مدیریت چند سایت وردپرس در یک پنل مدیریت با ManageWP
- افزونه وردپرس
- بروزرسانی شده در
بسیاری از افراد حرفهای هستند که بیش از یک سایت وردپرسی را مدیریت میکنند، که این موضوع برای آنها تبدیل به یک مشکل اساسی شده است، چراکه باید برای مدیریت و رسیدگی به امور هر یک از این وبسایتها، بهصورت جداگانه از سایت فعلی خارج شوند و وارد پیشخوان سایت دیگر شوند و باید این کار را برای هر بار تکرار کنند. در این پست میخواهیم ببینیم چطور میتوان مدیریت چند سایت وردپرس در یک پنل را در یک پنل مدیریت انجام داد.
این موضوع نه تنها باعث سردرگمی مدیر سایت میشود، بلکه زمان را هم هدر میدهد، به همین دلیل تصمیم داریم امروز در این مقاله یک راهکار بسیار اساسی را به شما آموزش دهیم که بتوانید با استفاده از آن، چند وبسایت وردپرسی را بهصورت همزمان مدیریت کنید.
خب همانطور که میدانید در سیستم مدیریت محتوای وردپرس، هر مشکلی یک راهحل دارد و در این مورد بهخصوص هم شما میتوانید از یک افزونه استفاده کنید و کار خود را راحت کنید؛ موضوع جالب اینجاست که افزونهای که میخواهم امروز به شما معرفی کنم نه تنها یکی از بهترین پلاگینها برای مدیریت همزمان چندین وبسایت وردپرسی است، بلکه کاملاً هم رایگان است.
آنچه در این مقاله میخوانید
مدیریت چند سایت وردپرس در یک پنل مدیریت
ManageWP Worker یک پلاگین بسیار کارآمد است که به کاربر اجازه میدهد، چندین وبسایت را تنها در یک بخش یا داشبورد مدیریت کنند و سرعت کار خود را بالا ببرند. این افزونه تا الآن بیش از 1 میلیون نصب فعال داشته است که این تعداد کاربر نشاندهنده کاربردی بودن آن است.
این افزونه کاملاً رایگان است و شما میتوانید آن را از مخزن وردپرس خود دانلود و از قابلیتهای آن استفاده کنید، برای فعالسازی این پلاگین روی سایت میتوانید از مقاله آموزش نصب افزونه در وردپرس کمک بگیرید.
در ادامه ما برخی از مهمترین ویژگیهای این افزونه را برای شما بیان خواهیم کرد و به شما آموزش خواهیم داد که نحوه کارکرد این افزونه به چه صورت است.
ویژگیهای افزونه ManageWP Worker
- امکان مدیریت وبسایتهای مختلف در یک صفحه
- قابلیت بهروزرسانی قالب، وردپرس، افزونهها تنها با یک کلیک
- امکان انتقال وردپرس به دامنههای دیگر
- تهیه نسخه پشتیبانی از وبسایتها و ذخیره آنها در گوگل درایو، Dropbox، FTP / SFTP
- امکان مدیریت و رهگیری کلمات کلیدی و مدیریت سئو سایت
- قابلیت افزودن نقشهای کاربری جدید به سایتها
- نصب افزونه و قالب در وبسایتهای مختلف
- منتشر کردن پستهای جدید در تمامی وبسایتها
در ادامه ما برخی از مهمترین ویژگیهای این افزونه را برای شما بیان خواهیم کرد و به شما آموزش خواهیم تا با توجه به مواردی که به آن اشاره کردیم، میتوانید مشاهده کنید که شما هر اقدامی که بخواهید را میتوانید از طریق این افزونه روی چندین سایت، اما در یک صفحه مدیریت کنید. د که نحوه کارکرد این افزونه به چه صورت است.
آموزش کار با افزونه ManageWP
خب اولین کاری که باید انجام دهید این است که این افزونه را نصب و آن را فعال کنید، سپس باید وارد وبسایت Managewp.com شوید. برای باز کردن این سایت باید از سیستمهای تغییر آی پی استفاده کنید. بعد از وارد شدن، شما یک صفحه مشاهده خواهید کرد که باید در باکسی که مشخص شده، ایمیل خود را وارد کنید، مطابق با تصویر زیر:
تیک گزینهای که با فلش در تصویر مشخص شده را بزنید و سپس روی “Sign Up” کلیک کنید. در مرحله بعد شما باید یک سری اطلاعات مانند اسم و فامیل خود را وارد کنید تا بتوانید یک اکانت رایگان ایجاد کنید، این بخش شامل سه مرحله است که در تصویر زیر مشاهده میکنید:
در مرحله آخر باید آدرس دامنه سایت وردپرسی خود را همراه با نام کاربری و رمز عبور وارد کرده و منتظر بمانید به این سرویس متصل شوید. سپس در داشبورد مشاهده شده میتوان سایت وردپرسی خود را مدیریت کنید.
امکاناتی که این وبسایت در اختیار شما قرار میدهد
در این بخش شما هیچ محدودیتی برای اضافه کردن وبسایت ندارید و میتوانید هر تعداد سایت را به این سرویس اضافه کنید و آنها را بهصورت یکجا مدیریت کنید. بعدازاینکه تمامی مراحل را انجام دادید، دیگر نیازی نیست برای انجام هر کاری در وبسایتهای مختلف خود، مرتباً سوئیچ کنید و میتوانید زمان زیادی را ذخیره کنید و سرعت عمل خود را بالا ببرید.
در این داشبورد میتوانید کارهای متفاوتی مانند مدیریت کردن تمامی سایتها در یک صفحه، حذف کردن دیدگاههای اسپم، نصب و بهروزرسانی افزونهها و قالب تمامی سایتها، تهیه پشتیبان از تمامی سایتها، مطلع شدن از Down بودن سایتها توسط ایمیل، دسترسی به پیشخوان وردپرس، مدیریت کردن پستها و صفحات و کاربران و در آخر مدیریت سئو را انجام داد.
دیدید چقدر ساده همهچیز یکجا در دسترس شما است و در همین سرویس میتوانید تغییرات دلخواه خود را لحاظ کنید؛ با این سرویس میتوانید یک مدیر قدرتمند و کارآمد برای سایتهای وردپرسی خود باشید.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد و توانسته باشید با کمک آن چندین سایت وردپرسی را بهصورت همزمان مدیریت کنید. موفق و پیروز باشید. 🙂
واقعا این پست فوق العاده بود ، البته باید بگم درمورد دامین های دات ای ار یه مقدار مشکل هست برای بردنشون به داشبورد اما درنهایت باید بدونیم پشتیبانی شون واقعا درجه یکه . خیلی ممنونم از این مطلب مفید .