چگونه اطلاعات حذف شده سایت میهن وردپرس را بازیابی کردیم
- مقالات آموزشی
- بروزرسانی شده در
دیروز طی یک مقاله به شما عزیزان اطلاعرسانی کردیم که اطلاعات سایت میهن وردپرس بهصورت کامل حذف شده و این اطلاعات با موفقیت بازیابی شدند.
در این ویدیو نحوه بازیابی اطلاعات و راهکارهای ما برای بازگردانی اطلاعات حذف شده را به شما عزیزان توضیح خواهم داد. امیدوارم هیچوقت نیازی به استفاده از این تجربیات نداشته باشید و همیشه از سایت خود بکآپ گیری کنید. 🙂
شاد و پیروز باشید.
باسلام و وقت بخیر
بسیار اصولی ، برای بنده هم پیش امده که متاسفانه در ان واحد اطلاعات چندین وب سایت وردپرس از بین رفته است و این راهکار ها بسیار کار آمد است
با تشکر از به اشتراک گذاری محتوا
عالی
ممنون از اینکه به اشتراک گذاشتید
سلام و درود ؛ بهتره از این منظر هم نگاه کنیم که مجموعه شما به عنوان یک تیم قدیمی و مدعی آموزش اصول امنیتی و حرفه ای ، متحمل همچین خسارتی شده که در بخش نابودی هارد های پشتیبان می توان به ضعف شدید سیستم هم پی برد . گاهی تصمیم گیری های احساسی صرفا برای تولید یک محتوی آموزشی بر مبنی امنیت اطلاعات و نمایش بخش های جایگزین مثل ساز و کار کلود و تکنولوژی ابری باعث می شود توجه خوانندگان متخصص و هوشمند شما به سمت غیر قابل اعتماد بودن دانش امنیتی شما و یا حداقل عدم وجود تجربه کافی در بخشی چنین مهمی سوق پیدا کند . آرمانگرایی ریشه تمام تصمیمات غیر مدبرانه ای است که گرچه صدای بلندی دارد اما نشان از خالی بودن این تبل بزرگ دارد . پس بهتر بود بجای عناوین برگرفته از مجدد عرض می کنم تصمیمات احساساتی که توجه مخاطب عام را بدست آورد ، از عناوینی همچون : چطور یک شرکت انفورماتیک توانست تمام هاردهای سوخته و بکآپ های ویران شده اش را بازگرداند ، استفاده می فرمودید . اینکه توانستید اطلاعات کاربرانی که به امانت نزد شما است را برگردانید یا حتی داده های شرکت تان کار بزرگی نیست و یک شانس بزرگ می تواند باشد اما اینکه با این همه قدمت و با این همه سوال و اما اگر هاییکه بواسطه کم شدن زمینه فعالیت تان برای کاربران پیش آمده به یکباره یک فاجعه رخ می دهد ، غیر قابل اعتماد بودن بخش امنیت اطلاعات میهن وردپرس را بما نشان داده و با یک مطلب فوق اشتباه بدون مشورت با کارشناس ارتباط با مشتری و یک استراتژیست را به معرض نمایش گذاشته و تیشه به ریشه فلاش بک های ذهنی به نخ بند شده مشتریان تان می زنید . بنظر من این مطلب شما شان و جایگاهی که بصورت حرفه ای در ذهن ما معماری کرده بود را ویران کرد وگرنه درباره تکنولوژی ابری و امنیت داده ها در گوگل بیش از چند ده میلیون مقاله وجود دارد . احساساتی نشوید و آرمانگرایی نکنید ، نیازی نیست اشتباهات دلسرد کننده تان را برای چهره پردازی و درد دل با مخاطبین سفید به پرده سیاه بنشانید . حتما برای تولید محتوی مربوط به مصلحت های شرکت با یک کارشناس سی آر ام و یا استراتژیست افکار عمومی مشورت کنید . درود بر شما . این یک نظر آزادانه به عنوان یک مشتری قدیمی بود .
سلام
کاربر گرامی با عرض احترام و با تشکر از لطف شما بابت تمام صفاتی که به تیم ما دادید. 🙂 باید عرض کنم که تمام تلاش ما در میهن وردپرس ارائه اطلاعات بیپرده و مفید است تا در صورت وقوع چنین شرایطی کاربران عزیز میهن وردپرس بتوانند مشکل را با راهکارهای ارائه شده حل کنند. البته اینکه شما در ذهن خود چه تصمیمی بگیرید کاملا مختارید اما این موضوع درز اطلاعات مشتریان یا هک شدن سایت نیست. صرفا اطلاعات از روی هارد دیسک اصلی و هاردهای بک آپ حذف شده بود که ممکن است برای هر سایتی پیش بیاید. لذا با ذکر دلیل، توضیحات کامل و راهکار این موارد را روی سایت منتشر کردیم.
سپاس فراوان.
سلام و درود.
برای بک آپ گیری چه راهی پیشنهاد می کنید؟
خرید یک هاست جدا و نصب افزونه های بک آپگیری وردپرس و متصل کردن این دو(میشه رو همون هاست بک آپ رو نگه داشت اما اگر هاست اصلی به مشکل بخوره بک آپ هم حذف میشه)؟ نصب افزونه بک آپگیری وردپرس و زمان بندی ها و تنظیمات پیشرفتشون باعث کندی وردپرس نمیشن؟
یا سیستم های ابری وجود داره بک آپ بگیره از سایت با سی پنل(یا اکستنشن برای cpanel | whm)؟
با سلام
بهترین روش استفاده از سرویس های ابری مثل amazon s3 هست. یا استفاده از سرور دوم البته اگر سرور اختصاصی دارید.
اگر هاست اشتراکی دارید همون افزونه های بک اپ گیری وردپرس کفایت میکنه
واقعا وب مستری !
درود
ابتدا خوشحالم که وبسایت رو برگردونید. بخش کش گوگل بسیار جالب بود و بابت اشتراک تجربه تون به سهم خودم متشکرم. یک سوال هم از محضرتون داشتم. طبیعی هست که با گذر زمان حجم دیتابیس افزایش پیدا کنه (بخاطر ورود کاربران جدید و اطلاعاتی که در وبسایت بارگذاری میکنند مثل همین کامنت ها) چطور میشه کاری کرد که وبسایت کند نشه؟ آیا بایست از هاست اشتراکی به سرور مجازی مهاجرت کرد؟ خوشحال میشوم نظر شما رو بدونم.
سپاس از شما. بله قطعا. بعد از حجیم شدن سایت باید از سرور مجازی و سپس سرور اختصاصی استفاده کنید.
سلام، چنین مشکلی هم برای من پیش آمده، در ابتدای کار خطای 509 داد، و سپس دیدم هاست ریست شده و متاسفانه شرکت هاستینگ میگه بک آپی ازش نیست و قبول نمی کنه که اطلاعات من توسط اونا از بین رفته و قبول نمی کنند، منم هیچ بک آپی ازش نداشتم. نظر شما در این مورد چیه؟
با سلام
راهی نیست به جز بازگردانی بک اپ
واقعا سخته از دست دادن اطلاعات. به نظرم برای سایت های بزرگ و متوسط برای بکاپ گیری حتما باید از یک شرکت معتبر پلن بکاپ گیری خرید و در سرورهای جدا به بکاپ ها دسترسی داشت. سالی 500 تومن ارزشی اینو داره که سایتتو بیمه کنی و خیالت از این بابت راحت باشه.
مرسی که این اطلاعات ارزشمند را برای ما هم به اشتراک گذاشتید …
جدا که راههای خلاقانهای استفاده کردید.
سلام
ممنون از توجه شما
سلام و عرض ادب ، خیلی خوشحال شدم که اتفاقی بدی پیش نیومد امیدورام تمامی دوستاران وب هیچ موقع به همچین مشکلی بر نخورند.
سلام ممنون از شما
کمتر سایتی این موارد رو بازگو می کنن و تجربیاتشون رو به صورت رایگان انتقال میدن.
این کار شما نمایشگر دلسوزی و صادق بودنه
سلام
ممنون از توجه شما