بهترین درگاه پرداخت اینترنتی در ایران کدام است
- آموزش کسب و کار اینترنتی مقالات آموزشی
- بروزرسانی شده در
یکی از المانها و بخشهای ضروری هر سایتی، که خدمات یا کالایی را ارائه می دهد بخش درگاه اینترنتی است. چرا که درگاه اینترنتی برای خریدهای اینترنتی و تعاملات بانکی مورد نیاز است و طبیعتا باید بهترین درگاه پرداخت اینترنتی را برای سایت خود تهیه کنیم.
انتخاب یک درگاه پرداخت اینترنتی مناسب، نقش بسزایی در فروش سایت شما دارد. چون درگاه پرداخت میتواند به کاربر حس امنیت یا نارضایتی بدهد و این دقیقا زمانی هست که کاربر در حال پرداخت وجه به شماست. یکی بدترین لحظات زندگی یک شخص. 🙂 پس در این لحظه نباید احساس بدی به کاربر بدهید. متاسفانه خیلی از درگاههای پرداخت دقیقا ساخته شدهاند تا همین حس بد را منتقل و کاربر را از خرید منصرف کنند.
آنچه در این مقاله میخوانید
بهترین درگاه پرداخت اینترنتی
در این مقاله به معرفی برترین درگاه پرداخت بانکی پرداختهایم، تا برای انتخاب این بخش حیاتی و امنیتی سایت دچار سردرگمی نشوید. همچنین مزایا و معایب درگاه های پرداخت واسط و انواع آن را معرفی خواهیم نمود. با میهن وردپرس تا انتهای مقاله همراه باشید…
نحوه دریافت درگاه پرداخت اینترنتی
همانطور که بسیاری از مراحل در فضای آنلاین، به صورت مجازی شده نحوه درخواست درگاه پرداخت نیز از این قائله مستثنی نیست و برای دریافت درگاه پرداخت نیاز به حضور در بانک و ارائه درخواست نداشته و به راحتی میتوانید، با شرکت ارائه دهنده این خدمت در ارتباط باشید و درخواست خود را اعلام کنید. مهم تر از همه این که این شرکتها زیر نظر بانک فعالیت داشته و تنها کاری که باید انجام دهید، این است که فرم درخواست درگاه بانکی را که به صورت آنلاین است کامل کنید.
سپس فرم شما توسط شرکت مربوطه، بررسی شده و تاییدیه برایتان ارسال خواهد شد. در این مقاله، میهن وردپرس با بررسی نظرات کاربران و میزان رضایت آنها، در خصوص برترین درگاههای بانکی که به عنوان پرطرفدارترین درگاهها شناخته شدهاند، مواردی را به شما معرفی می کند.
تفاوت درگاه پرداخت مستقیم و واسط
درگاههای بانکی، به دو صورت مستقیم و واسطهای ارائه می شوند. از مهمترین ویژگی درگاههای بانکی، که به صورت مستقیم ارائه می شود این است که از آنها صرفا به عنوان پرداخت آنلاین استفاده میشود. ولی گزارشگیری از پرداخت مشتریان، به عهدهی خود شماست. درگاههای پرداخت واسطهای به شما امکانات زیادی می دهد. برخی از درگاههای پرداخت، نیازی به گرفتن نماد اعتماد و قرار داد با شرکت PSP ندارند. در ضمن دریافت اینماد هم به همین راحتیها نبوده و در واقع باید تا حدودی از هفت خوان رستم عبور کنید. 🙂
بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی که، تعامل با مشتری را در شبکههای اجتماعی پیش می برند، نیاز به درگاه پرداخت ندارند. بیشتر درگاههای پرداخت شخصی به این صورت هستند که، بتوانید یک صفحه از سایت را به عنوان صفحهی پرداخت خودتان در نظر بگیرید. برخی از درگاههای دیگر امکان ایجاد فروشگاه را نیز، ایجاد کرده اند. به طوری که امکان فروش محصولات فیزیکی و دانلودی فراهم است. پس میتوانید مستقیم با درگاه واسط به فروش محصولات بپردازید. البته که سایت یک چیز دیگری هست. 🙂
درگاه پرداخت اینترنتی برای چه کسانی مناسب است
اگر جز آن دسته از افرادی هستید که حوصله کاغذبازی های دریافت درگاه مستقیم را ندارید، از درگاه واسطهای استفاده کنید. افرادی که در شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام و تلگرام فعالیت میکنند، میتوانند درگاه پرداخت اینترنتی شخصی صفحهای برای خودشان بسازند. و هزینه تبلیغ و فروش محصول را بدینگونه دریافت کنند. البته این نکته را مد نظر داشته باشید، که درگاه بانکی تنها به منظور پرداخت وجه نبوده و امکانات زیادی از جمله ساخت فروشگاه، ساخت سایت، فرم و … را به شما خواهد داد.
(اگر میخواهید در مورد کسب درآمد از اینترنت در خانه مطالبی بدانید پیشنهاد ما همین لینک خواهد بود…)
ویژگی درگاه اینترنتی واسط
همیشه بهتر است برای تهیه یک محصول، اطلاعات کافی و لازم در مورد آن به دست بیاورید. پس بهتر است قبل از معرفی برترین درگاههای بانکی، ویژگی درگاه مناسب را با هم بررسی کنیم…
عدم نیاز به مجوز و نماد اینماد
البته درست است که درگاههای واسط نیاز به نماد دریافت اعتماد ندارند، اما احراز هویت از واجبات در این مورد به حساب می آید. ابتدا درگاه مورد نظر را انتخاب کرده و بعد از ثبت نام، مدارک شناسایی شامل کارت ملی و شناسنامه را برای شرکت مربوطه ارسال کنید. البته در کمتر از یک ساعت تاییدیه به دست شما خواهد رسید. بعد از تایید هویت، نام دامنه خود را ارسال کرده و یک API که قادر به اتصال به درگاه پرداخت اینترنت شاپرک روی سایت خود است، برایتان ارسال می گردد. بعد باید منتظر تایید سایت خود بمانید. سپس امکان پرداخت آنلاین در سایت شما فراهم خواهد شد.
فعالسازی سریع درگاه بانکی
شاید فکرش راهم نمیکردید که فعال سازی درگاه واسط، با چه سرعتی انجام شود. اما واقعیت آن است که به دلیل این که، درگاه واسط نیاز به دریافت مجوزهای اعتماد ندارد در صورت احراز هویت در کمتر از یک ساعت برای شما فعال خواهند شد. همانطور که اشاره شد، برای فعال شدن درگاه بانکی نیاز به مراجعه به بانک ندارید. کافی است از طریق سایتهای مربوطه، اقدام و پس از دریافت تایید بقیه مراحل را ادامه دهید.
درگاه واسط از وردپرس پشتیبانی میکند
انواع ماژول و افزونهها برای استفاده از درگاه، سیستم سایتساز مختلف از سمت خود شرکت ارائه شدهاند. در سیستم درگاه مستقیم، بعد از دریافت درگاه بهترین کاری که باید انجام دهید این است که بر اساس مستندات هر درگاه، با کدنویسی، صفحه پرداخت را طراحی کنید. اگر از سیستم مدیریت محتوا یا CMS استفاده میکنید، از افزونههای وردپرس یا جوملا استفاده کرده و امکان دریافت وجه برایتان فراهم میشود. پس حتما این مورد را مد نظر داشته باشید که این افزونهها معمولا رایگان نیستند.
ولی در درگاه واسطهای، بدین صورت است که کافی است به صفحه پلاگینهای هر یک از سایتهای درگاه مراجعه و افزونه مورد نیاز را دانلود کنید. مثلا اگر سایت شما با ووکامرس طراحی شده، درگاه پرداخت ووکامرس را دانلود و نصب نمایید.
تسویه حساب پایا و کارت به کارت
تسویه حساب در درگاههای واسطهای به دو روش پایا و کارت به کارت، صورت می گیرد. اما تفاوت این دو مدل تسویه حساب چیست؟ در روش پایا کارمزدی از شما دریافت نخواهد شد و امکان پرداخت، تنها در زمان اداری بانک صورت خواهد گرفت. ضمنا بعد از پرداخت، مدت زمانی طول خواهد کشید تا پول به حساب شما واریز شود.
اما در روش کارت به کارت، 500 یا 1500 تومان کارمزد از شما دریافت میشود. آن هم به این دلیل که محدودیت زمانی نداشته و هر ساعت از شبانه روز میتوانید درخواست واریز را ارسال کنید. این کارمزد را از وجهی که به حسابتان واریز خواهد شد کسر میکنند. البته این روش هم خالی از عیب نبوده و آن این است که در هر 24 ساعت، فقط یک مرتبه امکان واریز 10 میلیون تومان خواهید داشت. در این مورد نیز یک تبصره وجود دارد و این که از همراه بانک، اینترنت بانک و دستگاه ATM استفاده شده باشد.
ایجاد صفحه درگاه پرداختی اینترنتی شخصی
یکی از ویژگیهای جالب درگاه پرداخت واسطهای این است که میتوانید از یک صفحه پرداخت شخصی با نام پروفایل، آدرس شبکههای اجتماعی و فرم دلخواه ایجاد شده استفاده کنید. مثلا اگر در صفحه اینستاگرام خود، هزاران فالوور دارید بیشک یکی از راههای درآمدزایی شما، تبلیغات است. در زمان تبلیغ میتوانید آدرس صفحه پرداخت را ارسال تا از این طریق واریز انجام شود.
بهترین درگاه پرداخت واسط در ایران
در ادامه چندتا از درگاههای پرداخت واسط ایرانی را به شما معرفی میکنیم. انتخاب بهترین درگاه پرداخت اینترنتی به عهده شما.
درگاه زرین پال
اولین و برترین درگاه پرداخت زرین پال بوده که خدمات خودش را ارائه کرد. یکی از امکانات خوب زرین پال ارائه زرین کارت است. در واقع زرین کارت مشابه کارتهای بانکی بوده و با داشتن این کارت میتوان از خدمات عضو شتاب استفاده کرد. که البته بر حسب خدمات نیم درصد هزینه از حساب شما کسر خواهد کرد. از دیگر امکانات آن این است که در روزهای سهشنبه امکان درخواست وجه رایگان بوده و مبلغی بابت آن کسر نخواهد شد. امکان انتقال وجه اینترنتی از طریق زرین پال فعال است و می توان مبالغ دلخواه را به کارت دلخواه انتقال داد. با اپلیکیشن زرین پال میتوانید حساب خود را مدیریت و از امکانات آن استفاده کنید. همچنین میتوانید از افزونه ووکامرس زرین پال هم استفاده کنید.
مزایای زرین پال
- پشتیبانی مناسب
- استفاده از زرین کارت
- ساخت فرم دلخواه برای پرداخت
- تسویه حساب به صورت رایگان در روزهای سهشنبه
- امکان ارائه درگاه اختصاصی با نام کسب و کار خودتان
- ارائه اپلیکیشن موبایلی
درگاه Pay.ir
سایت Pay.ir در واقع درگاه مستقیم پرداخت است. اگر با درگاه پی لاین سابق آشنا باشید این درگاه ورژن جدید همان درگاه پی لاین بوده که با نام جدید فعالیت میکند.
مزایای درگاه پی دات آی ار
- در این درگاه امکان ساخت کیف پول را داشته که در مدیریت حسابتان کارایی بالایی دارد.
- یکی از مزایای این کیف پول این است که در صورت داشتن چند سایت بدون داشتن اکانتهای مجزا می توانید حسابهای سایت را مدیریت کنید.
- میتوانید بدون نیاز به رفتن به درگاه پرداخت اینترنتی شاپرک برای اعضای این سایت پول واریز کنید.
- پشتیبانی عالی
- امکان ساخت فرم پرداخت
- درگاه مستقیم پرداخت
- کارمزد ثابت برای تمام درگاههای واسطهای و مستقیم
درگاه نکست پی
از درگاههایی که در این زمینه شروع به فعالیت کرده میتوان نکستپی را برشمرد که رشد مناسب و قابل توجهی را تجربه کرده است. در ادامه برخی از ویژگی های این درگاه را بررسی خواهیم کرد…
- کارمزد رایگان تا 45 روز
- اگر اختلالی در این درگاه ایجاد شود به صورت خودکار به درگاه دیگری منتقل خواهید شد
- تسویه حساب سریع
- امکان کسب درآمد از طریق معرفی اعضا
- امکان ثبت نام و راه اندازی درگاه در کوتاه ترین زمان
- امکان اتصال به درگاه پرداخت دو بانک در زمان ورود به نکستپی
معایب درگاه نکست پی
عدم ارائه درگاه پرداخت مستقیم با نام برندتان
درگاه IDPAY
این درگاه را بهتر است به عنوان یک درگاه پرداخت شخصی برای سایت در نظر بگیریم.
درگاه آیدیپی تنها ابزاری برای دریافت و پرداخت پول بین دو کاربر ایجاد می کند. درگاه پرداخت با دروپال ساخته شده که یک سیستم مدیریت محتوا است. با کمک همین CMS میتوانید از امکان ساخت صفحه پرداخت اینترنتی شخصی استفاده کنید. همچینن میتوان فیلدهای مختلف برای صفحه تعریف کنید به طوری که اطلاعرسانی از طریق پیامک ایمیل و ربات تلگرام برای شما انجام خواهد شد.
در صفحه پرداخت شخصی امکاناتی در اختیار شما قرار داده خواهد شد که در زیر به آن اشاره خواهیم کرد:
- امکان انتخاب حساب مقصد برای واریز در صفحه پرداخت شخصی
- ایجاد آدرس دلخواه برای صفحه پرداخت شخصی
- امکان انتخاب تصویر پروفایل
- اطلاعرسانی از طریق پرداختها، پیامک ، ایمیل و…
- امکان نمایش آیکون شبکههای اجتماعی یا سایت
- امکان فعال و غیرفعال کردن فیلدهای پرداخت
- امکان دریافت کد ملی آدرس و آیدی پرداخت کننده با قابلیت اختیاری یا اجباری بودن
این درگاه برای افرادی که سایت نداشته و قصد استفاده از صفحه شخصی دارند گزینه مناسبی است. در نتیجه برای افرادی که قصد تبلیغات و کار در شبکههای اجتماعی مانند تلگرام و اینستاگرام دارند مناسب بوده و یا اگر قصد تعریف محصولات فیزیکی و دانلودی دارید می توان از قابلیت فروشگاهی این درگاه کمک بگیرید. سپس مشتریان میتوانند محصولات شما را انتخاب کرده و سفارش خود را نهایی کنند.
مزایای آیدی پی
- امکان تبدیل شماره شبا یا شماره کارت به ID
- امکان ساخت صفحه پرداخت شخصی با قابلیت تعریف انواع فیلد
- ساخت فرم پرداخت با ایجاد لینک سفارشی
- امکان ساخت فروشگاه و فروش خدمات یا کالا در صفحه شخصیتان
معایب آیدی پی
- عدم امکان اتصل به درگاه پرداخت اینترنتی به سایت
- عدم امکان تسویه حساب با روش کارت به کارت
- به دلیل استفاده از روش پایا تسویه حسابها با تاخیر انجام خواهد شد
- اخذ کارمزد 500 تومان به ازای ورود هر مشتری به آیدی پی
مهم: اخیرا از سمت کاربران، گزارشهایی مبنی بر عدم تسویه توسط آیدی پی ارسال شده. اگر شما هم تجربه مشابهای دارید از بخش نظرات ارسال بفرمایید.
جمع بندی
از این که تا پایان مقاله میهن وردپرس را همراهی کردید سپاسگزاریم. در این مطلب در مورد درگاههای پرداخت اینترنتی صحبت کرده و انواع درگاههای پرداخت اینترنتی که به دو مدل مستقیم و واسطهای تقسیم میشد را معرفی کردیم. ویژگی های درگاه پرداخت واسطهای را تشریح کرده و در نهایت به بخش اصلی مقاله یعنی معرفی برترین درگاههای پرداخت اینترنتی رسیدیم. امیدواریم این مقاله برایتان مفید بوده باشد. شما از چه درگاه بانکی استفاده میکنید؟
با سلام و احترام
لطفا لیست بهترین درگاه های پرداخت رو به روز کنید تا بتونیم با اطمینان بالاتری درگاه پرداخت مناسب رو انتخاب کنیم.
با تشکر
سلام ظاهرا جدیدا برای دریافت درگاه واسط هم باید ای نماد داشت…درسته؟ اگر درگاهی سراغ دارید که بدون ای نماد بتوان از آن استفاده کرد لطفا راهنمایی کنید
سلام وقت بخیر
به هیچ عنوان با ایدی پی کار نکنید.
بعد از چندین بار تماس و 30 دقیقه انتظار تلفن را قطع میکنند. به هیچ عنوان پاسخگو نیستند. بی مسئولیت و …
درگاهشون کار نمیکنه و فروش اینترنتی ما را از کار انداخته اند. بعد از 6 ماه هیچکس پاسخگو نیست
سلام وقت بخیر اقای راد . من درست کردن سایت رو از دوتا ویدیویی که گذاشتین دارم یاد میگیرم الان به یک مشکل قسمت درگاه پرداخت خوردم که خطای زیر رو میده لطفا کمکم کنید این مرحله رو رد کنم ممنونم
پرداخت امن زرین پال هنوز از این بلوک پشتیبانی نمیکند. این ممکن است بر تجربه خریدار تأثیر بگذارد.
فروشگاه شما هیچ روش پرداختی ندارد که از بلوک تسویه حساب پشتیبانی کند. هنگامی که یک روش پرداخت سازگار را پیکربندی کردید، در اینجا نمایش داده می شود.
منظورش چیه؟ راه حل چیه؟
سلام و درود برای حلش خب باید کد زرین پال رو داخل تنظیماتش بگذارید . اگر بحرانی هست با پشتیبانیش تماس بگیرید مطمئنن مشکل حل میشود .
با سلام شرکت درگاه آی دی پی – idpay علنا مبلغ 150 میلیون تومان از پول ما و صدها میلیون تومان از صدها اکانت دیگر کاربرانش را بلوکه کرده و هفت هشت ماه است که پرداخت نمیکند، پیگیری های متعدد و شکایت های زیادی انجام شده، برای دیدن سایر نظرات میتوانید به صفحه اپلیکیشن آی دی پی در کافه بازار و سایر جاهایی که کاربرانش میتوانند کامنت بگذارند مراجعه کنین.
حتما حتما حتما حتما قبلا از ساخت اکانت و گرفتن درگاه به سایت شاپرک مراجعه و اسم شرکت مربوطه را در لیست شرکت ها جستجو کنید
زرین پال با سابقه ترین و مطمئن ترین شرکت پرداخت یار هست اما پشتیبانی بسیار بسیار بدی دارد (در زمان گذاشتن این کامنت) تلفنی کلی پشت خط منتظر خواهید ماند و نهایتا میگن باید تیکت کنید، تیکت ها بسیار دیر و ناقص پاسخ داده میشه، حتی گاهی آنقدر دیر پاسخ داده میشه که دیگه آدم بی خیال میشه، ما خودمون سوالی که داشتیم را گفتند باید تیکت کنیم و تیکتمون رو اینقدر دیر پاسخ دادن که ما کلا از شرکت دیگری اکانت گرفتیم …
اصلا به هیچ عنوان ای دی پی رو پیشنهاد نمیکنم من یک هفته پیگیر پولم بوم تا تصویه کردن اصلاااااااااااااا ا استفاده نکنید
تعجب میکنم اقای راد توی این لیست جای دادنش
من که از آی دی پی شکایت کردم تا بالاخره پولمو بعد از یک ماه داد. اصلا توصیه نمی کنم
سلام با احترام به اقای راد
اصلا ب نظرم نباید زرین پال جزو این لیست باشه
پشتیبانی خوبی نداره تیکت هارو بعد از حداقل ۴۸ ساعت پاسخ میدن و تماس تلفنی هم میگیری میگی ۴۸ ساعت از تیکت گذشته با لحن نامناسب صحبت میکنن
پیشنهاد نمیکنم این درگاه رو همونجوری ک میهن وردپرس حذفش کرد و از سپ استفاده میکنه شما هم استفاده نکنید
و اینکه از تیم میهن وردپرس در خواست دارم زرین پال از این لیست حذف کنند
سلام البته سایت به بررسی پرداخته و اینکه چیزی رو از لیست حذف کنه درست نیست،
در کل نظر شما درسته، آیدی پی رقم های نسبتا درشتی از کاربرانش را ماه هاست بلوکه کرده و پرداخت نمیکنه از جمله خود ما، کارزار و تومار و کلی شکایت هم انجام شده، زرین پال مطمئن ترین هست اما واقعا پشتیبانی بدی داره، آدم رو یاد ادارات دولتی میندازه که جواب اراب رجوع رو درست نمیدن، نمیدونم واقعا مسئول پشتیبانی زرین پال کی هست و آیا مدیران ارشد این شرکت از نارضایتی کاربرانشون اطلاع دارند یا خیر
من واقعا نمیدونم که میهن وردپرس این سایت ها رو خودش بررسی کرده یا صرفا از بقیه سایت ها کپی کرده !
این همه توی مقاله بهترین هاست گفتیم که لیموهاست بده بده بده باز هم میبینی اول لیست قرار داره
آیدی پی هم خودتون یه اکانت بسازید و یه تراکنش انجام بدید خودتون ، ببینید جند روز طول میکشه تا تسویه کنن …
بعد بیایید مقاله بدین بیرون … دیگه مقاله هاتون ارزش نداره
سپاس بررسی میکنیم.
سلام من از قالب اهورا استفاده کردم و طیق نظر سنجی ها و نظرات از زرین پال استفاده کردم
فقط مشکلی که این وسط دارم اینه که بعد گرفتن کد از درگاه و وارد کردن به خود سایت، محصولات من بعد از ثبت سفارش داخل درگاه شاهپرک نمیره
یعنی صفحه من لود نمیکنه برای اون قسمت
ممنون میشم جواب بدین
سلام باید با پشتیبانی زرین پال برای بررسی این مورد در ارتباط باشید. برای اطمینان از اینکه مشکل از قالب نیست، قالب رو تغییر بدید و باز تست کنید.
من از آیدی پی استفاده کردم. اوایل میگفتن اینماد و کد مالیاتی نداشته باشید نمیتونیم بموقع تسویه کنیم الان که اینماد داریم و عضو اتحادیه کسب و کارهای مجازی هم هستیم اصلا بموقع تسویه نمیکنن. و همش میگن اختلال و مشکل فنی داریم.
اگر به مشکل خوردید حتما به سامانه شاپرک
۰۲۱۲۲۹۲۶۴۰۲ هم گزارش کنید.
شاید کمکی کنن
ولی اصلا ازش استفاده نکنید
آیدی پی و زرین پال نباید توی این لیست باشن
زرین پال به خاطر پشتیبانی و پنل مزخرفی که داره
آیدی پی هم به خاطر تسویه حساب های 45 روزه اش
من در حال حاضر از آقای پرداخت استفاده دارم … زیبال هم به تازگی حساب ایجاد کردم اما هنوز کار نکردم که نظرم رو بگم