اگر گوگل ایران را تحریم کند چه میشود
- آموزش سئو وردپرس
- بروزرسانی شده در
همیشه و همیشه سایه تحریمها روی سر ما بوده و این دغدغه بسیاری از ما برای شروع کسبوکار اینترنتی هست. اگر گوگل ایران را تحریم کند چه اتفاقی میافتد؟! آیا کسبوکارهای اینترنتی ایران نابود خواهند شد؟ در این ویدیو به این سوال پاسخ نمیدهیم! درباره این موضوع بحث میکنیم و نظر شخصی خود را اعلام خواهم کرد.
در این مقاله میخواهیم تجربیات و نظرمان را درباره این موضوع با شما در میان بگذاریم تا بتوانید تصمیم گیری بهتری داشته باشید و از نگرانی شما در رابطه با این قضیه کاسته شود.
آنچه در این مقاله میخوانید
خاطره من از تحریم ایران توسط گوگل
حدودا سال 93 بود که گوگل دسترسی ایران را به مدت یک ماه از تمامی وبسایتها و سرویسهایش محدود کرد. یعنی شما نمیتوانستید گوگل را باز کنید و بسیاری از افراد از سرویسهایی همچون بینگ استفاده میکردند. گوگل در رنک الکسا ( وبسایتی است که کل وبسایتهای دنیا را رتبهبندی میکند.) همیشه رتبه یک را از آن خود کرده بود ولی در طول آن یک ماه فیسبوک جایگاه گوگل را اشغال کرد و گوگل به رتبه شماره دو منتقل شد. این قضیه باعث شد که گوگل دسترسی ایرانیها را دوباره باز کند و به این نتیجه رسید که کاربران بسیار زیادی در ایران دارد. پس گوگل یک بار این تجربه را دارد و احتمال آن بسیار کم است که بخواهد دوباره دسترسی ایرانیها را محدود کند.
اما به طور کلی ممکن است چنین اتفاقی بیفتد، زیرا گوگل مستقیما چنین تصمیماتی را نمیگیرد. وکلای گوگل، بخش حقوقی آن و دولت آمریکا هستند که در این تصمیمات دخالت دارند و به گوگل دستور میدهند که دسترسی چه کشوری را ببندد یا باز کند. پس قطعا نمیتوان گفت که گوگل در آینده چنین تصمیمی را نخواهد گرفت.
اگر توسط گوگل تحریم شویم چه میشود
طبق آمار الکسا حدودا دویست هزار وبسایت ایرانی به صورت فعال در حال کار کردن هستند. یعنی دویست هزار وبسایت هستند که حداقل روزانه 10 تا بازدید یا بازدیدکننده دارند. پس هراتفاقی بیفتد ما در کنار همدیگر هستیم تا راه حلی پیدا کنیم. احتمال دارد ایرانیها از یک موتور جستجو دیگر استفاده کنند و پلتفرم به یک پلتفرم دیگر تغییر پیدا کند.
در واقع ما بیشتر باید نگران این باشیم که اگر اینستاگرام دسترسی ما را بست چه کار کنیم. زیرا تمام کسبوکارهایی که در آن بودند باید از صفر شروع کنند. اما اگر گوگل دسترسی ما را ببندد، طبیعتا ما تمام محتوای وبسایتمان را داریم و فقط کافیست که به سراغ یک موتور جستجوی دیگر برویم. همانطور در طول آن یک ماه وبسایتهایمان را در بینگ ثبت کردیم. درست است که در هفته اول درآمد کمتر شده بود ولی به محض اینکه مردم به موتور جستجوی جدید عادت کردند وضعیت به حالت قبل بازگشت.
طبق تجربه، ما ایرانیها معمولا به دنبال یک راهکار جدید هستیم که از ضرر کردن جلوگیری کنیم. پس تغییر پلتفرم یا بسته شدن یک موتور جستجو مانند گوگل نمیتواند تاثیر بسیار زیادی در کسبوکار ما داشته باشد. البته قطعا این موضوع اتفاق بدی است اما نیازی نیست که زیاد نگرانش باشید.
نگران نباشید و کسبوکار خود را شروع کنید
ما بیشتر نگران افرادی هستیم که بیش از اندازه در این مسائل وسواس و ریزبین شدهاند و این موضوع باعث شده که کسبوکار خودشان را شروع نکنند.
مثل این میماند که شما بخواهید یک مغازه راهاندازی کنید ولی با خودتان بگویید که اگر من آن را راهاندازی کردم اما فردا زلزله بیاید چه میشود. برخی افراد اینگونه به کسبوکارهای اینترنتی نگاه میکنند. بهتر است که جسور باشید، قدم به قدم جلو بروید و به این مسائل حاشیهای بیش از اندازه توجه نکنید. اینکه برای شروع کسبوکارتان بهانه بیاورید و دلسرد باشید کار درستی نیست. ممکن است که هزارن مشکل در سر راه شما قرار بگیرد ولی باید ادامه بدهید و تلاش کنید. در بدترین حالت کسبوکار شما تعطیل میشود ولی در مدت زمانی که کار کردید برای شما سود آور بوده است. یعنی اینطور نیست که در زمانی که صرف کارتان کردید هیچ دستآوردی نداشتید. شما در این مدت به غیر از سود مالی، تجربههای بسیاری کسب کردهاید و همچنین تیمی را دارید که میتوانید از آنها در کارهای بعدیتان استفاده کنید.
در نهایت میخواهیم این را بگوییم که قضیه خیلی راحتتر از این حرفها است. همین امروز که شما به این بهانهها فکر میکنید، کسبوکارهای زیادی هستند که روز به روز در حال پیشرفت و گسترش خود هستند. شاید همین کسبوکارهای موفقی که امروزه میبینیم، مانند: آمازون، دیجیکالا، اسنپ و… میتوانستند با وجود یک بهانه کوچک هرگز راهاندازی نشوند. پس بهتر است هرچه زودتر این افکار را کنار گذاشته و دست به کار شویم.
موفق و پیروز باشید. 🙂
سلام دوستان نظر من اینه که با توحه به رقابت کمپانی های امریکایی و سقوط سهام شان در بورس همچین کاری نمیکنند یادم هست یاهو مدتی دسترسی ایرانی ها را بسته بود و ایرانی ها هی راه های دود زدن تحریم را می چیدند و بعد مدتی یاهو میفهمید و ان ترفند را جلوگیری میکرد و بعد از مدتی یکدفعه ایرانی ها از یاهو کشیدند بیرون و با توجه به اینکه 15 تا بیست میلیون ایمیل ایرانی ها داشتند و سقوط شدید سهام یاهو که تا مرز ورشکستگی رفتند و مدیران یاهو عوض شدند یاهو فورا همه چی را به حالت عادی برگرداند باید در این مواقع دست در دست هم دهیم به مهر و متحد هر شرکتی خواست ایرانی ها را تحریم کنه ما انها را تحریم کنیم مطمین باشید انی تحریم را میشکنند اما حیف که متحد نیستیم هر کی خر خودش را سواره حیف
سلام منم با شما موافقم 🙂
سلام، خسته نباشید آقای حسینی راد
آواتار نو مبارک. ولی قبلی خیلی شیک و خوب بود.
سوالاتم این هست که:
۱. چطور آواتار اضافه میکنید؟
۲. آیا ایرانیها نمیتوانند وارد سایت Alexa بشن؟
من که جدیداً وارد شدم، نوشت ممنوع و …
درود
1.gravatar.com از طریق این سایت
2.خیر امکانش نیست و باید از فیلتر شکن استفاده بفرمایید
گوگل غلط میکنه ایران رو تحریم بکنه بخدا اگه تحریممون کنه شخصا میرم امریکا کل دیتاسنتر گوگل رو اتیش میزنم
🙂