
اگر موقع کار با وردپرس با خطای اطلاعات اتصال FTP وردپرس با عنوان ‘ برای انجام دادن عملیات موردنظر، وردپرس به اطلاعات اتصال به سرویسدهنده نیازمند است. لطفا اطلاعات اتصال ftp خود را برای ادامهی مراحل وارد کنید. اگر اطلاعات اتصال خود را فراموش کردهاید باید با میزبان خود تماس بگیرید. ‘ مواجه شدهاید. تنها کافیست اطلاعات اف تی پی هاست خود را در اختیار وردپرس قرار دهید. حالا به شما توضیح خواهیم داد که اصلا اف تی پی چیست و چرا باید از آن استفاده کنیم؟
اصلا FTP چیست؟
FTP مخفف عبارت File Transfer Protcol به معنی قرارداد انتقال فایل است. چون FTP از پورت متفاوتی برای دانلود استفاده میکند، کاربردهای گوناگونی در دانلود پرسرعت فایلها دارد.
بهعبارتدیگر FTP راهی سریع برای آپلود فایلها از اینترنت به وبسایت است. شما میتوانید از این پروتکل برای آپلود هرگونه رسانهای نظیر تصویر، ویدئو، صدا و فایل PDF استفاده کنید.
همچنین میتوانید برای انتقال تمامی محتوای وبسایت خود و یا تبادل اطلاعات بین دو کامپیوتر از این پروتکل استفاده کنید.
قرارداد انتقال فایل برای بار نخست توسط آبهای بوشان در سال ۱۹۷۱ منتشر شد. در آن زمان به خاطر اینکه تعداد استفادهکنندگان از این پروتکل کم بود و کاربران شناختهشده بودند مسائل امنیتی چندان اهمیت نداشت و دقیقاً به همین دلیل بود که این قرارداد شامل نکات امنیتی نمیشد اما باگذشت زمان و افزایش روزافزون کاربران این پروتکل نیاز به ایجاد امنیت برای FTP احساس شد.
سرویس FTP چگونه کار میکند؟
تهیه لیستی از تمامی فایلهایی که در کامپیوتر وجود دارد. میتوان نام فایلها را تغییر داد و یا حذف و جابهجا کرد. در شاخههای کامپیوتر جستجو کرد و یا یک شاخه را ایجاد یا حذف کرد. فایلهایی از یک کامپیوتر به کامپیوتری دیگر انتقال داد (منظور همان دانلود فایلهای گوناگون است). و در آخر آپلود فایل یا همان انتقال فایل و ذخیره آن از کامپیوتر میزبان به کامپیوتر راه دور.
خدماتی که این پروتکل ارائه میدهد میتواند برای سیستم سرویسدهنده خطرناک باشد چراکه از راه دور میتوان تمامی فایلهای یک کامپیوتر را نابود کرد پس نیاز به امنیت بالایی دارد. بعد از احراز هویت، عملیات مجاز و سطح دسترسی برای کاربران مشخص میشود. پس کاربر باید قبل از هر کاری شناسه و کلمه عبور خود را وارد کند.
بهطور مثال پروتکل http که همان محتوای سایت ما را نمایش میدهد و وظیفه آن خواندن صفحات وب است یا پروتکل SMTP که برای ایمیل است اما پروتکل FTP علاوه بر اینکه صفحات وب را میخواند میتواند آنها را نگارش و ویرایش کند و حتی امکان نوشتن در فضای وب را نیز ایجاد میکند.
FTP درواقع پروتکلی است که برای انتقال فایلها از یک کامپیوتری به کامپیوتر دیگری ساختهشده اما رفتهرفته و باگذشت زمان خیلی از سایتها به دلیل سرعتبالای این پروتکل از آن برای دانلود و آپلود استفاده کردند. دلیل سرعتبالای این پروتکل این است که از پورت ۲۱ استفاده میکند.
چرا از FTP در سایت استفاده میکنیم؟
وظیفه اصلی این پروتکل انتقال فایل از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر از راهه دور میباشد و اما امروزه بیشترین استفادهکنندگان آن مدیران و طراحان سایت است. آنهم به دلیل سرعتبالای این پروتکل میباشد. معمولاً مدیران وبسایت از FTP برای انتقال سریع اطلاعات سایت از روی کامپیوتر شخصی بر رویهاست و طراحان سایت طرح و نمونههای تستی خود را روی لوکال هاست انجام میدهند و طرح نهایی را به سرور انتقال میدهند.
شما بهعنوان یک طراح یا صاحب کسبوکار ممکن است بارها بخواهید طراحی سایتتان را تغییر داده و یا تغییرات اساسی در سایت خود ایجاد کنید فایلهایی را حذف یا اضافه کنید که معمولاً آن تغییرات را اول در لوکال هاست تست میکنید. درنهایت نسخه پایانی را به نمایش میگذارید. راههای مختلفی برای ایجاد این تغییرات وجود دارد بهطور مثال از طریق هاست و یا پیشخوان وردپرس اما FTP به شما کمک میکند در مدتزمان کمتری این کار را انجام دهید.
با استفاده از نرمافزارهایی مثل filezilla این کارها را از کامپیوتر شخصی خود بهراحتی انجام دهید و نیازی به ایجاد تغییرات در کنترل پنل هاست خود ندارید. از طرفی در کار کردن با برخی افزونهها و قالبهای وردپرس ممکن است با این خطا مواجه شوید که لطفاً از FTP استفاده کنید.
شاید برای شما پیشآمده باشد زمانی که میخواهید در کد قالب تغییری ایجاد کنید با پیغامی روبرو شده باشید با این متن که امکان تغییر کد قالب نیست لطفاً از طریق FTP این تغییرات را اعمال کنید. پس بهتر است هم برای افزایش سرعت و هم امنیت از پروتکل FTP استفاده کرد.
اطلاعات اف تی پی را از کجا دریافت کنیم؟
همه هاستینگها معمولاً یک آدرس FTP به شما میدهند و سرورهایی که از آنها، هاست خریداری میکنید این اجازه را به شما میدهند که از آن FTP استفاده کنید و خیلی سریع اطلاعاتی که در کامپیوتر دارید را از پروتکل به روی سرور بریزد.
استفاده از FTP به لحاظ زمانی خیلی بهصرفهتر است چراکه عملیات آپلود فایل از طریق خود هاست خیلی زمانبر است و خب مدیران و طراحان سایت ترجیحشان استفاده از پروتکلی است که سرعت کارشان را چند برابر کند.
اطلاعات اتصال FTP وردپرس
حتماً برای شما نیز پیشآمده زمانی که روی بعضی از هاستینگها، بعد از نصب وردپرس موقع نصب قالب و افزونهها برای شما پیغامی ظاهر شود مبنی بر اینکه باید اطلاعات FTP خود را وارد کنید. واردکردن این اطلاعات کار سختی نیست و مشخصات FTP سایت شما به این صورت است:
میزبان: localhost
نام کاربری: نام کاربری هاست شما
رمز عبور: رمز عبور هاست شما
اما به یاد داشته باشید که واردکردن این اطلاعات تنها برای یک بار نیست؛ که اگر اینگونه بود کار خیلی راحت میشد. شما باید هر بار برای نصب افزونهها و قالبهای متعدد مراحل را انجام دهید و ازآنجاییکه افزونه و قالب در دنیای وردپرس کم نیست و برای راحت شدن کار کاربران برای هر مسئلهای یک افزونه وجود دارد و همچنین زور بهروز بر تعداد این افزونهها و قالبها افزوده میشود.
کاربر نمیتواند از نصب افزونههای ضروری چشمپوشی کند و مجبور میشود برای نصب هرکدام اطلاعات FTP وبسایت خود را وارد کند که این کار نیز بسیار زمانبر است اما دلیل آن چیست؟ و چه نیازی است که هر بار این اطلاعات را وارد کنید؟ راهحل چیست؟ در ادامه این مقاله به جواب سؤالاتی که ذهنتان را درگیر کرده میپردازیم.
رفع مشکل درخواست اطلاعات اتصال FTP وردپرس
برای حل مشکل ftp در وردپرس ابتدا باید وارد کنترل پنل هاست خود شوید و فایل منیجر را بازکنید، در پوشه public_html (پوشه روت اصلی سایت) فایل wp-config.php را پیدا کنید. سپس این فایل را ویرایش کرده و کد زیر را به انتهای این فایل اضافه کنید:
define('FTP_HOST', 'localhost');
define('FTP_USER', 'FTP_Username');
define('FTP_PASS', 'FTP_password');
define('FTP_SSL', true);
در کد بالا:
قسمت ftp_username: نام کاربری پنل هاست خود را وارد کنید.
قسمت ftp_password : رمز عبور پنل هاستینگ خود را وارد کنید.
به همین راحتی بعد از ذخیره کردن این فایل دیگر با سوال اف تی پی مواجه نخواهید شد ? امیدوارم این مقاله در خصوص اطلاعات اتصال FTP وردپرس به شما کمک کرده باشد.
شادباشید.
راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام میهن وردپرس عضو شوید.
سلااااااااااام
بسیار اموزش خوبی بود
اجرتون با امام حسن
بلاخره بعد از چند وقت جواب سوالمو گرفنم
موفق باشییییییین
سلام
موفق باشید.
سلام
من این کار رو انجام دادم ولی اینبار میگه فولد wp-content مکان یابی نشد!!!
تمام فوادرها هم 775 هست
سطح دسترسی ها درسته ولی نمیشه
با سلام . موقع نصب ارور ” نمیتواند پوشه wp-content ” را مکان یابی کند.
درود.
یا پوشه مورد نظر موجود نیست و یا مشکل از سطح دسترسی به پوشه هست که باید آن را برروی 777 قبل از نصب و بعد از نصب 755 نیز قراردهید.
باسلام
اقای حسینی ممنون از اموزشتون
ولی جناب ابرقویی که مدتی مطلب میگذاشتن چی شده که دیگه اموزشی از طرف ایشون گذاشته نمیشه و پشتیبانی هم که جواب میدادند غیر فعال شده ؟
ایشون قول یک افزونه به من دادن بودن هنوز منتظرم و اینکه اموزش افزایش امنیت وردپرس هم قسمت های بعدی رو لطفا بزارید ممنون میشم
سلام
متشکرم
آقای ابرقویی چند وقتیه بدلیل مشغله کاری وقت نمیکنن آموزش قرار بدن. چه افزونه ای درخواست کرده بودید؟
آموزش افزایش امنیت هم به زودی خود مهدی قرار میده روی سایت
موفق باشید