جلسه ۸: نصب وردپرس روی هاست سی پنل (CPanel)

4.3 / 5. تعداد رای: 413

نصب وردپرس روی هاست سی پنل

در این مقاله به آموزش نصب وردپرس در cPanel خواهیم پرداخت. وردپرس یکی از محبوب‌ترین و بهترین سیستم‌های مدیریت محتوای (CMS) رایگان برای وبسایت‌هاست. با استفاده از این سیستم می‌توانید به راحتی وبسایت خود را مدیریت کنید و محتوای آن را بروزرسانی کنید.

cPanel یکی از محبوب‌ترین پنل‌های مدیریت هاست است که بسیاری از شرکت‌های میزبانی وب از آن استفاده می‌کنند. با استفاده از این پنل، می‌توانید به راحتی محتوای وبسایت خود را مدیریت کنید، ایمیل‌های خود را مدیریت کنید و دیگر وظایف مربوط به میزبانی وب را انجام دهید.

در این مقاله، نحوه نصب وردپرس در cPanel به شما آموزش داده خواهد شد. در این راهنما، شما با ایجاد پایگاه داده، آپلود فایل‌های وردپرس و نصب آن، برخورد خواهید کرد. با دنبال کردن مراحل به ترتیب، می‌توانید به راحتی و به سرعت وردپرس خود را در cPanel نصب کنید.

نصب وردپرس روی هاست

امروزه شرکت‌های فراوان و متنوعی برای ارئه هاست در دنیا وجود دارند. هاست می‌تواند شامل انواع مختلفی مانندهاست ایران، کانادا، آلمان و… باشد. اغلب هاست‌های خارج از ایران از کنترل پنل سی پنل استفاده می‌کنند. درنتیجه ابتدا به آموزش نصب وردپرس روی هاست CPanel می‌پردازیم. این کار به‌راحتی و تنها با چند کلیک ساده امکان‌پذیر است.

برای نصب وردپرس در cPanel، ابتدا باید یک حساب کاربری در یک شرکت میزبانی وب داشته باشید. پس از خرید دامنه و هاستینگ، به ایمیلی که در فرآیند ثبت‌نام وارد کرده‌اید، مشخصات هاست و نام‌کاربری و رمز عبور خود را دریافت خواهید کرد.

نصب وردپرس در سی پنل

خب در قدم اول برای شما توضیحاتی در خصوص نصب وردپرس روی سی پنل قرار می‌دهیم. همچنین شما را با سی پنل آشنا می‌کنیم. بنابراین اگر می‌خواهید با این پنل مدیریتی آشنا شوید با ما در این مقاله همراه باشید.

سی پنل یا CPanel چیست؟

سی پنل مانند دایرکت ادمین یک پنل مدیریت هاستینگ می‌باشد. سی پنل با توجه به امکانات فوق‌العاده‌ای که دارد نسبت به دایرکت ادمین از محبوبیت بیشتری برخوردار می‌باشد و اکثراً روی هاستینگ‌های خارج از کشور نصب می‌شود. اما متأسفانه به دلیل تحریم امکان نصب سی پنل روی هاستینگ‌های ایران وجود ندارد.

سی پنل چیست
کنترل پنل CPanel

سازگاری وردپرس با سی پنل

cPanel یکی از محبوب‌ترین پنل‌های مدیریت هاست است که بسیاری از شرکت‌های میزبانی وب از آن استفاده می‌کنند. در این مقاله، ما به بررسی سازگاری وردپرس و cPanel می‌پردازیم.

یکی از مزایای وردپرس این است که بسیاری از شرکت‌های میزبانی وب، این سیستم مدیریت محتوا را به صورت پیش‌فرض در پنل مدیریت هاست خود قرار می‌دهند. همچنین، cPanel نیز از این امکان برخوردار است که اجازه می‌دهد به راحتی وردپرس را در هاست خود نصب کنید و به آن دسترسی داشته باشید.

اما گاهی اوقات، مشکلاتی مانند اختلال در نصب وردپرس در cPanel ممکن است به وجود بیاید. این مشکلات می‌تواند باعث شود که سایت شما به درستی بارگذاری نشود و یا برخی از قابلیت‌های وردپرس در دسترس شما نباشد.

در صورتی که با چنین مشکلاتی روبرو شدید، باید ابتدا مطمئن شوید که شما از آخرین نسخه وردپرس و cPanel استفاده می‌کنید. همچنین، ممکن است با مشکلاتی در هنگام ایجاد پایگاه داده MySQL روبرو شوید. در این صورت، باید مطمئن شوید که میزبانی وب شما از پشتیبانی از پایگاه داده MySQL پشتیبانی می‌کند.

یکی دیگر از مشکلات ممکن در سازگاری وردپرس و cPanel، مشکلات مربوط به امنیت است. امنیت وبسایت شما بسیار مهم است و هرگونه ضعف در امنیت سایت شما می‌تواند منجر به نتایج بسیار بدی شود. پس باید حتما از نسخه اصلی سی پنل استفاده کنید. معمولا سی پنل روی هاست‌های ایرانی به دلیل محدودیت‌ها نمی‌تواند نصب شود. پس هاستینگ‌های ایرانی مجبور به استفاده از نسخه غیرقانونی سی پنل هستند.

نصب وردپرس روی هاست

در ادامه نحوه نصب وردپرس روی هاست سی پنل را بررسی می‌کنیم. مراحل زیر را قدم به قدم تا نصب کامل وردپرس اجرا کنید.

ورود به هاست سی پنل

برای نصب وردپرس روی هاست شما باید ابتدا به آدرس ورود سی پنل بروید. (به‌عنوان‌مثال:mihanwp.com:2082). توجه کنید که شما باید این آدرس را از شرکتی که‌ هاست خود را از آن خریداری نموده‌اید دریافت کنید.

صفحه ورود به سی پنل
صفحه ورود به سی پنل

بعد از وارد شدن به سی پنل، باید مطابق شکل بالا رمز عبور و نام کاربری خود را در آنجا وارد کنید. به‌این‌ترتیب است که می‌توانید وارد Cpanel سایت خود شوید. در ادامه بعد از ورود به سی پنل می‌توانید وردپرس را روی سایتتان آپلود کنید.

ورود به پوشه اصلی سایت

شما می‌توانید پوشه و محدرات سایت خود به‌راحتی با کلیک برروی قسمت File Manager مشاهده نمایید. این فایل در یکی از قسمت‌های CPanel وجود دارد و دستیابی به آن از بین فایل‌های مختلف موجود در سی پنل به‌سادگی برای شما امکان‌پذیر است.

فایل منیجر سی پنل
فایل منیجر سی پنل

خب در ادامه برای نصب وردپرس بر روی Public_html دوبار کلیک کنید به‌این‌ترتیب شما می‌توانید وارد پوشه اصلی سایتتان شوید.

پوشه public_html در فایل منیجر
پوشه public_html در فایل منیجر

در نظر داشته باشید که بعد از ورود به public_html اگر سایت خام باشد؛ هیچ فایلی درون public_html وجود ندارد. البته شاید چند فایل وجود داشته باشد که مهم نیست می‌توانید آن‌ها را حذف کنید. همچنین اگر شما قصد داشته باشد وردپرس خود را دوباره از صفر نصب کنید باید حتماً پوشه وردپرس جدید را دانلود کرده و وردپرس قدیمی خود را پاک‌کنید؛ یا اگر بخواهید دوباره وردپرس را از صفر نصب کنید، باید پوشه وردپرس جدید را دانلود و وردپرس قدیمی خود را پاک و سپس فایل خود را آپلود کنید.

آپلود وردپرس در سی پنل

آپلود فایل در فایل منیجر سی پنل
آپلود فایل در فایل منیجر سی پنل

حالا می‌توانید فایل وردپرس را از این صفحه دانلود کرده و اینجا آپلود کنید.

انتخاب فایل برای آپلود
انتخاب فایل برای آپلود

در ادامه و پس از آپلود فایل به تب قبلی بازگردید و روی گزینه reload کلیک کنید. اکنون مشاهده می‌کنید که فایل نصبی وردپرس آپلود شده است. در ادامه روی فایل راست کلیک کرده و گزینه Extract را انتخاب کنید؛ به‌این‌ترتیب محتوای پوشه به‌صورت کامل روی پوشه برون‌ریزی می‌شود.

خارج کردن فایل نصبی وردپرس از حالت زیپ

اکنون فایل خود را جهت آپلود شدن انتخاب می‌کنیم.

حالا مشاهده می‌کنید که وردپرس آپلود شده است. سپس در ادامه باید فایل خود را اکسترکت کنیم. جهت انجام این کار باید روی فایل، راست کلیک کرده و روی گزینه “Extract” کلیک کنید.

اکسترکت کردن فایل زیپ وردپرس
اکسترکت کردن فایل زیپ وردپرس

سپس باید وارد پوشه WordPress شوید و تمام فایل‌های موجود در این پوشه را به پوشه public_html انتقال دهید. روی فایل ها راست کلیک و move را انتخاب کنید. سپس WordPress را از مسیر حذف کنید.

ساخت دیتابیس برای اتصال به وردپرس

حتماً به این نکته توجه داشته باشید که شما برای نصب وردپرس روی هاست به یک دیتابیس نیاز دارید؛ که جهت انجام این کار باید از طریق قسمت دیتابیس و زیرمجموعه My SQL Database Wizard کلیک کنید.

ساخت دیتابیس در سی پنل
ساخت دیتابیس در سی پنل

در این قسمت نام دیتابیس خود را وارد کنید. سپس روی Next Step کلیک کنید.

وارد کردن نام دیتابیس
وارد کردن نام دیتابیس

شما برای وارد شدن به دیتابیس نیازمند یک نام کاربری و رمز هستید که می‌توانید مطابق تصویر زیر در مرحله بعد به‌راحتی آن را بسازید.

ساخت نام کاربری دیتابیس
ساخت نام کاربری دیتابیس

روی Create User کلیک کنید. وارد مرحله بعد خواهید شد.

تغییر سطوح دسترسی دیتابیس
تغییر سطوح دسترسی دیتابیس

در این مرحله کافیست تمام تیک‌ها را فعال کرده و روی Make Changes کلیک کنید.

شروع نصب ۵ دقیقه‌ای وردپرس روی هاست

اکنون می‌توانید به‌سادگی با واردکردن آدرس سایت خود وارد نصب کننده وردپرس شوید. مشاهده می‌کنید که نصب کننده وردپرس به‌راحتی وردپرس را روی سایت شما نصب خواهد کرد. این کار برخلاف گذشته بسیار ساده و روان است. در مرحله اول کافی‌است زبان خود را روی فارسی قرار دهید.

انتخاب زبان وردپرس
انتخاب زبان وردپرس

روی گزینه ادامه کلیک کنید.

نصب وردپرس روی هاست سی پنل
نصب وردپرس روی هاست سی پنل

حالا بزن بریم را کلیک می‌کنیم تا بتوانیم اطلاعات دیتابیس را وارد کنیم.

وارد کردن اطلاعات دیتابیس وردپرس
وارد کردن اطلاعات دیتابیس وردپرس

نام پایگاه داده: به دیتابیسی گفته می‌شود که بخواهید وردپرس روی آن اجرا شود.

نام کاربری My Sql: نامی است که شما از Cpanel قسمت My SQL User ساخته‌اید.

رمز My Sql: به گذرواژه‌ای گفته می‌شود که از قسمت My Sql User ساختید.

میزبان پایگاه داده: همان Localhost می‌باشد؛ و یا اگر این سرویس کار نکرد سرویس میزبانی‌هاست سایت شما است.

شما بهتر است جهت امنیت بیشتر پیشوند را تغییر دهید. به‌عنوان‌مثال: re_

در مرحله بعد باید اطلاعات دیتابیس را وارد کنید و در ادامه با این پیغام همیشگی روبرو خواهید شد.

خب، رفیق! دیگه تو این مرحله از نصب کار شما انجام شد و وردپرس میتونه با پایگاه‌داده ارتباط برقرار کند، اگر آماده‌ای، وقتش شده که…

راه‌اندازی نصب وردپرس
راه‌اندازی نصب وردپرس

سپس شما باید روی راه‌اندازی نصب کلیک کنید؛ و پس از آن اطلاعات نهایی که شامل نام کاربری، رمز عبور، نام سایت و ایمیل مدیر سایت می‌باشند را وارد کنید. به‌این‌ترتیب وردپرس روی سایت شما به خوبی نصب و قابل‌اجرا می‌شود.

نصب نهایی وردپرس
نصب نهایی وردپرس

در نظر داشته باشید که بعد از اجرای نصب کننده، وردپرس به‌راحتی نصب و اجرا می‌شود. شما می‌توانید از وردپرس فارسی لذت ببرید.

پس از اتمام نصب وردپرس روی هاست، کافیست روی ورود کلیک کنید و با نام کاربر و رمز عبور وارد شده در مرحله قبلی، به پنل مدیریت وردپرس وارد شوید. البته در جلسات بعدی نحوه کار با این پنل مدیریتی را به صورت کامل به شما توضیح خواهیم داد.

آموزش کامل وردپرس

این مقاله بخشی از دوره آموزش رایگان وردپرس هست. با مشاهده این دوره رایگان، می‌توانید کار با وردپرس را به صورت کامل یاد بگیرید.

دوره رایگان آموزش وردپرس
نظر شما در این مورد چیه؟

  1. کاربر مهمان ۱۴ اسفند ۱۳۹۸

    ممنون آموزش خوبی بود

  2. کاربر مهمان ۲۳ بهمن ۱۳۹۸

    cpanel من کاملا با cpanel ویدئو فرق داره.

  3. کاربر مهمان ۱۷ بهمن ۱۳۹۸

    سلام
    به جز سایت اصلی که با وردپرس هست در یک ساب فولدر در دامنه اصلی یک سایت وردپرسی دیگه نصب کردم اما همینکه افزونه ووکامرس رو نصب و فعال می کنم سایت فرعی دیگه بالا نمیاد.
    چه دلیلی داره و چطور میتونم حلش کنم؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۷ بهمن ۱۳۹۸

      سلام
      چنانچه قالب سایت را از ماخریداری کرده اید یک تیکت به بخش پشتیابنی ارسال بفرمایید تا سایت شما بررسی شود

  4. کاربر مهمان ۹ بهمن ۱۳۹۸

    سلام من وقتی میخوام وردپرسو اپلود کنم تا ۳۱٪ بلافاصله میره و با ارور An error occurred. Your account may be over its quota or you attempted to upload a folder. مواجه میشم
    مشکل چیه؟ ممکنه واس این که تازه dns رو ست کردم باشه؟ یا اگه مشکل از اون بود نباید این صفحه باز می شد؟

  5. کاربر مهمان ۸ بهمن ۱۳۹۸

    با سلام لطفا یه نگاه به سی پنل جدید بکن اصلا پوشه html ندارن که من خواستم یک سایت در گیگفا بسازم ولی نشد چون کلا ساختارس با اونی که شما میگی فرق کرده هم پوشه html نداره و هم my sql تغییر کرده

    • Reza Rad رضا راد ۸ بهمن ۱۳۹۸

      سلام در مورد گیگفا اطلاعی ندارم اما سی پنل نسخه جدید و قدیم نداره هر دو mysql و public_html رو دارن

  6. کاربر مهمان ۱۲ آذر ۱۳۹۸

    یک سوال داشتم وقتی وارد پنل هاست شدم Public_html را نداره باید چکار کرد؟

  7. کاربر مهمان ۲ آذر ۱۳۹۸

    با سلام و وقت بخیر
    بنده یه فایل html ساده دارم و میخوام سایتم با همین قالب ساده بالا بیاد
    یه فایل با نام index.html درست کردم
    میشه لطفا راهنمایی بفرمایید آیا نیاز به وردپرس هست یا اینکه همین فایل رو به تنهایی میشه آپلود کرد؟
    اگه به تنهایی همین فایل رو میشه آپلود کرد کجا باید آپلود کنم؟
    هرکجای هاست آپلود کردم سایتم بالا نیومد

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲ آذر ۱۳۹۸

      با سلام و احترام
      بله نیاز به وردپرس هم هست
      دقیقامطابق همین آموزش روی هاست خودآپلود کنید

  8. کاربر مهمان ۱۳ آبان ۱۳۹۸

    با سلام خدمت شما یه سوال داشتم من تا هاستم وصل نباشه به دامنه نمیتونم وردپرس و آپلود کنم؟چون 20 بار ورد پرس رو آپلود کردم 100%میشه ولی کامپیلیت نمیشه ؟

  9. U24020 ۲ مهر ۱۳۹۸

    سلام
    شما چطورنسخه 7 وردپرس رو نصب کردین در صورتی که نسخه ی فارسی 5.2 هست
    اگر هفت نصب کردین چطور rtl کردین کردین

  10. U22168 ۱۳ تیر ۱۳۹۸

    سلام من بعد از نصب وردپرس روی سی پنل، موقعی که آدرس سایت رو توی مرورگر میزنم تا ادامه مراحل رو انجام بدم با پیغام زیر مواجهه میشم .
    دسترسی به این سایت امکان‌پذیر نیست
    ‏نشانی IP سرور nutrinkala.ir پیدا نشد.
    راهنمایی کنید
    من دامنه ام رو قبلا خریدم از یسایت دیگه و هاست رو هم از یه سایت دیگه خریدم .؟

  11. کاربر مهمان ۵ تیر ۱۳۹۸

    سلام
    من تمام مراحل را طبق آموزشها انجام میدم اما در نهایت داخل مرورگر از این نوع پیام ها میاد
    .ir’s server IP address could not be found………
    ………….
    ERR_NAME_NOT_RESOLVED
    با هاست و دامین اصلی کار می کنم. نه لوکال.
    داخل home سی پنل app, etc, public_ftp, ssl را ندارم.
    لطفا راهنمایی کنید.

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۵ تیر ۱۳۹۸

      سلام. طبق آموزش (که در تصویر مربوطه مشخص شده) باید در پوشه public_html عملیات مورد نظر رو انجام بدید.

  12. کاربر مهمان ۴ تیر ۱۳۹۸

    تمام مراحل نصب رو انجام دادم ولی الان صفحه خوش آمد گویی وردپرس برام باز نمیشه و بعد از باز شدن پیغام Server not found نوشته میشه الان باید چه کاری انجام بد،. تا مشکل حل شود؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۴ تیر ۱۳۹۸

      این خطا از سمت هاست شماست. باید سرور را بررسی کنند یا دی ان اس های دامنه شما را

  13. کاربر مهمان ۲۸ خرداد ۱۳۹۸

    واقعا ازتون ممنونم که این آگاهی ها رو اینقد خوب در اختیارمون قرار دادین. شما و همه ی همکارانتون بی نظیر هستین. امیدوارم که یه عاااالمه موفق و ثروتمند و خوشبخت باشین و در سراسر زندگیتون فراوانی مطلق رو تجربه کنین. سپاس از شما و خدای شما

  14. کاربر مهمان ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸

    خیلی ممنون بسیار مفید بود

  15. کاربر مهمان ۱۶ اسفند ۱۳۹۷

    با سلام
    من سایت weblog.com.co را دارم مدیریت می کنم که با php نوشته شده است می خواستم ان را بفروشم ولی حیفم می اید
    البته قابلیت توسعه دارد
    میتواند به یکی از حرفه ایترین سیستم سایت ساز و فروشگاه ساز و سیستم وبلاگدهی تبدیل شود
    ولی امروزه همه دارند از وردپرس استفاده می کنند
    ایا به نظر شما
    بفروشم بهتر است
    یا ادامه دهم و انرا توسعه دهم

    لطفا حتما نظرات تان را بفرمایید با تشکر

    • Reza Rad رضا راد ۱۶ اسفند ۱۳۹۷

      درود معمولا فروش سایت توی ایران کار راحتی نیست . 🙂 به نظر من بیاید سمت وردپرس اگر سیستم فعلی پاسخگوی شما نیست.

  16. کاربر مهمان ۱۰ اسفند ۱۳۹۷

    درود اون قسمتی که نوشته نام میزبان پایگاه داده و روی لوکال هاست رهاش کردید اگر اون قسمتو روی لوکال هاست رها کنیم یعنی سایت ما هیچوقت نمایش داده نخاهد شد ؟ در نتایج گوگل و یه سایت الکیه ؟ و باید نام پایگاه میزبان داده رو از هاست بگیریم ؟

    • Reza Rad رضا راد ۱۱ اسفند ۱۳۹۷

      درود خیر مشکلی نیست. منظور از localhost این هست که روی سرور خودتون قرار گرفته. ربطی به نمایش در گوگل نداره.

  17. U18793 ۸ اسفند ۱۳۹۷

    سلام ببخشید هاست من directadmin هست و با سی پنل متفاوت است چجوری فایل نصب وردپرس را آپلود کنم

  18. کاربر مهمان ۹ بهمن ۱۳۹۷

    سلام در قسمت نصب وردپرس تمام فایل ها در (public html) قرار گرفت و من برای نصب قالب حالا باید دوباره تمام محتوای public html را حذف کنم تا فایل مربوط به قالب رو آپلود کنم ؟؟

  19. کاربر مهمان ۱ بهمن ۱۳۹۷

    سلام. یک مشگل هنگام آپلود فایل به هاستم داشتم وقتی به 99.94 می رسه گیر می کنه! مشکل از کجاست؟

  20. کاربر مهمان ۱۵ دی ۱۳۹۷

    سلام
    سی پنل هر هاستی فرق داره
    یکم گیج شدم
    راهی داره شما انجام بدین ؟

  21. U16281 ۲ دی ۱۳۹۷

    درود بر شما بزرگواران،

    پس از ورود و ریستر در سی پنل برای انجام هر درخواستی باید خرید کنیم و پول بپردازیم.آیا این درسته یا راهی که من رفتم اشتباه هستش؟

  22. کاربر مهمان ۸ آذر ۱۳۹۷

    سلام
    من دقیقا همه مراحل رو چندین بار درست انجام دادم ولی وقتی آدرس دامین رو میزنم اصلا وارد صفحه وردپرس نمیشه که بعد بخوام نصبش کنم و این ارور رو میده که server IP address could not be found. ممکنه راهنمایی کنید چه کار باید بکنم؟

  23. کاربر مهمان ۲۹ آبان ۱۳۹۷

    ببخشید ،چرا تا آموزش سه فقط هست

  24. U10840 ۱۶ مهر ۱۳۹۷

    ببخشید من اشتباهی سوال در مورد قالب اوادا را در این بخش کردم

  25. U10840 ۱۶ مهر ۱۳۹۷

    یک سوال دیگه من جایی دیدم خیلی ها از سایت شما در مورد اینکه قالب را تمیز وبدون دستکاری به مشتری میدهید برعکس بعضی از فروشندگان این را من هم احساس کردم ولی در مورد تنظیمات قالب که بهتر بشه مثل تنظیمات تگ ایا رویه قالب اوادا تغییری بردید یاخیر
    مخصوصا رویه h1 یا h2 قالب

  26. کاربر مهمان ۱ مهر ۱۳۹۷

    با سلام
    مطالب واقعا خوب بود

  27. کاربر مهمان ۲۹ مرداد ۱۳۹۷

    سلام در ابتدا باید تشکر کنم از آموزش های بسیار کاربردیتون من یک سوال دارم که اگه جواب بدین ممنون می شم
    من یک سایت کامل رو به همراه قالب و افزونه های مربوطه توی لوکال هاست بدون هیچ مشکلی راه اندازی کردم حالا در انتقال به هاست واقعی سوالم اینه که باید ابتدا خود ورد پرس رو از طریق سی پنل نصب کنم یا اینکه نیازی به این کار نیست و می تونم خود سایت رو بطور مستقیم منتقل کنم با تشکر

  28. کاربر مهمان ۲۰ مرداد ۱۳۹۷

    سلام خسته نباشید جناب من طبق اموزش پیش رفتم جزء به جزء فایل ورود پرسم که اپلود کردم داخل public_html طبی اموزش mysql را هم ساختم اما دامین یا همون ادرسم رو سرچ میکنم تا صفحه نصب ورود پرس برام بیاد یک صفحه سیاه میاد که چیزی درون سایت وجود ندارد میشه لطفا راهنماییم کنید با تشکر

    • U11404 ۲۰ مرداد ۱۳۹۷

      سلام
      اگر طبق مراحل پیش بروید مشکلی پیش نمی آید احتمالا جایی را درست انجام نمی دهید.
      از ست شدن dns های دامنه با هاستتان هم اطمینان حاصل کنید.

  29. U14087 ۱۱ مرداد ۱۳۹۷

    سلام.تو این اموزش گفتید فایل ها رو تو public_html بریزیم.تو اموزش بعدی گفتید public_html رو برای نصب قالب کامل خالی کنیم.مشکلی برای فایل های نصب wordpress به وجود نمیاد اگه پاک شه؟

    • U11404 ۱۱ مرداد ۱۳۹۷

      سلام
      کاربر گرامی طبق این آموزش قالبتان را نصب کنید تا سایتی دقیقا شبیه پیشنمایش میهن وردپرس داشته باشید. با نصب بسته نصبی وردپرس هم برایتان نصب میشود :
      https://mihanwp.com/install-pack/

  30. کاربر مهمان ۹ مرداد ۱۳۹۷

    با سلام
    فایل درون ریز قالب ها را در کدام قسمت هاست باید بریزم؟
    با تشکر

  31. کاربر مهمان ۴ مرداد ۱۳۹۷

    سلام، بخشید سوالی داشتم!؟
    میشه بگید اس اس ال سایتتون را از کدوم سایت یا شرکت گرفتید؟
    ممنون میشم پاسخ دهید.

  32. کاربر مهمان ۳۱ خرداد ۱۳۹۷

    یعنی در واقع خرید هاست لینوکسی به این معنا نیست که حتما سیستم عاملمونم لینوکسی کنیم درسته؟

  33. کاربر مهمان ۳۱ خرداد ۱۳۹۷

    پس می توان کلا فقط با وجود سیستم عامل ویندوز و خرید هاست از هدیش هاست و بدون نصب لینوکس تمامی کارها را انجام داد؟در داخل همان ویندوز؟

  34. کاربر مهمان ۳۱ خرداد ۱۳۹۷

    سلام وقت به خیر.خسته نباشید .ببخشید برای انتقال از لوکال هاست ویندوزی به هاست سی پنل اول باید سیستم عامل لینوکس نصب کنیم؟یعنی کار با هاست اصلی تو سیستم عامل لینوکس فقط میسر است؟

    • Reza Rad رضا راد ۳۱ خرداد ۱۳۹۷

      سلام خیر نیازی به نصب لینوکس نیست. اگر سی پنل خریداری کنید لینوکس و سی پنل قبلا توسط هاست نصب شده

  35. کاربر مهمان ۱۷ خرداد ۱۳۹۷

    سلام من خیلی اتفاقی از گوگل اومدم
    .
    با اجازتون من اینجارو برای دوستم تو واتس اپ میفرستم ،، به کارش میاد
    .
    ممنونم واقعا

  36. کاربر مهمان ۱۶ خرداد ۱۳۹۷

    سلام من دقیقا همین کارارو انجام دادم اما باز هم صفحه ی خوش آمد گویی بالا نمیاد. اون یکی آموزش هم که راه حل برای این مشکل بود رو هم امتحان کردم بازم کار نکرد. نمی دونم چی کار کنم؟

  37. کاربر مهمان ۲۱ اسفند ۱۳۹۶

    سلام وقت بخیر
    خواهشندم راهنمایی کنید که برای خرید هاست مهم نیست لینوکس یا ویندوز آلمان یا ایران انتخاب کنم
    یعنی برای طراحی با وورد پرس گزینه خاصی باید انتخاب بشه

    • U11404 ۲۱ اسفند ۱۳۹۶

      برای وردپرس باید از هاست لینوکسی مخصوص وردپرس استفاده بفرمایید. برای اینکه با خیال راحت یک هاست وردپرسی داشته باشید پیشنهاد میکنیم از هاست مخصوص وردپرس هدیش هاست استفاده بفرمایید :
      https://hadishhost.com/

  38. کاربر مهمان ۱۲ اسفند ۱۳۹۶

    با سلام

    من امروز یک هاست با دامنه ای ار گرقتم ….اما نمیدونم چجوری سی پنل رو اجرا کنم ؟؟؟؟؟ دانلودش هم کردم اما فایل نصبی نمیبینم… اون ادرسی هم ک شما دادید برای ورود به سی پنل میرم وقتی نام کاربری و رمز هاست خودمو میزنم ورود نمیشه.خلاصه بگم کاملا گیج و سردرگمم .ممنون میشم بگید چجوری سی پنل رو نصب و اجرا کنم .

    خاطر نشان کنم که من تازه به دنیای وردپرس و وب وارد شدم,

    • Reza Rad رضا راد ۱۲ اسفند ۱۳۹۶

      سلام با ادرس سایت /cpanel می توانید وارد سی پنل شوید. یوزر پسورد سی پنل را از هاست دریافت کنید و وارد کنید به راحتی وارد سی پنل خواهید شد

  39. کاربر مهمان ۹ اسفند ۱۳۹۶

    من تمام مراحل رو انجام دادم اما زمان نصب وردپرس زمانی که می خوام سایتم رو باز کنم تا وردپرس رو نصب کنم باز نمیکنه و خطا میده ؟؟؟

  40. کاربر مهمان ۸ اسفند ۱۳۹۶

    ببخشید می خواستم ببینم که میشه اموزش ها رو دانلود کرد