افزونه لایت اسپید کش – LiteSpeed Cache (رایگان)
- مقالات آموزشی آموزش سئو وردپرس افزونه وردپرس
- بروزرسانی شده در
افزونه لایت اسپید کش یا LiteSpeed Cache را میتوان یکی از بهترین افزونهها در لیست بهترین افزونه های افزایش سرعت وردپرس در نظر گرفت. حالا قصد داریم بهصورت دقیقتر این افزونه را بررسی کنیم.
وقتی صحبت از انتخاب افزونه افزایش سرعت وردپرس میکنیم طبیعتاً پلاگینهای زیادی برای انجام این کار وجود دارند که منتشر شدهاند. اما چندین افزونه افزایش سرعت داریم که واقعاً بهصورت حرفهای میتوانند سرعت سایت شمارا افزایش دهند. لیست این افزونهها به شرح زیر است:
- لایت اسپید کش
- وردپرس راکت
- W3 Total Cache
- WP Fastest Cache
آنچه در این مقاله میخوانید
افزونه لایت اسپید کش
ما در تیم میهن وردپرس سالها با این افزونهها کارکردیم و نقاط قوت و ضعف هرکدام را جستجو کردیم. نتیجه کلی از آزمودن این افزونهها تا همین چند ماه پیش انتخاب افزونه وردپرس راکت بود. اما گروه وردپرس راکت سالها روی ساخت این افزونه وقت گذاشتهاند و انتشار آن بهصورت رایگان یا فروش آن بهصورت ریالی چندان جایز نیست.
اینجا ایران است!
خب شاید بگویید اینجا ایران است! کپیرایت که معنایی ندارد! حرف شما کاملاً صحیح. از بحث کپیرایت که بگذریم هر بار سازندگان این افزونه آپدیتهایی ارائه میکردند که روزآمد کردن آن و فارسی کردن آن آپدیت وقت زیادی میگرفت.
پس تصمیم گرفتیم بهجای وردپرس راکت یک افزونه رایگان و حتی بهتر از وردپرس راکت معرفی کنیم. درست است که درآمد قبلی را برای ما نخواهد داشت اما درهرصورت کار شما خیلی سریعتر، باکیفیت بالاتر و با هزینه بسیار کمتری انجام میشد.
بالاخره تصمیم را نهایی کردیم و افزونه لایت اسپید کش را انتخاب کردیم. این افزونه واقعاً برای افزایش سرعت سایت وردپرس شما شگفتانگیز است! چرا؟
چرا LiteSpeed Cache را انتخاب کردیم
دلیل انتخاب این افزونه، برنامهنویسی بسیار قوی و حرفهای آن بود. اما در کنار این برنامهنویسی قوی، لایت اسپید کش توسط تیم لایت اسپید نوشتهشده. تیمی که وب سرور لایت اسپید را ساختهاند! این به این معناست که افزونه شما با وب سرور سایت شما بهصورت کامل هماهنگ خواهد بود. بیایید بنچمارک سرعت سایت وردپرس با لایت اسپید کش و با افزونهها و وب سرورهای دیگر را ببینیم.
از اینها که بگذریم، لایت اسپید کش واقعاً رایگان است. یعنی بهصورت کاملاً رایگان و متنباز توسط تیم لایت اسپید کش در مخزن وردپرس ثبتشده. پس نیازی به پرداخت هزینه برای استفاده از امکانات فوقالعاده این افزونه نخواهید داشت.
اگر وب سرور من لایت اسپید نبود چه؟!
سوالی بسیار مهم و بهجا! ما گفتیم وب سرور شما باید لایت اسپید باشد تا با افزونه لایت اسپید کش به خوبی هماهنگ شود. اما اگر وب سرور شما لایت اسپید نباشد چه؟!
پیشنهاد میکنیم از هاست خود بخواهید وب سرور لایت اسپید را نصب کنند. چراکه کیفیت و سرعت بسیار بالاتری نسبت به سایر وب سرورها دارد. در دوره جامع سایت برتر بهصورت کامل دراینباره توضیح دادم.
در حال حاضر اکثر هاستینگهای برتر ایرانی در لایت اسپید کش استفاده میکنند. اما برای اطمینان از مدیر سرور (پشتیبانهاست) خود بپرسید که آیا وب سرور شما لایت اسپید کش است یا خیر. یا اینکه وارد بخش ابزارها > سلامت سایت شوید و از بخش اطلاعات سرور مشاهده کنید که وب سرور شما چیست. باید عبارت LiteSpeed یا OLS یا OpenLiteSpeed را مشاهده کنید.
اگر وب سرور شما لایت اسپید نبود از مدیرهاست بخواهید لایت اسپید نصب کنند یا پیشنهاد میکنیم هاستینگ خود را بهصورت کامل تغییر دهید.
چرا میهن وردپرس از وردپرس راکت استفاده میکند
بازهم بر میگردیم به مواردی که در دوره کسبوکار اینترنتی توضیح دادم. قرار نیست هر کاری که میهن وردپرس، علیبابا، دیجی کالا یا دیوار انجام میدهدند را شما هم دقیقاً انجام دهید. شرایط کاری کاملاً مختلف است. اما اجازه دهید بیشتر دراینباره توضیح دهم.
میهن وردپرس از وب سرور NGINX استفاده میکند. این وب سرور سرعتی بالاتر از لایت اسپید دارد و مختص سایتهایی با ترافیک بسیار بالا ساختهشده. تمام سایتهایی که در بالا لیست کردم از این وب سرور استفاده میکنند.
اما وب سرور انجین ایکس مشکلات زیادی به همراه دارد. همزمان نمیتوانید هزاران سایت وردپرسی را روی یک سرور انجین ایکس راهاندازی کنید. چراکه برای هرکدام از این سایتها نیاز به انجام تنظیمات خاصی از nginx.conf دارید که واقعاً سرسامآور خواهد بود.
پس اگر سایتی دارید که مثل میهن وردپرس یک سرور اختصاصی با ۳۲ استه سی پی یو آن را میزبانی میکند، قطعاً پیشنهاد ما استفاده از NGINX است. اما باید با هزینههای بالای مدیریت و میزبانی سرور اختصاصی هم کنار بیایید. در حال حاضر هزینه استخدام یک مدیر سرور مسلط به NginX حداقل ماهانه ۴ میلیون تومان و هزینه نگهداری یک سرور اختصاصی در دیتاسنتر آسیاتک حدوداً ۹۰۰ هزار تومان ناقابل است. (قیمتی که دیروز با دیتاسنتر آسیاتک بابت تمدید قرارداد طی کردیم.)
بگذریم! هر زمان که پرداخت این هزینهها برای شما صرفه مالی داشت، با آغوش باز سرور اختصاصی برای سایت خود اجاره یا خریداری کنید.
برگردیم سراغ افزونه لایت اسپید کش
از بحث خارج شدیم. افزونه لایت اسپید کش واقعاً سرعت سایت شمارا افزایش خواهد داد. کافی است این افزونه را از اینجا دانلود کرده و روی سایت خود نصب کنید. همچنین میتوانید آموزش تنظیمات لایت اسپید کش را ببینید. سپس با توجه به مواردی که در دوره جامع سایت برتر به شما توضیح خواهم داد، سرعت سایت خود را افزایش دهید.
فراموش نکنید حالا سرعت سایت یکی از فاکتورهای اساسی در سئو سایت شماست.
موفق باشید. 🙂
«در حال حاضر هزینه استخدام یک مدیر سرور مسلط به NginX حداقل ماهانه ۴ میلیون تومان و هزینه نگهداری یک سرور اختصاصی در دیتاسنتر آسیاتک حدوداً ۹۰۰ هزار تومان ناقابل است.»
سلام
واقعاً مدیر سرور الان 4 میلیون می گیره؟
البته دیدم نوشتید حداقل ولی بعید می دونم کسی این رو هم به عنوان حداقل قبول کنه 🙄
سلام مقاله برای سالها پیش هست. قطعا الان خیلی بیشتر شده
سلام روی هاست لایت اسپید افزونه لایت اسپید کش light speed cache نصب و پیکربندی شده اما تو بخش مدیریت ویرایش برگه صفحه ساز ویژوال کامپوزر کار نمیکنه و بصورت متن نمایش داده میشه و همینطور ویرایش زنده برگه هم کار نمیکنه
چطور میتونم تو فقط تو بخش مدیریت وردپرس افزونه لایت اسپید فعال نباشه و یا تداخل نداشته باشه
سلام نباید از لایت اسپید باشه با این حال تنظیمات مینیفای سی اس اس و جاوا اسکریپت رو غیر فعال و تست کنید.
سلام ممنون میشم آموزش ویدیویی افزونه Query Monitor هیچ جا آموزشش به صورت ویدیویی نیست
سلام حتما وقت شد قرارش میدیم
سلام. وقت بخیر
چند مدتیه از افزونه لایت اسپید کش استفاده میکنم. تقریبا در کش کردن صفحات من عالی عمل کرده به گونه ای که کاربر پس از اولین ورود به سایت برای دفعات بعدی سرعت بهتری را تجربه می کند.
اما مشکل در اولین بازدید از سایت است، به گونه ای که اگر برای اولین بار از وبسایت بازدید میکنید تا ۱۰ ثانیه هم ممکن است لود برایتان طول بکشد. آیا از خرابی این افزونه یا تجربه حل این مشکل گزارشی نشده است؟
سلام باید crawler رو فعال کنید تا خودکار قبل از اولین بازدید صفحات رو کش کنه
سلام این گزینه در کدام زیر منو وجود دارد؟
سلام در منوی خزنده
سلام ووقت بخیر
من این افزونه را نصب کردم ولی سایتم از نظر سرعت رتبه ی E را دارد بایدچه کاری را انجام بدم ترو خدا کمکم کنید
سلام وقت بخیر اگر منظور شما رتبه gtmetrix هست به پارامترهای زیادی بستگی داره که توی دوره سایت برتر کامل توضیح دادیم.
سلام جناب حسینی راد،کارهات که عالیه.ولی جنبه مالیش هم عالیه.لطف کنید در قسمت زکات علم هم کمی بیشتر کارکنید. به زبان امروز ی آموزش رایگان و افزونه های
رایگان را بیشتر کنید. عزیزی وسروری
برای وب سرور آپاچی چه افزونه ای خوبه
خب اقای حسینی راد من هاستم نه لایت اسپید هست نه راکت مال من آپاچی هست از چه افزونه استفاده کنم
سلام . مشکل این افزونه این هست که فایل های سی اس اس و اچ تی ام ال و جاوا رو فشرده نمیکنه و فایل های اضافی سی اس اس رو حذف نمیکنه
سلام وقتتون بخیر وب سرور من apache هست. litespeed بهتره یا wp rocket ؟
سلام من لایت اسپید نصب / فعال میکنم سایت بهم میریزه همه افزونه ها هم غیر فعال میکنم باز هم بهم میریزه
با سلام و وقت بخیر.
جناب حسینی راد بنده از وقتی که افزونه رو فعال و کانفیگ در ارورهای جی تی متریکس ارورهای نظیر دو مورد زیر رو میبینم:
ممنون میشم در این راستا بنده رو راهنمایی بفرمایید. هاست بنده هم اشتراکی دارای لایت اسپید هست.
درود بر شما متن دقیق خطا چیست؟ از بخش جامعه ارسال بفرمایید سوالتون رو لطفا
سلام
جسارتا دلیل اینکه دیگه از تبدیل تصاویر به webp استفاده نمیکنید چیه؟
سلام استفاده میکنیم.
سلام و عرض ادب
بنده نصب و فعال کردم ولی نمی دونم چرا بهینه سازی تصاویر رو محدود کرده به 1 عدد در صورتی که تو پنل بسته 10 هزارتایی اکتیو و فعاله
درود بر شما بستگی به شرایط و محدودیتهای هاست شما و ارتباط اون با لایت اسپید کش هم داره
سلام و درود . ممنون از آموزش خوبتان . من پلاگین لایت اسپید نصب کردم و در جی تی متریکس چک کردم خیلی فرقی نکرد . لازم بذکر است که پلاگین راکت رو داشتم و جی تی متریکس خوبی داشتم . حالا ممنون میشم راهنمایی کنید که کدوم به صلاح است .
درود بر شما اگر وب سرور شما لایت اسپید هست قطعا لایت اسپید کش بهتره. تنظیمات رو بررسی کنید.
سلام .
1- شما چرا هنوز از وردپرس راکت استفاده میکنید و از لایت اسپید کش استفاده نمیکنید ؟
2- من وب سرورم لایت اسپید نیست به خاطر همین خطا میده و میگه وب سرور باید لایت اسپید باشه . افزونه دیگه ای رو سراغ ندارید ؟
سلام ۱. وب سرور ما لایت اسپید نیست ۲. از wp super cache استفاده کنید.
سلام ای کاش تنظیماتش هم اموزش میدادید ک مثلا کدومش مهمتره و چیارو فعال کنیم
سلام
این موارد در دوره افزایش سرعت سایت توضیح داده شده است
سلام وقتتون بخیر
بنده کمی سردرگم شدم با توجه به اینکه در نمودار هست با توجه به سرعت بالای سرورهای لایت اسپید فرمودید:
” پیشنهاد میکنیم از هاست خود بخواهید وب سرور لایت اسپید را نصب کنند. چراکه کیفیت و سرعت بسیار بالاتری نسبت به سایر وب سرورها دارد.”
بعد در ادامه گفتید:
“میهن وردپرس از وب سرور NGINX استفاده میکند. این وب سرور سرعتی بالاتر از لایت اسپید دارد و مختص سایتهایی با ترافیک بسیار بالا ساختهشده”
الان سرورهای nginx بهتر است یا litespeed؟
تشکر
سلام برای هاست اشتراکی لایت اسپید برای سرور اختصاصی nginx چون nginx روی هاست اشتراکی کلی دردسر داره نصب نمیکنن
سلام آقای حسینی راد
در حال حاضر برروی هاست اشتراکی شرکت …… nginx فعال می باشد ولی هاست های اشتراکی که لایت اسپید برروی آنها نصب شده حدود دو برابر قیمت دارند.
در این حالت به نظر جنابعالی ارزش خرید هاست اشتراکی لایت اسپید وجود داره؟
با تشکر
سلام معمولا شرکتهای هاستینگ نمیتونن nginx نصب کنند دلیلش هم کانفیگ جدا برای هر سایت هست. معمولا شرکتهای هاستینگ از لایت اسپید استفاده میکنند. اگر nginx استفاده کنند و قیمت نصف باشه که عالیه اگر قطعا قیمت ۱۰ برابر هم باشه از آپاچی بهتر هست.
تاجایی که بنده بررسی کردم nginx برروی سایت های ما فعال است و با نصف قیمت لایت اسپید.
الان مشکل فضای هاست داشتیم که برای سرویس بالاتر مجبوریم از سرورهای لایت اسپید استفاده کنیم یا اینکه برای یکی از سایت های جدیدمان یک هاست nginx جدا گانه خریداری کنیم.
بنده زیاد مزاحم جنابعالی نشوم برای جمع بندی:
“آیا خرید سرویس لایت اسپید با دو برابر قیمت یک سرویس nginx به نظر جنابعالی به صرفه می باشد با توجه به افزایش سرعت سرورهای لایت اسپید؟”
خیر. همانطور که عرض کردم اگر nginx نصب باشه قطعا بهتره ولی کمتر هاستی چنین کاری رو انجام میده.
سپاس
درود بر شما. واقعا درود بر شما آقای حسینیراد 🙂
که سعی دارید تا جایی ممکن افزونه های رایگان رو معرفی کنید اما معروف.
چون که بسیاری از افزونه های پولی نالشده اند و نهتنها رو امنیت سایت تاثر میگذارند، بلکه به نظرم کلاً کار قشنگی نیست. چون زحمت طراحان و سازندگان محصول به باد میره.
—
اما برخی از افزونه ها هستند که واقعاً خوب نیاز به نسخه پولیشون هست و توان پرداخت هم نیست مثلاً برای کسی که میخواد بدون کدنویسی html و css یک سایت قوی طراحی کنه، با المنتور تقریباً غیرممکنه.
یا yoast seo مثلاً. از بین ۸۰۰ یا ۱۰۰۰ (یا بیشتر) کلمه کلیدی ای که برای محتوا پیدا می کنیم و دسته بندی میشن و بهتریناشون با یک سری ابزار هایی مانند keyword planner و تحلیل رقبا به دست میان ۹۹ درصد اوقات حداقل برای من بیشتر از ۱ کلمه کلیدی بوده.
سپاس از توضیحات شما. درباره قرار دادن محصولات سایت همکارم اشتباهی به شما پیام داده بودند که از بابت این قضیه عذر خواهی ما رو بپذیرید. پیروز باشید.
خواهش می کنم. و ممنون. موفق باشید.
با سلام
استاد وب سرور Microsoft-IIS هم با لایت اسپید سازگاره یا حتما باید وب سرور, اون نکاتی ک شما فرمودین باشه؟
سلام خیر فقط با وب سرور لایت اسپید باید نصبش کنید.
با سلام و تبریک سال نو,
جهت تولید کد Domain Key در افزونه LScache (در بخش عمومی) باید تعدادی IP مشخص در لیست سفید قرار داده شود …
همچنین افزونه All in one security هم نصب می باشد. آیا از طریق این افزونه باید انجام شود؟
لطفا در مورد چگونگی انجام این کار راهنمایی نمایید. با تشکر
پیغام نمایش داده شده: A Domain Key is required for QUIC.cloud online services.
⚠️ For online services to work correctly, you must whitelist all online server IPs.
Before generating key, please verify all IPs on this list are whitelisted: Current Online Server IPs
درود بر شما خیر نیازی نیست تست کنید در اکثر موارد بدون مشکل ایجاد میکنه
تشکر, چندین بار در طول چند هفته تست شده (حتی با VPN) اما Domain Key ایجاد نمیشود …
از طریق افزونه امنیتی جلوی ویرایش فایل htaccess و دسترسی به فایل های پیش فرض وردپرس گرفته شده است. آیا می تواند به این دلایل باشد؟
این مورد رو هم تست کنید اما از این نمیتونه باشه احتمالا آنتی تحریم روی هاست شما فعال نیست.
تشکر, بعد از غیر فعال کردن افزونه امنیتی All In One Security, کد Domain Key در افزونه LS Cache ایجاد شد. آیا فعال کردن دوباره افزونه امنیتی میتواند کارکرد quic.cloud لایت اسپید را غیر فعال کند؟
خیر تست کنید اما نباید مشکلی ایجاد کنه.
سلام خدمت شما …
یک سوال داشتم افزونه لایت اسپید رو نصب کردم و تنظیمش کردم و بغدشم ذخیره کردم.
ولی الان که وارد سایتم میشوم هیچی مرتبط نیست نه هدر سایت و نه body و نه فوتر …
و نمیدونم هم چه گزینه ای رو زدم که اینطوری شده.
لطفا کمکم کنید و بگویید چه گزینه ای تغییر بدم که درست بشه
سلام گزینه minify و combine رو بررسی کنید.
سلام وقت بخیر سپاس از شما مشکل از بخش CDN بود که نداشتیم و در لایت اسپید فعال بوده و استایل سایت رو خراب کرده بود
سلام دوباره استایل قالب رو با غیر فعال کردن CDN برگردوندم ولی الان سایتم ضرب در دو شده همه محتوا دوتا هستند در قسمت اول تصاویر نیستند و در قسمت دوم هستند
تنظیمات بخشی که عرض کردم رو بررسی کنید.
با سلام خدمت استاد حسینی راد عزیز
استاد برای ورود به پنل مدیریت یوسر پس فراموش کنی یک راه ایمیلی هم هست
استاد بخواهیم اون رو هم برداریم باید چ کاری انجام داد ایا افزونه ای وجود داره؟
من هاستم ویندوزی هست و ایل htaccess نداره باید برای حذف ایمیل در ورود پنل مدیریت چ کار کنم؟
با تشکر
درود بر شما سپاس. این مقاله رو ببینید: https://mihanwp.com/disable-reset-password/
سلام
آموزش جدیدش رو کی میزارید ؟
که آموزش لایت اسپید است
با سلام
زمان دقیق هنوز مشخص نیست
سلام وقت بخیر
افزونه لایت اسپید را که نصب میکنم روی سایتم
دیگه گوگل انالیتیکس بهم امار نمیده
مشکل از چی میتونه باشه ؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام کش را خالی کنید تا کد رو بتونه بخونه
سلام
بار ها کش را خالی کردم
اما مشکل رفع نشده
مطمئن شوید کدها صحیح ذخیره شده باشند.
گزینه وجود ندارد که نیاز باشه اونو غیر فعال کنیم؟
خیر معمولا گزینه خاصی نداره
درود
سرور من آپاچی است ولی در برابر PHP SAPI نوشته شده است litespeed این بدان معنی است که این افزونه به گونه ی خودکار بر روی هاست من هست و یا میتونم اونو نصب کنم یا خیر؟
درود بر شما بله مناسب هست و مشکلی نداره
سلام من این افزونه رو نصب کردم فقط به یک مشکل خوردم و نمیدونم باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. از وقتی افزونه رو نصب کردم بعد هر روز میام به هاستم که سر میزنم مثلا میبینم فضا هاست حجمش پر شده باز میام داخل سایت کش رو با دیتابس رو بهینه میکنم درست میشه بعد خواستم بدونم چیکار کنم که خودش خودکار این کار رو انجام بده مثلا بگم هر 6 ساعت یکبار همه بهینه سازی بشه با دیتابیس
سلام فایلهای کش حجم زیادی میگیرن بهتره فضای هاست رو افزایش بدید.
سلام من یه مشکل داشتم نمیدونستم کجای سایت بگم مجبور شدم اینجا بگم
من یه افزونه دارم که روی وردپرس استفاده میکردم فارسی بود ولی یه سایت وردپرسی دیگه زدم هون افزونه با همون اپدیت رو از کامپیوتر خودم روی سایت اپلود کردم اون افزونه الان بعضی جاهاش فارسی هست ولی بیشتر جاهاش انگلیسیه مشکل از کجاست ؟تنظیمات سایت من هم فارسیه
سلام
زبان وردپرس سایت جدیدتون فارسی هست؟وردپرس به آخرین نسخه آپدیت هست؟
سلام این افزونه نسخه پریمیموم دارد؟
با سلام
خیر
سلام
برای این افزونه مثل افزونه های دیگه اموزش نمیذارید؟؟
با سلام
چشم به زودی
سلام دوستان این مقاله بسیار کاربردی هستش اما فقط یک نکته ای رو باید توجه داشته باشید، سرعت اتصال اولیه افزونه راکت خیلی بیشتر هست و لایت اسپید متاسفانه تو اتصال اولیه همچنان سرعت جالبی نداره شاید بپرسید TTFP که ربطی نداره به افزونه کش، ولی خوب باید خدمتتون عرض کنم که بسیار مهم هستش تو اتصال اولیه من تست کامل رو گرفتم با سایتها مختلف ولی متاسفانه لایت اسپید سرعت پایینی داره در اتصال اولیه و خیلی مهم هستش و دقت کنید.
سلام
من رو سایتم این افزونه رو نصب و راه اندازی کردم
سرعت برای کاربرانی که در سایت وارد نشدند خیلی خوبه
ولی به محز ورود کاربر به حساب کاربریش سرعت صفحات کم میشه !
سلام
شما باید سایتتون رو توی جی تی متریکس تست کنید و ببینید که چه خطاهایی از سایت شما گرفته میشه.
سلام در جیتی متریکس هیچ خطایی گرفته نمیشه از سایت !
پس از بخش تنظیمات افزونه یه گزینه هست به نام فعالسازی کش برای کاربران لاگین شده اون رو فعال کنید.
این گزینه فعال هست
ولی مثلاینکه کش برای کاربرانی که لاگین نکردند خیلی سریعتر هست !
میشه راهنمایی کنید
باید بررسی کنید که توی جی تی متریکس به سایتتون چه ایراد هایی گرفته میشه و سپس اون خطا ها رو برطرف کنید
به نظرتون برای قالب اهورا این افزونه بهتر است یا افزونه WP Fastest Cache
با تشکر
با سلام
پیشنهاد ما افزونه لایت اسپید هست
سلام خسته نباشید
روی وبسایت من افزونه راکت نصبه ولی وقتی کاربر برای اولین بار از یک صفحه بازدید میکنه صفحه خیلی دیر لود میشه ولی دفعات بعدی سریع لود میشه !
آیا راه حلی وجود داره ؟
سلام
باید بررسی کنید که gtmetrix چه خطاهایی از سایتتون میگیره. نحوه حل این خطا ها رو در دوره آموزش افزایش سرعت سایت توضیح داده ایم
آیا این پلاگین تمام امکانات wp rocket را دارد؟
آیا این پلاگین تصاویر را به webp تبدیل میکند؟
با سلام بله همه امکانات رو داره
بله تبدیل میکنه
پلاگین wp rocket تصاویر را به webp تبدیل میکنه؟ من گشتم چیزی پیدا نکردم.
خیر این قابلیت رو نداره
سلام
من از افزونه کش لایت اسپید استفاده می کنم چون هاستم کش لایت اسپید داره ولی یه مشکل دارم که برای بخش هایی مثل بوکمارک کردن یا افزودن به علاقمندی و … مشکل ایجاد می کنه یعنی برای css و جاوا اسکریپتش. اگه هم بیام اون صفحه ای رو که این امکان رو داره، از کش استثنا کنم، هم خیلی درست نیست چون این کش برای سرعت بالای همون صفحه استفاده میشه.
شما چه راه حلی رو پیشنهاد میدین؟
سوال دیگه اینکه آیا استفاده از کش برای کاربران وارد شده کلا درسته یا نه مخصوص با وجود مشکل بالا؟ یا راه بهتری هست؟
تشکر به خاطر اهمیتی که به سوالات میدین.
با سلام
متاسفانه راهی نیست. استفاده از افزونه کش چنین مشکلاتی را ایجاد می کند. تنها می توانید صفحات و متغیر هایی که نمیخواهید کش شوند را در لیست غیر قابل کش قرار دهید. ۲. خیر روش صحیحی نیست که کش کاربر وارد شده را غیر فعال کنید
سلام و خداقوت به شما
آیا میشه که هم از wp rocket و litespeed cache در وبسایتمون استفاده کرد؟ ( یعنی که کارایی wp rocket را محدود کنیم و از litespeed cache استفاده کنیم ؟ )
سلام
ممنون از شما . خیر این کار پیشنهاد نمیشه
سلام؛ وب سرور ما لایت اسپید هست و قبلا برای کش گفته بودید راکت نصب کنیم. حالا که راکت نصبه به نظر شما LiteSpeed را جایگزین راکت کنیم؟
سلام هر دو افزونه تقریبا در یک سطح هستند. اما چون لایت اسپید رایگان هست پیشنهاد می کنیم از لایت اسپید استفاده کنید تا آپدیت های سریعتر رو دریافت کنید. البته در رابطه با این موضوع و نکات ریزی که باید رعایت کنید بصورت کامل در دوره جدید افزایش سرعت سایت توضیح خواهم داد.
لایت اسپید کش از همه لحاظ قدرتمندتر هست نسبت به wp rocket ولی یک مشکلی در TTFB و اتصال اولیه داره که خیلی کندتر از راکت هست. در لایت اسپید کش الگوریتمهای فشرده سازی و ترکیب خیلی قویتره و معمولا باعث بهم ریختگی سایت نمیشه
معمولا TTFB مربوط به سرور سایت شما میشه و در اجرای اولیه صفحات و کش کردن اونها اتفاق میافته. اگر preload caching رو فعال کنید مشکل حل میشه.