نمایش مطالب مرتبط بین محتوای نوشته در وردپرس

4.4 / 5. تعداد رای: 8

نمایش مطالب مرتبط بین محتوای نوشته در وردپرس

قرار دادن محتوای مناسب در سایت از اهمیت بالایی برخوردار است و شما به دلیل اینکه باید کاربران خود را راضی نگه‌دارید باید بهترین و باکیفیت‌ترین محتوا را در اختیار آنها قرار دهید. اما آیا به این موضوع فکر کرده‌اید که بخواهید پس‌ازاینکه کاربران محتوا را مطالعه کردند، آنها را در سایت نگه‌دارید؟ یکی از روش‌های ساده‌ای که با استفاده از آن می‌توان کاربر را به ماندن در سایت تشویق کردن نمایش محتوای مرتبط در سایت است.

از طرف دیگر نرخ پرش در وب‌سایت دارای اهمیت بسیار بالایی است و شما باید بتوانید با استفاده از روش‌های گوناگون نرخ پرش آر در وب‌سایت خود پایین نگه‌دارید. درواقع یکی از بهترین راهکارهای کاهش نرخ پرش (Bounce Rate) وب‌سایت، نمایش مطالب مرتبط در وردپرس است.

در نظر داشته باشید که این ترفند را بسیاری از وب‌سایت های معروف انجام داده‌اند و شما نیز می‌توانید جهت بهبود عملکرد سایت خود حتماً آن را انجام دهید. شما باید بتوانید با استفاده از شیوه‌های مختلف در سایت خود بازاریابی کنید که این روش می‌تواند گزینه خوبی برای شما باشد.

نمایش مطالب مرتبط بین محتوای نوشته در وردپرس

زمانی که در حال تولید محتوا برای سایت خود هستید سعی می‌کنید که با لینک دادن نوشته‌های دیگر کاربر را در سایت خود ماندگار کنید. اما برخی مواقع لینک‌ها کارساز نیستند و شما نیاز به یک ابزار قوی‌تر برای انجام این کار هستید. اینجا است که وردپرس به شما کمک می‌کند با استفاده از پلاگین‌ها بتوانید کسب‌وکار اینترنتی خود را از این طریق بهبود دهید.

اگر شما از نمایش مطالب مرتبط بین محتوای نوشته در سایت خود استفاده کنید کاربران سایت شما مطالب مرتبط با نوشته‌ای که در حال خواندن آن هستند را هم مشاهده می‌کند و درواقع کاربر بیشتر در سایت شما خواهد ماند. یکی از راهکارهای نمایش مطالب مرتبط در وردپرس هم نمایش مطالب مرتبط بین متن مقالات و پست‌های سایت می‌باشد. با این کار کاربر شما خواه‌ناخواه مطالب مرتبط شما را خواهد دید و بیشتر برای کلیک روی مطالب مرتبط ترغیب خواهد شد.

حال به دلیل اهمیت این موضوع ما قصد داریم در این آموزش از میهن وردپرس به شما یاد بدهیم که چطور با این کار بازدیدکنندگان خود را در مدت‌زمان بیشتری در وب‌سایت خود نگه دارید. برخی از قالب‌های وردپرس به‌گونه‌ای طراحی‌شده‌اند که شما می‌توانید این کار را به‌راحتی توسط قالب سایت خود انجام دهید ولی اگر پوسته وردپرس شما دارای چنین قابلیتی نبود هم نیازی به نگرانی نیست.

وردپرس به دلیل سازگاری با کدها و افزونه‌ها این مشکل را برای تمامی کاربران خود حل کرده است و ما امروز قصد داریم با استفاد از یک پلاگین وردپرسی و بدون یک خط کد نویسی این کار را به شما عزیزان آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید تا بتوانید نحوه انجام این کار را تنها در چند دقیقه یاد بگیرید.

معرفی افزونه Inline Related Posts

اکنون که از اهمیت قرار دادن محتوای مرتبط در سایت با خبر شدید ما قصد داریم یک روش بسیار ساده و پرکاربرد را برای انجام این کار به شما معرفی کنیم. وردپرس به دلیل کاربرد فراوان این کار یک افزونه رایگان در نظر گرفته است و این افزونه Inline Related Posts نام دارد.

پلاگین Inline Related Posts در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است و شما بابت استفاده از آن نیازی ندارید که هیچ هزینه‌ای را پرداخت کنید. شما می‌توانید با استفاده از این افزونه خیلی راحت و سریع و تنها در چند دقیقه این مطالب را بین نوشته‌های خود قرار دهید و از مزیت‌های ان لذت ببرید.

این افزونه به دلیل کاربردهای خوبی که دارد تاکنون در بیش از 60 هزار سایت مختلف وردپرسی نصب و فعال‌شده است و مورد استقبال مدیران زیادی قرارگرفته است.

آموزش کار با افزونه Inline Related Posts

اولین کاری که باید انجام دهید این است که این افزونه را از مخزن وردپرس خود تهیه و آن را در وب‌سایت خود نصب و فعال نمایید. می‌توانید قبل از انجام این کار راهنمای ما در مورد نصب افزونه در وردپرس را مشاهده کنید.

نصب افزونه Inline Related Posts
نصب افزونه Inline Related Posts

بعدازاینکه افزونه را روی وب‌سایت خود فعال کردید یک قسمت به نام Inline Related Posts به پیشخوان وردپرس شما افزوده می‌شود. در صفحه‌ای که برای شما در اینجا باز می‌شود باید روی گزینه Active کلیک کنید تا تنظیمات افزونه برای شما نمایش داده شود.

تنظیمات پیکربندی افزونه

تنظیمات استایل در افزونه Inline Related Posts
تنظیمات استایل در افزونه Inline Related Posts

Related Text or Call-To-Action: در اینجا می‌توانید یک متن جهت نمایش را وارد کنید.

Theme: در اینجا شما چند قالب مشاهده می‌کنید که می‌توانید جهت نمایش مطالب از آن‌ها استفاده کنید.

Initial Opacity: شما می‌توانید کیفیت و میزان شفافیت را توسط این گزینه مشخص کنید.

همچنین تنظیمات CSS را می‌توانید توسط دو گزینه CSS Margin-Top و CSS Margin-Bottom مشخص کنید.

Related Text Color: رنگ متن مطالب مرتبط را نیز توسط این گزینه می‌توانید تعیین کنید.

Post Title Color: توسط این گزینه نیز می‌توانید رنگ عنوان مطالب را مشخص کنید.

Box Background Color: این گزینه هم برای انتخاب رنگ بک‌گراند شما است.

Border Color: با این گزینه می‌توانید رنگ کادر مطلب را مشخص کنید.

Display Border Shadow: اگر تیک این گزینه را فعال کنید می‌توانید یک سایه به کادر خود دهید.

Plugin Settings

تنظیمات افزونه Inline Related Posts
تنظیمات افزونه Inline Related Posts

Insert In Already Existing Posts: اگر تیک این گزینه را فعال کنید این قابلیت برای پست‌های موجود در سایت فعال می‌شود.

How Many Boxes Per Single Post: در اینجا شما می‌توانید تعداد نمایش در هر پست را تعیین کنید.

Only Posts Of Last N. Days: با استفاده از این گزینه شما می‌توانید یک نوع محدودیت بر اساس روز برای نمایش این مطالب ایجاد کنید و اگر می‌خواهید این محدودیت نباشد این عدد را روی صفر قرار دهید.

Interval Between The Boxes: در اینجا شما می‌توانید تعیین کنید که بعد از یک تعداد خاص کاراکتر مطلب برای کاربر نمایش داده شود. یعنی فاصله بین هر نوشته را بر اساس کلمه تعیین کنید.

Insert a Box at The End Of The Post: اگر می‌خواهید در پایان نوشته‌ها هم یک باکس از مطالب مرتبط برای شما نمایش داده شود این گزینه را فعال کنید.

Use On Page برای نمایش در برگه‌ها و Use On Post جهت نمایش در نوشته‌های سایت شما است که می‌توانید به‌دلخواه خود هرکدام که بخواهید را فعال کنید.

Engine Settings

تنظیمات Engine در افزونه Inline Related Posts
تنظیمات Engine در افزونه Inline Related Posts

Search Similar Posts: شما می‌توانید شاخص جستجو برای نوشته‌ها را در اینجا تعیین کنید.

Link “rel” Attribute: این گزینه برای این است که شما تعیین کنید لینک‌هایی که در این نوشته‌های وجود دارند به‌صورت نوفالو باشند یا Dofollow.

Link “target” Attribute: توسط این گزینه هم می‌توانید تعیین کنید که زمانی که لینک‌ها می‌خواهند باز شوند در همان صفحه باز شوند یا اینکه در یک صفحه و سربرگ جدید باز شوند.

گزینه “Integrate in “Page و “Integrate in “Post برای این است که مشخص کنید جعبه متای این پلاگین در صفحه برگه و نوشته فعال باشند یا خیر.

پیروز و سربلند باشید. 🙂

نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟

  1. U17845 ۱۹ تیر ۱۳۹۹

    سلام
    این کار بدون افزونه چطور ممکن هست؟؟

  2. کاربر مهمان ۱ فروردین ۱۳۹۹

    درود
    می خواستم بدونم این افزونه باعث افزایش تعداد لینک های داخلی می شود (که عددش را در گوگل وبمستر نشون میده)؟
    چون من اینو راه انداختم در صفحات هم قرار گرفت ولی با افزونه یواست سئو چک کردم لینک داخلی محسوب نمی کرد.
    و اینکه من سایتی دارم با تعداد صفحات بالا (بیشتر از 4000 صفحه ) به نظر شما این افزونه یا افزونه دیگه ای هست که بصورت اتومات بتونه لینک داخلی بین همه صفحات ایجاد کنه چون بیشتر افزونه ها فقط کلمات کلیدی خاصی را به صفحات خاصی لینک می کنند؟
    با تشکر

  3. کاربر مهمان ۹ مهر ۱۳۹۷

    سلام، خیلی از سایت ها قبلا از این افزونه استفاده می کردند اما الان استفاده نمیکنند، ایا این افزونه تاثیر منفی در سئو و یا و… داشته که خود شما هم دیگه ازش استفاده نمیکنید ( خواهشا صادقانه جواب بدید، ما کاربرهای قدیمی میهن وردپرس هستیم و شما رو ملاک و الگو خودمون در نظر میگیریم ) همچنین برای لینک دهی داخلی که برخی کلمات داخل متن به برخی صفحات لینک میده ایا از افزونه استفاده می شه؟

    • U11404 ۱۰ مهر ۱۳۹۷

      سلام
      خیر تاثیر منفی ندارد. در صنعت وب هم مد وجود دارد! آن زمان این روش مد بود الان کمتر شده است.
      خیر دستی صورت می گیرد. البته امکان دارد افزوه ای هم باشد که برخی کلمات را به صورت پیشفرض همیشه لینک دهد. باید جستجو کنید.

  4. U5807 ۱۹ بهمن ۱۳۹۶

    سلام آقای حسینی راد یه درخواستی داشتم: میخواستم اکه ممکنه این افزونه را با همان ویرایشی که خود شما در استایل آن ایجاد کرده بودید و قبلا در سایت خودتان استفاده می کردید را برام ایمیل می کنیم. چون خودم از کدنویسی سر در نمیارم.
    منت میزارید اگر این لطف را در حق بنده کنید و برای بنده ایمیل کنید.

  5. U5807 ۱۷ خرداد ۱۳۹۶

    سلام ایا سایت خود شما هم از همین افزونه استفاده می کنه یا کد نویسی اختصاصی است؟

    • Reza Rad رضا راد ۱۸ خرداد ۱۳۹۶

      سلام استفاده میکرد قبلا. حذفش کردیم

      • U5807 ۱۸ خرداد ۱۳۹۶

        ببخشید چون سایت شما برای بنده معتبرترین سایت وردپرسی است خیلی برام مهم هست یعنی به نظر شما بهتره که از این افزونه استفاده نکنیم؟
        مورد دوم اینکه با وجود فعال کردن گزینه زیز چرا پاسخ تیکت ایمیل نمی شود ؟

        • Reza Rad رضا راد ۱۹ خرداد ۱۳۹۶

          سلام متشکرم از لطف شما. در مورد افزونه توی سایت های مختلف میتونه نتایج مختلفی رو داشته باشه. ما آنالیز کردیم و توی سایت ما باعث کاهش نرخ پرش سایت نشد. شاید روی سایت شما جواب بده و باید مدتی تست و آنالیز بفرمایید.
          ارسال ایمیل در حال بررسی هست

  6. U5807 ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶

    سلام چطور می شود خط زیر لینک را برداشت؟

    • Reza Rad رضا راد ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶

      سلام باید کد نویسی افزونه را تغییر دهید . بهتره به کد نویس بسپارید چون توی سی اس اس نیست

  7. کاربر مهمان ۲ فروردین ۱۳۹۶

    با سلاممن یک افزونه برای نمایش آمار بازدید نصب کردم و پس از آن افزونه دیگری جهت نمایش پست های مشابه نصب نمودم.حال بعد از هر پست ابتدا پست های مشابه قرار می گیرد و بعد از آن آمار بازدید، سوالی که داشتم این است که می توان ترتیب نمایش این دو را تغییر داد. یعنی ابتدا انتهای هر پست آمار بازدید نمایش داده شود و پی از آن پست های مشابه نمایش داده شود.البته مشکل جایی حاد می شود که شما افزونه اشتراک پست را نیز نصب می کنید.نهایتا اگر امکان اولویت بندی برای نمایش آن ها وجود دارد لطفا راهنمایی بفرماییدبا تشکر

  8. کاربر مهمان ۱ بهمن ۱۳۹۵

    سلام تو این افزونه چجوری میتونم اندازه کادر رو تغییر بدم؟ اگر هم نمیشه ی افزونه معرفی کنید بهتر از این با قابلیت های بیشتر

  9. کاربر مهمان ۲۱ مهر ۱۳۹۵

    فارسی رو هم پشتیبانی میکنه؟