تفاوت SEO و تبلیغات اینترنتی چیست

5 / 5. تعداد رای: 1

تفاوت SEO و تبلیغات اینترنتی چیست

در این مقاله به سوالات متداول شما درباره سئو پاسخ خواهیم داد و همچنین درباره تفاوت SEO و تبلیغات اینترنتی صحبت می‌کنیم.

در این مقاله قصد داریم چند نکته بسیار مهم درمورد SEO یا همان سئو را به شما توضیح دهیم. پس تا پایان این مقاله آموزشی با ما همراه باشید.

سئو، انقلابی در کسب‌وکارهای اینترنتی

در حال حاضر در دنیا از هر 10 نفر، 9 نفر اگر بخواهند چیزی را مورد بررسی قرار دهند و درباره آن تحقیق کنند، آن را در گوگل جستجو می‌کنند. پس اگر شما بتوانید سئو را به‌صورت اصولی یاد بگیرید، می‌توانید هرچیزی را در صفحه اول گوگل به 90 درصد از مردم دنیا نشان دهید. این اولین نکته درمورد سئو است. بنابراین سئو را دست کم نگیرید. چرا که اگر سئو را به‌صورت اصولی آموزش ببینید و کار کنید. بدون نیاز به پرداخت هزینه و یا تبلیغات زیاد می‌توانید کاربران و مشتریان را به سمت وب‌سایت خود جذب کنید.

در حال حاضر برای مثال روزانه 20 هزار نفر از طریق گوگل وارد وب‌سایت میهن وردپرس می‌شوند. از طرف دیگر بنرهای تبلیغاتی در وب‌سایت‌های مختلف به‌صورت کمپین‌های تبلیغاتی قرار داده‌ایم و با کلیک برروی این تبلیغات تقریبا 1000 تومان پرداخت می‌کنیم. ما از این طریق هم تقریبا روزانه 20 هزار ورودی داریم. یعنی در کل 20 هزار نفر از طریق گوگل و 20 هزار نفر از طریق تبلیغات وارد سایت ما می‌شوند. جالب است بدانید افرادی که از طریق گوگل وارد سایت ما می‌شوند، شانس بیشتری برای فروش محصولات به آن‌‎ها داریم. چرا؟ چون کاربری که قصد خرید دارد، اول در گوگل جستجو می‌کند. اما افرادی که از طریق بنرهای تبلیغاتی وارد سایت می‌شوند؛ در اکثر اوقات صرفا یک رهگذر هستند و پس‌از بازدید محصول سایت را برای همیشه ترک می‌کنند.

در نتیجه سئو نسبت به تبلیغات از نظر هزینه و بازدهی ارجحیت دارد. در واقع تنها هزینه‌ای که سئو برای ما دارد، تولید محتوا و ساخت صفحات مختلف وب‌سایت به‌صورت سئو شده است. از طرف دیگر تبلیغات اینترنتی هزینه بسیاری بیشتری برای ما دارد و نرخ تبدیل کمتری نسبت به ورودی‌های گوگل دارد.

نکات مهم درباره سئو سایت

  • سئو واقعا باید توسط یک مدیر سایت انجام شود.
  • سئو باید توسط شخص مدیر سایت انجام شود.

دو نکته‌ای که در قسمت بالا به آن‌ها اشاره کردیم باهم دیگر تفاوت دارد. برخی از مدیران کسب‌وکار بابت سئوی وب‌سایت خود هزینه پرداخت می‌کنند. برای مثال شما یک سئوکار استخدام می‌کنید و با پرداخت هزینه از آن می‌خواهید که وب‌سایت شما را در صفحه اول و نتیجه اول گوگل با یک کلمه کلیدی (برای مثال قالب وردپرس) نمایش دهد. اما متاسفانه اکثر این سئوکارها از هر راهی (از جمله سئو کلاه سیاه و سئو کلاه خاکستری) استفاده می‌کنند تا وب‌سایت را در صفحه اول و نتیجه اول گوگل نمایش دهند.

اما پس از گذشت یک ماه گوگل سایت شما را پنالتی می‌کند و در صفحات آخر نمایش می‌دهد. حالا پس از پرداخت یک هزینه سنگین به سئوکار، سایت شما به صفحات آخر رفته است و نمی‌دانید دقیقا چه اتفاقی افتاده است که بتوانید مشکل را حل کنید. پس سئو باید توسط شما و تحت نظر شما انجام شود. برای اطمینان از گفته‌های ما کافی است این موضوع را از سایر مدیران کسب‌کارها سوال کنید. حتی اگر قصد دارید درگیر مسائل فنی نشوید، باید با اصول سئو آشنا باشید و فصل اول این دوره که کاملا رایگان است را ببینید. سپس یک سئوکار استخدام کنید و گزارش کارهایی که روی وب‌سایت شما انجام می‌دهد را از آن بگیرید.

اما در کل ما به شما پیشنهاد می‌دهیم که یک تیم تولید محتوا جمع آوری کنید، تا برای شما تولید محتوا (متنی، تصویری، ویدئویی و صوتی) انجام دهند. سپس عملیات مدیریت و انتشار پست‌ها را خود به‌عنوان مدیر سایت انجام دهید. دقیقا این کاری است که ما در میهن وردپرس انجام می‌دهیم.

موارد مهم سئو که باید آن‌ها را بدانید

حالا سوالی که ممکن است برای شما به‌وجود آید، این است که به‌عنوان متخصص سئو چه نکات و مواردی را باید بدانم. به‌عنوان مثال آیا باید برنامه‌نویسی بلد باشم؟ آیا باید با مفاهیم UI و UX آشنا باشم؟

به‌صورت کلی یک سئوکار نیازی ندارد تا با تمام اصول برنامه‌نویسی، طراحی سایت و طراحی گرافیک آشنا باشد. حتی نیازی نیست با مسائل تولید محتوا هم آشنا باشد. چرا که وظیفه یک سئوکار تولید محتوا نیست. فقط باید محتواهای تولید شده را مورد بررسی قرار دهد. اما یک سئوکار باید با مفاهیم پایه برنامه‌نویسی یا زبان‌های نشانه‌گذاری HTML که در جلسات بعد بیشتر به آن‌ها می‌پردازیم، آشنا باشد. فتوشاپ را باید در سطح مبتدی بلد باشد تا بتواند تصاویر مناسبی برای محتوا بسازد. همچنین باید با اصول نگارش محتوا آشنا باشد تا بتواند یک پست بهینه شده برای موتورهای جستجوگر مثل گوگل تدوین کند.

در کل یک متخصص سئو باید با سیستم مدیریت محتوایی که می‌خواهد با آن پست منتشر کند، آشنا باشد. همچنین باید با پلاگین‌های سئو هم آشنا باشد. برای مثال اگر یک متخصص سئو می‌خواهد با سیستم مدیریت محتوای وردپرس پست منتشر کند. باید توانایی کار با افزونه‌ای مثل یوست سئو (Yoast SEO) را داشته باشد. در آخر هم باید با اصول نگارش محتوا آشنا باشید.

موفق باشید.

نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟