محدود کردن نویسنده به بخش خاص در وردپرس
- افزونه وردپرس
- بروزرسانی شده در
برای محدود کردن نویسنده به بخش خاص در وردپرس میتوانید از روشهای زیادی استفاده کنید. این مقاله یک روش بسیار عالی برای انجام اینکار را برای شما شرح میدهد.
بهصورت پیشفرض یک کاربر با سطح دسترسی ویرایشگر این امکان را دارد که هر صفحه یا نوشتهای را ویرایش کند، که این موضوع برخی مواقع مشکلاتی را به وجود میآورد، ممکن است یک سری از صفحات در سایت وجود داشته باشد که مدیر سایت نخواهد هر کسی امکان دستکاری و تغییر محتوای آن را داشته باشد.
مسلماً مدیران سایت نمیخواهند که یک سری از کارمندان آنها مانند نویسندگان، به تمامی صفحات دسترسی داشته باشند و به دنبال این هستند که یک راهحلی برای محدود کردن نویسندگان یا ویرایشگران برای دسترسی به صفحات خاصی از وبسایت هستند، که ما امروز میخواهیم مشکل این افراد را حل کنیم و یک روش بسیار ساده به شما نشان خواهیم داد که در وردپرس چطور به ویرایشگران تنها اجازهی ویرایش صفحات و نوشتههای محدودی را دهید.
آنچه در این مقاله میخوانید
محدود کردن نویسنده به بخش خاص وبسایت وردپرس
خب همانطور که میدانید، مدیران سایت این امکان را دارند که در وردپرس، اعضای مختلفی را با نقشهای کاربری مختلف مانند نویسنده، پشتیبان و غیره اضافه کند و به هریک از این افراد، به نسبت نقشهایی که دارند یک سری کار محول میشود.
حالا یکی از نقشهایی که ما امروز تصمیم داریم در مورد آن صحبت کنیم، ویرایشگر یا همان نویسنده است، که بهصورت کلی میتواند پستها، صفحات و نوشتههای موجود در سایت را ویرایش و محتوا را تغییر دهد که بهصورت پیشفرض، وردپرس هیچگونه محدودیتی برای این نقش کاربری ندارد و آنها به همه صفحات دسترسی دارند.
خب تا اینجای کار که مشکلی وجود ندارد، اما مسئله اینجاست که مدیر سایت ممکن است بخواهد دسترسی نویسنده را مثلاً از بخش ویرایش صفحات محدود کند و تنها به آنها امکان ویرایش پستها و نوشتهها را بدهد و درواقع از هرگونه تغییری در صفحات، توسط افراد دیگر جلوگیری کند.
البته بسیاری از سایتهای وردپرس بهگونهای طراحی شدهاند که ویرایشگرها معمولاً مسئول محتوا مانند مقالات و پستهای وبلاگ هستند و صفحات معمولاً صفحات استاتیک هستند که اغلب تغییر نمیکنند و برای نمایش اطلاعاتی مانند صفحه درباره ما، حفظ حریم خصوصی، فرم تماس با ما و موارد دیگر استفاده میشود.
اگر شما نمیخواهید که ویرایشگرها صفحات را ویرایش کنند و یا اینکه فقط میخواهید که صفحات مشخصی را ویرایش کنند، باید نقش کاربری ویرایشگر را در سایت خود تغییر دهید.
افزونه PublishPress Capabilities
خب اولین کاری که شما باید انجام دهید این است که نقش کاربری ویرایشگر را در وردپرس تغییر دهید که برای این کار به یک افزونه نیاز دارید. PublishPress Capabilities یک افزونه کاملاً رایگان است که در این زمینه به شما کمک میکند.
PublishPress Capabilities تا کنون بیشتر از 90 هزار نصب فعال داشته است و به خوبی میتواند برای شما کارایی داشته باشد. افزونه را از مخزن وردپرس خود یا انتهای همین صفحه دانلود و روی سایت خود نصب کنید، برای فعالسازی افزونه میتوانید از راهنمایی نصب افزونه در وردپرس کمک بگیرید.
آموزش کار با افزونه
پس از نصب و فعالسازی افزونه، باید به پیشخوان وردپرس سایت خود بروید و روی گزینه کاربران » Capability کلیک کنید تا وارد صفحه مربوط به تنظیمات افزونه شوید. مانند تصویر زیر:
همانطور که در سمت چپ صفحه مشاهده میکنید باید در بخش “Select Role To View / Edit” نقش کاربری ویرایشگر را انتخاب کنید و سپس روی گزینه “Load” کلیک کنید؛ با این کار پلاگین نقش کاربری ویرایشگر را بارگذاری میکند و تمام دسترسیها و قابلیتهای نقش را نمایش میدهد. مانند تصویر زیر:
در بالای صفحه، قابلیت ویرایش و حذف را برای پستها و صفحات مشاهده خواهید کرد، که میتوانید آنها را فعال یا غیرفعال کنید، اگر تیک هر گزینهای را بزنید، یعنی دسترسی ویرایش آن را به نویسنده یا همان ویرایشگر میدهید.
شما باید گزینههای “ویرایش دیگران” و “حذف دیگران” را برای صفحات غیرفعال کنید. غیرفعال کردن این گزینهها، ویرایشگرها را از ویرایش و حذف صفحاتی که توسط دیگر کاربران ایجاد شده باز میدارد.
در آخر فراموش نکنید که روی دکمه “Save Changes” کلیک کنید تا تغییراتی که اعمال کردید در سایت ذخیره شود.
نتیجه
بعدازاینکه مراحل گفته شده را طی کردید، کاربرانی که نقش ویرایشگر را در سایت شما دارند، دیگر قادر نخواهند بود که صفحاتی که توسط خود آنها منتشر یا ایجاد نشده است را ویرایش کنند و تنها میتوانند به صفحاتی که خودشان ایجاد کردند دسترسی داشته باشند.
برای اطمینان از اینکه ویرایشگرها قادر به ویرایش صفحات نیستند، باید یک کاربر مدیر را بهعنوان نویسنده این صفحات اختصاص دهید و دسترسی آن را بررسی کنید، برای این کار هم باید وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و روی برگهها » همه برگهها کلیک کنید.
حالا همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید، باید از منوی کشویی که در سمت راست مشاهده میکنید، گزینه “ویرایش” را انتخاب کنید و روی گزینه “اجرا” که در کنار همان باکس است کلیک کنید.
این گزینه ویرایش در دسترسی بالایی را بارگذاری میکند که در آن شما میتوانید نویسنده تمام صفحات انتخاب شده را تغییر دهید. بهعنوان یک مدیر، شما میتوانید خود را بهعنوان نویسنده همه صفحات و یا یک کاربر دیگر با نقش کاربر مدیر را اختصاص دهید.
در انتها برای ذخیره تنظیمات باید روی دکمه آپدیت کلیک کنید.
دقت داشته باشید که اگر بیش از 20 صفحه داشته باشید، ممکن است لازم باشد بر روی دکمه بعدی کلیک کنید تا 20 صفحه بعدی بارگذاری شود و روند را بهعنوان نویسنده برای تغییر همه صفحات تکرار کنید.
محدود کردن نویسنده به برگه خاص در وردپرس
یک مواقعی است که شما میخواهید به ویرایشگران خود این امکان را دهید که به برخی از صفحات سایت شما دسترسی داشته باشند و بتوانند آنها را ویرایش کنند. درواقع مدیرانی که نمیخواهند ویرایشگرانی از دسترسی به تمامی صفحات منع شوند باید به آنها اجازه ویرایش صفحات خاص را بدهند، که این کار بهراحتی برای شما امکانپذیر است.
برای این کار، بهسادگی صفحهای را که مایل هستید ویرایشگر اجازهی ویرایش آن را داشته باشد، ویرایش کنید و روی دکمه “گزینههای صفحه” در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید و مطمئن شوید کادر انتخاب کنار گزینه “نویسنده” چک شده است.
در وهله بعد باید به سمت پایین اسکرول کنید و در باکسی که مربوط به نویسنده است، کاربری که میخواهید به آن اجازه دسترسی به ویرایش صفحه را دهید انتخاب کنید.
سپس روی ذخیره تغییرات کلیک کنید تا مواردی که سفارشی کردید، روی سایت شما اعمال شود.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. موفق و پیروز باشید.
سلام و وقت بخیر
من قصد دارم در پورتال سازمانی شرکتمان امکانی را مهیا کنم که برای یک دسته خاص (برای مثال اطلاعیه های IT) که توسط یک نویسنده وارد شده باشد، توسط سرپرست آن شخص که کاربری مشخص است قابل ادیت باشد.
اینکار را چگونه می توان انجام داد؟؟؟
ممنون از سایت خوبتون
سلام
برای این منظور باید از بخش کاربران سه دسته کاربر تعریف کنید.
دسته اول : کاربران ادمین مثل مدیر اصلی سایت با سطح دسترسی کامل
دسته دوم : کاربران سرپرست با سطح دسترسی ویرایشگر که بتوانند نوشته ها را نیز ویرایش کنند.
دسته سوم : کاربران نویسنده که تنها بتوانند مطالب را در سایت ایجاد کنند و امکان ویرایش نداشته باشند.
این روش با هسته وردپرس هست. اگر میخواهید سیستم جامع تری داشته باشید باید افزونه اختصاصی بنویسید
خیلی ممنون از پاسختون
ولی مشکلی که وجود دارد برای هر دسته بندی یک سرپرست وجود دارد.
یک دسته بندی توسط یک سرپرست و دسته بندی دیگر توسط سرپرست دیگر
این موارد رو باید با اختصاصی سازی روی سایتتون ایجاد کنید
سایت شما این اختصاصی سازی را برای ما انجام می دهد؟
اگر بلی لطفا هزینه و مدت انجام کار را بفرمایید.
تشکر
خیر متاسفانه
سلام من افزونه capability-manager-enhanced رو اضافه کردم ولی هنگام ساخت role جدید پیام خطای Error: Failed creating the new role.
ظاهر میشه. لطفا راهنمایی بفرمائید.
سلام از user role editor استفاده کنید.
سلام من افزونه ای نییاز دارم نویسنده سایتم به افزونه فرم تماس با ما و افزونه پشتیبانی دارم دسترسی نداشته باشه
همچین افزونه ای داریم افزونه هایی که میخایم رو برای نقش کاربرها فعال یا غیر فعال کنه .
تشکر از سایت خوبتون
سلام از user role editor استفاده کنید. رایگان هست و آموزشش توی سایت هست.
سلام. آیا افزونه هست که سطح دسترسی کاربر رو فقط به یک افزونه خاص محدود کنه؟ مثلا کاربر در سطح رزرواسیون تعریف بشه که فقط بتونه وقت ملاقات رو در افزوه bookly ویرایش کنه
سلام
با افزونه adminimize میتوانید این کار را انجام دهید.
سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم افزونه ای هست رایگان که بشود صفحه کاربری کاربران رو شخصی سازی کرد؟
سلام افزونه هایی مثل یوزر پرو یا ultimate member
سلام یعنی محدودیت هایی که الان در ادمین وردپرس هست این کارها رو انجام نمیده؟
سلام. خیر. در ادمین وردپرس فقط می تونیم نقش های کاربری رو تعریف کنیم و نمی تونیم برای این نقش ها محدودیتی به جزء محدودیت های پیش فرض تعریف کنیم.
بسیار متشکرم از آموزش خوبتون
می بخشید با این آموزش امکانش هست کاربرانی که برای خرید عضو سایت شدن رو محدود کرد؟
در افزون ایزی دانلود کاربر می تونه به پیشخوان دست رسی پیدا کنه آیا میشه بعضی بخش های خاص رو از دیدش مخفی کرد؟
متشکرم.
سلام.
بله، لینک های مرتبط :
https://mihanwp.com/user-roles/
https://mihanwp.com/remove-dashboard-access/
با سلام .
حتما از افزونه user pro یا یه افزونه ثبت نام و عضویت استفاده کنید .
از افزونه if menu هم میتونید برای شرطی کردن منوها استفاده کنید .( اینکه کاربر چه صفحاتی رو بتونه تو منو ببینه و واردش بشه .