مدت زمان ایندکس شدن سایت در گوگل و راههای کاهش آن
- مقالات آموزشی
- بروزرسانی شده در
از همان روز اول که وبسایتم را راهاندازی کردم، این سوالات برای من پیش آمد: سایتم را در گوگل ثبت کنم؟ نقشه راه سایتم را به گوگل معرفی کنم؟! خودم هم در پاسخ میگفتم بله و سوال بعدی این بود. مدت زمان ایندکس شدن سایت در گوگل چقدر است؟ سایتهای معتبر چند روزه در گوگل ایندکس میشوند و چطور از گوگل رتبه گرفتند؟! اینها سوالاتی هست که برای شما هم پیش آمده و مطمئنم دوست دارید دقیقا بدانید چرا وقتی میهن وردپرس پستی را منتشر میکند نهایتا چند ساعت بعد در صفحات اول گوگل است.
در این مقاله به این مهم میپردازیم که مدت زمان ثبت سایت در گوگل چقدر است؟ شما برای سریعتر کردن این روند چه باید کنید تا نهایتا در چند روز از گوگل رتبه بگیرید و رباتهای خزنده خود را برای ایندکس کردن سایت شما ارسال کنید.
آنچه در این مقاله میخوانید
مدت زمان ایندکس شدن سایت در گوگل
در این بخش لب کلام را برای شما بازگو میکنم تا بدانید مدت زمان ثبت سایت در گوگل حدودا چقدر است و جلوتر به این آموزش میپردازیم که چطور این فرایند را با تکنیکهای در دسترس تسریع کرده و خیلی سریع توسط رباتهای گوگل شناخته شویم، سرچ کنسول برای سایت ما فعال شود و بتوانیم از قدرت دامنه خود را خیلی سریع بالا ببریم.
طبق تجربه و به گفته متخصصهای سئو: مدت زمان ثبت سایت و محتوای سایت توی گوگل به صورت میانگین بین ۱ ساعت تا گاها ۲۴ ساعت است. اما توی بعضی موارد تغییرات صفحه ممکن است تا یک هفته الی ۲ هفته هم طول بکشد. در ادامه مطالب به نکات بسیار مهمی برای کم کردن مدت زمان ثبت سایت در گوگل پرداختهایم.
ما در زندگی شخصی خودمان همیشه کارهایی را باید انجام دهیم تا دیده شویم و سر هرماه حقوق دریافت کنیم. ممکن است حقوق ما روزانه، هفتگی یا ماهانه حساب شود. دقیقا گوگل هم چنین فرایندی را برای ایندکس کردن سایت ما طی میکند و به المانهای زیادی بستگی دارد که چند روز طول میکشد تا سایت ما در گوگل ثبت شود.
مراقب باشید سایتتان در حالت درخواست نکردن از خزندههای موتور جستوجو نباشد که هرچقدرهم تلاش کنید نتیجهای حاصل نخواهد شد. بعد از اطمینان از این موضوع باید به بروزرسانی منظم سایت خود دقت کنید! مثلا: مقالات را تکمیل کنید، UI و UX خود سایت خود را بروزرسانی کنید. یکی از تکنیکهای بروزرسانی این است که گاهی مقالات سایت خود را خیلی کامل ننویسید که بتوانید گاهی آنرا بروز کنید.
یکی دیگر از مهمترین دلایل کم شدن مدت زمان ثبت سایت در گوگل دامین آتوریتی (Domain Authority) که قبلا در مقاله اهمیت دامنه و اهمیت صفحه چیست و چه تاثیری دارند درباره آن صحبت کردیم است که به این معناست، هرچه اهمیت دامنه شما بیشتر باشد، یا میزان فعالیت شما روی یک دامنه بالاتر باشد به آن را رتبه بیشتری داده شده و برای ثبت و ایندکس شدن در گوگل در اولویت قرار میگیرد.
چطور مدت زمان ایندکس شدن سایت در گوگل را کاهش دهیم
همیشه برای سریعتر انجام دادن کارها مسیرهای میانبری وجود دارد که میتوانید خوب یا بد باشد. اینجا میخواهم چند روش ساده که از قبل از ایجاد سایت و تا مرحله مدیریت سایت باید در نظر داشته باشید تا ایندکس شدن سایت و مقالات شما در سریعترین حالت ممکن اتفاق بیفتد را بازگو کنم.
خلق ارزش کنید
یکی از راههای رشد سریع و دیده شدن مقالات و صفحات سایت شما توسط گوگل و کم کردن مدت زمان ثبت سایت در گوگل، خلق سایتی ارزشمند با محتوایی کابر پسند است. سعی کنید از ایدههای جدید استفاده کنید و روی تجربه کاربری سایت خود خیلی کارکنید. خلق ارزش روزیات افزون کند.
رابط کاربری مناسب برای سهولت در کار
برای کاهش مدت زمان ثبت سایت در گوگل سعی کنید تمام صفحات شما برای استفاده انسان طراحی شده باشند تا کاربران سایت شما درهنگام کار با سایت شما دچار خستگی نشوند. به اینکار خلق تجربه کاربری درست حسابی میگویند. مثلا از مربعهای گوشه گرد استفاده کنید و نسبت سفیدی به متن و قالب را رعایت کنید.
لینک دهی و پیمایش داخلی
سعی کنید در مقالات خود از لینکهای داخلی و خارجی استفاده کنید و از طریق navigation bar به صفحه قبلی و دسته و تگها و مقالات بسیار مهم لینک دهی کنید که به صورت مداوم این لینکها بررسی شوند.
سرعت و سادگی
خیلیها برای جذابتر شدن کار دست به دامن جاوا اسکریپت میشوند و میخواهند سایتی انیمیشنی، خلاقانه و جذاب داشته باشند! اما متاسفانه این کار باعث کندی سایت میشود و مدت زمان ثبت سایت در گوگل را بالا میبرد. هرچه سرعت سایت شما بیشتر باشد و از سادگی بیشتری برخوردار باشد سایت شما در سریعتر در گوگل ثبت و ایندکس میشود. در اصل باید سایت شما بعد از خوانده شدن HTML ها قابل بررسی باشد.
برای عکسها تگ ALT قرار دهید
هرچه بیشتر با زبان نوشته بتوانید با گوگل و رباتهای آن صحبت کنید در مدت زمان ثبت سایت در گوگل صرفهجویی کردهاید. سعی کنید در URL خود از زبان انگلیسی استفاده کنید و برای هر عکس به غیر از کپشن تگ ALT نیز در نظر بگیرید.
معرفی نقشه سایت به گوگل
یکی از مهمترین کارهایی که شما باید برای کاهش مدت زمان ثبت سایت در گوگل انجام دهید، معرفی مسیر سایت یا همان نقشه سایت به رباتهای خزنده گوگل است به این فایلها robot.txt گفته میشود. اگر دوست دارید بدانید چطور نقشه راه سایت خود را به گوگل معرفی کنید مقاله چگونه نقشه راه بسازیم مراجعه کنید.
سریع تر کردن ایندکس سایت در گوگل
یکی دیگر از مهمترین کارهایی که برای کاهش مدت زمان ثبت سایت در گوگل باید انجام دهید، استفاده از ابزار Inspect URL در کنسول سرچ گوگل است که میتوانید به صورت دستی سایت خود را به موتور جستوجوی گوگل معرفی کنید اما هیچ تضمینی نیست که URl شما تایید شده و آن صفحه ایندکس شود! اما در اکثر مواقع این کار به سرعت بخشیدن ثبت سایت موثر است. ممکن است سایت و مقالات شما ایندکس شود و در نتایج نمایش داده نشود که طی زمان این اتفاق نیز میافتد.
لینک سازی و کاهش زمان ثبت سایت در گوگل
به غیر از لینک سازی داخلی و خارجی در محتوا که باعث میشود تا خزندههای گوگل به تمام بخشهای سایت ما دسترسی داشته باشند و برای هر مقاله و هر صفحه با صفحه و مقالات دیگر داخلی یا خارجی اعتبار کسب کنیم، میتوانیم از بک لینک نیز استفاده کنیم. فرض کنید که شما برای استخدام در شرکتی درحال رایزنی هستید، دوستان مدیر آن شرکت شما را نیز معرفی کرده باشند و تاییدتان کرده باشند! این خودش یک اعتبار است که باعث میشود بدون مشکل و دغدغه پذیرفته شوید. حالا ایندکس شدن سریعتر با معرفی از سمت سایتهای دیگر موثر است و باعث کاهش مدت زمان ثبت سایت در گوگل میشود.
همیشه در حال توسعه باشید
بخشی از آپدیت کردن دقیقا به توسعه سایت نیز مربوط میشود. مثلا یک سازهای درحال ساخت است و شما هرروز از جلوی آن رد میشوید و هرروز پیشرفت کار را میبینید و اگر سازه زیبا باشد و توجه شما را جلب کند آن را تحسین میکنید و برای دوستانتان نیز تعریف خواهید کرد.
شما هم باید سایتتان را توسعه دهید، زیباتر کنید و ساختار فنی را بهتر رعایت کنید. مثلا میهن وردپرس از سرعت بسیار بالایی برخوردار است و صفحاتش خیلی سریع برای شما لود میشود و مدت زمان ثبت سایت در گوگل برای میهن وردپرس به قدری کم شده که مقالات با کلمات کلیدی بسیار سخت بعد از نهایتا یک روز در نتایج گوگل قابل مشاهده است.
برای ایندکس شدن سایتتان در گوگل، هرجایی میتوانید باشید
یکی از کارهایی که به عنوان مدیر سایت باید انجام دهید این است که اسم سایت شما باید در تمام شبکههای اجتماعی، بلاگها حتی کامنت مقالات سایت رقیب نیز بیاید. این کارباعث میشود اسم سایت شما برای گوگل آشناتر باشد و سریعتر شما را در دستهبندیهای خود قراردهد که خود میتواند در کاهش مدت زمان ثبت سایت در گوگل یا ایندکس شدن آن در گوگل موثر باشد.
- در شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام و توییتر حضور داشته باشید.
- در وبلاگها از سایتتان بگویید .
- ازهرجای معتبری که میتوانید به سایت خود یا صفحه مورد نظر خود لینک دهی کنید.
- سایت خود را در دایرکتوریها دستهبندی کنید (دستهبندی بلاگ، تجاری، سایت شخصی و…)
از شبکههای اجتماعی برای اعتبار گرفتن استفاده کنید
همانطور که بالاتر ذکر کردم، شبکههای اجتماعی بسیار قویی مانند اینستاگرام از اعتبار بسیار بالایی برخودرا هستند که اگر از صفحات با رنک بالا مثلا آنهایی که فالوور بالایی دارند چه در اینستاگرام چه درتوییتر، لینک به سایت شما داده شود قطعا اعتبار بسیار بالایی خواهد داشت و شما میتوانید از این اعتبار برای کاهش زمان ثبت سایت در گوگل یا ایندکس شدن در گوگل استفاده کنید.
امروزه دیگر نمیتوانید قدرت شبکههای اجتماعی را دست کم بگیرید. فرض کنید در اینستاگرام 50K فالوور واقعی داشته باشید و هرمقاله جدیدی که منتشر میکنید حداقل 10 هزارنفر آن را همان ابتدا مطالعه کنند.
جمع بندی
در این مقاله تلاش کردیم تمام راهکارهای مفیدی که باعث میشود تا سایت شما در زمان بسیار کمی ایندکس شود یا شما با کاهش چشمگیر مدت زمان ثبت سایت در گوگل مواجه شوید معرفی کردیم و سعی کردیم تمام تجره خود را درباره این موضوع به شما منتقل کنیم. ممنون که تا اینجا همراه ما بودید.
موفق و پیروز باشید:)
سلام
2 ماهه سایت رو را انداختم ، بیشتر از 10 هزار صفحه ایندکس شده و 5 هزار نوایندکس دارم ( اکثرا” فید هستن ) ، ایمپرشن و کلیک نسبت به این تعداد صفحات ایندکس شده در حد صفره .
140 ایمپرشن و 5 ، 6 کلیک . برای سایت 2 ماهه عادی یا مشکل داره ؟
سلام و وقت بخیر
من تغییر دامنه دادم و در سرچ کنسول هم مراحل انتقال به دامنه جدید رو انجام دادم و ریدایرکت نیز انجام شده.
میخواستم بپرسم بعد از چه مدت URL های دامنه قبلی از نتایج گوگل حذف و جایگزین دامنه جدید میشن.
و اینکه URL های دامنه جدید هم در گوگل تا حدی ایندکس شدن ولی لوگوی من در بغل صفحاتی که درگوگل ایندکس شدن نشون داده نمیشه.
سلام و عرض ادب
بنده داخل سایت هر عکسی که اپلود میکنم
وقتی که از گوگل ادرس سایت رو سرچ میکنم
عکس های سایت لود نمیشه
ولی وقتی از سامسونگ اینترنت ادرس رو سرچ میکنم سایت و عکس هاش بدون مشکل لود میشه
مربوط به ایندکس شدن سایته یا چیز دیگس ؟
سلام صفحه سایتم اشتباهی ایندکس شده
این ادرس
ولی من این طوری میخواستم ایندکس بشه
ایا اشتباه شده ایندکسش یا نه تو سرچ گوگل همون صفحه اصلی میاد بالا
سلام محتوای تکراری داشتین توی عنوان محصول و تگ محصول و گوگل تگ رو به عنوان صفحه مهم در نظر گرفته. برچسب رو حذف کنید و ریدایرکت کنید به صفحه محصول
User-agent: *
Disallow: /cgi-bin
Disallow: /wp-admin
Disallow: /wp-includes
Disallow: /wp-content/plugins
Disallow: /wp-content/cache
Disallow: /wp-content/themes
Disallow: /trackback
Disallow: /comments
Disallow: */trackback
Disallow: */comments
Disallow: /*?*
Disallow: /*?
Allow: /wp-admin/admin-ajax.php
Allow: /wp-content/uploads
User-agent: Googlebot
Disallow: /*/feed/$
Disallow: /*/feed/rss/$
Disallow: /*/trackback/$
سلام من ترس دارم آقای حسینی میخواستم ببینم فایل ربات سایت من درسته تازه دست زدم بهش
سلام کاملا درسته به غیر از Disallow: /wp-content/cache