جلسه ۱۲: تنظیمات وردپرس و پیکربندی سایت

4.4 / 5. تعداد رای: 252

در این جلسه با بخش تنظیمات وردپرس آشنا خواهیم شد. بخش تنظیمات وردپرس یکی از مهم‌ترین بخش‌های سایت است و اگر اشتباهی در این تنظیمات صورت بگیرد، ممکن است مشکلاتی برای سایت شما بوجود بیاید.

آموزش تنظیمات وردپرس

سایت وردپرسی شما مانند هر سیستم دیگری دارای تنظیماتی است که شما می‌توانید آنها را به‌دلخواه خود تنظیم کرده و یا اینکه تغییر دهید. پس‌ازاینکه وارد سایت وردپرسی خود شوید در پیشخوان سایت شما یک منو به نام تنظیمات وجود دارد که دارای یک سری زیر منو می‌باشد.

برای اینکه تنظیمات این قسمت دقیقاً مشابه تنظیمات پیش‌فرض وردپرس شود شما باید تمامی پلاگین‌های خود را غیرفعال کنید. اما در اینجا جهت آشنایی شما با قسمت‌هایی که مربوط به پلاگین‌ها است و فهمیدن تفاوت آنها، افزونه‌ها را غیرفعال نمی‌کنیم. اکنون بخش‌های مختلف تنظیمات را برای شما توضیح می‌دهیم.

تنظیمات عمومی

تنظیمات عمومی وردپرس
تنظیمات عمومی وردپرس

اولین بخش از تنظیمات شامل تنظیمات عمومی است. در اینجا شما می‌توانید با استفاده از اولین گزینه عنوان سایت خود را تغییر دهید. در نظر داشته باشید که تغییر نام این قسمت به سئو سایت شما ارتباطی ندارد و شما در این قسمت تنها کافی است که نام سایت خود را وارد کنید.

معرفی کوتاه: این قسمت شامل عبارات و کلمات کلیدی است که شما می‌خواهید برای افزایش ورودی سایت خود از آنها استفاده کنید. این قسمت هم تأثیر چندانی در سئو وب‌سایت شما ندارد و شما تنها کافی است که یک معرفی کوتاه از سایت خود در این قسمت وارد کنید. این بخش نسبت به‌عنوان دارای اهمیت چندانی نیست و شما می‌توانید بعداً جهت سئو سایت کارهای بهتری را انجام دهید.

نشانی وردپرس (URL) / نشانی سایت (URL): این دو قسمت را بهتر است تغییر ندهید. چراکه سایت شما به هم می‌ریزد و ممکن است اصلاً لود نشود. تنها زمانی که آدرس سایت خود را تغییر داده باشید می‌توانید این دو گزینه را تغییر دهید تا سایت شما به دامین جدید متصل شود.

بخش عضویت را نیز در جلسه قبل توضیح دادیم و برای این است که هر کسی بتواند در سایت شما ثبت‌نام کند.

نقش پیش‌فرض کاربر تازه: برای این است که تعیین کنید کاربر جدیدی که در سایت ثبت‌نام می‌کند دارای چه نقش کاربری باشد.

زبان سایت: در این قسمت می‌توانید زبان کلی وب‌سایت خود را تغییر دهید. پس از آن فقط باید محتوای بخش نوشته‌ها و برگه‌ها را به زبان دلخواه به‌صورت دستی تغییر دهید.

زبان محلی: در این قسمت شما باید ببینید زبانی که برای شما نمایش داده می‌شود با زبان ایران سازگاری دارد یا خیر. اگر زبان شما تنظیم نباشد باید آن را روی “تهران” قرار دهید و ذخیره کنید.

تعیین ساختار زمان و تاریخ در سایت

تعیین ساختار زمان و تاریخ در وردپرس
تعیین ساختار زمان و تاریخ در وردپرس

در بخش ساختار تاریخ و ساختار زمان شما می‌توانید از میان چند فرمتی که برای شما نمایش داده‌شده است فرمت دلخواه خود را برای زمان و تاریخ انتخاب کنید. البته این ساختارها همراه با قالب شما تغییر می‌کند. یعنی با توجه به استایل و برنامه‌نویسی قالب مشخص می‌شود که تاریخ، زمان و ساعت به چه صورت نمایش داده شود.

همچنین گزینه روز آغازین هفته را نیز باید روی شنبه قرار داده و ذخیره کنید.

نوشتن

تنظیمات نوشتن در وردپرس
تنظیمات نوشتن در وردپرس

در این قسمت تنظیمات خاصی برای اعمال روی سایت وجود ندارد. اولین گزینه در این قسمت دسته پیش‌فرض نوشته‌ها است که می‌توانید آن را مشخص کنید. با این گزینه می‌توانید تعیین کنید که هنگامی‌که در حال منتشر کردن یک پست هستید اگر دسته‌بندی نوشته مشخص نشد روی چه دسته‌بندی قرار بگیرد.

فرستادن با ایمیل: در این قسمت شما می‌توانید یک ایمیل اکانت به سایت خود دهید و هر پستی که به این ایمیل ارسال شود در سایت شما نمایش داده می‌شود. البته این بخش استفاده خاصی ندارد.

به‌روزرسانی سرویس‌ها

به‌روزرسانی سرویس‌ها در وردپرس
به‌روزرسانی سرویس‌ها در وردپرس

این گزینه همان سرویس‌های به‌روزرسانی است. زمانی که روی لینکی که در این قسمت وجود دارد وارد سایت WordPress.org می‌شوید. سپس یک لیست از سایت‌های Ping برای شما نمایش می‌دهد که باید آنها را کپی کرده و در باکس موجود در سایت خود Paste کنید. سپس روی ذخیره تغییرات کلیک کنید.

نحوه ارسال ping در سایت
نحوه ارسال ping در سایت

نحوه کار سرویس‌های Ping به این صورت است که زمانی که شما یک پست در سایت خود منتشر می‌کنید؛ این سرویس‌ها برای بسیاری از سرویس‌ها، سایت‌ها و گوگل یک Ping ارسال می‌کنند و به آنها اعلام می‌کند که یک پست در این سایت منتشر شد. این کار باعث می‌شود سایت شما خیلی سریع‌تر در گوگل ثبت شود و بقیه سایت‌ها بفهمند که در سایت شما محتوایی منتشرشده است. این کار باعث می‌شود فرایند ایندکس کردن یا همان نمایش محتوا در گوگل بیشتر شود.

همچنین یک Ping برای وب‌سایت‌هایی ارسال می‌شود که لینک آنها درون پست شما قرار دارد و در بخش کامنت آن سایت‌ها یک کامنت ارسال می‌شود و مدیر سایت باخبر می‌شود که شما به سایت آن لینک داده‌اید. انجام دادن این کار باعث ایجاد دوستی و ارتباط بین شما و مدیران سایر سایت‌ها خواهد شد. انجام این کارهای جالب در جامعه‌های متن‌باز زیاد دیده می‌شود.

خواندن

تنظیمات خواندن در وردپرس
تنظیمات خواندن در وردپرس

صفحه اصلی شما نمایش داده می‌شود: در اینجا شما تعیین می‌کنید که چه چیزی در صفحه اصلی شما نمایش داده شود. شما می‌توانید با انتخاب گزینه “آخرین نوشته‌های شما” کاری کنید که آخرین نوشته‌های سایت شما نمایش داده شود یا اینکه “یک برگه یکتا” را انتخاب کنید و از منو کشویی یک برگه از سایت انتخاب کنید تا در صفحه اصلی نمایش داده شود.

درواقع هر قالبی را که روی سایت خود نصب کنید و این قالب دارای صفحه ساز باشد و شما بتوانید صفحات اختصاصی برای آن بسازید بدون شک باید این قسمت را تنظیم کنید. به این صورت که شما باید در بخش تنظیمات > خواندن بروید و صفحه نخست خود را انتخاب کنید.

انتخاب بخش برگه نوشته‌ها چندان اهمیت ندارد و اگر این قسمت انتخاب نشود به‌صورت خودکار از بخش آرشیو نوشته‌های قالب یک برگه انتخاب می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم این قسمت را تغییر ندهید. البته در بعضی از قالب‌ها که برگه‌ای به نام وبلاگ وجود دارد باید این گزینه مشخص شود.

بیشترین تعداد نوشته‌ها در هر برگه وبلاگ: اگر شما وارد یک دسته‌بندی در سایت خود شوید مشاهده می‌کنید که در این دسته‌بندی چندین برگه نمایش داده‌شده است. این تعداد را می‌توانید توسط این گزینه تغییر دهید و اگر بیشتر از این تعداد نوشته داشته باشید یک شماره صفحه به پایین صفحه اضافه می‌شود که می‌توانید از طریق آن به دیگر صفحه‌ها رفت.

البته این گزینه بستگی به نیاز و سلیقه شما دارد و با توجه به قالبی که استفاده می‌کنید نیز می‌توانید این تعداد را تغییر دهید تا ترتیب نوشته‌ها بهم نریزد.

تنظیمات خوراک وردپرس

بیشترین تعداد نوشته‌ها در خوراک: اگر شما آدرس سایت خود را به‌اضافه Feed/ در مرورگر وارد کنید می‌توانید وارد خوراک سایت خود شوید. خوراک RSS کاربرد زیادی دارند و در گذشته کاربرد آنها حتی بیشتر هم بود. آنها به شما و کاربرانتان اجازه می‌دهدند با استفاده از سرویس‌های مختلف آخرین مطالب شما را مشاهده کنند.

مثلاً شما می‌توانید یک اپلیکیشن اندروید بسازید و در این برنامه آن را نشان دهید. این گزینه تعیین می‌کند در فید سایت حداکثر چند تا از پست‌های شما نمایش داده شود. این گزینه نیاز به تنظیم خاصی ندارد و می‌توانید به‌صورت پیش‌فرض روی هما 10 ان را قرار دهید.

برای هر نوشته در خوراک، شامل: با این گزینه می‌توانید تعیین کنید که برای هر نوشته در فید سایت خلاصه پست یا متن کامل پست نمایش داده شود. ما پیشنهاد می‌کنیم که این گزینه را روی خلاصه قرار دهید. چراکه بسیاری از سایت‌ها از این طریق محتوای سایت شما را کپی می‌کنند. یعنی با استفاده از سرویس‌های فیدخوان محتوای سایت شما را روی سایت خودشان کپی می‌کنند و با این کار فقط می‌توانند خلاصه پست شما را کپی کنند.

نمایش به موتورهای جستجو: اگر این گزینه را فعال کنید سایت شما دیگر به موتورهای جستجو نمایش داده نمی‌شود و اگر شما صاحب یک وب‌سایت شخصی هستید و نمی‌خواهید در موتورهای جستجو اثری از آن باشد می‌توانید این گزینه را فعال کنید. معمولاً برای شروع کار از چنین گزینه‌ای استفاده می‌شود و بعدازاینکه سایت آماده شد و خواستید که فعالیت خود را به‌صورت رسمی آغاز کنید تیک این گزینه را بردارید تا سایت در گوگل ایندکس شود.

این گزینه هیچ مشکلی را برای شما به وجود نمی‌آورد و این خواسته شما از موتورهای جستجو بوده که سایت شما را نمایش ندهند و بعد از مدتی می‌خواهید که باز نمایش داده شود و هیچ مسئله‌ای ندارد.

گفت‌و‌گو

بخش گفت‌وگو مربوط به تنظیمات بخش نظرات سایت شما است که تنظیمات آن را باهم بررسی می‌کنیم.

تنظیمات پیش‌فرض نوشته

تنظیمات پیش‌فرض نوشته در بخش نظرات وردپرس
تنظیمات پیش‌فرض نوشته در بخش نظرات وردپرس

کوشش برای آگاه کردن همهٔ وبلاگ‌هایی که پیوندشان در این نوشته است: این گزینه برای این است که Ping برای وب‌سایت‌هایی که لینک آنها را درون سایتتان قرار داده‌اید ارسال نشود. اگر بعضی جاها از سایتی کپی کرده‌اید این گزینه می‌تواند به شما کمک کند. پیشنهاد می‌کنیم به دلیل اینکه استفاده خاصی ندارد آن را غیرفعال کنید. اما در کل محتوای کپی شده نداشته باشید خیلی بهتر است.

اجازه دادن به دیگر وبلاگ‌ها برای آگاه‌سازی پیوندی (بازتاب‌ها و دنبالک‌ها) روی نوشته‌های تازه: این گزینه برای این است که به دیگران اجازه دهید برای شما پینگ بک ارسال کنند که البته به این گزینه نیز نیازی نیست.

اجازه به دیگران برای ثبت دیدگاه‌ها روی نوشته‌های تازه: به کاربران اجازه می‌دهید که برای شما دیدگاه ارسال کنند که بهتر است آن را فعال کنید.

دیگر تنظیمات دیدگاه‌ها

دیگر تنظیمات نظرات در وردپرس
دیگر تنظیمات نظرات در وردپرس

نویسندهٔ دیدگاه باید نام و نشانی ایمیل خود را بنویسد: به‌دلخواه خود می‌توانید این گزینه را فعال یا غیرفعال کنید.

کاربران باید نام‌نویسی کرده باشند و واردشده باشند تا بتوانند دیدگاهشان را بنویسند: اگر می‌خواهید تنها کاربرانی که در سایت شما ثبت‌نام کرده‌اند بتوانند کامنت بگذارند تیک این گزینه را بزنید.

بستن خودکار دیدگاه‌ها در نوشته‌های قدیمی‌تر از 14 روز: اگر از انتشار پست شما بیشتر از 14 روز گذشته باشد کاربر نمی‌تواند برای شما دیدگاه ارسال کند.

نمایش جعبه انتخاب کوکی‌های دیدگاه‌ها، اجازه برای تنظیم کوکی‌های نویسنده دیدگاه: کاربر می‌تواند توسط یک تیک اطلاعات خودش را برای ارسال کامنت‌های بعدی در مرورگر ذخیره کند تا نیازی به واردکردن مجدد نباشد. به دلیل اینکه کاربران ایرانی از این کوکی‌ها استفاده نمی‌کنند می‌توانید این گزینه را غیرفعال کنید.

فعال کردن دیدگاه‌های تودرتو با عمق 5 دیدگاه: می‌توانید دیدگاه‌ها را به‌صورت تودرتو تا 5 تا دیدگاه فعال کنید تا کاربر بتواند به‌صورت تودرتو به دیدگاه‌های شما پاسخ دهد که همین مقدار کافی است.

چگونگی صفحه‌بندی کردن دیدگاه‌ها

صفحه‌بندی دیدگاه‌ها با 50 دیدگاه در هر صفحه و آخرین صفحه به‌صورت پیش‌فرض نشان داده شود: شما می‌توانید دیدگاه‌ها را صفحه‌بندی کنید که 50 تا دیدگاه که در صفحه‌نمایش داده شود و بقیه در صفحات بعدی نمایش داده شود. ما پیشنهاد می‌کنیم این گزینه را غیرفعال کنید ولی برای بعضی از سایت‌ها این گزینه واقعاً نیاز است.

مثلاً در سایت میهن وردپرس برای یکی از محصولات سایت حدوداً 2000 کامنت وجود دارد و ما مجبور بودیم صفحه‌بندی را برای آن پست فعال کنیم. پیشنهاد می‌کنیم این تعداد را روی 100 قرار داده و آن را فعال کنید تا اگر تعداد دیدگاه‌ها از این مقدار بیشتر شد وردپرس به‌صورت خودکار آنها را به صفحات بعدی بفرستد تا حجم صفحه شما کمتر باشد.

یک مقاله نیز تحت عنوان صفحه‌بندی در وردپرس در میهن وردپرس وجود دارد که با مطالعه آن می‌توانید مزایا و معایب این کار را بفهمید.

نمایش دیدگاه‌های کهنه‌تر: اگر این گزینه را فعال کنید ابتدا نظرات قدیمی‌تر نمایش داده می‌شود و در زیر آن نظرات جدید قرار می‌گیرد. اگر این گزینه را روی تازه‌تر قرار دهید دیدگاه‌ها به ترتیب از نظرات جدید تا قدیمی‌تر نمایش داده می‌شوند.

ادامه تنظیمات بخش گفت‌وگو

تنظیمات ایمیل در بخش گفت‌وگو وردپرس
تنظیمات ایمیل در بخش گفت‌وگو وردپرس

برایم ایمیل بفرستید هرگاه: بهتر است تیک این دو گزینه را غیرفعال کنید.

قبل از اینکه دیدگاهی نمایان شود: پیشنهاد می‌کنیم در این قسمت گزینه دیدگاه‌ها باید به‌صورت دستی تأیید شوند را فعال کنید. چراکه ممکن است برخی از کاربران ابتدا از شما در دیدگاه‌ها تشکر کنند و بعد از آن دیدگاه‌ها منفی برای شما ارسال کنند. در ایران باید حتماً نظرات را به‌صورت دستی تایید کنید تا در صورت نیاز بتوانید آن را حذف نه بلکه سانسور کنید.

بررسی دیدگاه: اگر یک دیدگاه بیشتر از مثلاً 2 لینک درون آن قرار داشت آن را در دست بررسی قرار بده. البته چون تیک گزینه قبل را فعال کردید نیاز به این تنظیم خاص نیست.

سیاه‌نامهٔ دیدگاه‌ها: در اینجا می‌توانید برخی واژه‌ها را وارد کنید تا اگر یک دیدگاه این واژه‌ها را داشت به‌صورت دیدگاه اسپم یا جفنگ نشانه‌گذاری شود. مثلاً در اینجا اگر کلمه فحش را وارد کنید این دیدگاه مستقیماً به لیست جفنگ رفته و شما نیز آن را ندیده و اذیت نمی‌شوید.

نیم‌رخ‌ها

تنظیمات آواتار در وردپرس
تنظیمات آواتار در وردپرس

آواتار یا نیم رخ به این منظور است که در لیست دیدگاه‌ها برای هر کاربر یک شکلت یا آواتار نمایش داده می‌شود. نحوه تنظیم کردن آواتار برای خود را در مهین وردپرس در قالب پستی به نام گراواتار چیست به‌صورت کامل توضیح داده‌ایم. اگر شما می‌خواهید آواتار در سایتتان نمایش داده نشود تیک گزینه نمایش آواتار را غیرفعال کنید.

بیشترین رتبه‌بندی: می‌توانید این گزینه را روی G قرار دهید. چراکه سایت شما سایتی نیست که خلاف قوانین یا 18+ باشد.

نیم‌رخ پیش‌فرض: می‌توانید به‌دلخواه یکی از گزینه‌هایی که برای شما نمایش داده‌شده است را به‌دلخواه انتخاب کنید. بهترین گزینه‌ای که می‌توانید در اینجا انتخاب کنید “شخص اصرار آمیز” است. چراکه مشخص است که یک یوزر است که آقا یا خانم بودن آن نیز مشخص نیست و تبعیض جنسیتی در سایت خود قائل نشده‌اید.

رسانه

تنظیمات رسانه در وردپرس
تنظیمات رسانه در وردپرس

این بخش سایزهای مختلفی را برای تصاویر سایت شما مشخص می‌کند.

اندازه بندانگشتی: این اندازه را می‌توانید با توجه به نیاز خود و یا با توجه به قالب خود تغییر دهید. ما پیشنهاد می‌کنیم که این اندازه را روی 400*400 یا 300*300 قرار دهید.

اندازه میانه یا بزرگ را نیز روی صفر قرار دهید. چراکه هر زمان که شما تصویری را در سایت خود آپلود می‌کنید وردپرس به‌صورت خودکار سایزهای مختلفی از این تصویر را در هاست شما ذخیره می‌کند. معمولاً از این دو اندازه در سایت استفاده نمی‌شود و معمولاً تصاویری که استفاده می‌شوند را در سایز کامل قرار می‌دهیم.

پس وقتی استفاده نمی‌کنیم نیازی نداریم که آنها را داشته باشیم و فضای هاست خودمان را پر کنیم.

پرونده‌ها را ماهانه و سالانه بررسی کن: این گزینه در پوشه‌های ماه و سال موردنظر شما تصاویر سایتتان را آپلود می‌کند. برای اینکه ساختار سایت شما مرتب‌تر باشد بهتر است این گزینه را فعال کنید.

حریم خصوصی

تنظیمات حریم خصوصی در وردپرس
تنظیمات حریم خصوصی در وردپرس

این بخش استفاده چندانی از سمت ما ندارد ولی در کشورهای اروپایی مثلاً GDPR قانونی است که وضع شده است و سایت‌ها حتماً موظف هستند یک سری قانون‌ها را رعایت کنند. در مورد این مسئله در مقاله‌ای در سایت صحبت کرده‌ایم. اگر قصد دارید به کاربران کشورهای عضو اتحادیه اروپا سرویس دهید حتماً باید از این صفحه برگه‌ای را به‌عنوان برگه حریم خصوصی خود انتخاب کنید.

سپس باید قوانین GDPR را هم درون آن بنویسید. معمولا این از این گزینه در ایران استفاده چندانی نمی‌شود.

در اینجا یک بخش به نام User Role Editor مشاهده می‌شود که مربوط به تنظیمات این افزونه است که در جلسات پیش آن را برای شما توضیح دادیم. ممکن است شما پلاگین‌های دیگری نیز نصب کنید که تنظیمات آنها در این بخش ظاهر شود.

سپاس از همراهی شما عزیزان. موفق باشید. 🙂

آموزش کامل وردپرس

این مقاله بخشی از دوره آموزش رایگان وردپرس هست. با مشاهده این دوره رایگان، می‌توانید کار با وردپرس را به صورت کامل یاد بگیرید.

دوره رایگان آموزش وردپرس
نظر شما در این مورد چیه؟

  1. U353967 ۱۹ شهریور ۱۴۰۳

    سلام ببخشید من توی مراحل نصب زبان سایتم رو فارسی انتخاب کردم ولی سایتم انگلیسی بالا اومد و گزینه زبان سایت هم وجود نداره توی تنظیمات سایت

  2. U352708 ۶ شهریور ۱۴۰۳

    سلام
    واقلا ممنون که همچین دوره ای رو اجرا کرید

  3. U352161 ۳۱ مرداد ۱۴۰۳

    سلام
    بعد از وارد کردن عنوان سایت و معرفی کوتاه در بخش نمایش سایت در تب مرورگر به صورت * عنوان – معرفی کوتاه * نمایش داده میشه.راه حل بهتری برای اینکه یک عنوان یکپارچه بدون خط فاصله نمایش داده بشه نیست ؟

  4. U350344 ۱۲ مرداد ۱۴۰۳

    سلام وقت بخیر
    من داخل بخش تنظیمات پیشخوان میخواستم تیک “عضویت” رو فعال کنم.. تیک رو میزنم ذخیره هم میزنم.. پیغام تنظیمات ذخیره شد هم دریافت میکنم اما متاسفانه دوباره که میبینم فعال نیست. ممنون میشم راهنماییم کنین.

  5. U347316 ۱۹ تیر ۱۴۰۳

    بهترین استاد وردپرس دنیا با اختلاف

  6. U344440 ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  7. U342573 ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

    سلام وقتتون بخیر.
    شما تو قسمت تنظیمات عمومی فرمودین که نشانی وردپرس و نشانی سایت رو تغییر ندیم اما من امروز با این پیام مواجه شدم :
    وبسایت شما از SSL پشتیبانی می کند، از طریق تنظیمات عمومی وردپرس، در آدرس های سایت مقادیر http را به https تغییر دهید.
    یعنی باید تغییرش بدم ؟🥲

  8. U336083 ۹ اسفند ۱۴۰۲

    سلام من داخل تنظیمات (نشانی وردپرس URL) را تغییر دادم و یک چیزی به آدرس اصلی اضافه کردم و حالا دیگه سایت باز نمیشه باید چی کار کنم؟
    ممنون از سایت خوبتون

  9. U339299 ۴ اسفند ۱۴۰۲

    سلام من داخل سایتم از هر عکس دوتا ساخته شده. یعنی قالب اهورا رو که نصب کردم داخل کتابخانه از هر عکس دوتا هت باید چیکار کنم؟لطف میکنید راهنمایی کنید

  10. U337658 ۹ بهمن ۱۴۰۲

    سلام بقیه آموزش های این ویدیو قسمتهای دیگه ابزار ورد پرس پس کجاست ؟

  11. U337719 ۷ بهمن ۱۴۰۲

    ممنونم اما من میخوام توی گوگل فعلا نمایش نده تا بتونم سایتمو تکمیل کنم
    باتوجه به توضیحاتتون در این مقاله باید تیک گرینه از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند رغ بزنم
    من اینکار رو انجام میدم اما باز هم سایتم نمایش داده میشه من میخوام نمایش داده نشه لطفاذراهنماییم کنید

    • Reza Rad رضا راد ۸ بهمن ۱۴۰۲

      بعد از اینکه این تیک رو زدین ۲ هفته طول میکشه گوگل اعمال کنه

      • U337719 ۸ بهمن ۱۴۰۲

        ممنونم ولی ای کاش توی ویدئو گفته بودید که دوهفته طول میکشه من دیدم اعمال نمیشه رفتم یکبار دیگه این گزینه رو غیرفعال کردم و بعد از چندساعت دوباره فعالش کرد حالا باید بازم دوهفته صبرکنم😞
        ببخشید راه دیگه ای نیست که سایت رو نشون نده؟

  12. U337719 ۷ بهمن ۱۴۰۲

    سلام وقتتون بخیر ببخشید آقای راد چرا با وجود اینکه من در تنظیمات خواندن تیک گزینه نمایش به موتورهای جستجو را میزنم باز هم سایتم رو در گوگل سرچ میکنم نمایش میدهد؟

  13. U21429 ۱۳ دی ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر
    یک بسته نصبی نصب کردم اما در قسمت تنظیمات/عمومی، کادر مقابل: نشانی وردپرس (URL) غیر فعال و غیر قابل ویرایشه و http هست.اما کادر مقابل: نشانی سایت (URL) فعاله و آدرس رو به https تغییر دادم.
    ممنون میشم اهمیت و فرق این دو گزینه رو توضیح بدید و اینکه گزینه اول که غیرفعاله دلیلش چیه و اصلا مهم هست که اونم به https تغییر کنه یا مهم نیست. اگر بخوام فعال بشه چکار کنم؟
    با تشکر

    • Reza Rad رضا راد ۱۴ دی ۱۴۰۲

      سلام وقت بخیر. به هیچ عنوان ادرس رو تغییر ندین. در مورد https توی سایت سرچ کنید ssl آموزش های زیادی در موردش هست.

  14. U330368 ۹ دی ۱۴۰۲

    سلام خسته نباشید. ممکنه سوالم تکراری باشه اما هرچقدر گشتم جوابمو داخل کامنت ها پیدا کردم ممنون میشم راهنمایی کنین
    من عنوان سایتم به شکل “صفحه نخست – عنوان” نمایش داده میشه. میخوام عبارت “صفحه نخست” در عنوان سایت وجود نداشته باشه باید چیکار کنم؟ با تشکر از توجهتون

    • Reza Rad رضا راد ۹ دی ۱۴۰۲

      سلام سپاس. افزونه رنک مث نصب کنید باهاش میتونید عنوانش رو تغییر بدید توی ویرایش صفحه

  15. U335133 ۲۴ آذر ۱۴۰۲

    سلام ببخشید برا من داخل ورد پرس صفحه افزودن افزونه جدید و نشون نمی ده باید چیکار کنم مشکل از چیه اوایل کار نشون می داد یه صفحه خالی نشون می ده.

  16. U330498 ۴ آبان ۱۴۰۲

    سلام ؛ اینکه دیدگاه ها محدودیت عمق داشته باشند نقطه ضعف نیست؟ خب شاید مثلا توی یک سایت ورزشی کاربرانی باشن که بخوان زیر یک دیدگاه باهم بحث کنند و این بحث به درازا بکشه این چرا باید محدودیت عمق داشته باشیم و مثلا فقط اون عدد تا 10 باشه؟

    • Reza Rad رضا راد ۶ آبان ۱۴۰۲

      سلام بستگی داره به سایت طبیعتا.

      • U332876 ۱۹ آبان ۱۴۰۲

        با سلام ؛ من سایتم در صفحه افزودن نوشته ، قسمت برچسب ها ، وقتی میخام از برچسب های قدیمی استفاده کنم ،فقط تا 20 عدد نشون میده ولی من میخام تا 500 تا نشون بده باید چیکار کنم ؟
        ممنون میشم راهنمایی کنید

      • U332876 ۱۹ آبان ۱۴۰۲

        ببخشید قالب سایتم پابلیشر Publisher هست .

        • Reza Rad رضا راد ۲۰ آبان ۱۴۰۲

          مشکل خاصی ایجاد نمیکنه بستگی به خودتون داره که چه تعداد بذارید.

          • U333029 ۲۱ آبان ۱۴۰۲

            مشلکم دقیقا میدونید کجاست تو قسمت نوشته ها – افزودن نوشته – برچسب ها – افزودن وقتی برچسبی میخام بزنم خودکار شروع به سرچ میکنه از برچسب های قدیمی و ذخیره شده سایت تعداد برچسب هایی که مثل خودرو دارند بیشتر نشون بده قبلا این تنظیمات تا 500 عدد نشون میداد ولی الان بهم ریخته و 20 تا نشون میده

            • Reza Rad رضا راد ۲۲ آبان ۱۴۰۲

              فکر میکنم از نسخه جدید وردپرس باشه که تعدادش رو کمتر کرده برای افزایش کارایی سایت

          • U333029 ۲۲ آبان ۱۴۰۲

            تنظماتش کجاست که بتونم تعداش بیشتر کنم؟

  17. U328122 ۲۴ مرداد ۱۴۰۲

    سلام وقت‌تون به خیر.
    ممنونم از مطالب آموزنده‌تون.
    من می‌خوام که سایت وردپرسم سه زبانه باشه و چه جوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
    خیلیا میگن از افزونه ترجمه استفاده کن که چندزبان رو ساپورت کنه.
    ولی چون سایتم دیتایی داره که ممکنه تو ترجمه اتوماتیک خراب بشه نمیدونم گزینه خوبی هست یا خیر.
    ممنون میشم کمک کنید که چیکار کنم. مرسی.

  18. U327722 ۱۹ مرداد ۱۴۰۲

    سلام ، من اهورا رو خریدم ، هیچ بک آپی هم نگرفته بودم ، رفتم و دسته بندی ها رو همشو پاک کردم و خودم دسته اضافه کردم ولی با اینکار تمام طراحی آماده اهورا پرید و الان می خوام همون طرح اولیه صفحه اصلی رو برگردونم ، خواهش میکنم کمکم کنید آقای راد باید چجوری مه حالت اول برگرده بدون پشتیبان

  19. U37739 ۱۱ مرداد ۱۴۰۲

    سلام . عرض ادب و احترام.
    می خوام تو یکی از صفحاتم فایل apk برا دانلود بزارم وردپرس فایل آپلود رو انجام دادم اما متاسفانه اصلا تو صفحه اجرا نمیشه . قالب هم اهورا دارم میترسم که به فانکشن دست بزنم سایت هنگ کنه . یه راهنمایی کنین من چطور فایل apk بزارم برای اجرا

    • Reza Rad رضا راد ۱۴ مرداد ۱۴۰۲

      سلام وقت بخیر برای اجرا یا دانلود؟ برای دانلود که میتونین قرار بدین مشکلی نداره ولی پیشنهاد نمیشه گوگل کروم گیر میده بهش. بهتره زیپ باشه فایلش

  20. U323439 ۴ خرداد ۱۴۰۲

    سلام به تیم باسواد
    در سلامت سایت به من گفت http سیف نیست!
    در لوکال هاست که در حال طراحی اولیه سایتم هستم وارد پیشخوان شدم > تنظیمات > در دو قسمت url نشانی وردپرس و نشانی سایت http روبه https تغییر داده و سیو کردم!
    حالا متاسفانه به هیچ وجه نمیتوانم وارد سایتم شوم! یوز وپس قبلی من رو نمیشناسه
    http://localhost/wp/wp-admin/ میزنم وارد این میشه:
    https://localhost/wp/wp-admin/
    و با یوزوپس قبلی هم نمیذاره وارد شم
    میتونید راهنمایی کنید چطور به حالت قبل برگردم؟
    یا لان چه کار کنم؟

    • Reza Rad رضا راد ۶ خرداد ۱۴۰۲

      سلام توی لوکال هاست که https فعال نمیشه اون برای سایت اصلی هست. وارد phpmyadmin بشید از تیبل wp_options آدرس سایت رو مجدد اصلاح کنید.

  21. U322174 ۲۵ اسفند ۱۴۰۱

    سلام خسته نباشيد
    من یک دانشجو پزشکی هستم وبرای درامد در کنار تحصیل دنبال یک شغل هتسم (نسبتاً وقت کم نیاز داره با بقیه شغلها )
    من از طریق شما با طراحی سایت یا وورد پرس اشنا شدم وخیلی علاقه پیدا کردم !
    میشه بگید تفاوت این دوره با دوره سایت برتر بگید (مثلا اونجا اطلاعات بیشتر یا بصورت تفصیلی اموزش میدین ؟)؛ چون حقیقتش متاسفانه الان تاوانی خرید اون دوره ندارم …. برای شروع وطراحی سایت فروشگاهی برای اولین این دوره کافیه ؟
    تا بتونم من دوره اصلی شما رو خریداری کنم
    ضبط این دوره کی تموم میشه ؟
    با تشكر

    • Reza Rad رضا راد ۱ فروردین ۱۴۰۲

      سلام این دوره ساخت سایت رو آموزش میده. یاد بگیرید به درآمد که رسیدین دوره سایت برتر بهتون یاد میده چطور سئو و مدیریت سایت رو انجام بدید.

      • U323439 ۲۹ خرداد ۱۴۰۲

        قبل به درامد رسیدن شرط لازم اینه که سایت موجود باشه و نپره! لذا واقعا قبل هر چیز به دوره اموزش رایگان امنیت سایت نیازه

  22. U320394 ۱ بهمن ۱۴۰۱

    سلام خسته نباشید برای سایت فروشگاهی در قسمت پیکربندی ها حمل و نقل
    نمتونم شهر رو ثبت کنم و وقتی روی دکمه ثبت میزنم ارور میده تغییرات شما امکان دارد ذخیره نشود و دکمه کنسل و تایید داره فقط و نمیتونم منطقه رو دخیره کنم ک بقیه کارا رو انجام بدم
    ممنون میشم راهنمایی کنید ک مشکل از کجاست؟!

  23. U320336 ۲۱ دی ۱۴۰۱

    سلام آقای حسینی راد
    وقت بخیر
    چطور میتونم پست آیدی رو برای پست های وردپرسم تغییر بدم؟ هم پست آیدی محصولات هم سفارشات هم متغیر های محصولات و… مدتی هست که یه عددی خیلی طولانی شده. یعنی مثلا شماره سفارش هام 13 رقمی شده! و با یه عدد مشخصی شروع میشه (این عدد: 9910121)
    برای اینکه با وبسرویس های مختلف مثل حسابداریمون ارتباط بگیریم، نیاز هست که پست آیدی ها اینتیجر باشن و اعداد 13 رقمی هم اینتیجر نیستن.
    خواستم ازتون راهنمایی بگیرم که مسیر تغییرش چطوره. چون خیلی برامون مشکل ایجاد کرده
    پیشاپیش ممنون از راهنمایی‌تون

    • Reza Rad رضا راد ۲۴ دی ۱۴۰۱

      درود بر شما امکان تغییر آیدی پست نیست و تنها راهی که دارید تغییر دیتابیس وردپرس یا استفاده از یک دیتابیس جدید هست که البته باید حذف اطلاعاتتون میشه

      • U320456 ۲۶ دی ۱۴۰۱

        وقت بخیر
        اگر به متخصص دیتابیس بگیم، میتونن یک دیتابیس جدید ایجاد کنن و اطلاعات فعلی رو داخلش وارد کنن؟
        یا هیچ راهی جز حذف اطلاعات نداره؟

        چون حذف برامون سخته، حدود ۱۵۰۰ محصول و ۱۰۰۰ سفارش داخل سایت هست

  24. U34629 ۱۷ بهمن ۱۴۰۰

    سلام با تشکر از سایت خوبتون. یک سوالی داشتم اونم اینکه در قسمت به روررسانی سرویس ها دقیقا متوجه نشدم چه منفعتی داره و کارکردش چیه. روی کدوم قسمت از سایتمون تاثیر داره؟

    • Reza Rad رضا راد ۱۷ بهمن ۱۴۰۰

      سلام احتمالا این بخش با قالب یا افزونه‌ای به سایت شما اضافه شده و مختص وردپرس نیست.

  25. U42006 ۱۵ مرداد ۱۴۰۰

    درود به آقای حسینی راد عزیز من این دوره رو تا انتها دیدم خیلی مفید و عالی بود دست شما درد نکنه خیلی لطف میکنید به ما سپاسگذارم

  26. U41712 ۵ مرداد ۱۴۰۰

    سلام
    من اگر باهمین دروه های آموزش طراحی سایت شما سایت بزنم چقدر کلا باید هزینه کنم؟

  27. U37824 ۱۰ فروردین ۱۴۰۰

    با سلام و روز بخیر
    من در حال تمرینات انجام شده در آموزش ها بودم اما بعد از یک روز که به سراغ کار رفتم دیدم صفحه لوکال هاست و وردپرس کوچک شده و فقط هم این صفحات به این شکل درآمده (نوشته ها ، عرض صفحه و تمامی اجزاء مربوط به لوکال هاست زمپ)
    لطفا راهنماییم کنید استاد

  28. U38281 ۶ فروردین ۱۴۰۰

    سلام
    روشی برای دو زبانه کردن یک سایت وجود داره ؟ آیا پلاگینی برای این کار هست؟

  29. U6469 ۲ دی ۱۳۹۹

    سلام
    وقتی بعضی از قالبها و پلاگینها را نصب میکنیم ، یک سری گزینه های جدید به ادمین وردپرس اضاف میشود. مثلاً وقتی قالبی که لایسنس دارد را نصب میکنیم ، در ادمین وردپرس یک گزینه برای ثبت لایسنس قالب اضاف میشود. بعد از اینکه لایسنس را زدیم دیگر نیازی به این گزینه نداریم.
    چه طور میشه این گزینه ها را از پنل ادمین مخفی کرد؟

  30. U32285 ۱۳ آذر ۱۳۹۹

    با سلام ممنون از مطالب خوبتون
    من یک اشتباهی کردن و در تنظیمات وردپرس در ادامه نام دامنه ام(نشانی وردپرس (URL))
    کلمه home اضافه کردم و الان سایت به درستی برای من بالا نمیاد و نمیتونم به بخش مدیریت دسترسی پیدا کنم برای درست کردن این مشکل لطفا راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر

  31. U23520 ۲۱ آبان ۱۳۹۹

    سلام و عرض ادب
    سپاس فراوان برای آموزش جامع و کاربردی تنظیمات وردپرس
    پیشنهاد می‌کنم برای نمایش ویدیو در سایت، از یک پِلِیِر حرفه‌ای استفاده نمایید تا بتوانیم سرعت پخش ویدیو را تنظیم کنیم.
    در بخش به‌روزرسانی سرویس‌ها؛ اگر آدرس تمامی سرویس‌های به‌روزرسانی را اضافه کنیم، آیا باعث کندی سرعت سایت ما نمی‌شود؟
    سپاس فراوان
    شاد، سلامت و سربلند باشید

  32. U30362 ۲۷ مرداد ۱۳۹۹

    درود
    آدم حقیقتا لذت میبره از انگیزه و پشت کار شما. آرزو میکنم همیشه خوشحال و حرفه ای ادامه بدید

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۷ مرداد ۱۳۹۹

      با سلام
      ممنون از لطف و توجه شما کاربر گرامی
      همیشه شادو پیروز باشید 🙂

  33. U29537 ۶ مرداد ۱۳۹۹

    سلام ،
    متشکرم از زحمت تدارک این آموزش