افزایش ورودی گوگل با آپدیت محتوای قدیمی
- آموزش سئو وردپرس مقالات آموزشی
- بروزرسانی شده در
در این ویدیو به شما نحوه بروزرسانی محتوای قدیمی سایت را توضیح خواهم داد. با بروزرسانی محتوای قدیمی سایت میتوانیم ورودی گوگل خودمان را روز به روز افزایش دهیم و این فرایند همیشه باید در سایت شما تکرار شود تا ورودی خوبی داشته باشید.
در این مقاله قصد داریم برای شما توضیح دهیم که ما چگونه در میهن وردپرس مقالههای قدیمی را آپدیت میکنیم. ما در میهن وردپرس تیمی را در نظر گرفتهایم که محتوای مقالات قبلی را آپدیت میکنند و ما محتوای جدید را در همان صفحه قبلی بهصورت آپدیت شده قرار میدهیم. بنابراین اگر محتوای سایت شما نیز قدیمی شده و شما حس میکنید دیگر مانند قبل از گوگل ورودی دریافت نمیکنید میتوانید این کار را انجام دهید.
آنچه در این مقاله میخوانید
افزایش ورودی گوگل با بروزرسانی محتوای سایت
شما میتوانید خود یا تیم تولید محتوای سایتتان محتوای قدیمی سایت را آپدیت کنید. مشکلات آن را برطرف کرده و متنها، تصاویر و ویدئو جدید به آنها اضافه کنید. بهعنوانمثال اگر در میهن وردپرس در پنل مدیریت وردپرس به بخش نوشتهها برویم تعداد زیادی مقاله در دست بررسی مشاهده میشود که شامل مقالاتی هستند که قبلاً در سایت منتشرشدهاند و توسط تیم تولید محتوا آپدیت شدهاند.
این مقالات در انتظار بررسی هستند تا توسط مدیر سایت تأیید شده و بهجای مقالات قبلی در سایت قرار بگیرند. در ابتدا جهت بررسی این مقالهها میتوانید یکی از آنها را که ورودی بیشتری دارند را جهت بررسی دقیق انتخاب کنید. این مقالهها میتواند با توجه به موضوع آنها به متن آنها اضافه یا کم شود و بهبود داده شود. باید توجه داشته باشید که همیشه لازم نیست متن محتوا را اضافه کنید و برخی اوقات متن طولانی باعث خسته شدن کاربر و خروج آن از سایت شما میشود.
نحوه بررسی مقالات قدیمی و آپدیت شده در سایت
اکنون در اینجا قصد داریم دو مقاله قدیمی و جدید را باهم بررسی کنیم که هر دو آنها موضوع یکسانی دارند و توسط تیم تولید محتوا آپدیت شدهاند. ابتدا مقاله آپدیت شده را بازکرده و مقاله قدیمی آن را نیز باز میکنیم. بنابراین در صفحه مقاله قدیمی روی ویرایش نوشته کلیک کنید تا بتوانید تغییرات لازم را انجام دهید.
اولین کاری که شما باید انجام دهید این است که URL آن را کپی کنید. دلیل انجام این کار این است که شما ورودی زیادی را از آن پست دریافت کردهاید ولی از خوب بودن عنوان این مقاله اطلاعی ندارید. برخی اوقات شما نیاز دارید که این عنوان را تغییر دهید. در اینجا بهترین کاری که میتوانید انجام دهید این است که این URL را کپی کرده و وارد سرچ کنسول گوگل شوید.
سپس به قسمت Performance بروید و به بخش Search Results بروید. در این صفحه روی Page < New کلیک کنید و سپس در آن قسمت آدرسی که کپی کردهاید را وارد کنید و روی Apply کلیک کنید. اکنون میتوانید مشاهده کنید که این پست در سه ماه گذشته چقدر ورودی با چه کلماتی داشته است و این کلمات در چه پوزیشنهایی بودهاند. همچنین میبیند که CTR یعنی درصد کلیک به ازای دیده شدن در نتایج گوگل برای آنها چقدر بوده است.
شما میتوانید برای اینکه بتوانید اطلاعات دقیقتری در این زمینه داشته باشید 3 ماه را روی 16 ماه قرار دهید. در این صفحه برحسب Impression یا Click شما میتوانید عباراتی که بیشترین میزان دیده شدن یا ورودی در گوگل داشتهاند را مشاهده کنید. شما میتوانید عبارتی که بیشترین میزان را داشته است کپی کرده و بهجای عنوان مقاله خود قرار دهید و در صورت نیاز به آن کلماتی اضافه کرده یا جایگزین کنید تا بهبود یابد.
نحوه جایگزینی پستهای جدید با قدیمی
بهمرورزمان هرچقدر که شما روی سایتتان بیشتر کارکنید میتوانید عنوانهای بهتری برای سایت خود انتخاب کنید و حدس میزنید که کاربر چه چیزهایی را سرچ میکند.
اگر پستهای قدیمی شما با ویرایشگر کلاسیک و قدیمی وردپرس نوشتهشده باشند باید مانند تصویر زیر سه نقطه را کلیک کرده و گزینه Convert to Blocks را انتخاب کنید تا تبدیل به ویرایشگر گوتنبرگ شود و تمام محتوا تغییر کند.
سپس روی گزینه Replace کلیک کنید تا بتوانید عکس قبلی را پاککنید. باید حتماً در صفحهای که باز میشود تصویر را انتخاب و روی گزینه پاک کردن برای همیشه کلیک کنید. بهاینترتیب از این عکس در سایت شما دیگر اثری نیست و فضای هاست شما را اشغال نمیکند. سپس باید بررسی کنید که آیا تصاویر اضافهای در این پست وجود دارد یا خیر. درواقع اگر از تصاویر قدیمی از آپدیت پست استفادهنشده باشد میتوانید آنها را پاککنید و بعد از آن تمام محتوا را از پست حذف کنید.
اکنون روی سه نقطه کلیک کرده و کپی همه محتوا را انتخاب کنید. سپس به صفحه پست برگشته و محتوا را Paste کنید. بعدازآن میتوانید پستی که تیم تولید محتوا نوشتهاند را حذف کنید.
در مرحله بعد شما میتوانید سایز تصویر شاخص و متن جایگزین را مشخص کنید. شما میتوانید از عنوان اصلی برای متن جایگزین استفاده کنید.
بررسی تیترهای درون محتوا
همچنین باید در نظر داشته باشید که از عبارت اصلی یا عنوان در تیترها و پاراگرافها اول استفاده کنید. در دوره نبرد صفحه اول گوگل توضیح داده شد که ازنظر سئو شما باید حتماً این عبارت را در پاراگراف اول اضافه کنید. سپس باید در ستون سمت چپ در یوست روی پیشنمایش گوگل کلیک کرده و در توضیحات متا آن را وارد کنید.
شما باید سعی کنید که در بیشتر تیترها از این عبارت استفاده کنید و در بخش کلمات کلیدی کانونی نیز تنها این عبارت انگلیسی را وارد کنید. البته در نظر داشته باشید که چون شما یک وبسایت فارسی هستید بهتر است این عبارت را به انگلیسی وارد نکنید ولی چون این عبارت بیشترین ورودی را داشته است میتوانید در این پست بهصورت استثنا این قسمت را لاتین وارد کنید.
بررسی آنالیز سئو
همچنین در مورد دلیل قرار ندادن لینکهای خروجی نیز در دوره نبر صفحه اول گوگل برای شما توضیح دادهایم. آنالیز سئو در ستون سمت چپ باید حتماً به رنگ سبز باشد و شما میتوانید برای بهبود آن تمامی زیرمجموعههای آن را بهبود دهید. سپس باید در تصاویر سایت نام تصویر جدید که توسط تیم تولید محتوا قرار دادهشده است را جستجو کرده و بهعنوان تصویر شاخص قرار دهید.
فراموش نکنید که دستهبندی را حتماً بررسی کرده و در صورت داشتن مشکل آن را برطرف کنید. درنهایت روی بهروزرسانی کلیک کنید. در اینجا توانستید خیلی راحت پست جدید که به سبک موردنیاز برای سئو و ساختار سایت شما است را قرار دهید. مشاهده میکنید که این پست نسبت به پست قبلی خیلی بهتر شده است.
اما برای اینکه شما بتوانید یک محتوای خیلی خوب بنویسید و اینکه برای این کار دقیقاً باید چهکاری انجام دهید را در دوره آموزشی وبینار فرایند تولید محتوا بهصورت کامل توضیح دادهایم.
موفق باشید. 🙂
سلام و عرض ادب
اگر بعد از ویرایش رتبه تغییر کرد و از انتهای صفحه اول به صفحه دوم گوگل رفت چکار کنیم ؟ مجدد ویرایش کنیم یا صبر کنیم
سلام باید مجدد ویرایش کنید
سلام.
چطور کاری کردین که اتوماتیک رنگ تگ h2 تون عوض میشه؟
سلام با تغییر style قالب. بسیار ساده هست. h2{color:red}
سلام
در بروزرسانی لازمه که تاریخ انتشار هم اپدیت کنیم یا نیازی نیست؟
سلام
خیر نیازی نیست
سلام
چند سوال خدمتتون داشتم
1. بعد از ویرایش عنوان سئو یک پست قدیمی معمولا چقدر زمان میبره گوگل عنوان رو در صفحه سرچ خودش تغییر بده؟
2. اگر در پست های قدیمی از کلمه کلیدی اصلی مناسبی استفاده نکرده باشیم و تغییر بدیم به سئو آسیب میزنه؟
3. پنل مدیریت وردپرس شما در آموزش متفاوت هست، به چه شکل می تونیم از این نوع پنل استفاده کنیم؟
ممنون
سلام
1. حداقل 2 هفته
2.خیر
3.توی کدوم آموزش منظورتون هست؟
آموزشی که در همین صفحه هست.
وردپرس رو به آخرین نسخه آپدیت کنید.
سلام
آیا مطالبی که در صفحه اول گوگل و در رتبه ای یک تا سه هستند نیز نیاز به آپدیت دارد؟ وقتی که رتبه یک باشیم آیا آپدیت کردن ریسک ندارد زیرا ممکن است رتبه یک را از دست دهیم؟
درود اگر اصولی آپدیت کنید خیر مشکلی نداره اتفاقا رتبه رو افزایش میده.
سلام
ممنون از مقاله خیلی خوبتون، آیا مقالاتی که در صفحه اول گوگل و رتبه یک تا سه هستند نیز بروزرسانی می خواد؟ چون ممکنه بروزرسانی کنیم و موجب افت بشه؟ وقتی که در رتبه یک است چرا این ریسک را انجام دهیم؟
با تشکر