چگونه پروژه طراحی سایت بگیریم؟ کسب درآمد از طراحی وب

4.4 / 5. تعداد رای: 214

چگونه پروژه طراحی سایت بگیریم

اگر طراح وب هستید؛ قطعا می‌دانید که بهترین روش برای کسب درآمد از طراحی وب سایت،دریافت پروژه‌های طراحی سایت هست. در این ویدیو به شما توضیح خواهم داد که چطور می‌توانید با استفاده از طراحی وب‌سایت، کسب درآمد کنید و چطور پروژه‌های طراحی سایت بیشتری دریافت کنید.

نسخه تکمیلی ویدیو:

در مقاله‌ قبل در مورد درآمد طراحی سایت در ایران صحبت کردیم و به‌طور کامل توضیح دادیم که درآمد طراحی سایت چقدر است و طبق چه روش‌هایی می‌توانید از طراحی سایت کسب درآمد کنید.

بسیاری از شما می‌توانید با وردپرس کارکنید و یا حتی برنامه‌نویسی کنید اما نمی‌دانید چطور سفارش طراحی سایت بگیرید. من در این مقاله می‌خواهم تجربه‌ی چندین سال کار کردن در این حوزه و بازاریابی کردن در این زمینه و کسب درآمد از طراحی وب را به شما آموزش دهم. پس اگر می‌خواهید بدانید که چطور سفارش طراحی سایت بگیریم؟ با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

چطور سفارش طراحی سایت بگیریم

چطور سفارش طراحی سایت بگیریم
چطور سفارش طراحی سایت بگیریم

برای گرفتن سفارش طراحی سایت روش‌های مختلفی وجود دارد. یک روشی که بسیاری از افراد و شرکت‌ها از آن استفاده می‌کنند این است که، داخل سایت‌های مختلف و در صفحات اینستاگرام و کانال‌های تلگرام یا هرجایی، حتی به‌صورت حضوری به صاحبان کسب‌وکار مراجعه می‌کنند و خود را پرزنت می‌کنند و توضیح می‌دهند که کار طراحی سایت انجام می‌دهند و پیشنهاد می‌دهند که اگر مایل بودند برای آن‌ها سایت طراحی کنند. این روش مشکلی که دارد این است که اگر یک ماه برای بازاریابی و تبلیغات وقت و هزینه نکنند درآمدشان به صفر می‌رسد.

یک عده دیگر از دوستان هستند که کار بازاریابی را خودشان انجام نمی‌دهند و صبر می‌کنند تا مشتری آن‌ها را پیدا کند.

یک تجربه‌ی تلخ ولی آموزنده

من برای گرفتن سفارش طراحی سایت همیشه جزو دسته دوم بودم یعنی کسانی که منتظر بودن مشتری برای سفارش طراحی سایت بیاد سمت آن‌ها، دلیل آن‌هم این است که یک زمانی خودم برای گرفتن پروژه بازاریابی می‌کردم که بازدهی خوبی نداشت. مثلا برای اولین بار من و یکی از دوستانم باهم سیستم مدیریت نمرات مدارس را ساختیم و حدودا سه ماه برای طراحی و ساخت آن‌ وقت گذاشتیم و برنامه‌ای که داشتیم این بود که این سیستم را به‌کل مدارس استان می‌دهیم و کلی سود می‌کنیم.

خلاصه ما رفتیم و با کل مدارس استان صحبت کردیم و برای کارمان بازاریابی کردیم اما هیچ‌کدام از مدارس راضی نشدن با ما همکاری کنند و این اولین پروژه‌ی شکست خورده‌ی من بود. بعدازاین شکست بود که تصمیم گرفتم کاری کنم تا همیشه مشتری بیاد سراغ من.

حالا شاید این سوال برای شما پیش بیاد که چطور می‌توانیم کاری کنیم تا مشتری برای سفارش طراحی سایت سراغ ما بیاید و دیگر نیاز نباشد تا ما بازاریابی و تبلیغات کنیم؟ پیشنهاد من به شما این است که یک سیستم اتوماتیک بسازید تا افراد به شما مراجعه کنند و به شما پیشنهاد پروژه طراحی سایت دهند. حالا چطور این کار را انجام دهیم؟ در ادامه این مقاله راه‌حل این روش را به شما می‌گویم.

چطور بدون تبلیغات و بازاریابی پروژه طراحی سایت بگیریم

برای اینکه بتوانیم بدون تبلیغات کاری کنیم که مشتری خودش بیاد سراغ ما باید دو مرحله‌ی اساسی را پشت سر بگذاریم.

مرحله اول باید کاری کنیم که افراد بیایند داخل وب‌سایت یا پیج اینستاگرامی و یا هر کانالی که فکر می‌کنید از طریق آن می‌توانید مخاطب و بازدیدکننده داشته باشید. بنابراین مرحله اول جذب مشتری برای سفارش طراحی سایت است.

طبیعتا پیشنهاد من به شما وب‌سایت است. بهتر است یک وب‌سایت داشته باشید و از طریق کانال‌های مختلف افراد را جذب وب‌سایت خود کنید.

مرحله دوم کار این است که این افرادی که به‌عنوان بازدیدکننده و کاربر وارد سایت ما شدند را بتوانیم تبدیل به کسانی کنیم که به ما سفارش طراحی سایت می‌دهند. بنابراین مرحله دوم تبدیل کاربر به مشتری است.

حال این دو مرحله در بازه‌های زمانی مختلف می‌توانند متفاوت باشند، هم جذب بازدیدکننده برای وب‌سایتمان و هم تبدیل بازدیدکننده به کسی که سفارش طراحی سایت می‌دهد. که هر دو این مرحله‌ها را توضیح می‌دهم.

جذب بازدیدکننده

برای اینکه بتوانیم بازدیدکننده جذب کنیم، کانال‌های تبلیغاتی مختلفی داریم. یکی از این روش‌ها بازاریابی محتوا است که از این طریق می‌توانید بازدیدکننده‌های زیادی را جذب کنید.

بازاریابی محتوا چیست

بازاریابی محتوا چیست
بازاریابی محتوا چیست

بازاریابی محتوا یعنی یکسری مقاله در وب‌سایت منتشر کنید و از طریق آن یکسری آموزش‌هایی بگذاریم. در این مرحله باید زیرکانه عمل کنید و اشتباه نکنید مثلا اگر در وب‌سایتتان محتواهایی در مورد برنامه‌نویسی سایت بگذارید خب مسلما کسانی از محتوای شما بازدید می‌کنند که کارشان برنامه‌نویسی و طراحی سایت است. بنابراین کسی که خودش برنامه‌نویسی سایت بلد است، سفارش طراحی سایت را به شما نمی‌دهد.

بنابراین در این مرحله هوشمندانه عمل کنید و محتوایی را منتشر کنید که باعث جذب مشتری شود مثلا محتوایی با عنوان چطور سایت بسازیم؟ را بنویسید و در آن توضیح دهید که مثلا دو روش وجود دارد که می‌توان با آن سایتی را طراحی کرد روش اول سیستمی است بنام وردپرس و روش دوم یک سیستم اختصاصی است که می‌توانید با برنامه‌نویسی یک سایت را طراحی کنید. درنهایت در انتهای مقاله به این نکته اشاره کنید که اگر سفارش طراحی سایت می‌خواهید با این شماره تماس بگیرید یا به این آدرس ایمیل، پیام ارسال کنید.

این روش آن‌قدر تاثیرگذار است که گاه نمی‌توانید پاسخگوی نیاز مخاطبانتان شوید و لازم است یک تیم تشکیل دهید و باهم کارکنید. بنابر توضیحات داده شده کار اصلی که شما باید انجام دهید این است که اگر کاربری وارد سایت شما شد بتواند سریعا متوجه شود که:

  1. شما کار طراحی سایت انجام می‌دهید.
  2. روش ارتباط با شما چگونه است؟ که روش‌های مختلفی وجود دارد برای انجام این کار مثلا اگر سفارش طراحی سایت دارید با این شماره تماس بگیرید و یا اینکه یک فرم در سایتتان بگذارید و از کاربر بخواهید اسم و شماره تماسشان را برای شما ارسال کنند سپس به محض دریافت این اطلاعات با آن‌ها تماس بگیرید و در مورد هزینه‌ها و مدت‌زمان انجام کار با آن‌ها صحبت کنید و توضیحات کامل را به آن‌ها بدهید.

تبدیل بازدیدکننده به مشتری طراحی سایت

همان‌طور که گفتیم در بازه‌های زمانی مختلف روش‌های ارتباط با مشتری متفاوت است. مثلا در سال 88 تا 89 اوایل کار با یاهومسنجر با مشتری ارتباط برقرار می‌کردند. یاهو مسنجر یکسری قابلیت لینک داشت که در وب‌سایت می‌توانستیم یک لینک بگذاریم و زمانی که روی لینک کلیک می‌شد، مستقیم یاهومسنجر باز می‌شد و مشتری می‌توانست به آیدی موردنظر پیام دهد و با هم در ارتباط باشند و سفارش طراحی سایت را انجام دهند.

سپس کم‌کم در سال‌های 92تا93 بود که تلگرام روی کار آمد و لینک یا آیدی تلگرام را به مشتری می‌دادیم، در آن زمان در ایران تلگرام فیلتر نبود و به‌راحتی می‌شد از آن استفاده کرد. حال با توجه به توضیحات داده‌شده باید ببینیم که در حال حاضر بهترین روش برای اینکه کاربر بتواند با شما در ارتباط باشد و به شما سفارش طراحی سایت بدهد چیست؟ شاید ساخت یک فرم که مشتری بتواند اطلاعات تماسش را با شما در میان بگذارد و یا اینکه شما برای مشتری خود یک راه ارتباطی از طریق شماره تماس یا آدرس ایمیل بگذارید.

در حال حاضر پیشنهاد من به شما استفاده از یک فرم که مشتری بتواند اطلاعات تماسش را با شما در میان بگذارد و شما با آن‌ها تماس بگیرید. بنابراین شما باید روی این دو مرحله خیلی وقت بگذارید و سرمایه‌گذاری کنید.

  1. جذب کاربر برای وب‌سایتتان
  2. تبدیل کاربر به کسی که به شما سفارش طراحی سایت می‌دهد که مرحله دوم بسیار مهم‌تر از مرحله اول است.

اگر شما روزانه صد نفر را بتوانید از طریق اینستاگرام، تلگرام و روش‌های تبلیغاتی دیگر به سایت خود جذب کنید و از این صد نفر بتوانید روزی تنها یک نفر را تبدیل به مشتری کنید به‌راحتی می‌توانید یک درآمد چند ده میلیونی در ماه داشته باشید.

یک نکته مهم درباره دریافت سفارش طراحی سایت

با توجه به مطالبی که آموزش داده شد هیچ‌وقت قرار نیست شما دنبال مشتری باشید. اگر شما کار خود را به خوبی انجام دهید و نمونه کار طراحی سایت خوب داشته باشید می‌توانید آن‌ها را در سایتتان بگذارید و به شکل خوبی پرزنت کنید، در این صورت این مشتری است که به سراغ شما می‌آید. همچنین اگر بتوانید یک رزومه خوب برای خودتان بسازید و نمونه کارهای خوبی داشته باشید طبیعتا مشتریان زیادی به سمت سایت شما می‌آیند و به شما سفارش طراحی سایت می‌دهند.

به این نکته هم توجه کنید که باید صبور باشید و انتظار نداشته باشید در ماه اول به کسب درآمد بالای پنجاه میلیون برسید طبیعتا در ماه اول ممکن است درآمدتان کمتر از پنج میلیون باشد، ماه دوم به درآمد ده میلیون برسید و ماه سوم ممکن است به درآمد پانزده میلیون برسید. بتابراین به‌مرور و کم‌کم درآمد شما افزایش پیدا می‌کند. آنگاه ممکن است به‌جایی برسید که بتوانید تیم طراحی سایت خود را تشکیل دهید یک تیمی که برای شما کار طراحی سایت انجام می‌دهند که در این تیم شما مدیریت پروژه را بر عهده داشته باشید و مدیریت کیفیت پروژه را بررسی کنید و به‌طور کلی می‌توانید مدیر یک تیم طراحی سایت باشید و عملکرد تیم را نظارت کنید.

اگر نمی‌دانید که طراحی سایت را چطور انجام دهید یک لینک آموزش ساخت سایت با وردپرس برای شما می‌گذارم و با این آموزش می‌توانید هر نوع سایتی که می‌خواهید را طراحی کنید و طراحی سایت را آموزش ببینید.

یک نکته را که باید خیلی به آن اهمیت دهید و آن را فراموش نکنید این است که حتما کارتان را به خوبی یاد بگیرید و ابتدا وب‌سایت خودتان را طراحی کنید و برای دوستانتان یکی دو تا سایت طراحی کنید حتی اگر هزینه‌ای از آن‌هادریافت نکنید تا نمونه کار داشته باشید و بعد شروع کنید به طراحی سایت برای مشتریانتان تا مشتری در ازای هزینه‌ای که می‌دهد از کار شما راضی باشد.

شاد و پیروز باشید.

نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟

  1. U330088 ۹ فروردین ۱۴۰۳

    سلام و عرض ادب
    خواستم بدونم که ما اگر طراحی یک سایت رو به عهده بگیریم و بعدش برای کارفرما دامنه ، هاست ، قالب و پنل پیامکی بخریم و روی سایتش استفاده کنیم ، آیا بعدش برای تمدید اونها ، باید خودمون دوباره تمدیدشون کنیم یا این کار به عهده کارفرما هست؟
    ممنون میشم به سوالم پاسخ بدید
    با تشکر

    • U331710 ۲۵ فروردین ۱۴۰۳

      سلام دوست عزیزم بهترین کار اینه که همه چیز رو به اسم کارفرما بزنی بعدش اگه خواست تمدیدش کنه براش ویدیو های اموزشی میفرستی

  2. U325374 ۱۲ دی ۱۴۰۲

    سلام و دو سوال
    اول اینکه بهترین پنل پیامکی حال حاضر چیه؟ شما از چی استفاده میکنید و آیا راضی هستید؟
    و دوم اینکه چطور میتونم چنین نوار اسکرولی مثل این سایت داشته باشم؟

    • Reza Rad رضا راد ۱۳ دی ۱۴۰۲

      سلام شرکت های مختلفی هستن ما از صبا نوین استفاده میکنیم. ۲. برای نوار اسکرولی افزونه های زیادی هستن.

  3. U333426 ۱۱ دی ۱۴۰۲

    سلام و خسته نباشید بسیار سپاس گذارم از سایت بسیار عالی و درجه یکتون همچنین استاد رضا حسینی راد بنده سایتی دارم که وقتی inspect میگیرم و وارد قسمت console میشم با ارور (frame:172 Uncaught TypeError: Cannot read properties of undefined (reading ‘onSyncAd’
    روبرو میشوم ممنون میشم برای رفع این ارور بنده رو راهنمایی بفرمایید

    • Reza Rad رضا راد ۱۱ دی ۱۴۰۲

      سلام وقت بخیر ظاهرا یک کد تبلیغاتی دارید و خطا از اون هست. البته خطای مهمی نیست.

  4. U331710 ۱۰ دی ۱۴۰۲

    سلام اقای راد خیلی ازتون ممنونم که برای ما این همه وقت و انرژی میزارید یک دنیا ازتون ممنونم بات این همه تجربه های زیبایی که در اختیارمون میزارید فقط یه انتقاد کوچولو ….. ویدیو دوم ( ویدیو تکمیلی ) تامنیل نداره و بخوبی نمایش داده نمیشه همین ….
    خدا پشت و پناهتون

  5. U334080 ۷ آذر ۱۴۰۲

    با سلام و خسته نباشید خدمت استاد راد عزیز
    بنده به همراه دوستان تیمی تشکیل دادیم در خصوص طراحی وب با وردپرس.
    و هم اکنون پروژه هایی دریافت میکنیم . ولی نیاز به قرار دادی داریم که با شرکت ها یا سازمان های مربوطه ببندیم .
    ولی آگاهی در خصوص عقد قرارداد نداریم.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چگونه یک قرار داد در این خصوص بنویسم….

  6. U328145 ۱ آذر ۱۴۰۲

    وقت بخیر خسته نباشید ، توی سایت شخصی که میخوایم نمونه کار های خودمون رو قرار بدیم
    چطور نمونه کار هانون رو مثل پیش نمایش های قالب اهورا توی سایتمون قرار بدیم که هزینه هاست و دامنه دیگه پرداخت نکنیم؟
    بنظرتون این روش خوبه یا اینکه حتما برای همه نمونه کار ها هاست و دامنه بگیریم

  7. U332856 ۱۹ آبان ۱۴۰۲

    من در وب تولید محتوا میکنم ولی وب سایت بازدید کننده نداره علت چیه؟ از پلاگین رنک مث سئو هم برای تولید محتوا استفاده می کنم.

  8. U28849 ۱۷ آبان ۱۴۰۲

    عالی بود .
    فقط ای کاش واسه این افرادی هم که پاشون باز شده به گروه های تلگرامی و بازار کار خراب میکنن یه صحبتی کنید .
    هم دارن ارزش کار خودشون میارن پایین و هم ارزش کار ما که داریم اختصاصی کدنویسی میکنیم . وقتی قیمت میدم به مشتری پشماش میریزه میگه فلان جا گفته ۲ تومان 😂 .
    حالا ما که این افراد رو اصلا اهمیت بهشون نمیدیم ولی خب واقعا الان هرکی اومده المنتور یادگرفته پروژه با قیمت ۲ تومان بر میداره ارزش کار خودشم میاره پایین .
    شما که تریبون دارید یه نصحیتشون کنید 🙏🏻

    • Reza Rad رضا راد ۲۰ آبان ۱۴۰۲

      سپاس. گفتنی ها رو گفتیم اما تو هر بازاری داریم این مدل افراد رو. شما حرفه ای کار کنین تا اصلا مقایستون نکنن با بقیه. اجازه ندین با افراد معمولی شما رو مقایسه کنن.

  9. U321073 ۲ مهر ۱۴۰۲

    سلام آقای راد خسته نباشید ببخشید با وردپرس میشه یک سایت برای مدرسه ساخت و هر دانش آموز می‌تونه یک اکانت از قبل داشته باشه و اینکه با چه افزونه ای و چطور؟

  10. U329983 ۲۷ شهریور ۱۴۰۲

    سلام راهنمایی خوبی بود اما اگر امکانش هست بیشتر درباره این موضوع محتوا قرار بدید، چون رقابت در حوضه طراحی سایت خیلی بالاعه ، اگر برای مثال بگید که برای سایتی که خدمات طراحی سایت ارائه میدهیم، چه محتوا و چه مواردی بگذاریم بسیار عالی خواهد شد و به طور کل درباره این موضوع مطالب بیشتری منتشر کنید
    تشکر از سایت بسیار خوب شما

  11. U321416 ۱۸ فروردین ۱۴۰۲

    عالی و مفید بود.دادم عادت میکنم که گهگاهی سر بزنم به سایتتون و مقالاتتون رو بخونم.طراحی قالب رو با شما یاد گرفتم و دارم از مجاری مختلف دانشم رو افزایش میدم.بهر حال ممنون…

  12. U320848 ۸ بهمن ۱۴۰۱

    سلام ا استاد . من اگه بخوام یک وبسایت اموزشی داشته باشم که از طریق اون افراد رو به سمت سایتم بکشونم که پروژه ی طراحی سایت وردپرسی شون رو به من بسپرن . توی تولید محتوا مشکل دارم . ما باید خودمون حتما تولید محتوا داشته باشیم یا میشه از سایت های داخلی و خارجی محتواها رو کپی برداری کرد ؟ میشه یه مقدار توضیح بدین ؟

  13. U35345 ۱۵ بهمن ۱۴۰۰

    با سلام جنا حسینی راد عزیز
    من دوره جامع شما رو تهیه کردم و در همین مورد 2 سوال داشتم:
    1- هرینه طراحی سایت چطور تعیین میشه؟
    یعنی اینکه سایت مثل یک کالا نیست که من درستش کنم و به شخص تحویل بدم و ازش استفاده کنه
    سایت پشتیبانی داره باید به روز باشه کالاها بهش اضافه بشه و سایر مسائلی که خودتون میدونید بابت این پشتیبانی چطور هزینه اش تعیین میشه؟
    2-هنگام پروژه گرفتن با مشتری چطور باید برخورد بشه؟
    وقتی میریم سراغ شخص و بهش میگیم من برات سایت طراحی میکنم اولین چیزی که می پرسه اینه که چقدر هزینه داره یعنی باید به مشتری بگیم مثلا من 2 تومن میگیرم و سایت شما رو طراحی میکنم و…
    خوب اینجا مشتری می گرده دنبال پایین ترین قیمت که الان شرکت ها و سایت های زیادی هستند که با پایین ترین قیمت سایت رو طراحی میکنن برای این باید چیکار کنیم پایین ترین قیمت رو بدیم و یا چطور قیمت تعیین کنیم؟ سپاس

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۶ بهمن ۱۴۰۰

      درود بر شما
      لطفا در ارتباط با محصول خریداری شده هر سوال و یا مشکلی که دارید به بخش پشتیبانی سایت از طریق پنل کاربریتون تیکت ارسال کنید

  14. U26024 ۱۳ آبان ۱۴۰۰

    ای کاش این اموزشا و مشاوره ها توسط استاد بیشتر و بیشتر بشه واقعا عالی بود

  15. U251813 ۱۲ آبان ۱۴۰۰

    واقعا مفید و عالی بودش ممنون