محدود کردن دسترسی به سایت برای کاربر مهمان در وردپرس
- افزونه وردپرس
- بروزرسانی شده در
برای اینکه شما بتوانید در سایتتان محدودیت ایجاد کنید بینهایت روش وجود دارد و شما میتوانید برای محتوایی که تولید کرده و زمان زیادی را صرف انجام این کار کردهاید امتیازهایی را در نظر بگیرید تا تمامی بازدیدکنندگان سایت نتوانند به آنها دسترسی پیدا کنند. در این مقاله نحوه محدود کردن دسترسی به سایت وردپرس را بررسی میکنیم.
اگر شما قصد داشته باشید که محتوایی را که در وبسایت خود تولید میکنید در اختیار همه کاربران قرار نگیرد روشهای مختلفی وجود دارد و شما در هنگام راهاندازی سایت خود با سیستم پرقدرت متنباز وردپرس میتوانید بهراحتی دسترسی به محتوای سایت خود را محدود کنید.
بهعنوانمثال برخی اوقات این دسترسی تنها با عضویت در سایت امکانپذیر است و بهاینترتیب میتوانید کاربران را تشویق کنید که در وبسایت شما ابتدا عضو شوند تا بتوانند به این محتوا دسترسی پیدا کنند. بسیاری از وبسایتهای حرفهای برای اینکه بتوانند کاربرانی که در سایت آنها عضو شدهاند را راضی نگه دارند و تجربه کاربری خوبی را برای آنها رقم بزنند از این روش استفاده میکنند.
درواقع شما بهعنوان مدیر سایت اعلام میکنید که بین کاربران عضو و غیرعضو تفاوتی قرار دادهاید و برای آن دسته از کاربرانی که در سایت شما عضو میشوند مزایایی را در نظر گرفتهاید. در وردپرس اگر شما بخواهید این کار را انجام دهید روشهای مختلفی وجود دارد و شما میتوانید توسط کد نویسی یا استفاده از پلاگینها این محدودیت را به وجود بیاورید.
در این آموزش ما قصد داریم نحوه انجام دادن این کار را بدون آشنایی با کد نویسی و تنها توسط یک افزونه وردپرسی به شما آموزش بدهیم که برای کاربران به متدی بسیار مفید و کاربردی است. پس با ما همراه باشید تا نحوه انجام این کار را یاد بگیرید.
آنچه در این مقاله میخوانید
معرفی افزونه Restricted Site Access
تابهحال با افزونههای بسیاری جهت محدود کردن دسترسی به سایت برای کاربران غیر عضو آشنا شدهاید. امروز قصد داریم یک افزونه ساده و سفارشی را به شما عزیزان معرفی کنیم. این پلاگین Restricted Site Access نام دارد و میتواند در این زمینه به شما کمک زیادی کند.
این افزونه در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است و شما میتوانید از آن بهصورت کاملاً رایگان در وبسایت خود استفاده کنید. همچنین دارای رابط کاربری سادهای است و شما با چند کلیک و تنها در چند دقیقه میتوانید آن را در سایت خود راهاندازی کنید. به همین دلیل است که بین مدیران وردپرسی از محبوبیت بالایی برخوردار است و تاکنون توانسته است که در بیشتر از 20 هزار سایت وردپرسی نصب فعال داشته باشد.
کار با افزونه خیلی آسان است و پیکربندی تنظیمات پیچیدهای ندارد. شما میتوانید این محدودیت را به شیوههای مختلف در سایت اعمال کنید. این پلاگین با وجود رایگان بودن میتواند مانند یک افزونه حرفهای امکانات خوبی را در این زمینه در اختیار شما قرار دهد. توسط این افزونه شما میتوانید یک پیام ایجاد کرده و بهاینترتیب کاربران را ترغیب به عضویت در سایت خود کنید.
نحوه کار با افزونه Restricted Site Access
در ابتدا افزونه را باید در سایت خود نصب کنید. برای این کار در پیشخوان سایت خود به مسیر افزونهها > افزودن بروید و این پلاگین را از مخزن دریافت کرده و روی سایت خود آن را نصب و فعال کنید. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید راهنمای ما در مورد نصب افزونه در وردپرس را مشاهده کنید.
بعدازاینکه این پلاگین را روی سایتتان نصب کردید مشاهده میکنید که قسمت جدیدی به پنل مدیریت ودرپرس شما اضافه نمیشود و این افزونه تنظیمات خاصی به پیشخوان شما جهت پیکربندی اضافه نخواهد کرد. کار کردن با این پلاگین و راهاندازی آن خیلی راحت است. شما باید وارد بخش تنظیمات > خواندن شوید و خواهید دید چند گزینه جدید به این بخش اضافهشده است که تکتک گزینهها را موردبررسی قرار میدهیم.
تنظیمات افزونه
همانطور که توضیح داده شد تنها کافی است وارد بخش پیشخوان وردپرس > تنظیمات > خواندن شوید و گزینههای اضافهشده به این بخش را بررسی و تیک آنها را بزنید. به همین راحتی شما دسترسی به کل سایت و یا بخشی از سایت را برای کاربران محدود میکنید. ابتدا باید تیک گزینه Restrict Site Access to Visitors who are Logged in or Allowed by IP Address را در حالت فعال قرار دهید.
سپس در بخش Handle Restricted Visitors میتوانید چهار گزینه زیر را در صورت لزوم فعال کنید.
Send Them to the wordpress Login Screen: با فعال کردن این گزینه کاربران غیر عضو به صفحه ورود وردپرس شما منتقل میشوند.
Redirect Them to a Specified web Address: با فعال کردن این گزینه کاربران غیر عضو به صفحه موردنظری که شما میخواهید منتقل میشوند.
Show Them a Simple Message: با فعال کردن این گزینه یک پیام ساده به کاربران خود نمایش دهید.
Show Them a Page: با فعال کردن این گزینه یکی از صفحههای سایت خود را به افراد غیر عضو نمایش دهید.
همچنین شما در بخش Unrestricted IP Addresses میتوانید IP آدرس اشخاصی که قصد دارید محدود نشاند را در اینجا قرار دهید. درنهایت نیز روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید تا تغییرات شما اعمال شود.
امیدواریم که این مقاله در این زمینه به شما کمک کرده باشد. موفق و پیروز باشید. 🙂
سلام وقتتون بخیر
من وقتی روی حالت قرار میدم Restrict site access to visitors who are logged in or allowed by IP address
از طرف رنک مث هشدار سایت شما روی No Index تنظیم شده است و در موتورهای جستجو ظاهر نمی شود. می توانید نمایان بودن موتور جستجو را اینجا تغییر دهید
در واقع تیک بررسی موتورای جستجوی گوگل برداشته میشه
لطفا راهنمایی می کنید
سلام طبیعیه نباید روی این حالت قرار بدید سایت رو چون گوگل دیگه دسترسی نداره