کسب درآمد از اینترنت در خانه و بدون سرمایه اولیه (راهنمای کامل)

4.3 / 5. تعداد رای: 26

کسب درآمد از اینترنت در خانه و بدون سرمایه اولیه (راهنمای کامل)

یکی از جذاب‌ترین و پر درآمدترین مشاغل دنیا، کسب‌وکار آنلاین است که به وسیله آن می‌توان به درآمد بسیار بالایی رسید. یکی از ویژگی‌های این شغل این است که شما در هر مکان یا شرایطی که هستید، می‌توانید کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کنید و به درآمد برسید. ما در این مقاله قصد داریم کسب درآمد از اینترنت در خانه را به صورت اصولی و حرفه‌ای توضیح دهیم و بگوییم به چه صورت می‌توان در کوتاه‌ترین زمان ممکن یک کسب‌وکار آنلاین راه‌اندازی کرد و به درآمدهای بالا دست پیدا کرد. حتی از منزل و بدون استفاده از دفتر کار!

مخاطبان نقشه راه کسب‌وکار اینترنتی افرادی هستند که قصد دارند کالا و محصولات خود را به فروش برسانند. اما سایت ضعیفی جهت این کار طراحی کرده‌اند یا اصلا سایتی ندارند. این مقاله برای افرادی است که قصد دارند کسب‌وکار آنلاین خود را شروع کنند اما اطلاعات بازاریابی ضعیفی دارند. پیشنهاد ما این است که تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا بتوانید کسب‌وکار آنلاین خود را به بهترین شکل ممکن راه‌اندازی کنید.

آنچه در این مقاله می‌خوانید

کسب درآمد از اینترنت در خانه

به هر شغلی که از طریق فضای مجازی مانند اینستاگرام، تلگرام، وب‌سایت و…. کسب درآمد کند، کسب‌وکار آنلاین گفته می‌شود. شما می‌توانید به راحتی با ارائه محتوای مفید و ارزشمند از طرق وب‌سایت یا اینستاگرام؛ محصولات و خدمات خود را به کاربران ارائه و عرضه کنید تا در مدت زمان کمی به درآمد بالایی برسید.

راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین در ایران از منزل

تعداد زیادی از افراد، برای شروع و راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین می‌ترسند. اما نمی‌دانند که با داشتن یک راهنمای گام به گام و اصولی، می‌توانند به راحتی و بدون هیچ گونه سختی کسب‌وکار آنلاین خود را راه‌اندازی کنند و بعد با گذشت زمان به درآمد مطلوبی برسند.

چرا کسب و کار اینترنتی خانگی

جالب است بدانید، راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین هیچ محدودیتی ندارد و با داشتن شرایطی بسیار معمولی و حتی از منزل می‌توان مشاغل اینترنتی را ره‌اندازی کرد و به درآمد خوبی رسید. در ادامه به چند مورد از ویژگی‌های داشتن مشاغل آنلاین می‌پردازیم.

  • در شغل آنلاین شما رئیس کار خود هستید و کنترل زمان کاملا دست خودتان است.
  • شغل آنلاین به شما این امکان را می‌دهد که چند بیزنس مختلف داشته باشید و صرفا با کمک اینترنت آن را مدیریت کنید.
  • کسب درآمد از اینترنت، هیچ محدودیتی از نظر زمان و مکان ندارید و از هرجا می‌توانید کارها را کنترل نمایید.
  • هیچگونه نیازی به سرمایه‌های کلان ندارید و می‌توانید با یک سرمایه کوچک، کسب‌وکار خود را شروع کنید.
  • شما هیچ نیازی به مدرک دانشگاهی ندارید.

جالب است بدانید همین حالا (در سال ۲۰۲۲) کسب و کار اینترنتی میهن وردپرس به صورت تماما دورکاری و بدون دفتر کار مدیریت می‌شود و تمام اعضای تیم ما به صورت ریموت، مشغول به کار هستند.

از شغل فعلی دست نکشید

افرادی که به کسب‌وکار مستقل فکر می‌کنند، به دو دسته تقسیم می‌شوند.

  1. افرادی که در حال حاضر مشفول به فعالیت و کار هستند.
  2. افرادی که شاغل نیستند و تا به حال در کسب‌وکار آنلاین یا سازمان‌های خاص حضور نداشته‌اند.

لازم است بدانید که کارآفرینی حتما با ترک کردن شغل فعلی انجام پذیر نیست. یعنی نیازی نیست که شغل در حال حاضر خود را رها کنید. حتی پیشنهاد می‌کنیم کار خود را آغاز کنید و اگر به موفقیت رسیدید، از شغل خود انصراف دهید و به کارهای مهم‌ترِ کسب‌وکار خود بپردازید.

مدل کسب و کارتان را درک کنید

همیشه سعی کنید قبل از خلق فعال تجاری جدید، مدل کسب‌وکارتان را در ذهن خود طراحی کنید، زیرا مدل کسب‌وکار زیر مجموعه‌ای از طرح کسب‌وکار است. تا زمانی که مدل کسب‌وکار دقیق و مشخصی در ذهنتان طراحی نکرده‌اید، به سراغ مراحل تجاری و عملیاتی کارآفرینی نروید.

تعریف کسب‌وکار کوچک

ابتدا شما باید تکلیف برخی از مفاهیم مقدماتی کسب‌وکار خود را مشخص کنید. شما برای این کار باید زمان زیادی را صرف کنید، اما درک بهتری از محیط مدیریت کسب‌وکار کوچک و کارآفرینی بدست خواهید آورد. پس نگران وقت خود نباشید، چرا که از بین نرفته است، بلکه اطلاعات بسیار مهمی را نیز کسب کرده‌اید و دانش شما افزایش یافته است.

معیارهای سنجش ابعاد کسب‌وکار

شما هیچوقت نمی‌توانید صرفا یک معیار را مشخص کنید و براساس آن، ابعاد کسب‌وکارهای مختلف را اندازه‌گیری کنید. در واقع باید چند معیار مختلف را در نظر بگیرید و سپس براساس آن‌ها شروع به سنجش ابعاد کسب‌وکار کنید. حالا در قسمت زیر ما به برخی از معیارهای مهم اشاره کرده‌ایم.

  • سن کسب‌وکار
  • سرمایه گزاری اولیه
  • تعداد مشتریان
  • تعداد کارمندان
  • گردش مالی سالانه

ایجاد نقشه راه عملی برای کسب و کار

ابتدا یک ایده کلی و جامع از کسب‌وکار خود را مشخص و طراحی کنید. سپس به وسیله آن تجارت خود را مشخص خواهید کرد. در مرحله بعد به دنبال راه‌حل چگونگی ارزش آفرینی برای مشتری هدف خود باشید. سپس با در نظر گرفتن مشتریان، ایده‌ها و اهدافتان را پیدا کنید. زیرا با گذشت زمان، تعیین اهداف برای پیشرفت و عملکرد بهتر شما مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تاکتیک‌های خود را توسعه و گسترش دهید و همزمان در تلاش باشید تا روش‌های جدیدی را برای سنجش موفقیت خود به دست آورید. طبق گفته‌های بالا، شما آماده راه‌اندازی نقشه راه کسب‌وکار اینترنتی خود هستید. بنابراین در اولین فرصت، ابتدا تیم خود را دعوت به همکاری کنید و سپس نقشه راه کسب‌وکار خود را با افراد تیم به اشتراک بگذارید.

نقشه راه کسب‌وکار شما، جزء ضروری‌ترین و مهم‌ترین مراحل ابتدایی تجارت موفق به حساب می‌آید که سبب نظم دادن و کسب اطمینان در مسیر شغلی شما می‌شود.

مهارت‌های مهم و ضروری برای مدیریت سایت

امروزه افراد بر این باورهستند که با وجود وردپرس و ابزارهای آن دیگر نیازی به برنامه نویسی برای کنترل مدیریت و رشد وب‌سایت نیست. اما لازم است که دانش کامل نسبت به نحوه و عملکرد وردپرس (WordPres)، نحوه مدیریت سایت و استفاده از ابزارهای مختلف این سیستم مدیریت محتوا(CMS) داشته باشید.

در کل ما پیشنهاد می‌کنیم که در بخش‌های زیر دانش کافی را داشته باشید.

  • مدیریت کسب‌وکار، زمان و انرژی
  • ساخت سایت بدون برنامه‌نویسی
  • تبدیل سایت به فروشگاه اینترنتی
  • تولید محتوا متنی، صوتی، ویدئویی و تصویری
  • طراحی و تجربه کاربریRFP
  • بهبود سئو و افزایش ورودی گوگل
  • افزایش سرعت سایت
  • بهبود امنیت سایت
  • حل مشکلات احتمالی وب‌سایت
  • کسب اولین سود با ایمیل مارکتینگ
  • دیجیتال مارکتینگ و تبدیل بازدیدکننده به مشتری
  • آمارگیری و تحلیل رفتار کاربر با Google Analytics 
  • دانش برنامه‌نویسی برای تغییر بخش‌های مختلف سایت
  • برنامه نویسی PHP

مدیریت کسب‌وکار، زمان و انرژی

مدیریت کسب‌وکار امری ضروری و حساس است و افرادی که وظیفه این کار را بر عهده دارند باید از انگیزه بالایی برخوردار باشند. در محیط تجارت آنلاین، موفقیت طولانی مدت، بسته به آن است که مدیر کسب‌وکار به طور کامل با تعریف این جایگاه شغلی آشنا باشد و وظایف خود را بداند و تمام مهارت‌های اساسی این کار را بدست آورد.

در این مقاله قصد داریم به شکل کامل و جامع به موضوع مدیریت کسب‌وکار و وظایف مدیر کسب‌وکار بپردازیم.

تعریف مدیریت کسب‌وکار

مدیریت کسب‌وکار به کاری گفته می‌شود که در آن افراد گوناگون سازماندهی می‌شوند تا به اهداف مشخص شده برای کسب‌وکار برسند. افرادی که تمام این وظایف را برعهده دارند، باید بتوانند از منابع سازمان به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

در یک کسب‌وکار تجاری سودآور، مدیر کسب‌وکار باید توانایی جلب رضایت سهامداران، کارمندان، مشتریان و صاحبان کسب‌وکار را داشته باشد. لازم است بدانید در بعضی از کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ، خود صاحبان کسب‌وکار مدیریت این مجموعه را بر عهده می‌گیرند.

وظایف کلیدی مدیران کسب‌وکار

مدیران کسب‌وکار وظایف کلیدی را برعهده دارند که در ادامه قصد داریم به برخی از آن‌ها بپردازیم.

سازماندهی

هنگامی که اهداف تعریف شدند، مدیر کسب‌وکار مسئولیت‌های مورد نظر را تشخیص می‌دهد و با آنالیز افراد و فراهم کردن ابزار مورد نیازبه تقسیم وظایف می‌پردازد. در این قسمت مدیر کسب‌وکار الگوی ارتباطی مناسبی را میان کارمندان فراهم می‌کند و نحوه استفاده از منابع کسب‌وکار را بهینه‌سازی می‌کند.

برنامه ریزی

مدیران کسب‌وکار باید بدانند که در آینده چه اقداماتی را باید انجام دهند و این اقدامات چه تاثیری بر کسب‌وکار آن‌ها خواهد گذاشت. برنامه‌ریزی جزء مهم‌ترین بخش کسب‌وکار است که به اصطلاح به آن هسته مدیریت کسب‌وکار می‌گویند. برنامه ریزی برای مدت طولانی است به طور مثال برای چند ماه و چند سال آینده برنامه‌ طراحی می‌شود. در نتیجه با گذشت زمان، در مسیر تحقق اهداف حرکت می‌کند.

همکاری با کارمندان

یکی از بهترین دارایی‌های شرکت، سرمایه‌های انسانی آن است. از اصلی‌ترین و تاثیرگذارترین نقش‌ها در موفقیت شرکت، می‌توان به نحوه و عملکرد استخدام، مصاحبه، آموزش، رهبری، دادن انرژی و انگیزه و تاثیرگزاری بر کارمندان اشاره کرد.

کنترل عملیات

آیا تا به حال پشت صحنه تولید گوشی‌های تلفن همراه را مشاهده کرده‌اید؟ ارائه دادن سرویسی که در زمان خاص به نیازهای مشتریان پاسخ دهد، فرآیند بسیار حیاتی و مهم برای ادامه و پیشرفت کسب‌وکار محسوب می‌شود. مدیر عملیات وظیفه‌ای دارد که لازم است به فعالیت وسیعی از جمله تجزیه و تحلیل بهره‌وری، برنامه‌ریزی ظرفیت، تضمین کیفیت تسلط کامل داشته باشد.

بررسی امور مالی

رشد و توسعه کسب‌وکار نیاز به خرید مواد اولیه، سرمایه‌گزاری و کسب مالکیت دارد که همگی با پول ارتباط دارند. لازم است بدانید که مدیر کسب‌وکار هرچقدرهوشمندانه‌تر در امور مالی و برنامه‌ریزی تصمیم بگیرد و عمل کند، باعث می‌شود سازمان از ارزش و اهمیت بالا‌تری برخوردار شود. درنتیجه، روند مراحل یک کسب‌وکار تا حد بسیار زیادی به مواردی که گفته شد بستگی دارد.

بازاریابی

بازاریابی فقط به معنی تبلیغ کردن محصول یا کالای تولید شده توسط خودتان نیست، بلکه در بازاریابی ابتدا باید مشتری را شناخت و با آن‌ها ارتباط برقرار کرد تا بتوان به نیازهای آن‌ها که دائما در حال تغییر است پاسخ داد و آن‌ها را برطرف کرد.

تصمیم‌گیری

وظیفه تصمیم‌گیری به عهده مدیر کسب‌وکار است و به دلیل مهم بودن این وظیفه، نمی‌توان آن را به فرد دیگری واگذار کرد. مدیر کسب‌وکار باید هر روز شرایط را بسنجد و گزینه‌های مختلف مورد بررسی قرار دهد. سپس باید بهترین و صحیح‌ترین اقدام را انجام دهد و در آخر تصمیم‌ نهایی را گرفته و آن را عملی کند.

برخی از تصمیم‌هایی که یک مدیر کسب‌وکار می‌گیرد را در قسمت زیر شرح کرده‌ایم.

  • بودجه‌بندی
  • استخدام یا تعدیل نیرو
  • واگذار کردن برخی از مسئولیت‌ها
  • برنامه‌ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت

در نتیجه طبق گفته‌های بالا تصمیم‌گیری از مهم‌ترین وظیفه یک مدیر محسوب می‌شود. طبیعی است که آنچه یک مدیر خوب را از مدیر بد مجزا می‌کند، تصمیماتی است که در زمینه شغلی توسط هر کدام گرفته می‌شود.

چند نکته مهم برای مدیران سایت تازه کار

قصد داریم چند استراتژی برای مدیران تازه کار بیان کنیم تا بتوانند کسب‌وکاری را که به تازگی راه‌اندازی کردند گسترش دهند و در آن موفق باشند.

  • فرهنگ کار حرفه‌ای خود را در فضای شغلی‌تان پیاده‌سازی کنید.
  • تلاش کنید به مرور زمان و با برنامه دقیق و منظم اوضاع را تغییر دهید.
  • به عنوان یک مدیر کسب‌وکار، باید مهارت مدیریت استرس خودتان را پرورش دهید.
  • سعی کنید در کسب‌وکار خود اعتماد بنفس داشته باشید، زیرا مدیری که فاقد اعتماد بنفس باشد، توانایی تاثیرگزاری لازم و کافی را روی کارمندان شرکت خود ندارد.
  • در کسب‌وکار خود ارتباط خوبی با کارمندانتان بر قرار کنید و اعتماد آن‌ها را جلب نمایید. سعی کنید با کارمندان خود رابطه دوستانه‌ای برقرار کنید که در آن حریم شخصی و حد و مرز رابطه مشخص شده و رعایت می‌شود.

یک مدیر کسب‌وکار که به تازگی به این درجه از شغل رسیده است، اگر به صورت حرفه‌ای و هوشمندانه عمل کند و عجله کردن را در کار خود کنار بگذارد، پس از مدتی شرکت را آرام آرام به سمت سبک مدیریتی مناسبی که در نظر گرفته است هدایت می‌کند.

در نتیجه یک مدیر مدبر و حرفه‌ای در کسب‌وکار، به کسی گفته‌می‌شود که علاوه بر تسلط در حوزه مدیریت، مهارتی به نام رهبری را آموخته و به آن مسلط باشد. مدیری توانایی رهبری یک کسب‌وکار را دارد که به طور کلی بتواند در وجود کارمندانش احساس انگیزه بیش‌تری ایجاد کند، تناقص‌های به وجود آمده در تیم را بررسی کند و برای آن چاره‌ای یابد.

طبیعتا در هر کار و تیمی روزهای سخت و روبه‌رو شدن با شکست وجود دارد، در این زمان وظیفه مدیر این است که تیم و کارمندانش را به سوی پیشرفت و فعالیت بیش‌تر با ایجاد انگیزه و دعوت به روحیه بالا و مثبت سوق دهد.

پنج وظیفه مهم یک مدیر کسب‌وکار

پنج وظیفه مهم یک مدیر کسب‌وکار
پنج وظیفه مهم یک مدیر کسب‌وکار

حالا نوبت به این می‌رسد که 5 وظیفه مهم مدیران کسب‌وکار را تشریح کنیم.

ایجاد انگیزه و روحیه دادن به کارمندان

از مهم‌ترین وظایف یک مدیر کسب‌وکار ایجاد انگیزه در کارمندان شرکت است. اکنون می‌خواهیم به این موضوع بپردازیم که چه عاملی سبب افزایش انگیزه در عملکرد کارمندان می‌شود؟

شما با انتخاب درست کارمندان در کسب‌وکارتان می‌توانید رابطه سالم و صمیمی مدیر و کارمند را تجربه کنید و از آن لذت برده و باعث پیشرفت کاری خود شوید. البته بسیاری از مدیران به دلیل تجربه تلخی که در گذشته تجربه کرده‌اند، در چنین رابطه‌ای می‌ترسند که به دلیل صمیمیت از آن‌ها سوء استفاده شود. پس در صورتی می‌توانید رابطه سالم و صمیمی با کارمندان خود داشته باشید که افراد مناسب با داشتن شرایط مناسب استخدام کنید و برای از دست ندادن این افراد، در تلاش باشید تا بتوانید در آن‌ها ایجاد انگیزه کنید.

تشکیل جلسات هفتگی برای بهینه کردن فرایندها

دلیل برگزاری این جلسات برای اجرا و عملکرد بهتر وظیفه‌های داخلی کسب‌وکار است. به طور مثال فرض کنید که شما تولید کالاهای پوشاکی را به عهده دارید و برای رساندن این محصولات به دست مشتریان لازم است که آن‌ها را پست کنید. اما مشتریان از زمان ارسال بسته پستی و زمان تحویل آن راضی نیستند، بنابراین شما با تشکیل جلسات هفتگی با عنوان این موضوع، به کارمندان خود اعلام می‌کنید تا با یکدیگر همفکری کنند و به نتیجه قابله قبولی دست یابند.

بسیاری از مدیران شرکت‌های بزرگ هر هفته این جلسات را در شرکت خود برگزار می‌کنند اما چون با نحوه عملکرد این جلسات آشنا نیستند، نتیجه و بازدهی خوبی از این جلسات دریافت نمی‌کنند. به همین دلیل در ادامه به چند نکته مهم درباره جلسات هفتگی اشاره کرده‌ایم.

  • هنگام برگزاری جلسات هفتگی، هیچ گونه صحبت اضافی و حاشیه‌ای صورت نگیرد و تمام تمرکز افراد بر روی موضوع اصلی باشد.
  • زمانی که برای بارگذاری جلسه در هفته در نظر گرفته می‌شود، بیش‌تر از یک ساعت نباشد. زیرا باعث ایجاد خستگی و بی‌حوصلگی افراد تیم می‌شود و علاوه بر خارج شدن از هدف اصلی، بازده قابل قبولی هم دریافت نمی‌کنید.
  • موضوع یا عنوان جلسه از قبل مشخص شده باشد. این کار باعث می‌شود تا افراد حاضر در جلسه، قبل از ورود به جلسه هفتگی، آمادگی لازم برای بازگو کردن نظر خود درباره این موضوع را دارند و از قبل روی آن تحقیق کرده‌اند.

انجام کارهای مهم و غیرفوری

مدیران کسب‌وکارهای موفق همگی یک لیست از کارهای مهم و غیرفوری فراهم می‌کنند و برای آن برنامه ریزی منظم و دقیق روزانه، هفتگی، ماهانه و حتی سالانه دارند. به طور مثال در کسب‌وکارهای اینترنتی لازم است که پس از مدتی امکانات جدیدی را روی سایتشان راه‌اندازی کنند. انجام این کار در آن لحظه برای کسب‌وکاری که سودآور است، فوری نیست اما برای اینکه در طولانی مدت بتواند در بازار رقابت از رقبا خود پیشی بگیرد و میزان سودآوری خود را افزایش دهد، نیاز دارد که حتما طبق برنامه زمانی خاص، اصولی و منظم به این موضوع رسیدگی کند.

در نتیجه سعی کنید شش مورد از کارهای مهم و غیرفوری را در کسب‌وکار خود مشخص کنید و با یادداشت کردن آن، برنامه زمانی هفتگی برای آن کارها در نظر بگیرید و در حین کار این لیست را حتما بروزرسانی کنید.

تمرکز روی یک کار

سعی کنید همیشه بر روی یک کار تمرکز کنید و آن را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. قطعا همه ما در اطراف خود افرادی داریم که از نبوغ بالایی برخوردار هستند و ایده‌های بسیار عالی در ذهنشان وجود دارد، اما هیچ وقت در کسب‌وکار تجارت موفق و ثروتمند نشده‌اند. آیا می‌دانید چرا؟ چون این افراد هیچ گاه زمان وقت خود را صرف یک کار نکرده‌اند و مدام در حال عوض کردن شغل و ایده‌های خود هستند.

مدیر کسب‌وکار موفق بر روی یک کار تمرکز می‌کند و روز‌به‌روز به پیشرفت و افزایش دایره برتری شرکت و تک تک کارمندان خود کمک می‌کند.

تمرکز بر نتایج

تمام فعالیت‌ها و برنامه‌‌ریزی‌های یک شرکت برای رسیدن به یک نتیجه عالی است که همراه با سودآوری محسوب می‌شود. اگر کارمندان شما هر روز سر وقت به محل کار خود می‌آیند و کارهای خود را به صورت منظم انجام می‌دهند، اما تیم فروش شما پس از چند ماه فروش خوبی ندارد و قرارداد تجاری قابل قبولی تنظیم نکرده است، قطعا تیم کاری شما به نتیجه خوبی نخواهد رسید.

یک مدیر خوب در کسب‌وکار باید در هر زمینه شغلی که فعالیت می‌کند، شاخصه‌های عملکردی تعریف کند و سپس از تیم خود بخواهد که هر روز به این شاخصه‌ها پاسخ دهند. با این کار می‌تواند به راحتی تیم کاری خود را بررسی و مورد ارزیابی قرار دهد. این کار یک مزیت دیگری هم دارد، آن هم این است که اگر شما در شرکت حضور نداشته باشید، می‌توانید از طریق این شاخصه‌ها عملکرد تیم شرکت خود را مشاهده کنید و از کارها باخبر شوید.

ساخت سایت بدون برنامه‌نویسی

ساخت سایت بدون کد نویسی، موضوعی است که برای دستیابی به وب‌سایت در گوگل زیاد جستجو می‌شود. زمانی که اسم طراحی سایت می‌آید، طبیعتا در ذهن ما فعالیت برنامه‌نویسی نمایان می‌شود. سوال این است که آیا بدون نیاز به برنامه‌نویسی، امکان دارد که یک وب‌سایت طراحی شود؟ بله ساخت و طراحی سایت بدون برنامه‌نویسی امکان پذیر است.

در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا تمام جزییات درباره ساخت سایت بدون برنامه نویسی را بیاموزید.

چگونه بدون برنامه نویسی، سایت طراحی کنیم؟

بهترین روش برای ساخت و راه‌اندازی سایت بدون کدنویسی، استفاده از سیستم مدیریت محتوا وردپرس است که به شما کمک می‌کند تا بتوانید از کدهایی که قبلا توسط برنامه‌نویس‌ها ساخته شده‌اند، رایگان استفاده کنید.

شما با چند کلیک می‌توانید به آسانی وردپرس را نصب و راه‌اندازی کنید و به یادگیری آن بپردازید. در مرحله بعد باید به سراغ انتخاب و نصب یک قالب وردپرس بروید. لازم است بدانید که قالب وب‌سایت بخش ظاهری یک سایت را تشکیل می‌دهد که بسیار مهم است. زیرا کاربران زمانی که وارد سایت شما می‌شوند به اولین نکته‌ای که توجه می‌کنند طراحی و میزان سلیقه‌ای که در قالب وب‌سایت خود به کار برده‌اید. قالب وب‌سایت به بخش و نمای کلی از سایت گفته می‌شود که قابل مشاهده برای تمامی کاربران است.

پیشنهاد ما برای انتخاب یک قالب وردپرس با سال‌ها تجربه در زمینه کسب‌وکارهای اینترنتی، قالب اهورا می‌باشد.

آموزش وردپرس

 از نظر شما بهترین راه برای ساخت سایت بدون برنامه‌نویسی چیست؟ جواب آموزش وردپرس است. زیرا برای آموختن وردپرس نیازی به صرف هزینه وزمان زیادی ندارید و فقط نیاز است که مطالب را به صورت دسته‌بندی شده و به طور صحیح یاد بگیرید.

برای مثال می‌توانید همین الان شروع به یادگیری کنید و دوره رایگان آموزش وردپرس را در سایت میهن وردپرس مشاهده کنید. 😉

چرا از وردپرس استفاده کنیم

استفاده از وردپرس به شما کمک می‌کند که تا بدون نیاز به کدنویسی سایت خود را طراحی کنید. وردپرس، یک سیستم مدیریت محتوای شناخته شده می‌باشد و هم از امنیت بالایی برخوردار است؛ به گونه‌ای که بسیاری از شرکت‌های بزرگ با وردپرس ساخته شده است.

شاید از خودتان بپرسید که استفاده از سیستم‌های دیگر مدیریت تولید محتوا می‌تواند در ساخت سایت بدون برنامه‌نویسی به شما کمک کند یا خیر. قطعا سیستم‌های دیگر توانایی کمک به شما را دارند، اما به اندازه وردپرس آسان و توسعه پذیر نیستند. در اکثر این سیستم‌ها برای کوچک‌ترین کار باید هزینه پرداخت کرد. وردپرس با داشتن میلیون‌ها افزونه و قالب رایگان به شما این توانایی را می‌دهد که در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتوانید امکانات متفاوتی را بدون پرداخت یک ریال به سایت خود اضافه کنید.

کاربردی‌ترین قابلیت‌های وردپرس

سیستم مدیریت محتوا وردپرس از قابلیت‌های مهمی برخوردار است که در ادامه به برخی از آن‌ها می‌پردازیم.

  • وردپرس همیشه رایگان بوده است و رایگان هم خواهد ماند!
  • وردپرس برای تمام کارهایی که از ذهن شما عبور می‌کند، تقریبا یک افزونه دارد که باعث رفع نیاز شما می‌شود. درواقع به شما این امکان را می‌دهد که بدون برنامه نویسی، وب‌سایت خود را توسعه دهید.
  • لازم است بدانید وردپرس برای ساخت هر گونه سایتی افزونه و قالب دارد. درنتیجه شما می‌توانید برای ساخت سایت‌های مختلف از جمله سایت خبری، شرکتی و حتی فروشگاهی از این سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید.
  • وردپرس بسیار راحت و انعطاف پذیر طراحی شده است و افرادی که کار برنامه‌نویسی را انجام می‌دهند به راحتی می‌توانند از این سیستم استفاده کنند.
  • وردپرس به دلیل اینکه با زبان PHP طراحی شده است، سازگاری بسیار خوبی با سرورهای لینکوسی دارد.
  • یکی از مزیت‌های وردپرس این است که منابع و مطالب بسیار زیادی جهت یادگیری، آموختن و رفع اشکلاتا وردپرسی موجود است.

تبدیل سایت به فروشگاه اینترنتی

اگر بخواهید یک فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کنید، در ابتدا باید مقدماتی را فراهم کنید که حداقل امکان را برای فروش محصولات و کالاها داشته باشد، پس در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا به شما بگوییم چگونه می‌توانید سایت شرکتی خود را به سایت فروشگاهی تبدیل و محصولات خود را به فروش برسانید تا به راحتی کسب درآمد کنید.

بسیاری از افراد قصد دارند ضمن نگه داشتن رتبه سایت شرکتی خود، آن را به سایت فروشگاهی تبدیل و نیاز مشتریان خود را برطرف کنند. علاوه‌بر سایت ساز وردپرس که بدون هیچ محدودیتی هر آنچه که بخواهید را برایتان ایجاد می‌کند، افزونه‌های دیگری هم وجود دارند که به معرفی کاربردی‌ترین آن‌ها می‌پردازیم.

افزونه ووکامرس

یکی از پرطرفدارترین افزونه‌های ساخت فروشگاه آنلاین، افزونه ووکامرس است که از بهترین پلتفرم‌های فروشگاه ساز آنلاین در دنیای اینترنت به حساب می‌آید و از همه مهم‌تر دارای نصب رایگان می‌باشد و شما می‌توانید بدون پرداخت هزینه آن را روی هر سایت وردپرسی نصب کنید.

ویژگی‌های تبدیل سایت شرکتی به وب‌سایت فروشگاهی

سایت‌های فروشگاهی، قدرت بیش‌تری در فروش اینترنتی دارند. در نتیجه سایت شرکتی نمی‌تواند جوابگوی خواسته‌ها و نیاز مشتریان باشد. در چنین شرایطی شما می‌توانید سایت شرکتی خود را با حفظ رتبi در موتور جستجوd گوگل به وب‌سایت فروشگاهی تبدیل کنید.

حتی می‌توانید طراحی و قالب سایت را بدون از دست دادن جایگاه در گوگل، تغییر دهید. لازم است بدانید با تغییر سایت شرکتی به سایت فروشگاهی به دلیل وجود مخاطبان زیاد بازدید بالایی دریافت خواهید کرد و سبب بالا رفتن ترافیک وب‌سایت می‌شود. همچنین در پی آن سایت شما ارتقا یافته و پیشرفت و توسعه چشم‌گیری خواهد داشت.

موجودی محصولات در انبار

اینکه بتوانید انبار فروشگاه خود را مدیریت کنید و از موجودی محصولات اطلاع کامل داشته باشید از اهمیت بالایی برخوردار است. شما می‌توانید به راحتی روی تک تک محصولات خود کنترل داشته باشید و تعداد موجودی هر محصول را مشخص کنید. به عنوان مثال با خرید هر محصول از تعداد آن کم خواهد شد و به راحتی می‌توانید تعداد موجودی انبار خود را ویرایش کنید. ( ویرایش به معنی این است که تعداد محصول را کم، زیاد یا ناموجود اعلام کرده.)

پرداخت آنلاین

برای سایت خود درگاه‌های آنلاین بانکی قرار دهید و امکان واریز وجه را برای سایتتان فعال کنید. این کار باعث می‌شود محصول یا کالا خود را زمانی برای مشتری ارسال نمایید که مشتری هزینه آن را پرداخت کرده باشد. به عنوان مثال هنگامی که مشتریان خرید خود را ثبت کنند، بلافاصله وارد صفحه پرداخت آنلاین سایت شما می‌شوند و با واریز مبلغ مورد نظر، پرداخت خود را ثبت می‌کنند. در پرداخت‌های آنلاین، قیمت به صورت خودکار وارد می‌شود و کاربر دخالتی در این مورد ندارد.

مراحل ساخت یک فروشگاه اینترنتی

برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی، نیاز به انجام اقداماتی مهم و بررسی برخی موارد داریم. زیرا فروشگاه اینترنتی با کسب‌وکار و درآمد شما رابطه مستقیم دارد باید به آن توجه زیادی شود. در ادامه به بررسی اقدامات مهم برای راه‌‌اندازی فروشگاه اینترنی می‌پردازیم. پس با ما همراه باشید.

معرفی درست محصول

اولین گام برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی این است که مشخص کنید چگونه می‌خواهید محصولات خود را ارائه دهید و یا چه محصولاتی را به فروش برسانید؟ یا چه شرایطی را برای ارائه و عرضه کردن محصولات، فراهم کنید؟ پس حتما قبل از راه‌اندازی فروشگاه اینترنی خود، درباره محصولات مورد علاقه یا کالایی که قصد دارید به فروش برسانید ذهنیتی داشته باشید تا هنگام ساخت وب‌سایت به مشکل برخورد نکنید.

سوالات مهمی که باید از خود بپرسید

لازم است که برای هر محصول به صورت جداگانه یک انبار داشته باشید؟

آیا فکر کرده‌اید که دوست دارید نحوه ارسال محصول به دست مشتری چگونه باشد؟ یا اصلا برنامه‌ای برای این کار دارید؟

آیا فروشگاه اینترنتی شما فقط یک نوع محصول را ارائه می‌دهد و به فروش می‌رساند؟ یا روی چند کالای متنوع قصد دارد فعالیت خود را آغاز کند؟

مشتریان و مخاطبان شما در چه رده سنی هستند و چه کالایی برای رفع نیاز آن‌ها موثرتر است؟

یکی از راه‌هایی که به شما در جهت انتخاب نوع محصول و سود بیش‌تر کمک می‌کند این است که قبل از ساخت وب‌سایت فروشگاهی، محصولات مورد نظرتان را به صورت واسطه در سایت‌ شرکت‌های بزرگ برای فروش بگذارید تا از برخورد مشتریان نسبت به آن کالا آگاه شوید. که آیا آن محصول فروش خوبی می‌تواند برای فروشگاه شما داشته باشد یا خیر.

آیا محصولی که می‌خواهید ارائه دهید قشر خاصی از مردم را شامل می‌شود یا مورد پسند و استقبال عموم مردم است؟

درنتیجه شما با بررسی و پاسخ به سوالات بالا می‌توانید رقبای خود را ارزیابی نمایید و نسبت به آن‌ها شناخت بیشتری پیدا کنید. همچنین با این کار می‌توانید میزان فروش در فروشگاه خود را اندازه‌گیری نمایید. پس سعی کنید قبل از ورود به عرصه فروش و بازار رقابت، رقبای خود را حتما بشناسید.

نحوه ساخت سایت فروشگاهی

نحوه ساخت سایت فروشگاهی
نحوه ساخت سایت فروشگاهی

بعد از اینکه محصولات خود را شناختید باید به سراغ طراحی و ساخت سایت فروشگاهی خود بروید. یکی از بهترین روش‌های کسب درآمد از اینترنت در خانه، فروش محصولات با استفاده از یک وب‌سایت فروشگاهی هست. آیا تا به حال مغازه‌ای بی نام و نشان دیده‌اید که ویترین خود را با محصولاتی پر کرده باشد؟ شما به این نوع مغازه اعتماد می‌کنید؟ قطعا نه، پس در مورد فروشگاه اینترنتی هم این موضوع صدق می‌کند. حتما برای شغل و حرفه خود ارزش قائل شوید و یک نام مناسب مربوط با برند و تجارت خود انتخاب کنید. سعی کنید نامی را انتخاب نمایید که در خاطر مشتریان باقی بماند و با تجارت شما ارتباط مستقیمی داشته باشد. شما می‌توانید از دوستان و آشنایان خود برای انتخاب نام مناسب مشورت بگیرید و با در نظر گرفتن نظرات و سلیقه‌های مختلف، یک انتخاب منحصر به فرد داشته باشید.

شما با پاسخ دادن به سوالات زیر می‌توانید بعد از انتخاب نام فروشگاه خود، کار خود را آغاز کنید.

  • از نظر شما چه چیزی سبب می‌شود تا محصولات شما از دیگر محصولات برجسته‌تر شود؟
  • چگونه می‌خواهید مشکلات مهم و اساسی مربوط به محصولاتتان برطرف کنید؟
  • آیا برای نحوه تحویل محصول به دست مشتریان، برنامه‌ای دارید؟
  • آیا محصولات شما، ارزش دارد و قابل ارائه در یک فروشگاه اینترنتی هستند؟

اگر به این سوالات با حوصله و دقیق جواب دهید، می‌توانید به راحتی یک آنلاین شاپ راه‌اندازی کنید.

انتخاب نام سایت برای فروشگاه اینترنتی

بعد از اینکه محصولات و خدمات خود را معرفی کردید، نوبت این است که دامنه‌ای با نام مناسب ثبت کنید. در نتیجه باید برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی خود، دامنه‌ای خریداری کنید. توجه داشته باشید که نام دامنه سایت شما همان نام فروشگاه اینترنتی است که مشتریان با وارد کردن آن آدرس در مرورگرهای مختلف وارد سایت شما می‌شوند.

نام فروشگاه باید کوتاه و مختصر باشد تا در ذهن مخاطبان بماند. برای خرید دامنه، از شرکت‌های ثبت دامنه کمک بگیرید و با تحلیل و بررسی نام‌های مختلف، یک نام به یاد ماندنی را ثبت کنید. حتما برای انتخاب نام دامنه سایت، خلاقیت به خرج دهید.

خرید هاست

هاست به فضایی گفته می‌شود که تمامی اطلاعات سایت شما روی آن قرار دارد، تا از طریق آن تمام کاربران بتوانند سایت را مشاهده کنند. زمان انتخاب هاست باید به ویژگی‌های مهمی از آن توجه کرد. زیرا به اصطلاح می‌گویند که هاست یا میزبان سایت، ستون فقرات فروشگاه شما است. هاست شما باید از کیفیت بالایی برای ارائه خدمات برخوردار باشد و همچنین پشتیبانی فنی خوبی ارائه دهد تا برای بارگزاری سایت رو آن به مشکل بر نخورید و تمام تمرکز خود را روی فروش محصولاتتان بگذارید.

تبلیغات

بسیاری از صاحبان کسب‌وکار بعد از راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی خود، فکر می‌کنند که کار دیگری ندارند، اما غافل از این که تبلیغ محصولات نکته بسیار مهم در رونق کسب‌وکار شما است. پس زمانی که فروشگاه اینترنتی خود را فعال کردید، باید محصولات خود را به کاربران معرفه نمایید.

تبلیغات به دو دسته تقسیم می‌شوند: بعضی از افراد از طریق راه‌اندازی کمپین ‌های تبلیغاتی، فروشگاه خود را معرفی می‌کنند و برخی از طریق شبکه‌های اجتماعی. به جز این موارد می‌توانید از ایمیل هم استفاده کنید و با ارسال آن برای مشتریان بالقوه، آن‌ها را از محصولات و خبرهای جدید آگاه کنید. البته تبلیغ کردن در گوگل هم یک استراتژی حرفه‌ای محسوب می‌شود.

اگر می‌خواهید یک سایت فروشگاهی موفق و گسترده داشته باشید، لازم است که به تمام مراحل را‌ه‌اندازی آن توجه کنید. پیشنهاد ما این است که نقطه شروع و پایان این کار را به دست متخصصین این حرفه بسپارید و تمام تمرکز و فعالیت خود را روی فروش محصولات بگذارید.

تولید محتوا متنی، صوتی، ویدئویی و تصویری

یکی از مهم‌ترین و ضروری‌ترین خدمات برای هرسایت و شبکه‌اجتماعی، تولید محتوا متنی است. صاحبان کسب‌وکار، به وسیله تولید محتوا متنی، می‌توانند کالاهای خود را تبلیغ کرده و سود بیش‌تری را دریافت کنند.

تولید محتوای متنی

محتوا متنی از کلمات، جملات، پاراگراف‌ها و عبارت‌ها تشکیل شده که جمعا، تمام اطلاعات سایت را تشکیل می‌دهند. از طریق این اطلاعات، منظور و مفهوم را به مخاطبان ارائه می‌دهیم و باعث شکل گیری ارتباط میان فروشنده و خریدار می‌شویم. اگر بخواهیم به دلایل اهمیت محتوای متنی بپردازیم، باید بگوییم در محتوای متنی به دلیل این که تمام اطلاعات و جزئیات توضیح داده شده و مطالب ارائه شده استاندارد و بهینه سازی شده است، اهمیت بالایی دارد. به طور خلاصه محتوا به اطلاعاتی گفته می‌شود که پیامی را به کاربران سایت منتقل می‌کند.

ویژگی محتوای نوشتاری

با سرمایه گذاری و وقت گذاشتن در زمینه تولید محتوا، می‌توانید به راحتی درآمد خود را افزایش دهید. همچنین با تولید محتوا می‌توانید اشتغال زایی کنید. افراد به طور میانگین فقط هشت ثانیه را صرف خواندن یک مطلب می‌کنند، در نتیجه محتوا متنی باید جذاب و با ارزش باشد تا بتواند در این مدت زمان کم، مخاطبان را مجذوب خود کند.

چگونه از طریق محتوای متنی مخاطب را جذب کنیم

زمانی که می‌خواهید یک محتوای متنی تولید نمایید، ابتدا باید یک موضوع و عنوان مناسب برای آن پیدا کنید که مخاطبان به آن علاقه داشته باشند، زیرا در غیر این صورت کاربران سایت آن محتوا را دنبال نمی‌کنند و رفته رفته تعداد بازدیدکنندگان شما کاهش می‌یابد. در تولید محتوا لازم است که به نکات کلیدی که مخاطبان به دنبال آن هستند اشاره کنید و سعی در متقاعد کردن مخاطبان خود داشته باشید که این محتوا، همان مطلبی است که به دنبالش بوده‌.

مقدمه از اصلی‌ترین و مهم‌ترین بخش محتوا متنی است و شما می‌توانید به راحتی با ارائه مقدمه عالی در کمتر از سه ثانیه مخاطبان را به محتوا تولید شده جذب کنید. سعی کنید برای مقدمه از کلمات جذاب و جدید استفاده نمایید و همچنین در تولید متن خلاقیت به خرج دهید. هنگامی که می‌خواهید محتوا اصلی را بنویسید، از قبل درمورد آن تحقیق کنید و از اطلاعات جمع آوری شده، یک موضوع عالی را انتخاب کنید و دانش خود را نسبت به آن موضوع بالا ببرید. یک هدف اصلی داشته باشید و روی آن تمرکز کنید، از این شاخه به آن شاخه پریدن، شما را از هدفتان دور می‌کند. همچنین در محتوایی که تولید می‌کنید حتما از کلمه کلیدی استفاده نمایید.

از کلمات پیچیده استفاده نکنید، سعی کنید لحن مخصوص خودتان داشته باشید، زیرا محتوایی که قرار است ارائه دهید بخشی از شخصیت شما را به مخاطبانتان نشان می‌دهد. هنگام نوشتن محتوا نوع ویژگی مخاطیبان و اهداف محتوا را حتما در نظر داشته باشید. در آخر نحوه نوشتن مطالب را در قالب استاندارهای سئو، تنظیم و بهینه‌سازی کنید. نکته مهمی که باید به آن توجه نمایید این است که در پایان کار متن نوشته شده را ویرایش و ایرادات محتوا را اصلاح کنید و مجددا بنویسید.

نکته مهم برای تولید محتوا

محتوا نوشتاری به تنهایی نمی‌تواند باعث جذب مخاطبان شود و نیاز به رعایت نکات و ظریف‌ کاری‌هایی دارد که در ادامه برایتان توضیح می‌دهیم.

استفاده از ساختار واضح

یکی از ویژگی‌های تولید محتوا نوشتاری این است که پاراگراف‌ها به صورت کوتاه قالب بندی شده‌اند، مانند لیست‌های شماره دار، زیرنویس‌ها و عنوان‌ها که باعث تشویق مخاطبان ‌می‌شوند که مقاله را تا انتها دنبال کنند. طبق نظر سنجی و آمار به دست آمده اگر برای تولید محتوا از الگوهای چارچوب دار استفاده کنید، بازدیدکنندگان از خواندن مطالب شما لذت بیش‌تری می‌برند.

جذاب بودن محتوا

اگر محتوایی واضح، خوانا و مختصر ایجاد کنید، مخاطبان تمام اطلاعات سایت را دنبال‌ می‌کنند و قطعا درک مطالب برایشان قابل هضم‌تر است.

استفاده از محتوای ساده

علاوه بر این که مخاطبان خواندن محتوای ساده و روان را ترجیح‌ می‌دهند، گوگل هم اینگونه محتوا را بیشتر می‌پسندد. پس هنگام نوشتن محتوا دقت کنید که برای مخاطبان قابل خواندن باشد. زیرا محتوا پیچیده و عجیب باعث از دست دادن مخاطبان سایت‌ می‌شود و طبیعتا تعداد بازدیدکنندگان کاهش می‌یابد و به دنبال آن رتبه سایت شما در گوگل تغییر می‌کند.

تولید محتوا با کیفیت

  شما با ارائه یک محتوای با کیفیت به مخاطبانتان نشان می‌دهید که برای شما با ارزش هستند و برای آن‌ها احترام قائل هستید. می‌توانید به راحتی مشکلات مخاطبان خود را برطرف کنید و از این طریق، مسیر پیشرفت را سریع‌تر طی کنید.

کلمات کلیدی

برای تولید محتوای متنی ابتدا از خودمان می‌پرسیم که در مورد چه موضوعی قرار است محتوا تولید کنیم؟ با پاسخ به این سوال، می‌توانید کلمات کلیدی را تعیین کنید. کلمات کلیدی باید بارها در متن نوشته شود و سپس در مورد آن اطلاعات کاملی توضیح داده شود. این توضیحات شامل مطالبی است که کاربران با خواندن آن می‌توانند نیاز و خواسته خود را برطرف کنند.

استفاده از کلمات کلیدی، در مرحله اول باید طبق نوع و خواسته کاربر باشد و بعد از آن بر اساس سئو درجه‌بندی شود. در سئو به این مسئله توجه می‌کنند که چند بار از کلمات کلیدی در متن استفاده کرده‌اید؟ یا علاوه بر عنوان‌های اصلی، چند بار در زیر عنوان‌ها از کلمات کلیدی استفاده کرده‌اید؟ آیا کلمات کلیدی با عکس و ویدئوهایی که در سایت منتشر کرده‌اید هم خوانی دارد؟

دسته‌بندی موضوعات

برای مثال قرار است سایتی را طراحی کنید که محتوای آن درمورد مطالب پزشکی است. در نتیجه باید مطالب را دسته‌بندی کنید، به عبارتی، بیماری‌های هر عضو از بدن را به صورت جداگانه می‌نویسیم. به عنوان مثال بیماری‌های کلیوی، بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماری‌های گوارشی، بیماری‌های پوستی، بیماری‌های مغز و اعصاب و… .

هر کدام از این بیماری‌ها دارای شاخه های فرعی‌اند که طبیعتا اختصاصی‌تر هستند. دسته‌بندی مطالب سایت، می‌تواند به شما کمک کند تا محتوایی کامل، کاربردی و مورد پسند تولید کنید و به مخاطبانتان ارائه دهید. یکی از مزیت‌های مهم دسته‌بندی مطالب، پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب‌تر و بهتر، جهت راحتی کاربران است.

الویت بندی محصولات و کالاها

شما برای نوشتن محتوا متنی به اطلاعاتی نیاز دارید. در ابتدا باید محصولات اصلی خود را مشخص کنید و درباره آن‌ها مطلب جمع آوری نمایید. باید محصولات اصلی جایگاه خود را پیدا کنند تا به وسیله آن، محصولات فرعی معرفی شوند و امتیاز لازم را دریافت کنند.

به طور مثال اگر در زمینه پوشاک آقایان فعالیت می‌کنید، ابتدا لازم است که شلوار، پیراهن و تیشرت را جزو محصولات اصلی قرار دهید و درباره این‌ها محتوا متنی ارائه کنید. در این روش از کلمات کلیدی مخاطب پسند حتما استفاده کنید تا به محض شناخته شدن محصولات اصلی به سراغ نوشتن محتوای متنی درباره محصولات فرعی مانند جوراب، کلاه، کمربند و… بروید و جایگاه ویژه‌ای برای آن‌ها بدست آورید.

شناخت کاربران

ابتدا باید کاربران خود را بشناسید تا بتوانید هدف محتوایی که قرار است ارائه دهید را مشخص کنید. شما با دانستن این که کاربران سایتتان چه کسانی هستند؟ چه محدوده سنس دارند؟ و نیاز آن‌ها به چه نوع محصولی بیش‌تر است؟ می‌توانید یک محتوا متنی عالی و با کیفیت تولید کنید که مخاطبان با میل و رغبت خودشان به سمت سایت شما آیند و از محصولات شما دیدن کنند. به دنبال آن مطئن باشید که به راحتی کالاهای مورد نیاز خود را از سایت شما خریداری خواهند کرد.

به عنوان مثال اگر بخواهید در حوزه فروش محصولات ورزشی، فعالیت کنید باید در نظر داشته باشید افرادی که به شما مراجعه می‌کنند، در رده سنی بین ده تا چهل سال هستند که معمولا درصد بیش‌تر آن‌ها شامل ورزشکاران و… خواهند بود. ورزش از شاخه‌های متفاوتی تشکیل شده است، پس به همین علت باید رشته‌های متفاوت را در نظر بگیرید و بسته به آن، لوازم مورد نیاز هر رشته را دسته‌بندی نمایید تا بتوانید با جمع آوری اطلاعات از آن‌ها محتوای متنی با موضوعاتی مانند: قیمت، نوع کالا، اندازه و… تولید و ارائه کنید.

واضح و روشن بنویسید

مبهم بودن متن محتوا باعث دور شدن مخاطب از سایت شما می‌شود و برعکس واضح و شفاف بودن محتوای متنی باعث ماندگاری مخاطبان و افزایش بازدید سایت می‌شود. پس هنگام تولید محتوای متنی بارها آن را بخوانید و تمام قواعد نگارشی را رعایت کنید. چک کنید که متن از نظر نگارشی مبهم نباشد. همچنین مخاطب بتواند بدون مکث کردن متن را روان بخواند و در عین حال به مطلبی که ارائه کرده‌اید جذب شود.

نکته‌ای در مورد تیترها

تیترها مهم‌ترین قسمت متن محتوا می‌باشند که در واقع کاربر را تشویق به خواندن متن اصلی می‌کنند. هنگام نوشتن تیترها باید به مواردی همچون: نیاز کاربر، نوع محصول، قیمت، ارائه خدمات و انواع آن، ویژگی‌های اصلی محصولات، کلمات کلیدی و… توجه شود. پس به این نکات برای ایجاد تیترها باید دقت کرد تا عنوان‌ها برای هر مخاطبی گیرایی کافی داشته باشد.

تولید محتوا صوتی

تولید محتوا صوتی
تولید محتوا صوتی

محتوای صوتی شامل اطلاعات و مطالبی است که از طریق صدا به مخاطب منتقل می‌شود.محتوای صوتی یک راه مفید برای انتقال داستان، فرهنگ، تجربیات، نظرات و… به مشتریان بلقوه است.

تعریف محتوای صوتی

محتوای صوتی شامل هر نوع سرگرمی شنیداری مانند پادکست، کتاب صوتی و حتی صوت هوش مصنوعی است. محتوای صوتی را می‌توان به وسیله بلندگوهای رایانه، هدفون و بلندگوهای هوشمند و… پخش کرد.

پادکست‌

پادکست شامل فایل صوتی است که آن را در شبکه‌های اجتماعی یا وب‌سایت ها برای بازیدکنندگان به اشتراک می‌گذارند. امروزه علاقه مخاطبان به محتوای صوتی افزایش یافته است. پس طبیعتا نمی‌توان اهمیت آن را در تجارت آنلاین نادیده گرفت. تولید محتوای صوتی در بهبود تجربه کاربری بسیار موثر است و همچنین برای برقراری ارتباط با کاربران راه خوبی به حساب می‌آید.

چگونه محتوای صوتی تولید کنیم؟

شما با استفاده از سه روش می‌توانید به تولید محتوای صوتی بپردازید. یکی از راه های تولید محتوای صوتی به وسیله ضبط صدای واقعی انسان‌ها است. همچنین تولید محتوا صوتی از طریق تشخیص دستورات صوتی به واسطه بلندگوهای هوشمند یا دستگا‌های که صدا ضبط می‌کنند به اصلاح (صداگرا) هم قابل اجرا است. یکی از راه‌های دیگر این است که با استفاده از متن نوشتاری و تبدیل آن به متن گفتاری، می‌توانید از طریق پردازش زبان طبیعی، محتوای صوتی تولید کنید.

آموزش تولید محتوای صوتی

در ابتدا باید با نحوه ضبط، ترکیب صدا و ویرایش صدا آشنا شوید. در ادامه می‌خواهیم برای تولید پادکست، موسیقی و ویدئو مواردی را آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.

بهتر است از تجهیزات صوتی پیشرفته برای تولید محتوا درست و صحیح استفاده کنید تا بتوانید صدایی با کیفیت تولید نمایید. لازم است روش‌های ویرایش و ترکیب کردن صدا را به صورت حرفه‌ای یاد بگیرید. تجهیزات را فراموش نکنید و بدانید برای تولید محتوا صوتی از چه ابزار و تجهیزاتی باید استفاده کرد. هنگام ادیت محتوای صوتی هر گونه صدای اضافه مانند صدای پس زمینه و پژواک در محیط را حذف کنید یا در غیر این صورت آن را کاهش دهید. همچنین استفاده از ابزارهای ویرایش رایگان، سبب بهتر شدن صدای شما می‌شود. لازم است برای تولید محتوای صوتی با مفاهیم مهندسی صدا مانند یکسان‌سازی، فشرده‌سازی، لغو فاز، انتخاب میکروفون مناسب و… آشنا شویم.

علاوه بر موارد بالا، تولید محتوای صوتی خوب نیاز به یک گوینده درجه یک دارد. صدای گوینده باید به گونه‌ای باشد که روی مخاطبان اثر مثبت بگذارد و احساسات او را تحریک کند. یکی از عوامل تاثیر گذار روی مخاطبان، تولید محتوای صوتی با کیفیت است که نیاز به تجهیزات مناسب دارد. درنتیجه اگر شما متن با کیفیتی ارائه دهید ولی صدای گوینده ضعیف باشد یا از کیفیت بالایی برخوردار نباشد، روی مخاطب هیچ تاثیری نخواهد گذاشت و عملا زحمات شما از بین می‌رود. جالب است بدانید مکانی که در آن محتوای صوتی خود را ضبط می‌کنید، روی کیفیت کار شما تاثیر زیادی می‌گذارد. پس مکان یا محیطی که در آن محتوای صوتی خود را ضبط می‌کنید باید عاری از هرگونه سروصدا باشد. حتما قبل از استفاده از تجهیزات ضبط صدا از سالم بودن آن‌ها مطمئن شوید.

هزینه تولید محتوا صوتی

اگر می‌خواهید برای اولین بار یک فایل صوتی تولید کنید، قطعا برایتان سوال پیش می‌آید که هزینه‌های محتوای صوتی به چه صورت است؟ طبیعتا دستمزد صدا پیشه‌ها، نویسنده، صدا گذار، طراح صدا، تهیه کننده موسیقی و… متفاوت است و قسمت اعظمی از هزینه‌ها را شامل می‌شود. علاوه بر این موارد، خرید تجهیزات مورد نیاز برای تولید محتوا صوتی جزء هزینه‌های دیگری است که به این پروژه اضافه می‌شود. هزینه تولید محتوا صوتی تحت تاثیر مقدار زمان فایل صوتی و تعداد کلمات گفته شده می‌باشد.

انواع محتوای صوتی

محتوای صوتی انواع مختلفی دارد و صرفا به پادکست یا ویدئو منحصر نمی‌شود. به عنوان مثال: تولید کردن کتاب صوتی، تولید پادکست، موشن گرافی که مربوط با گویندگی، تبدیل محتوای متنی از جمله سخنرانی‌ها یا محتواهای آموزشی به محتوای صوتی، پیام‌های خوش‌آمد گویی صوتی، تبدیل شعر به صوت

کاربردهای تولید محتوای صوتی

  • شما می‌توانید با تولید محتوای صوتی در اپلیکیشن‌های مختلف، آن را به گوش مخاطبان برسانید.
  • می‌توانید در زمینه‌های مختلف آموزش‌هایی را به صورت صوتی تهیه و برای مخاطبان منتشر کنید.
  • یکی از کاربردهای دیگر محتوای صوتی این است که می‌توانید با انتشار آن در سایت‌های مختلف، سئو بگیرید.
  • شما می‌توانید به راحتی متن سخنرانی‌های خود را به صورت محتوای صوتی تهیه کنید و آن را انتشار دهید.
  • محتوای صوتی خود را می‌توانید در بلندگوهای نمایشگاه‌ها پخش کنید.
  • بعد از تولید محتوای صوتی، می‌توانید به واسطه مخابرات آن را به موبایل‌ها ارسال کنید.
  • آماده سازی کتاب‌ها به صورت صوتی و ارائه دادن آن‌ها در سایت‌های مختلف.
  • تهیه کردن محتوای صوتی و منتشر کردن آن در شبکه‌های اجتماعی و مجازی.

چرا باید محتوای صوتی تولید کنیم؟

  • محتوای صوتی یکی از ارزان‌ترین روش‌های تبلیغاتی به حساب می‌آید و تولید آن بسیار کم هزینه است.
  • استفاده از محتوای صوتی، بر سئو سایت شما تاثیر مثبتی می‌گذارد.
  • شما با تولید محتوای صوتی می‌توانید برای خود ایجاد برندینگ کنید.
  • با تولید محتوای صوتی، تجربه کاربری عالی برای مخاطبان خود ایجاد می‌کنید و درصد رضایت مخاطبان را افزایش می‌دهید.
  • یکی از ویژگی‌های محتوای صوتی، حجم کم آن نسبت به محتوای تصویری است.
  • محتوای صوتی نسبت به محتوای تصویری، کاهش سرعت کمتری دارد.
  • شما با ارائه محتوای صوتی می‌توانید کاربران نابینا را به سایت خود جذب کنید و این موضوع برای چنین افرادی، یک فرصت طلایی محسوب می‌شود.
  • یکی دیگر از ویژگی‌های محتوای صوتی این است که می‌توان آن را در هنگام رانندگی، پشت ترافیک و هنگام فعالیت‌های روزمره گوش داد.
  • محتوای صوتی سبب ماندگاری و به خاطر سپردن نام برند شما در ذهن مخاطبین می‌شود.
  • شما می‌توانید با منتشر کردن محتوای صوتی، رتبه سایت خود را بالا ببرید.

تاثیرات محتوای صوتی بر سئو

جالب است بدانید گوگل قصد تولید محصولی به نام سئوی صوتی را دارد که این موضوع در دیجیتال مارکتینگ از اهمیت بالایی برخوردار است. تولید محتوای صوتی مانند محتوای ویدئویی از امتیاز جداگانه‌ای برای سئو برخوردار است و شما می‌توانید با تولید محتوای صوتی در سایت خود، سئو خوبی را از گوگل دریافت کنید. همچنین شما با صوتی کردن وب‌سایت خود و با منتشر کردن فایل صوتی همان صفحه در بالای آن، کمک بزرگی به ارائه محتوای صوتی گوگل به مخاطبینش می‌کنید.

نکات مهم برای تولید پادکست‌ها

اگر می‌خواهید شنوندگان شما به محتواهای صوتی که ارائه می‌دهید، متعهد باشند لازم است که محتوای جذاب و پر مفهومی برای پادکست خود انتخاب کنید. به عنوان مثال:

  • درباره مواردی که به آن‌ها علاقمند هستید در پادکست صحبت کنید.
  • روی مخاطبان هدف خود تمرکز کنید.
  • از گفتن داستان‌های طولانی و زیاد اجتناب کنید.
  • به مخاطبان و کاربران خود کمک کنید تا قدم بعدی را بردارند.
  • سوالات خود را ازشنوندگان بپرسید و نظرات و پاسخ‌ها را در سایت خود انتشار دهید.
  • از هدف و مسیر اصلی خود منحرف نشوید و تمام تمرکز خود را روی مسیر اصلی بگذارید.
  • محتوای تولید شده خود را حتما بررسی کنید و در این مسیر از کارشناسان و متخصصان حرفه‌ای کمک بگیرید.
  • یک مصاحبه صوتی درست کنید که البته لازمه این کارداشتن صدا عالی است.
  • یکی از نکته‌های مهم برای تولید پادکست این است که خود واقعیتان باشید و مصنوعی رفتار نکنید.

هزینه تولید پادکست

هزینه تولید پادکست به دقایق انجام کار و تعداد کلمات گفته شده مربوط است. عوامل دیگری هم مانند: کیفیت پادکست، حجم فایل تولید شده، نوع موضوع پادکست و… تاثیرگذار است.

زمان لازم برای تولید یک پادکست

اگر شما یک تولید کننده پادکست مبتدی هستید و می‌خواهید خودتان پادکست تولید کنید، هزینه‌های شما بسته به تجهیزاتی که باید خریداری کنید یا تجهیزاتی که از آن برخوردار هستید متغییر است. اگر تهیه این تجهیزات برای شما امکان پذیر نیست، می‌توانید از شرکت‌های بزرگ تولید کننده محتواهای صوتی درخواست کمک کنید و به آن‌ها سفارش محتوا دهید. قطعا این کار از خرید تجهیزات برای پروژه‌های اولیه شما بصرفه‌تر خواهد بود.

تولید محتوای ویدئویی

در ویدئو به دلیل داشتن تصاویر شما میتوانید به راحتی پیام‌های متفاوتی را به مخاطبان هدفتان برسانید. ذهن انسان به گونه‌ای است که تصاویر را نسبت به متن راحت‌تر پردازش می‌کند، به همین دلیل سبب شده است که اکثر کسب‌وکارها به تولید محتوا ویدئویی بپردازند.

انواع محتوا ویدئویی

تولید محتوا ویدئویی انواع مختلفی دارد. در ادامه با برخی از نمونه‌های محتوا ویدئویی آشنا می‌شویم.

ویدئوهای تبلیغاتی

در ویدئوهای تبلیغاتی از جملاتی که به صورت توصیفی است بیش‌تر استفاده می‌شود. زمانی که مدیران شرکت یا سایت فروشگاهی تصمیم بگیرند خدمات، کالاها و محصولات خود را به مخاطبان معرفی کنند از ویدئوهای تبلیغاتی استفاده می‌کنند.

ویدئوهای آموزشی

اگر شرکت یا سایت فروشگاهی یک محصول جدید را به محصولات خود اضافه کند، لازم است که اطلاعاتی از آن محصول را به مشتریان ارائه دهد. در چنین شرایطی نیاز به تولید ویدئوهای آموزشی است. ویدئوهای آموزشی بهتر است که کوتاه و مختصر باشند و در آن نحوه کار با محصول را برای مخاطبان شرح داده شود. اصولا در ویدئوهای آموزشی یک فرد از محصول جدید مرحله به مرحله استفاده می‌کند و کار با آن را آموزش می‌دهد.

ویدوهای سخرانی

تولید ویدئوهای سخرانی برای زمانی است که صاحبان سایت و شرکت‌ها قصد دارند با مخاطبان و مشتریان هدف خود ارتباط مستقیم و صمیمی برقرار کنند. درنتیجه صحبت‌های خود را در قالب یک ویدئو آماده سازی کرده و در وب‌سایت بارگذاری می‌کنند.

ویدئوهای علمی

هدف اصلی تولید ویدئوهای علمی، شرح دادن یک مقاله یا یک مطلب به صورت گفتاری است. ویدئوهای علمی مانند یک تحقیق یا پژوهش در ارتباط با محصول یا مطلبی تهیه شده و برای کاربران ارائه داده می‌شود.

محتوای تصویری

تولید محتوای تصویری همانند محتوای ویدئویی انواع مختلفی دارد که شامل: ویدئو، اینفوگرافیک، اسکرین شات، اسلاید و… می‌شود که در ادامه قصد داریم در خصوص هر کدام توضیحاتی ارائه دهیم. پس با همراه باشید.

عکس و تصویر

در تولید محتوای متنی یکی از مواردی که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، استفاده از تصاویر زیبا و جذاب است. تصاویر انتخاب شده باید با متن سازگاری داشته و از کیفیت بالایی هم برخوردار باشند تا بتوان از آن‌ها در متن استفاده کرد. طبق بررسی‌های انجام شده عکس‌هایی که از این ویژگی‌ها برخوردار باشند، مخاطبان بیش‌تر به سمت آن‌ها جذب شده و تمایل بیش‌تری به خواندن محتوای سایت پیدا می‌کنند. در نتیجه میزان بازدیدکنندگان سایت افزایش می‌یابد.

ویدئو

یکی از موارد تاثیرگزار در وب‌سایت، استفاده از ویدئوهایی است که دارای محتوا متنی مناسب باشند. این کار در بازاریابی به عنوان یک استراتژی مهم شناخته می‌شود. شما با ارائه ویدئو از محصولات خود، می‌توانید مخاطبان بیش‌تری را جذب خدمات و کالاهای فروشگاه کنید. این در حالی است که روزانه حدود یک میلیون نفر از یوتیوب برای دیدن ویدئوها استفاده می‌کنند.

انواع ویدئوها

ویدئوها انواع مختلفی دارند. در پایین به چند مورد از آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

  • Expert
  • Event Video
  • Brand Video
  • Demo Video
  • Explainer Video

هر کدام از این ویدئوها کابرد خاص خود را دارند و باعث رونق و گسترش کسب‌وکارهای مختلف می‌شود.

اینفوگرافیک

شما در تولید محتوای تصویری می‌توانید از اینفوگرافیک که در محتوای متنی اهمیت بسزایی دارد استفاده کنید. طبق نظرسنجی اینفوگرافیک، بهترین گزینه برای نشان دادن اطلاعات و آمارهای پیچیده است. کاربران پیامی را که از طریق اینفوگرافیک ارائه شده است را می‌توانند در مدت زمان کوتاهی دریافت کنند و به خاطر بسپارند.

اینفوگرافیک، بخش جدا نشدنی از بازاریابی محتوا

زیرا اطلاعات و مفاهیم پیچیده را به صورت ساده و واضح در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد. اینفوگرافیک طراحی بسیار زیبایی دارد که با خلاقیت همراه است. زمانی اینفوگرافیک می‌تواند نتیجه دلخواه شما را نشان دهد که جنبه تبلیغاتی آن کم باشد و تمام تمرکز خود را روی نشان دادن برند گذاشته باشد.

اسلاید

در گذشته هنگام سخنرانی‌ها و جلسات اطلاعات به شکل صورت جلسه در اختیار حاضرین قرار می‌گرفت. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و فناوری می‌توان با استفاده از اسلایدها، تمامی مطالب و موارد مورد نظر را به تمام جهان نشان داد. اگر اسلایدها از کیفیت بالایی برخوردار باشند، می‌توانند اطلاع رسانی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و بدون هیچ مشکلی انجام دهند و به راحتی با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند.

در اسلایدها همانند اینفوگرافیک طراحی و رنگ‌ها بیش‌ترین تاثیر را در عملکرد دارد و عمده‌ترین تمرکز افراد به همین موضوع است. رنگ و مدل طراحی اسلاید سبب جذب مخاطبان شده و باعث می‌شود آن‌ها با حوصله بیش‌تر مطالب را مطالعه کنند.

اسکرین شات

اگر بخواهیم به یکی‌دیگر از ابزارهای تولید محتوا تصویری اشاره کنیم، اسکرین شات است. از این ابزار می‌توان در حاشیه‌ نویسی استفاده کرد تا کاربران به صورت ساده‌تر راهنمایی شوند و بتوانند مفاهیم را به راحتی درک کنند.

طراحی تجربه کاربری

طراحی تجربه کاربری
طراحی تجربه کاربری

در واقع تجربه کاربری ارزشی است که شما به کاربران خود هنگام خرید محصولات و کالاهایتان می‌دهید. رونق و توسعه یک تجربه کاربری در سطح و اندازه رضایت مشتری، مسئولیت یک تیم یا فرد نیست بلکه دیدگاه یک شرکت محسوب می‌شود.

مزایای تجربه کاربری چیست

اولین مزیت طراحی تجربه کاربری این است که منجر به افزایش فروش محصول می‌شود. به غیر از تمامی مزیت‌های خوبی که تجربه کاربری می‌تواند داشته باشد، شما با استفاده از آن می‌توانید برنامه‌ای دقیق برای فروش محصولات خود بچینید یا از نظرات کاربران استفاده بهینه کنید. حالا سوال پیش می‌آید که چرا باید از تجربه کاربری استفاده کرد؟ زیرا باعث رضایتمندی مشتریان و افزایش فروش می‌شود. اما زمانی این مزیت‌ها را تجربه خواهیم کرد که اهداف تجربه کاربری تحقق یابد.

هنگامی کاربر درک درستی از محصول و یا خدماتی که شما ارائه می‌دهید دارد که هدف اصلی سازمان بهبود تجربه کاربری باشد. اگر مشتری هدف اصلی‌اش دریافت و کسب اطلاعات باشد، وظیفه سازمان این است که اطلاعات با کیفیت و توسعه داده را برای مشتری فراهم کند و به او ارائه دهد. کسب و افزایش رضایت مشتری با تضمین و باور مشتری برای طولانی مدت برابر خواهد بود.

اهمیت تجربه کاربری

طراحی تجربه کاربری باعث برجسته شدن و تبلیغ محصول می‌شود. همچنین خدمات و کالاهای شما را تبدیل به یک بخش کلیدی از رشد و ایجاد اعتماد مشتریان می‌کند. جالب است بدانید که یک محصول عالی یا محتوای متقاعد کننده حتی بدون تجربه کاربری هم ممکن است که بر توانایی مالکان یک کسب‌وکار برای رسیدن به اهدافشان تاثیر بگذارد.

مراحل قدم به قدم طراحی تجربه کاربری

برای اینکه بتوانید یک تچربه کاربری خوب دریافت کنید باید مراحل زیادی را پشت سر بگذارید که در ادامه به بررسی تک تک آن‌ها می‌پردازیم.

استراتژی

استراتژی اهداف، برند و دید بلند مدت یک سازمان یا کسب‌وکار را نشان می‌دهد. استراتژی توانایی اندازه‌گیری موفقیت یک پروژه و مسائل مهم را دارد.

تحقیقات

این مرحله برای هر سازمان یا پروژه‌ای متفاوت است. زیرا بستگی به میزان پیچیده بودن یا ساده بودن پروژه‌‎ها دارد. طبیعی است که پروژه‌های پیچیده، نیازمند فعالیت تحقیقاتی بیش‌تر و قابل توجه کاربران و رقبا است. اما وب‌سایت‌ و سازمان‌های کوچک از فعالیت تحقیقاتی زیاد صرف نظر می‌کنند و فقط یک نظر سنجی کوچک را در نظر می‌گیرند.

تحلیل و بررسی

هدف اصلی از تحلیل و بررسی، بدست آوردن داده‌های جمع آوری شده در مسیر تحقیق است. محققان در تلاش هستند تا با سازمان‌دهی و نتیجه‌گیری از آنچه در توانشان است به طراحان تجربه کاربری کمک کنند.

طراحی

هدف اصلی از مرحله طراحی، ارائه و نشان دادن ایده‌ها به کاربران است که در ادامه باعث تصحیح اشکالات و همچنین تکرار آن ایده می‌شود. ایده‌های اولیه را می‌توان با نمونه کاغذی و یا قالب‌های تعاملی که به صورت Low-Fidelity ایجاد شده‌اند، نشان داد.

ساخت و تولید

در مرحله تولید، طرح باکیفیت بالا طراحی می‌شود و سبب  ایجاد بخش‌های دیجیتالی شده که از طریق جلسات تست کاربری نسخه hight-fidelity از محصول تایید می‌شود. یک طراح تجربه کاربری بیش‌تر مشکلات را حل و درباره مشتریان تحقیق می‌کند و در صورت نیاز تحقیقات انجام شده را بازبینی می‌کند. همچنین بازخورد و عملکرد کاربران دیگر را مقایسه می‌کند و در نهایت ایده‌های جدید را انجام می‌دهد.

تکنیک و اصول تجربه کاربری

تکنیک‌های متفاوتی برای استفاده در یک پروژه وجود دارد، اما ما در این مقاله قصد داریم به چند مورد آن اشاره کنیم که با رعایت کردن آن‌ها می‌توانید استارت کار خود را به راحتی بزنید. البته این به شما بستگی دارد که میان این همه تنوع در تکنیک تجربه کاربری کدام را انتخاب کنید و در آن مهارت لازم را بدست آورید.

ثبت اطلاعات

زمانی باید از یادداشت و ثبت اطلاعات استفاده کرد که می‌خواهید تحقیق کنید. اهدافی اصلی این تحقیقات، درک وظایف، اتفاقات و چالش‌هایی است که کاربران با آن روبه‌رو می‌شوند.

طراحی پرسونا

زمانی باید از پرسونا استفاده کنیم که می‌خواهیم تحلیل و بررسی انجام دهیم. اگر بخواهیم پرسنا را تعریف کنیم باید بگوییم که یک هویت فرضی است که باعث منعکس شدن گروه‌های کاربری می‌شود.

نوشتن سناریو

بازهم زمانی باید ازسناریوها استفاده کنیم که می‌خواهیم تحلیل و بررسی انجام دهیم. سناریو در واقع یک روایت از پرسوناهای شما در یک روز است. در سناریو معمولا پرسش‌هایی مانند: چه چیزی، چه زمانی و در چه جایی تعاریف ما را پوشش می‌دهند.

ساخت وایفریم

زمانی باید از وایفریم‌ها استفاده کنیم که می‌خواهیم طراحی انجام دهیم. وایفریم برای ترکیب کردن وب‌سایت یا اپلیکیشن است که شبیه یک راهنمای غیر گرافیکی عمل می‌کند. وایفریم شامل تصاویر یا طرح‌های ثابتی است که محصول مورد استفاده را شبیه سازی می‌کند. درواقع نشان دهنده این است که در عمل چگونه یک فرد از محصول استفاده خواهد کرد.

کاربرد پذیری

زمانی باید از تست کاربرد پذیری استفاده کنیم که می‌خواهیم تحلیل، تحقیق، طراحی و ساخت انجام دهیم. تست کاربرد پذیری به معنی مشاهده افراد هنگام تلاش کردن در جهت وظایف از قبل تعیین شده با استفاده از محصول شما است. در این جلسات احتمال این وجود دارد که تصمیمات طراحی را تایید یا به اطلاعاتی از جمله اینکه چرا کاربران اینگونه رفتار می‌کنند، بپردازند. قطعا تحلیل و بررسی این آموزش و یادگیری‌ها بر فروش محصولات آینده تاثیر خواهد گذاشت.

در نهایت یک تجربه کاربر حرفه‌ای تنها می‌تواند با دنبال کردن یک فرآیند طراحی که مداوم تکرار شده، ارائه شود. شما از این طریق می‌توانید کاربران خود را حفظ کرده و افراد جدید را در این فضای رقابتی به سمت خود جذب کنید.

بهبود سئو و افزایش ورودی گوگل

سئو به معنای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است که نیاز به یک فرآیند مستمر دارد. سئو کردن سایت بهتر است توسط متخصصان در این زمینه صورت بگیرد. زیرا اینگونه خیالتان در مورد افزایش بازدید سایت راحت است. با سئو کردن سایت قطعا بهترین روش و استراتژی را برای توسعه و پیشرفت اهداف خود اجرا کرده‌اید.

اهمیت سئو در چیست

همان طور که در بالا گفتیم، سئو سایت سبب دیده شدن و جهانی شدن هر کسب‌وکاری می‌شود و راه آن را میسر می‌کند. برای دیده شدن و معروف شدن هر سایت در هر زمینه‌ای از کسب‌وکار، تنها راه‌اندازی یک وب‌سایت کافی نیست؛ بلکه هر بیزینسی نیاز به سئو دارد. در آخر با رتبه گرفتن توسط سئو شدن سایت، می‌تواند در مقابل مخاطبان و مشتریان خود حرفی برای گفتن داشته باشد و دیده شود. همچنین با گذشت زمان برند خود را جهانی نماید.

آیا به سئو نیاز داریم؟

شما اگر بتوانید از طریق سئو بازدیدکنندگان سایت خود را افزاش دهید و آن‌ها را ترغیب کنید، قطعا به درآمد بالایی دست پیدا خواهید کرد. گوگل معیارهایی را برای صفحات خود در نظر گرفته است که برای رعایت آن نیاز به بهبود سئو دارید. اگر بخواهیم ساده بیان کنیم، ربات‌های گوگل معیارهایی را برای بهبود تجربه کاربری در نظر گرفته‌اند که شما با رعایت این معیارها می‌توانید جایگاه خوبی کسب کنید. سئو و بهینه سازی سایت، نیاز به یک پشتیبانی قوی و مداوم دارد که تحت هیچ شرایطی نباید قطع شود. یکی از موارد مهم سئو که به آن توجه بسیار باید کرد، تولید محتوای خاص و منحصر به فرد جهت مورد پسند بودن کاربران است.

مراحل سئو کردن سایت

روش‌های بسیاری برای به نتیجه رساندن وب‌سایت وجود دارد که بعضی از آن‌ها با تکنیک‌های نادرست پیش می‌روند که به این مدل روش‌ها، تکنیک‌های کلاه سیاه می‌گویند. لازم است بدانید وب‌سایت‌هایی که از این روش‌ها استفاده می‌کنند برای مدت کوتاهی نتیجه خوبی می‌گیرند اما بعد از پی بردن موتورهای جستجو به این مسئله قطعا جریمه خواهند شد. در ادامه با ما همراه باشید تا در ارتباط با تکنیک‌های سئو صحبت کنیم.

سئو تکنیکال

سئوی تکنیکال سبب بهینه سازی سایت شده و سرعت وب‌سایت را افزایش می‌دهد. همچنین طراحی سایت هم در این دسته از موارد قرار دارد.

سئوی درون صفحه

On page SEO یا به اصطلاح سئوی درون صفحه از آن دسته خدماتی است که روی محتواهای داخلی سایت و لینک‌های داخلی تمرکز دارد. ساده تر بگوییم تمام چیزهایی که در سایت بارگزاری می‌کنید یا تغییراتی که در وب‌سایت خود انجام می‌دهید می‌تواند روی سئو سایت شما تاثیر بگذارد. در حقیقت سئو سایت اساس کار شما است و به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم به این مرحله بسیار توجه کنید و تمام مراحل را قبل از سئو برون صفحه به بهترین شکل ممکن انجام دهید.

چند تکنیک بهینه سازی سایت

  • استفاده از TXT
  • تغییر دادن اسم فایل‌ها
  • لینک‌های یک طرفه
  • کلمات کلیدی
  • افزایش لینک‌های خارجی
  • بهینه سازی سایت و محتوا
  • استفاده کردن از تگ‌های META
  • استفاده از تگ AIT

 عوامل مهم در سئو

عوامل مهم در سئو
عوامل مهم در سئو

عواملی که سبب موفقیت سئو می‌شود را به سه دسته تقسیم می‌کنیم که هر کدام توانایی تاثیر مثبت بر ارتقا رتبه سایت را دارد. سئو تکنیکال سبب استاندارد سازی کد نویسی سایت، رعایت کردن اصول سئو در طراحی سایت، بهینه‌سازی و سرعت سایت و… می‌شود. همچنین سئوی درونی باعث شناختن کلمات کلیدی، آنالیز کردن رقبا، تولید و خلق محتوای ارزشمند و کاربر پسند خواهد شد. در آخر باید بگوییم که سئو خارجی سبب فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و مجازی و ایجاد فرم‌های تخصصی و بک لینک می‌شود.

محتوا و بازدید کننده

اگر نتوانید بازدیدکننده‌های خود را ترغیب و تشویق به ماندن در سایت کنید، حتما در کسب‌وکارتان  و سئو شکست می‌خورید. بازدیدکنندگانی که علاقه‌ای به ماندن در سایت شما ندارند سبب کم شدن میزان نرخ ماندگاری کاربران در سایت می‌شوند که این کار لطمه بسیار بزرگی به کسب‌وکار شما وارد می‌کند. زمانی که کاربران وارد سایت شما می‌شوند و چیز جذابی در سایت توجه آن‌ها را به خود جلب نمی‌کند، طبیعی است که از سایت خارج شده و دیگر آن را دنبال نکنند و به دنبال این موضوع میزان بازدید صفحات توسط کاربران به شدت کاهش می‌یابد. پس نتیجه‌ میگیریم که محتوای سایت بسیار اهمیت دارد و لازم است که به آن توجه زیادی شود.

حالا چرا اصرار داریم که محتوا اهمیت بسیار زیادی دارد؟ ساده بگوییم اصل مفهوم سئو یعنی محتوا. با تولید و ارائه یک محتوا مناسب و عالی همه چیز روبه‌راه می‌شود. فکر کنید وارد سایتی شده‌اید که هیچ محتوایی در آن بارگزاری نشده است، چه کاری انجام می‌دهید؟ اصلا ماندن در آن سایت چه سودی برایتان دارد؟ اگر سایت شما فاقد محتوای مناسب باشد، سئو کردن آن کاملا بیهوده است. محتوایی که در سایت شما قرار دارد ارتباط مستقیم با فاکتورهایی مهم سئو خواهد داشت.

برای مخاطبان تولید محتوا کنید نه برای گوگل

لازم است بدانید محتوایی که تولید و آن را سئو می‌کنید و در سایت قرار می‌دهید با محتوایی که برای مخاطبین خود ارائه می‌کنید متفاوت است. این یعنی محتوایی که تولید می‌کنید باید برای مخاطبان و بازدیدکنددگان سایت اهمیت داشته باشد. پس درنتیجه برای مخاطبان وب‌سایت خود محتوا تولید کنید نه برای گوگل! زیاد خود را درگیر این موضوع که گوگل درباره محتوای تولید شده چه فکر می‌کند، نکنید. گوگل به سایت‌هایی که به بازدیدکنندگان و کاربرانش اهمیت می‌دهد، توجه زیادی دارد. درنتیجه اگر محتوایی که تولید می‌کنید مورد پسند کاربران باشد، گوگل هم این قضیه را درک خواهد کرد.

محتوای طولانی

سعی کنید که طول مقالات خود را افزایش دهید، زیرا گوگل زمانی یک محتوا را کامل و خوانا می‌داند که که طول و تعداد کلمات آن مقاله تا حد کاربردی زیاد باشد. این روزها وبلاگ نویسان بر سر طول محتوای مقاله‌هایی که تولید می‌کنند، رقابت دارند. ما به شما این اطمینان را می‌دهیم که اگر طول مقاله شما بالای سه هزار کلمه باشد، گوگل رتبه خوبی به سایت شما خواهد داد.

توجه به نیاز کاربران

محتوایی که تولید می‌کنید باید برای کاربر قابل درک باشد و نیازهای او را برطرف کند. سعی کنید به کلمات کلیدی که کاربرانتان جستجو می‌کنند اهمیت دهید. شما برای داشتن یک ترافیک در سایت خود از طریق محتوای تولید شده، علاوه بر تولید محتوا در زمینه کاری باید به این که مخاطبان چه چیزی را جستجو می‌کنند، توجه کنید. قبل شروع و تایپ مقاله، ابتدا به دنبال کلمات کلیدی که کاربران روی آن متمرکز شده‌اند، باشید و سپس عنوان‌هایی که مخاطبان بیش‌تر سرچ کرده‌اند را پیدا کنید و از آن‌ها برای نوشتن مقاله خود کمک بگیرید.

بروزرسانی محتواهای قدیمی

گوگل زمانی به سایت شما اهمیت می‌دهد که محتواهای تولید شده در آن مدام بروز می‌شوند. پس به همین منظور سعی کنید همیشه محتواهای خود را بروزرسانی کرده و تازه نگهدارید. همین الان دست به کار شوید و به سراغ مقاله‌های قدیمی خود بروید و آن‌ها را بروزرسانی کنید، آن وقت متوجه خواهید شد که چه تاثیری در بهبود سئو و رتبه شما در بخش نتیاج جستجو گوگل خواهد داشت.

کپی کردن محتوا ممنوع است

از کپی کردن محتوای مقاله‌های دیگر سایت‌ها و قرار دادن آن در سایت خود به شدت پرهیز کنید. با انجام این کار نه تنها به پیشرفت سایت کمک نکرده‌اید بلکه لطمه بزرگی به آن خواهید زد. زیرا گوگل این قضیه را کاملا تشخیص می‌دهد، پس کپی کردن محتواهای دیگران فقط تلف کردن وقت خودتان است.

سایتی که از محتواهای کپی شده استفاده می‌کند، میان کاربرانش هیچ جایگاهی ندارد و نمی‌تواند نتیجه خوبی را بدست آورد. کاربران به راحتی فرق بین محتواهای با ارزش و بی ارزش را متوجه می‌شوند و اگر سایت شما دارای محتوایی بی ارزش باشد، باعث می‌شود تا کاربر دیگر به سمت آن نروند. پس نتیجه می‌گیریم که اصل همه چیز در سایت محتوا است و همچنین برای بهبود سئو بسیار ضروری به حساب می‌آید.

دادن لینک به منابع معتبر

با دادن لینک به منابع معتبر، اهمیت مقاله شما بالا می‌رود. با لینک دادن به گوگل می‌فهمانید که مقاله شما با سایت‌های معتبر ارتباط دارد. برعکس این قضیه هم وجود دارد، شما با لینک دادن به منابع بی ارزش از اهمیت مقاله خود کم می‌کنید. پس سعی کنید به سایت‌های شناخته شده و مرجع در مقاله خود لینک دهید.

به تعداد بک لینک‌ها توجه نکنید

منظور ما این نیست که بک لینک‌ها مهم نیستند اما برخی افراد فکر می‌کنند تعداد بک لینک‌هایی که در الکسا می‌بینند، از اهمیت بالایی دارد. اما لازم است بدانید که این طرز فکر بسیار غلط است. پس هیچ وقت کمیت را بر کیفیت ترجیح ندهید. همچنین برای دریافت بک لینک از سایت‌هایی استفاده کنید که از ارزش بالایی برخوردار هستند.

ایجاد شبکه‌های اجتماعی

استفاده نکردن از شبکه‌های اجتماعی بزرگترین اشتباه در سئو است. زیرا مردم در شبکه‌های اجتماعی حضور پر رنگی دارند و ایجاد یک اکانت می‌تواند تاثیر زیادی در بهبود سئو داشته باشد. همچنین این کار باعث بالا رفتن ارزش سایت شما می‌شود و گوگل روی سایت شما حساب دیگری باز خواهد کرد. البته این موضوع نیاز به زمان دارد و شما اگر به صورت مستمر در شبکه‌های اجتماعی فعالیت کنید، به مرور زمان اثراتش را هم خواهید دید.

ارتباط برقرار کردن با کاربران

سعی کنید تا با روش‌های متفاوت کاربران را به سایت خود برگردانید. برای مثال هر زمان که مقاله‌ای در سایت خود قرار دادید از طریق ایمیل کاربران خود را مطلع کنید. روش‌های دیگر مانند اطلاع رسانی از طریق تلگرام هم وجود دارد که با برگزاری مسابقه یا نظرسنجی می‌توانید کاربرانتان را به دیدن دوباره سایت خود تشویق نمایید. برای برگرداندن کاربران به سایت راه‌های متفاوتی وجود دارد فقط لازم است کمی خلاق باشید.

هاست خوب

شما برای اینکه بتوانید سایت خود را در اختیار کاربران قرار دهید، نیاز به یک هاست با کیفیت دارید که همیشه در دسترس باشد. پس هاست تاثیر زیادی در سرعت و بهبود سئو خواهد داشت.

سرعت سایت

برای اینکه سایت شما در صفحات اول جستجوی گوگل قرار بگیرد باید سرعت بسیار خوبی داشته باشد. حتی اگر سایت شما وردپرسی است، افزونه‌های بسیار زیادی وجود دارد که باعث بالا رفتن سرعت سایت شما می‌شود.

سئو سایت

سئو به معنی چرخه دائمی سایت است. سئو یک پروسه طولانی است که باید با گذشت زمان روند طبیعی آن طی شود. دوام سئو اهمیت بسیار زیادی دارد. بعضی از صاحبان سایت بعد از رسیدن به جایگاه مناسب و ایده‌آل خود دست از سئو بر‌ می‌دارند که این کار بسیار اشتباهی است. سئو باید مثل گذشت روند خود را ادامه دهد. سایت شما باید همیشه در نتایج جستجو در رتبه خوبی قرار داشته باشد، زیرا رقبا شما در تلاش هستند تا نتیجه جستجو را به نفع خود تغییر دهند.

صبور باشید

صبور بودن در کار کمک بسیار زیادی به توسعه و عملکرد بهتر می‌کند. بسیاری از افراد این اشتباه بزرگ را انجام می‌دهند و دائما در کار خود عجله دارند. سئو سایت یکی از روش‌هایی است که سرعت بازدهی آن کم است و نیاز به زمان بیش‌تری دارد تا نتیجه آن را ببینید. اما برعکس آن، تبلیغات سایت می‌تواند بازدهی بسیار سریعی داشته باشد. اگر در سئو بلند مدت سرمایه گزاری کرده‌اید باید ماه‌ها یا حداکثر یک سال صبر کنید تا نتیجه واقعی را مشاهده نمایید.

تاثیرات تبلیغات در شبکه اجتماعی بر سئو سایت چیست؟

مهم‌ترین شبکه‌های اجتماعی گوگل پلاس، توییتر، اینستاگرام، و فیسبوک است. سئو و شبکه‌های اجتماعی هر دو مکمل یکدیگر هستند شبکه‌های اجتماعی تاثیر زیادی بر سئو سایت دارند. شبکه‌های اجتماعی بازدید سایت را به صورت مستقیم افزایش داده و سپس ترافیک ورودی گوگل و سایر موتورهای جستجو را بالا می‌برد.

تکنیک‌های بهینه کردن کلمات کلیدی

  • از کلمات کلیدی در داخل متن استفاده کنید.
  • از کلمات کلیدی در عنوان صفحات استفاه کنید.
  • استفاده از کلمات کلیدی در آدرس صفحه استفاده نمایید.
  • استفاده از کلمات کلیدی در لینک سازی بسیا خوب است.

چگونه کلمات کلیدی مناسب انتخاب کنیم؟

تعداد کلمات کلیدی به کار برده در مقاله نباید از حد مجاز فراتر باشد، زیرا گوگل جدیدا سایت‌های دارای کلمات کلیدی بیش از حد را جریمه می کند. پس کلمات کلیدی یا به سایت شما ارزش می‌دهد یا سبب جریمه شدن آن می‌شود و این کاملا مربوط به شما است که چگونه از کلمات کلیدی استفاده کنید.

چرا صفحه سایت از گوگل حذف می‌شود

شاید برایتان اتفاق افتاده باشد که هنگام فعالیت یا بازدید از سایت خود ناگهان صفحه سایت حذف شود. بنظر شما دلیلش چیست؟ اولین دلیل این مسئله وجود لینک خارجی در سایت شما است. طبیعی است که لینک‌هایی که به سایت شما منتهی می‌شوند با گذشت زمان تعداد آن‌ها زیاد شود و همین موضوع سبب مشکوک شدن گوگل به سایت خواهد شد و حدس می‌زند که شما لینک‌ها را خریداری کرده‌اید.

دومین دلیل تولید محتوای بی کیفیت است. هنوز هم سایت‌هایی وجود دارند که از محتواهای پیچیده و عجیب و غریب استفاده می‌کنند. یا مطالب گنگی که برای مخاطب قابل درک نیست می‌نویسند و متن‌های بسیار کوتاه و مختصر ارائه می‌دهند. بعضی از آن‌ها علاوه بر این مواردی که گفته شد غلط املایی و رعایت نکردن نکات دستوری در مطالبشان وجود دارد که گوگل این محتوا را محتوای بی کیفیت تشخیص می‌دهد و سریعا سایت را از نتایج جستجو پاک می‌کند.

محتوایی تولید کنید که مناسب با حوزه کاری شما باشد و اصول سئو را به صورت دقیق و کامل در آن رعایت کنید. انجام این کار به مرور زمان باعث افزایش بازدید سایت شده و همچنین شناخت دقیق‌تری نسبت به رقبای خود پیدا می‌کنید.

افزایش سرعت سایت

طبق آمار و نظرسنجی انجام شده، یک ثانیه تاخیر بارگزاری پست در صفحه سایت می‌تواند باعث کم شدن هفت درصد از آمار فروش محصولات و یازده درصد در کاهش بازدید صفحات اثر باشد. همچنین شانزده درصد رضایت مشتری را کم می‌کند. پس اگر میزان رضایت و بازدید مشتریان سایت برایتان اهمیت دارد لازم است که به سرعت بارگزاری پست‌ها و مقاله‌هایی که انتشار می‌دهید بسیار توجه کنید. شما می‌توانید با بالا بردن میزان سرعت سایت خود در سئو سایت هم تاثیر بگذارید. زیرا سرعت سایت برای گوگل از اهمیت بالایی برخوردار است.

چک کردن سرعت سایت

کش (caash) به این معنی است که زمانی شما وارد سایت می‌شوید مرورگر سعی می‌کند بخش‌هایی که بازدید کرده‌اید را ذخیره کند و در مرحله بعد سریع‌تر آن را به شما نشان دهد. به همین منظور شما متوجه سرعت اصلی وب‌سایت نیستید. در ادامه می‌خواهیم به این موضوع بپردازیم که اگر با کندی سرعت سایت مواجه شدید چه کاری باید انجام دهید.

چند ابزار کاربردی برای افزایش سرعت سایت

در این قسمت می‌خواهیک چندین نرم‌افزار برای افزایش سرعت سایت به شما معرفی کنیم. پس با ما همراه باشید.

Gtmetrix

یکی از پرکاربردترین و محبوبترین ابزار تست سرعت در ایران Gtmetrix است.

Stiechecker

از این ابزار برای ارائه راه‌حل‌هایی جهت بهبود سرعت سایت استفاده می‌کنند.

بهینه سازی تصویر

حجم صفحات سایت کمک زیادی به سرعت بارگزاری وب‌سایت می‌کند و آپلود تصاویر نقش بسیار مهم و ضروری در افزایش حجم صفحات دارد. هنگام استفاده از تصاویر، سعی کنید تصویر انتخاب شده از سایز مورد نیاز بزرگتر نباشد. اگر می‌خواهید در زمینه گرافیکی فعالیت کنید، از فرمت png استفاده کرده و برای تصاویر طبیعی از فرمت  JPG کمک بگیرید . همچنین تصاویر را قبل از انتشار در سایت به وسیله ابزارهایی مانند فتوشاپ یا Imager فشرده کنید.

افزونه کش (Cache)

شما با نصب افزونه کش بر روی سایت خود، می‌توانید با اولین باری که کاربر وارد سایت می‌شود برخی از اطلاعات صفحه که ثابت است را مانند تصاویر و فایل‌ها و… در حافظه سیستم کاربر ذخیره کنید و سپس زمانی که کاربر برای بار دوم وارد آن صفحه می‌شود دیگر روند مرحله اول را طی نمی‌کند و این اطلاعات را از افزونه کش دریافت می‌شود.

استفاده از قالب مناسب

استفاده از قالب‌های نامناسب سبب کند شدن سایت می‌شود. بنابراین از قالب‌هایی استفاده کنید که طراحی سبک و ساده دارند و فاقد تحرکات و انیمیشن‌های بیهوده هستند.

استفاده از افزونه‌های مناسب

اگر از سیستم مدیریت محتوا یا وردپرس برای سایت خود استفاده می‌کنید به سرعت پلاگین‌ها توجه داشته باشید، زیرا برخی از پلاگین‌ها از کد نویسی ضعیفی برخوردار هستند و کند اجرا می‌شوند و در نتیجه کاهش سرعت سایت می‌شوند. پیشنهاد ما این است که این مدل از افزونه‌ها را پاک کنید و افزونه‌های مناسب‌تری را در سایت خود جایگزین نمایید.

چه مواردی باعث کند شدن سایت می‌شود؟

موارد زیادی باعث کندی سایت خواهند شد ولی مهم‌ترین آن‌ها را در ادامه ذکر خواهیم کرد. به عنوان مثال هاست در صورتی باعث کاهش سرعت بارگزاری سایت می‌شود که در وضعیت خوبی نبوده و به شکل درست و مناسب پیکربندی نشده باشد. در بالا گفتیم که اگر روی سایت شما ابزار کش نصب نشده باشد، سبب وارد شدن فشار زیادی به منابع سایت شده و شما در مواقع ترافیک با سرعت بسیار کندی روبه‌رو خواهید شد. همچنین اگر تصاویر را بهینه‌سازی و فشرده نکنید، سایت شما کند خواهد شد.

امنیت سایت

امنیت سایت
امنیت سایت

لازم است که شما در مقابل انواع هکرها و بدافزارها از سایتتان محافظت کنید. برای بالا بردن یا افزایش امنیت سایت خود نیاز به انجام کارهای پیچیده ندارید. ما قصد داریم در ادامه با چند ترفند ساده  به شما بگوییم که چگونه امنیت سایت خود را ارتقا دهید.

بروزرسانی نرم افزارها

برای حفظ امنیت سایت خود لازم است که حتما تمامی سیستم‌ عامل‌ها یا ابزارهای نصب شده را بروزرسانی کنید. هکرها به راحتی می‌توانند به نرم افزارها نفوذ کنند و نقص فنی آن‌ها را شناسایی نمایند. در نتیجه شما با بروزرسانی نرم افزارها و سیستم‌ عامل‌های خود می‌توانید جلو نفوذ هکرها به سایت خود را بگیرید.

داشتن رمز عبور قوی

شما با داشتن یک رمز عبور قوی، می‌توانید امنیت سایت خود را افزایش دهید. هکرها از نرم افزارهای پیچیده‌ای برای پیدا کردن رمز عبور سایت استفاده می‌کنند. لازم است برای مقابله با این هکرها، رمز عبور خود را حداقل هشت الی ده حروف متفاوت بگذارید (حروف بزرگ، حروف کوچک، اعداد و یک سری حروف‌های خاص مانند: #، @ و…). پیشنهاد ما این است که از تمام این ترکیبات برای رمز عبور خود استفاده کنید.

رمزگذاری صفحات ورودی

رمز گزاری SSL به این معنی است که شما اطلاعت مهم و حساس خود را مانند شماره کارت بانکی و اطلاعات مهم ورود به سیستم را با امنیت بیش‌تری وارد و ذخیره می‌کنید. تمامی اطلاعات وارد شده در یک صفحه قرار دارد که هیچ شخص ثالثی نمی‌تواند آن‌ها را پیدا کند. درنتیجه این روش به شما در مقابل نفوذ هکرها کمک می‌کند.

استفاده از هاست امن

اگر می‌خواهید از یک شرکت میزبان استفاده کنید لازم است که از امنیت و اعتبار آن مطمئن شوید. شرکت هاست باید تجهیزات خوب و بروزی برای حفظ امنیت سایت شما داشته باشد. ممکن است سایت شما توسط هکرها هک و یا دچار آسیب شود به همین علت میزبانی که انتخاب کرده‌اید باید از پشتیبانی خوبی برخوردار باشد تا بتواند اطلاعات سایت را در صورت بروز مشکل بازیابی کند.

حذف افزونه‌های اضافی

سایت شما ممکن است دارای هرگونه افزونه اضافی باشد که باید آن‌ها را حذف کنید. بهتر است که ساختار و ترکیب پرونده‌های سایت خود را مرتب کنید تا بتوانید در صورت بروز هر گونه مشکل در کمترین زمان تغییر و اشکال را شناسایی کنید و پرونده‌های قدیمی را به آسانی حذف کنید.

پشتیبانی از اطلاعات

هاست یا میزبانی که برای سایت خود انتخاب می‌کنید باید از اطلاعات سرورهای شما نسخه پشتیبان داشته باشد. اما بهترین راه این است که شما هم از پرونده‌ها و اطلاعات خود نسخه پشتیبان داشته باشید زیرا در صورت عدم دسترسی به سایت یا پاک شدن اطلاعات، بتوانید به راحتی سایت خود را بازیابی کنید. نرم افزارهایی هم وجود دارد که به شما کمک می‌کند به صورت هوشمند از اطلاعات و پرونده‌های لازم سایت خود بک آپ تهیه نمایید.

اسکن کردن سایت

برای جلوگیری از آسیب‌پذیری سرور و سایت لازم است که به صورت مداوم اسکن‌های امنیتی انجام دهید. اسکن امنیتی به صورتی است که پس از هر گونه تغییر در سایت انجام می‌شود. نرم افزارهای رایگان زیادی وجود دارد که شما می‌توانید برای اسکن امنیت سایت خود از آن‌ها کمک بگیرید. اما این ابزارهای رایگان فقط برای یک دوره کوتاه می‌توانند مفید و کاربردی باشند زیرا تمام نقص‌ها و مشکلات امنیتی را نشان نمی‌دهد. پیشنهاد ما این است که از یک اسکنر حرفه‌ای استفاده کنید تا بتوانید به صورت دقیق و واضح به بررسی مشکلات سایت بپردازید و آسیب‌ پذیری‌های احتمالی سایت خود راتشخیص دهید.

کارشناس امنیت استخدام کنید

شرکتی که خدمات امنیتی ارائه می‌دهد می‌تواند در هنگام بروز خطر یا مشکل برای امنیت سایت بسیار مفید باشد. شما با رعایت کردن یک سری نکات کوچک و ساده می‌توانید امنیت سایت خود را بالا ببرید اما بهتر است که برای این کار از متخصصان و افراد حرفه‌ای کمک بگیرید. شرکت‌هایی که خدمات امنیتی ارائه می‌دهند توانایی این را دارند که وب‌سایت شما را به صورت منظم برای جلوگیری از آسیب‌ها اسکن کنند و در صورت نیاز فعالیت‌های مخرب را کنترل و پروتکل‌ها را اجرا نمایند.

بروزرسانی افزونه‌ها

شما می‌توانید یک لیست مانند تقویم درست کنید تا به شما یادآوری کند که هر هفته وردپرس و افزونه‌ها را بروزرسانی کنید. در چنین شرایطی حتی اگر پیام هشدار را از دست دهید، می‌توانید وب‌سایت خود را بررسی نمایید. اگر میزبان سایت شما به بروزرسانی خودکار وردپرس مجهز باشد، کار شما بسیار راحت است و دیگر نیاز به طراحی یک تقویم هفتگی ندارید. فقط لازم است از فعال بودن دکمه برزورسانی خودکار اطمینان حاصل کنید.

حل مشکلات احتمالی وب‌سایت

خیلی طبیعی است که بعد از راه‌اندازی وب‌سایت یکی از چالش‌ها و دغدغه‌های مدیر وب‌سایت بر طرف کردن مشکلات غیر معمول آن باشد. بسیاری از وب‌مسترها برای برطرف کردن این چالش‌ها وقت زیادی را صرف می‌کنند ولی عده‌ای از آن‌ها تجربه و آگاهی لازم را دارند و در مدت زمان بسیار کوتاهی می‌توانند این مشکل را برطرف کنند. ما قصد داریم در ادامه قدم به قدم به شما آموزش دهیم که چگونه مشکلات احتمالی را برطرف کنید.

مشکلات سایت‌های ودپرسی

قطعا در ارتباط با خطای 404 و 500 چیزی شنیده‌اید! در ادامه می‌خواهیم اینگونه مشکلات و راه حل آن‌ها را بررسی کنیم. پس با ما همراه شوید.

چند راه ساده برای رفع مشکلات سایت

هدف ما از ارائه چنین مقاله‌ای این است که یک راهکار کلی بیان کنیم تا شما بتوانید در صورت بروز هر مشکل، آن را برطرف کنید. این نکته بسیار مهم است که قبل از اقدام به هر کاری از سایت خود بک آپ تهیه کنید تا اگر با مشکلی مواجه شدید بتوانید به راحتی سایت خود را به شکل اولیه در آورید.

غیر فعال کردن پلاگین‌ها

در بیش‌تر اوقات پلاگین‌ها هستند که برای وب‌سایت شما مشکل به‌وجود می‌آورند. بنابراین شما با حذف این پلاگین‌ها به صورت یکی یکی یا غیر فعال کردن آن‌ها، مشکل را پیدا می‌کنید و سپس بعد از اتمام این کار، سایت خود را رفرش نمایید. اینجاست که متوجه می‌شوید سایت شما با چه پلاگینی دچار مشکل شده است.

روش دیگری که برای رفع این مشکل وجود دارد این است که ابتدا از طریق پنل هاست خود اقدام کنید و به غیر فعال کردن یک به یک افزونه‌ها بپردازید. سپس می‌توانید روی پوشه Plugin کیک کنید و نام آن را تغییر دهید. با رفتن به صفحه اصلی سایت و رفرش کردن آن احتمالا مشکل شما حل خواهد شد.

قالب وردپرس را تغییر دهید

اگر راه اول پاسخگو نبود به سراغ راه دوم می‌رویم که مربوط به تغییر قالب است. طبیعتا هر قالبی که طراحی شده بسته به سلیقه و نظر شخصی فردی است و نمی‌توان گفت که ساختار کدها صد درصد با وردپرس سازگار باشد. پس بروز این مشکلات طبیعی است و اصلا جایی برای نگرانی وجود ندارد. فقط لازم است که شما قالب سایت خود را به صورت پیش فرض تغییر دهید. شما با مراجعه به قسمت نمایش و پوسته، می‌توانید قالب خود را تغییر دهید.

تغییر آدرس پیوند یکتا

بالای نود درصد مشکلات اتفاق افتاده با روش‌هایی که در بالا گفته شد حل می‌شود اما اگر باز هم با مشکل مواجه شدید ما به شما روش تغییر پیوند یکتا را پیشنهاد می‌کنیم. با رفتن به قسمت تنظیمات وردپرس و در بخش پیوند‌های یکتا روی نام نوشته کلیک می‌کنید و آن را تغییر می‌دهید. سپس با ثبت ذخیره تغییرات مشکل شما برطرف خواهد شد.

حذف فایل htaccess

 درواقع آخرین روشی که می‌توان برای حل این مشکلات به کار برد حذف کردن فایل htaccess است. پس شما اگر با سه روش بالا نتوانستید مشکل را رفع کنید با حذف این فایل در داخل هاست می‌توانید مشکل خود را برطرف نمایید. شما به صورت معمول به این قسمت دسترسی ندارید اما با وارد شدن به هاست و رفتن به پوشه public_html می‌توانید به راحتی به آن دسترسی پیدا کنید. سپس بعد از حذف کردن پوشه به پنل مدیریتی سایت وارد شوید و با رفتن به بخش تنظیمات و پیوند یکتا، روی نوشته‌ها کلیک کرده و با ذخیره کردن آن می‌توانید مجددا این فایل را در هاست تولید نمایید.

ایمیل مارکتینگ (بازاریابی ایمیلی)

یکی از اصلی‌ترین و پرکاربردترین روش‌های تبلیغاتی و بازاریابی، ایمیل مارکتینگ است. در واقع اصول و پایه اجرای این سبک از بازاریابی ثابت است ولی بسیاری از شرکت‌های بزرگ برای جذب مخاطبان بیش‌تر سعی در تغییر نحوه اجرا و عملکرد آن دارند. بنابراین ما تصمیم داریم بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ را به صورت کلی برای شما توضیح دهیم تا بتوانید برای معرفی کسب‌وکار خود از آن استفاده کنید.

تعریف ایمیل مارکتینگ

بازاریابی ایمیلی شامل روش‌ها و شیوه‌های متفاوتی می‌شود که از ارسال ایمیل برای جذب مخاطبان و ترافیک بیش‌تر استفاده می‌شود. به این نوع بازاریابی، بازاریابی مستقیم هم گفته می‌شود که در آن به طور مستقیم از مخاطبان و بازدیدکنندگان در خواست می‌کنیم تا از سایت و کسب و کار ما دیدن کرده و محصولات ما را خریداری کنند. یکی از ویژگی‌های ایمیل مارکتینگ، نبود هیچ واسطه‌ای در این روش است. این مسئله سبب می‌شود تا برای انجام آن نیاز به برنامه‌های استراتژیک داشته باشیم.

چگونه ایمیل مارکتینگ کنیم

ابتدا شما باید طریقه ارسال ایمیل توسط پنل‌های مختلف را بلد باشید. از معروف‌ترین و شناخته شده‌ترین پنل‌های ارسال پیام الکترونیکی، می‌توان به یاهو و جیمیل اشاره کرد که طریقه استفاده هر دو پنل مانند یکدیگر است. برای ارسال ایمیل توسط این پنل‌ها ابتدا آدرس شخصی گیرنده را وارد می‌کنید و متن مورد نظر خود را می‌نویسید. سپس به عنوان یک پیامک یا پیام الکترونیکی رایگان برای مخاطبان خود ارسال می‌کنید. اما لازم است بدانید که این روش فقط برای ارسال پیامک یا ایمیل به صورت تکی است و اگر بخواهید پیامک یا ایمیل را به صورت انبوه و در تعداد زیاد ارسال کنید باید از روش‌های دیگر کمک بگیرید.

آیا همه توانایی استفاده از ایمیل مارکتینگ را دارند؟

بله، صد در صد همه می‌توانند از این ابزار برای معرفی و جذب مخاطب استفاده کنند. در بازاریابی ایمیلی، تسلط و مهارت داشتن روی این ابزار از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. افرادی که در بازاریابی ایمیلی تخصص و مهارت دارند می‌دانند که چگونه باید از پنل‌های ارسال ایمیل استفاده کنند و در عین حال چگونه روش بازاریابی خود را در میان رقبا پیاده سازند.

ارسال ایمیل به صورت انفرادی

 در این روش تعداد مشخصی آدرس ایمیل که مربوط به یک کسب‌وکار خاص است را انتخاب می‌کنیم و به صورت انفرادی یا شخصی اقدام به ارسال آن برای مخاطبان می‌کنیم. در این روش احتمال باز شدن ایمیل و مشاهده آن توسط مخاطبان بسیار زیاد است.

ارسال ایمیل به صورت انبوه

در این روش مسئله گزینش پذیری و انتخاب اهمیت ندارد و امکان این است که ایمیل‌های تبلیغاتی شما به هر فرد در هر زمینه کاری ارسال شود. به اصطلاح ارسال ایمیل در این روش به صورت تصادفی است و نباید انتظار بالایی از دیده شدن ایمیل‌ها داشته باشیم.

انواع ایمیل

انواع ایمیل
انواع ایمیل

وب‌سایت‌های مختلفی وجود دارند که هر کدام از آن‌ها انواع مختلفی از بازاریابی ایمیلی را به شکل متفاوتی معرفی می‌کنند. جالب است بدانید بعضی از آن‌ها یک فهرست دوازده‌تایی و برخی یک فهرست شانزده‌‌تایی را ارائه می‌دهند. اما بسیاری از این عنوان‌ها تکراری هستند. ولی ما در این مقاله قصد داریم شش گروه از این عنوان‌ها را برای شما بیان کنیم.

ایمیل‌های خبری

به اینگونه ایمیل‌ها خبرنامه هم گفته می‌شود که به صورت اخبار کوتاه یا پیام‌های تبلیغاتی که معمولا اینگونه ایمیل‌ها را شرکت‌هایی که در زمینه‌های مختلف فعالیت می‌کنند برای مخاطبان خود می‌فرستند تا ارتباط خود را با مشتریان حفظ کنند.

ایمیل‌های تبلیغاتی

به این نوع ایمیل‌ها، ایمیل‌های اسپانسری هم گفته می‌شود. این گروه از ایمیل‌ها برای شرکت‌هایی کاربرد دارد که هنوز جامعه و مشتریان هدف خود را پیدا نکرده‌اند و هدف آن‌ها جذب و افزایش بازدید کننده بیش‌تر است. محتوای ارسال شده در این ایمیل‌ها، اطلاعاتی درباره محصولات شرکت، خدمات ارائه دهنده آن و ویژگی‌های شرکت و… است. با انجام این روش مخاطبان بیشتری را به سایت خود جذب می‌کنند.

ایمیل‌های اختصاصی

اصطلاحا می‌توان به آن‌ها ایمیل‌های ویژه هم گفت. زیرا در مورد موضوع خاص یا هدفی خاص برای مخاطبان ارسال می‌شوند. به طور مثال یک شرکت به واسطه این نوع ایمیل می‌تواند مخاطبان خود را از تخفیف‌های ماهانه و سالانه آگاه کند.

ایمیل‌های Didest

این ایمیل‌ها مانند ایمیل‌های خبری عمل می‌کنند. یعنی اطلاعاتی در مورد خدمات و فعالیت‌های شرکت را به مشتریان ارائه می‌دهند.

ایمیل‌های تبادلی

این نوع ایمیل‌ها میان کاربران و مخاطبان ردوبدل می‌شود و در آن‌ها به تبادل اطلاعات پرداخته می‌شود. برای مثال شما فرم ثبت نام یک وب‌سایت را پر می‌کنید و سپس ایمیل تبادلی برای شما ارسال می‌شود تا نحوه ادامه دادن و ورود به سایت را به شما اطلاع دهد. لازم است بدانید که ایمیل‌های خوش آمدگویی با ایمیل تبادلی فرقی ندارد ، پس لازم نیست این دو را از هم جدا کنید.

کاربران خود را به مشتریان ثابت تبدیل کنید

شما در مرحله ایمیل تبلیغاتی یا اسپانسری، ترافیک لازم برای سایت خود را جذب کرده‌اید و کاربران شما به عنوان مشترک وب‌سایت ثبت و شناخته شده‌‌اند. الان زمان این است تا شرایطی را فراهم کنید که کاربران سایت را به مشتریان ثابت خود تبدیل کنید.

مزایای بازاریابی ایمیلی چیست؟

بعد از روی کار آمدن شبکه‌های اجتماعی هنوز از این روش بازاریابی استفاده می‌شود و این یعنی کاربران ومخاطبان سایت میدانند که این ابزار از چه اهمیت بالایی برخوردار است و به چه میزان کار آمد خواهد بود. تعدادی از مزیت‌های آن را در ادامه ذکر خواهیم کرد.

  • بازگشت میزان زیادی از سرمایه
  • تاثیر و سریع فوری
  • حضور درصد بالایی از مخاطبان جهانی
  • انتشار و ارسال آن
  • قابلیت اندازه‌ گیری آسان
  • بالا رفتن میزان فروش و درآمد
  • امکان هدف گذاری برای پیام‌های ارسال شده
  • ایجاد جذب مخاطبان جدید
  • هزینه پایین

معایب ایمیل مارکتینگ

  • اگر از فرمت مناسب استفاده نکنید، قطعا ایمیل‌ها توسط مشترکین خوانده نمی‌شود.
  • کاهش نرخ تعامل
  • به دلیل عدم وجود ارتباط مناسب با مخاطبین، ایمیل‌ها خوانده نمی‌شود
  • از دست دادن مشتریان هدف
  • حذف ایمیل‌ها و نخواندن آن توسط مشتریان
  • اگر اصولی و سنجیده عمل نکنید، ایمیل مارکتینگ برای شما هزینه زیادی را به همراه می‌آورد.

دیجیتال مارکتینگ و نرخ تبدیل بازدید کننده به مشتری

در واقع نرخ تبدیل بازدیدکننده به مشتری بیان کننده این است که سایت یا فروشگاه شما در فروش محصولات خود به چه میزان موفق بوده است. در ادامه قصد داریم در مورد روش‌های مناسب و کاربردی برای افزایش نرخ تبدیل بازدید کننده به مشتری بپردازیم.

تعریف نرخ تبدیل

به صورت خلاصه می‌توان گفت که نرخ تبدیل یعنی میزان تبدیل بازدید کننده صفحه اصلی به مشتری ثابت سایت که طبق اهداف مدیر سایت تعیین می‌گردد.

متداول‌ترین اهداف فروش محصولات

اگر می‌خواهید آمار درست‌تر و دقیق‌تری از موفقیت خود داشته باشید، لازم است که نرخ تبدیل خود را طبق هدف تجاری تعریف کنید. به عنوان مثال موارد زیر را برای سنجش نرخ تبدیل خود تعیین کنید.

  • ثبت‌نام و ورود به سایت
  • پرسش و پاسخ‌ به صورت آنلاین
  • فروش محصولات
  • تکمیل ارسال فرم‌ها موجود در سایت
  • میزان تعامل و ارتباط صورت گرفته در سایت
  • آپدیت و بروزرسانی تمام برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های مربوط به کاربران

همچنین توجه به نکات زیر قطعا موجب افزایش نرخ تبدیل مشتریان شما می‌شود.

میزان تقاضا

طبیعی است که کاربران شما هر از چند وقت یک بار به کالاها و خدماتی که شما ارائه می‌دهید نیاز پیدا کنند. پس لازم است که آن محصولات را دوباره در اختیارشان قرار دهید.

اعتبار

نکته مهم این است که بازدیدکنندگان سایت باید محصولات، کالاها و خدماتی که ارائه می‌دهید را بشناسند و به آن اعتماد کنند.

هزینه محصول

قطعا کالاهایی که از قیمت کمتری برخوردار هستند، نرخ تبدیل بالاتری نسبت به محصولات گران قیمت‌تر دارند.

محتوا و مطالب سایت

تولید محتوا در سایت شما باید به قدری جذاب و مفید باشد که مخاطبان به راحتی تشویق به مطالعه آن شوند. این مسئله قطعا در دراز مدت باعث افزایش فروش شما خواهد شد.

ارزش محصولات

باید قیمت محصولات شما حتما با ارزش آن محصول برابری کند، در غیر این صورت مشتری پس از مدتی دیگر از شما خرید نخواهد کرد.

ارتباط داشتن

شما باید مخاطبان و بازدیدکننده سایت خود را بشناسید تا محتوایی که تولید می‌کنید متناسب با افرادی که وارد سایت می‌شوند باشد.

تاثیر بازاریابی محتوایی بر افزایش نرخ تبدیل

به هر میزان که محتویات و مطالب موجود در سایت بر روی مخاطبان اثر بگذارد و آن‌ها را متقاعد به ماندن در سایت کند و همچنین احساس نیاز به محصولات شما را برانگیزد، طبیعا نرخ (CRO) را افزایش می‌دهد.

چگونه نرخ تبدیل را افزایش دهیم؟

راه‌هایی وجود دارد که به شما در جهت افزایش نرخ تبدیل مشتریان کمک می‌کند و سبب موفقیت در تجارت می‌شود. پیشنهاد ما این است که حتما موارد زیر را در کسب‌وکار خود رعایت و عملی کنید تا نتیجه دلخواهتان را مشاهده نمایید.

قابل استفاده بودن

سایت ساخته شده باید مورد پسند کاربران باشد و همچنین سرعت و قابلیت‌های خوبی را در اختیار مشتریان قرار دهد تا بتواند نیاز کاربران را برطرف کند.

دسترسی داشتن

نکته مهمی که باید به آن توجه کرد این است که کاربران باید بتوانند با استفاده از هر مرورگری وارد سایت شما شوند. علاوه بر این افراد باید با سطح مهارت‌های مختلف این امکان را داشته باشند تا بتوانند محصولات داخل سایت را به راحتی خریداری کنند.

عملکرد سایت

وب‌سایت شما باید به گونه‌ای عمل کند که فاقد هر خطا و عیب و نقصی باشد و علاوه بر این از سرعت بسیار بالایی برخوردار باشد.

قانع کننده بودن

سایت شما باید توانایی جلب اعتماد کاربران را از طریق استدلال‌های محکم و بازاریابی محتوایی داشته باشد. انجام این کار به مرور زمان شک و تردید مخاطبان را به کل از بین ببرد.

ارتباط با کاربران

مطالب ارائه شده در سایت باید بتواند بالای هشتاد درصد از نیاز کاربران را برطرف کند و به سوالات آن‌ها پاسخ دهد. به همین دلیل این نکات باعث بهبود روابط شما با کاربرانتان می‌شود.

افزایش نرخ تبدیل بازدیدکننده به مشتری

در ادامه بهترین روش‌هایی که در افزایش نرخ تبدیل بازدیدکننده به مشتری استفاده می‌شود را ذکر خواهیم کرد.

تحریک احساسات

اگر بتوانید به مشتریان خود ثابت کنید که ارزش خاصی برایشان قائل هستید و همچنین اگر آن‌ها را متقاعد کنید محصولات شما نیازشان را برطرف می‌کند، یک هیچ از رقبا خود جلو هستید. صادقانه بگویم ارزشی که برای مشتری و مخاطبان خود ایجاد می‌کنید سبب افزایش فروش محصولات شما می‌شود. کاربران از طریق احساسات خود تصمیم می‌گیرند که چه محصولی را خریداری کنند، پس شما باید تلاش کنید که ارتباط خود را با مشتریان بیش‌تر کرده و اعتماد آن‌ها را بدست آورید. قطعا پس از مدتی متوجه می‌شوید که کاربران شما را از میان رقیبانتان انتخاب می‌کنند.

استراتژی برای رسیدن به رتبه برتر

امروزه افراد از طریق تلفن هوشمند خرید اینترنتی انجام می‌دهند و این موضوع سبب شده تا افرادی که سایت را طراحی می‌کنند به این موضوع بسیار اهمیت دهند. یعنی طراحی و قالب سایت باید به گونه‌ای باشد که دیدن آن در تلفن همراه مشتری را مجذوب خود کند. درنتیجه این موضوع باعث می‌شود تا مشتریان از شما خرید بیش‌تری کنند و سایت شما رتبه بالاتری در نتایج گوگل به دست آورد.

بهبود در سرعت و عملکرد سایت

یکی از دلایلی که باعث افزایش نرخ تبدیل می‌شود، میزان سرعت و دسترسی کابران به سایت شما است. توصیه ما به شما این است که قالب‌بندی‌های غیر ضروری را در سایت خود حذف کنید. سعی کنید از تصاویر کم حجم برای سایت خود استفاده نمایید و اندازه صفحات را به درستی انتخاب کنید. این کارها باعث می‌شود تا مشتریان به سایت و کالا شما دسترسی بهتر و سریع‌تری داشته باشند.

همچنین موتورهای جستوجو سایت‌هایی که از بازدیدکنندگان بیش‌تری برخوردار باشند را در الویت خود جهت رتبه‌بندی قرار می‌دهد. پس سرعت بالا می‌تواند عامل موثری در دستیابی به رتبه‌های برتر گوگل در میان رقبا باشد. شما با این روش‌ها می‌توانید بازدیدکنندگان سایت خود را به مشتری ثابت تبدیل کنید. اما همان طور که در بالا گفته شد لازم است که به تمام نکات‌ گفته شده توجه کنید تا بتوانید موفقیت بیش‌تری را برای سایت خود به دست آورید.

ارائه نسخه‌های رایگان

شما با ارئه نسخه‌های مدت دار می‌توانید این اجازه را به مشتریان خود بدهید تا قبل از اعتماد به شما، محصولات شما را امتحان کنند.

مزیت نسخه‌های مدت دار چیست

  • کسب‌وکار مورد نظر و اعتماد به محصول را به مشتریان نشان می‌دهد.
  • مخاطبان احساس نگرانی و ترس نسبت به تعهد و اعتمادی که به شما کرده‌اند، ندارند.
  • افراد توانایی این را دارند که با امتحان کردن رقبا متوجه شوند که کدام یک بهتر است و نیاز آن‌ها را به خوبی برطرف می‌کند.
  • مشتریان این را می‌دانند که اگر از محصولی خوششان نیامد و آن محصول مورد پسندشان نبود، می‌توانند آن را خریداری نکنند.

آمارگیری و تحلیل رفتار کاربر با Google Analytics

یکی از پرطرفدارترین و محبوب‌ترین ابزارها برای تحلیل وب‌سایت، گوگل آنالیتیکس است. این ابزار به بررسی و تحلیل رفتار کاربران می‌پردازد و باعث افزایش فروش محصولات و بهبود سئو سایت می‌شود.

 یا گوگل آنالیتیکس چیست؟

این ابزار برای کنترل ترافیک وب‌سایت می‌باشد که به صورت رایگان انتشار داده شده است.

سوال‌های مربوط به امکانات و کاربرد گوگل آنالیتیکس

کدام بخش از سایت برای کاربران جذاب است؟

مدت زمان توقف کاربران در بخش‌های مختلف سایت چگونه است؟

آیا هنگام ارائه و برگزاری کمپین‌ها در فروش محصولات به نتیجه دلخواه رسیده‌اید یا خیر؟

کاربران از چه روش و مسیری برای مراجعه به وب‌سایت استفاده می‌کنند؟

مهم‌ترین گزارش‌های گوگل آنالیتیکس

مهم‌ترین گزارش‌های گوگل آنالیتیکس
مهم‌ترین گزارش‌های گوگل آنالیتیکس

در ادامه مهمترین گزارشات گوگل آنالیتیکس را بررسی خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.

گزارش Audience

به گزارشی از وضعیت بازدیدکنندگان سایت گفته می‌شود که نشان می‌دهد بازدیدکنندگان از چه مکانی در سایت دیدن کرده‌اند و کاربران چه محدوده سنی و جنسیتی دارند. این گزارش قابلیت این را دارد که نشان دهد کاربران با چه ابزاری مانند لب‌تاب، تبلت، موبایل و… وارد سایت می‌شوند.

گزارش Real Time

این گزارش شامل وضعیتی می‌شود که سایت در لحظه نشان می‌دهد. به عنوان مثال چه تعداد کاربر هم اکنون به صورت آنلاین فعالیت دارند و کدام صفحه سایت را مشاهده می‌کنند.

گزارش Acquisition

این گزارش مربوط به چک کردن بخش‌هایی از تبلیغات است که مفید بوده و سبب جذب کاربران شده است.

گزارش Behavior

این گزارش همان طور که از نامش مشخص است گزارش رفتاری به حساب می‌آید. رفتار کاربران را در بخش‌های مختلف سایت مورد بررسی قرار می‌دهد و تحلیل می‌کند. این گزارش شما را از میزان توقف کاربر تا  اینکه بر روی کدام دکمه کلیک کرده‌اند و چه محتوایی، تصاویر و ویدئویی را مشاهده کرده‌اند آگاه می‌کند.

گزارش  Conversiom

این گزارش باعث دیده شدن اهداف یا Goal که در گوگل آنالیتیکس  وجود دارد می‌شود. از نظر شما درست است که به تبلیغات در این کانال‌ها ادامه دهید؟

پارامترهای مهم در Google Analitics

پارامترهایی در گوگل آنالیتیکس وجود دارد که برای تحلیل و بررسی سایت به آن‌ها نیاز دارید و برای اندازه‌گیری شاخص‌های مهم سایت استفاده می‌شود و به راحتی خروجی گزارشات سایت از آن‌ها به دست می‌آید.

مدت زمان سپری شده

کاربران به صورت انفرادی به چه میزان زمان خود را در سایت صرف کرده‌اند. در نتیجه از این پارامتر می‌توان به ویژگی‌ها و جذابیت مطالب وب‌سایت برای افزایش بازدیدکنندگان دست یافت.

مورد علاقه‌ها 

یکی از مهم‌ترین پارامترهای جمع‌آوری اطلاعات، شناخت مشتریان و رسیدن به علاقه‌مندی آن‌ها است. نیاز است که با بررسی و کسب اطلاعات متوجه شوید کاربران سایت شما از چه محتوایی لذت می‌برند و به چه مطالبی علاقه دارند و کدام محصولات شما برای آن‌ها جذاب‌تر است. این پارامترih برای ادامه روند بازاریابی و تبلیغاتی بسیار کاربرد دارد و می‌توان در روند تولید محصول یا ارائه دادن خدمات از آن استفاده کرد.

مطالب مهم در ارتباط با ابزار آنالیز گوگل

لازم است که شما علاوه بر استفاده از این ابزار، مفاهیم ابزارهای انالیز آن را هم بشناسید و بدانید چه کاربردی دارد.

Dimensioms

یکی از گزینه‌های مهم این ابزار Dimensioms است که ویژگی‌های غیر عددی تحلیل و بررسی گزارشات را به شما نشان می‌دهد. به طور مثال شهرها، مدل موبایل،نوع مرورگر و…

Metrics

این ابزار برخلاف ابزار قبلی که توضیح داده شد، مقادیر عددی را نشان می‌دهد. این ابزار قابلیت نشان دادن رکوردهایی مانند تعداد کاربران، میزان پرش و خروج از سایت و میزان حضور در هر صفحه سایت و پرداخت را دارد. این رکوردها در گزارشات گوگل آنالیتیکس به صورت عددی بوده و خروجی هر قسمت را به صورت دقیق نشان داده است.

چند نکته مهم در ارتباط با گوگل آنالیتیکس

گوگل آنالیتیکس در ایران غیر فعال است و به دلیل تحریم بودن امکان استفاده از آن در ایران وجود ندارد. اما افراد حرفه‌ای وجود دارند که با گذشت زمان استفاده و کار با این ابزار را یاد گرفته‌اند ولی در این مقاله روی صحبت ما با افراد مبتدی است. برای استفاده از گوگل آنالیتیکس نیاز به ترجمه زبان انگلیسی دارید. تقریبا تمام بخش‌های گوگل انالیتیکس به زبان انگلیسی است و شما باید به زبان انگلیسی مسلط باشید.

یکی از مهم‌ترین ابزار ممکن در گوگل آنالیتیکس، دنبال کردن رفتار بازدیدکنندگان سایت است: بنابراین اگر شما می‌خواهید که در کسب‌وکار خود موفق باشید و در رقابت با سایر کسب‌وکارها جلو بزنید، پیشنهاد ما به شما این است که تمرکز و اهداف خود را بیش‌تر روی رفتار بازدیدکنندگان و مخاطبان و نحوه عکس العمل آن‌ها نسبت به محتوای ارائه شده در وب‌سایت خود قرار دهید.

دانش برنامه نویسی

به طور کلی یک مدیر سایت نیازی به دانش برنامه‌نویسی ندارد. اما برای تکمیل اطلاعات خود، در مرحله آخر بد نیست که برنامه‌نویسی را نیز بدانید. معمولا وقتی سایت شما به درآمد می‌رسد، می‌توانید یه تیم برنامه‌نویسی قوی داشته باشید و اصلا نیاز به برنامه‌نویسی نخواهید داشت. اما اگر قصد دارید طراح سایت شوید، حتما بهتر است برنامه‌نویسی را یاد بگیرید.

با توجه به گسترش علم و تکنولوژی امروزه نیاز زیادی به طراحی سایت احساس می‌شود، در نتیجه دانش برنامه نویسی به عنوان زیر بنای طراحی سایت بسیار مورد توجه طراحان قرار دارد. هدف از طراحی سایت به طور ویژه تأمین محتوا می‌باشد و در زمینه‌های مختلف کاربرد دارد.

به طور عمده بیش‌ترین افرادی که از طراحی سایت استفاده می‌کنند شامل: صاحبان کسب‌وکارها هستند که می‌توانند برای معرفی محصول خود و یا مهارت‌های علمی و فنی خود از سایت‌ها استفاده نمایند. همچنین برنامه نویسی و طراحی سایت برای دیگر افراد می‌تواند به عنوان کسب و کار مورد استفاده قرار بگیرد. برای این منظور داشتن دانش بالا در زمینه برنامه نویسی به زبان‌های مختلف از جمله موارد الزامی می‌باشد که در ادامه برخی از انواع مختلف روش‌های برنامه نویسی را توضیح می‌دهیم.

برخی از زبان‌های مورد استفاده در برنامه نویسی

  • زبان PHP
  • زبان html
  • زبان css

زبان PHP معمولا برای طراحی سایت‌های بزرگ نظیر دیجی کالا استفاده می‌شود. در برنامه نویسی به زبان html بخش بندی‌های مختلف سایت انجام می‌گیرد به طور کلی می‌توان گفت این زیان پیکره اصلی سایت را می‌سازد. معولا پس از ساختن پیکره اصلی سایت توسط html با استفاده از زبان Css شکل ظاهری سایت طراحی می‌گردد. همچنین لازم است برای طراحی سایت برخی از زبان‌های برنامه نویسی دیگر نظیر جاوا اسکریپت، فلش، jQuery  نیز یاد گرفته شود. یک طراح سایت باید مهارت‌های کافی را در دو مورد اول (HTML, CSS) داشته باشد. اما توصیه می‌شود، با بقیه موارد نیز آشنایی پیدا کنید.

در مورد آموزش طراحی سایت ابتدا شخص باید بداند، که از کجا شروع کند. در این مقاله، دانش‌های مورد نیاز برای طراحی سایت به طور مختصر مورد بررسی قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است، به شخصی که در زمینه طراحی سایت فعالیت می‌کند، طراح سایت یا (Web Developer) می‌گویند.

یک طراح سایت، عناصر ظاهری یک سایت را طراحی می‌کند. این عناصر شامل رنگ‌ها، طرح بندی، قالب بندی و هر آنچه به ظاهر یک سایت مربوط باشد است. او باید درک خوبی از اصول طراحی داشته باشد و یاد بگیرد که چگونه از نرم افزار‌هایِ اصلیِ طراحی استفاده کند. برخی از نرم افزار‌های اصلی طراحی، شامل: Adobe Photoshop  و Adobe Illustrator است. علاوه بر این، توصیه می‌شود که یک طراح حرفه‌ای برنامه‌هایی نظیر  Adobe Fireworks و Adobe Dreamweaver را نیز فرا بگیرد. یک طراح باید در زمینه طراحی سایت، مهارت‌هایی خاص و ویژه داشته باشد. در واقع او بسیار فراتر از یک طراح گرافیک می‌باشد.

هدف از طراحی سایت

یکی از هدف‌‌های اصلی در طراحی سایت کسب درآمد می‌باشد. با توجه به اینکه یکی از بزرگترین تغییرات سال‌های اخیر، اینترنتی شدن کسب و کارها است در نتیجه طراحی یک سایت مناسب با ویژگی‌های بصری منحصر به فرد می‌تواند زمینه مناسبی برای جلب مشتری در زمینه تبلیغات و معرفی محصولات و مهارت‌های مختلف داشته باشد. به طوری که در حال حاضر امکان سفارش بیشتر محصولات و خدمات در محل را دارید که شاید تا چند سال قبل کاملا دست نیافتی به نظر می‌رسید.

سرعت زیاد تغییرات کسب‌وکار‌ها و ارائه خدمات به صورت آنلاین، نیاز افراد را به داشتن یک سایت جامع و مفید را افزایش داده است. این نیاز بازاری برای کسب درآمد افراد در عصر جدید تکنولوژی ساخته است. حال افراد با توجه به تغییرات جدید جهانی و حرکت به سمت تکنولوژی و مدرنیته شدن کسب و کارها می‌توانند با استفاده از آموختن طراحی سایت یک مهارت پولساز را برای خود کسب کنند. افراد با استفاده درست از این مهارت به راحتی میتوانند یک درآمد میلیونی داشته باشند.

قدم اول برای تبدیل شدن به یک طراح سایت

اگر شخص می‌خواهد یک متخصص شود نیاز به تجربه دارد. برای کسب تجربه مناسب برای ورود به بازار کار حرفه‌ای بهترین روش کسب تجربه با طراحی سایت برا خود می‌باشد نه قبول سفارش از مشتری. با طراحی سایت برای خود هم تجربه کافی برای آزمون مهارت‌های نرم افزاری بدست خواهد آمد، هم فضای مناسب برای معرفی مهارت خود در زمینه طراحی سایت به عنوان یک کسب و کار فراهم می‌گردد.

در ادامه طراح باید نمونه کار داشته باشد، برای این کار بهتر است نمونه فعالیت‌های خود و کار با نرم افزار‌‌های مختلف طراحی و زبان‌های مختلف برنامه نویسی را بر روی سایت خود اجرا کند. همینطور برای جلوگیری از سردرگم شدن در دنیای وب و همچنین بهبود مهارت‌های خود بهتر است یک تقویم آنلاین طراحی کند که زمان حضور خود در سایت و همچنین زمان ارائه کار‌ها را در این تقویم ارائه نماید. از مزیت‌های داشتن تقویم آنلاین نظم دهی به سایت و جلب مشتری با نشان دادن انضباط کاری می‌باشد.

هدف از طراحی سایت، ایجاد نمونه کار برای طراح می‌باشد. طراحان سایت همیشه باید سازماندهی شده عمل نمایند و فهرست کار‌هایشان را همیشه در یک جدول داشته باشند. قبل از راه اندازی پروژه، همیشه الزامی است که پروژه مورد نظر تست گردد و سپس بر روی سایت قرار گیرد. البته طراحان حرفه ای همیشه خود را برای هرگونه مشکل در مسیر پروژه آماده خواهند کرد.

ورود حرفه‌ای به بازار کار

وقتی طراح با ابزارهای طراحی سایت خود کار کرد، و تجربه کافی در زمینه حرفه خود کسب نمود، آنگاه زمان مناسب برای ورود حرفه‌ای به بازار کار و قبول سفارش پروژه‌های دیگران فرا رسیده است. قدم ابتدایی برای پذیرش سفارش این است که زمینه کاری مناسب انتخاب گردد، به عنوان مثال یک طراح باید بداند که قرار است به عنوان یک محقق کار کند یا یک طراح سایت آزاد. یا اینکه قرار است به عنوان کارفرما قبول پروژه کند و یا در یک سازمان به عنوان کارمند انجام وظیفه نماید.

به عنوان مثال اگر شحص می‌خواهد به عنوان یک کارفرما و به صورت آزاد کار کند باید پس از طراحی سایت خود با گرافیک مناسب، نمونه کارهای خود را برای بازدید بر روی سایت قرار دهد تا سفارش دهنده پروژه بتواند با بازدید و بررسی نوع طراحی، زمان صرف شده برای هر پروژه و جذابیت‌های بصری نمونه کار‌ها را تشخیص دهد و سفارش خود را طبق آن‌ها به ثبت برساند.

برای اینکه یک تصویر حرفه ای از خود، در ذهن دیگران بسازید، باید آخرین نمونه کارهای خود را کاملا به روز شده بر روی سایت قرار دهد. برای رسیدن به این هدف، مطالعه ی مقالات آموزش طراحی سایت، از منابع معتبر همیشه می‌تواند کمک کننده باشد. همچنین طراحی  سایت یک موضوع بسیار ذهنی است و طراح باید در کار خود خلاقیت نشان دهد و نمونه  کار‌های منحصربه فردی را ارائه کند.

PHP چیست

PHP مخفف کلمه Hypertext preProcessor به معنای پیش پردازنده فرامتن می‌باشد. یک زبان برنامه نویسی از نوع Open Source می‌باشد که برای برنامه‌هایی که تحت وب طراحی می‌شوند مورد استفاده قرار می‌گیرد. ویژگی متن باز یا اُپن سورس بودن PHP به این معنی است که، منبع کد اصلی برنامه در دسترس همگان قرار بگیرد و برای استفاده از کدهای برنامه و تغییر آن نیازی به دریافت مجوز و یا صرف هزینه وجود ندارد. PHP ابتدا توسط سرور پردازش خواهد شد و سپس خروجی آن توسط کدهایی نظیر HTML و جاوا اسکریپت بر روی مرورگر کاربر فرستاده می‌شود و اجرای آنها بر عهده سرورهای وب می‌باشد.

هر زبان برنامه نویسی نیاز به علامت‌ها و جداکننده‌های اختصاصی خود دارد، PHP هم از این قاعده مستثنی نیست. معروف‌ترین جداکننده‌ زبان PHP  علامت <? و ?PHP> است. نام متغیرها در زبان PHP حتماً باید با نماد $ شروع شود و برخلاف بسیاری از زبان‌های برنامه نویسی دیگر نیازی به مشخص کردن نوع این علامت‌ها نمی‌باشد. همه دستورهای آن باید با علامت سمی‌کولن (;) تمام شوند. نام متغیرهای استفاده شده در این زبان برنامه نویسی به بزرگ و کوچک بودن حروف حساس می‌باشد. از طرفی دیگر در PHP خطوط جدید و فاصله‌ها به جز فاصله‌هایی که در درون رشته‌ها قرار داشته باشند نادیده گرفته می‌شوند.

تاریخچه زبان برنامه نویسی PHP

این برنامه در سال 1994 برای نخستین بار توسط رمسوس لردولف (Rasmus Lerdorf) دانمارکی به منظور  مدیریت یک سری از کارها در سایت شخصی خود مورد استفاده قرار گرفت. لردولف در حال استفاده از اسکریپت‌ها بر اساس استاندارد اسکریپت نویسی (Common Gateway Interface) بود که متوجه شد آمار افرادی که در حال خواندن رزومه اش بودند محاسبه و ذخیره شده است. او با این کار موفق شد نظر افراد زیادی را به کدهای خود جلب کند.

در نتیجه این افراد از او درخواست کردند تا اسکریپت‌ها را برای آن‌ها هم ارسال کند. بنابراین لردولف تصمیم گرفت که نام اسکریپت‌های خود را  PHP گذارد که مخفف عبارت Personal Home Page بود. این اولین نگارش عمومی این زبان بود که در سال 1995 صورت گرفت.

چرا از PHP استفاده کنیم

  •  PHP یک ابزار رایگان می‌باشد به همین دلیل بسیار ارزان‌تر از دیگر‌ زبان‌های برنامه نویسی می‌باشد.
  • این ابزار قابل استفاده بر روی همه سیستم عامل‌های معروف از قبیل ویندوز، مکینتاش و لینوکس می‌باشد.
  • اگرچه این زبان برنامه نویسی از نظر منتقدان دارای ایراداتی بوده، اما اکثر این موارد در آپدیت نسخه‌های بالاتر از 7 آن برطرف شده است.
  • در حال حاضر درصد بالایی (بیش از 80%) از وب‌های دینامیک (پویا) تحت زبان PHP طراحی شده‌اند و این گستردگی استفاده نشان دهنده قدرت بالا و همچنین راحتی نسبی این برنامه نسبت به دیگر برنامه‌های موجود می‌باشد.
  • اجرای اسکریپت‌های PHP سرعت بالایی دارد. می‌توان گفت اجرای هر اسکریپت تقریبا سه برابر دیگر برنامه‌ها سرعت دارد.

 PHPچگونه کار می‌کند

برای اجرای این زبان برنامه نویسی به سه چیز کلی نیاز دارید.

  • ابزار کدنویسی
  • مرورگر وب
  • سرور اجراکننده

برای کدنویسی نیاز به برنامه‌ای خاص دارید که مهمترین آن‌ها Notepad، Notepad+ می‌باشد. اما برنامه‌های جامع تری نظیر برنامه Dreamweaver، NetBeans و PHP ED نیز به طور گسترده برای کدنویسی استفاده می‌گردد. معروف ترین مرورگرهای وب که به طور پیش فرض استفاده می‌شود مرورگرهای Firefox و Chrome هستند. به طور کلی دو برنامه وجود دارد که به عنوان سرورهای اجرا کننده مورد استفاده قرار می‌گیرند. برنامه‌های Wampserver و Xamppserver.

نحوه عملکرد یک سایت بر پایه PHP

ابتدا مرورگر درخواستی برای وب سرور ارسال می‌گردد و سپس وب سرور به موتور PHP ارسال می‌شود، آنگاه موتور PHP کد اسکریپت مربوطه را پردازش می‌کند و در نهایت وب سرور (Web Server) صفحه مورد نظر را که پردازش شده است به مرورگر ارسال می‌کند.

امنیت PHP

کدنویسی و استفاده از اسکریپت‌های PHP مانند دیگر روش‌ها در صورت استفاده درست می‌تواند امنیت بالایی داشته باشد. برای حفظ امنیت وب سرور‌های تحت PHP لازم است همیشه وروردی‌های کاربر را قبل از هر پردازشی، کنترل کنید. برای نوشتن کدهای امن، باید ابزار مناسب برای کد نویسی را بدانیم.

کدهای PHP متن خالص هستند در نتیجه میتواند با هر ابزاری، حتی نوت پد (Notepad) آنها را نوشت. در نتیجه ابزار خاصی برای کدنویسی به این زبان نیاز نمی‌باشد. اما در صورتی که طراح بخواهد کمی سریعتر کد بنویسد می‌تواند از ادیتورهای عمومی نظیر IDE‌ها استفاده کند. برخی از مشهورترین IDE‌ها شامل: VS Code، PHP ED و یا PHP Storm می‌باشند.

مزایای IDE‌ در کدنویسی PHP

زبان برنامه نویسی PHP دارای مزایای نسبتا زیادی به نسبت دیگر زبان‌های برنامه نویسی تحت وب نظیر Python و Asp می‌باشد. از جمله مزایای این زبان:

  • نمایش رنگی و متفاوت بخش‌های مختلف کد‌ها که این موضوع باعث سهولت تفکیک کدها از یکدیگر می‌گردد.
  • از نظر syntax و املایی کدهاییی که اشتباه نوشته شده است را کنترل کرده و اشتباهات را برای طراح مشخص می‌نماید.
  • این زبان برنامه نویسی به طور کلی یک سبک تصحیح کننده دارد به طوری که پارامترها و آرگومان‌های داخل تابع را یادآوری می‌کند و توابع را بر اساس حروفی که طراح تایپ می‌کند، پیشنهاد می‌دهد.
  • با توجه به سبک تصحیح کننده این برنامه به راحتی میتوان شروع و پایان یک حلقه یا شرط را پیدا کرد. زیرا پرانتزها و آکولادهای مرتبط با یگدیگر را به صورت برجسته مشخص می‌نماید.
  • در این زبان سطرها به صورت پیوسته شماره گذاری می‌شود.
  • برای این زبان برنامه نویسی مستندات و منابع فراوانی وجود دارد.
  • نسبت به سایر زبان‌های برنامه نویسی فرصت‌های شغلی بیش‌تری دارد.
  • تعمیر و نگهداری این برنامه نسبت به دیگر برنامه های موجود، آسان‌تر و کم هزینه‌تر می‌باشد.

جمع‌بندی کلی

برای تبدیل شدن به یک مدیر متخصص و با تجربه، که سایتی پربازدید و البته با درآمد خوب را مدیریت می‌کند، نیاز هست مواردی که در بالا لیست کردیم را آموزش ببینید. البته یادگیری برنامه‌نویسی واقعا برای یک مدیر سایت نیاز نیست.

تمام مواردی که بالا گفته شد را می‌توانید در اینترنت به صورت رایگان پیدا کنید و آموزش ببینید. اما در صورتی که قصد دارید تمام این دانش و تجربیات را به‌صورت سلسه‌مراتبی از زبان شخصی که بیش از ۱۳ سال تجربه کسب درآمد اینترنتی دارد بشنوید، می‌توانید در دوره جامع سایت برتر شرکت کنید.

نظر شما در این مورد چیه؟

  1. U345931 ۱۵ خرداد ۱۴۰۳

    با سلام ممنون از مطلب خوبتون.
    دوستانی که قصد کسب درآمد روزانه کاملاً قانونی بالای 500 هزار تومان را دارند به ترتیب زیر عمل کنند:
    1. ابتدا برنامه آبانک بانک آینده را از بازار یا گوگل پلی دانلود کنید.
    2. ثبت نام و احراز هویت کنید.
    3. کد معرف mtmqg را وارد کنید و کد معرف خودتان را دریافت کنید.
    4. حالا کد معرف خودتان را در اختیار دیگران قرار دهید. و به ازای هر ثبت نام و احراز هویت 50 هزار تومان بگیرید.

  2. U329690 ۲۱ شهریور ۱۴۰۲

    سلام خسته نباشید ببخشید وقتی سایت رو برای کسی طراحی میکنیم چطوری باید اون سایت رو به اون شخص بدیم ؟؟؟؟

  3. U325463 ۶ تیر ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر خدا قوت. دستتون درد نکنه بابت اطلاعات خوبی که در اختیار ما میزارین. خیلی خیلی عالی .❤👌😍

  4. U311490 ۳۱ فروردین ۱۴۰۲

    ممنون از مطالب و توضیحات خوبتون.
    غلط املائی وجود داشت لطفا تصحیح کنید. ویدئوسخنرانی

  5. U30244 ۲۹ بهمن ۱۴۰۰

    سلام و درود.
    چقدر مقاله خوب و جامعی هستش، اگر بشه براش ویدیو هم ساخته بشه واقعا خوب میشه، چون خب ممکنه خیلی از کاربران حوصله نداشته باشند و وقت نگذارند که مقاله رو بخونند ولی احتمالاً ویدیو خیلی جذبشون می‌کنه.
    موفق باشید 🙂

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۳۰ بهمن ۱۴۰۰

      درود بر شما
      سپاس از توجهتون
      چشم پیشنهاد شما رو به تیم تولید محتوای سایت منتقل خواهیم کرد

  6. U34212 ۲۷ بهمن ۱۴۰۰

    درود بر شما
    این مقاله دقیقا چند کلمه هست؟
    واقعا مقاله‌ای به این جامعی ندیده بودم.
    سپاس از تیم تولید محتوای میهن وردپرس