جلسه ۹: نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

4.5 / 5. تعداد رای: 260

آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

قصد داریم در این سری از آموزش نصب وردپرس شما را با نصب وردپرس روی کنترل پنل‌های هاستینگ مختلف آشنا کنیم. دومین کنترل پنل پراستفاده در ایران، دایرکت ادمین می‌باشد. به همین دلیل قصد داریم نصب وردپرس روی دایرکت ادمین را به شما توضیح دهیم. پس با ما تا پایان این مقاله همراه باشید.

حتماً شما نیز تاکنون نام این پنل را شنیده‌اید. درواقع پس از نصب وردپرس شما برای میزبانی وب خود به یک‌ هاست و سرور نیاز دارید. شما می‌توانید در سایت خود از دو کنترل پنل سی پنل و یا دایرکت ادمین استفاده کنید. در این مقاله به بررسی کنترل پنل دایرکت ادمین می‌پردازیم. نصب وردپرس روی دایرکت ادمین بسیار ساده است. اگر شما تا پایان این مقاله را مطالعه کنید؛ می‌توانید به‌راحتی از تمامی مراحل آن عبور کرده و این کار را انجام دهید.

این نکته را در نظر داشته باشید که شما امکان این را دارید که قبل از خرید این پنل دمو آن را دیده و سپس این پنل را خریداری کنید.

دایرکت ادمین چیست؟

directadmin logo
دایرکت ادمین

دایرکت ادمین یکی از کنترل پنل‌های محبوب مدیریت هاستینگ می‌باشد؛ که برخی از سرویس‌دهندگان هاستینگ از آن استفاده می‌کنند. می‌توان گفت بعد از سی پنل، دایرکت ادمین محبوب‌ترین و کامل‌ترین سیستم مدیریت هاستینگ در دنیا است. ازآنجاکه شرکت سازنده سی پنل ایران را تحریم کرده و اجازه نصب سی پنل روی هاست‌های ایرانی را نمی‌دهد؛ هاستینگ‌های ایرانی از دایرکت ادمین برای مدیریت اکانت‌های خود استفاده می‌کنند.

توسط دایرکت ادمین شما امکان این را دارید که وب‌سایت خود را بر روی هاست و سرور خود به‌راحتی کنترل نمایید. زمانی که سی پنل در تحریم است بهترین گزینه برای استفاده شما دایرکت ادمین می‌باشد. در نظر داشته باشید که برای استفاده از آن شما باید حتماً از سرور لینوکسی استفاده نمایید. دایرکت ادمین یک فضای ساده دارد که شما می‌توانید خیلی ساده با آن کارکنید.

شما می‌توانید اشتراک‌های مختلف دایرکت ادمین را برای خود خریداری کنید. این اشتراک‌ها شامل لایسنس‌های ماهانه، سه ماهه، سالانه می‌باشند. اما یک نوع دیگر لاینس دائمی نیز وجود دارد که شما با پرداخت هزینه آن به‌صورت دائمی می‌توانید از این پنل و پشتیبانی آن بهره‌مند شوید. پس‌ازاینکه شما دایرکت ادمین را خریداری کنید می‌توانید در صورت بروز مشکل با پشتیبانی آن ارتباط برقرار کرده و مشکل خود را حل کنید. این پشتیبانی به‌صورت کاملاً رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

دانلود آخرین نسخه وردپرس

یکی از مهم‌ترین مواردی که شما باید آن را در نظر داشته باشید استفاده از نسخه به‌روزرسانی شده وردپرس است. بنابراین در ابتدا شما باید آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید. توجه داشته باشید که اگر شما از ورژن قدیمی این سیستم استفاده می‌کنید باید حتماً آن را آپدیت کنید.

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

با استفاده از چندین مرحله که در اینجا برای شما توضیح داده‌شده است قادر هستید نصب وردپرس روی دایرکت ادمین را انجام دهید. نصب این پنل بسیار ساده است و شما می‌توانید در یک مدت کوتاه آن را نصب نمایید. در نظر داشته باشید که شما باید قدم‌به‌قدم مراحل زیر را طی کنید.

برای شروع کار ابتدا شما باید وارد پنل مدیریت دایرکت ادمین شوید. برای ورود به پنل مدیریت دایرکت ادمین در انتهای دامنه خود عبارت 2222 را وارد کنید. به‌عنوان‌مثال:

mihanwp.com:2222

بعد از واردکردن پورت 2222 به انتهای آدرس سایتتان از شما یوزر و پسورد ورود به هاست درخواست می‌شود؛ که شما باید این اطلاعات را از هاستینگ خود بگیرید. پس‌ازاینکه شما این اطلاعات را وارد کردید می‌توانید به کنترل پنل دایرکت ادمین خود وارد شوید.

صفحه ورود دایرکت ادمین
صفحه ورود دایرکت ادمین

آپلود وردپرس در دایرکت ادمین

حالا وقت آپلود وردپرس روی هاست شماست. بعد از وارد شدن به پنل مدیریت دایرکت ادمین باید برای آپلود وردپرس به قسمت File Manager وارد شوید. جهت انجام این کار از منوی System info & Files روی File Manager کلیک کنید.

فایل منیجر دایرکت ادمین
فایل منیجر دایرکت ادمین

حالا وارد پوشه public_html شوید. این پوشه، مسیر اصلی سایت شما برای آپلود وردپرس و فایل‌ها هست.

پوشه اصلی سایت در دایرکت ادمین
پوشه اصلی سایت در دایرکت ادمین

سپس تمام فایل‌ها را انتخاب و با راست کلیک و انتخاب گزینه Remove، تمام این فایل‌ها را حذف کنید.

در نهایت روی Upload کلیک و فایل وردپرس را آپلود کنید.

آپلود وردپرس در دایرکت ادمین
آپلود وردپرس در دایرکت ادمین

بعد از آپلود وردپرس، روی فایل وردپرس راست کلیک و گزینه Extract را انتخاب کنید. حالا وارد پوشه WordPress شده و تمام فایل‌های داخل این پوشه را با راست کلیک و انتخاب گزینه Copy/Move to… به پوشه قبلی یعنی public_html منتقل کنید.

اگر از نسخه قدیمی دایرکت ادمین استفاده می‌کنید

در مرحله بعد وارد پوشه public_html شوید. public_html پوشه اصلی‌ هاست شما می‌باشد؛ که فایل‌های روت سایت شما در اینجا قرار می‌گیرد. حتماً به این نکته توجه داشته باشید که اگر شما فایلی در اینجا انتخاب کرده و در صفحه اصلی سایت خود قرار دهید با شرط اینکه این فایل اجازه دسترسی عموم داشته باشد؛ می‌تواند در دسترس عموم قرار گیرد.

public_html در نسخه قدیمی دایرکت ادمین
public_html در نسخه قدیمی دایرکت ادمین

پس از آن شما برای آپلود فایل‌های خود در دایرکت ادمین باید روی گزینه Upload Files to Current Directory کلیک کنید. شما امکان این را دارید وردپرس را از این قسمت آپلود کنید. برای دانلود وردپرس اینجا کلیک کنید.

آپلود وردپرس در نسخه قدیمی دایرکت ادمین
آپلود وردپرس در نسخه قدیمی دایرکت ادمین

سپس شما باید گزینه Choose File را انتخاب نمایید. به‌این‌ترتیب فایل انتخابی خود را از سیستم خود انتخاب کرده و آپلود کنید. بعد از آپلود فایل به قسمت public_html بازگشته و جلوی فایل zip وردپرس روی Extract کلیک کنید؛ به‌این‌ترتیب فایل از حالت فشرده خارج می‌شود.

اکنون زمان شروع نصب وردپرس روی سایت شما است! در این مرحله شما باید آخرین نسخه وردپرس که دریافت کرده‌اید را آپلود نمایید. سپس به پنل دایرکت ادمین بازگردید.

اکسترکت کردن فایل وردپرس
اکسترکت کردن فایل وردپرس

اکنون زمان شروع نصب وردپرس روی سایت شما است!

ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین

برای انجام این کار در قدم اول بعدازاینکه به پنل مدیریت دایرکت ادمین بازگشتید؛ روی MySQL Management کلیک کنید تا وارد مدیریت پایگاه داده شوید.

مدیریت دیتابیس در دایرکت ادمین
مدیریت دیتابیس در دایرکت ادمین

اگر از نسخه قدیمی دایرکت ادمین استفاده می‌کنید این منو اینجاست:

مدیریت دیتابیس در نسخه قدیمی دایرکت ادمین
مدیریت دیتابیس در نسخه قدیمی دایرکت ادمین

در ادامه بعد از ورود به مدیریت دیتابیس روی Create New Database برای ساخت دیتابیس جدید کلیک کنید.

ساخت دیتابیس در نسخه جدید دایرکت ادمین
ساخت دیتابیس در نسخه جدید دایرکت ادمین

اگر از نسخه قدیمی دایرکت ادمین استفاده می‌کنید این گزینه اینجاست:

ساخت دیتابیس در نسخه قدیمی دایرکت ادمین
ساخت دیتابیس در نسخه قدیمی دایرکت ادمین

به‌این‌ترتیب فرم ساخت دیتابیس جدید برای شما نمایش داده می‌شود. اکنون می‌توانید فرم را به شکل زیر تکمیل کنید.

Database Name: نام دیتابیس

Database Username: نام کاربری دیتابیس

Username Password: رمز عبور دیتابیس

Confirm Password: تاییدیه رمز عبور دیتابیس

همچنین با کلیک روی Random Password شما قادر هستید پسوردهای تصادفی و امن برای خود ایجاد کنید.

و درنهایت برای ساخت دیتابیس روی Create کلیک کنید.

شروع نصب ۵ دقیقه‌ای وردپرس

اکنون دیتابیس شما ساخته‌شده است و شما تنها کافی است آدرس سایتتان را بازکنید. ابتدا زبان نصب کننده را انتخاب و روی ادامه کلیک کنید.

انتخاب زبان وردپرس
انتخاب زبان وردپرس

با باز کردن سایت نصب کننده وردپرس اجرا می‌شود. شما می‌توانید با کلیک روی “بزن بریم” وارد نصب کننده شوید.

بزن بریم برای نصب وردپرس
بزن بریم برای نصب وردپرس

بعد از ورود به نصب کننده وردپرس نیاز به واردکردن اطلاعات دیتابیس دارید؛ که در این مرحله باید اطلاعات دیتابیس ساخته‌شده در مرحله قبل را وارد کنید.

اطلاعات دیتابیس برای نصب وردپرس
اطلاعات دیتابیس برای نصب وردپرس

بعد از واردکردن اطلاعات دیتابیس در صورت درست بودن اطلاعات، صفحه نصب معروف 5 دقیقه‌ای برای شما اجراشده و شما می‌توانید وردپرس را راه‌اندازی کنید.

شروع نصب وردپرس
شروع نصب وردپرس

درصورتی‌که وردپرس بتواند با دیتابیس شما ارتباط برقرار کند صفحه زیر برای شما ظاهر خواهد شد. در نظر داشته باشید که این موضوع فقط در صورتی اتفاق می‌افتد که اطلاعات دیتابیس را درست و صحیح وارد کرده باشید.

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین
نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

در این مرحله شما باید روی اجرای نصب کلیک کنید؛ تا وارد فرایند معروف نصب ۵ دقیقه‌ای وردپرس شوید. خب در ادامه از شما یک سری اطلاعات درخواست می‌شود که شما باید آن‌‌‌‌‌ها را تکمیل کنید. بعد از کلیک روی راه‌اندازی وردپرس سایت وردپرسی شما آماده و قابل‌استفاده خواهد بود.

در نظر داشته باشید که شما باید برای ورود به پنل مدیریت از آدرس yoursite.ir/wp-admin استفاده کنید.

امیدواریم این آموزش به شما کمک کرده باشد تا نصب وردپرس روی دایرکت ادمین را با موفقیت انجام دهید. موفق و پیروز باشید. 🙂

آموزش کامل وردپرس

این مقاله بخشی از دوره آموزش رایگان وردپرس هست. با مشاهده این دوره رایگان، می‌توانید کار با وردپرس را به صورت کامل یاد بگیرید.

دوره رایگان آموزش وردپرس
نظر شما در این مورد چیه؟

  1. U32468 ۱۹ فروردین ۱۴۰۰

    سلام سایتم رو از cpanel به دایرکت ادمین منتقل کردم و فقط صفحه اصلی بالا میاد وارد ورپرس هم میشه ولی صفحه های دیگه سایت بالا نمیاد ارور 404 میده ممنون میشم راهنمایی کنید چطور رفع کنم

  2. U37928 ۲۷ اسفند ۱۳۹۹

    سلام من تمامی مراحل رو انجام دادم اما هنگامی که وارد سایتم میشم که وردپرس رو نصب کنم ارور میده ارور this site cant be reached علتش چیه؟

    • Reza Rad رضا راد ۲۸ اسفند ۱۳۹۹

      سلام این خطا به معنای عدم دسترسی به وبسایت هست. از هاست بخواهید بررسی کنند.

      • U36961 ۱۱ فروردین ۱۴۰۰

        سلام ممنونم بابت راهنمایی هاتون نمی دونم چرا برای من انقدر مشکل پیش میاد تو قسمت public-html نمی تونم فایل wordpress که آپلود کردم extract کنم متاسفانه نه کلید راستم این گزینه رو داره نه توی نوار ابزارم هست .

  3. U37732 ۲۵ اسفند ۱۳۹۹

    سلام خسته نباشید آیا برای انتقال سایت از لوکال هاست به هاست خریداری شده حتما باید وردپرس رو روی کنترل پنل نصب کنیم؟

  4. U36771 ۱۹ اسفند ۱۳۹۹

    سلام جناب حسینی بسیار از این ویدئو های آموزشیتون استفاده کردم >>> ضمن تشکر از زحمات شما و آرزوی موفقیت برای خودم و قانع شدن برای خریدن بسته های دیگه آموزشیتون یک سوال داشتم؟
    من میخواهم یک سایت انگلیسی رو طراحی کنم با تهیه کردن هر قالبی با توجه به اینکه ورد پرس نصب شده فارسی هست اون قالبها راست چین می شوند وخیلی چیزها چپه می شود … سوال : غیر از انگلیسی کردن ورد پرس راه دیگری هست؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۰ اسفند ۱۳۹۹

      با سلام و سپاس از شما
      خیر شما حتما باید زبان وردپرس رو روی انگلیسی قرار بدید

  5. U37467 ۱۷ اسفند ۱۳۹۹

    سلام من فایل ورد پرس رو از سایت ورد پرس دانلود کردم والان که دارم اپلود میکنم رو 100% گیر میکنه و نمیره.

    چیکار باید بکنم؟

  6. U36913 ۱۳ اسفند ۱۳۹۹

    با سلام خدمت شما ببخشید من فایل نصب وردپرس رو زیپ کردم و در پوشه پابلیک پیست و اکسترک کردم اما سایت رو که باز می کنم همون خطای 403 رو دریافت میکنم و البته نمیدونم خواهر کوچکم داخل دایرکت ادمین چه چیزی زده که پوشه پابلیک من رفته تو پوشه دمین
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    • U36913 ۱۳ اسفند ۱۳۹۹

      و تمام فایل های داخل پابلیک رو حذف کردم

      • Reza Rad رضا راد ۱۴ اسفند ۱۳۹۹

        پیشنهاد می‌کنیم اگر اطلاعات خاصی ندارید از هاست بخواهید سرویس شما را از ابتدا راه‌اندازی کنند. مشکل حل میشود.

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۳ اسفند ۱۳۹۹

      با سلام
      خطای ۴۰۳ به معنای عدم دسترسی کاربر به منابع ارائه شده هست. برای حل این خطا باید سطوح دسترسی (permission) های سایت خود را بررسی کنید. این سطوح دسترسی از طریق فایل منیجر هاست یا ‌FTP قابل تغییر هستند. توضیحات بیشتر درباره سطوح دسترسی: https://mihanwp.com/file-permissions در وردپرس برای جلوگیری از ایجاد این خطا باید سطح دسترسی فایل‌ها 644 و پوشه‌ها 755 باشد. این مورد باید برای تمام فایل‌ها و زیر پوشه‌های وردپرس شما تنظیم شود. طبیعی است که شما به عنوان کاربر هاستینگ دسترسی برای تنظیم دسته جمعی سطوح دسترسی را ندارید. برای حل این مورد باید از مدیر هاست خود بخواهید با استفاده از SSH لینوکس خود، سطوح دسترسی را به این شکل تنظیم کنند. اطلاعات بیشتر درباره نحوه حل خطای ۴۰۳: https://mihanwp.com/403-error

  7. U37257 ۱۱ اسفند ۱۳۹۹

    عاااالی بود. دستاتون سبز دلتون شاد.

  8. U37108 ۱۱ اسفند ۱۳۹۹

    سلام استاد من دستم خوردپوشهPublic_html راحذف کردم الان چیکار کنم؟

  9. کاربر مهمان ۱۰ اسفند ۱۳۹۹

    سلام و خسته نباشید.
    ببخشید آیا هاست رایگان هم داریم؟

  10. U37003 ۷ اسفند ۱۳۹۹

    حجم اختصاصی به تنها یی پاسخگو هست یا باید هاست وردپرس رو هم تهیه کنم؟

  11. U37003 ۷ اسفند ۱۳۹۹

    با سلام و سپس از فایل آموزشی مفیدتون
    الان من قصد راه اندازی یک سایت دارم که آشیو فیلم خودم رو اونجا ارائه بدم. من میخام از نرم افزار word press برای مدیریت محتوا استفاده کنم و هزینه ای که سال اول برای راه اندازیش در نظر گرفتم 200 هزار تومن هست. با توجه به اینکه برای قالب سایت که با وردپرس طراحی میشه بهتره که هاست خود وردپس باشه
    و هم یه حجم اختصاصی (حدود 2 ترا) برای فایل های دیگه
    شما چه فضایی رو برای من پیشنهاد میکنید؟

    • Reza Rad رضا راد ۹ اسفند ۱۳۹۹

      سلام ۲ ترابایت حجم رو با این هزینه نمیتونید تهیه کنید و نیاز به سرور اختصاصی دارید.

  12. U36673 ۱ اسفند ۱۳۹۹

    با سلام خسته نباشید
    برای من وارد DirectAdmin Login Page نمیشه
    یوزر نیم و پسورد رو میزنم Invalid login. Please verify your Username and Password این پیام رو میده
    باید چیکار کنم ممنونم

    • Reza Rad رضا راد ۲ اسفند ۱۳۹۹

      درود بر شما از هاست بخواهید بررسی کنند و در صورت لزوم اطلاعات ورود را تغییر دهند.

  13. کاربر مهمان ۱۹ بهمن ۱۳۹۹

    ببخشید من دایرکت ادمینم قدیمیه ایا راهی هست بروز رسانیش کنم؟؟ ممنون

  14. U36033 ۱۹ بهمن ۱۳۹۹

    سلام وعرض ادب و احترام و تشکر فراوان بابت سایت وزین فاخر و در خور ستایشتان
    سپاس از زحمتی که بی چشم داشت برای ارتقاء دانش جمعی و هرچه راحت تر کردن زندگی مردم کشورتان می کشید
    من از حضور مبارکتان سوالی داشتم، من برای سایتم نصب ورد پرس را خودم انجام نداده و به شخص دیگری سپردم که برایم وردپرس را روی سایتم نصب کند، حال آنکه نمیدانم هنگام نصب آیا ایشان تیک قابل جستجو بودن سایت در گوگل را زده است یا خیر ؟ چطور می تونم متوجه بشم که آیا امکان جستجو روی گوگل برای سایت من هست یا نه و اینکه آیا آن شخص این تیک را فعال کرده است یا نه ؟

    • Reza Rad رضا راد ۱۹ بهمن ۱۳۹۹

      درود بر شما و سپاس از لطف شما. از بخش تنظیمات > خواندن می‌تونید این مورد رو بررسی بفرمایید.

  15. U34020 ۵ دی ۱۳۹۹

    سلام
    متاسفانه من اشتباها به جای فایل های پوشه پابلیک، کلیه فایل ها و پوشه های روت رو پاک کردم و بعد که بازیابی کردم هم پوشه public_html وجود نداره و خودم این پوشه رو ایجاد کردم و فایل های وردپرس رو روش اکسترکت کردم منتها موقع ورود به سایت وارد مرحله نصب وردپرس نمیشه
    ممنونم میشم راهنمایی بفرمایید
    از هاست ایران سرور استفاده میکنم

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۶ دی ۱۳۹۹

      با سلام
      دقیقا زمان ورود چه اروری دریافت میکنید با با چه صفحه ای رو به رو میشوید؟

  16. U32085 ۱۵ آذر ۱۳۹۹

    من گنجه هاست رو امتحان کردم خیلی خوبه

  17. U32085 ۱۴ آذر ۱۳۹۹

    سلام من از دایرکت ادمین جدید استفاده می کنم ولی گزینه ی my sql managment مشاهده نکردم.

  18. U32085 ۱۴ آذر ۱۳۹۹

    میشه سریع پاسخ بدید

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۵ آذر ۱۳۹۹

      کامنت ها فقط در ساعات کاری شرکت بین 9 تا 5 پاسخ داده میشن و پاسخگویی در ساعات کاری ممکن هست تا 3 ساعت زمان ببره

  19. U32651 ۸ آذر ۱۳۹۹

    سلام وقتتون بخیر من سایتم به گفته خود شرکت نیم سرور هاست است در پنل مدیریت وقتی میخوام وردپرس رو آپلود کنم خطا میده حتی بعد از اون برای اکسترکت کردنش هم خطا میده؟
    وقتی که آدرس سایتم رو وارد میکنم مثل ویدیو دایرکت ادمین رو نشون نمیده و میگه آی پی ناشناخته هست؟
    ممنون میشم به این دو سوال جواب بدید.

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۹ آذر ۱۳۹۹

      سلام
      چه خطایی دریافت میکنید

      • U32651 ۹ آذر ۱۳۹۹

        خطای unable to upload file ولی حجم فایل زیپ وردپرس 13 مگ هست وقتی هم که میخوام اکسترکتش کنم بازم همین خطا رو میده

        • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۹ آذر ۱۳۹۹

          مشکل رو با پشتیبانی هاست مطرح کردید؟ اگر مشکلی از سمت هاست نباشه پس فایل های قالبی که قصداستفاده از اون رو دارید مشکل داره

  20. U30537 ۲۳ مهر ۱۳۹۹

    سلام مجدد ببخشید من دایرکت ادمینم مثل شما جدید نیست (نسخه قبلی هستش) جه جوری میتونم اونو بروز رسانی کنم؟

  21. U30537 ۲۳ مهر ۱۳۹۹

    سلام
    من میخوام وردپرس رو روی دایرکت ادمین نصب کنم وقتی فایل زیپش رو اپلود میکنم بعدش نمیتونم extract کنم
    حالا باید چیکار کنم؟
    یعنی هر چی میگردم گزینه extract رو نداره
    ممنون

  22. U30163 ۲۲ مرداد ۱۳۹۹

    با سلام
    ببخشید در قسمت نصب وردپرس و وارد کردن اطلاعات مثل نام کاربری ، رمز ، نام پایگاه داده و … به مشکل بر میخورم و هردفعه ارور میدهد و میگوید ” امکان برقراری به این پایگاه داده وجود ندارد”
    نام پایگاه داده ، همان نام دیتابیس است؟پس چرا ارور می دهد؟
    خیلی ممنونم از زحمات شما

  23. U30163 ۲۱ مرداد ۱۳۹۹

    سلام
    با تشکر از زحمات شما
    ببخشید من تمام کار های انجام شده در ویدیو را انجام دادم ولی متاسفانه زمانی که فایل وردپرس را آپلود میکنم و سپس اکسترکت میکنم و آدرس دامنه را در گوگل میزنم باز هم با خطای 403 مواجه میشم و صفحه ای برای نصب وردپرس برایم باز نمیشود.
    چه باید بکنم؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۱ مرداد ۱۳۹۹

      باسلام
      خطای ۴۰۳ به معنای عدم دسترسی کاربر به منابع ارائه شده هست.
      برای حل این خطا باید سطوح دسترسی (permission) های سایت خود را بررسی کنید. این سطوح دسترسی از طریق فایل منیجر هاست یا ‌FTP قابل تغییر هستند.
      توضیحات بیشتر درباره سطوح دسترسی: https://mihanwp.com/file-permissions/
      در وردپرس برای جلوگیری از ایجاد این خطا باید سطح دسترسی فایل‌ها 644 و پوشه‌ها 755 باشد. این مورد باید برای تمام فایل‌ها و زیر پوشه‌های وردپرس شما تنظیم شود. طبیعی است که شما به عنوان کاربر هاستینگ دسترسی برای تنظیم دسته جمعی سطوح دسترسی را ندارید. برای حل این مورد باید از مدیر هاست خود بخواهید با استفاده از SSH لینوکس خود، سطوح دسترسی را به این شکل تنظیم کنند.
      اطلاعات بیشتر درباره نحوه حل خطای ۴۰۳: https://mihanwp.com/403-error/

  24. U29154 ۱۸ مرداد ۱۳۹۹

    سلام من هر کاری که تو فیلم گفتین و توی کامنت های قبلی گفتین انجام دادم اما مشکلم رفع نشد
    و هر وقت می رم توی سایتم یه صفحه فروش این دامین رو میاره
    و به اینگلیسی می نویسه برای خرید این دامین کلیک کنید
    چی کار کنم لطفا سریع جواب بدید

    • Reza Rad رضا راد ۱۸ مرداد ۱۳۹۹

      سلام دامنه رو باید بررسی کنید. دی ان اس ها تنظیم شده باشه و دامین شما هنوز فعال باشه مشکل از وردپرس نیست

  25. U29985 ۱۴ مرداد ۱۳۹۹

    سلام و عرض ادب
    بنده تمامی مراحل گفته شده رو انجام دادم ولی وقتی صفحه سایتم رو رفرش میکنم بازم ارور 404 میده
    مشکل از کجاست؟

  26. U29023 ۱۶ تیر ۱۳۹۹

    من هنگام ورود به صفحه این مشکلو دارم ولی با ادرس میتونم وارد شم مشکل از کجاست؟ dns چند ساعته تغییر دادم ممکنه 24 ساعت بمونم درست شه؟

  27. U26745 ۲۲ فروردین ۱۳۹۹

    چگونه وارد داریرکت ادمین شم

  28. کاربر مهمان ۱۹ خرداد ۱۳۹۸

    ممنون. خیلی عالی و کامل بود. نهایت کاری که از دستم برمیومد، اضافه کردن سایتتون به بوک‌مارک‌هام بود. موفق باشید و امیدوارم روز خوبی هم داشته باشید

  29. U15539 ۲۸ بهمن ۱۳۹۷

    در حال نصب دستی وردپرس هستم . پس از وارد کردن ادرس سایت خود در مرور گر وقتی صفحه ی اول نصب وردپرس باز می شود . برای رفتن به مرحله ی بعدی که وارد کردن اطلاعات دیتابیس هست با خطا 503 مواجه می شوم . علت چیست؟

  30. کاربر مهمان ۱۲ بهمن ۱۳۹۷

    سلام سایتتون عالیه قبلا Cpanel رو دیدم ولی این فیلم سیاهه اصن چیزی بالا نمیاره ببینیم

  31. کاربر مهمان ۲۸ دی ۱۳۹۷

    سلام فیلم خرابه.

  32. کاربر مهمان ۲ دی ۱۳۹۷

    با عرض سلام و تشکر بابت اموزش هاتون
    من به یک مشکلی برخوردم ،مراحل بالا رو قدم به قدم طی کردم ولی در اخر سایت و باز می کنم وارد ورد پرس نمیشه.راهنماییم کنید ممنون میشم .با تشکر.

  33. کاربر مهمان ۲۹ آذر ۱۳۹۷
  34. کاربر مهمان ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

    سلام من میخوام نصب وردپرس و سعو اون رو یاد بگیرم اطلاعات کمی دارم کافی نیست اگه مایل به اموزش باشید لطفا بهم پیام بدید ممنون میشم شماره تماسم در سایت نشون داده نشه هزینه این کارم هرچقد باشه پرداخت میکنم لطفا پیام بفرستید ——- امید

  35. کاربر مهمان ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷

    سلام. بدون خرید دامنه و هاست نمیتونم مراحل رو انجام بدم؟ 🙁

  36. کاربر مهمان ۱۰ آبان ۱۳۹۶

    فقط میگم که آموزشاتون عالیه.
    من حوصله ثبت نظر ندارم اما این سایت یه چیز دیگست.

  37. کاربر مهمان ۲۱ تیر ۱۳۹۶

    سلام متشکرم ازسایت خوبتون
    من وردپرس رو روی لوکال هاستم نصب کردم میشه روی لوکال هاست دایرکت ادمین نصب کرد؟به چه صورت؟

    • U7658 ۲۱ تیر ۱۳۹۶

      درود.

      خیر، نمی توانید چرا که احتیاج به یک سرور مجازی اختصاصی دارید برای نصب دایرکت ادمین.
      در صورت نیاز، پیشنهاد ما برای تهیه سرور مجازی و ه… : http://hadishhost.com

  38. کاربر مهمان ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶

    تشکر و سپاس بابت اموزش خوبتون

  39. U3840 ۱۵ شهریور ۱۳۹۵
  40. U1177 ۱۷ خرداد ۱۳۹۵

    سلام من وردپرس رو در دایرکت ادمین نصب کردم ، دقیقا در پوشه public_html هم نصب کردم ، یعنی از پوشه wordpress خارج کردم و در پوشه روت ریختم ، اما سایت من در آدرس اصلی بالا نمیاد و در انتهای اون باید wordpress اضافه کنم ، خیلی ممنون میشم که سریع تر راهنماییم کنید
    پیشاپیش ممنونم

    • Reza Rad رضا راد ۱۷ خرداد ۱۳۹۵

      سلام موقع نصب ادرس پوشه رو وارد نکنید

      • U1177 ۱۷ خرداد ۱۳۹۵

        متوجه نشدم ، در هنگام نصب وردپرس ؟ هنگام نصب باید چه آدرسی واردکنم ؟ در هنگام نصب هم وقتی آدرس سایت رو وارد میکردم چیزی نمایش داده نمیشد جز لوگوی ایرکت ادمین و یه سری نوشته ، وقتی wp-admin رو به انتهاش اضافه کردم مراحل نصب اومد
         میشه بیشتر توضیح بدین