راه اندازی سایت فروش اینترنتی – قسمت دوم

0 / 5. تعداد رای: 0

راه اندازی سایت فروش اینترنتی

راه اندازی سایت فروش اینترنتی

در قسمت قبل در مورد اینکه چرا باید سایت فروشگاهی داشته باشیم توضیح دادم. امروز استارت راه اندازی یک سایت فروش اینترنتی را خواهیم زد. به راستی برای راه اندازی سایت فروش اینترنتی به چه چیز هایی نیاز داریم؟

سعی می کنم این مطلب را بصورت کاملا واضح و بدون استفاده از لغات و کلمات تخصصی برای شما بنویسم تا کامل و واضح متوجه شوید.

فدم اول: نام مغازه

شما برای راه اندازی یک فروشگاه باید ابتدا نام مغازه خود را انتخاب کنید. نام سایت هم دقیقا به معنای همان نام مغازه می باشد. در ابتدا یک نام مناسب برای فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کنید. انتخاب یک نام خوب در پیشرفت رشد کسب و کار شما اهمیت بسیاری دارد

قدم دوم: ثبت نام مغازه در دنیای وب

برای ثبت کردن نام مغازه اینترنتی خود در دنیای وب باید دامنه سایت خود را ثبت کنید. ثبت دامنه سایت به معنای ثبت نام فروشگاه شما در دنیای وب است.

دامنه همان آدرس اینترنتی سایت شماست. مثلا دامنه سایت میهن وردپرس می شود: mihanwp.com و دامنه سایت گوگل هم: google.com

دامنه ها شامل نام و پسوند هستند. نام دامنه میهن وردپرس mihanwp و پسوند دامنه آن com است.

پسوند های دامنه هر کدام معنی و مفهوم خاصی دارند. در ایران دو پسوند متداول برای ثبت دامنه وجود دارد. پسوند ir به معنای ایرانی بودن و پسوند com به معنای جهانی بودن سایت شماست.

حالا اگر نام مغازه شما میهن است با توجه به نام میهن و با توجه به محدوده فعالیت خود باید دامنه خود را ثبت کنید. مثلا اگر موضوع کاری شما فروشگاهی باشد بهترین نام برای دامنه شما mihanshop می باشد.

قدم سوم: اجاره مغازه

در قسمت قبلی در مورد هاستینگ صحبت کردیم و قرار شد در این جلسه توضیح بدیم خدمتتون که هاستینگ چیست؟ شما وقتی مغازه ای راه اندازی می کنید برای قرار دادن ویترین و محصولات خود نیاز به یک فضا دارید و برای اینکار باید جایی را اجاره کنید.

بحث هاستینگ دقیقا همین است. شما برای نگهداری ویترین و محصولات فروشگاه خود باید جایی را اجاره کنید تا فایل ها و نوشته های شما روی آن قرار بگیرد تا کاربران بتوانند بصورت ۲۴ ساعته به آن دسترسی داشته باشند. پس قدم سوم خرید هاست می باشد.

قدم چهارم: ساخت ویترین مغازه

شما بعد از راه اندازی مغازه بلافاصله به یک ویترین خوب برای قرار دادن محصولات و خدمات خود نیاز دارید تا مشتری بتواند به راحتی تمامی محصولات شما را مشاهده کند. برای اینکار نیاز به طراحی سایت دارید.

طراحی سایت دقیقا همان طراحی ویترین مغازه است. شما با طراحی یک قالب خوب و مناسب برای سایت فروشگاهی خود به مشتریان اجازه می دهید تا به راحتی و سرعت هر چه بیشتر بتوانند محصولات شما را ببینند، پسند کنند و خرید آنلاین خود را انجام دهند. مقاله انتخاب شرکت طراحی سایت مناسب را هم حتما بخوانید.

قدم پنجم: محصولات خود را بچینید

بعد از طراحی سایت فروشگاهی خود از شرکت طراح سایت بخواهید تا آموزش قرار دادن محصولات در فروشگاه را برای شما توضیح دهد. تیم ما بعد از طراحی سایت آموزش کامل کار با سایت را به مشتری آموزش می دهد.

و در نهایت از فروشگاه اینترنتی خود لذت ببرید!

نظر شما در این مورد چیه؟