افزایش سرعت سایت وردپرس
- مقالات آموزشی
- بروزرسانی شده در
آنچه در این مقاله میخوانید
افزایش سرعت لود سایت وردپرس
یکی از مهم ترین دغدغه های امروز هر مدیر سایتی افزایش ورودی گوگل و کسب رتبه های بهتر در موتور های جستجوگر است. گوگل هم اعلام کرده برای اینکه رتبه بهتری داشته باشید باید سرعت لود سایتتان را افزایش دهید. سایت هایی که رتبه لود بهتری دارند و کاربر زمان کمتری برای لود کردن آنها صرف می کند در نتایج بالاتر نمایش داده خواهند شد. اما برای افزایش سرعت سایت وردپرس چه کارهایی باید انجام دهیم؟
در این فیلم کوتاه 5 روش استاندارد و مطمئن برای افزایش سرعت لود سایت وردپرس معرفی کرده ایم. توضیحی کوتاه در مورد نحوه کار و مزایای هر کدام از این روش ها ارائه کرده ایم و در نهایت معرفی افزونه هایی که از این 5 روش سرعت لود سایت ما را بهبود خواهند بخشید. با ما همراه باشید با این کلیپ آموزشی از تلویزیون وردپرس
و این هم نسخه قدیمی آموزش افزایش سرعت وردپرس (این کلیپ قدیمیترین ویدیو سایت میهن وردپرس هست. 🙂 صرفا برای خاطرهسازی اینجا قرار گرفته و پیشنهاد میکنیم ویدیوی ابتدای صفحه رو مشاهده کنید.)
در این فیلم آموزشی کوتاه به این سوالات پاسخ خواهیم داد:
- کش کردن صفحات یعنی چه؟
- لود تنبل تصاویر چیست؟
- کش مرورگر به چه معناست؟
- minify کردن سایت یعنی چه؟
- چگونه دیتابیس وردپرس را بهینه سازی کنیم؟
- بهترین افزونه های افزایش سرعت لود وردپرس چیست؟
یکی از فاکتور های مهم و اساسی در سئو هر وبسایت، سرعت لود آن وبسایت می باشد. طبق آخرین اطلاعیه های گوگل، سایت هایی که سرعت لود بالاتری دارد، از دیدگاه سئو رتبه بهتری را خواهند گرفت. همین امر برای تجربه کاربری شما نیز بسیار مهم می باشد. به این شکل که زمانی که کاربر صفحه ای از سایت شما را باز میکند، چقدر زمان طول میکشد که سایت شما لود شده و به کاربر نشان داده شود. استاندارد لود هر صفحه نهایتا 5 تا 7 ثانیه می باشد. در صورتی که به این استاندارد توجهی نکنید، نرخ پرش وبسایت شما افزایش پیدا کرده و کاربران خود را به مرور از دست خواهید داد. در نتیجه برای بهبود تجربه کاربری وبسایتتان، سعی در بالابردن سرعت سایتتان کنید.
راه های افزایش سرعت سایت وردپرسی
در این بخش می خواهیم راه هایی که می توان سرعت لود وبسایت را بالا برد را برشمریم:
بارگزاری تنبل یا Lazy load: روش اول استفاده از روش بارگزاری تنبل تصاویر و ویدیو های وبسایتتان است. با یک مثال این بخش را توضیح خواهیم داد. فرض کنید که کاربر بر روی وبسایت شما کلیک میکند، در حالت عادی، کاربر باید منتظر بماند تا تمامی بخش های یک صفحه شامل تصاویر و ویدیو ها لود شوند و سپس صفحه به کاربر نمایش داده خواهد شد. در صورتی که در صفحه شما تعداد بالایی رسانه وجود نداشته باشد، به نظر مشکلی وجود ندارد اما زمانی که در صفحه خود تعداد بالایی تصویر یا ویدئو وجود داشته باشد، کاربر چقدر باید منتظر باشد که صفحه برای آن بارگزاری شود؟ برای رفع این مشکل از روش بارگزاری تنبل استفاده میکنیم. در این روش تا زمانی که کاربر در محدوده مشاهده شده ی تصاویر و یا ویدیو ها قرار نگرفته، تصاویر در پس زمینه صفحه لود نخواهند شد و زمانی که کاربر با اسکرول به محدوده تصاویر یا ویدیو ها رسید، لود برای کاربر انجام میشود و تصاویر با اسکرول مداوم یکی یکی برای کاربر نمایش داده می شود.
کش کردن صفحات یا cache pages: روش دوم استفاده از کش صفحات می باشد. این روش را با ذکر مثالی توضیح خواهیم داد. فرض کنید که کاربر یک صفحه را سرچ میکند. در پس زمینه این اقدام چه میگذرد؟ کاربر درخواست لود صفحه را به سرور شما ارسال میکند تا اطلاعات را در مرورگر دریافت کند و با این کار یک سری توابع php را که هر کدام وظیفه خاصی دارند را تجزیه و تحلیل و واکشی کند و در حالت عادی برای هر کاربر می بایست مجدد این کار را سرور انجام دهد و این کار باعث پایین امده سرعت سایت شما خواهد شد. برای رفع این مشکل، روش کش صفحات را پیشنهاد میکنیم. این روش به این صورت می باشد که زمانی که یک صفحه برای اولین بار لود شد و عمل واکشی انجام شد، یک پوشه در هاست شما ایجاد شود و این اطلاعات صفحه را در آن نگه دارد تا زمانی که مجدد صفحه نیاز به لود شدن داشت، از این فایل های ذخیره شده در پوشه کش استفاده کند تا نیاز به فراخوانی مجدد و درخواست های پی دی پی از سرور نباشد و سریع تر اطلاعات را به کاربر نمایش بدهد.
فشرده سازی کد ها یا minify: در این روش کد های HTML,CSS و js را فشرده سازی میکنیم. با مثالی این روش را توضیح داده و مزایای آن را شرح میدهیم. فرض کنید که یک صفحه فراخوانی میشود و سرور شما می بایست اطلاعات آن صفحه را به مرورگر برای نمایش به کاربر، ارسال کند. در حالت عادی بین کد های تشکیل دهنده سایت شما، فاصله وجود دارد که طراح قالب برای نظم و شیوایی در کار این فاصله ها را قرار میدهد. اما این فاصله ها در بین کد ها، حدود 20٪ از سرعت استاندارد لود این کد ها را به خود اختصاص میدهد. برای رفع این مشکل از فشرده سازی یا minify این کد ها استفاده میکنیم تا سرعت بارگزاری را بیشتر کنیم. برای مشاهده چگونگی این کار، سورس صفحه سایت ما را مشاهده بفرمایید و خواهید دید که بین کد های HTML,CSS و js هیچگونه فاصله ای نخواهید دید.
کش مرورگر یا Browser cache: در این روش به مانند روش دوم عمل کش کردن صفحه شما انجام میشود؛ اما با این تفاوت که فایل کش شده در پوشه مرورگر شما ایجاد و نگهداری میشود. با استفاده از این روش زمانی که کاربر برای بار دوم به بعد صفحه شما را سرچ کند، بدون هیچگونه معطلی برای واکشی دستورات، از طریق کش مرورگر، صفحه به کاربر نمایش داده خواهد شد.
بهینه سازی جداول دیتابیس: در این روش جدول های ذخیره شده در دیتابیس وردپرس را بهینه سازی کرده تا سرعت سایت را بالا ببریم و زمان واکشی اطلاعات از دیتابیس را به حداقل برسانیم.
نکته: سعی کنید که جدول های اضافی را از دیتابیس خود حذف کنید.
معرفی کاربردی ترین افزونه های وردپرسی برای افزایش سرعت سایت
Lazy load images: با استفاده از این افزونه میتوانید قابلیت بارگزاری تنبل را برای کلیه تصاویر خود به صورت خودکار، فعال کنید. برای اطلاعات بیشتر و نحوه کار و دانلود این افزونه از لینک زیر اقدام کنید. توضیحات بیشتر…
wp-optimize: با استفاده از این افزونه می توانید دیتابیس وردپرسی خود را به نهایت بهینه سازی برسانید و سرعت درخواست های واکشی از دیتا بیس را به حداقل برسانید. برای اطلاعات بیشتر و نحوه کار و دانلود این افزونه از اینجا اقدام کنید.
w3 total cache: این افزونه، یکی از کاربردی ترین افزونه های وردپرسی در زمینه کش و بهینه سازی سایت است که به شما این قابلیت را میدهد که هر دو روش کش صفحات و مرورگر را بتوانید بر روی وبسایت انجام دهید و همچنین کد های html,css و js سایت شما را نیز فشرده سازی یا minify میکند. آموزش w3 total cache را ببینید.
اما نکته اصلی: گاهی اوقات استفاده از چندین افزونه در وبسایت، برای انجام کلیه بهینه سازی های سرعت در سایت، باعث کند شدن سایت میشود. زیرا هر افزونه بخشی از بهینه سازی های سرعت را انجام میدهد و شما نیاز پیدا خواهید کرد که چندین افزونه را به صورت همزمان استفاده کنید تا بتوانید سرعت سایت خود را افزایش دهید. اما جای نگرانی نیست و ادامه مقاله را بخوانید تا این مشکل را نیز برای شما حل کنیم!
wp-Rocket: بهترین و جامع ترین افزونه در زمینه بهینه سازی سرعت سایت وردپرسی، راکت وردپرس و یا wp-Rocket می باشد که کلیه روش های پنجگانه بالا را به صورت یک جا درون خود گنجانده و می توان گفت که یکی از لزومات هر وبسایتی می باشد.
LiteSpeed Cache: این افزونه تمامی امکانات وردپرس راکت را دارد و البته رایگان هم هست. آموزش کار با لایت اسپید کش را اینجا ببینید.
موفق باشید.
سلام
وقت شما به خیر
ضمن تشکر از شما بابت آموزشهای منحصر به فردتون.
لطفا در صورت امکان آموزش تنطیمات لایت اسپید کش مخصوصا تب بهینه سازی برگه ها را در قالب یک ویدئو منتشر بفرمایید.
چون از آخرین ورژن آموزش شما تغییرات متعددی در اون قسمتها بوجود اومده و باعث سردرگمی میشه.
ممنون
درود بر شما سپاس حتما
سلام خدا قوت سپاس بابت آموزش مفید شما.
من یک سوال دارم، سرور من لایت اسپید هست. در صفحات سایت با افزونه الیت ویدیو پلیر ویدیو دارم. وقتی افزونه لایت اسپید کش را نصب می کنم، ویدیوها را نشان نمی دهد.
لطفا اگر در این زمینه تجربه یا راهکاری دارید، ممنون میشم من را راهنمایی بفرمایید . سپاس
سلام
سایت بنده در لبتاب سرعت خوبی داره ؛ اما در گوشی بسیار کند هست چکار باید بکنم؟
سلام
من وب سرورم آپاچی هست و نمیتونم عوضش کنم فعلا، پلاگینی که نصب کردم به پیشنهاد خودتون پلاگین WP Super Cache هستش. افزونه های اضافی رو هم پاک کردم، عکس هام بهینه س اما هنوز سرعت پایینه و 9 ثانیه طول میکشه تا سایت باز بشه، بنظرتون مشکل م کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی م کنید
سرعت سایتم عالی بو
درگاه پرداخ زرین پال بنده در سایت
افزونه ووکامرس و هر افزونه با پسوند ووکامرس در سایت داشتم با روش پاکسازی کامل که شما آموزش داده بودید
پاکسازی کامل کردم و مجدد ووکامرس را نصب کردم .
مشکل پرداخت زرین پال حل شد اماااا
سرعت لود سایت خیلی پایین آمده
لطفا راهنمایی کنید
با عرض سلام.
من در سرچ کنسول گوگل بالای ۳۰۰ صفحه اخطار بالای ۳.۳ ثانیه دارم و وقتی صفحات رو بررسی می کنم با اینکه از اسلایدر عکس با فرمت webp استفاده کردم میگه این تصویر مشکل داره و لیزی لود بالایی داره [ درحالی که تصویر کمتر از ۲۰ کیلوبایت می باشد و افزونه وردپرس راکت و لایت اسپید را امتحان کردم تاثیری نداشت، هاست فرانسه لایت اسپید] و بعد از حذف تصویر و بررسی مجدد باز یک المان دیگری مثلا متنُ میگه مشکل داره و بعد از حذف متن باز یک المان دیگری تا جایی که صفحه خالی میشه و از نوار عنوان مشکل می گیره.
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور حلش کنم
با تشکر
من از WP_rocket استفاده کردم
به نظرم خیلی تاثیر میزاره
برای بحث core web vital هم تاثیر خوشو گذاشته و تمام ارورهای داخل سرچ کنسول را هم برام درست کرده.
مهمترین بخشش فعال سازی حالت preloading هست که خیلی سرعت سایتا بالا میبره.
سلام من از هاستینگم پرسیدم وب سرورم چیه و گفت که apache+nginx الان برای سایت من افزونه راکت بهتره یا لایت اسپید
فقط اومدم بگم ، پسر دمت گرم.
مرسی از محبت و توجه شما
جناب راد عزیز
ممنون از ویدیو آموزشی تون
بنده واقعاً استفاده کردم
سلام
مرسی از توجه شما
شاد و پیروز باشید
سلام
واقعا عالی هستید
من گواهی میدم
یادمه توی نمایشگاه دیدمش و حتی یک جلسه هم توی مجتمع افتاب باش گرفتم
یادتونه ؟
فروشگاه بازی فکری سر سجادیه فرهنگ شهر (فروشگاه فاز)
اومدم
ولی یکی از تجربیاتم که بگم
اینی که میگند استمرار و کار کردن پشت سر هم من بهش رسیدم ولی نه توی سایت البته :)))
من توی کار خودم تمرکز کردم و الان یک پخش بازی فکری بزرگم ولی سایتم رو مجدد دارم قوی استارت میزنم
امیدوارم که هر جا باشی عالی باشید
سلام سپاس عزیزید. بله چرا یادم نباشه همشهری عزیز و موفقمون رو.
سلام . واقعا ببخشید که سوالات فرعی می پرسم .
این فیلم معرفی سایت و اونی که اول همه فیلم ها هست رو چگونه درست می کنید من هرجا گشتم نتونستم جوابی پیدا کنم .
اگه ممکن کمکم کنید . ممنون از شما . با سپاس از سایت خوبتون
سلام اگر منظور شما تیزر هست باید با افترافکت توسط یک موشن گرافیست طراحی بشه.
سلام . ممنون از شما و سایت خوبتون . با تشکر
عرض سلام و وقت بخیر
ممنون از آموزشهای عالی شما
من محصولاتم ویدئوهای آموزشی هستند (هر محصول از چند جلسه ویدئویی تشکیل شده) برای آپلود این محصولاتم باید از هاست دانلود استفاده کنم، درسته؟ سایتم روی هاست اشتراکی هست.
و سوال دوم اینکه نوع وب سرور هاست دانلود هم مهمه؟ چه وب سروری برای هاست دانلود مناسب هست؟ و توصیه شما برای خرید هاست دانلود چه مواردی هست؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سپاس. بهتره هاست دانلود باشه. وب سرورش خیلی مهم نیست ولی nginx باشه بهتره. توی گوگل سرچ کنید بهترین هاست وردپرس و مقاله ما در این رابطه رو ببینید.
عرض سلام و ادب
خیلی ممنون از راهنمایی و پاسخ سریع شما.
سلامت و وموفق باشید
سلام اقای راد
من یه سوال داشتم ازتون، وب سرور سایت من لایت اسپید و برای کش از افرونه wp rockt استفاده میکنم و خیلی خوب نتیجه گرفتم، ولی وقتی لایت اسپید کچ رو فعال میکنم و تنضیماتی که خودتون گفته بودید رو فعال میکنم سرعت سایت میاد پایین.در این خصوص مشکلی برای سایت پیش نمیاد؟
سلام بله قطعا باید حل بشه. تنظیماتش رو طبق آموزش های سایت انجام بدین.
سلام
ابتدا تشکر میکنم از محتوای بسیار مفید وبسایتتون.
بنده از قالب ایران کالا استفاده میکنم
وردپرس که پست تایپ نوشته ها رو داره : url به صورت: domain.com/sample
قالب نیز 2 پست تایپ شبیه نوشته ها داره به نام بلاگ : url به صورت: domain.com/blog/sample و اخبار : url به صورت: domain.com/newa/sample می خواستم ببینم که تفاوتی از نظر سئو دارند یا نه؟
و اینکه ما یک سری مطالب داریم که در مورد برند خاصی که محصول اون داخل فروشگاه موجوده (و شاید برند در قسمت برندهای ووکامرس نیز موجود باشه) توضیحاتی ارائه میکنیم و شایداز ابزارک ها و … نیز داخل اون صفحه استفاده کنیم و اینکه نمیخوایم داخل توضیحات خودقسمت برند ووکامرس باشه پیشنهاد شما اینه که از کدوم پست تایپ های بالا و یا برگه ها استفاده کنیم؟
و اینکه جهت انتشار مقالات سایت از کدوم استفاده کنیم؟
ممنون
در صورت نیاز و جلوگیری از تبلیغات، نام قالب را از دیدگاه حذف نمایید. با تشکر
سلام خیر تفاوتی ندارند ۲. بهتره از ویژگی های ووکامرس استفاده کنید ۳. برای مقالات از بلاگ استفاده کنید
سلام. من افزونه لایت اسپید کش رو با توجه به ویدیویی که تو سایت قرار دادید نصب کردم و تنظیماتش رو انجام دادم. ولی متاسفانه سرعت لود سایتم تقریبا 5 ثانیه است. به نظر شما ایراد کار کجاست؟؟
سلام مابقی کارها رو باید انجام بدید. توی سایت برتر کامل آموزش داده میشه.
با سپاس از ساتاد راد فوق العاده انرژی بخش و مفید بود ویدیوتون سپاسگزارم.
سلام
خوشحالیم که آموزش برای شما مفید بوده
شاد و سلامت باشید
سلام وقت بخیر شما ویدیو هاتون رو روی هاست آپلود میکنید یا لینک میدید؟ برای ما که از هاست های اشتراکی استفاده میکنیم بهتره لینک بدیم یا آپلود کنیم؟
سلام وقت بخیر روی سرور خودمون آپلود میکنیم بله. برای هاست اشتراکی پیشنهاد نمیشه.
استاد قبلم گرفت😭😭
انشالله بیشتر و بیشتر موفق بشین❤❤
مرسی از شما 💖
سلام یک سوال داشتم من اگر بیام در المنتور تولید محتوا کنم بجای ویرایشگر خود وردپرس سئو میشه
سلام بله چرا که نه
سلام افزونه WP super cache کدام قابلیت ها را دارد Browser cache و minify و cache pages و Lazy load
سلام تمام این قابلیت ها رو داره اما وردپرس راکت و لایت اسپید کش پیشنهاد ما هست.
با سلام
اول خسته نباشید بابت وقتی که گذاشتن و تولید محتوا کردین
یه سوال دارم
وب سرور من لایت اسپید هستش
و باید از افزونه لایت اسپید کش استفاده کنم (طبق گفته های خودتون)
این 5 تا کاری که گفته بودین ، خوده لایت اپید کش انجام میده یا نه ، در کنارش باید از افزونه دیگه ای استفاده کنم ؟
و خیلی دوست دارم همه این امکانات داخل یه افزونه باشه
ممنون میشم پاسخ بدین …
درود بر شما سپاس. این کارها رو لایت اسپید کش انجام میده و نیاز به پلاگین دیگه ای نیست.
الان دقیقا کدومش کارایی بهتری داره ممنون میشم بگین؟
سلام این ویدیو رو ببینید https://mihanwp.com/best-wordpress-caching-plugin/
سلام آقای راد من پیج اسپیت لایت کش را نصب دارم و تنظیماتش هم مثل ویدیو خودتون که ضبط کردید تنظیم کردم.
میشه بگید حالا به کدام یک از افزونه های بالا نیاز دارم…
سلام خسته نباشید آقای حسینی راد من با دو تا افزونه سرعت سایتم رو به بالای 80% رساندم و صفحه اصلی سایتم خیلی خوب باز میشه ولی سرعت صفحات سایتم پایینه ممنون میشم راهنماییم کنید چیکار کنم.
و ممنون میشم یه نگا بیندازید اگه مشکلی داشت بگید.
با تشکر
سلام من افزونه یاست سئو رو دارم به و هر گفته انجام دادم خود افزونه میگه همه چیز سئو ردیفه ولی میرم ببینم رتبه سایتم چنده میگن اصلا رتبه نداره چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید
درود برشما
لطفا دوره آموزش سئو سایت رو مشاهده بفرمایید. تمام موارد مورد نیاز برای بهبود سئو سایت توضیح داده شده
واقعا عالی من چند روز پیش یه مبلغی رو دادم به یک سایتی و همین مطالب رو گفت و شاید کمتر متاسفانه بعد از خرید اون دوره این پست شما رو دیدم واقعا تیم عالی دارید اقای حسینی راد دستتون درد نکنه
با سلام
سپاس از توجه و محبت شما
امیدواریم که همیشه شادو پیروز باشید
به نظرم مطالب و آموزش هایی که شما توی سایتتون قرار میدید با اختلاف از سایر مطالب فارسی که توی زمینه وردپرس میبینم بهتره، همه چیز شفاف و واضح و گویا، مخصوصا اینکه ویدیو هم داره، خسته نباشید 🙂
با سلام
سپاس از توجه و محبت شما
همیشه شاد و پیروز باشید
سلام
wpRocket یا litespeed cache؟ از کدوم استفاده کنم(وب سرورم litespeed هست)؟
ممنون
سلام دوره را مشاهده بفرمایید در دوره کامل با ذکر مثال توضیح داده شده.
کدوم دوره؟
دوره افزایش سرعت سایت در بخش آکادمی
pre-load کردن فونت ها هم تاثیر خیلی خوبی در سرعت میزاره
میشه لطفا توضیح بیشتری بفرمایید راجب این موضوع
با سلام من از افزونه راکت شما استفاده میکنم و مسئله ی که هست اینه در/ گوگل سرعت سایتم در حالت دسکتاپ امتیاز 91هست اما در حالت موبایل 40هست چطوری میتونم این تعادل بین حالت موبایل و دسکتاپ برقرار کنم؟ چون افزونه برای حالت دسکتاپ عالی عمل میکنه اما در موبایل اینطور نیست
سلام
لطفا ارور هایی که جی تی متریکس از سایتتون میگیره رو در بخش تیکت برای ماارسال کنید
سلام پستتون واقعا مفید بود.
فکر می کنم تبلیغ باشه اما میهن وب هاست پلاگین wp rocket رو به صورت رایگان قرار داده روی هاستش. نمیدونمم تا کی قراره باشه ولی الان که این پیام رو دارم میفرستم هنوز نسخه249 دلاریش در دسترسه.
سلام
من مشکلم اینه کع نمیدونم چه هاستی خوبه چه هاستی بد
سایت شما سرعت بالایی داره واقعا
شما از هاست وردپرسی استفاده میکنید یا معمولی؟
تشکر
سلام خیر سایت ما سرور اختصاصی هست.
سلام لینک اموزش فعال نیست
درود.
بررسی شد، تمامی لینک ها بدون مشکل بودند.
سلام و خسته نباشید.من سایت وردپرس دارم و هاست ما بهمون گفته که سایتمون مشکل منابع سیستمی داره(مخصوصا بخش ادمین سایت)من میخواستم با پرداخت هزینه یک نفر این مشکل رو برای ما بررسی و رفع کنه.آیا شما میتونید زحمت این کار رو با دریافت هزینه برامون بکشید؟
سلام باید بگن از چه افزونه ای هست. معمولا چنین مشکلاتی از سمت هاست هست نه وردپرس
با عرض سلام و احتراملطفا اگه امکان داره یه آموزش هم درباره cdn قرار بدین ولی نه cdn های رایگان معمول ، طریقه نصب cdn روی وردپرسمن از یه شرکت ایرانی cdn تهیه کردم ولی گفتن نصب بر روی وردپرس برعهده خودتونه ، الان نمی دونم چکار باید بکنم ، میشه لطف کنید و راهنماییم کنید.ممنون
سلام در گوگل سرچ کنید (نصب CDN در وردپرس) در خیلی از سایت ها وجود دارد (ما هم به زودی در سایت قرار می دهیم)
ممنون ، اکثرا CDN های رایگان مثل maxcdn رو آموزش دادنیک سوال دارم ، من روی سایتم گواهی ssl معمولی نصب کردم ، برای نصب CDN حتما باید از نوع والیدکارد باشه؟ روی ssl معمولی نمیشه نصب کرد؟
متشکریم. در این مورد باید با ارائه دهنده cdn صحبت کنید اما تا جایی که اطلاع دارم میتونید برای هر ساب دامین یک اس اس ال جدا تهیه کنید اما خب wildcard عالی هست
ممنون از پاسخگوییتون ، واقعا سایت عالیی دارید.
سلام و عرض ادب ،مطلب مفیدی بود ،ضمن تشکر یک سوال داشتم چطور دو فیلم رو به هم دیگه میچسبونید ؟؟؟ با حجم کم البته
سلام متشکرم. با نرم افزار camtasia studio
نه دوست عزیز منظورم چسباندن مثلا فیلم دمویی میهن وردپرس هست که اول فیلم میاد و خیلی زیباست،به فیلم آموزشتون هست
بله همگی با camtasia هست. تیزر رو یکی از دوستان برامون طراحی کردند.
دوست عزیز میشه بگید چطوری ؟ هزینشم هرچی باشه براتون میریزم به حسابیکم برام واجبه
با دفتر تماس بگيريد
سلام ببخشید یه سوال شما بری پخش ویدیو از چه پلیری استفاده می کنید ؟
سلام از پلیر پیشفرض وردپرس
ممنونم که اینقد سریع پاسخ دادید، خب پلیر پیش فرض من سفید است و روی عکس علامت ایکون پلی رو نمی اورد چطور این مورد رو اضافه کنم ؟
خواهش میکنم. قالبتون رو تغییر بدید مشکل حل میشه. مشکل از فونت های قالب شماست
سلام یه سوال بزرگ من وقتی تو صفحه وردپرس یه عکس 50 کیلوبایتی میزارم خوب لودش کمی طول میکشه بعد وقتی تو سایتای خوب ورد پرسی تو ایران عکسایی با حجم بیشتر میبینم ولی اونا بسیار سریع باز میشن من از هاستای ابری خارج از ایران استفاده میکنم ایا سرویس دهنده هاستینگم بد عمل میکنه ؟؟؟؟2-من پیج ساز ویژوال کامپوزر استفاده میکنم و البته wp راکت تنظیماشم درست میزنم ولی اگه افکتی با ویژوال کامپوزر استفاده کنم بیشتر وقتا اون افکتو نشان نمیدهد و سفید نشون میده ؟با تشکر از اینکه دیمها و پلاگین ها رو زود زود اپدیت میکنید.
سلام بله اگر حجم تصویر کمه و دیر لود میشه مشکل از هاستتون هست.توی راکت تیک minify رو غیر فعال کنید تا کار کنه ویژوال, متشکرم
خیلی ممنون واقعا عالی بود
متشکرم 🙂