هزینه طراحی سایت با وردپرس چقدر است؟

  • بروزرسانی شده در

4.4 / 5. تعداد رای: 5

خیلی از دوستانی که قصد راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار اینترنتی را دارند، از ما می‌پرسند: هزینه طراحی سایت با وردپرس چقدر است؟ خب در پاسخ به این سوال معمولا میگوییم از بودجه موجود در کارت بانکی شما تا بی‌نهایت! اما واقعا هزینه طراحی سایت با استفاده از وردپرس چقدر است؟ چقدر هزینه نیاز است تا بتوانیم یک وب‌سایت وردپرسی راه‌اندازی کنیم؟

توجه داشته باشید که در این مقاله قصد داریم در مورد سایتی صحبت کنیم که توسط خود شما از صفر تا صد راه اندازی شود نه اینکه هزینه‌های چند میلیونی به شرکت‌های طراحی سایت پرداخت کنید و آن‌ها یک وبسایت برای شما طراحی کنند!

هزینه طراحی سایت با وردپرس چقدر است؟

خب بیایید هزینه‌های مورد نیاز برای راه اندازی یک وب‌سایت با وردپرس را تخمین بزنیم و ببینیم برای راه اندازی یک وب‌سایت در عمل باید چقدر موجودی در حساب بانکی‌تان داشته باشید.

اول از همه: آموزش، آموزش و آموزش!

گفتیم سایتی که توسط خود راه اندازی شود. پس نیاز است تا برای ساخت وبسایت با وردپرس آموزش ببینید. خب مسلما هر چقدر که خود بخواهید می‌توانید آموزش ببینید. می‌توانید آموزش هم نبینید و در آینده بیشتر وقتتان را بابت اشتباهات انجام شده تلف کنید. اما هر چقدر بیشتر آموزش ببینید بیشتر پیشرفت خواهید کرد چرا که راه‌و‌چاه را پیدا می‌کنید. ناگفته نماند که در بحث آموزش سراغ افرادی بروید که در این کار خودی نشان داده‌اند و به موفقیت رسیده‌اند. پس درگیر شو آف‌ها و تبلیغات تو خالی نشوید. ‌;)

در هر صورت این شما هستید که مشخص می‌کنید چطور آموزش ببینید. اما برای شروع کار کافیست آموزش کار با وردپرس را ببینید.بعد از آن کافیست آموزش سئو را ببینید و سایتتان را در گوگل به جایگاه مناسبی برسانید. اگر هم قصد دارید بابت آموزش خود هزینه کنید پس یک دوره جامع مثل دوره جامع سایت برتر را فراموش نکنید. پس بنا به انتخاب خود می‌توانید با هزینه‌ای بین ۱۰۰ هزار تومان تا چند میلیون تومان بابت آموزش خود هزینه کنید.

بدیهی است که اگر هزینه ۱۰۰ هزار تومانی را هم پرداخت کنید مانعی در راه‌اندازی سایت شما ندارد. اصلا می‌توانید پرداخت نکنید و آموزش‌های رایگان ما را ببینید. 🙂

خرید دامنه

شما می‌توانید فقط با پرداخت ۵ هزار تومان یک دامنه آی آر پرداخت کنید. اگر می‌خواهید دامنه بین‌المللی دات کام داشته باشید، باید چیزی حدود ۱۳۰ هزار تومان (البته با قیمت‌های فعلی) هزینه کنید. فراموش نکنید ۱۱ ترفند برای انتخاب دامنه مناسب را حتما ببینید.

خرید هاست (میزبانی وب)

معمولا برای خرید یک هاست مطمئن باید چیزی حدود ۵۰ هزار تومان بصورت ماهانه هزینه پرداخت کنید. پس ۵۰ هزار تومان دیگر هم برای خرید هاست مناسب وردپرس نگه دارید. یعنی تا اینجای کار باید ۳۰۰ هزار تومان هزینه کنید. حالا سایت شما راه اندازی شده و باید با استفاده از یک قالب وردپرسی، محتوای سایتتان را ویترین سایت وردپرسی خود نمایش دهید.

هزینه خرید قالب وردپرس

اینجاست که باید یک قالب شیک و مناسب برای سایتتان خریداری کنید. اگر بین قالب‌های حرفه‌ای وردپرس گشت‌و‌گذاری داشته باشید، با قیمت‌هایی بین ۵۰ هزار تومان تا ۲۰۰ هزار تومان مواجه خواهید شد. فرض کنید می‌خواهید یک قالب ایرانی و محتوا محور برای سایت خود انتخاب کنید و انتخاب شما گران‌ترین قالب سایت میهن وردپرس است. پس بدون شک قالب وردپرس اهورا انتخابی مناسب است که قیمتی حدود ۲۰۰ هزار تومان دارد.

هزینه خرید افزونه‌های مورد نیاز وردپرس

حالا که قالب را انتخاب کردید کافیست چند افزونه مورد نیاز برای وردپرس هم خریداری کنید. اصلا سایتی که سئو و سرعت مناسب نداشته باشد به هیچ دردی نمی‌خورد! پس باید حتما افزونه یواست سئو پرمیوم و افزونه وردپرس راکت را خریداری کنید. چیزی حدود ۲۰۰ هزار تومان هم برای خرید افزونه‌های ضروری وردپرس هزینه کنید و کار تمام شد! به همین راحتی!

جمع‌بندی کلی

دیدیم که برای راه اندازی یک وب‌سایت شیک و حرفه‌ای که سئو و سرعت مناسبی داشته باشد کافیست حدود ۷۰۰ هزار تومان از جیب مبارک هزینه کنیم. 🙂 تازه با پرداخت این هزینه یک وب‌سایت داریم که اصولی راه اندازی شده و از یک قالب و افزونه اوریجینال و بدون دردسر‌های بعدی استفاده کرده‌ایم که می‌دانیم در درون ذات این وب‌سایت چه خبر است؟ چرا که خود این سایت را راه اندازی کردید و از چون و چند ماجرا خبر دارید. معمولا سایت‌های طراحی سایت بابت راه اندازی چنین وب‌سایتی از شما هزینه‌های چند میلیون تومانی دریافت می‌کنند. باور ندارید؟ همین الان به بخش طراحی سایت ما یک سفارش طراحی سایت با قالب آماده ارسال کنید.

پ ن: شرکت‌های طراحی سایت هم مقصر این قضیه نیستند! ما هم دپارتمان طراحی سایت داریم و برای راه اندازی یک وب‌سایت با قالب آماده هزینه‌های چند میلیون تومانی دریافت می‌کنیم و دلیل این‌کار این است که تجربه‌ای در این زمینه داریم و در هر صورت هزینه زمانی که بابت انجام مراحل بالا و راه‌اندازی وب‌سایت صرف می‌کنیم را دریافت خواهیم کرد. اگر زمان آزاد ندارید و حاضرید بابت انجام مراحل بالا، هزینه چند میلیونی پرداخت کنید می‌توانید طراحی سایتتان را به شرکت‌های فعال در این زمینه بسپارید.

حالا کافیست روی سایتتان کار کنید و آن را به درآمد برسانید تا جبران این هزینه‌ها شود.

نظر شما در این مورد چیه؟

  1. U21890 ۳۱ خرداد ۱۳۹۸

    سلام. من سایت فروش محصولات دانلودی و یا دانلود فیلم و اهنگ میخواستم بزنم اما از اونجایی که تمامی هاستایی که بهمون معرفی کردید تا 5 گیگ یا کمی بیشتر بوده. بنابر این برای دانلود اینها و توو این سبک سایت زدن نیاز فضای فوق العاده بیشتری هست و توی آموزشتون این رو نگفتید که از چه هاستی استفاده کنیم تا سایتی مثل سایت دانلود فیلم بزنیم
    تشکر

  2. U7097 ۱۴ خرداد ۱۳۹۸

    درود بر شما جناب حسینی.
    من اگه از همین قالبهای نوشته خودتون مثل ویوا و یا آریایی استفاده کنم
    از نظر کدنویسی و سبک بودن سایت
    و اینکه کدهای اسکیما در اونا لحاظ شده باشه
    تا از نظر گوگل، استاندارد باشه
    و مثلا محتوای برخی صفحات، تکراری محسوب نشه.
    آیا همین قالبهای ویوا و یا قالب آریایی کافیه؟
    یا حتما باید به شما یا هر متخصص دیگه ای ، سفارش طراحی قالب اختصاصی بدم؟
    البته امکاناتی که قالب آریایی داره برام کافیه. با سپاس

  3. کاربر مهمان ۹ خرداد ۱۳۹۸

    سلام آقای راد خسته نباشید من مدتی است سایتمو زدم و الان در نتایج گوگل بالا میاد میخاستم بدونم اگر قالب سایت رو عوض کنم در سئو سایت تاثیر داره؟ در دوره اموزشیتون از این موضوعم یاد شده؟ که کدها و اینا مشکلی ایجاد نکنه در سئو سایت یا خیر؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۹ خرداد ۱۳۹۸

      سلام. اگر قالب گوگل فرندلی باشه خیر مشکلی نیست. تمام قالب‌هایی که توی سایت ما هستند از نظر گوگل فرندلی بودن تست شده‌اند. در دوره آموزشی ما بله این موارد بصورت کامل توضیح داده شده.

      • کاربر مهمان ۱۱ خرداد ۱۳۹۸

        ممنون از پاسخ خوب و دقیقتون .. سوال دیگه که دارم اینه ممکنه سایت جدید مشکل لود داشته باشه و برای برخی از کاربران بالا نیاد؟ مدت زمان که سایت برای نصب قالب جدید ممکنه معلق باشه بازه زمانی خاصی داره؟

        • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۱ خرداد ۱۳۹۸

          سپاس از شما. اگر دی ان اس ها تنظیم نشده باشند بله. معمولا ۷۲ ساعت طول میکشه برای همه کاربران سایت با دی ان اس جدید لود شود.

  4. کاربر مهمان ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸

    خیلی عالی بود ، ممنون از شما

  5. کاربر مهمان ۱۰ اسفند ۱۳۹۷

    سلام، روز بخیر. من احتیاج به یک وردپرس کار سریع و حرفه ای دارم.

  6. کاربر مهمان ۹ اسفند ۱۳۹۷

    با سلام و درود
    ممنون از مقاله خوبتون
    به نظرم بیشتر افراد وقت و تایم زیادی ندارن که برن سراغ آموزش و چند ماه بشینن پشت سیستم و فقط فیلم های آموزشی رو نگاه کنن، خب مسلما این کار وقتی زیادی از افراد رو میگیره و از حوصله اونها خارج هست، مخصوصا افرادی زیادی هستند که با مباحث ابتدایی کامپیوتر هم آشنا نیستن که این مورد به وفور دیده میشه.
    با توجه به مطالبی که در بالا گفتم بیشتر افراد ترجیح میدن پروژشون رو به یک شرکت یا شخصی بسپارن و حاظرن چندین برابر هزینه کنند و در آخر، پروژه شون رو با بهترین کیفیت و در بهترین سرعت ممکن ( نسبت به یادگیری ) دریافت کنند .
    هدف من از این کامنت زیر سوال بردن آموزشگاه ها نیست ولی به نظرم یه کمی داشتین نسبت به آموزشگاه ها جبه می گرفتید !!

    • Reza Rad رضا راد ۱۱ اسفند ۱۳۹۷

      درود سپاس از شما. بله دقیقا همینطور هست. توجه داشته باشید ما هم آموزش ارائه می‌کنیم و هم خدمات طراحی سایت اما پیشنهاد ما این بود که خودتان ماهی گرفتن رو یاد بگیرید چون تایم زیادی نمیبره کار با وردپرس و راه اندازی سایت. شما در عرض ۱ روز می‌تونید یک وبسایت رو بسازید و وردپرس رو آموزش ببینید.