آموزش برند سازی وب سایت + چند استراتژی تست شده

4.3 / 5. تعداد رای: 13

آموزش برندسازی وب‌سایت + استراتژی‌های پیشرفته برندسازی وب‌سایت

در مفاهیم و اصلاحات کسب‌وکار زیاد درباره برند و برند سازی وب سایت می‌شنویم. اما معنی این کلمات چیست؟ چه چیزی به یک برند اطلاق می‌شود؟ به‌طور خاص، برند سازی وب‌سایت چگونه کار می‌کند؟ در این مقاله به ارائه پاسخ این سؤالات می‌پردازیم. تنها چیزی که می‌تواند یک شرکت را از گم‌شدن در دریای رقابت نجات دهد، برند سازی دقیق است. اپل، نایک، استارباکس، مک‌دونالد، همه نمونه کسب‌وکارهایی هستند که موفقیت خود را مدیون برند سازی هدفمندند و همه برندهای شاخصی هستند که در سراسر جهان شناخته‌شده‌اند.

آنچه در این مقاله می‌خوانید

برند چیست و از چه عناصری تشکیل شده است؟

اساساً، برند شما به نحوه درک مردم از شما بازمی‌گردد. لوگو جنبه مهمی از هویت برند شماست، اما برند سازی وب‌سایت مقوله‌ای عمیق‌تر است. وقتی صحبت از هویت برند به صورت آنلاین می‌شود، مسائل بیشتری برای فکر کردن به‌جز وب‌سایت شما وجود دارد. برند باید در بسیاری از پلتفرم‌ها و رسانه‌ها بدرخشد و سازگار باشد. برند سازی یک کسب‌وکار باید با تجزیه‌وتحلیل دقیق فرهنگ شرکت، مشتریان هدف و ارزش‌های موردنظر شروع شود.

برای کسب رتبه بهتر در موتورهای جستجو، یک وب‌سایت باید به هر طریق ممکن در معرض دید قرار گیرد. برند سازی به این فرایند کمک می‌کند و تصویری را برای یک وب‌سایت ایجاد می‌کند و آن را برای مشتریان بالقوه برجسته می‌نماید. برند شما به‌راحتی ازنظر ترافیک در شبکه قابل‌تشخیص است. برای برندتان باید چیزی داشته باشید تا آن را از رقبا متمایز کند. رنگ، تصاویر و متن نقش مهمی در موفقیت برندتان دارند. برند سازی وب‌سایت و طراحی موفق در یک لحظه ایجاد نمی‌شود. با برنامه‌ریزی محتاطانه و طوفان فکری دقیق تکامل می‌یابد. طراحی وب‌سایت و برند با درک کسب‌وکار مشتریان هدف آغاز می‌شود.

عناصر یک برند

اگرچه هر برندی دارای عناصر متفاوتی است و هر شرکتی سطوح متفاوتی از اهمیت را در جوانب مختلف قرار می‌دهد، اما همچنان می‌توانید این سه جزء اصلی را برای هویت هر برند در نظر بگیرید.

  • ارزش‌ها و اهداف
  • شخصيت
  • ثبات

ارزش‌ها و اهداف

برند شما باید کاملا در چرایی شما ریشه داشته باشد؛ به این معنی که چرا شرکت شما وجود دارد و چه چیزی را ارائه می‌دهید. در کنار انتقال ارزش‌های برندتان، وب‌سایت شما باید به سرعت بتواند به سوالات زیر پاسخ دهد:

  • شرکت شما دقیقا چه می‌کند؟
  • کدام محصولات و خدمات را ارائه می‌دهید؟
  • مشتریان چگونه از آن‌ها سود خواهند برد؟

شخصیت

علاوه بر آنچه انجام می‌دهید، برند شما شامل نحوه انجام آن است. برداشتی که مشتریان از کسب و کار شما دارند، نوآورانه یا سنتی، درجه یک یا اصیل، جزء اصلی برندتان است. عواملی مانند این در انتقال شخصیت برندسازی وب‌سایت نقش دارند:

  • طراحی لوگو
  • لحن محتوای موجود در وب‌سایت و وبلاگ
  • رنگ‌های موجود در سایت و در تبلیغاتتان

ثبات

آیا تابه‌حال دوستانی داشته‌اید که دائما یک چیز را بگویند و دیگری را انجام دهند؟ اگر چنین است، احتمالاً با آن‌ها به مدت طولانی دوست نمانده‌اید. چه کسی می‌خواهد افراد غیرقابل‌اعتماد را در زندگی خود حفظ کند؟ مهم‌تر از آن، چه کسی می‌خواهد پول خود را به کسب‌وکارهایی بدهد که چنین رفتاری دارند؟ اگر ظاهراً شرکتی هدف یا هویت خود را نمی‌داند، به مشتریان خود اعتماد نمی‌کند. به همین دلیل است که هنگام ایجاد یک برند، ثبات بسیار مهم است. ازجمله موارد دیگر، این می‌تواند به این معنی باشد:

  • در نظر گرفتن یکنواخت بودن پیام‌های خود را در همه رسانه‌ها، در حالی که هنوز مخاطب را در نظر دارید
  • استفاده از رنگ‌ها، فونت‌ها و موضوعات مشابه در وب‌سایت، رسانه‌های اجتماعی
  • اطمینان حاصل کنید که وب‌سایتتان به درستی کار می‌کند و برای استفاده بازدیدکنندگان سایت شما بصری است

برند سازی وب سایت شما

پاسخ کوتاه به این سوال این است: در همه جا. به صورت آنلاین، برند شما در هر جایی است که مردم با شما در ارتباط هستند یا در مورد شما صحبت می‌کنند.

وب‌سایت شما

بدیهی است، وب‌سایت شما جایی است که بسیاری از مشتریان یا برندها با برند شما تعامل خواهند داشت. به همین دلیل داشتن یک وب‌سایت طراحی شده و کاربرپسند بسیار مهم است. فراتر از طراحی و قابلیت استفاده از سایت خود، می‌توانید به نحوه بیان هویت برند خود در برخی زمینه‌های کلیدی فکر کنید:

  • صفحه اصلی: چگونه به نظر می‌رسد، چه می‌گوید و چه چیزی نمی‌گوید.
  • درباره ما: لحن شما، اطلاعاتی که ارائه می‌دهید و چقدر شخصی/معتبر/آگاه به نظر می‌رسید.
  • محتوا: پست‌های وبلاگ، صفحات فرود، محتوای قابل دانلود؛ هر چیزی که بازدیدکنندگان پیدا می‌کنند یا به آن هدایت می‌شوند.

در سراسر اینترنت

علاوه بر برندسازی وب‌سایت ، هویت برندتان در بسیاری از مکان‌های دیگر (خواه ناخواه یا ناخواسته نشان داده می‌شود)، از جمله:

  • رسانه‌های اجتماعی: از فیسبوک و توییتر گرفته تا لینکدین و یوتیوب
  • جستجوی محلی: به ویژه سای‌تها (مانند Yelp)، نماهای نقشه مانند Google My Business و دایرکتوری‌ها را مرور کنید
  • SEPRها: هرگونه جستجوی ارگانیک که یکی از صفحات شما را نشان می‌دهد

چگونه برندسازی وب‌سایت انجام دهیم؟

برای حفظ برند سازی وب‌سایت، باید به حضور وب خود توجه زیادی داشته باشید. شما نیاز به یک استراتژی جامع برای برقراری ارتباط و تقویت چشم‌انداز شرکت خود به‌صورت آنلاین دارید. این شامل توسعه محتوا، پاسخ به بازخورد مشتریان و موارد دیگر است.

برند شما همان چیزی است که دنیای خارج درباره شما فکر می‌کند. این مجموعه‌ای از برداشت‌هایی است که در طول زمان ایجاد می‌کنید. این روزها اولین برداشت شما اغلب به‌صورت آنلاین ایجاد می‌شود. شما به یک وب‌سایت نیاز دارید و وب‌سایت شما باید بازتابی عالی از شما باشد. وب‌سایت دارای برند. مشتریان احتمالی شما این کارها را انجام می‌دهند:

  • 87 درصد قبل از ملاقات با شما وب سایت شما را بررسی می‌کنند
  • 96 درصد اذعان دارند که وب‌سایت بر انتخاب یا عدم انتخاب سرویس شما تاثیر زیادی می‌گذارد
  • 100 درصد اعتراف می‌کنند، «من وب‌سایتی را ترک کردم زیرا طراحی آن ضعیف بود یا استفاده از آن مشکل بود.»

واضح است که یک وب‌سایت تاثیر مهمی بر وب‌سایت شما دارد. وقتی مشتریان شما آنلاین شما را جستجو می‌کنند، باید آنجا باشید. یک وب‌سایت دارای برند بلافاصله اعتبار شما را افزایش می‌دهد.

هنگامی که وب‌سایت شما بهترین شخصیت شما را نشان می‌دهد، مشتریانتان بیشتر شما را انتخاب می‌کنند و به شما اعتماد می‌کنند. در ادامه پنج قانون در برندسازی وب‌سایت آمده است

1. تعیین کنید که چه کسی هستید و چه شکلی هستید.

بدانید چه کسی هستید. اگر درک نکنید، مشتریانتان نمی‌توانند موقعیت فروش منحصربه‌فرد شمارا درک کنند. با نوشتن پنج کلمه برای توصیف برند سازی وب‌سایت شروع کنید، سپس آن را به یک کلمه محدود کنید. هنگام ساختن وب‌سایت خود این کلمه را به‌عنوان شعار خود در نظر داشته باشید.

سپس بفهمید چگونه به نظر می‌رسید. به برخی از شرکت‌هایی که آن‌ها را تحسین می‌کنید نگاه کنید. از چه رنگ‌ها و قلم‌هایی برای انتقال برند خود استفاده می‌کنند؟ چه تصاویری؟ همه این جزئیات را باهم در یک سند قرار دهید و آن را راهنمای برند خود بنامید. آن را با کارکنان خود به اشتراک بگذارید و مشتریان را برای بازخورد انتخاب کنید.

2. برای آغاز برندسازی وب‌سایت یک لوگو بسازید.

لوگوی خود را ساده نگه دارید. اگر نمادی را اضافه می‌کنید، لازم نیست کارهایی را که انجام می‌دهید تقلید کند! لوگوی مرسدس ماشین ندارد و لوگوی آمازون کتاب ندارد!

لوگوی شما باید روح برند شما را منتقل کند و با مشتری هدف صحبت کند. اگر به لوگو احتیاج دارید و می‌دانید دقیقاً چه می‌خواهید، برای تکمیل آن با یک فریلنسر تماس بگیرید. اگر به کمک نیاز دارید و بودجه بالایی دارید، با یک آژانس تجاری تماس بگیرید.

3. تصاویری عالی انتخاب کنید.

تصاویر، احساسات را منتقل می‌کنند، بنابراین تصاویر مناسب را برای برند خود انتخاب کنید. همچنین چندین منبع آنلاین رایگان و مقرون به صرفه برای تصاویر وجود دارد. ما Unsplash ،iStock و MorgueFile را معرفی می‌کنیم.

4. وب‌سایت خود را ساده نگه دارید.

مشتریان خود را در یافتن آنچه که به دنبال آن هستند آسان کنید. از فضای سفید زیاد استفاده کنید و از کلمات زیاد استفاده نکنید. سایت‌های ساده‌تر، با رنگ‌های کمتر و تصاویر عالی، پیچیده‌تر به نظر می‌رسند و بازدیدکنندگان راضی‌تر هستند زیرا می‌توانند آنچه را که می‌خواهند پیدا کنند. تنوع بیشتر رنگ و نور در صفحه برابر است با پیچیدگی بیشتر و کار بیشتر برای ارسال اطلاعات به مغز توسط چشم شما.

5. از استراتژی‌های سئو برای برندسازی وب‌سایت استفاده کنید.

استراتژی‌های سئو برای برندسازی وب‌سایت
استراتژی‌های سئو برای برندسازی وب‌سایت

وقتی مشتریان شما را جستجو می‌کنند، باید آنجا باشید. کلمات کلیدی جستجوی خود را مشخص کنید؛ این‌ها احتمالا نام کسب‌وکار شما، محل، خدمات و نام اعضای اصلی کارکنان شما خواهد بود. وب‌سایتتان را با برچسب‌های این عبارات تنظیم کنید و از آن‌ها در محتوا در سراسر وب‌سایت خود استفاده کنید. اگر علاقمند به یادگیری سئو هستید پیشنهاد می‌کنم دوره رایگان آموزش سئو را ببینید.

چندین روش برای بهبود برندسازی وب‌سایت

بسته به اینکه چگونه می‌خواهید توجه افراد را جلب کنید، روش های زیادی وجود دارد که برخی از آن‌ها تقریبا جهانی هستند.

1. داده‌های خود را بررسی کنید.

به آنالیز خود نگاه کنید. وقتی به دنبال یک تغییر یا بهبود ساده هستید، پاسخ در داده‌ها خواهد بود. رفع همه اشکالات؛ اگر خطاهای جاوا اسکریپت در کنسول Google Chrome وجود داشته باشد، به احتمال زیاد برای بازدیدکنندگان شما خطا ایجاد می‌کند، بنابراین از دریافت ارزشی که ارائه می‌دهید جلوگیری می‌کند.

2. افزونه‌های خدمات مشتری را نصب کنید.

افزونه‌های آسان خدمات مشتری، مانند چت زنده 24 ساعته، در تبدیل وب‌سایت به فروش زیادی می‌رسد. علاوه بر این، تصاویر واقعی محصول از جامعه محتواهای ایجاد شده توسط کاربر در سایت به جلب اعتماد کاربران جدید و جلب رضایت آن‌ها کمک می‌کند.

3. از ربات پشتیبانی مشتری در برندسازی وب‌سایت استفاده کنید.

پشتیبانی مشتری یکی از پرمصرف‌ترین منابع در یک شرکت است، با این حال اکثر سوالات اساسی را می‌توان به‌طور خودکار از طریق ربات پشتیبانی مشتری در وب‌سایت پاسخ داد. نصب یک نماینده مجازی در وب‌سایت شما بیش از حد فنی نیست و به شما این امکان را می‌دهد که مشتریان احتمالی خود را با پاسخ فوری به اساسی‌ترین سوالاتی که ممکن است در مورد کسب و کارتان بپرسند، شگفت زده کنید.

4. به عنوان یک کاربر به سایت خود نگاهی بیندازید.

کاربران آن‌چه را که مالکان نمی‌بینند مشاهده می‌کنند. یکی از روش‌های روشن ساختن آن، این است که سه چیز را به طور واضح و کارآمد به کاربران ارائه دهید: خدمات یا محصول شما، نمونه‌کارهایی که انجام می‌دهید و چرا آن‌ها باید به برندتان اعتماد کنند.

5. اطلاعات تماس را در هر صفحه قرار دهید.

یکی از نکاتی که در برندسازی وب‌سایت اهمیت دارد، دسترسی ساده به هر بخش از سایت است. هیچ چیز ناامیدکننده‌تر از این نیست که مجبور باشید در وب‌سایت برای اطلاعات تماس جستجو کنید یا مجبور شوید برای پیدا کردن اطلاعات چندین سطح را کلیک کنید.

6. برای برندسازی وب‌سایت بر روی بازدیدکنندگان متمرکز شوید.

بسیاری از وب‌سایت‌های شرکت‌ها در مورد دلیل عالی بودن شرکت یا محصول متمرکز شده‌اند. روشی موثرتر این است که با بازدیدکننده، در مورد اینکه شرکت یا محصول شما چه سودی برای او خواهد داشت، ارتباط برقرار کنید. او چه ارزشی را دریافت می‌کند؟ ارزش ارائه شده چگونه می‌تواند زندگی او را آسان‌تر، بهتر یا کم‌استرس‌تر کند؟

7. کانال‌های رسانه‌های اجتماعی را برای ایجاد تعامل مشخص کنید

اگر شرکت شما در رسانه‌های اجتماعی حضور دارد، باید کانال‌های شما به وضوح در وب‌سایت شما قابل مشاهده باشد. نمایش ابزارک‌های رسانه‌های اجتماعی در وب‌سایت به بازدیدکنندگان اجازه می‌دهد تا جریان ثابتی از اطلاعات مرتبط و شخصی را در مورد شرکت و خدمات شما مشاهده کنند.

این روش نه‌تنها باعث مشارکت می‌شود بلکه امیدوارم مشاغل جدیدی را نیز به همراه داشته باشد.

8. در مورد حل چالش های مشتریان صحبت کنید، نه جوایز خود!

اگر وب‌سایت شما تماما درباره شرکت شما باشد و اینکه چرا شما «بهترین» هستید، فورا علاقه بازدیدکنندگان را از دست خواهید داد. اگر «چرا» وجود نداشته باشد، جوایز ، افتخارات و ویژگی‌ها هیچ معنایی ندارند. اگر سایت شما به زبان مشتریان بالقوه و بالفعل صحبت می‌کند و به وضوح مشخص می‌کند که چگونه می‌توانید چالش‌های آن‌ها را حل کرده و زندگی آن‌ها را به نحوی بهتر کنید، اعتماد ایجاد شده و به سرعت ارتباط برقرار خواهید کرد.

چندین ترفند برندسازی وب‌سایت

تصور کنید که وب‌سایت شرکت شما یک ویترین دیجیتالی است و اولین برداشت مخاطبان از یک محصول یا خدمات را ارائه می‌دهد. از آنجا که برداشت اول اثری ماندگار بر جای می‌گذارد، باید توجه بیشتری به نحوه انتقال هویت برند خود در هر صفحه داشته باشید. در حالی که ممکن است صدها وب‌سایت در حال فروش محصولات یا خدمات مشابه باشند، هویت برند می‌تواند شما را از جدا کرده و پیشنهادتان را منحصر به فرد جلوه دهد. بسته به اهداف شما، چندین روش برای اطمینان از درخشندگی برندتان در وب‌سایت وجود دارد.

1. برای برندسازی وب‌سایت خود هدفی را مشخص داشته باشید.

تعیین اهداف وب‌سایت به شما کمک می‌کند تا بهترین راه را برای ارائه خود به مخاطبان آینده خود استفاده کنید. وب‌سایت ها به دلایل مختلف ایجاد می‌شوند و درک اینکه چرا آن را می‌سازید اولین قدم در جهت توسعه یک برند است که در نگاه اول حداکثر تاثیر را داشته باشد. با پاسخ به برخی از این سوالات شروع کنید:

  • چرا وب سایت را ایجاد می‌کنید؟
  • هدف شما چیست؟
  • پیشنهاد ارزشی شما چیست؟
  • چه عواملی شما را از رقبا متمایز می‌کند؟

این سوالات ممکن است شامل همه ویژگی‌ها نباشد، اما می‌تواند به کشف ارزش‌های شما کمک کند و نگرشی برای نزدیک شدن به برندسازی وب‌سایت شما ایجاد کند.

2. روی یک لوگوی خوب برای برندتان سرمایه‌گذاری کنید.

لوگوی شما یکی از اولین مواردی است که افراد هنگام بازدید از یک وب‌سایت به آن توجه می‌کنند. لوگوی شما بخش مهمی از هویت برندتان است. برای وب‌سایت‌ها، داشتن یک لوگو با یک برچسب ایده خوبی است تا بازدیدکنندگان در یک نگاه بدانند سایت شما درباره چیست.

3. پوسته مناسبی را برای وب‌سایت برندتان انتخاب کنید.

در ادامه آموزش برندسازی وب‌سایت باید پوسته‌ای را انتخاب کنید که مکمل وب‌سایت شما باشد. به عنوان مثال، اگر در حال راه‌اندازی وبلاگ یا وب‌سایت خبری هستید، باید موضوعی را انتخاب کنید که دارای حداقل طرح باشد و خوانایی آن را بهبود بخشد. اگر می‌خواهید یک فروشگاه تجارت الکترونیک راه‌اندازی کنید، به یک پوسته سریع و قابل تنظیم نیاز دارید زیرا 90 درصد صفحات شما دارای محصولات هستند. مهمترین نکته این است که پوسته وب سایت شما باید واکنش‌گرا باشد، یعنی باید با طرح‌بندی مختلف اندازه صفحه تنظیم شود.

4. به رنگ‌های خود در وب‌سایت توجه کنید.

مطالعات متعددی نشان می‌دهد که رنگ‌ها می‌توانند احساسات و رفتارهای بینندگان را برانگیزند. با در نظر داشتن این احساسات، رنگ‌هایی را پیدا کنید که ارزش‌های شما را منتقل می‌کند. این موجب می‌شود تا خوانندگان وارد طرز فکر خاصی شوند که می‌خواهید وب‌سایت شما به آن‌ها القا کند. در صورت استفاده مناسب، ترکیب رنگ مناسب می‌تواند به شما کمک کند تا جدایی ایجاد کرده و پیشنهاد ارزش سایت خود را منتقل کنید.

5. با سبک خود در برندسازی وب‌سایت سازگار باشید.

هنگامی که اهداف و مبانی برندسازی وب‌سایت خود را مشخص کردید، مهم است که ثابت و پیگیر باشید. این باعث آشنایی بیشتر می‌شود و سبکی را تعریف می‌کند که شما را فورا مشخص می‌کند.

6. در مورد چیدمان سایت خود فکر کنید.

بازدیدکنندگان وب‌سایت‌ها هنگام مشاهده محتوا الگوهای مشابهی از خود نشان می‌دهند. مطالعات نشان داده است که مردم وب سایت ها را از چپ به راست مشاهده می کنند و گوشه بالا سمت چپ بیشترین توجه را به خود جلب کرده است. عناصر مهم برند مانند لوگو و شعار خود را در مشهودترین مناطق قرار دهید تا تشویق سریع به شناسایی نام تجاری شما شود.

7. رسانه‌های مناسب برای انتشار پیام وب سایت خود را پیدا کنید.

مهم نیست که وب سایت شما در چه زمینه‌ای برخوردار فعال است، یافتن روش‌هایی برای جذب خوانندگان مهم است. با توجه به تعداد کانال‌های موجود برای تبلیغ وب سایت، پیدا کردن کانال هایی که با هویت برندتان سازگار باشد مهم است. رسانه‌هایی چون وب‌سایت‌ها، پلتفرم‌های اجتماعی و برنامه های کاربردی را پیدا کنید که با ارزش‌ها و زمینه کاری برندتان مطابقت داشته باشد و در آنها فعال شود. این به شما کمک می‌کند خوانندگانی را پیدا کنید که احتمال بیشتری دارد با وب‌سایت شما ارتباط برقرار کنند.

8. یک استراتژی محتوای منسجم داشته باشید.

امروزه جذب کاربر از تبلیغات سنتی دور شده و به سمت محتوای طولانی مدت حرکت می‌کند. علاوه بر این، وب‌سایت شما باید محتوای تازه و جذابی داشته باشد تا خوانندگان علاقه‌مند شوند. با این حال، افزودن محتوای تصادفی می‌تواند تاثیر نامطلوبی بر خوانندگان شما داشته باشد. زمانی را صرف ایجاد یک استراتژی محتوا، انتخاب موضوع مناسب که همزمان با هویت برندسازی وب‌سایت و مخاطبان شما مطابقت دارد، کنید.

این به خوانندگان هنگام بازدید از سایت شما ارزش می‌بخشد و برند را تقویت می‌کند. علاوه بر این، به شما کمک می‌کند تا خوانندگان جدیدی را از سایر قسمت‌های وب جذب کنید.

استراتژی‌های برندسازی وب‌سایت

استراتژی‌های برندسازی وب‌سایت
استراتژی‌های برندسازی وب‌سایت

بیایید با خود روبرو شویم، هر کسب و کاری که امروز وجود دارد، چه بزرگ و چه کوچک، به یک وب‌سایت نیاز دارد. وب‌سایت یک شرکت، اغلب اولین ایستگاهی است که مشتریان هنگام انجام تحقیقات برای حل مشکل خود انجام می‌دهند. همچنین به ایجاد مشروعیت برندتان کمک می کند.

اگر وب سایت شما به درستی پیاده‌سازی شود، به شما این امکان را می‌دهد که اولین تاثیرگذاری خود را بر جای بگذارید و به شکلی معتبر با مشتریان ارتباط برقرار کنید. بنابراین وقتی مشتری به محصولات یا خدماتی که ارائه می‌دهید نیاز داشته باشد، اما سه شرکت دیگر با پیشنهادات مشابه پیدا کند، شما را انتخاب می‌کند. در ادامه 4 استراتژی وجود دارد که هنگام برندسازی وب‌سایت خود باید روی آنها تمرکز کنید:

  • استراتژی برند
  • استراتژی محتوا
  • استراتژی فناوری
  • استراتژی طراحی

این موارد هیچ ترتیب خاصی ندارند و اغلب با هم تداخل دارند بنابراین برای برندسازی وب‌سایت بطور موثر می‌توانید به هر کدام از آن‌ها مراجعه کنید.

استراتژی برند

قبل از اینکه حتی به فکر راه‌اندازی وب‌سایت باشید، باید استراتژی برندسازی وب‌سایت را در نظر بگیرید. برای اینکه مشتریان شما از طریق وب‌سایت با برند شما ارتباط برقرار کنند، باید کسب و کار، مشتریان و داستانی را که می‌خواهید آن‌ها را به آن دعوت کنید به درستی تعریف نمایید. همچنین به جمع‌آوری کارکنان و بازاریابی حول یک روایت ثابت کمک می‌کند.

برای اکثر کارآفرینان یا رهبران کسب و کار، این سخت‌ترین بخش برای تعریف است. فقط بدانید که اگر تصمیم بگیرید از این مرحله صرف نظر کنید، وب سایت شما و سایر عملیات بازاریابی کم‌عمق خواهند بود و به پیشرفت کسب و کار شما کمک نمی‌کنند.

استراتژی محتوا در برندسازی وب‌سایت

وقتی صحبت از محتوای وب‌سایت می‌شود، تا حد زیادی به روایتی از برند بستگی دارد. استراتژی محتوا اطمینان می‌دهد که پیام‌هایی که در وب‌سایت خود قرار می‌دهید معنادار، جذاب و منسجم است. نکته احتمالی این است که شما نیاز به درک روشنی از برند خود دارید.

برای مشتریان دشوار است که با کسب و کارهایی که خود را به عنوان قهرمان معرفی می‌کنند ارتباط برقرار کنند زیرا آن‌ها خود را به عنوان یک قهرمان می‌بینند. تغییر اساسی که شما باید در استراتژی محتوای خود بپذیرید این است که برندتان راهنمای کمک به مشتری برای یافتن راهکار برای مشکل او باشد.

استراتژی فناوری در برندسازی وب‌سایت

بیایید واقع‌بین باشیم شما نمی‌توانید وب‌سایت بدون فناوری داشته باشید. بسته به آنچه می‌خواهید وب‌سایت شما به آن برسد، نیازهای فناورانه شما نیز متفاوت خواهد بود. ابتدا باید اقدامی را که می‌خواهید مشتریان هنگام بازدید از وب‌سایت شما انجام دهند، مشخص کنید. تعیین کنید چه سیستم‌ها و پلتفرم‌هایی برای رسیدن به هدف مشتری مورد نیاز است.

استراتژی طراحی در برندسازی وب‌سایت

برای طراحی وب‌سایت، طراحی افکار و ایده‌هایی را که برند، محتوا و فناوری شما را هدایت می‌کند، حائز اهمیت است تا تجربه‌های استثنایی را برای مشتریان ایجاد کند. در استراتژی طراحی خود نه تنها باید جنبه بصری وب‌سایت خود را در نظر بگیرید، بلکه باید قابلیت استفاده و تجربه کاربر را نیز در نظر بگیرید.

اکنون که برند خود را مشخص کرده‌اید، نوع محتوایی را که برای مشتریان استقبال می‌شود، می‌شناسید و می‌دانید که برای راه‌اندازی وب‌سایت خود به چه نوع پلتفرمی نیاز دارید، حال باید همه آن‌ها را کنار هم قرار دهید تا تجربه‌ای منسجم و لذتبخش برای کاربرانتان ایجاد شود. راه‌اندازی وب‌سایت می‌تواند ساده یا بسیار پیچیده باشد.

بسته به محصولات یا خدمات شما متفاوت است. تنها چیزی که بدون توجه به ماهیت کسب و کار شما صادق است این است که وب‌سایت شما اغلب اولین نقطه تماس مشتریان بالقوه با برندتان خواهد بود. بنابراین استفاده از یک استراتژی در برندسازی وب‌سایت برای اینکه چگونه می‌توانید آن تجربه اولیه را به یک تجربه مثبت تبدیل کنید از اهمیت حیاتی برخوردار است.

نظر شما در این مورد چیه؟

  1. U5331 ۱۸ آبان ۱۴۰۰

    سلام. اولین بار هست نظر میدم چون احساس کردم اگر نظر ندم به همه لطف و تلاش و موفقیت های میهن وردپرس خیانت کردم.
    متاسفانه این ویدیو اصلا خوب نبود. نوع ادبیات و جمله بندی و محتوای ضعیف باعث شد که ادامه ویدیو را تماشا نکنم.اصلا حس خوبی ندارد این ویدیو … واقعا در مقایسه با ویدیو های قبلی و صحبتهای بسیار خوب و مسلط و دلنشین آقای حسینی راد جالب نبود.

  2. U34212 ۱۶ آبان ۱۴۰۰

    درود بر شما، وقت بخیر
    چند نکته در مورد این ویدئو وجود داشت که باید خدمت شما عزیزان در تیم تولید محتوای میهن وردپرس عرض کنم.
    اول اینکه، ویدئو بخش‌های برش خورده‌ی زیادی داشت، برای مثال در دقیقه 8:12 قسمتی از حرف‌های آقای مسعودی حذف شده بود.
    مطلب دوم در مورد آرامش گوینده است. آقای حسینی‌راد با آرامش خاص و شیوه‌ی وصف ناپذیری توضیحات را ارائه می‌کنند و این آرامش است که باعث می‌شود مخاطب همه چیز را بهتر درک می‌کند.
    سوم، زمینه ویدئو هست. زمینه‌ی ویدئو بهتر بود که ثابت باشد تا حواس بیننده به سوژه مورد نظر باشد نه پیرامون آن.
    من نه متخصص تولید محتوا هستم و نه چیزی. فقط خواستم این نکات را ارائه کرده باشم تا کیفیت محتواهای شما بیشتر بشه.
    منتظر پاسخ شما هستم……. باتشکر