حل مشکل سرعت در لوکال هاست با افزایش مموری PHP

4.3 / 5. تعداد رای: 17

حل مشکل سرعت در لوکال هاست با افزایش مموری PHP

از لوکال هاست برای نصب وردپرس روی کامپیوتر شخصی استفاده می‌کنیم تا قبل از اجرای سایت خودمان، برای تست کردن بخش‌های مختلف، دست بازتری داشته باشیم. اما ممکن است برخی مواقع شما روی لوکال هاست خود افزونه و یا قالبی را نصب کنید که باعث شود سرعت خیلی پایینی را تجربه کنید و یا با ارورهای مختلفی روبه‌‌رو شوید. امروز قصد داریم نحوه حل مشکل سرعت در لوکال هاست با افزایش میزان رم PHP را به شما آموزش دهیم.

اگر در لوکال هاست خود با خطاهای حافظه روبه‌‌رو می‌‌شوید و مشکلات کمبود سرعت را تجربه می‌‌کنید، با این آموزش همراه شوید.

ما در این مقاله آموزشی به شما راه‌‌حلی را خواهیم گفت که با استفاده از آن می‌‌توانید مشکلات ذکر شده در بالا را رفع کنید.

حل مشکل سرعت در لوکال هاست

بعد از اینکه وارد درایو C شدید روی پوشه‌‌ی xampp کلیک کنید و وارد آن پوشه شوید.

ورود به پوشه‌‌ی زمپ
ورود به پوشه‌‌ی زمپ

بعد از اینکه وارد پوشه‌‌ی زمپ شدید کلمه‌‌ی Php.ini را سرچ کنید و روی آن راست کلیک کنید و آن را با نوت‌‌پد ویندوز خود باز کنید.

جستجوی Php.ini
جستجوی Php.ini

بعد از اینکه این فایل را با نوت‌‌پد باز کردید دکمه‌‌های Ctrl +F را از روی کیبورد سیستم خود انتخاب کنید و بعد از آن کلمه‌‌ی memory-limit را سرچ کنید.

تغییر عدد  Memory_ limit
تغییر عدد Memory_ limit

بعد از طی کردن موارد بالا باید عدد آن را به 2048 تغییر دهید. در واقع این عدد میزان رمی است که هر پروسه در لوکال هاست می‌‌تواند از این مقدار رم استفاده کند. 2048 به معنای استفاده هر پروسه تا ۲ گیگابایت از رم سیستم شماست. می‌توانید این مقدار را بسته به میزان رم سیستم خود بیشتر یا کمتر کنید.

در آخر شما باید رمپ خود را یک بار Stop و Start کنید تا بتوانید تغییرات را مشاهده نمایید. بعد از اینکه این موارد را رعایت کردید دیگر با ارور حافظه مواجه نخواهید شد و مشاهده خواهید کرد که سرعت لوکال هاست شما نیز افزایش پیدا کرده است.

نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟

  1. U329910 ۲۵ شهریور ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر من این مشکل رو دارم و متوجه شدم مشکل از پلاگین ووکامرس هست و متاسفانه بهش نیاز هم دارم ولی نمیتونم غیر فعالش کنم. به نظرتون راهی هست ؟

    • Reza Rad رضا راد ۲۶ شهریور ۱۴۰۲

      سلام تنها راهش همین چیزی هست که توی ویدیو گفته شده

      • U325751 ۱۸ آبان ۱۴۰۲

        سلام دوست عزیز با انجام این مراحل میتونید مثل موشک سرعت لوکال هاست خودتون رو ناشی از افزونه ووکامرس افزایش بدید.

        حتما حتما ووکامرس به آخرین نسخه آپدیت باشه در این تب چندتا گزینه جدید و امکانات خوب HPOS (High-Performance Order Storage) برای دیتابیس اضافه شده که باید فعال کنید که به صورت زیر است:

        در پیشخوان وردپرس وارد مسیر ووکامرس> پیکربندی> پیشرفته> امکانات شوید.

        مرحله اول)
        Order data storage> را از روی حالت WordPress posts storage (legacy) {ذخیره‌سازی نوشته‌های وردپرس (قدیمی)} روی حالت > High-performance order storage (recommended) { ذخیره‌سازی سفارش با کارایی بالا (توصیه شده)} قرار دهید.

        مرحله دوم)
        در ادامه تیک گزینه Enable compatibility mode (synchronizes orders to the posts table) {فعال‌سازی حالت سازگاری (سفارش‌ها را با جدول نوشته‌ها همگام می‌کند). } را فعال کنید.

        مرحله سوم)
        در قسمت Marketplace {بازار} > تیک New, faster way to find extensions and themes for your WooCommerce store {راه جدید و سریع‌تر برای یافتن افزودنی‌ها و پوسته‌ها برای فروشگاه ووکامرسی شما } را حتما بردارید.

        و همینطور در قسمت New product editor {ویرایشگر جدید محصول} > تیک Try the new product editor (Beta) { امتحان ویرایشگر محصول جدید (بتا) } حتما برداشته باشید.

        این مرحله سوم باعث میشود که ووکامرس به سرور خودش درخواست برای پلاگین های مرتبط و رهگیری امکانات بتای که در دست برنامه نویسی دارند دیگر ندهد و سرعت سایت چه در لوکال هاست و چه در هاست اصلی پایین نیاید.

        مرحله چهارم)
        روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید تا تنظیمات اعمال شود و در ادامه وارد بخش > WooCommerce.com شده و در آنجا هم تیک گزینه Enable tracking {رهگیری را فعال کنید} را حتما بردارید > اجازه استفاده از WooCommerce را ردیابی کنید را دیگر ندهید که منابع چه هاست و چه لوکال تون الکی درگیر بشه و با ذخیر تنظیمات دیگر مشکلی از بابت کندی سرعت از سمت ووکامرس نخواهید داشت.

        مرحله پنجم و آخر)

        بعد از ذخیره تمامی مراحل پیامی میاد مبنی بر بروزرسانی پایگاه داده آنرا بزنید و صبر کنید تا پایگاه داده ووکامرس بروز شود بعد با خیال راحت میتوانید از لوکال هاست و سایت تون در هاست اصلی با کمترین میزان افت سرعت استفاده کنید.

        همچنین می توانید با اضافه کردن کد زیر به فایل > wp-confige.php در پوشه Root {روت} به هنگام اینترنت ملی از مشکلات کندی و ارسال درخواست های که نمی توانند به سرور های اصلی خود ارتباط برقرار کنند جلوگیری کرده تا سرعت سایت و پیشخوان وردپرس پایین نیاد.

        define( ‘WP_HTTP_BLOCK_EXTERNAL’, TRUE );

        define( ‘WP_ACCESSIBLE_HOSTS’, ‘*.mihanwp.com , *.wordpress.org’ );

  2. U41220 ۱۵ تیر ۱۴۰۰

    سلام من وقتی این کار رو کدرم دیگه تالان اصلا وردپرس برام بالا هم نمیادش میزان رم کامپیوترم هم 8 گیگ هستش
    لطفا راهنمایی کنین

  3. U41220 ۱۵ تیر ۱۴۰۰

    سلام من همین الان این کار رو کردم ولی متاسفانه دیگه برام وردپرسم بالا نمیادش و میزان رم کامپی.ترم هم 8 گیک هستش لطفا راهنمایی کنین

  4. U35882 ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰

    برای من اون قسمت توی پرانتز که عدد رو باید جایگزین می کردیم نبود
    خودم یکی نوشتم اما هیچ تغییری نکرد سرعت

    • Reza Rad رضا راد ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰

      درود بر شما اگر امکانش نیست باید از هاست بخواید این قابلیت رو اضافه کنند.

  5. U17441 ۳ آذر ۱۳۹۹

    من متوجه نشدم، مگه اون خط کامنت نشده؟! تغییر دادنش چه تاثیری داره؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۳ آذر ۱۳۹۹

      سلام
      تغییر دادن اون دقیقا باعث افزایش سرعت میشه

      • U38364 ۷ فروردین ۱۴۰۰

        سلام
        سلام وقت بخیر
        دوستمون درست میگن.. اون خط کامنت شده و تغییر اون تاثیری نخواهد داشت.
        ولی با تغییر در ۲ خط پایینتر که نوشته memory_limit=128M
        (توجه کنید که آندرلاین استفاده شده)
        میشه محدودیت مقدار حافظه رو بالابرد.

        یا علی(ع)

  6. U22431 ۱۶ فروردین ۱۳۹۹

    سلام . . واقعا ممنونم . . من مشکل ارور نداشتم اما به شدت سرعت لود تو لوکال هاستم پایین بود . . دیگه کم کم داشتم دیوونه میشدم . . ولی الان سرعتم خوب شده . . واقعا نمیدونم اگه مقاله شما رو پیدا نمیکردم باید چکار میکردم . . توی چند تا سایت و انجمن دیگه هم رفتم همشون یه سری راهنمایی های مختصر کرده بودن که بدردم نخورد . . در کل سپاسگزارم (: