8 راه برای افزایش بازدید مطالب قدیمی سایت

  • بروزرسانی شده در

0 / 5. تعداد رای: 0

8 راه برای افزایش بازدید مطالب قدیمی سایت

دوست دارید ترافیک وب سایت شما افزایش یابد؟ یکی از آسان ترین و هوشمندترین روش ها برای بازدید بیشتر ، ترویج مقالات قدیمی است. در این مقاله تعدادی از بهترین روش ها برای ترویج پست های قدیمی در وردپرس را به نشان خواهیم داد.

ترویج مطالب قدیمی

قبل از شروع اجازه دهید توضیح دهیم که چرا ترویج مطالب قدیمی مهم است.می بینید که اکثر مردم وقتی یک پست را می نویسند آن را یک یا دو بار به اشتراک می گذارند سپس آن را به صفحه آرشیو بلاگ خود می برند. چرا اجازه میدهید که تمام وقت و انرژی و تلاش شما هدر رود؟ ترویج مقالات قدیمی تر به شما این امکان را می دهد که پتانسیل ترافیک خود را به حداکثر برسانید.در ادامه 8 راه برای ترویج مطالب قدیمی در وردپرس معرفی می کنیم.

1. با نظم به اشتراک گذاشتن پست های قدیمی در رسانه های اجتماعی

اشتراک گذاری

بسیاری از آپدیت های رسانه های اجتماعی به واسطه دنبال کننده های شما دیده می شود. در اصل بخاطر وجود سر وصدای زیاد و همزمان آنلاین نبودن همه می باشد. به همین دلیل است که اشتراک گذاری در زمان های مختلف روز توصیه می شود.افزونه هایی هستند که پست هایتان را بطور خودکار در شبکه رسانه های اجتماعی مثل فیسبوک، درتر و … به اشتراک می گذارد. گسترش آپدیت هایتان در زمان های مختلف به شما اجازه در معرض نمایش قرار گرفتن بیشتر را می دهد.

2. پست های مرتبط با مطلب در وبلاگ

پست های مرتبط

 

هنگامی که در حال بازدید از وبلاگ های مورد علاقه خود مثل تک کرانچ، مشیبل و … باشید متوجه برقراری ارتباط بین مطالب با مطالب بعدی یا پایینی و بالایی می شوید. اگر کاربری را در حال خواندن کل مقاله خود پیدا کردید یعنی آنها منتخب شده هستند. استفاده از افزونه مطالب مرتبط در وردپرس به شما امکان تهیه فرصت بیشتر از کشف وبسایت را می دهد.

3.پست های محبوب خود را در معرض دید قرار دهید

پست های محبوب

 

این حقیقت دارد که 20% از محتوای وب سایت شما را 80% از ترافیکتان گرفته است. بعضی از مقالات به سادگی محبوب تر از مقالات دیگر هستند. چرا ترافیک بیشتری برای آنها نمی گیرید؟ برای نمایش محتوای محبوب خود کار را چند کلیک ساده آغاز کنید. کسانی که به وب سایت شما وارد می شوند معمولا مطالبی را که بیشتر برای دیگران جالب بوده است برای خواندن انتخاب می کنند.

4. ایجاد 404 صفحه

صحفه برتر

اکثر قالب های وردپرس با یک نمونه صفحه 404 پیش فرض همراه می شوند. صفحه 404 هنگامی ظاهر می شود که یک کاربر چیزی را جستجو کرده ولی آن صفحه پیدا نمی شود. می توانید از این فرصت برای نشان دادن محدر های مهم در وب سایت خود استفاده کنید و بازدید کننده را درگیر کنید. همچنین می توانید یک فرم جستجو در این صفحه ایجاد کنید بطوری که کاربران در آنجا به دنبال محتوای خود بگردند.

5. جستجوگر برتر وردپرس

جستجوگر برتر

 

از ویژگی های پیش فرض جستجوگر محدودیت نسبی آن است می توانید این ویژگی را بهتر کنید برای این موضوع دو ریکرد مشترک وجود دارد:

1: استفاده از Google Custom Search به جای فرم جست جوی وردپریس

2: استفاده از افزونه سرچ مثل SearchWP

این دو راه حل به بهتر عمل کردن جستجوگر وردپرس کمک می کند.

6.صقحه های آرشیو سفارشی

آرشیو

ایجاد صفحه های آرشیو سفارشی یکی از بهترین گزینه ها برای برجسته نشان دادن مطالب قدیمی مفید است. شما می توانید محبوب ترین مقالات، نظرات پست ها، پست های اخیر و … را در اینجا به نمایش بگذارید. حتی می توانید همه دسته های پستی / برچسب ها، دسته های اضافی جمع وجور و یک فرم شامل جستجو را به نمایش بگذارید. این نه تنها به پیدا کردن محتوا بلکه به درک آنچه شما در مورد وبلاگ خود گفته اید کمک می کند. فراموش نکنید که یک فرم ثبت نام ایمیلی در صفحه اضافه کنید.

7. لینک های داخلی به مطالب قدیمی تر

اینترلینک

 

ساختن اینتر لینک یکی از مهمترین استراتژی های سئو است. باید به ساختن اینتر لینک عادت کنید. این امر برای کاربرانی که هر زمان به پست های قدیمی شما مراجعه می کنند مفید است. کاربران با کلیک کردن بر روی لینک بر روی صفحه مرورگر به صفحه دیگری وارد می شوند. اطمینان حاصل کنید که تعداد زیادی از لینک های شما برای کلیک کردن در انجا وجود دارد.

8. پاسخ به نظرات و لینک کردن صفحات قدیمی تر

نمونه

 

وقتی که به نظرات کاربران خود در وبلاگ پاسخ می دهید، باید با استفاده از لینک آنها را به مقالات دیگر از وب سایت خود ببرید. این چیزی نیست که شما مجبور به انجام آن باشید چیزی که مهم است این است که آن را در پشت ذهن خود نگه دارید؛ چیزی که است این است که شما از فرصت های ایجاد شده شگفت زده خواهید شد. این باعث ایجاد اعتماد و افزایش بازدیدکنندگان خواهد شد. با اضافه کردن این لینک این سوال در ذهن کاربران به وجود می آید که آیا بعدا به آن مراجعه کند یا خیر؟

نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟