برگهها و نوشتههای وردپرس کجا ذخیره میشوند
- مقالات آموزشی
- بروزرسانی شده در
زمانی که اقدام به نصب وردپرس میکنیم، پس از اتمام کار، با پیشخوان وردپرس روبرو میشویم. که دارای بخشهای مختلف، با کاراییهای متفاوت است. در پیشخوان وردپرس منویی با عنوان “نوشتهها” وجود دارد. که در واقع محتواهایی هستند که در سایت به نمایش گذاشته میشوند. یا میتوان گفت برای نوشتن اکثر محتواهای سایت وردپرسی، نویسندهها محتوا را در قالب نوشته در سایت منتشر میکنند.
شاید فکر کنید که منظور ما از برگهها همان صفحات سایت هستند. اما برگهها هم نوع دیگری از محتوا برای سایتهای وردپرسی است. ولی با این تفاوت که برگهها مثل “نوشتهها” دارای ساختار دستهبندی نیستند. همچنین تفاوتهای دیگری که با نوشتهها دارند باعث شده است تا برای منتشر کردن محتواهای روزانه یک وبسایت مناسب نباشند. به همین دلیل از برگهها زمانی استفاده میکنیم که نخواهیم یک محتوا را بهطور مداوم بهروزرسانی کنیم و محتوای مورد نظر یک محتوای ایستا باشد. برای مثال سایتهای وردپرسی از برگهها برای “صفحات تماس با ما” و “درباره ما” و صفحات اینچنینی استفاده میکنند.
آنچه در این مقاله میخوانید
تفاوت نوشتهها و برگهها در وردپرس
در این بخش میخواهیم بهصورت تخصصیتر و با جزئیات بیشتری تفاوت بین نوشتهها و برگهها را بررسی کنیم.
صفحات پویا (نوشتهها)
از آنجایی که تعداد نوشتهها در سایتها بسیار زیاد میباشد. برای اینکه از به هم ریختگی مطالب جلوگیری کنیم بایستی از دستهبندی و برچسبها استفاده کنیم. تا مقالهها با دسته و برچسبهای یکسان در یک مسیر قرار بگیرند تا کاربر در دنیایی از مطالب گم نشود.
صفحات پویا قابلتغییر هستند و میتوان در بازههای زمانی کوتاه، آنها را ویرایش کرد. در بخش انتهایی نوشتهها نام نویسنده مقاله به همراه متنی که معرف شخص نویسنده است نمایش داده میشود. کاربران میتوانند نظرات یا سؤالات مورد نظر خود را راجب آن محتوا بنویسند و مدیر یا نویسنده سایت به آنها پاسخ دهد. آنها تاریخ انتشار و آخرین بروزرسانی مقاله را نیز مشاهده میکنند. برای ساخت صفحات پویا، میتوانیم از منوی وردپرس روی “افزودن نوشته” کلیک کنیم.
صفحات ایستا
صفحات ایستا یا همان برگهها، صفحاتی هستند که اصلاً ویرایش نمیشوند یا خیلی کم ویرایش میشوند. همچنین مثل نوشتهها قابلیت گفتوگو و ارسال نظر ندارند. نام نویسنده نیز در صفحات ایستا درج نمیشود. در این صفحات دستهبندی یا برچسبها کاربردی ندارند و دارای محدودیت زمانی نیستند. برگهها یا همان صفحات ایستا به دلیل اینکه نیازی به تغییرات مداوم ندارند. عموماً در صفحات تماس با ما، درباره ما و فرمهای آماده که برای دریافت اطلاعات کاربران سایت طراحی میشوند و صفحات فرود (Landing Page) کاربرد دارند.
صفحات ایستا تاریخ انتشار ندارند. یکی از مزایای استفاده از برگهها این است که شما میتوانید قالبهایی را برای برگه سایت خود اعمال کنید و صفحات مختلفی با طراحی و دیزاین مورد نظر خود را بسازید.
برگهها و نوشتهها کجا ذخیره میشوند
برای پیدا کردن محلی که اطلاعات نوشتهها و برگهها در آن قرار دارد. ابتدا باید وارد پایگاه داده سایت خود شوید. فرقی نمیکند هاست شما دارای کنترل پنل سیپنل (Cpanel) یا دایرکت ادمین (Direct Admin) میباشد. شما کافی است از کنترل پنل هاست خود وارد phpMyAdmin شوید.
پس از اینکه از قسمت سمت چپ، نام پایگاه داده (Database) سایت خود را انتخاب کردید. لیستی از جدولهای مربوط به سایتتان را مشاده خواهید کرد. جدولی بهنام wp_posts وجود دارد. در این جدول تمام برگهها و نوشتههای سایت شما ذخیرهسازی میشوند.
اگر هم از نرمافزارهای شبیهساز سرور مثل XAMPP استفاده میکنید. هیچ تفاوتی با کنترل پنل هاست ندارد. کافی است وارد قسمت phpMyAdmin شوید. سپس پایگاه داده مربوط به سایت خود را انتخاب کنید. همانطور که در قسمت بالا گفتیم، نوشتهها و برگههای در جدول wp_posts ذخیره میشوند.
نتیجه گیری کلی
همان طور که مشاهده کردید، برگهها و نوشتههای سایت شما در جدول wp_posts ذخیرهسازی میشوند. اگر دوست دارید با پایگاه داده وردپرس بیشتر آشنا شوید و عملکرد Database سایت خود را بهبود ببخشید. پیشنهاد میکنیم نگاهی به دوره جامع سایت برتر داشته باشید. در این دوره ما دیتابیس وردپرس و بهینهسازی آن را به صورت کامل آموزش دادهایم و میتوانید سایتهای وردپرسی را با استفاده از این دوره پشتیبانی و بهینهسازی کنید.
با سلام ببخشید، مقالات سایت در کجا ذخیره می شوند؟مدیا (ویدئو-صوت و تصویر) در پوشه وردپرس ذخیره می شوند .قالب و پلاگین ها هم در پوشه ذخیره می شوند. ماندم که نوشته ها و متن های سایت در کجا ذخیره می شوند. وقتی صحفه وبی باز می شود نوشته ها و تصاویر نمایش داده می شوند ایا نوشته ها در خود صفحه وب همیشه حضور دارند؟ یعنی در هر صورت صفحه وب باز باشد و یا بسته ، متن و نوشته ها همان جای خودشان در صفحه هستند؟ ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید.در چند سایت این را پرسیدم خیلی فنی گفتند که هیچی درک نکردم چه گفتند. مثلا توی خانه اگر از ما بپرسند یخچال کجاست می گوییم توی اشپزخانه .منظورم از اینکه نوشته ها و متن ها کجاست درست مثل این است که بپرسم یخچال کجاست. با تشکر
سلام در دیتابیس سایت ذخیره میشن.
سلام خدمت شما ادرس سایت من اینه sarzaminwordpress.ir و من در مورد وردپرس و سئو و … تولید محتوا میکنم . اومدم یک سایت دیگر با یک وردپرس دیگر با این آدرس ساختم sarzaminwordpress.ir/mag و در این جدیده بازی و برنامه و ، اخبار ، مجله و اتفاقات روز رو میزارم به این دلیل که محتوا ی بیشتری تولید کنم
به نظر شما این کار من روی سئو چه تاثیری خواهد داشت؟ منفی یا مثبت؟
درود بر شما پیشنهاد نمیشه. بهتر است روی حوزه تخصصی فعالیت داشته باشید.
سلام خوب هستید؟
من تو سایتم یکاری میکنم مثلا تو یک صفحه که با المنتور میسازم میام و یک سری نوشته ها و پاراگراف ها رو برای نمایشگر ها و بازدیدکنندگان پنهان میکنم مثلا صفحات آرشیو مقالات رو میام اینکار میکنم.
محتوایی که میخوام دیده بشه که میزارم اونایی که نمیخوام و فقط روی سئوش کار کردم رو میام یکاری میکنم با المنتور دیده نشه
این روی سئو چه تاثیری داره؟ آخه با این کار یوست سئو سئو سایت رو بالا و سبز نشون میده
به نظرتون نتیجه منفی داره یا مثبت؟
سلام اصلا پیشنهاد نمیشود. نتیجه منفی خواهد داشت.
سلام خدمت شما پس چجوری محتوا را سئو کنم؟ مثلا در صفحه اصلی سایتم کلی از این کار کردم وگرنه که یوست سئو رنگ سئو رو قرمز هم نمیکنه
در این موارد اهمیتی به سبز بودن چراغ سئو ندهید.
مثلا یوست سئو میگه محتوای شاخص باید 900 کلمه داشته باشه اینو چجوری درست کنیم؟
یوست سئو نمیتونه تشخیص بده و این به معنای بد بودن سئوی صفحه نیست.
ممنون از شما آقای رضا راد یعنی الان صفحه اول سایت نارنجی باشه اشکال نداره؟ چون من تمام تلاشم را کردم برای بالا بردن سئو دیگه مونده یک 900 کلمه ، لینک خروجی و یک چیز دیگه با این که صفحه اول هست همش یوست سئو و المنتور لینک میسازند در قسمت نامک برای صفحه اول و یوست سئو هم گیر میده میگه لینک با اسم مثلا صفحه خانایی نداره و اینا
خواهش میکنم. خیر دوره رایگان یوست سئو رو روی سایت ببینید در موردش توضیح دادم.
سلام خدمت شما ! تبریک که قالب رو به نسخه قبل برگردوندید چون این سبک به نظر من باحال تر است.
یک سوال داشتم چجوری میتونم بفهمم یک دامنه ای که قبلا توسط یک نفر دیگه ثبت شده الان اسپم شده یا نه؟
مثلا من میخوام یک دامنه ای رو از یک فردی بخرم از کجا بفهمم این دامنه مشکل هادی نداره و اسپم نشده باشه و … که در آینده برای سایت من مشکل دار نباشه
درود بر شما سپاس. توی سایت spamhaus چک کنید دامنه رو
تست کردم وقتی میگه DBL ذکر نشده است منظورش چیه؟
یعنی مشکلی نداره
تشکر از شما آقای حسینی راد