فعال کردن و غیرفعال کردن نمایش خطای PHP در وردپرس + آموزش ویدیویی
- مقالات آموزشی
- بروزرسانیشده در

خب مسلماً افرادی که با وردپرس آشنایی دارند و یا تا حدودی در مورد این سیستم مدیریت محتوا تحقیق کردند میدونند ک مبنای اصلی وردپرس، براساس PHP هست. بنابراین افرادی که از وردپرس بهعنوان پلتفرم اصلی سایت خودشون استفاده میکنند، ممکنه بعدازاینکه یک قالب یا افزونهای روی سایت خودشون نصب کردند، با یک سری ارور PHP در سایت مواجه شوند که باید نسبت به رفع این خطاها اقدام کنند. اما بیایید چگونگی فعال کردن و غیرفعال کردن نمایش خطای PHP در وردپرس را یاد بگیریم.
حالا ما امروز میخواهیم در این مقاله به شما نحوه غیرفعال کردن خطاها را توضیح بدیم، پس اگر شما هم در صفحه ایندکس سایت خودتان با ارورهای PHP روبهرو هستید میتوانید از این آموزش استفاده کنید و این خطا را بهصورت کامل از سایت خود حذف کنید.
در بسیاری از مواقع پیش آمده است که کاربران مطرح کردند چگونه پیامهای PHP در سایت وردپرسی خود غیرفعال کنند، در این پست نحوه غیرفعال کردن خطاها را توضیح میدهدم. در بسیاری مواقع سایت وردپرسی شما بازدید کننده زیادی دارد و شما قصد دارید از نمایش دادن خطاها به آنها جلوگیری به عمل آورید.
آنچه در این مقاله میخوانید
خطای PHP چیست
بهصورت کلی خطاهای php اخطارها و پیغام یا اعلانها هستند که هیچ اختلالی هم در بارگذاری سایت شما ایجاد نمیکنند، یعنی حتی اگر سایت شما این ارورها را داشته باشد، بازهم سایتتون برای کاربر بالا میاد، با این تفاوت که خطاها برای آنها نمایش داده میشود.
خب اول این نکته را بگم که این خطا از یه جهاتی برای شما فایده داره و از یک جهت دیگه برای شما مشکلساز میشود که میخواهیم در این بخش این موضوع را برای شما توضیح بدیم. خب مسلماً هر برنامهنویسی ممکنه یک سری اشتباهات در سایت خودش داشته باشد که باید اونها را شناسایی کنه و نسبت به رفع آن اقدام کنه.
اخطارهای PHP، این امکان را به توسعهدهندگان وب میدهد که اشتباهات و مشکلات سایت خودشون را بدونند و بتونند در سریعترین زمان ممکن آن را رفع کنند.
مشکل خطاهای PHP چیست
شاید تا اینجای کار خطاهای PHP خیلی هم بد به نظر نرسند اما خب مشکل از آنجا شروع میشود که این خطاها برای کاربر هم قابل مشاهده خواهد بود و این یعنی یک تجربه کاربری بد برای سایت شما! به بیان دیگه نمایش این خطاها در سایت نشاندهنده غیرحرفهای بودن شما هست، پس بهترِ اونها را از دید کاربر مخفی کنید.
هیچ کاربری دوست ندارد وقتی وارد یک سایت میشود با ارور روبهرو شود و اگر هم خطایی ببینه ممکنه از سایت شما خارج شود و شما کاربران خودتان را از دست میدهید، بهصورت کلی شما باید یک سایت شستهورفته برای کاربر به نمایش در بیارید که هیچ خطایی در آن وجود نداشته باشد.
بنابراین اگر بخوایم یک نتیجه گیری کلی داشته باشیم میتونیم بگیم درسته که این خطاها در سایت نمایش داده میشود اما از لحاظ فنی ضرری به سایت شما وارد نمیکند و مهلک نیستند و شما فقط باید برای نمایش بهتر سایت باید اونها را برطرف کنید.
پس شما باید خطاهای PHP را از سایت خودتان حذف کنید و برای این کار هم به یک راهنمایی و دستورالعمل نیاز دارید که ما در این مقاله در اختیارتان قرار میدهیم.
غیرفعال کردن نمایش خطا در وردپرس
خب حالا بریم سراغ آموزش حل این ارور در سایت، شما برای این کار باید به پوشههای هاست خودتان دسترسی داشته باشید، پس این کار را تنها مدیر سایت میتونه انجام بده، برای اتصال به پنل مدیریتی هاست خودتان هم میتوانید از FileZilla یا FTP استفاده کنید.
وقتی وارد پنل هاست خودتان شدید باید روی گزینه File Manager کلیک کنید و بعد گزینه Public_html » WP-config.php را انتخاب کنید. در این مرحله باید فایل WP-config.php را ویرایش کنید و قطعه کد زیر را در آن پیدا کنید.
define('WP_DEBUG', true);
در حالت پیشفرض مقدار True برابر False است. پس ممکن است برخی از شما این کد را بهصورت زیر مشاهده کنید، که در هر دو صورت تفاوتی با هم ندارند:
define('WP_DEBUG', false);
در هر دو حالت شما باید آن را حذف کنید و کد زیر را جایگزین کنید:
ini_set('display_errors','Off');
ini_set('error_reporting', E_ALL );
define('WP_DEBUG', false);
define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);
در آخر وقتیکه تغییرات را انجام دادید، باید فایل را ذخیره کنید و به سایت خودتان برگردید، خواهید دید که هشدارها و اخطارهای PHP در سایت از بین رفتند و دیگه نمایش داده نمیشوند.
به همین راحتی توانستید این خطاها را از سایت خودتان حذف کنید و سایت خودتان را بدون هیچ مشکلی برای کاربر به نمایش در بیاورید.
فعال کردن نمایش خطا در وردپرس
حالا در یک سری مواقع خاص ممکنه برخی از افراد بخواهند، برخلاف مورد بالا، این اخطارها را در سایت خودشون فعال کنند، که این کار هم بسیار راحت هست و ما اینجا برای شما توضیح میدهیم؛ همانطور که گفتیم این خطاها اصلاً مهلک نیستند و خطری برای سایت شما به دنبال ندارند، پس فعال یا غیرفعال کردن اونها تماماً طبق نظر خودتان هست و در صورت دلخواه هم میتوانید اونها را فعال کنید.
درواقع ممکنه بخواهید برای مدتزمان کوتاهی این ارورها را فعال کنید تا به مشکلات سایت خودتان متوجه شوید و بتوانید علت را بررسی و خطا را برطرف کنید؛ اما به یاد داشته باشید که حتماً باید پس از رفع مشکل مجدداً مقدار را برابر False قرار دهید تا خطا نمایش داده نشود.
پس اگر سایت خودتان را روی لوکال هاست راهاندازی کردید و تمایل دارید گزارش خطاها را فعال کنید میتوانید این کار را بهراحتی انجام دهید، تنها کاری که باید بکنید اینه که طبق روشی که در مرحله قبل گفتیم عمل کنید با این تفاوت که کد زیر را جایگزین کد قبلی کنید:
define('WP_DEBUG', true);
define('WP_DEBUG_DISPLAY', true);
بعد از اینکه این کد را در پوشه WP-config.php قرار دادید، خطاهای PHP در سایت نمایش داده میشود و شما میتوانید مشکلات سایت خودتان را ببینید. به همین راحتی!
امیدواریم این مقاله به شما برای غیرفعال کردن خطاهای PHP در سایت کمک کرده باشد. موفق و سربلند باشید. 🙂
راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام میهن وردپرس عضو شوید.
منظورم این خطا ها هستش
Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home2/chemlandir/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258
Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; sw_woo_tab_cat_slider_widget has a deprecated constructor in /home2/chemlandir/public_html/wp-content/plugins/sw_woocommerce/includes/sw-widgets/sw-woo-tab-category-slider-widget.php on line 10
Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home2/chemlandir/public_html/wp-content/plugins/tm-woocommerce-compare-wishlist/includes/compare/compare.php on line 20
Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home2/chemlandir/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Notice: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /home2/chemlandir/public_html/wp-config.php on line 99
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function zanbil_options() in /home2/chemlandir/public_html/wp-content/themes/zanbil/header.php:5 Stack trace: #0 /home2/chemlandir/public_html/wp-includes/template.php(722): require_once() #1 /home2/chemlandir/public_html/wp-includes/template.php(671): load_template(‘/home2/chemland…’, true) #2 /home2/chemlandir/public_html/wp-includes/general-template.php(41): locate_template(Array, true) #3 /home2/chemlandir/public_html/wp-content/themes/zanbil/page-home.php(10): get_header() #4 /home2/chemlandir/public_html/wp-includes/template-loader.php(98): include(‘/home2/chemland…’) #5 /home2/chemlandir/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once(‘/home2/chemland…’) #6 /home2/chemlandir/public_html/index.php(17): require(‘/home2/chemland…’) #7 {main} thrown in /home2/chemlandir/public_html/wp-content/themes/zanbil/header.php on line 5
سلام
https://mihanwp.com/fatal-error/
آموزش حل فتال ارور را در لینک بالا مشاهده کنید
سلام و وقت بخیر، یک سوال داشتم از حضورتون من بعد از آپدیت افزونه ها، نسخه php و وردپرس، سایتم برای یک روز بالا اومد ولی بعدش این خطاها رو میده میشه کمک کنید من زیاد در طراحی وب سایت وارد نیستم و تازه شروع کردم ممنونم
با سلام
چنانچه قالب سایت را از ماخریداری کرده اید آدرس سایت و اطلاعات ورود را به بخش پشتیبانی ارسال بفرمایید
این وب سایت شرکتی است که من در آنجا کار میکنم و نفر قبل از من رفته من نمیدونم قالب رو از کجا خریداری کرده، اگر میشه شما راهنمایی بفرمایید تا من مشخصات قالب رو از کجا مشاهده کنم و تشخیص بدم قالب از کجا خریداری شده؟ ممنونم
اگر قالب را از ما خریدرای کرده باشید در بخش نمایش > پوسته ها که روی اسم قالب کلیک کنید در قسمت ویژگی های نوشته شده است بدست میهن وردپرس
مشکل شما باید توسط بخش پشتیبانی سایت بررسی و برطرف گردد
الن در بخش جزئیات نگاه کردم زده به دست زنبیل، یعنی از شما خریداری نشده، یعنی از خود زنبیل خریداری شده؟
بله
سلام
من فایل “wp-config.php” رو ویرایش کردم
ولی با این پیام موقع راه اندازی دوباره صفحه localhost/wordpress رو به رو میشم
می تونید راهنمایی م کنید؟
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_bloginfo() in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\class-wp-locale.php:231 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\class-wp-locale.php(112): WP_Locale->init() #1 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\load.php(927): WP_Locale->__construct() #2 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\wp-db.php(1038): wp_load_translations_early() #3 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\wp-db.php(1619): wpdb->select(‘Ghamkhar’, Object(mysqli)) #4 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\wp-db.php(599): wpdb->db_connect() #5 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\load.php(404): wpdb->__construct(‘root’, ”, ‘Ghamkhar’, ‘localhost’) #6 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-settings.php(106): require_wp_db() #7 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-config.php(90): require_once(‘C:\\xampp\\htdocs…’) #8 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-load.php(37): require_once(‘C:\\xampp\\htdocs…’) #9 C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-blog-header.php(13): require_once(‘C:\\xampp\\htdocs…’) #10 C:\xampp\htdocs\word in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\class-wp-locale.php on line 231
سلام ظاهرا اشتباه ویرایش کردید فایل رو و ارتباط پایگاه داده بهم ریخته
سلام . مطلب مفیدی بود.
یک سوال داشتم از حضورتون
بنده یک وبسایت فروشگاهی دارم که با وکامرس طراحی کردمش. گاهی اوقات هنگام فرآیند خرید یک پیغام میاد که میگه “تابع مربوط به شهرهای ایران بارگزاری نشد” آیا با این راهکاری که در مطلب درج نمودید این خطاها هم حذف میشه یعنی این نوع خطای بارگزاری هم خطای پی اچ پی حساب میشه؟ و راه حلش همینه که تو مطلب عنوان نمودید؟
متشکرم از توجه شما
درود.
خیر، خطاهای این آموزش مربوط به PHP هستند و نه Javascript ها یا Jquery ها.
به احتمال بسیار زیاد مشکل شما از “ووکامرس فارسی” می باشد.
موفق باشید.
متشکرم