5 افزونه ترجمه وردپرس برای چند زبانه کردن سایت شما

4.3 / 5. تعداد رای: 6

افزونه ترجمه وردپرس
بهترین افزونه ترجمه وردپرس

بدون شک وارد شدن به بازار جهانی آرزوی هر مدیر سایت وردپرسی است. اینکه شما بتوانید سایت خود را به زبان‌های مختلفی ترجمه کنید، یک اتفاق بزرگ برای سایتتان به‌حساب می‌آید؛ درواقع شما می‌توانید از سراسر دنیا بدون هیچ محدودیتی کاربران جدیدی را به سایت خود جذب کنید. اما کدام افزونه ترجمه وردپرس بهتر است؟

ممکن است این کار در وهله اول به نظر شما سخت و دشوار باشد اما در دنیای وردپرس افزونه‌های متعددی وجود دارد که می‌تواند به شما برای ترجمه سایت به زبان‌های مختلف کمک کند. امروز قصد داریم در این مقاله به شما 5 تا از بهترین افزونه‌های ترجمه سایت وردپرسی را معرفی کنیم.

کدام افزونه ترجمه وردپرس بهتر است؟

به‌صورت کلی افزونه‌های ترجمه وردپرس به شما کمک می‌کنند تا بتوانید سایت خود را به هر زبان دلخواهی ترجمه کنید. اگر شما از این پلاگین‌ها بر روی سایت خود استفاده کنید درواقع تمامی اجزای سایت را مانند ابزارک‌ها و منوها و غیره را به آن زبان تغییر خواهید داد.

هر یک از پلاگین‌های وردپرس دارای خصوصیات منحصربه‌فرد و جذابی هستند که شما باید با شناخت دقیق این ویژگی‌ها، یکی از آن‌ها را برای ترجمه سایت خود انتخاب کنید.

به‌صورت کلی افزونه‌های وردپرس به دو صورت هستند؛ برخی از پلاگین‌های وردپرس نیاز دارند تا شما ترجمه را خود به‌صورت دستی انجام دهید و برخی دیگر از پلاگین‌ها این کار را به‌جای شما بر عهده می‌گیرند و درواقع ترجمه به‌صورت خودکار صورت می‌گیرد. برخی از افزونه‌ها به‌صورتی سایت شما را ترجمه می‌کنند که برای سئو سایت شما نیز بسیار تأثیر مثبتی خواهد داشت.

البته شما اگر بخواهید نتیجه بهتر و دقیق‌تری داشته باشید بهتر است از ترجمه دستی استفاده کنید و یا اینکه از ترکیب این دو روش استفاده نمایید؛ یعنی اینکه در وهله اول ترجمه اتوماتیک را انجام دهید و بعدازآن به‌صورت دستی یک سری تغییرات روی آن اعمال کنید.

بهترین افزونه ترجمه در وردپرس

برخلاف تصور بسیاری از مدیران وب‌سایت‌ها، ترجمه سایت با این پلاگین‌ها بسیار کار ساده و راحتی است و شما را با مشکل مواجه نمی‌کند.

خب حالا میریم سراغ معرفی بهترین افزونه‌های ترجمه‌ای که شما می‌توانید به‌راحتی از آن‌ها برای ترجمه سایت خود استفاده کنید. در این مقاله 5 افزونه ترجمه کاملاً رایگان به شما معرفی می‌شود که می‌توانید آن‌ها را از مخزن وردپرس خود دانلود و بر روی سایت خود نصب کنید. برای نصب این پلاگین‌ها می‌توانید راهنمای آموزش نصب افزونه وردپرس را مشاهده کنید.

GTranslate

مورد بسیار مهم در خصوص پلاگین GTranslate این است که در حدود 100 زبان مختلف در اختیار کاربر قرار می‌گیرد و شما می‌توانید به‌صورت رایگان از آن‌ها استفاده کنید.

زمانی که شما این پلاگین را بر روی سایت خود فعال می‌کنید، اگر به قسمت تنظیمات آن بروید با یک صفحه مشابه تصویر زیر مواجه خواهید شد:

تنظیمات افزونه GTranslate
تنظیمات افزونه GTranslate

در این صفحه اگر به سمت پایین اسکرول کنید می‌توانید تمامی زبان‌های این پلاگین را مشاهده کنید.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این پلاگین، سازگاری کامل با ووکامرس است. معمولاً سایت‌های فروشگاهی به دنبال معرفی محصولات خود به نقاط مختلف دنیا هستند که این افزونه می‌تواند برای ترجمه این دسته از وب‌سایت‌ها انتخاب بسیار مناسبی باشد.

همچنین شما این امکان را دارید که زبان دلخواه خود را از ویجت کشویی این پلاگین به‌راحتی انتخاب کنید.

با نصب این پلاگین، یک نوار مربوط به زبان یا Language Bar به منوی سایت شما اضافه خواهد شد که این نوار با پرچم‌های زبان‌هایی که از آن در سایت خود استفاده می‌کنید همراه است. البته این پلاگین دارای پرچم‌های جایگزین برای برخی از کشورها می‌باشد.

افزونه‌ی GTranslate دارای نسخه پرمیوم می‌باشد که شما می‌توانید برای دسترسی به امکانات بیشتر، نسخه پولی آن را خریداری کنید.

TranslatePress

TranslatePress یکی دیگر از افزونه‌های بسیار کاربردی درزمینه‌ی ترجمه سایت به زبان‌های مختلف است. کار کردن با این افزونه بسیار ساده است و هرکسی می‌تواند به‌راحتی سایت خود را با استفاده از این افزونه به زبان دلخواه خود ترجمه کند.

ممکن است ترجمه دستی برای شما وقت‌گیر باشید و بخواهید از یک افزونه‌ی ترجمه خودکار برای سایت خود استفاده کنید، در این صورت این پلاگین می‌تواند پیشنهاد مناسبی برای شما باشد.

تنها کاری که شما باید برای ترجمه سایت خود در این پلاگین انجام دهید این است که متن موردنظر برای ترجمه را علامت‌گذاری کنید و ترجمه را به پلاگین بسپارید. البته به یاد داشته باشید که این افزونه به شما این امکان را می‌دهد که نتایج به‌دست آمده را ویرایش کنید و ترجمه هر قسمتی که مشکل داشته باشد را تغییر دهید. با این قابلیت درواقع شما می‌توانید یک ترجمه دقیق و بهتر به کاربران خود ارائه دهید.

این افزونه با ترجمه API گوگل، یک نتیجه باکیفیت بسیار بالا به شما و کاربرانتان ارائه خواهد کرد، اما به‌صورت کلی ما به شما پیشنهاد می‌کنیم برخی از قسمت‌های سایت خود را به‌صورت دستی ترجمه کنید.

پلاگین TranslatePress
پلاگین TranslatePress

این پلاگین نیز دارای نسخه پولی است که می‌توانید برای خرید آن به سایت این پلاگین مراجعه کنید.

Weglot Translate

یکی از بهترین پلاگین‌های ترجمه که می‌توانید در وردپرس از آن استفاده کنید، افزونه Weglot Translate است.

در حال حاضر بیش از 20 هزار وب‌سایت از این پلاگین برای ترجمه وب‌سایت خود استفاده می‌کنند. قابلیت‌های این افزونه توانسته تا حد بسیار زیادی نیاز کاربران را تأمین کند و رضایت آن‌ها را به‌دست بیاورد.

تنظیمات پلاگین Weglot Translate
تنظیمات پلاگین Weglot Translate

بعد از نصب افزونه، یک گزینه دقیقاً مشابه با اسم پلاگین مطابق با تصویر بالا برای شما در پیشخوان لوکال هاست اضافه می‌شود که می‌توانید از آنجا به تنظیمات افزونه دسترسی پیدا کنید.

در این پلاگین می‌توانید ترجمه را به‌صورت دستی با استفاده از دکمه “In Context Editor” بررسی کنید تا از دقیق و درست بودن ترجمه مطمئن شوید.

نکته‌ای که در این پلاگین ممکن است برای شما مهم باشد امکان ترجمه تنها به یک زبان است. شما در نسخه رایگان این افزونه تنها امکان این را دارید که سایت خود را به یک زبان ترجمه کنید و اگر بخواهید به زبان‌های دیگری نیز دسترسی داشته باشید باید حتماً نسخه پولی آن را خریداری کنید.

یکی دیگر از ویژگی‌های بسیار مهم این پلاگین این است که، این افزونه ساختار URL دوستانه SEO را تولید می‌کند، که این موضوع برای اینکه سایتتان در کشورهای دیگر بازدید بهتری داشته باشد بسیار حائز اهمیت است.

دکمه سوئیچ زبان در این افزونه کاملاً قابل سفارشی‌سازی است، همچنین نیازی نیست شما نگران سازگاری این پلاگین باشید، چراکه این افزونه با تمامی قالب‌ها و افزونه‌های وردپرس سازگاری دارد. یکی دیگر از قابلیت‌های دیگر این افزونه ترجمه در لحظه است.

افزونه ترجمه وردپرس Polylang

به جرئت می‌توان گفت پلاگین Polylang یکی از محبوب‌ترین افزونه‌ها درزمینه ترجمه سایت است. این افزونه حدوداً 100 زبان مختلف را پشتیبانی می‌کند. نصب بیش از 500 هزارتایی این افزونه نشان از این دارد که قابلیت‌های بسیار مفید و کاربردی را به کاربر ارائه می‌دهد.

افزونه‌ی چندزبانه Polylang
افزونه‌ی چندزبانه Polylang

سیستم کاری این پلاگین به این صورت است که شما برای معرفی سایت خود به زبان‌های دیگر باید ترجمه را به‌صورت دستی وارد کنید. البته این امکان را هم دارید که با ادغام این افزونه و Lingotek، از مترجمان حرفه‌ای در این زمینه کمک بگیرید.

شما این امکان را دارید که با رفتن به Languages» Strings محتوایی که می‌خواهید ترجمه کنید را مدیریت کنید.

درست است که نسخه رایگان این پلاگین امکانات بسیار زیادی در اختیار شما قرار می‌دهد، اما اگر بخواهید به تمامی قابلیت‌های این افزونه دسترسی داشته باشید باید نسخه پرمیوم یا پولی آن را بر روی سایت خود نصب کنید.

Google Language Translator

آخرین افزونه‌ای که قصد داریم در این مقاله به شما معرفی کنیم، درواقع یکی از زیرمجموعه‌های گوگل است. افزونه‌ی Google Language Translator تابه‌حال بیش از 100 هزار نصب فعال داشته است.

ترجمه در این پلاگین کاملاً به‌صورت خودکار است و گوگل سایت شما را با استفاده از Google Translate API به هر زبانی که انتخاب کنید ترجمه خواهد کرد.

کارکرد این پلاگین بسیار ساده است و شما برای ترجمه سایتتان به هر زبانی کافی است زبان موردنظر خود را انتخاب کنید و بقیه روند را به این افزونه بسپارید.

اگر شما از این پلاگین بر روی سایت خود استفاده می‌کنید درواقع به کاربران خود این امکان را می‌دهید تا با یک کلیک، سایت را به زبان موردنظر تغییر دهند. به این صورت که پس از فعال‌سازی این پلاگین، در قسمت ابزارک‌ها یک دکمه جدید اضافه می‌شود که کاربر می‌تواند با کلیک روی آن زبان‌های موجود را مشاهده کند و زبان موردنظر خود را انتخاب کند.

تنظیمات پلاگین Google Language Translator
تنظیمات پلاگین Google Language Translator

برخلاف 4 افزونه‌ای که در بالا به شما معرفی کردیم، این پلاگین کاملاً رایگان است و نسخه پولی نیز ندارد. شما این امکان را دارید که سایت خود را به 80 زبان مختلف ترجمه کنید.

این افزونه در کنار ویژگی‌هایی که دارد، یک سری معایب نیز دارد. همان‌طور که گفتیم روند ترجمه این افزونه به‌صورت خودکار است، ایراد بسیار مهمی که در این افزونه خودنمایی می‌کند این است که شما قادر نیستید اگر ترجمه خودکار اشتباه باشد، آن را درست کنید. به همین دلیل این پلاگین برای سئو سایت شما تأثیر مثبتی نخواهد داشت.

موفق و پیروز باشید. 🙂

نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟

  1. U320346 ۴ اسفند ۱۴۰۲

    سلام و احترام من قالب سایتتون که اهورا هست رو خریداری کردم و سایتی هم رو این قالب طراحی کردم……ازم خواستن یه ویژگی یا دکمه ای روی سایت باشه که به زبان انگلیسی و آمریکایی بتونه سایت ترجمه بشه……آیا بدون افزونه این امکان هست و چطور ؟ ممنون

  2. U317638 ۱۲ آذر ۱۴۰۲

    سلام برای یک سایت فروشگاهی که و کامران داره کدام افزونه رو پیشنهاد می کنید که رایگان ووکامرس رو بتونیم ترجمه کنیم

  3. U317638 ۱۷ تیر ۱۴۰۲

    سلام ببخشید کدام افزونه هست که می شه به چند زبان ترجمه کرد مثلا هم عربی هم فارسی هم انگلیسی
    بهترینش کدامه برای یک سایت بین المللی می خواهم
    رایگان باشه بهتره

  4. U325326 ۱ تیر ۱۴۰۲

    مطابتون نصب به سایتتون اصلااا حرفه ای نیست و مبتدی در عملکرد به هرحال ممنون

  5. U24807 ۲۰ بهمن ۱۳۹۸

    این افزونه با پوسته بی تم درست کار نمی کنه و کلا به هم ریخته است