انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست
- مقالات آموزشی
- بروزرسانیشده در

اغلب افراد از سایت خود یک کپی روی سرور محلی برای تست افزونه و قالب و یا انجام آزمایشات ایجاد میکنند. این کار به شما اجازه نصب کردن قالب با تمام محتوا را میدهدد و شما میتونید تمام ویژگیهای سایتتون را بدون نگرانی از نابود شدن سایت تست کنید. اما اگر سایت خود را روی هاست اصلی راهاندازی کردهاید و برای تست سایت میخواهید آن را به لوکال هاست تبدیل کنید. باید نحوه انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست را یاد بگیرید.
بنابراین تعداد زیادی از کاربران سایت خودشون را روی سرور محلی برای تمرین وردپرس و مهارتهای برنامهنویسی با دادههای سایت واقعی کپی میکنند. اما برخی از کاربران میهن وردپرس با نحوه انجام این کار آشنا نبودند و سؤالاتی را در مورد نحوه انجام این کار از ما میپرسیدند. به همین دلیل در این مقاله ما برای شما دوستان عزیز نحوه انتقال سایت وردپرس بر روی سرور محلی را آموزش میدهیم.
این کار هنگام تست موارد مختلف کمک زیادی میکند و شما میتوانید کاملاً متوجه تغییرات شوید. در نظر داشته باشید که حتی اگر بتوانید تمام تست را با محتوای ساختگی در وردپرس انجام دهید؛ دادههای سایت واقعی به شما یک نمایش تصویری بهتر از چگونگی نمایش این تغییرات در سایت را میدهدند. همچنین اگر شما این تستها را روی سایت خودتان انجام دهید، درصورتیکه مشکلی پیش بیاید ممکن است دیگر قابل جبران نباشد.
آنچه در این مقاله میخوانید
انتقال وردپرس از هاست به لوکال هاست
در مقدمه این مقاله برای شما از دلایل انتقال سایت وردپرس به لوکال هاست توضیحاتی را دادیم و حتماً تا اینجا متوجه شدید که چرا باید این کار را انجام دهید. درواقع این کار بهنوعی کار تکمیلی هست که به شما کمک میکند که بهتر عملکرد افزونهها، قالبها و… را مشاهده کنید و پس از دیدن این عملکرد با خیال راحت از اونها در سایت اصلی خودتان استفاده کنید.
ما این کار را با استفاده از دو روش انجام داده و در اختیار شما کاربران میهن وردپرسی قراردادیم. روش اول استفاده از افزونه هست که ما افزونه Duplicator را برای انجام این کار مناسب دیدیم. در روش دوم نیز میتوانید این کار را بهصورت دستی انجام دهید که خب در این روش نیاز هست که با کد نویسی آشنا باشید.
بنابراین اگر تصمیم گرفتید که این کار را انجام دهید یکی از این روشها را انتخاب و این کار را طبق آموزش زیر شروع کنید.
مهم: اگر شما در حال انتقال سایت به یک دامنه جدید یا هاست جدید خودتان هستید توصیه میکنیم ابتدا از وب سایت خود پشتیبان بگیرید. میتوانید توسط Updrafts Plus پشتیبان بگیرید یا بصورت دستی این کار را انجام دهید.
مهاجرت به لوکال هاست توسط افزونه
در این روش ابتدا باید افزونه Duplicator را روی سایت زنده نصب کنید. این پلاگین را میتوانید بهصورت رایگان نصب کنید. این افزونه به شما اجازه ایجاد بستههای تکراری از سایت وردپرس را میدهدد. همچنین میتونه سایت شما را روی محل جدید منتقل کند و بهعنوان افزونه پشتیبان گیر نیز استفاده میشود. بنابراین با استفاده از این پلاگین قدرتمند میتوانید از قابلیتهای فراوان آن بهرهمند شوید.
پس از فعالسازی افزونه آیتم Duplicator در نوار مدیریت وردپرس شما ایجاد میشود و با کلیک روی آن به صفحه بستهبندی افزونه و یا همان “Packages” خواهید رفت.

شما برای ایجاد بسته جدید باید روی گزینه Create New Package کلیک کنید. Duplicator با ایجاد یک بسته از سایت وردپرس شروع میکند که ممکن است بسته به تعداد دادههای روی سایت مدتی طول بکشد.

پس از اتمام صفحهای همانند تصویر زیر برای شما نمایش دادهشده و بسته ایجادشده جدید را نشان میدهدد. شما باید روی گزینه Build کلیک کنید. دقت کنید که اگر این گزینه فعال نبود تیک گزینه قرمزرنگ را بزنید.

بعدازاینکه روی این گزینه کلیک کنید بسته شما بهطور کامل ساخته میشود و در انتها صفحهای مانند زیر برای شما نمایش داده میشود که شما میتوانید دو گزینه Archive و Intaller را مشاهده کنید.

درواقع Archive شامل پکیج اصلی و Intaller شامل نصب کننده است. شما باید هر دو اینها را در پوشه Public_html خودتان بارگذاری و سپس در سایت خودتان نصب نمایید.
ساخت پایگاه داده
سایت سرور محلی شما به پایگاه داده جدید نیاز دارد. پس باید یک پایگاه داده روی سرور محلی توسط phpMyAdmin ایجاد کنید. پس از ایجاد پایگاه داده باید بسته را کپی کرده و فایل را روی فولدرهای خالی در دایرکتوری وب سرور محلی نصب کنید.
برای اجرای اسکریپت نصبشده باید فایل نصبی در مرورگر وب را بازکنید. برای مثال اگر هر دو فایل را در /Test-site/ کپی کردید پس در مرورگر توسط Http://Localhost/test-site/install.php به اونها دسترسی پیدا میکنید. اکنون نسخه اسکریپت نصبشده را به این شکل خواهید دید:
در این صفحه نیاز است اطلاعات پایگاه داده سرور محلی را فراهم کنید. میزبان معمولاً Localhost میباشد. در نظر داشته باشید که اگر برای MySQL در سایت کاربر جدید ایجاد نکردهاید پس نام کاربری شما ریشه میشود.
اگر از رمز عبور برای کاربران ریشه استفاده میکنید پس رمز را وارد کرده در غیر این صورت آن را خالی بگذارید. در پایان باید نام پایگاه داده را وارد کنید. اکنون نصاب پایگاه داده و فایل وردپرس از بسته پستی و واردات آنها را استخراج میکند.
در اینجا طبق اندازه بسته زمان مصرف میشود. هنگامیکه نصاب فایلها را استخراج میکند و پایگاه داده را وارد میکند، شما را به صفحه آپدیت تغییر مسیر میدهدد.
در صفحه آپدیت شما نیاز به فراهم کردن آدرس سایت زنده و آدرس سایت روی سرور محلی دارید. این افزونه بهصورت خودکار این مقادیر را تشخیص میدهدد. از درستی آن اطمینان حاصل کنید و سپس روی گزینه Update کلیک کنید. اکنون افزونه Duplicator، آدرس را در پایگاه داده آپدیت میکند.
شما یک انتقال موفق از سایت روی سرور محلی دارید. شما همچنین نیاز به آپدیت لینک پیوند روی سایت سرور محلی دارید و فایل بسته و نصب را پاککنید.
انتقال سایت از هاست به لوکال بدون افزونه
در صورت کار نکردن افزونه برای شما میتوانید سایت را بهصورت دستی روی سرور محلی انتقال دهید. در ابتدا نیاز دارید از وبسایت بهصورت دستی پشتیبان گیری کنید. توصیه میکنیم با استفاده از phpMyAdmin پایگاه داده وردپرس را استخراجکنید.
برای استخراج پایگاه داده سایت زنده وردپرس باید به داشبورد CPanel وارد شوید و روی phpMyAdmin کلیک کنید و سپس در این بخش باید پایگاه دادهای که میخواهید استخراجکنید را انتخاب کنید و روی تب Export کلیک کنید.
اکنون phpMyAdmin از شما میخواهد یکی از روشهای استخراج سفارشی یا سریع را انتخاب کنید. توصیه میکنیم روش سفارشی انتخاب کنید و فایلهای فشرده را بهعنوان روش فشردهسازی انتخاب کنید.
گاهی افزونههای وردپرس میتونند جدول خودشون را در پایگاه داده وردپرس ایجاد کنند و اگر از آن افزونه استفاده نکنید پس روش سفارشی به شما اجازه استخراج جدولها را میدهدد. از بقیه گزینهها گذشته و برای دانلود پشتیبان پایگاه داده در فرمت فشرده روی Go کلیک کنید.
ایجاد پایگاه داده
پس از دانلود پشتیبان پایگاه داده، گام بعدی دانلود فایل وردپرس میباشد. برای انجام این کار نیاز است توسط FTP Client به سایت وردپرس متصل شوید؛ سپس تمام فایلهای وردپرس را دانلود کرده و در فولدری در کامپیوتر قرار دهید. دقت داشته باشید که دانلود تمامی فایلها بسته به مقدار دادهها در وبسایت زمان صرف میکند.
پس از دانلود تمامی فایلهای وردپرس اونها را در فایلی در سرور محلی جاییکه باید وردپرس را نصب کنید کپی کنید. در سرور محلی نیاز دارید برای سایت وردپرس پایگاه داده ایجاد کنید. برای انجام این کار در مرورگر صفحه Http://Localhost/phpmyadmin/ را بازکنید و پایگاه داده جدید ایجاد کنید.
پس از ایجاد پایگاه داده روی تب Import کلیک کنید و در صفحه بعد برای انتخاب پایگاه داده استخراج فایل که بهزودی دانلود میکنید روی Choose File کلیک کنید. سپس باید روی گزینه Go کلیک کنید. اکنون پیام موفقیت ورود پایگاه داده را مشاهده میکنید.
آپدیت آدرس در پایگاه داده وردپرس
اکنونکه تمام پایگاه دادهها نصبشدهاند؛ شما نیاز دارید آدرس را در پایگاه داده وردپرس آپدیت کنید. شما میتونید این کار را با اجرای SQL در phpMyAdmin انجام دهید. این نکته را به یاد داشته باشید که باید اطمینان حاصل کنید که پایگاه داده سایت محلی را انتخاب کردید و سپس روی SQL کلیک کنید.
در صفحه phpMyAdmin’s SQL کد زیر را کپی کرده و اطمینان حاصل کنید که Example.com را با آدرس سایت جایگزین کردید.
UPDATE wp_options SET option_value = replace(option_value, 'http://www.example.com', 'http://localhost/test-site') WHERE option_name = 'home' OR option_name = 'siteurl'; UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, 'http://www.example.com', 'http://localhost/test-site'); UPDATE wp_postmeta SET meta_value = replace(meta_value,'http://www.example.com','http://localhost/test-site');
این کوئری منابع را به آدرس سایت زنده از پایگاه داده جایگزین میکند و با آدرس Localhost جایگزین میکند. گام نهایی آپدیت کردن سایت محلی فایل wp-config.php میباشد. شما نیاز دارید که به فولدری که وردپرس روی سرور محلی نصبکرده بروید و فایل wp-config.php را در ویرایشگر متن بازکنید.
در اینجا نام پایگاه داده را با پایگاه دادهای که در phpMyAdmin روی میزبان محلی ایجاد کردید جایگزین کنید و نام کاربری خودتان را با نام کاربری Mysql محلی جایگزین کنید.
اگر برای کاربر MySQL در میزبان محلی رمز عبور ایجاد کردید سپس رمز عبور را وارد کنید. در غیر این صورت آن را خالی بگذارید و سپس تغییرات را ذخیره کنید.
/** The name of the database for WordPress */
define('DB_NAME', 'database_name_here');
/** MySQL database username */
define('DB_USER', 'username_here');
/** MySQL database password */
define('DB_PASSWORD', 'password_here');
اکنون سایت زنده روی سرور محلی کپی شده و شما برای تست درایو آماده هستید. موفق باشید.
راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام میهن وردپرس عضو شوید.
با سلام و احترام. بنده در حال انتقال وب سایتم از هاست آنلاین به لوکال هاست «ومپ» هستم. مراحل کار رو طبق آموزش های شما پیش بردم. الان که میخوام سایت رو به صورت آفلاین و با مرورگر باز کنم این پیغام رو میده. در ضمن یکی از دوموهای فروشگاهی قالب آسترا پرو را درون ریزی کرده ام. لطفا راهنمایی فرمائید. سپاس
PHP script ‘C:\wamp64\www\vidioz\wp-content\plugins\elementor-pro\abzarwp\abzarwp.php’ is protected by SourceGuardian and requires a SourceGuardian loader ‘ixed.7.3ts.win’ to be installed.
سلام باید source guardian روی php نصب باشه. روی هاست اصلی تست کنید و از هاست بخواید این ماژول رو نصب کنند.
سلام من سایت وردپرسی رو از روی هاست آوردم پایین و روی لوکال میخوام بیارم بالا روی لوکالم تمام این کارهایی که گفتینو انجام دادم اما توی قسمت url میره روی این آدرس http://localhost/local_test/wp-admin/install.php و میره روی صفحه اینستال میشه راهنمایی کنید لطفا خیلی ممنون
با سلام
https://mihanwp.com/duplicator-security-bug/
این آموزش رو مشاهده بفرمایید
سلام روزخوش
من مراحل انتقال انجام دادم. البته من می خوام از هاست اصلی به لوکال بیارم. ولی وقتی ادرس سایت وارد می کنم (localhost/test) با خطای زیر مواجع میشم! دلیلش چیه؟
Site error: the ionCube PHP Loader needs to be installed. This is a widely used PHP extension for running ionCube protected PHP code, website security and malware blocking. Please visit get-loader.ioncube.com for install assistance.
سلام
باید ماژول ionCube PHP Loader رو روی لوکال هاست نصب کنید
سلام
چه طور میشه فقط دستهبندیها را export کرد؟
باید از افزونههای exporter وردپرس استفاده کنید.
سلام، من از طریق ftp فایلامو کپی کردم درون یه فایل(مهمه که مکان ذخیره سازی فایلم جای خاصی باشه یا هرجا شد مشکلی نداره؟)، حالا که بهم میگه choose fileمن باید چه پوشه ایی رو لود کنم؟ باید فایلا زیپ بشن یا نه؟
سلام باید توی لوکال هاست در یک پوشه درون htdocs قرارش بدید.
با سلام
در هنگام تغییر آدرس ها در phpmyadmin هی پیام میده :
#1146 – Table ‘neydbl.wp_posts’ doesn’t exist
چندین بار دوباره از هاست بک آپ گرفتم ولی مشکل حل نشده.میتونید راهنمایی بفرمایید؟
با درود. لطفا یک بار دیگر از بخش به روزرسانی های پیشخوان وردپرس سایت خود, روی دکمه ی راه اندازی مجدد وردپرس کلیک کنید.
برای منم این ارور رو میده، به اون قسمتی که گفتین مراجعه کردم ولی دکمه ی راه اندازی مجدد وردپرس وجود نداشت؟
با سلام و احترام
یک مرتبه از طریق هاست وردپرس را آپدیت دستی کنید
با هزارتا ارور مواجه شدیم !!
چه ارورهایی دریافت میکنید؟
ببخشید یک سوال که هرچی تو نت گشتم نبود
ما تو لوکال افزونه زیادی نصب و حذف میکنیم و دیتابیس سنگین میشه حالا همین دیتابیس رو ببریم رو هاست اصلی خیلی سنگینه چیکار کنیم راهی نیست ؟؟ اصلا سنگین میشه یا نه؟
درود بله سنگین خواهد شد. برخی افزونهها بعد از حذف اطلاعات را حذف نمیکنند و بهتر هست سایت رو از ابتدا طبق اصول لوکال هاست روی هاست اصلی راه اندازی کنید.
یعنی سایت رو از صفر روی هاست اصلی نصب کنیم ؟
اره بهترین کار هست البته اگر خیلی سنگین شده دیتابیس
سلام و سپاس. بعد از اتمام نصب و اجرای لوکال هاست این صفحه باز میشه، راهنمایی میفرمایید؟
/* CSS paths which need to be absolute =============================================================================================================================== */ @font-face { font-family: ‘Material Icons’; font-style: normal; font-weight: 400; src: url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/material-icons.woff2”) format(‘woff2’), url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/material-icons.woff”) format(‘woff’); } .material-icons { font-family: ‘Material Icons’; font-weight: normal; font-style: normal; letter-spacing: normal; text-transform: none; display: inline-block; white-space: nowrap; word-wrap: normal; direction: ltr; font-feature-settings: ‘liga’; -moz-osx-font-smoothing: grayscale; -webkit-font-smoothing: antialiased; } @font-face { font-family: ‘Font Awesome 5 Brands’; font-style: normal; font-weight: normal; src: url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/fa-brands-400.woff2”) format(“woff2”), url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/fa-brands-400.woff”) format(“woff”); } .fab { font-family: ‘Font Awesome 5 Brands’; } @font-face { font-family: ‘fontawesome’; font-style: normal; font-weight: 400; src: url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/fa-regular-400.woff2”) format(“woff2”), url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/fa-regular-400.woff”) format(“woff”); } .far { font-family: ‘fontawesome’; font-weight: 400; } @font-face { font-family: ‘fontawesome’; font-style: normal; font-weight: 900; src: url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/fa-solid-900.woff2”) format(“woff2”), url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/fa-solid-900.woff”) format(“woff”); } .fa, .fas { font-family: ‘fontawesome’; font-weight: 900; } .style_phone6-1 > div { background-image: url(http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/framework/img/phone-6-black-real.png); } .style_phone6-2 > div { background-image: url(http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/framework/img/phone-6-white-real.png); } .style_phone6-3 > div { background-image: url(http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/framework/img/phone-6-black-flat.png); } .style_phone6-4 > div { background-image: url(http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/framework/img/phone-6-white-flat.png); } /* Typography =============================================================================================================================== */ html, .l-header .widget { font-family:”IRANSans”, sans-serif;font-weight: 400; font-size:
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function us_get_posts_titles_for() in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\config\theme-options.php:23 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\functions\helpers.php(222): require() #1 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\vendor\usof\usof.php(91): us_config(‘theme-options’) #2 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\vendor\usof\usof.php(37): usof_defaults(‘body_fontsize’) #3 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\functions\helpers.php(142): usof_get_option(‘body_fontsize’, NULL) #4 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\config\theme-options.css.php(116): us_get_option(‘body_fontsize’) #5 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\functions\helpers.php(111): include(‘C:\\xampp\\htdocs…’) #6 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\functions\helpers.php(128): us_load_template(‘config/theme-op…’, Array) #7 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\functions\theme-options in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\config\theme-options.php on line 23
با عرض درود و احترام خدمت شما کاربر گرامی
متاسفانه همانطور که در بخش قوانین سایت ذکر شده لوکال هاست دارای منابع کمی برای اجرای قالبهای حرفهای هست. شما باید از هاست اصلی استفاده کنید.
https://mihanwp.com/buy-terms/
۲-۱۱: برخی قالبها یا افزونههای حرفهای نیاز به منابع مورد نیاز برای اجرا نیاز دارند و امکان نصب آنها در لوکالهاست نیست.
سلام و سپاس. بعد از اتمام نصب و اجرای لوکال هاست این صفحه باز میشه، راهنمایی میفرمایید؟
/* CSS paths which need to be absolute =============================================================================================================================== */ @font-face { font-family: ‘Material Icons’; font-style: normal; font-weight: 400; src: url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/material-icons.woff2”) format(‘woff2’), url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/material-icons.woff”) format(‘woff’); } .material-icons { font-family: ‘Material Icons’; font-weight: normal; font-style: normal; letter-spacing: normal; text-transform: none; display: inline-block; white-space: nowrap; word-wrap: normal; direction: ltr; font-feature-settings: ‘liga’; -moz-osx-font-smoothing: grayscale; -webkit-font-smoothing: antialiased; } @font-face { font-family: ‘Font Awesome 5 Brands’; font-style: normal; font-weight: normal; src: url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/fa-brands-400.woff2”) format(“woff2”), url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/fa-brands-400.woff”) format(“woff”); } .fab { font-family: ‘Font Awesome 5 Brands’; } @font-face { font-family: ‘fontawesome’; font-style: normal; font-weight: 400; src: url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/fa-regular-400.woff2”) format(“woff2”), url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/fa-regular-400.woff”) format(“woff”); } .far { font-family: ‘fontawesome’; font-weight: 400; } @font-face { font-family: ‘fontawesome’; font-style: normal; font-weight: 900; src: url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/fa-solid-900.woff2”) format(“woff2”), url(“http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/fonts/fa-solid-900.woff”) format(“woff”); } .fa, .fas { font-family: ‘fontawesome’; font-weight: 900; } .style_phone6-1 > div { background-image: url(http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/framework/img/phone-6-black-real.png); } .style_phone6-2 > div { background-image: url(http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/framework/img/phone-6-white-real.png); } .style_phone6-3 > div { background-image: url(http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/framework/img/phone-6-black-flat.png); } .style_phone6-4 > div { background-image: url(http://localhost/wp-content/themes/Zephyr/framework/img/phone-6-white-flat.png); } /* Typography =============================================================================================================================== */ html, .l-header .widget { font-family:”IRANSans”, sans-serif;font-weight: 400; font-size:
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function us_get_posts_titles_for() in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\config\theme-options.php:23 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\functions\helpers.php(222): require() #1 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\vendor\usof\usof.php(91): us_config(‘theme-options’) #2 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\vendor\usof\usof.php(37): usof_defaults(‘body_fontsize’) #3 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\functions\helpers.php(142): usof_get_option(‘body_fontsize’, NULL) #4 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\config\theme-options.css.php(116): us_get_option(‘body_fontsize’) #5 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\functions\helpers.php(111): include(‘C:\\xampp\\htdocs…’) #6 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\functions\helpers.php(128): us_load_template(‘config/theme-op…’, Array) #7 C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\functions\theme-options in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\Zephyr\framework\config\theme-options.php on line 23
سلام پشتیبانی مختص خریداران محصول هست. خریدی با ایمیل شما پیدا نشد.
سلام، ایمیلی که خرید محصول انجام شد را ارسال کردم، منتظر پشتیبانی شما عزیز گرامی هستم. سپاس
بسیار نامفهوم بود این آموزش .
مرسی درست شد. یه سوال؟ روی لوکال میشه چند تا سایت رو انتقال داد؟
هر تعداد که بخواید
سلام وقت بخیر. استاد من وقتی برنامه duplicator رو روی لوکال اجرا میکنم برای نصب بسته نصبی بهم خطا میده و به دیتابیس وصل نمیشه. علت چیه؟ باید چکار کنم؟ فکر کنم میگه ورژن mysql شما پائینه و ورژن جدید وردپرس رو ریلیس نمیکنه و باید ارتقا بدید. راه حل چیه؟
درود.
باید نسخه Mysql برنامه لوکال سروری که در حال استفاده هستید را ارتقا دهید.
در گوگل جستجو کنید مثلا : “Upgrade Mysql Xampp”
برنامه ای که استفاده میکنم mamp هست روی مک. وقتی خود mamp pro رو آپدیت میکنم یا ورژن php اون رو میبرم بالا مگه نباید اتومات ورژن mysql بره بالا؟ ولی نمیره
با سلام و احترام
شما شروع کار طراحی را روی هاست اصلی توصیه می کنید یا ساخت بخش مهمی از کار روی لوکال هاست و سپس انتقال به هاست اصلی را؟…برخی معتقدند انتقال با عملکرد برخی افزونه ها ئ قالبها تداخل داره…می گویند درگاه بانکی هم روی لوکال قابلیت فعال سازی ندارد!
پس چه محیطی را برای تست پیشنهاد می کنید قبل از اینکه طراحی و محتوها نهائی شود؟ افزونه هائی از قبیل maitenance و داپلیکیتور در این خصوص چه کمکی می توانند بکنند؟
دوستی می گفت یک ساب دومین برای تست روی هاست اصلی ایجاد کنید. نظر شما چیست؟
درود.
ببینید اگر بخواهید بر روی هاست کار کنید باید افزونه های Maintenance را فعال کنید تا کاربران تصویر و متن : وب سایت در حال طراحی می باشد را مشاهده کنند و پس از اتمام کار سایت را فعال کنید.
پیشنهاد من کار بر روی هاست هستش.
سلام
ببخشید شما از کدام روش استفاده میکنید
درود.
استفاده از افزونه پیشنهاد می شه.
سلام و عرض ادب خدمت شما
بنده بعد از تغییر کل آدرسها به مشکلی بر نمیخورم ولی به محض تغییر چند آدرس در قسمت wp_options که در tie_options قرار گرفته یعنی آدرس لوکال رو به آدرس سایته اصلیم در این قسمت تغییر میدم کلاً سایت بهم میریزه مشکل چی هستش قربان
با تشکر
درود.
بنا به آموزش، از Duplicator استفاده کنید تا چنین مشکلاتی پیش نیاید.
با سلام و احترامسایت که میخواهم وارد لوکال هاست قرار بدم SSl دارددر اینصورت به مشکل پیش نمیادممنون
سلام خیر مشکلی نیست