بهترین افزونه افزایش سرعت وردپرس کدام است

4.5 / 5. تعداد رای: 98

بهترین افزونه افزایش سرعت وردپرس

بهترین افزونه افزایش سرعت وردپرس

به نظر شما بهترین افزونه افزایش سرعت وردپرس کدام است؟ این سوال بستگی به ویژگی‌های فنی سایت شما دارد و نمی‌توانیم یک نسخه برای همه سایت‌ها بپیچیم. در این ویدیو به صورت تخصصی بررسی می‌کنیم که کدام افزونه برای افزایش سرعت سایت شما بهتر است.

وقتی صحبت از افزونه‌های کش وردپرس می‌کنیم؛ معمولا در صدر این افزونه‌ها وردپرس راکت، لایت اسپید کش، WP Super Cache، W3 Total Cache و چند افزونه دیگر را می‌بینیم. اما این افزونه‌ها برای هر سایتی مناسب نیستند. مثلا اگر لایت اسپید کش را روی یک سایت با وب سرور Apache نصب کنیم، نه تنها سرعت افزایش پیدا نمی‌کند، بلکه سرعت سایتمان کمتر می‌شود. پس بهتر است طبق شرایط سایت‌تان، افزونه مناسب را انتخاب و نصب کنید.

وقتی صحبت از بهترین افزونه کش می‌شود اکثراً وردپرس‌کارها یک پلاگین را انتخاب می‌کنند و برای هر وب‌سایتی آن را پیشنهاد می‌دهند که از این پلاگین بهتر است استفاده کنید. چرا؟ چون مثلاً: تنظیماتش راحت‌تر است یا مثلاً چون روی یک وب‌سایت نصب‌شده و سرعت خیلی خوبی را به سایتشان داده است یا مثلاً این پلاگین چون قابلیت ساخت تصاویر webp را دارد بهترین پلاگین ممکن است.

استفاده از این روش برای انتخاب بهترین پلاگین وردپرس در هر زمینه‌ای اشتباه است زیرا شرایط هر وب‌سایتی متفاوت است و شما بسته به شرایط وب‌سایت باید ببینید چه پلاگینی را برای چه‌کاری استفاده کنید. بنابراین می‌خواهیم طبق شرایط مختلفی که هر وب‌سایتی دارد انتخاب کنیم که بهترین افزونه کش برای وردپرس کدام است. مهم‌ترین چیزی که برای انتخاب بهترین افزونه افزایش سرعت وردپرس باید انتخاب کنیم این است که این وب‌سایت معماری وب سرور آن به چه شکل است.

وب سرور چیست

زمانی که یک سایت را راه‌اندازی می‌کنیم و یک‌ هاست برای آن خریداری می‌کنیم آن‌، هاست بر روی یک سرور میزبانی می‌شود حال آن سرور یکسری نرم‌افزار دارد که قرار است سایت ما را اجرا کند. بنابراین برای اجرای سایت ما بر روی سرور نیاز به یکسری نرم‌افزار است که ساختار این نرم‌افزارها در سرورهای مختلف متفاوت است. اگر دوست دارید بیشتر درباره سرور بدانید می‌توانید مقاله وب سرور چیست را مطالعه کنید.

ساختار سرور چیست و چطور عمل می‌کند

ساختار سرور به المان‌ها و روش‌های طراحی و تنظیم و در کل ساختاری آن بستگی دارد. یکی از المان‌ها این است که بر روی وب‌سایتی که می‌خواهید روی آن سرور راه‌اندازی شود قرار است چه سیستمی را نصب کنید؟ مثلاً قرار است وردپرس را نصب کنید یا وب‌سایت با طراحی شخصی و کد نویسی شده؟ اگر می‌خواهید از وردپرس استفاده کنید، بهتر است از وب سروری استفاده کنید که از php بهتر پشتیبانی می‌کند یا مثلاً قرار است از برنامه‌نویسی net. استفاده کنید بنابراین بهتر است وب سروری را انتخاب کنید که با net. سازگاری بیشتری دارد.

بر روی سایت‌های وردپرسی معمولا وب سرور انجین ایکس (nginx) یا لایت اسپید (LiteSpeed) یا آپاچی (Apache) استفاده می‌شود. آپاچی یک وب سرور رایگان است که سرعت چندانی ندارد و معمولا هاستینگ‌هایی که واقعا نمی‌خواهند هزینه‌ای کنند از آپاچی استفاده می‌کنند.

انجین ایکس (nginx) برای سایت‌هایی استفاده می‌شود که قرار است روی سرور فقط یک وب‌سایت را اجرا کند یعنی مثلا سایت میهن وردپرس یک سرور اختصاصی دارد که در دیتاسنتر آسیاتک تهران میزبانی می‌شود و این سرور را به‌طور اختصاصی خودِ تیم میهن وردپرس سرور را تنظیم و سیستم عامل را نصب کرده اند.

بنابراین برای سایت‌های اختصاصی وب سرور انجین ایکس (nginx) استفاده می‌شود. زیرا سرعت بسیار بالایی دارد اما یک مشکلی اساسی هم دارد و آن این است که برای هر سایتی باید به‌صورت تخصصی کلی تنظیمات که مورد نیاز آن سایت است را تنظیم کنیم تا وردپرس به خوبی روی آن کار کند.

حال اگر تعداد سایت‌های که بر روی آن سرور می‌خواهد اجرا شوند خیلی زیاد باشد مثلا هزارتا سایت را می‌خواهید روی سرور میزبانی کنید دیگر از انجین ایکس (nginx) نمی‌توانید استفاده کنید. زیرا این امکان وجود ندارد که هر بار که شما خواستید یک تغییری روی سایت خود انجام دهید که آن تغییر نیاز به تغییرات بر روی وب سرور دارد بنشینید و تک به تک آن کدها و دستورات مربوط به انجین ایکس را در انجین ایکس وارد کنید بنابراین مجبورید از یک وب سروری استفاده کنید که خودش اتوماتیک کارهای مورد نیازش را انجام دهد و این وب سرور مناسب لایت اسپید نام دارد. (LiteSpeed)

پس دو وب سرور داریم انجین ایکس (nginx) و لایت اسپید (LiteSpeed) که معمولا وب سرور انجین ایکس توسط شرکت، هاستینگی استفاده می‌شود که افراد یک سایت را به صورت اختصاصی روی سرور میزبانی می‌کنند و لایت اسپید وب سروری است که معمولا توسط شرکت‌های هاستینگ استفاده می‌شود چون می‌خواهند سایت‌های زیادی را روی یک سرور میزبانی کنند.

تشخیص وب سرور سایت

برای فهمیدن این موضوع کافی است وارد پنل وردپرس‌تان شوید و از بخش ابزارها، سلامت سایت را انتخاب کنید. اینجا یکسری اطلاعات کلی درمورد وردپرستان و شرکت هاستینگ‌تان و اطلاعات سرور و … به شما می‌دهد وارد تب اطلاعات شوید و در تب اطلاعات کلی اطلاعات درمورد شرکت هاستینگ‌تان و سروری که سایت شما روی آن میزبانی شده را می‌دهد در اینجا یک قسمت دارد بنام سرور. کافی است آن قسمت سرور را باز کنید و در آنجا به شما می‌گوید که وب سایت شما با چه وب سروری است؟

اگر مثلا lsapi بود یا Ls بود یعنی لایت اسپید (LiteSpeed) است. اگر انجین ایکس (nginx) بود نوشته انجین ایکس و اگر آپاچی بود آنجا Apache نوشته است.

به تصاویر زیر دقت کنید تا متوجه توضیحات بالا شوید.

از کجا بفهمیم وب سرور سایتمان چیست؟
از کجا بفهمیم وب سرور سایتمان چیست؟
در بخش سلامت سایت وارد قسمت اطلاعات شوید
در بخش سلامت سایت وارد قسمت اطلاعات شوید
سپس وارد بخش سرور شوید
سپس وارد بخش سرور شوید
و درنهایت در بخش وب سرور مشخص می‌شود وب سرور شما چیست
و درنهایت در بخش وب سرور مشخص می‌شود وب سرور شما چیست

در ایران وب سرورها از این سه حالت خارج نیستند و در نود درصد مواقع وب سرورها لایت اسپید است. آن هم بخاطر سرعت زیاد آن و اینکه شرکت‌های هاستینگ به‌درد بخور از آن استفاده می‌کنند. برای هر کدام از این‌ وب سرورها ما باید از یک پلاگین مخصوص در وردپرس استفاده کنیم یعنی طبق این‌ وب سرورها باید تصمیم بگیریم که از کدام پلاگین برای افزایش سرعت سایت‌مان استفاده کنیم.

به طور کلی سرور شما یا آپاچی است یا انجین ایکس و یا لایت اسپید است. حال که متوجه شدید که وب سرور شما چیست باید با توجه به وب سرورتان انتخاب کنید که از کدام افزونه کش برای وردپرس استفاده کنید؟چون هر کدام از پلاگین‌های کش وردپرس معمولا طبق یک وب سرور و یا طبق یک معماری وب سرور خاص کار می‌کند.

کار اصلی پلاگین های افزایش سرعت وردپرس

هر صفحه از سایت شما وقتی می‌خواهد باز شود تعداد خیلی زیادی درخواست به سرور ارسال می‌شود که این صفحه می‌خواهد لود شود مثلا می‌گوید بروم در تنظیمات قالب ببینم لوگو چه بود؟ لوگو را بیاورم بعد برم ببینم جای لوگو کجا بود بالا صفحه بود یا پایین یا چپ یا راست؟

باید بیاورم و آن را نمایش دهم یا اینکه هدر چه رنگی بود مثلا فلان جای صفحه باید چه قرار دهیم خب همه این‌ها در تنظیمات قالب‌مان و دیتابیسمان مشخص است. پس یکسری درخواست می‌خواهد ارسال کند به سمت وب سرور شما و در باز شدن یک صفحه شما مثلا پانصد ریکویست در بک گراند کار انجام شود تا یک صفحه برای شما لود شود. عنوان فلان مطلب چه بود یا مثلا متن آن چه بود کجای متن این تصویر قرار گرفته بود و آن تصویر چه بود و از کجا باید آن را پیدا کنم؟ کلی سوال این شکلی برای آن صفحه‌ی سایت به‌وجود می‌آید که وب سرور باید به آن‌ها پاسخ دهد و اگر سرعت وب سرور ما بالا باشد در عرض چند ثانیه می‌تواند به آن پاسخ دهد.

اما یک کار خیلی خیلی راحت‌تری که ما می‌توانیم انجام دهیم این است که هر بار که یک صفحه‌ای باز شد بیایم این صفحه را ذخیره کنیم و در یک جایی آن را داشته باشیم. حال که درخواست شما اطلاعاتش ذخیره شد و در یک جایی نگه‌داری شد و همه‌ی ریکویست‌ها هم جواب داده شد می‌دانیم صفحه‌ی ما قرار است چی باشد.

حالا 999 نفر بعدی یا هر تعداد دیگری که می‌خواهند این صفحه را باز کنند خیلی راحت دفعه بعد دیگه این صفحه از آن نسخه‌ای که کپی گرفتیم نمایش داده می‌شود و دیگر نیازی نیست که دوباره این پانصد تا ریکویست را اجرا کند. یعنی حتی همان نفری که قبلا صفحه را باز کرده یا هر کس دیگه‌ای که بخواهد صفحه‌ای را باز کند دیگر نیازی نیست که کلی درخواست اجرا شود یک درخواست ارسال می‌شود که نسخه ذخیره شده یا کش شده‌ی این را دارید؟ اگر گفت بله آن را به کاربر نشان می‌دهد و دیگر نیاز به هندل کردن این درخواست‌ها نیست.

چه زمانی نیاز است که یک صفحه دوباره کش شود

دوحالت دارد یا شما در تنظیمات پلاگین مشخص می‌کنید که مثلا 24 ساعت بعد کش را حذف کن و یک صفحه جدید با اولین درخواست بساز و یا اینکه می‌گوییم حذفش کن یک دکمه می‌گذاریم در تنظیمات پلاگین کش‌مان که معمولا در همه‌ی پلاگین‌ها است که پاک کردن کش این صفحه را می‌زنیم و نسخه ذخیره شده‌ی این صفحه که داشتیم دیگر کلا حذف می‌شود و نفر بعدی که آمد داخل سایت ما یک نسخه از آن در سرور ما ذخیره می‌شود.

پس کلا کش یعنی ذخیره کردن یک صفحه برای نمایش به افراد دیگر یا به همان فرد در دفعات بعد که خیلی راحت دیگر بدون اینکه وب سرورمان درگیر آن شود با یک درخواست خیلی ساده آن صفحه‌ ذخیره شده را نشان می‌دهد و این کار باعث می‌شود که سرعت سایت‌مان چند ده برابر یا شاید هم چند صد برابر افزایش پیدا کند. اگر مثلا قبلا صفحات سایت شما در ده ثانیه لود می‌شد با استفاده از افزونه کش برای وردپرس می‌توانید در یک ثانیه صفحه را لود کنید این کاری است که پلاگین کش انجام می‌دهد.

بهترین افزونه افزایش سرعت وردپرس

هر افزونه کشی که در وردپرس استفاده کنیم بسته به ساختار سرور ما کار می‌کند. کلا پلاگین‌هایی که در کش وردپرس کار می‌کنند به این شکل است که وقتی شما یک صفحه‌ای را باز می‌کنید و می‌خواهید کش شود باید یک فایل html از این صفحه ذخیره کنید و در یک پوشه در هاستتان نگه دارید دفعه‌ی بعد دیگر با هربار سرچ دستور به سرور ارسال می‌شود و از آن پوشه فایل را می‌خواند و بارگزاری می‌کند. بعضی از پلاگین‌ها نیز کش را روی رم وب سرور ذخیره می‌کنند نه روی پنل سایت!

می‌دانید که سرعت رم از هارد بالاتر است. پس خیلی راحت آن فایل ها می‌توانند خوانده شوند اینجاست که می‌گوییم بسته به نوع وب سروری که استفاده می‌کنیم می‌توانید از پلاگین‌های کش استفاده کنید که مناسب وب سرور است شما می‌توانید روی هر وب سرور هر پلاگین کشی را استفاده کنید. مثلا می‌توانید روی وب سرور لایت اسپید کش، افزونه راکت وردپرس را استفاده کنید.

اما یک مسئله‌ای وجود دارد. که اگر روی وب سرور لایت اسپید افزونه موشک وردپرس یا پلاگین راکت وردپرس را استفاده کردید، آنطور که باید و شاید جواب نخواهید گرفت یا مثلا برروی انجینکس، لایت اسپید کش را استفاده کنید فایل html ذخیره شده را عملا با سرعت پایین اجرا خواهد کرد. پس با توجه به وب سرور خود باید افزونه کش را استفاده کنید.

معرفی بهترین افزونه‌های کش وردپرس

وب سرور لایت اسپید (LiteSpeed)

وب سرور لایت اسپید (LiteSpeed) خودش یک پلاگین ساخته است بنام لایت اسپید کش که یک پلاگین راحت است و در وردپرس نصب می‌شود. وقتی افزونه لایت اسپید را در وردپرس نصب کردید خیلی راحت شروع می‌کند به ذخیره سازی کش در رم و فضای کش وب سرورمان. یعنی خیلی راحت همه چی کاملا بهینه در سایت ما اجرا می‌شود. پس اگر وب سرور شما لایت اسپید (LiteSpeed) است که در نود درصد مواقع این‌طوری است بهتر است از لایت اسپید کش استفاده کنید.

افزونه لایت اسپید کش
افزونه لایت اسپید کش

این پلاگین سرعت سایت شمارا فوق‌العاده افزایش می‌دهد.

وب سرور انجین ایکس (nginx) یا آپاچی (Apache)

اگر وب سرور شما لایت اسپید نباشد باید از پلاگین‌های دیگر استفاده کنید مانند وردپرس راکت (WP Rocket) W3 Total Cache WP Fastest Cache و پلاگین  WP Super Cache که خود تیم وردپرس این پلاگین را ساخته است.

کدام افزونه کش برای وردپرس بهتر است

حالا ببینیم کدام افزونه برای وب سرور شما بهتر است:

وردپرس راکت

وردپرس راکت
وردپرس راکت

پلاگین WP Rocket یک پلاگین غیر رایگان است و یکی از بهترین افزونه کش برای وردپرس است اگر وب‌سرور شما انجین ایکس (nginx) است این گزینه برای شما بهترین گزینه است زیرا هم تنظیمات خیلی راحتی دارد و هم اینکه واقعا قابلیت‌های خوبی دارد و روی وب‌سرور‌های انجین ایکس به خوبی کار می‌کند. اگر وب سرور شما آپاچی باشد باز هم این پلاگین خوب است ولی به شرطی که این پلاگین را از سایت اصلی آن تهیه کنید که واقعا هم قیمت آن کم نیست و حدود چند ده دلار است.

W3 Total Cache

W3 Total Cache
W3 Total Cache

W3 Total Cache افزونه کش برای وردپرس است که متاسفانه تنظیمات این پلاگین به شدت سخت است و حتی افرادی که بسیار حرفه‌ای هستند نمی‌توانند به خوبی با این پلاگین کار کنند. این پلاگین اصلا UX خوبی ندارد و اصلا آن چیزی که شما از یک پلاگین و تنظیمات یک پلاگین می‌خواهید در اختیار شما قرار نمی‌دهد. این پلاگین، پلاگین سنگینی است کلا این پلاگین را پیشنهاد نمی‌کنیم.

WP Fastest Cache

WP Fastest Cache
WP Fastest Cache

WP Fastest Cache افزونه کش برای وردپرس است. نسخه پرو این افزونه بسیار خوب عمل می‌کند اما نسخه‌ی رایگان آن امکانات زیادی به ما نمی‌دهد ولی در عین حال سرعت سایت ما را خیلی اصولی افزایش می‌دهد.

WP Super Cache

WP Super Cache
WP Super Cache

یکی از بهترین افزونه‌های کش برای وردپرس افزونه WP Super Cache است که تیم وردپرس آن را ساخته است. تنظیمات این پلاگین بشدت آسان است و امکانات فوق‌العاده‌ای دارد و چی بهتر از اینکه که تیم وردپرس روی آن کار می‌کند. اگر وب سرور شما انجین ایکس یا آپاچی است بهتر است از این افزونه استفاده کنید.

جمع‌بندی کلی برای انتخاب افزونه افزایش سرعت

ما وب سرورهای متفاوتی داریم و بسته به نوع وب سرورهایمان باید از پلاگین مناسب استفاده کنیم اگر وب سرور شما وب سرور لایت اسپید (LiteSpeed) باشد بهترین پلاگین برای شما لایت اسپید کش است که کاملا رایگان است و هیچ هزینه‌ای از شما دریافت نمی‌کند و سرعت سایت شمارا به شدت افزایش می‌دهد.

اگر وب سرور شما آپاچی است به شما پیشنهاد می‌کنم که در مرحله اول به هاست‌تان بگویید که آن را تغییر دهد به لایت اسپید و باز از پلاگین لایت اسپید کش استفاده کنید.

اگر وب سرور شما انجین ایکس (nginx) یا همان آپاچی (Apache) است و مدیر وب‌ سرورتان قبول نکرد به هر دلیلی که آن را تغییر دهد از بین تمام پلاگین‌ها، پلاگین رایگان WP Super Cache  استفاده کنید یا نسخه‌ی اصلی وردپرس راکت را تهیه کنید و خیال خود را برای همیشه راحت کنید.

هر کسی که می‌آید فایل یک قالب یا پلاگین را به صورت نال و کپی شده در اختیار شما قرار می‌دهد دلیلش این نیست که عاشق چشم و ابروی شما بوده است بلکه داخل این قالب‌ها و پلاگین‌های نال شده باگ امنیتی وجود دارد و دارای ویروس‌ها و کدهای مخرب است که به آن کسی که آن فایل را به صورت رایگان ارائه کرده است اجازه می‌دهد بعدا به پنل وردپرس شما دسترسی داشته باشد و به سایت شما ایمیل ارسال کند و کلی فایل ویروسی وارد سایت شما کند و کلی خراب کاری ایجاد کند.

بنابراین بهتر است از افزونه‌های رایگان مانند WP Super Cache استفاده کنید و اگر روزی به درآمد عالی و خوبی از وب‌سایتتان رسیدید از افزونه WP Rocket استفاده کنید و نسخه اصلی ان را از سایت آن خریداری کنید.

شاد و پیروز باشید 🙂

نظر شما در این مورد چیه؟

  1. U349982 ۱۱ مرداد ۱۴۰۳

    سلام. از کجا بفهمیم وب سرور ما چیست؟ من افزونه لایت اسید رو روی سایتم دارم. این سایت هنوز ایندکس نشده . از یه قالب اماده استفاده کردم خودش لایت اسپید رو از قبل نصب کرده بود. قالبم وودمارت است. ایا نیاز هست راکت را نصب کنم؟

  2. U342497 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳

    سلام استاد واقعا ممنون از توضیحات کاملتون عالی بود از سر در گمی در اومدم و فهمیدم چه کنم تو این 3 ماهی که با شما هستم واقعا استفاده کردم و تا الان دارم عالی نتیجه میگیرم هم از قالب خوب اهورا هم از پنل کاربریتون وهم ابزارهای وو کامرسی و علی الخصوص ویدیو های اموزشی عالیتون که بسیار زیبا مو به مو توضیح میدین دمت گرم رضا راد عزیز و تیم کار درستت حق نگهدارت

  3. U340079 ۱۷ فروردین ۱۴۰۳

    اقای راد من هاستی گرفتم و بهم گفتن لایت اسپیده ولی طبق ویدیو شما در سلامت سایت و سرور نوشته apachi2 ازشون ورسیدم گفتن
    (Apache وب سرور پایه و لایت اسپید وب سرور اصلی می باشد
    بخش مربوطه احتمالا قادر به تشخیص صحیح وب سرور نیست)
    ایا این حرف درسته؟

  4. U323979 ۸ اسفند ۱۴۰۲

    سلام استاد
    سرور ما لایت اسپید هست. ایا استفاده همزمان از لایت اشپید و wp optimize مشکلی ایچاد نمی کنه؟

  5. U337866 ۹ بهمن ۱۴۰۲

    سلام. بعد از نصب لایت اسپید کش و انجام تنظیمات طبق آموزی شما یه مشکل اساسی پیدا کردم.
    اول این که اون طوری که باید وبسایت سریع نشد.
    دوم این که یه فرم نوبت دهی بوکلی دارم روی سایت که اختلال ایجاد شد داخلش.
    خدمات و سرویس ها رو به صورت کامل نشون نمیده

    • Reza Rad رضا راد ۱۰ بهمن ۱۴۰۲

      سلام باید فایل سی اس اس و جاوا اسکریپت مربوط بهش رو پیدا کنید و توی لیست exluded قرار بدید.

  6. U337328 ۳۰ دی ۱۴۰۲

    ممنونم از اطلاعات مفیدی که در اختیار ما میذارید
    من سایتم سرعتش خیلی پایین بود این افزونه رو نصب کردم طبق تنظیماتی که گفتین توی مقاله تنظیمش کردم سرعت لود شدن خوب شد اما الان که سایتمو بالا میارم فونتا حالت معمولی دارن و فونتی که قبلا بوده رو نمیاره(قالب اهورا دارم) وب سرورم apache بودش ، و هاست استاندارد نت افزار
    مشکل کارمو نمیدونم کجاست؟؟

  7. U334964 ۲۱ آذر ۱۴۰۲

    تورا خدا کمکم کنید من خیلی خیلی ابتدایی هستم واقعا من وب سرورم اپاچی هست خب چطوری تغییرش دهم توروخدا به زبان ساده جوری که بچه هم متوجه بشه به خدا مغزم پوکید چقدر سخته این همه تنظیمان ووووو
    رطفا راهنماییم کنید
    چطور وب سرو را تغییر دهم؟

  8. U332649 ۱۵ آبان ۱۴۰۲

    سلام
    سایت من سرور وب Apache
    و PHP SAPI litespeed
    الان باید چه افزونه ای برای کش نصب کنم؟

  9. U331673 ۲۸ مهر ۱۴۰۲

    عرض ادب و احترام
    وب سرور Nginx رو فقط واسه سرور اختصاصی پیشنهاد میدین یا برای سرور مجازی هم مناسبه؟

  10. U324912 ۳ مهر ۱۴۰۲

    شما همیشه از مذمت پلاگین ها و قالب های نال شده میگید ولی یه سوالی دارم ؟قالب ها و پلاگین های ژاکت آیا مشکل امنیتی دارند؟
    فقط از لحاظ امنیتی میپرسم کاری با مسایل کپی رایت ندارم

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۴ مهر ۱۴۰۲

      سلام
      هر پلاگین و قالبی که سایت سازنده اصلی اون محصول خریداری نشه ممکن هست که مشکل امنیتی ایجاد کنه

  11. U37234 ۲۱ مرداد ۱۴۰۲

    سلام وقتتون بخیر
    من افزونه راکت رو نصب دارم
    با وجود افزونه راکت نیاز به نصب افزونه LiteSpeed رو دارم؟
    و اینکه اگر هر دو رو نصب کنم با هم تداخل ندارن؟

  12. U323702 ۱ مرداد ۱۴۰۲

    سلام خسته نباشید ببخشید من یک سوال حیاتی و مهم داریم ببشخید اگر طولانی شد . هاسته بنده به من  اطلاع دادن که تعداد ۲۵ الی ۳۰  از عکس هایی که قرار دادم تو سایتم خطای ۴۰۴ و ۴۰۳ دارند و این عامل شد کش سایت من خیلی خیلی طول بکشه
    ۱- آیا واقعا این خطا ها در سرعت سایت تاثیر داره یا نه به خاطر افزونه یا عامل دیگری ؟
    ۲- اینکه از من خواستن در ازای یک هزینه کم وب سایت من را  بهینه کنند و این خطاها را رفع کنند آیا به نظرتان من که تازه ۶ ماه توی بازار طراحی سایت هستم میتونم این خطاها را با آموزش ها شما رفع کنم و اینکه اگر نه به نطرتان کار درستی که شرکت هاستینگ این کار برای سایت من انجام بده اصلا مرسوم این کار یا نه ؟

    • Reza Rad رضا راد ۲ مرداد ۱۴۰۲

      سلام خواهش میکنم. بله قطعا تاثیر داره ۲. میتونید خودتون حل کنید کاری نداره. ببینید عکسها کجا استفاده شده تغییرشون بدین

  13. U325099 ۱ تیر ۱۴۰۲

    سلام آقای حسینی راد
    خسته نباشید و خدا قوت
    یه سوال داشتم
    من وردپرس رو روی سیستم ویندوزم نصب کردم و با سرعت مشغول به کار کرد اما وقتی افزونه ووکامرس رو روش نصب میکنم سایت به شدت کند میشه و هیچ کاری نمیشه انجام داد.
    با تشکر فراوان از فیلم ها و و مقاله های خوب و آموزندتون.

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱ تیر ۱۴۰۲

      سلام
      اول وارد پنل مدیریت وردپرس بشید سپس از طریق منوی سمت راست وارد بخش ووکامرس >> پیکربندی بشید

      وارد بخش پیشرفته و سپس Woocommerce.com شوید:

      در نهایت گزینه “اجازه استفاده از Woocommerce را ردیابی کنید” را غیرفعال کرده و تیک آن را بردارید.

      • U325099 ۳ تیر ۱۴۰۲

        من کا هایی رو که گفتید انجام دادم
        در حالت پیش فرض تیک براشته شده بود
        الان چه کار میتونم بکنم

        • Reza Rad رضا راد ۴ تیر ۱۴۰۲

          اگر تیک فعال نیست پس مشکل از کمبود منابع سیستم میتونه باشه یا پلاگین دیگری که نصب کردید و داره درخواست خارجی ارسال میکنه. دوره سایت برتر رو ببینید.

    • U325253 ۲ مرداد ۱۴۰۲

      سلام دوست عزیز. اتفاقا این اتفاق برای من رخ داده. امروز اومدم ومپ رو نصب کردم و درست شد!
      اومدم دنبال کامنتت گشتم تا بگم بهت. زمپ رو ولش. ومپ رو نصب کن و سرعتش بهتر از زمپه.ت
      موفق باشی

  14. U324946 ۲۳ خرداد ۱۴۰۲

    سلام جناب راد.
    من سال گذشته با آموزش شما سایت شخصیم رو راه‌اندازی کردم. هیچ مشکلی هم تا الان نداشتم. حدود دو هفته است که سرعت سایتم به شدت افت پیدا کرده. تمام راهکاراهای موجود رو انجام دادم ولی تغییر محسوسی نکرد. وب سرورم هم لایت اسپیده. افزونه‌ای که گفتید رو نصب کردم و گام به گام تنظیمات رو اعمال کردم. بازم مشکلم مرتقع نشد. قبلن حدود سه ثانیه برای لود شدن سایت و صفحاتش زمان لازم بود. الان حدود یک دقیقه. مدیریت هاست میگه مشکل از ما نیست. نمیدونم چیکار کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

    • Reza Rad رضا راد ۲۴ خرداد ۱۴۰۲

      سلام افزونه. query monitor نصب کنید و تست کنید ببینید کدوم فایل تایم زیادی برای لود میگیره

  15. U317638 ۲ خرداد ۱۴۰۲

    سلام ولی به نظر من w3 total cache از wp super cache بهتره
    چون امکانات بیشتری دارد
    من سایتم با wp super cache تو gtmetrix C بود
    ولی از وقتی w3 total cache رو نصب کردم رتبه A شد

  16. U323709 ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲

    سلام آقای راد توی دایرکتوی پوشه تصاویر از یک عکس چند سایز ساخته میشه و باعث اشغال فضا هاست میشه راه حل چیه؟

    • Reza Rad رضا راد ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲

      سلام طبیعیه چون قالب شما برای نمایش این سایزها نیاز داره به ساخت سایز های مختلف از یک تصویر

  17. U316160 ۱۰ فروردین ۱۴۰۲

    سلام آقای حسینی راد خیلی ممنونم از آموزش های خوبتون
    من یک هاست از شرکت پارس پک خریدم سرعت خیلی بالایی داره وب سرورش هم لایت اسپید هست روی این سایت افزونه لایت اسپید کش رو نصب کردم سرعت سایتم بالا رفت اما مثلا ۶ ساعت خودم وارد سایت نشم بعد بخوام وارد شم ۲۰ ثانیه طول میکشه تا سایت لود بشه اما بعد اینکه وارد شدم و خودم دارم رو سایت کار میکنم میشه ۳ ثانیه با سایت واکاو تست سرعت گرفتم بدون افزونه لایت اسپید کش هم امتحان کردم باز به همین شکل بود چیکار کنم سرعت سایتم بالا بره با همه افزونه های کش امتحان کردم
    لطفا پاسخ بدید راه حلی براش پیدا نکردم

    • Reza Rad رضا راد ۲۰ فروردین ۱۴۰۲

      سلام سپاس از شما. اگر هاست شما داخل ایران هست طبیعیه. چون این سایت ها از خارج ایران تست میکنن سایت رو. ولی با waterfall جی تی متریکس تست کنید ببینید کجای لود سایت اینقدر زمان طول میکشه

  18. U318536 ۱۰ دی ۱۴۰۱

    سلام بعضی از شرکت های هاستینگ مثل نت افزار از وب سرور nginx+apachi استفاده میکنند. در این مورد چه افزونه ای رو برای افزایش سرعت پیشنهاد میدید؟ ممنونم

  19. U316325 ۲۴ مرداد ۱۴۰۱

    سلام آقای حسینی‌راد عزیز
    بسیار ممنون از توضیحات ارزشمند شما
    بسیار کاربردی و کمک‌کننده بود
    ممنونم از شما

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۵ مرداد ۱۴۰۱

      درود بر شما
      سپاس از لطف و تنوجه شما
      خوشحالیم که مطالب سایت برای شما مفید بوده
      شاد و پیروز باشید

  20. U38900 ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱

    من روی این پست شما چقد بدبختی کشیدم. فقط بخاطر اینکه اعتماد خیلی زیادی به حرف شما داشتم رفتم لایت اسپید نصب کردم و مشکلات از همونجا شروع شدن. با وجود اینکه وب سرور منم لایت اسپیده این افزونه بیشترین نمره ای که به من داد ۶۵ از گوگل اسپید و رتبه D از جی تی متریکس بود.
    یکماه کامل به همه چی شک کردم جز این افزونه! اونم چون به شما اعتماد داشتم. ۲۰۰ تیکت به هاستینگ زدم، سرور رو عوض کردیم، ۱۰۰ تیکت به پشتیبان قالب زدیم.

    خود این افزونه توی جی تی متریکس مشکل ایجاد میکرد و لودش ایراد داشت که جی تی متریکس هربار بهش اشاره میکرد.

    آخرش با پاک کردن این افزونه و نصب wp rocket سرعت لود سایت از ۱۴ ثانیه به ۱.۴ ثانیه رسید و رتبه جی تی متریکس A شد و گوگل اسپید برای دسکتاپ ۱۰۰ و برای موبایل ۹۳.

    دوستانی که مشکل من رو داشتن بیخیال این افزونه بشین و هرچی در مورد وب سرور لایت اسپید گفته شده رو از ذهنتون پاک کنین و افزونه wp rocket رو استفاده کنین.

    حیف اینهمه زمان و انرژی که هدر رفت بخاطر این آموزشتون.

    • Reza Rad رضا راد ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

      سلام وقت بخیر. قطعا تنظیمات وب سرور و خیلی چیزهای دیگه میتونه تو این مورد دخیل باشه. ما الان برای سایت ertano.com که وب سرورش لایت اسپید هست از لایت اسپید کش استفاده می‌کنیم و هیچ مشکلی باهاش نداریم.

      • U38900 ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

        سلام
        آنالیز جی تی متریکس سایتی که فرمودین لطفا رو همین سایت wprocket رو هم تست کنین ببینین نتیجه چی میشه؟
        به هرحال شما استاد هستین و اگر موردی باشه متوجه میشین که چرا انقدر تغییر وجود داره.

        • Reza Rad رضا راد ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

          سلام. این سایت هنوز بهینه سازی نشده و اگر مشاهده بفرمایید حتی لایت اسپید کش رو هم روش غیرفعال کردیم. بارها این مورد رو تست کردم و اگر سرور لایت اسپید باشه لایت اسپید کش به خوبی جواب میده. توی دوره هم هر دو پلاگین رو دقیق و کامل بررسی کردم و رتبه A B رو با هر دو وب سرور و هر دو پلاگین دریافت کردیم.

  21. U311044 ۴ فروردین ۱۴۰۱

    آقای راد در پست بهترین هاست مناسب وردپرس گفتید بهترین اون ها لیمو هاست است و لیمو هاست هم در پلن اقتصادی از آپاچی استفاده می کند.
    در این ویدیو می گویید هاستینگ هایی که از آپاچی استفاده می کنند نمی خواهند هزینه کنند.
    من طبق اون مقاله هاستم را به لیمو هاست انتقال دادم لطفا بگید سرعت سایت آپاچی را چگونه بالا ببریم
    البته این را هم بگم با این که قبلا لایت اسپید بود و الان آپاچی سرعت سایت من بالا تر رفته ولی به خاطر کمبود دانشم نمی دونم به چای لایت اسپید کش چی را نصب کنم و هنوز این افزونه را حذف نکرده ام…

  22. U311978 ۶ اسفند ۱۴۰۰

    سلام
    وقتتون بخیر
    سرور سایت من لایت اسپید هست
    از یکی از هاستینگ ها سوال کردم با وجود اینکه سرورشون لایت اسپید هست میگن از کش لایت اسپید چون تحریم هست استفاده نکنید و از راکت استفاده کنید
    ممنون میشم پاسخ بدید آیا حرفشون درسته؟
    مگه لایت اسپید کش برای ما ایرانی ها جاییش تحریمه؟

    • Reza Rad رضا راد ۷ اسفند ۱۴۰۰

      سلام خیر دلیلی نداره اگر سرورهاشون درست تنظیم شده باشه لایت اسپید کش بهترینه

      • U311978 ۷ اسفند ۱۴۰۰

        ممنون از پاسخگویی شما
        در خصوص تنظیمات این افزونه توی سایت راهنما گذاشتید ولی فک می کنم مال تیر 1400 هست
        قصد آپدیت هم دارید؟

  23. U30244 ۲۹ بهمن ۱۴۰۰

    بسیار عالی و کاربردی،
    موفق باشید

  24. U38530 ۱۶ بهمن ۱۴۰۰

    سلام آقای راد خسته نباشید شما در این ویدیو گفتید که اگر راکت روی nginx خوب کار میکنه ولی روی لایت اسپید عملکرد خوبی نداره من از لیمو هاست هاست حرفه ای وردپرس خریدم وب سرورم لایت اسپیدکشه من قبلا هاست معمولی میزبان فا داشتم و با اونم لایت اسپید کش بود با افزونه لایت اسپید سرعت عالی داشت اما بعد از انتقال به هاستینگ جدید با اینکه اونم لایت اسپید بود سرعت خیلی افت کرد تیکت دادم گفتتن ما یه پکیح بهینه سازی رایگان روی سایتتون برای افزایش سرعت سایت انجام میدبم انجام دادن و واقعا سرعت عالی شد رتبه gtmetrix A شد ولی وقتی داخل پنل وردپرسم وارد شدم دیدم افزونه راکت نصب کردن و لایت اسپید رو پاک کردن سوالم اینجاست چرا بااینکه وب سرور هاست جدید لایت اسپیده اما با راکت سرعت بالا تری داره ؟

    • Reza Rad رضا راد ۱۷ بهمن ۱۴۰۰

      سلام احتمالا تنظیمات وب سرورشون با لایت اسپید کش خیلی درست انجام نشده بوده بخاطر همینه. رتبه جی تی متریکس صرفا ملاک نیست

  25. U310937 ۲۷ دی ۱۴۰۰

    با سلام و احترام
    ممنون از آموزش عالی و جامعتون
    میخواستم بدونم که آیا استفاده همزمان از دو افزونه کش litespeed cashe و wp fastest cashe در سایت اشکالی داره ؟
    به این دلیل میخوام از دو افزونه همزمان استفاده کنم چون :
    وب سرور سایتم lite speed هستش و برای کش میخوام از litespeed cash استفاده کنم
    و از wp fastest cashe برای فشرده سازی و combine کد های CSS, HTML و Java script استفاده کنم
    اگه استفاده همزمان از این دو افزونه تداخل ایجاد میکنه ، آیا راه حل بهتری هست؟ و یا افزونه ی قدرتمندی در این زمینه میشناسید؟

  26. U310784 ۲۰ دی ۱۴۰۰

    سلام، وقت بخیر جناب حسینی راد عزیز 🌹
    بینهایت از آموزش های بینظیرتون و وقتی که میزارید متشکرم.
    جناب راد در برخی آموزش های ارائه شده در وب سایت های معتبر فارسی دیدم که برنامه­ های فایروال مثله Sucuri یا CloudFlare که برای بهبود امنیت وردپرس استفاده میشن رو معرفی میکنند که برای بهبود سرعت سایت هم خوب هستند. لطفا راجع به این مورد یه توضیحی بفرمایید…
    باتشکر

    • Reza Rad رضا راد ۲۱ دی ۱۴۰۰

      سلام برای سایت های خارجی بله اما برای سایت های ایرانی متاسفانه سرعت رو کم هم میکنند. اکثر این آموزش ها از سایت های خارجی ترجمه شدند.

  27. U43912 ۱۵ دی ۱۴۰۰

    سلام میگم تمام شرکت ها از اپاچی استفاده میکنن از اپاچی هر صحبت کنین

    • Reza Rad رضا راد ۱۶ دی ۱۴۰۰

      سلام اکثرا آپاچی رو استفاده نمیکنن. البته توی ویدیو در مورد آپاچی هم صحبت کردیم کامل ببینیدش

  28. U310664 ۱۳ دی ۱۴۰۰

    سلام استاد ببخشید ما برای توسعه همزمان چند سایت توی تیممون از شبکه وردپرس استفاده میکنیم این سرعت سایت اصلی را کم نمیکنه؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید