌شود که این عملیات را تأیید کند. شما می‌توانید متنی که در ای باکس نمایش داده می‌شود را سفارشی کنید. شما می‌توانید این متن را در قسمت Confirm Heading و Confirm Warning وارد کنید. قسمت Confirm Button نیز برای واردکردن متن دکمه است.

Confirm Password: با فعال کردن این گزینه کاربر باید در هنگام حذف پسورد خود را وارد نماید.

هنگامی‌که اکانت کاربری حذف شد این افزونه کاربر را به صفحه اصلی سایت شما ریدایرکت می‌کند. اما شما می‌توانید یک صفحه سفارشی ایجاد کنید و کاربران حذف‌شده را به صفحه موردنظرتان ریدایرکت کنید. این کار را می‌توانید با استفاده از گزینه Landing URL انجام دهید.

سپس هنگامی‌که کاربر سایت شما با نام کاربری و رمز عبور خود وارد حساب کاربری خودش می‌شود، وقتی روی منو شناسنامه کلیک کند در پایین زیر بخش مدیریت حساب لینک Delete Account مشاهده می‌کند.

حذف حساب از بخش شناسنامه وردپرس
حذف حساب از بخش شناسنامه وردپرس
تایید حذف حساب کاربری
تایید حذف حساب کاربری

Multisite

اگر کاربر حساب کاربری خودش را حذف کند تمامی اطلاعات پست‌های آن نیز حذف می‌شود ولی اگر شما دارای شبکه Multisite هستید می‌توانید تنظیمات مربوط به آن را پیکربندی کنید.

بخش Multisite در افزونه Delete Me
بخش Multisite در افزونه Delete Me

Delete From Network: با این گزینه درصورتی‌که کاربر در سایت دیگری ثبت‌نام نکرده باشد از شبکه به‌صورت‌کلی حذف خواهد شد.

Delete Comments: با این گزینه کاربر امکان این را دارد که در هنگام حذف حساب کاربری نظرات خود را نیز پاک کند.

E-mail Notification: این گزینه برای فعال کردن ایمیل‌های تایید حذف حساب کاربری است.

درنهایت تغییرات خود را ذخیره نمایید.

افزودن لینک حذف حساب کاربری به صفحه پروفایل کاربر سفارشی

اگر از یک صفحه پروفایل کاربر سفارشی استفاده می‌کنید، می‌توانید به کاربران اجازه دهید حساب کاربری وردپرس خود را حذف کنند. شورت کد زیر را به قالب صفحه پروفایل سفارشی خود اضافه کنید.

[plugin_delete_me]Delete Your Account[/plugin_delete_me]

هنگامی‌که کاربر حساب کاربری خود را حذف می‌کند همراه با حساب کاربری تمام نوشته‌ها و برگه‌ها آن به سطل زباله منتقل می‌شود. و کاربران می‌توانند مجدداً اکانتی با ایمیل قبلی ایجاد کنند.

نتیجه‌گیری

بسیاری از سایت‌های وردپرسی به کاربران اجازه می‌دهدند تا در سایت ثبت‌نام و لاگین کنند. هنگامی‌که کاربران حساب کاربری وردپرس خود را ثبت می‌کنند، خودشان نمی‌توانند آن حساب کاربری را حذف کنند. آنها به‌صورت دستی از طریق فرم تماس برای مدیران سایت درخواست مبنی بر حذف اکانتشان ارسال می‌کنند.

اما توسعه‌دهندگان وردپرس با طراحی افزونه Delete Me این امکان را به کاربران می‌دهند که بتوانند خودشان حساب کاربری خود را حذف کنند.

موفق و پیروز باشید. 🙂

راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام میهن وردپرس عضو شوید.

نظر شما درباره این محصول چیست؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.

میانگین رتبه 0 / 5. تعداد رای: 0

تا حالا کسی رای نداده! اولین نفر شما باشید.

در بخش جامعه می‌توانید سوالات خود را بپرسید و با سایر هم‌میهنان وردپرسی در ارتباط باشید.

ورود به جامعه
نظر شما در مورد این مقاله چیست؟