خطای ۴۰۴ چیست؟ آموزش رفع ارور 404 در وردپرس

4.1 / 5. تعداد رای: 139

خطای 404 چست؟ چطور به وجود می‌آید؟ چطور می‌توانیم آن را رفع کنیم؟ دلیل به وجود آمدن این خطا چیست؟ پاسخ به این سؤالات را در این مقاله به‌طور کامل به شما می‌گوییم.

خطای ۴۰۴ زمانی رخ می‌دهد که صفحه‌ای از وب‌سایت شما که کاربر درخواست کرده در سایت شما موجود نیست. زمانی که کاربر آدرسی را در سایت شما تایپ می‌کند که این صفحه در سایت شما وجود ندارد و یا آدرس آن تغییر کرده، با نمایش خطای ۴۰۴ به کاربر نشان می‌دهد که این صفحه یافت نشد. در این صفحه، به‌صورت کامل و جامع‌تر با ارور 404 و نحوه حل آن در وردپرس آشنا خواهید شد.

ارور 404 چیست

به‌طورکلی در هر وب‌سایت و هر نرم‌افزاری وقتی شما می‌خواهید یک درخواست ارسال کنید پاسخ این درخواست توسط یک کد به شما ارسال می‌شود. حال این کد می‌تواند کد 200 باشد که به این معناست که صفحه سایت شما بدون هیچ مشکلی باز می‌شود و آن فایلی که می‌خواهید بدون مشکل به شما تحویل داده می‌شود. طبیعی است که کد 200 فایل‌های آن صفحه را به شما نمایش می‌دهد پس طبیعتا کد را به شما نشان نمی‌دهد و به‌جای کد صفحه سایت را برای شما باز می‌کند. بنابراین اگر صفحه سایت بدون هیچ مشکلی برای شما نمایش داده شد یعنی کد 200 در پاسخ به درخواست شما ارسال‌شده است.

اما زمانی برای شما پیش می‌آید که وقتی وارد یک صفحه از سایت می‌شوید به‌جای نشان دادن صفحه سایت با خطاها و ارورهای 403، 404 و 500 مواجه می‌شوید. در رابطه با خطاهای 403 و 500 در مقالات دیگر که در سایت منتشر کردیم به‌طور کامل صحبت کردیم. در این مقاله فقط قصد داریم فقط در مورد خطای 404 صحبت کنیم.

خطای 404 یکی از متداول‌ترین و رایج‌ترین خطاهایی است که در هر وب‌سایت به وجود می‌آید و به این معنا است که آن فایلی که شما می‌خواهید یا آن مسیری که شما درخواست داده‌اید پیدا نشده و احتمالا با کد 404 یا عبارت ” Not Found 404 ” مواجه می‌شوید. به‌ عنوان‌ مثال در سایت دیوار اگر وارد یک آدرس و نشانی شدید و در آن آدرس چیزی نباشد ارور های جالبی را نشان می‌دهد در بقیه‌ی سایت‌ها هم همین‌طور مانند سایت آپارات، فیلیمو، دیجی کالا و حتی میهن وردپرس ممکن است این خطا نشان داده شود.

به‌طورکلی وقتی شما آدرسی را در وب‌سایت‌ها وارد می‌کنید که این آدرس وجود خارجی در آن وب‌سایت ندارد. درنتیجه شما خطای 404 دریافت می‌کنید. حال ممکن است این خطا را با کد 404 نشان دهد یا یک عکس نشان دهد یا با گفتن عبارت “پیدا نشد”، در حالت کلی ما به این اتفاق خطای 404 یا ارور 404 می‌گوییم.

خطای 404 یک کد وضعیت از پروتکل HTTP یا همان پروتکل انتقال ابرمتن است و این ارور یک اخطار از سمت کلاینت است. عنوان این خطا یافت نشد است به این معنی که سرور نمی‌تواند منبع درخواستی شمارا بیابد. پس این موضوع را به یاد داشته باشید که در این خطا ارتباط با سرور کاملاً وصل شده اما سرور، منبع درخواست را نتوانسته پیدا کند. ارور 404 با اخطار Server Not Found متفاوت است این اخطار به این معنی است که ارتباط با سرور قطع‌شده است.

یک مثال از خطای ۴۰۴

احتمال به وجود آمدن این خطا زیاد است زیرا ممکنه شما یک صفحه‌ای را در وب‌سایتی بازکنید که آدرس را اشتباه به شما داده است یا این‌که خودتان آدرس را اشتباه وارد کرده‌اید در این صورت خطای 404 دارید مثلاً من در سایت میهن وردپرس می‌خواهم وارد صفحه‌ی اهورا شوم آدرس mihanwp.com/ahura را وارد می‌کنم و سپس صفحه‌ی زیر برای من باز می‌شود مانند تصاویر زیر:

خطای یا ارور 404 چطور به وجود می‌آید؟
خطای یا ارور 404 چطور به وجود می‌آید؟

حالا اگر در این آدرس به‌جای Ahura آدرس mihanwp.com/ahuratemplate را بنویسم طبیعتا چون صفحه‌ای با این آدرس در سایت میهن وردپرس وجود ندارد با خطای 404 مواجه می‌شویم. به تصویر زیر دقت کنید.

نمونه خطای ۴۰۴ روی سایت میهن وردپرس
نمونه خطای ۴۰۴ روی سایت میهن وردپرس

همان‌طور که در تصویر بالا می‌بینید خطای 404 را نشان می‌دهد با این عبارت که “متأسفانه راهت رو گم کردی! ” 

به وجود آمدن خطا به‌همین راحتی نیست ممکن است شما بعضی مواقع آدرس را دقیقاً درست وارد کرده باشید و هیچ مشکلی در آدرس‌دهی نداشته باشید اما بازهم با خطای 404 مواجه شوید. در این صورت می‌دانیم که دلایل دیگری می‌تواند وجود داشته باشد که در به وجود آمدن خطای منحوس 404 مؤثر است. که در ادامه مقاله قصد دارم این مشکلات و راه‌ حل‌های آن را برای شما بگویم.

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم اولین دلیل برای به وجود آمدن ارور 404 این است که شما آدرسی را در وب‌سایت‌ها وارد می‌کنید که این آدرس وجود خارجی در آن وب‌سایت ندارد درنتیجه شما خطای 404 دریافت می‌کنید. 

دلیل دومی که این خطا به وجود می‌آید این است که تنظیمات پیکربندی وب سرور درست انجام‌ نشده. برای خیلی از وب‌سایت‌ها این مشکل به وجود می‌آید که صفحه‌ی اصلی سایت شما هیچ مشکلی ندارد ولی هرکدام از صفحات دیگر سایت را باز می‌کنید با ارور 404 مواجه می‌شوید. به‌عنوان‌ مثال من وارد وب‌سایت میهن وردپرس می‌شوم که صفحه‌ی اصلی آن هیچ مشکلی ندارد ولی وارد مقالات که می‌شویم می‌بینیم که خطای 404 را نشان می‌دهد یا وارد صفحه‌ی درباره ما که می‌شویم با خطای 404 مواجه می‌شویم به همین ترتیب اگر تمام صفحات سایت را بازکنیم خطای 404 را نشان می‌دهد. 

اگر شما از طریق تنظیمات وردپرس پیوند یکتا سایت خود را تغییر داده باشید و یا اینکه با نصب افزونه‌ای سهواً باعث تغییر پیوند یکتا سایت شده باشید این اخطار برای شما نمایش داده می‌شود. اگر نمی‌دانید پیوند یکتا چیست لازم است توضیح بدهم که شما از طریق تنظیمات وردپرس می‌توانید تعیین کنید آدرس مطالب سایتتان در مرورگرها به چه صورت فراخوانی شود.

یک مثال برای درک بهتر خطای ۴۰۴

به‌عنوان نمونه اگر پیوند یکتا را بر روی حالت نام نوشته قرار دهید بدین معنی است که کاربران شما پس از واردکردن نام سایت باید نام نوشته را نیز وارد کند. به مثال زیر توجه کنید. http://www.sitename.com/نوشته 1 اگر شما یک نوشته در سایت خود بانام نوشته 1 منتشر کرده باشید و پیوند یکتا سایت شما بر روی نام نوشته باشد آدرس فراخوانی این مطلب جهت نمایش به‌صورت لینک بالا می‌باشد.

اما اگر از بخش تنظیمات پیوند یکتا به‌عنوان نمونه این گزینه را روی حالت آی‌دی نوشته قرار داده باشید لینک فراخوانی همان نوشته یعنی نوشته 1 چیزی شبیه به لینک زیر می‌باشد. http://www.sitename.com/id=123

عدد 123 به‌عنوان تست بوده و مطمئناً اطلاع دارید که هر نوشته که در سیستم وردپرس ایجاد کنید دارای یک آیدی منحصربه‌فرد است. البته لینک بالا به‌صورت زیر هم ممکن است فراخوانی شود.
http://www.sitename.com/p=123
حال در این مقاله قصد نداریم در ارتباط با پیوندهای یکتا و اینکه کدام حالت این نوع پیوندها برای سایت و سئو مناسب‌تر است، صحبت کنیم.

بحث امروز ما در خصوص خطای ۴۰۴ است و در نظر داشته باشید اگر به هر دلیلی باعث شوید پیوند یکتا سایت تغییر کند و کاربران شما با آدرس قدیمی پیوند یکتا مطالب سایت شمارا باز کنند با خطای ۴۰۴ مواجه می‌شوند. پس اگر زمانی به‌صورت ناگرانی با این خطا مواجه شدید به خاطر بیاورید که ممکن است مشکل مربوط به پیوند یکتا وب‌سایت شما باشد.

هیچوقت پیوند یکتای سایت خود را تغییر دهید!

همان‌طور که در مقاله بهترین پیوند یکتا برای وردپرس هم خدمت شما عرض کردیم، اگر سایت شما صفحات زیادی دارد هیچ‌گاه پیوند یکتای سایت خود را تغییر ندهید چون باعث افزایش خطای 404 سایت شما و افت ورودی گوگل سایت خواهد شد.

برای پیشگیری از بروز این مشکل همیشه سعی کنید:

  1. هیچ‌گاه نوشته یا برگه‌ای از وردپرس را حذف نکنید.
  2. هیچ‌گاه پیوند یکتا ( آدرس ) نوشته یا برگه‌ها را تغییر ندهید.
  3. هیچ‌گاه ساختار پیوند یکتای سایت را تغییر ندهید.

صفحه قبلا وجود داشته و حالا حذف شده

حالتی دیگر از خطای 404 وجود دارد به این صورت که یک صفحه‌ای در وب‌سایت شما قبلا وجود داشته و زمانی که در گوگل هم آن صفحه را چک می‌کنیم آن را مشاهده می‌کنیم ولی وقتی روی نتایج گوگل آن را کلیک می‌کنید آن صفحه باز نمی‌شود؟ مشکل کجاست؟ دلیل آن این است که شما آدرس صفحه را تغییر داده‌اید یا صفحه را حذف کرده‌اید.

به‌عنوان‌ مثال شما قبلا محصولی در سایت‌تان داشته‌اید به نام آیفون 13 پرومکس و این محصول را به دلیل خالی شدن موجودی در انبار، از لیست محصولات سایت حذف کردید. این کار بسیار اشتباه است زیرا گوگل کاربر خود را خیلی دوست دارد و رضایت کاربر بسیار برایش اهمیت دارد و مسلما نمی‌خواهد وقتی کاربری وارد سایت شما شود با خطای 404 مواجه شود و از سایت شما خارج شود و دوباره سرچ بزند.

تاثیر ارور 404 در سئو سایت

ازآنجاکه برای گوگل، بهبود وضعیت سایت شما خیلی مهم است و گوگل دوست ندارد کاربران بعد از کلیک روی یک نتیجه از نتایج جستجو وارد یک صفحه ۴۰۴ شوند افزایش خطاهای ۴۰۴ سایت شما تأثیر بسزایی در افت ورودی گوگل شما خواهد داشت.

وقتی شما اکثر URL سایت خود را تغییر می‌دهید کاربر پس از کلیک بر روی پست نمی‌تواند به مطلب اصلی دسترسی پیدا کند و با خطای ۴۰۴ مواجه می‌شود. این مسئله موجب تأثیر منفی بر روی سئو سایت شما می‌شود و درنهایت کاربر نمی‌تواند از طریق جستجو نتایج گوگل مطالب وبسایت شمارا پیدا کند.

پیج رنک یکی از مهم‌ترین مسائل در بیزینس‌های اینترنتی می‌باشد و حتماً می‌دانید هرچه پیج رنک سایت شما پایین‌تر باشد برای شما بهتر است. یکی از دلایلی که پیج رنک شما پایین می‌آید ورودی‌های گوگل است. قطعاً برای اینکه پیج رنک شما از طریق ورودی‌های گوگل پایین بیاید و در نتایج جستجوی گوگل وب‌سایت شما بالا بیاید، باید زمان زیادی را صرف کنید.

اما این مسئله را در نظر بگیرید که اگر بنا به هر دلیلی سایت شما خطای ۴۰۴ بدهد و ورودی‌هایی که از سمت گوگل به سایت شما می‌آیند با ارور ۴۰۴ مواجه شوند از دید تجاری برای کسب‌وکار شما بسیار زیان‌آور است. پس اگر این خطا برای سایت شما به وجود آمد نسبت به آن بی‌تفاوت نباشید و حتماً آن را با استفاده از روش‌هایی که آموزش داده‌ایم رفع کنید.

گوگل برای کاربران خود بسیار اهمیت قائل است و معتقد است که کاربر بیکار نیست که وارد سایت شما شود و با خطا مواجه شود بنابراین در چنین مواقعی به شما پیشنهاد می‌کنیم که آن صفحه را حذف نکنید و به‌جای این کار به آن‌ها بگویید که موجودی در انبار وجود نباشد در این صورت کاربر می‌بیند شما از آن کالا موجودی ندارید.

بنابراین سراغ سایت دیگری می‌رود. اما این‌که کاربر وارد سایت شما شود و با خطای 404 مواجه شود اصلا برای گوگل قابل‌ قبول نیست و می‌گویید من به سایت‌هایی که خطای 404، خطای 403 و خطای 500 را به کاربر نشان می‌دهند امتیاز منفی می‌دهم. و این صفحه را در نتایج گوگل کمتر و کمتر نمایش می‌دهم زیرا نمی‌خواهم کاربر من معطل شود و دچار ناراحتی کاربر شود.

پس صفحات و محصولات را حذف نکنید

بنابر توضیحات بالا شما باید صفحات سایت خود را نگه‌ دارید. یعنی اگر یک محصولی از سایت خود حذف شد حداقل ناموجودش بزنید. برای نمونه سایت دیجی کالا مثلا وقتی وارد دسته‌بندی کالاها می‌شدیم در خودروهای ایرانی و خارجی انواع ماشین‌ها وجود داشت اما از زمانی که ایران‌خودرو، ماشین‌های خود را به‌صورت ثبت نامی به فروش می‌رساند. برای خرید خودرو نمی‌توانیم از سایت دیجی کالا اقدام به خرید کنیم و ماشین را سفارش دهیم.

اما دیجی کالا نیامد صفحات مربوط به فروش ماشین را حذف کند بلکه فقط در آن صفحات کالای موردنظر را ناموجود زد بااین حال که می‌دانست این خودرو را هیچ‌گاه در ایران نمی‌تواند به فروش برساند بنابراین موجودی آن را ناموجود کرد فقط به این دلیل که از به وجود آمدن خطای 404 در سایتش به جلوگیری کند.

بنابراین وقتی شما وارد صفحه محصولات سایت‌تان می‌شوید در قسمت همه‌ی محصولات محصولی را که می‌خواهید ویرایش کنید یک قابلیتی اینجا وجود دارد به‌نام پیوند یکتا، لطفاً زمانی که پیوند یکتا برای سایت‌تان می‌سازید دیگر آن پیوند یکتا را تغییر ندهید چون این باعث خطای 404 در سایت شما می‌شود. درنتیجه گوگل متوجه می‌شود و سعی می‌کند این محصول را از نتایج گوگل حذف بکند و امتیازهای کمی به آن بدهد و از این به بعد صفحه‌ی دهم گوگل هم آن را نشان نمی‌دهد. پس اگر نامک یک صفحه را تغییر دادید کلاً آن صفحه برای گوگل می‌شود.

نتیجه گیری بسیار مهم: پس مرحله اول به‌هیچ‌ عنوان هیچ محصول یا مقاله یا صفحه‌ای را از سایت خود حذف نکنید زیرا اگر حذف کنید گوگل متوجه می‌شود که شما خطای 404 دارید و اگر خیلی برای شما واجب است که این محصول را در گوگل نشان ندهید. می‌توانید با نصب پلاگین رنک مث وارد قسمت تنظیمات رنک مث شوید و در این بالا قسمت ‌Advanced روی گزینه نو فالو و نو ایندکس کلیک کنید و تیک آن را فعال کنید.

رفع ارور 404 چه کنیم؟
رفع ارور 404 چه کنیم؟

در این صورت این صفحه محصول در نتایج گوگل نمایش داده نمی‌شود و بعد از یک مدت می‌توانید این صفحه را حذف کنید. ولی به‌طور معمولی و در حالت استاندارد نباید url را تغییر داد یا نباید حذفش کرد زیرا باعث خطای 404 می‌شود. این در حالتی است که سایت شما همه صفحاتش بدون مشکل باز می‌شود و تنها یک یا دو صفحه خطای 404 می‌دهد چرا؟ چون شما یک محصول را حذف کردید یا url آن را تغییر دادید. پس بهتر است تا url را برگردانیم به همان صفحه قدیم و یا اینکه صفحه محصول را مجددا بسازید تا دوباره آن صفحه در گوگل نمایش داده شود.

کار دیگری که می‌شود انجام داد برای حذف صفحه محصول و یا اینکه url آن را تغییر دهید پیشنهاد می‌کنم که آن را ریدایرکت یا تغییر مسیر دهید. ریدایرکت یک تکنولوژی و یک متدی اس

وجود خطای ۴۰۴ بعد از ساخت پست تایپ سفارشی

درصورتی‌که از پست تایپ‌های سفارشی (custom post types) در وردپرس خود استفاده می‌کنید بهتر است بعد از ساخت پست تایپ‌های سفارشی حتماً یک‌بار پیوندهای یکتا را ذخیره کنید.

رفع خطای ۴۰۴ در وردپرس

رفع این مشکل بسیار راحت است و تقریباً 99 درصد از خطاهای 404 مخصوصاً در صفحه مدیریت محتوای وردپرس با این روش حل می‌شود. برای حل این مشکل کافی است وارد بخش تنظیمات سپس وارد پیوندهای یکتا شوید. زمانی که وارد بخش تنظیمات پیوندهای یکتا شدید تنظیمات آن رو هر حالتی که است بگذارید در همان حالت بماند.

برای رفع این مشکل در وردپرس درصورتی‌که پس از انتقال سایت هنگام باز کردن مطالب سایت با خطای ۴۰۴ روبه‌رو می‌شوید اولین کاری که باید انجام دهید این است که به بخش تنظیمات بروید و پس‌ازآن روی پیوندهای یکتا کلیک کنید و بدون ایجاد تغییر در تنظیمات این صفحه یک بار صفحه را ذخیره کنید. بعدازآن مجدداً به مطلب خود بازگشته و بررسی کنید خطای ۴۰۴ از بین رفته است یا خیر.

99 درصد خطاهای 404 در وردپرس با روش توضیح داده‌ شده در بالا برطرف می‌شود.

با ذخیره پیوندهای یکتا کد زیر به‌صورت خودکار به فایل .htaccess شما اضافه خواهد شد. پس اگر احیانا سایت شما به‌صورت خودکار کد را اضافه نکرد، می‌توانید از پنل هاستتان، وارد فایل منیجر شوید و این کد را به انتهای فایل .htaccess اضافه کنید.

# BEGIN wordpress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END wordpress

امیدوارم این مقاله در خصوص خطای ۴۰۴ و رفع این ارور به شما کمک کرده باشد. موفق باشید.

نظر شما در این مورد چیه؟

  1. U335204 ۱۳ دی ۱۴۰۲

    سلام. من ی افزونه که واسه نقشه سایت بود رو نصب کردم پنج تا از صفحه های xml که ساخته تو 404 ها تشخیصش ن میده رنک مث طبیعیه یا پاکشون کنم؟

    • Reza Rad رضا راد ۱۴ دی ۱۴۰۲

      سلام از رنک مث استفاده کنید. اگر ادرس رو باز میکنید و خطا نداره یعنی مشکلی نیست اگر خطا داره باید حل بشه.

  2. U335867 ۶ دی ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر من دامنه و هاستی را ب اسم razijedi.ir خریداری کردم ولی وقتی میخاهم ب بهش مدیریت وارد بشم از طریقrazijedi.ir/wp-admin خطای ۴۰۴ میده و میگه پیدا نشد چیکار کنم؟

  3. U335066 ۲۳ آذر ۱۴۰۲

    استاد عزیزم من در سایتم ۱۱ هزار خطای ۴۰۴ دارم . نحوه ایجاد به این صورت بوده که پیج ساخته می‌شده و دیلیت می‌شده الان ایندکس نشدن باید چی کار کنم برای این خطاها ریدایرکت کنم یا نه لطفا بهترین راهکار رو بگید باتوجه به تعداد خطاها و اینکه ایندکس نشدن

  4. U312877 ۱۸ آذر ۱۴۰۲

    درود بر شما
    عصر بخیر

    من به مشکل عجیبی برخورد کردم و اون هم اینکه در مرورگر موبایلم به ارور 404 برخورد کردم ( در مرورگر دسکتاپ سایت بخوبی دیده میشه ) تمام روش هایی که در بالا آموزش دادین را هم امتحان کردم و حتی قالب را دی اکتیو کردم اما ارور 404 بر روی تمام مرورگر های موبایل من و موبایل دیگران ، کماکان پابرجاست .

    به نظرتون چه کاری باید انجام بدم ؟
    با سپاس بسیار

  5. U334517 ۱۵ آذر ۱۴۰۲
  6. U334457 ۱۳ آذر ۱۴۰۲

    با سلام
    بنده داخل سرچ کنسول 98000 تا صفحه 404 دارم که اصلا نمیدونم که از کجا اومدن اما ایندکس نیستن الان من چطوری این همه ارور را رفع کنم؟

  7. U315938 ۷ آذر ۱۴۰۲

    سلام
    من تعدادی از ارور های 404 را دیروز ریدایرکت کردم.امروز دیدم بعضی از انها باز در مانیتور 404 ظاهر شده اند.علت چیست؟

    • Reza Rad رضا راد ۸ آذر ۱۴۰۲

      سلام اگر ریدایرکت شدن مانیتور رو مجدد ۲۴ ساعت بعد چک کنید باید حل شده باشه مشکل.

  8. U315938 ۶ آذر ۱۴۰۲

    سلام
    من گزارش مانیتور 404 گرفتم url که باید تغییر کند،دوآدرس زیر است که قابلیت ریدایرکت کردن ندارند.یعنی بعد از تغییر مسیر نیز همان ارور404را میدهند.لطفا راهنمایی بفرمایید.
    site name.ir/oldsite/wp-admin/install.php
    site name.ir/site/wp-admin/install.php

  9. U331622 ۲۶ مهر ۱۴۰۲

    با سلام و خسته نباشید. من یه مشکلی در خصوص سایتم داشتم. تقریبا ۱/۵ سال پیش یک سایت طراحی کردم و بعد از تقریبا ۱۴ ماه که رشد خوبی کرده بود بیکباره گوگل یک اخطار داد و اونهم زمان لود سایت برای موبایل بالای ۵ ثانیه بود و از سرچ گوگل حذف شدم و ورودی نداشتم. هر کاری کردم مشکلش حل نشد و سایت رو مجدد از صفر ساختم و لی حالا در گوگل سرچ کنسول علاوه بر مشکل زمان صفحات، ارور 404 سایت قدیم را به مشکلات سایتم در گوگل کنسول اضافه کرده و سایت جدید را اینکس نمی کند نقشه سایت جدید را دادم و مشکلات را برای بررسی در سرچ کنسول درخواست رفع دادم ولی باز هم اطلاعات صفحات قدیم را نمایش می دهد(اخطارهای گوگل ۱. حدودا ۴۱۲ صفحه ۴۰۴ و ۲.زمان بالای ۴ ثانیه ) حدودا ۲ هفته است که سایت جدید را با همان دامنه طراحی کردم و سایت مپ را به گوگل اطلاع دادم.من از این آموزش شما استفاده کردم ولی بعد از نصب افزونه ریدایرکت رنک مث یا WP Rocket در همه صفحات پنل کاربری اخطاری مبنی براینکه شما از دو افزونه بهینه سئو استفاده می کنید و این باعث افت سئو و کاهش رتبه شما می شود روبرو شدم افزونه را پاک کردم و از کد دستوری استفاده کردم. ممنون میشم برای رفع مشکل گوگل کنسول راهنمایی کنید ببخشید طولانی بود. موفق باشید.

    • Reza Rad رضا راد ۲۹ مهر ۱۴۰۲

      سلام یکی از افزونه‌ها را نگه دارید. برای حل خطا دقیقا باید طبق همین مقاله عمل کنید.

  10. U331467 ۲۴ مهر ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر
    من سایتی رو تحویل گرفتم که کلا قالب قبلی پاک شده و الان در سرچ کنسول گوگل 1K ارور 404 not fund داره ممنمون میشم راهنمایی کنید

  11. U315033 ۱۸ مهر ۱۴۰۲

    سلام من نمیتوانم وارد صفحه مدیریت وبسایتم بشم و خطای 404 رو بهم نمایش میده باید چیکار کنم؟

  12. U330835 ۱۱ مهر ۱۴۰۲

    مشکل بنده اینه اصلا پنل کاربری در لوکال هاست ارور 404 میزنه و من اصلا دسترسی ندارم تا این تغییرات را انجام دهم تا درست شود.
    چه کار باید انجام دهم؟

    • Reza Rad رضا راد ۱۲ مهر ۱۴۰۲

      ادرس یا پوشه بندی ها توی لوکال هاست رو درست انجام ندادید. با این روش حل نمیشه.

  13. U330123 ۳۰ شهریور ۱۴۰۲

    با تشکر از توضیحات کاملتون
    آیا یوآست Yoast هم بخشی داره که از اونجا متوجه خطاهای 404 بشیم یا خیر؟

  14. U325758 ۳۰ شهریور ۱۴۰۲

    عالی بود
    قبولت دارم

  15. U329837 ۲۴ شهریور ۱۴۰۲

    سلام
    من لینک های مشکل دار سایتم رو با افزونه brocken link checker پیدا کردم
    می فرمایید حذف نکنم یعنی محصولی که اصلا به سایت من ارتباطی نداره رو نگه دارم؟
    مثلا فروشگاه من موبایله ولی توی دمو جاروبرقی بوده الان اونو چیکار کنم؟
    حذفش نکنم؟
    لطفا یه راه حلی برای این موضوع ارائه بفرمایید

  16. U328921 ۱۱ شهریور ۱۴۰۲

    سلام من در سایت نت افراز قالب وود مارت نصب بود دوباره پاک کردم و دوباره قالب وود مارت رو نصب کردم ولی این دفعه تو صحفه سایتم میزنه not found مشکل من چیه ؟

  17. U327773 ۸ شهریور ۱۴۰۲

    سلام ، وقت بخیر
    قسمت مانیتور ۴۰۴ سایتم دوتا صفحه هست به آدرس
    Site.ir/.well-known/traffic-advuce
    اون یکی هم
    Site.ir/.DS_Store
    اینا خطای ۴۰۴ ثبت شده
    اصلا از کجا اومده این صفحات و باید چکار کرد

  18. U324578 ۲۲ مرداد ۱۴۰۲

    سلام من قالب اهورا رو نصب کردم هی قالب نصب کردم حدف کردم که به قالب دلخواهم رسیدم الان توی صفحه سرچ 404 نصب دوربین و مبلمان میاد با این روشی که گفتین نمونشو بسازم اصلا دوربین و مبل به سایتم مرتیط نیست لینکشو بسازم .به نظرتون یک محصول بسازم همه 404 ها رو ادرسشو بدم این محصول بعدم نو فالو کنم تا از سرچ گوگل پاک بشه؟

  19. U327487 ۱۳ مرداد ۱۴۰۲

    سلام
    خیلی ممنون بابت آموزشهای خوبتون
    من یه مشکلی دارم . در قسمت مانیتور404 در رنک مث ، من 48 مورد پیدا کردم که آخر آدرس ها مثلا نوشته tmp ، php یا مثلا txt ، همه این ارورها مربوط به حذف صفحات من نیست سایت من تازه تاسیس است . الان چجوری بفهمم اینها دقیقا چی بودن که حذف شدن و به کجا ریدایرکت کنم ؟

    • Reza Rad رضا راد ۱۴ مرداد ۱۴۰۲

      سلام وقت بخیر باید ببینید این مسیرها رو ریدایرکت کنید یا 410 اعلام کنید دقیقا طبق آموزش

  20. U327147 ۷ مرداد ۱۴۰۲

    من آموزش مربوط رفع خطای ۴۰۴ را از سایتتان مشاهده کردم اما مشکلم برطرف نشد. در سایتهای دیگر رفع خطا را در بخش ویرایش htacess در سی پنل عنوان کردند که آن را انجام دادم اما باز هم مشکل برطرف نشد. راهنمایی میکنید؟

  21. U326147 ۲۴ تیر ۱۴۰۲

    سلام و خسته نباشید
    بنده در مشکلی در سایتم دارم که
    سی پنل و صفحه پشتیبان ورد پرس سایت بدون مشکل کار میکنن ولی هیچکدوم از صفحات سایت و صفحه اصلی سایت بالا نمیاد و فقط صفحه سفید نشون میده
    اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید
    با تشکر

  22. U325050 ۲۶ خرداد ۱۴۰۲

    ممنون بابت توضیحات عالیتون

  23. U321750 ۸ اسفند ۱۴۰۱

    با سلام
    سوالی ندارم فقط خواستم بگم عالی هستید
    دمتون گرم
    اروری که چند هفته بود داشتمو رفع کردید
    یا علی

  24. U320792 ۶ بهمن ۱۴۰۱

    جسارتا من خطای 404 دارم داخل سایتم

    من قبلا قالب دیگه داشتم رو سایتم با عوض شدنش کلیه محتویات سایتم حذف شد و الان داخل سرچ گوگل محصولاتم که پیدا میشه بازش میکنم ارور 404 میده میشه بگید چیکار باید کنم؟

    خیلی نگرانم کرده

  25. U311092 ۵ خرداد ۱۴۰۱

    وقت شما بخیر مهندس آدرس سایت قدیمی را ریدایرکت کردم به آدرس سایت جدید. زمانی که آدرس سایت قدیمی را تو آدرس بار میزنم به درستی میره به صفحه جدید اما وقتی سایت قدیمی تو جستجوی گوگل نمایش داده میشه و روش کلیک میکنم به صفحه جدید نمیره ! بنظرتون مشکل از کجاست؟

    • Reza Rad رضا راد ۷ خرداد ۱۴۰۱

      درود بر شما روز بخیر. مشکل از انتقال صحیح لینک ها و انجام ریدایرکت هست. باید درست انجام بشه

      • U321104 ۱۸ فروردین ۱۴۰۲

        سلام و عرض ادب…ن ادرس صفحه نه تغییر داده شده و‌نه حذف شده و به راحتی بالا میاد ولی توی گوکل سرچ کنسول با خطای ریدایرکت مواجه میشم و علت ایندکس نشدن رو خطای ریدایرکت معرفی میکنه.

        • Reza Rad رضا راد ۲۰ فروردین ۱۴۰۲

          سلام قطعا دیدایرکت شده. ضمن اینکه چک کنید ادرس سایت تو سرچ کنید با https و بدون www ثبت شده باشه. یا با اون. دقیقا مطابق آدرس واقعی سایتتون

  26. U313557 ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

    اگر به جای رنک مث ،یوست سئو روی سایت نصب باشه چطور خطاهای 404 رو شناسایی کنیم؟

    • Reza Rad رضا راد ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

      سلام چنین قابلیتی نداره از افزونه‌های رایگان وردپرس در کنارش می‌تونید استفاده کنید.

  27. U311911 ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

    سلام خسته نباشید
    2 تا سوال داشتم
    1.من تازه سایتم رو زدم و فهمیدم قبلا این دامنه فعال بوده و یک سری صفحات داشته و توی سرچ کنسول در قسمت coverage بخش excluded یک سری از صفحات خطای 404 داره برای اینا من چه کار میتونم بکنم؟
    2.از طریق ابزار moz سایت رو بررسی کردم و اسپم اسکور سایتم 46 بود آیا به خاطر صفحات 404 است ؟؟ امکان پایین اومدن اسپم اسکور وجود داره؟؟

    • Reza Rad رضا راد ۱۶ اسفند ۱۴۰۰

      سلام
      ۱. باید یا صفحات رو دوباره ایجاد کنید یا ریدایرکت کنید به صفحات مرتبط
      ۲. احتمال داره یا بخاطر ارسال ایمیل های متوالی اسپم هست.

  28. U42174 ۱ بهمن ۱۴۰۰

    مفید و عالی بود سپاس
    در مورد ریدایرکت هم ویدیو کامل با رنک مس بزارید ممنون

  29. U25248 ۲۲ دی ۱۴۰۰

    چگونه متن ارور 404 سایت رو عوض کنیم

  30. U32987 ۹ آذر ۱۴۰۰

    کیفیت ویدیو پایینه

  31. U43915 ۸ آذر ۱۴۰۰

    سلام
    ممنون می شوم یک ویدیو ضبط کنید که توش توضیح بدید صفحاتی که ارور چهارصد و چهار می دهد رو چگونه ظاهرش رو عوض کنیم

  32. U38870 ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰

    سلام من از افزونه کلاسیک برای وردپرس استفاده میکنم. آیا این میتونه دلیل ارور 404 در صفحه باشه؟

  33. U32640 ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰

    واقعا ممنون دمتون گرم

  34. کاربر مهمان ۲۴ اسفند ۱۳۹۸

    اقا دمتون گرم . خیلی بدرد خورد . تشکر

  35. کاربر مهمان ۱۱ بهمن ۱۳۹۸

    سلام بنده خیلی وضعیتم هاده لطفا جواب بدید بنده یوآست سئو هم نصب دارم روی سایت ولی وقتی یکتا رو روی حالت نام یا هر حالتی غیر ساده میزارم بازم خطا میده مراحل بالارو انجام دادم بازم نشد شما چه پیشنهادی دارید؟؟منظور از تغییر نام htaccess چیه؟ مگه میشه این کارو کرد ؟؟ سایت به مشکل نمیخوره؟؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۲ بهمن ۱۳۹۸

      با سلام
      لطفا چنانچه افزونه را از ما خریدرای کرده اید یک تیکت به بخش پشتیبانی ارسال بفرمایدی تا مشکل شما را بررسی کنیم

  36. U25124 ۲۳ دی ۱۳۹۸
    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۳ دی ۱۳۹۸

      با سلام و احترام
      دیروز شما یک مرتبه درخواست نصب ارسال فرمودید که اطلاعات اشتباه بود و از شما خواسته شده اطلاعات صحیح ورود به دایرکت ادمین را ارسال بفرمایید( هم در ایمیل و هم طی تماس تلفنی که با شرکت داشتید) اما درخواستی بعد از تماس تلفنی از سمت شما برای ما ارسال نشده است که نصب انجام شود

  37. کاربر مهمان ۲۰ آبان ۱۳۹۸

    سلام
    سایت من کلی 404 داره ، با حذف صفحات ایندکس شده در گوگل وبمستر می تونم این خطا ها برطرف کنم ؟
    با ریدایرکت این صفحات به دامنه اصلی می شه مشکل سئو رو حل کرد ؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۱ آبان ۱۳۹۸

      با سلام
      1) تا حدودی میشه با حذف صفحات ایندکس شده این مشکل را برطرف کرد اما پیشنهاد میکنیم که دوره آموزشی نبرد صفحه اول گوگل را حتما مشاهده بفرماییدhttps://mihanwp.com/seo-pack/
      2) خیر این امکان وجود ندارد

  38. U11986 ۱۹ مرداد ۱۳۹۸

    سلام وقت بخیر. سایتم بعد از نصب چند پلاگین ویروسی شد وازدسترس خارج شد(خطای 404). همه فایلها و دیتابیسهارو حذف کردم و وردپرس و دیتابیس جدید نصب کردم اما در مرحله اتصال دیتا بیس باهمون خطا مواجه شدم. آیا سایتو میشه بازیابی کرد یا خیر؟ باتشکر.

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۹ مرداد ۱۳۹۸

      باید با پشتیبانی هاست صحبت کنید اگر بک آپ تهیه کرده باشند، نسخه بک آپ رو در اختیار شما قرار بدن

  39. کاربر مهمان ۳ تیر ۱۳۹۸

    بنده بعد از آپدیت وردپرس و ووکامرس، روی دسته بندی های محصولات و حتی shop ارور 404 دریافت میکنم.
    کاری که گفتید رو انجام دادم اما همچنان مشکل پابرجاست!

  40. کاربر مهمان ۸ اسفند ۱۳۹۷

    درود
    اقا دستت درد نکنه نجاتم دادید بعد نصب ssl و اپدیت وردپرس این مشکل برام پیش امده که به لطف شما رفع شد