چگونه در عرض ۴۰ روز اولین محصول خود را بفروشیم؟
- مقالات آموزشی
- بروزرسانی شده در
سوال یکی از کاربران این بود که چطور میتوانیم در کمترین زمان ممکن بلافاصله بعد از راهاندازی وبسایت فروش سریع محصولات سایت خود را ثبت کنیم.
در این ویدیو مسیری که باید طی کنید تا بتوانید اولین محصول خود را بصورت آنلاین به فروش برسانید، برای شما عزیزان بازگو خواهم کرد.
خیلی از افراد بعدازاینکه وبسایت خود را راهاندازی میکنند دوست دارند که اولین محصول خود را به فروش برسانند تا بتوانند محصول خود را تست کنند و ببینند که آیا ایده، محصول و یا خدماتی که برای فروش دارند قابلفروش است و مشتری حاضر است برای خرید آن محصول هزینهای را پرداخت کند یا خیر.
در این آموزش قصد داریم فرایندی که شما برای فروش محصول باید طی کنید را برای شما بهصورت کامل توضیح دهیم و ببینیم در چه مدتزمانی میتوانیم اولین فروش خود را روی وبسایت داشته باشیم.
آنچه در این مقاله میخوانید
فروش سریع محصولات سایت
خب در ابتدای کار اگر بخواهیم بهصورت شماتیک این کار را برای شما توضیح دهیم شما باید ابتدا یک وبسایت اینترنتی را راهاندازی کنید تا بتوانید از طریق آن محصولات خود را به فروش برسانید.
روز اول: ساخت وبسایت
لازمه داشتن یک وبسایت این است که یک وردپرس روی سایت خود نصب کنید و همچنین یک پلاگین مانند ووکامرس یا Easy Digital Downloads روی وبسایتتان نصب کنید تا بتوانید قابلیت فروش محصول را داشته باشید. شما میتوانید این کار را در عرض نهایتاً 2 روز انجام دهید.
روز سوم: ثبت سایت در گوگل
بعد از آن شما نیاز دارید که وبسایت خود را در گوگل ثبت کنید و با استفاده از گوگل اولین بازدید خود را داشته باشید. یعنی اینکه یک نفر وارد وبسایت شما شود و با شما و برندتان آشنا شود.
روز چهارم: سئو و افزایش ورودی گوگل
پس بعد از راهاندازی وبسایت مهمترین کار سئو و افزایش ورودی گوگل شما است. شما باید بتوانید حداقل 100 یا 200 نفر را وارد وبسایت خود کنید. بعد از راهاندازی وبسایت و سئو کردن آن و نمایش دادن آن در گوگل نیاز است که شما یک برنامه بازاریابی تدوین کنید تا افرادی که از طریق گوگل و یا هر روش دیگری مانند اینستاگرام و یا هر شبکه اجتماعی دیگری وارد سایت شما میشوند بتوانند اطلاعاتشان را در اختیار شما قرار بدهند.
روز سیام: جمعآوری اطلاعات مشتریان
برای گرفتن اطلاعات شما باید یک پیشنهاد رد نشدنی روی وبسایت خود قرار دهید. بهعنوانمثال یک eBook، فایل صوتی و یا یک ویدئو که کاربر باید در ازای آن شماره موبایل و یا ایمیل خودش را وارد کند. پس بعد از ورودی گرفتن شما باید حتماً یک سیستم تبدیل مشتری به مخاطب داشته باشید. چراکه کاربر یا مشتری که وارد سایت شما میشود مخاطب شما محسوب نمیشود تا زمانی که شما اطلاعاتی از آن داشته باشید.
بنابراین در این قدم شما باید سیستم تبدیل مشتری به مخاطب را داشته باشید و اطلاعات کاربر را دریافت کنید که در اینجا Customer Data نامیده میشود.
روز سیوپنجام: بازاریابی ایمیلی یا …
بعدازاینکه اطلاعات مشتری را دریافت کردید باید برای آن تخفیفات و پیشنهادات ویژه خود را بفرستید. البته منظور از تخفیف این نیست که محصولات خود را با قیمت پایینتر به فروش برسانید. شما میتوانید محصول خود را با یک پیشنهاد ویژه مثلاً ارسال رایگان و یا یک پیشنهاد رد نشدنی در اختیار کاربران قرار دهید.
این کار را شما میتوانید از طریق SMS یا ایمیل مارکتینگ انجام دهید که ما پیشنهاد میکنیم از ایمیل مارکتینگ به دلیل بازدهی بیشتر استفاده کنید. معمولاً مشتری دوست ندارد که شما برای آن SMS تبلیغاتی ارسال کنید ولی میخواهد که شما ایمیلهای کمپینی را برای آن ارسال کنید. بنابراین شما میتوانید این کار را انجام دهید. پس قدم بعدی Marketing است که شما باید برای مخاطبان خود انجام دهید.
روز چهلم: کسب اولین سود
بعد از این کار شما امکان این را دارید که اولین فروش خود را داشته باشید. پسازاینکه تمامی مراحلی که برای شما تا اینجا توضیح دادیم را انجام دادید میتوانید اولین خرید را روی وبسایت خود مشاهده کنید. پروسه طراحی وبسایت ممکن است 2 روز طول بکشد و راهاندازی وبسایت و ثبت آن در گوگل و همچنین ورودی گرفتن (حدود 100 ورودی) میتواند نزدیک به 20 روز تا یک ماه طول بکشد.
اگر شما مقالات خوب و مفیدی را در وبسایت خود منتشر کنید پروسه گرفتن اطلاعات میتواند در عرض همان 20 روز تا یک ماه اتفاق بیفتد. بهاینترتیب شما میتوانید در عرض یک ماه تا 40 روز به اولین فروش خود دست پیدا کنید.
امیدواریم از این آموزش برای فروش سریع محصولات سایت بهره کافی را برده باشید. موفق باشید. 🙂
سلام آقای حسینی راد دو سوال در یک زمینه از خدمت شما داشتم
1.در کلمات کلیدی خاص که بیشتر مربوط به فروشگاه های اینترنتی است و تمام سایت های صفحه اول گوگل فروشگاهی هستند آیا میشه دقیقا در همان کلمه کلیدی با سایت وبلاگی و مقاله رتبه گرفت؟اصلا نوع سایت در یک کلمه کلیدی از معیارهای اصلی گوگل برای رتبه دهی است؟
2.معیار اصلی گوگل برای تشخیص فروشگاهی یا وبلاگی بودن و نوع محتوای سایت چیست؟از این جهت میپرسم اگر محصولات رو بدون فروشگاه ساز ووکامرس در وردپرس قرار دهیم سایت ما از نظر گوگل فروشگاهی است یا وبلاگی؟تشکر از شما و سایت خوبتون
درود بر شما
۱. بله چرا که نه. نوع سایت یا نیچ وبسایت بسیار مهم هست در عبارت کلیدی و بهتره توی یک حوزه خاص فقط فعالیت کنید
۲. از روی اسکیماها و متادیتاهایی که سایت فروشگاهی شما ارسال میکنه کاملا مشخص هست.
سپاس از شما
سلام با چه برنامه ای داشتید توضیح میدادید؟
درود بر شما. Google JamBoard
ویدیو خوبی بود ممنون
سپاس از شما