افزونه های مورد نیاز برای سایت فروشگاهی در وردپرس

3.8 / 5. تعداد رای: 5

افزونه های مورد نیاز برای سایت فروشگاهی در وردپرس

همه افرادی که یک کسب‌وکار اینترنتی دارند دنبال این هستند که با استفاده از یک سری ابزار، کسب‌وکار خودشان را ارتقاء بدن و بتونن امکانات بیشتری را به سایت خودشان اضافه کنند، همیشه وقتی صحبت از افزودن قابلیت‌های جدید در سایت‌های وردپرسی می‌شود، ذهن همه می‌ره به سمت پیدا کردن یک افزونه کاربردی؛ اما سؤال اصلی این است که افزونه های مورد نیاز برای سایت فروشگاهی وردپرس چیست و چرا باید از آن‌ها استفاده کنیم.

 حتما متوجه شده‌اید که، دور دور کسب و کارهای اینترنتی هست و بس! اگر می‌خواهید از این گردانه رقابتی عقب نمانید باید در دنیای وب نیز، حرفی برای گفتن داشته باشید. دیگر زمان کره کره مغازه بالا کشیدن و منتظر آمدن مشتری به سر رسیده! در نتیجه، برای فروش بهتر باید مرزهای دیده شدن را جا به جا کنید. پس چه بهتر که، هر چه زودتر با فعالیت‌های مجازی از در دوستی وارد بشوید. لازمه فروش اینترنتی ایجاد وبسایت فروشگاهی است. وردپرس هم در این زمینه، کم نیاورده و با افزونه‌های خاص فروشگاهی، سهم زیادی در فروش اینترنتی را به خودش اختصاص داده است.

افزونه های مورد نیاز برای سایت فروشگاهی

هرکسی که با وردپرس سروکار داشته باشد این را می‌دونه که تعداد افزونه‌های رایگان و حرفه‌ای که می‌توانید پیدا کنید، به حدی زیاد است که حتی نتونیم همه آن‌ها را بشناسیم چه برسه به اینکه بخوایم از همه آن‌ها استفاده کنیم و متوجه بشیم که کدوم یکی از آن‌ها برامون مناسب است.

به همین دلیل تصمیم گرفتیم امروز در این مقاله، چند تا از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین افزونه‌هایی که برای هر سایت تجاری می‌تواند مناسب باشد را بهتون معرفی کنیم و کار شما را تا حدودی آسون کنیم. پس با ما همراه باشید.

این مقاله برای افرادی است که، زمان کافی برای آزمون و خطاهای بی مورد، در جهت انتخاب افزونه مناسب فروشگاهی  ندارند. پس اگر وقت‌تان ارزشمند است با ما همراه شوید. ابزار و افزونه های مناسب می‌تواند کسب و کار شما را، به سطح بالاتری از درآمد برساند. هوشمندی در انتخاب پلاگین‌های مناسب، سبب می‌شود سایت شما با مشکلاتی چون کاهش سرعت، کمتر دست و پنجه نرم کند.

 البته باید این نکته را متذکر شد که، برای طراحی یک سایت فروشگاهی فقط و فقط نباید به یک افزونه اکتفا کرد. چرا که قطع به یقین در طراحی یک سایت فروشگاهی، نیازمند افزونه‌های مکمل دیگری نیز هستید. امیدوارم قصد نداشته باشید که تک تک افزونه‌های ساخته شده فروشگاهی را تست بزنید!! میهن وردپرس در این مقاله، با معرفی برترین افزونه‌ها، یک گام موثر در موفقیت شما خواهد داشت. پس با ما باشید…

داشتن این افزونه‌ها چه اهمیتی دارد

خب اول این نکته را بگم که شما باید افزونه‌ای را انتخاب کنید که از همه لحاظ برای وب‌سایت‌تان کارایی داشته باشد و شما بتوانید با خیال راحت آن را روی سایت فعال کنید؛ که انتخاب چنین افزونه‌ای آنقدرها هم که فکر می‌کنید راحت نیست.

فکر کنید که می‌خواهید یک سایت راه‌اندازی کنید و دنبال چندتا افزونه با کارایی‌های مختلفی هستید، مطمئن باشید که برای هر قابلیتی که مد نظرتون است، صدها افزونه وجود دارد که شما به‌محض دیدن آن حجم از پلاگین، سردرگم می‌شید و نمی‌توانید تصمیم درستی بگیرید.

دقت داشته باشید که افزونه‌هایی که انتخاب می‌کنید باید برای سئو سایت شما مناسب باشد و سرعت سایت شما را هم با مشکل مواجه نکند، همچنین باید افزونه‌ای را انتخاب کنید که یک تیم قوی پشتیبانی دارد و می‌توانید هر وقت که با مشکلات فنی روبه‌رو شدید، با آن‌ها در ارتباط باشید و مشکل خود را برطرف کنید.

و اما در انتها هم به این نکته اشاره کنم که داشتن یک مجموعه کامل و بی‌نقص از پلاگین‌های کاربردی، می‌تواند به شما برای توسعه و پیشرفت وب‌سایت‌تان کمک کند؛ پس اهمیت انتخاب افزونه‌های تخصصی را دست‌کم نگیرید.

بهترین افزونه های وردپرس برای سایت فروشگاهی

خوب… از هرچه بگذریم سخن دوست خوشتر است.

در این بخش با بهترین افزونه‌های فروشگاه ساز آشنا شده، و می‌توانید آن‌ها را از مخزن وردپرس در پیشخوان WordPress دانلود کنید. و یا برای اطمینان بیشتر پیشنهاد می‌دهیم، نسخه‌های پولی (pro) آن را دانلود و استفاده نمایید. گاهی انتخاب افزونه (plugin)، آن قدرها هم راحت به نظر نمی‌رسد. چرا که برای هر قابلیت، ممکن است صدها افزونه به شما پیشنهاد شده در نتیجه سبب سردرگمی شما می‌شود. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید، این است که افزونه‌هایی که نصب می‌کنید، نباید سبب کاهش سرعت سایت شما شود. چرا که تاثیر منفی بر سئو (بهینه‌سازی سایت) شما دارد. همچنین افزونه‌ای می‌تواند برای‌تان مناسب باشد که، در صورت بروز مشکلات فنی یک تیم پشتیبانی قوی، شما را حمایت کرده تا مشکلات خود را رفع کنید. ( این مورد را هم مد نظر داشته باشید که، انتخاب افزونه‌های مناسب می‌تواند سبب پیشرفت وبسایت شما شود) پس در ادامه، با دقت بیشتری میهن وردپرس را همراهی نمایید..

تمامی افزونه‌هایی که در این بخش برای شما معرفی می‌کنیم رایگان هستند و شما برای اینکه از قابلیت‌های آن‌ها استفاده کنید، نیازی به پرداخت هیچ هزینه‌ای ندارید. خیلی راحت می‌توانید از طریق لینکی که روی هر پلاگین قرار دارد آن‌ها را دانلود کنید و یا اینکه از طریق مخزن وردپرس سایت خود افزونه‌های موردنظر خود را دانلود و روی سایت خود نصب کنید.

برای نصب تمامی افزونه‌ها هم می‌توانید از راهنمای نصب افزونه که قبلاً در میهن وردپرس منتشر شده استفاده کنید. در انتها این شما هستید که تصمیم میگیره کدام یکی از این افزونه‌ها برای وب‌سایت‌تان گزینه مناسبی است؛ پس توضیحات را با دقت مطالعه کنید و سعی کنید بهترین انتخاب را داشته باشید.

در ادامه قصد داریم 4 گروه افزونه کاربردی، در زمینه طراحی وبسایت فروشگاهی را معرفی کنیم.

1.افزونه‌های بهینه سازی و آنالیز سایت

2.افزونه‌های افزایش تعامل با مشتری

3. افزونه‌های ایجاد تغییرات در ساختار ظاهر سایت

4. افزونه‌های پشتیبانی و امنیت سایت

طبق تحقیقات اگر باز شدن سایتی بیش از 4 ثانیه طول بکشد، کاربران از ورود به آن سایت منصرف خواهند شد. پس اهمیت سرعت سایت را، از این جا می‌شود متوجه شد. افزونه‌های بهینه سازی و آنالیز سایت اطلاعات و تعیین استراتژی سایت از اهداف این پلاگین‌ها بوده و برای موفقیت، در کسب و کارهای فروشگاهی لازم است رتبه مناسبی در گوگل و همچنین افزایش ترافیک سایت داشته باشید. که دو افزونه ” یواست سئو “و “مانستر اینسایتز” در این رابطه به شما کمک شایانی خواهند کرد.

Yoast SEO

اولین مورد از بهترین افزونه های وردپرس که می‌خوام معرفی کنم، بدون شک بهتریم و ضروری‌ترین پلاگینی است که در وردپرس پیدا می‌شود؛ یواست سئو به شما برای بهینه‌سازی و سئو کردن وب‌سایت‌تان کمک می‌کند و به شما این امکان را می‌دهد که رتبه خود را در گوگل بهبود ببخشید.

با این افزونه می‌توانید هر ابزاری که برای سئو سایت خود در نظر دارید را کنار بذارید و خیلی راحت آن را روی سایت نصب کنید، چون یواست سئو تمامی ویژگی‌ها و ابزارهایی که برای سئو کردن وب‌سایت‌تان نیاز دارید را به‌صورت یک جا در اختیارتان قرار می‌دهد؛ پس اگر به دنبال حرفه‌ای شدن هستید این افزونه بهترین گزینه برای شما است.

افزونه یواست سئو
افزونه یواست سئو

یواست سئو امکانات بسیار زیادی مثل وارد کردن کلمات کلیدی، پیش‌نمایش پست‌ها، افزودن تگ متا، امکان اتصال به سرچ کنسول گوگل است؛ همچنین یکی دیگه از قابلیت‌های مهم این افزونه ریدایرکت یا همان تغییر مسیر است که شما می‌توانید با کمک این افزونه از شر خطای 404 راحت شوید، این موضوع کمک خیلی بزرگی به سایت شما می‌کند.

یواست سئو دو نسخه رایگان و حرفه‌ای دارد که هر کدوم از آن‌ها قابلیت‌ها و امکانات بی نظیری را در اختیارتان قرار می‌دهد؛ تا الآن سعی کردیم در میهن وردپرس تمامی تنظیمات و بخش‌های این افزونه را برای شما آموزش بدیم، شما می‌توانید با سرچ کلمه یواست سئو در سایت میهن وردپرس، مقالات و آموزش‌های ویدئویی زیادی را در مورد این افزونه مشاهده کنید که می‌تواند بهتون برای استفاده بهتر از این افزونه کمک کند.

برخی از قابلیت‌های افزونه‌های سئو سایت

  • افزونه‌هایی که در دسته تحلیل‌گران سایت وردپرسی به شمار می‌آیند، قابلیت اتصال به سرچ کنسول دارند.
  • امکان وارد کردن کلمات کلیدی و تحلیل متن، از نظر کلمات کلیدی را دارند.
  • امکان تجزیه و تحلیل متن، از نظر خوانایی و نکات سئو را دارند.
  • امکان اضافه کردن متا تگ عنوان و لینک یکتا را برای صفحات نیز دارند.
  • امکان ریدایرکت و اجتناب از خطای 404 را نیز دارند.

WPForm

خب همان‌طور که شما هم می‌دانید هر وب‌سایتی به یک بخش “تماس با ما” احتیاج دارد و این فرم نه تنها باعث می‌شود کاربر بتونه راحت‌تر با سایت در ارتباط باشد بلکه می‌تواند در جلب اعتماد افراد هم تأثیر زیادی داشته باشد. پس شما باید این بخش را به سایت خود اضافه کنید و برای این کار هم نیاز به یک افزونه وردپرسی دارید و یکی از بهترین پلاگین‌هایی که می‌توانید برای سایت خود انتخاب کنید WPForm است.

افزونه WPForm
افزونه WPForm

شما با استفاده از این افزونه می‌توانید هر فرم دلخواهی را تنها با کشیدن و رها کردن بسازید، رابط کاربری این افزونه بسیار ساده است و به شما این امکان را می‌دهد که در کمترین زمان، به بهترین نتیجه ممکن برسید. همچنین می‌توانید فرم نظرسنجی، خبرنامه ایمیلی، فرم پرداخت و یا حتی فرم چندمرحله‌ای بسازید.

-رابط کاربری ساده

-امکان ساخت فرم‌های متنوع

-طراحی بخش «تماس با ما» برای دریافت سؤالات و بازخوردهای مخاطبین

-امکان ساخت خبرنامه ایمیلی، برای اطلاع‌رسانی در خصوص مهم‌ترین اخبار سایت

-امکان ساخت «فرم نظرسنجی چند مرحله‌ای»، برای کسب اطلاع از نظرات و تجربیات مشتریان

-امکان ارسال ایمیل اعلان، برای چند نفر از مدیران سایت

-امکان ارسال ایمیل به کاربرانی که، فرم تماس پر کرده اند

-تغییر استایل و شکل ظاهری فرم‌ها، همچون رنگ  و فونت با کدهای HTML

-همچنین شخصی‌سازی ایمیل‌های اطلاع‌رسانی از نظر ساختار ظاهری

درنتیجه شما برای اینکه بتوانید فرم‌های موردنظر و دلخواه خود را در وردپرس ایجاد کنید، فقط به یک افزونه WPForm نیاز دارید. تا الآن این افزونه بیشتر از 3 میلیون نصب فعال داشته است.

(برای ساخت صفحه ثبت نام میهن وردپرس مقاله ای با همین نام، برایتان تدارک دیده است .)

MonsterInsights

گوگل آنالیتیکس یکی از ابزارهای رایگان گوگل است که به شما این امکان را می‌دهد که سایت خود را آنالیز کنید و ببینید کاربرها از کدوم یکی از بخش‌های سایت شما بازدید بیشتری داشتند، به‌صورت رفتار کاربر را در سایت شما بررسی می‌کند؛ شما برای اینکه بتوانید سایت خود را با این ابزار فوق‌العاده‌ی گوگل متصل کنید، نیاز به افزونه MonsterInsights دارید.

صفحه پلاگین MonsterInsights
صفحه پلاگین MonsterInsights

این پلاگین به شما کمک می‌کند که به گوگل آنالیتیکس وصل شوید و بتوانید یک آمار دقیق از قسمت‌های مختلف سایت خود به دست بیارید و بتوانید از آمار را از پیشخوان وردپرس خود مشاهده کنید، به همین دلیل است که تا الآن بیشتر از 2 میلیون سایت از این افزونه استفاده می‌کنند.

افزونه  مانستر اینسایتز
افزونه  مانستر اینسایتز

این موضوع می‌تواند به شما برای بهینه کردن وب‌سایت‌تان هم کمک کند، به این صورت که شما می‌توانید متوجه شوید که مثلاً کدوم یکی از پست‌ها یا صفحات وب‌سایت‌تان کمترین بازدید را داشته و می‌توانید یک سری تغییرات در آن‌ها به‌وجود بیارید و یا اینکه توجه بیشتری به محصولات یا صفحاتی که بازدید بیشتری داشتند، داشته باشید؛ درنتیجه‌ی این بهینه کردن می‌توانید ببینید که ترافیک ورودی وب‌سایت‌تان بیشتر شده و می‌توانید سایت خود را توسعه دهید.

مهم ترین کاربرد این افزونه، اتصال سایت شما به گوگل آنالیتیکس است. با گوگل آنالیتیکس می‌توانید بازخورد خوبی از قسمت‌های مختلف سایت و همچنین تحلیل رفتار کاربران داشته باشید. این ابزار، از مهم‌ترین ابزار تحلیل سایت بوده و با نصب بیش از دو میلیون، مفید بودن خودش را ثابت کرده است.

(اگر برای اتصال وردپرس به گوگل آنالیتیکس مشکل دارید، به این مقاله میهن وردپرس مراجعه نمایید.)

WP Mail SMTP

وردپرس به‌صورت پیش‌فرض برای ارسال ایمیل از توابع PHP استفاده می‌کند، ولی ممکن است یک سری مشکلات برای شما هنگام استفاده از این قابلیت وردپرس پیش بیاید، درواقع برخی مواقع یک سری از شرکت‌های هاستینگ یا از این ویژگی پشتیبانی نمی‌کنند و یا اینکه برای جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده این قابلیت را مسدود می‌کنند.

افزونه WP Mail SMTP
افزونه WP Mail SMTP

خب حالا این سؤال پیش می‌آید که باید چه کاری کرد؟ چون در چنین حالتی ممکن است خود شما و یا کابران وب‌سایت‌تان، یک سری اعلان‌های ایمیلی بسیار مهم را از دست دهید و ایمیل‌های سایت را دریافت نکنید. برای حل این مشکل شما باید از یک پلاگین کاربردی به اسم WP Mail SMTP استفاده کنید.

از اهمیت این افزونه تعاملی، همین مورد بس که  حدود 1میلیون از سایت‌های وردپرسی این افزونه را در سایت خود به کار برده‌اند. مشکل برخی سایت‌های وردپرسی، این است که ایمیل‌های آن‌های برای کاربران ارسال نمی‌شود. دلیل آن استفاده وردپرس از توابع PHP، برای ایمیل‌های ارسالی است. که البته این قابلیت برای جلوگیری از سو استفاده، توسط شرکت‌های هاستینگ مسدود می‌شود. از دیگر افزونه‌ها در جهت تعامل با کاربران پلاگین WP Mail SMTP بوده که در زیر با قابلیت‌های متنوع آن آشنا می‌شویم.

  • امکان مدیریت و تنظیمات اعلان‌های ایمیل
  • قابلیت هماهنگی  با اکانت‌های موفق ایمیل‌ها Mailgun و SendGrid برای اطمینان از ارسال
  • امکان ارسال ایمیل از طریق سرویس دهندگان متعدد SMTP
  • امکان استفاده از سایر سرویس‌های ایمیل نظیر مایکروسافت و آمازون (در صورت خرید نسخهٔ پرمیوم)

کار این پلاگین این است که از یک سرور ایمیل مخصوص SMTP استفاده می‌کند و مشکلی که در بالا به آن اشاره کردیم را برطرف می‌کند. با توجه به اینکه، WP Mail SMTP تا الآن تونسته بیشتر از 1 میلیون نصب فعال داشته باشد می‌تونیم به این نتیجه برسیم که کارایی موردنیاز ما را دارد و می‌تونیم خیلی راحت از آن استفاده کنیم.

Insert Headers and Footers

یک سری مواقع هم است که شما نیاز دارید به هدر یا فوتر سایت خود یک سری کد اضافه کنید، مثلاً ممکن است شما زمانی که دارید سایت خود را مدیریت می‌کنید، بخواهید یک سری اسکریپت را تأیید و یا وارد سایت کنید، که در این موارد باید به سربرگ یا پاورقی سایت خود کد اضافه کنید.

پلاگین Insert Headers and Footers
پلاگین Insert Headers and Footers

برای این کار میتونید از پلاگین‌های مختلفی استفاده کنید، اما افزونه Insert Headers and Footers بهترین انتخابی است که می‌توانید داشته باشید. درواقع شما با استفاده از این قابلیت دیگه نیازی ندارید که برای ویرایش و یا اضافه کردن کدهای وردپرسی، تغییری در کدهای قالب سایت خود ایجاد کنید. برای اطلاعات بیشتر در این مورد و چگونگی اضافه کردن کد، مقاله درج کدهای دلخواه در هدر و فوتر وردپرس با Insert Headers and Footers را مطالعه کنید.

 افزونه Insert headers and Footers
افزونه Insert headers and Footers

اگر نیاز به تغییراتی در هدر و فوتر سایت خود داشتید با استفاده از افزونه Insert headers and Footers می‌توانید، بدون تغییرات در بخش کدها تغییرات لازم را انجام دهید.

مزایای درج کد با افزونه Insert headers and Footers

-در صورت بروز هر گونه خطا، در وارد کردن کدهای هدر و فوتر،  نگرانی به خود راه ندهید چرا که مشکلی برای سایر قسمت‌های سایت، به وجود نخواهد آمد.

-از آنجایی که اصلاح و ویرایش کدها، به سادگی و سرعت صورت گرفته ، زمان زیادی برای رفع اشکالات کد یا بازگرداندن تنظیمات، به حالت اولیه نیاز نخواهید داشت.

-یادگیری کدنویسی مبتدی، برای تغییرات هدر و فوتر کافی بوده و نیاز به دانش برنامه‌نویسی پیشرفته در این زمینه ندارید.

( اگر بین آموزش وردپرس یا php دو دل هستید به این مقاله مراجعه کنید.)

-با غیرفعال کردن افزونه، ( بدون اینکه کدهای نوشته شده از بین بروند )تغییرات اعمال شده به طور موقت، از سایت حذف خواهند شد.

MihanPanel

MihanPanel
افزونه میهن پنل

افزونه میهن پنل یکی از آن افزونه‌های وردپرسی است که این روز‌ها همه نیاز دارن. با میهن پنل می‌توانید یک پنل کاربری شیک و حرفه‌ای برای سایت خود بسازید. علاوه بر آن قابلیت ورود و ثبت نام را به سایت‌تون اضافه کنید با یک ظاهر بهتر و یک پنل همه کاره برای فروشگاه وردپرسی خود ایجاد کنید.

WooCommerce

WooCommerce بهترین پلاگینی است که می‌توانید برای راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی استفاده کنید؛ تا الآن بیشتر از 5 میلیون سایت وردپرسی از این افزونه برای ساخت فروشگاه خودشان استفاده کردند و همین عدد نشان می‌دهد که این افزونه تا چه حد موفق بوده.

افزونه ووکامرس
افزونه ووکامرس

هر ویژگی که شما برای یک فروشگاه اینترنتی لازم داشته باشید را ووکامرس در اختیارتان قرار می‌دهد؛ رابط کاربری این افزونه خیلی ساده است و شما بدون اینکه نیازی به تخصص خاصی داشته باشید می‌توانید تنظیمات این پلاگین را انجام دهید؛ این افزونه به زبان فارسی هم ترجمه شده که کار شما را خیلی راحت‌تر کرده.

ووکامرس یک سری افزونه‌های کمکی برای بخش‌ها و کارایی‌های مختلف هم دارد که می‌تواند به شما برای اضافه کردن قابلیت‌های جدید به وب‌سایت‌تان کمک کند؛ ما در میهن وردپرس نیز مقاله‌های آموزشی زیادی در مورد این پلاگین منتشر کردیم که می‌توانید خیلی راحت آن‌ها را مطالعه کنید؛ برای اطلاعات بیشتر، افزونه ووکامرس چیست و چگونه سایت فروشگاهی بسازیم؟ را مشاهده کنید.

Shared Counts

خب همان‌طور که می‌دانید در حال حاضر با توجه به اینکه شبکه‌های اجتماعی، کاربران زیادی را به خودش اختصاص داده، نباید در هیچ سایتی نادیده گرفته شود؛ شما با کمک پلاگین Shared Counts، می‌توانید دکمه‌های اشتراک‌گذاری زیبایی را در سایت خود قرار دهید؛ رابط کاربری این افزونه هم آسون و راحت است و شما برای ایجاد این دکمه‌ها با هیچ مشکلی مواجه نخواهید شد.

صفحه پلاگین Shared Counts
صفحه پلاگین Shared Counts

همچنین این پلاگین تعداد اشتراک را نمایش می‌دهد، که این موضوع می‌تواند در جلب اعتماد کاربران وب‌سایت‌تان کمک مؤثری باشد. این افزونه هم کاملاً رایگان است و شما می‌توانید از امکانات آن، بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای استفاده کنید.

Beaver Builder

خب بریم سراغ مورد بعدی از بهترین افزونه های وردپرس که یکی از بهترین پلاگین‌های صفحه ساز وردپرس است که می‌توانید با استفاده از آن صفحات دلخواه با طراحی موردنظر خود بسازید، مهم‌ترین قابلیت این افزونه این است که افراد می‌تونند فقط با کشیدن و رها کردن، اجزای موردنظر خودشان را جایگذاری کنند.

افزونه Beaver Builder
افزونه Beaver Builder

برای ساخت صفحات دلخواه با سرعت و باز هم بدون دانش کدنویسی از افزونه Beaver Builder می‌توانید کمک گرفته، تنها با drag & drop کردن، می‌توانید به طراحی مورد نظرتان دست یابید.

و اما قابلیت‌های این افزونه صفحه ساز…

  1. ساخت صفحات زیبا و متنوع تنها با دراگ و دراپ کردن بخش‌های مختلف،( بدون نیاز به کدنویسی)
  2. اجرا در بوت استرپ و غیرقابل نفوذ بودن علی‌رغم تعداد زیاد ماژول‌ها
  3. صرفه‌جویی در زمان و هزینه با اجرای دقیق و سریع بدون اشغال منابع سرور که از قابلیت‌های ارزشمند این افزونه به حساب می‌آید.
  4. سازگار با تمامی قالب‌های وردپرس بوده و امکان استفاده از قالب‌های دلخواه می باشد.

 (در این مقاله میهن وردپرس با 5 افزونه صفحه ساز آشنا می‌شوید)

Beaver Builder
Beaver Builder

پس شما برای ایجاد صفحات سایت خود نیازی به هیچ دانش برنامه‌نویسی ندارید و می‌توانید با کمک افزونه Beaver Builder، طراحی سایت خود را با دراگ و دراپ کردن، سفارشی کنید و به طرح دلخواه خود برسید.

درنتیجه شما بدون دردسر و بدون اینکه بخواهید از یک برنامه‌نویس کمک بگیرید می‌توانید در کمتر از چند دقیقه، صفحات فرود جذاب و سفارشی خود را ایجاد کنید و این موضوع واقعاً کمک بزرگی به شما و وب‌سایت‌تان خواهد کرد.

UpdraftPlus

اینکه شما از اطلاعات سایت خود نسخه پشتیبانی تهیه کنید، می‌تواند در موارد خیلی زیادی برای شما مفید واقع شود؛ برخی مواقع یک سری مشکلاتی برای سایت شما پیش می‌آید که باعث از بین رفتن یک بخشی از اطلاعات می‌شود و اگر شما از آن اطلاعات، بک آپ گرفته باشید، می‌توانید خیلی راحت این مشکل را برطرف کنید.

افزونه UpdraftPlus
افزونه UpdraftPlus

افزونه UpdraftPlus، بدن شک یکی از بهترین پلاگین‌هایی است که می‌توانید برای ایجاد نسخه پشتیبانی از آن استفاده کنید. این افزونه به شما این امکان را می‌دهد که به‌صورت اتوماتیک، از سایت خود بک آپ داشته باشید و این نسخه‌های پشتیبانی را در FTP، Dropbox، Google Drive و غیره ذخیره کنید.

همچنین شما برای بازگردانی نسخه پشتیبانی به سایت با هیچ مشکلی مواجه نخواهید شد، چرا که این افزونه روند این کار را برای شما بسیار ساده کرده است.

در بحث شیرین امنیت، دو مورد بسیااار مورد توجه هست. اول بازگرداندن اطلاعات از سایت، دوم جلوگیری از نفوذ اطلاعات. شما دوست عزیز، ابتدا با افزونه UpdraftPlus یک نسخه پشتیبان از سایت تان همیشه داشته باشید. چرا که خطر همیشه در کمین بوده و از هک شدن اطلاعات، در امان نیستید. این پلاگین با 3 میلیون نصب فعال از بهترین پلاگین‌ها، در امر پشتیبان گیری به حساب می آید. نکته جالب این که این افزونه با بکاپ گیری خودکار، اطلاعات را در فضای Google Drive  یا Dropbox ذخیره کرده تا تنها نگرانی شما در زمان بروز مشکل، بازگردانی اطلاعات باشد و بس!

افزونه UpdraftPlus
افزونه UpdraftPlus

و اما قابلیت‌های افزونه UpdraftPlus

  • ذخیرهٔ نسخه پشتیبان کامل، از تمام فایل‌های وردپرس، دیتابیس، پلاگین‌ها و قالب‌ها
    • زمانبندی برای بکاپ‌گیری خودکار به صورت ساعتی، روزانه، هفتگی و ماهانه
    • بازگردانی آسان و سریع اطلاعات، از طریق کنترل‌پنل وردپرس
    • امکان ذخیرهٔ فایل‌های بکاپ خودکار در بسیاری از سرویس‌های حافظه ابری همچون  Google Drive  و Dropbox
    • قابلیت تنظیم تعداد نسخه‌های ذخیره شده، از فایل‌های بکاپ
    • رابط کاربری آسان و سرعت بالا در ذخیره‌سازی اطلاعات

ولی وظیفه خودمان می دانیم، دوستانه عیب این افزونه را هم بیان کنیم، و آن این که UpdraftPlus از دیتابیس‌های حجیم پشتیبانی نمی‌کند.

Sucuri

Sucuri یکی از بهترین افزونه های وردپرس است که شما می‌توانید از آن برای جلوگیری از نفوذ به سایت خود استفاده کنید. این پلاگین به شما برای مقابله با حملات DDoS، XSS و یا هر نفوذ دیگه‌ای کمک می‌کند.

افزونه Sucuri
افزونه Sucuri

قابلیت‌ها و امکانات افزونه Sucuri

  • امکان بررسی فعالیت، دفعات ورود و خروج و IP کاربران زمان فعالیت‌های مشکوک
  • حذف دیتا و فایل‌های مشکوک در وردپرس
  • پاکسازی کدهای مخربwordpress
  • ریست کردن افزونه‌های وردپرس به منظور حذف کدهای مخرب
  • غیرفعال کردن ویرایشگر وردپرس به منظور جلوگیری از نفوذ به سایت
  • اطلاع‌رسانی تغییرات مهم سایت از طریق ایمیل به منظور آگاهی از تغییرات
پلاگین Sucuri
پلاگین Sucuri

پس می‌تونیم توضیح دهیم که این پلاگین برای هر کسب‌وکار اینترنتی واجب است و شما باید آن را روی سایت خود نصب کنید. به‌صورت کلی این پلاگین، یک افزونه امنیتی وردپرس و فایروال برنامه وب را ارائه می‌دهد.

سخن نهایی

خوب دوستان! در این مقاله قصد داشیتم، با معرفی برترین افزونه‌های فروشگاهی در خدمت تان باشیم. ضمنا به اختصار نیز، برخی از آن‌ها را معرفی کرده و کاربردهای شان را بررسی کردیم. تا بتوانید سایت رویایی مورد نظرتان را طراحی کنید. حتما متوجه شده‌اید که، افزونه‌های بیشمار با قابلیت‌های زیادی وجود دارند. منتها در انتخاب آن‌ها باید دقت کرد تا هم شما به امکانات مورد نظرتان دسترسی پیدا کنید و هم سایت‌تان، بی جهت حجم بالایی از افزونه‌ها را تجربه نکند. اگر شما نیز، تجربه استفاده از پلاگین مناسبی را داشتید، برای ما و دیگر کاربران کامنت کنید. همچنین اگر این مقاله را مفید دیدید، آن را با دوستان‌تان به اشتراک بگذارید. ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال نمایید.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. موفق و پیروز باشید. 🙂

نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟

  1. U36271 ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

    سلام من نسخه میهن پنل لایت رو نصب کردم ولی هر کاربری که در سایتم ثبت نام میکنه براش اصلا ایمیل فرستاده نمیشه !
    یک چیز دیگه اینکه استاد اگر بخواهیم برای اعضای سایت یا اعضای خبرنامه ایمیل ارسال کنیم از کدوم افزونه باید استفاده کنیم؟؟

  2. کاربر مهمان ۲۵ اسفند ۱۳۹۸

    سلام افزونه ای وجود دارد که با اون بشه به کاربرانی که ثبت نام می کنند ایمیل خوش آمد گویی بگه؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۵ اسفند ۱۳۹۸

      با سلام
      با استفاده از افزونه میهن پنل میتوانید این امکان را به سایت خود اضافه کنید

  3. کاربر مهمان ۱ اسفند ۱۳۹۸

    سلام. چند سوال از شما دارم:
    ۱- آیا میتوانید در آینده دوره ای بر مبنای آموزش افزونه نویسی وردپرس بگذارید؟
    (اگر بله، چه بهتر و اگر نه،‌ از کجا میتوانم یاد بگیرم؟)
    ۲- چطوری خودم یک شاخص nps در سایتم درست کنم؟
    (در گوگل گشتم اما آموزشی بر این مبنا نبود) از کجا میتوانم آموزشی تهیه کنم؟۱

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱ اسفند ۱۳۹۸

      با سلام
      بله این دوره در حال آماده سازی میباشد و به زودی بصورت یک پیکج ارائه خواهد شد
      2) این کار را باید با استفاده از افزونه nps انجام دهید

      • کاربر مهمان ۲ اسفند ۱۳۹۸

        آیا با کد نویسی هم میتونیم؟ ( مطمئنم که جواب بله هست)
        از کجا میتونم از طریق کد نویسی یاد بگیرم؟

        • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲ اسفند ۱۳۹۸

          با سلام مجدد
          دوره پلاگین نویسی را در حال حاضر نداریم اما در آینده نزدیک پکیج آموزش پلاگین نویسی را ارئه خواهیم داد

  4. کاربر مهمان ۱ اسفند ۱۳۹۸

    سلام وقت بخیر، اگر کار با هر کدوم از این این افزونه هارو به صورت جداگانه آموزش بدین و داخل سایت و اینستا قرار بدید عالی میشه

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱ اسفند ۱۳۹۸

      با سلام
      چشم سعی میکنیم این مورد را در اختیار شما همراهان میهن وردپس قرار دهیم

  5. کاربر مهمان ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

    ممنون از مطالب خوبتون
    یکی از بزرگترین کارهایی که میهن‌وردپرس می‌تونه انجام بده، ساخت یک پوسته وردپرسی مخصوص برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال و همچنین سایر مسائل مربوط به این دسته ارزها و یک پلاگین برای کسایی که به هر نحوی از پوسته ارز دیجیتال استفاده نمی‌کنند است.
    واقعا کمبود چنین چیزی بسیار احساس میشه.

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

      با سلام
      ممنون از پیشنهاد شما. چشم این مورد به مدیریت سایت انتقال داده خواهد شد و در صورت امکان چنین قالبی را ارئه خواهیم داد