هاست دانلود چیست و چه فرقی با هاست معمولی دارد

4.5 / 5. تعداد رای: 8

هاست دانلود بیشتر برای وب‌سایت‌هایی مناسب است که در آن فایل‌ها مدیا و دانلودی زیادی قرار داده می‌شود، مثلاً شما ممکن است در وب‌سایت خود تعداد ویدئوهای زیادی داشته باشید و این باعث می‌شود نیاز به فضای زیادی درهاست خود داشته باشید و این امر اگر قرار باشد از طریق‌هاست وب‌سایت اتفاق بیفتد اصلاً مقرون‌به‌صرفه نیست و شما باید هزینه زیادی را پرداخت کنید. اینجاست که باید به خریدهاست دانلود فکر کنید.

خریدهاست دانلود به شما در صرف هزینه کم‌تر و ازنظر فنی داشتن سایتی پرسرعت‌تر کمک می‌کند. در ادامه این مقاله به شما در خریدهاست دانلود و اتصال‌هاست دانلود به وب‌سایتتان کمک خواهم کرد.

هاست دانلود چیست

اگر شما هم از آن دسته از افرادی باشید که فایل‌های زیادی از جنس ویدئو، عکس، موسیقی و … داشته باشید، احتمالا با هاست دانلود و خرید هاست دانلود آشنا هستید. اگر نه حتما این پادکست مربوط به هاست دانلودی را گوش کنید. جلوتر شما را با نحوه خرید هاست دانلود و انحوه اتصال هاست دانلودی به سایتتان آشنا خواهم کرد.

اگر حجم زیادی از فایل‌هایی که روی سایت‌تان آپلود می‌کنید، بیشتر از ۲۰ مگابایت است، شما باید از Download Host استفاده کنید. هاست دانلود مدل خاصی از میزبانی سایت است که برای میزبانی فایل‌ها استفاده می‌شود.

شاید برای شما سوال باشد که اگر حجم فایل‌های سایت من به ۵۰۰ گیگابایت رسید و درآمد سایت در حدی نبود که بتوانم هزینه یک هاست اشتراکی با حجم ۵۰۰ گیگابایت را پرداخت کنم. آن‌وقت چه باید کرد؟

برای این‌که در آینده نیازی به سرور اختصاصی یا پرداخت هزینه‌های بسیار زیاد بابت هاست اشتراکی با حجم بالا نداشته باشید، باید از همین حالا یک هاست دانلود برای سایت خود استفاده کنید.

فراموش نکنید اگر تعداد فایل‌های آپلودی شما زیاد است اما حجم هر فایل کمتر از ۲۰ مگابایت است نیازی به هاست دانلود نخواهید داشت. اما اگر به عنوان مثال در روز ۱۰ فایل ۲۰ مگابایتی آپلود می‌کنید که حجم این فایل‌ها در مجموع روزانه ۲۰۰ مگابایت می‌شود، شما ماهیانه ۶ گیگابایت از حجم هاست خود را اشغال خواهید کرد. این به این معناست که شما سالیانه ۷۲ گیگابایت فضای هاست اضافه نیاز خواهید داشت! پس نیاز به هاست دانلود دارید.

اهمیت خرید هاست دانلود مناسب

وقتی شما تعداد فایل‌های زیادی روی سایت خود داشته باشید و این فایل‌ها را درهاست خود ذخیره کرده باشید، به‌مرورزمان که کاربرها در سایت شما زیاد شدند، Cpu و Ram هاست شما به مقدار زیاد درگیر می‌شود، تصور کنید در یک لحظه 1000 نفر وارد وب‌سایت شما شدند و هریک از ایشان در حال انجام یک کار روی سایت شما هستند.

یکی ویدئو می‌بیند و دیگری پادکست موردعلاقه‌اش را گوش می‌کند، یکی دیگر در حال سرچ کردن به دنبال مقاله مورد نظرش است، حساب کنید چه مقدار از فضای سایت شما درگیر شده و چقدر سایت شما کند و آهسته می‌شود.

حالا اگر قرار باشد برای جبران این کندی در سرعت همیشه‌هاست اصلی و اختصاصی خودتان را ارتقا دهید، باید چه میزان هزینه کنید؟ من به شما میگویم، خیلی زیاد. راه‌حل شما خرید هاست دانلودی و اتصال آن به هاست و وب‌سایت خودتان است، این هاست‌های دانلودی به دلیل اشتراکی بودن بسیار ارزان‌تر از دیگر هاست‌های اختصاصی است و شما می‌توانید با خرید یک‌هاست دانلودی متناسب، در هزینه‌ها صرفه‌جویی کنید و از کند شدن سایت خود تا حد بسیار زیادی جلوگیری کنید.

چطور یک هاست دانلودی خوب بر اساس نیاز انتخاب کنم

شاید برای شما هم سوال باشد که نحوه خرید هاست دانلودی خوب چیست؟ باید در هنگام خرید یک هاست دانلودی به چه نکاتی توجه کنیم تا درآینده به مشکل نخوریم؟ این‌ها سوالاتی مهم درباره نحوه خرید هاست دانلود است که اینجا به تعدادی از آن‌ها پاسخ خواهم داد.

بسیاری از کاربران با عدم آگاهی و شناخت کامل هاست دانلود، هاست دانلودی را خریداری می‌کنند و متوجه می‌شوند یک سری از نیازهایشان را برطرف نمی‌کند، حتما این نکات را قبل از خرید هاست دانلودی بخوانید و برای فردی که ‌میخواهد هاست دانلود تهیه کند ارسال کنید.

در این بخش می‌خواهم درباره ویژگی‌های یک هاست دانلودی خوب صحبت کنم تا شما بتوانید بهترین هاست دانلودی را مطابق با نیازهای خود انتخاب کنید.

هاست باید به صرفه باشد

شما به عنوان مدیر یک کسب‌وکار یا صاحب شغل باید مدیریت هزینه‌هایتان را به خوبی انجام دهید، این که هاست دانلودی خوبی را بخرید که از بقیه هاست‌های دانلودی به صرفته‌تر باشد و می‌تواند در مدیریت هزینه‌هایتان بسیار کمک کند. هاست میزبان وب همیشه از هزینه‌ی بیشتری برخوردار است و شما برای فایل‌های روی وب‌سایت خود نیاز است که از یک هاست دانلودی به صرفه استفاده کنید.

آسان بودن مدیریت هاست دانلود

شاید یادتان باشد قبل از این که سیستم مدیرت هاست دایرکت ادمین آپدیت شود و ورژن جدیدتری ارائه کند، کار با آن به حدی برای افراد عادی و غیر متخصص سخت بود که همه جا از سیستم مدیرت هاست لینوکس صحبت می‌کردند، چون کار با آن بسیار آسان بود و هر شخص با هر سطح دانش می‌توانست از آن استفاده کند. سعی کنید هاست دانلودی مناسب خود را از پشتیبان هاستینگ خود بخواهید.

هاست دانلود یا سرور مجازی یا سرور اختصاصی

این دقیقا بر می‌گردد به موضوعی که در پاراگراف قبل درباره هاست دانلودی نوشتم. سرورهای مجازی و اختصاصی در کنار سرعت بالاتری که در دانلود ارائه می‌کنند نیازمند تخصص هستند و ممکن است برای کاربران عادی و غیر متخصص دردسر آفرین باشند، اما هاست دانلودی برای افرادی که از دانش برنامه نویسی آگاهی ندارند مناسب‌تر است

حجم و فضای مناسب با فایل‌های شما

قبل از هرچیز باید خیالتان را راحت کنم که اکثر هاستینگ‌ها قابلیت تغییر حجم هاست را بعد از خرید و استفاده از سوی شما را تنها با چند کلیک ساده و پرداخت هزینه ارائه می‌کنند. از آن‌جایی که گفتم شما باید به هزینه‌های خود دقت کنید، پیشنهاد می‌کنم از هاست دانلودی مطابق با نیاز فعلی خود استفاده کنید و سپس با بالا رفتن میزان حجم مورد نیازخود حجم فایل هاست دانلودی خود را افزایش دهید.

در این امر شما باید با توجه به نوع نیاز خود هاست دانلودی خود را انتخاب و خریداری کنید، مثلا: توجه کنید که شما فایل‌های صوتی دارید یا تصویری؟ فایل آموزشی سنگین دارید یا سبک؟ تمام این نکات مهم هستند و در صرف هزینه شما تاثیر می‌گذارند.

پهنای باند مورد نیاز هاست دانلود

سعی کنید از هاست‌های دانلودی با پهنای باند نامحدود استفاده کنید که باید بگم اکثر هاستینگ‌ها از هاست‌های دانلودی خود را با پهنای باند بسیار زیاد یا نامحدود ارائه می‌کنند، پهنای باند محدود هسات دانلود می‌تواند در آینده شما را با مشکل روبه‌رو کند.

پهنای باند هاست به معنای این است که جمع دانلود در وب‌سایت شما چقدر است، مثلا ممکن است یک فایل شما که یک گیگ است در یک ماه به تعداد 100 بار دانلود شود که جمعا 100 گیگ از پهنای باند شما را اشغال می‌کند و باید هاست دانلودی شما توانایی پاسخگویی به نیاز شما و کاربرانتان را داشته باشد.

هاست دانلود باید تعداد بالای دانلود را هم زمان پاسخ گو باشد

شاید برای شما پیش آمده باشد که هنگام دانلود از یک سایت بزرگ با کندی و کاهش سرعت مواجه شده باشید، یا در مواقعی با قطع دانلود مواجه شوید. این دقیقا مربوط به هاست دانلود است، شما باید هاست دانلودی را انتخاب کنید که بتواند پاسخ‌گوی دانلود هم‌زمان تعداد بالای دانلود در لحظه باشد.

حتما قبل از خرید هاست دانلود از پشتیبان هاستینگ سوال کنید که این هاست دانلود می‌تواند از چند دانلود هم‌زمان بر بیاید.

لوکیشن هاست دانلود و سرعت بالای دانلود

درحال حاضر تعداد زیادی لوکیشن یا جایگاهای هاست دانلود در دنیا برای ایرانیان وجود دارد، از جمله هاست‌های دانلودی، آلمان، اروپا، کانادا، هلند و… که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید و من پیشنهاد هاست‌های اروپا را به شما می‌کنم چون به ایران نزدیک‌تر هستند و سرعت بالاتری نسبت به هاست کانادا دارند، اما اگر نمی‌خواهید زیاد هزینه کنید، از آنجایی که هاست‌های دانلودی ایران مدتی است که به پایداری مناسبی رسیده‌اند من پیشنهاد می‌کنم از هاست‌های ایرانی استفاده کنید که هم سرعت بسیار بالایی را در دانبود ارائه می‌کنند و هم دانلود از هاست‌های ایرانی برای کاربران ایرانی نیم بهاست. یعنی اگر یک نفر یک فایل 10 گیگی را دانلود کند، هزینه 5 گیگ را پرداخت می‌کند.

هاست دانلود و پشتیبانی از FTP

FTP یک اکانت در هاست دانلودی شما می‌سازد که به شما این امکان را می‌دهد تا به صورت غیرمستقیم از نرم‌افزارهای مختلف مثل Filezilla برای اپلود استفاده کنید یا به صورت مستقیم از طریق پنل مدیریت وردپرس خود با استفاده از پلاگین Upload To FTP فایل آپلود کنید. اکثر هاست‌ها این قابلیت را دارند اما کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه! حتما از هاستینگ خود بپرسید و مراقب باشید این قابلیت از طرف هاستینگ محدود نشده باشد تا به مشکل برنخورید.

بک آپ یا نسخه پشتیبان از هاست دانلود

به صورت کلی هاست‌های دانلودی که میزبان فایل‌ها هستند دچار مشکل نمی‌شوند، پس با خیال راحت از این هاست‌ها استفاده کنید. اما باید بدانید هاستینگ‌ها به دلیل عدم به صرفه بودن بک‌آپ گیری از هاست دانلود به دلیل بالا بودن حجم فایل‌ها این کار را انجام نمی‌دهند و اگر شما فایل بسیار مهمی دارید که می‌خواهید همیشه در جایی نگهداری شود که مشکلی برایش پیش نیاید پیشنهاد می‌کنم یک هاست مجزا تهیه کنید و نسخه پشتیبان را هفته‌ای یک بار درآن ذخیره کنید، یا بگردید یک هاستینگ خوب با ارائه خدمات متناسب با نیاز خود پیدا کنید.

امکان استفاده از دیتابیس در هاست دانلودی وجود ندارد!

برخی کاربران فکر می‌کنند می‌توانند هاست دانلودی را جایگزین هاست وب کنند و بعد از هزینه متوجه می‌شوند هاست دانلودی دیتابیس ندارد! این دقیقا همان تفاوت اصلی میان هاست دانلود و هاست وب است و دلیل پایین‌تر بودن هزینه هاست دانلود نسبت به میزبان وب همین نداشتن دیتابیس است و چون هاست دانلود دیتابیس ندارد نگرانیی برای هاستینگ ایجاد نمی‌کند و چون فشار بسیار کم‌تری به هاست می‌‌آید، خرابی کمتری دارد و هزنیه پایینی نسبت به هاست وب یا میزبان وب دارد.

هاست دانلود و هاست وب در کنار هم

آخرین سوال کاربران درباره این است که آیا می‌شود از هاست دانلود هم‌زمان در کنار هاست وب استفاده کرد؟ و جواب این است، بله. خوش‌بختانه امکان اسفتاده از میزبان دانلود و میزبان وب به صورت هم‌زمان وجود دارد و شما می‌توانید در هاست وب خود اطلاعات اصلی و دیتابیس خود را بسازید و در هاست دانلود فایل‌های دانلودی خود را بارگزاری کنید و از هردو استفاده کنید. برای این کار در وردپرس کافی است از افزونه Upload To FTP استفاده کنید که جلوتر نحوه اتصال آن را به هاست برای شما هم میهن عزیز گفته‌ام.

فرمول محاسبه میزان فایل مصرفی شما به‌صورت سالیانه

اگر بخواهیم به‌صورت به جمع و ضرب بسیار ساده، میزان هاست مصرفی سالیانه سایت خود را محاسبه کنیم، به این فرمول خواهیم رسید:

فرمول محاسبه میزان فایل مصرفی شما به‌صورت سالیانه

تفاوت هاست دانلود با هاست معمولی

معمولا هاست‌های دانلود ۲ تفاوت اصلی دارند:

  1. قابلیت اجرای زبان‌های برنامه‌نویسی مثل PHP یا ASP را ندارند.
  2. بک آپ گیری دوره‌ای ندارند.
  3. قیمت بسیار کمتری به نسبت حجم ارائه شده نسبت به هاست‌های اشتراکی دارند.

در نتیجه شما می‌توانید با پرداخت حدود ماهیانه ۲ هزار تومان بابت هر ۱ گیگابایت فضای مصرفی، به شرکت هاستینگ پرداخت کنید. البته این قیمت نسبت به هر شرکت هاستینگ متفاوت است.

فراموش نکنید که حتما در صورت خرید هاست دانلودی که بک‌آپ گیری منظم ندارد، حتما خود بک آپ گیری از اطلاعات را انجام دهید.

برای پیدا کردن هاست مناسب، مقاله ما درباره بهترین هاست وردپرس ایرانی را مطالعه کنید. در این مقاله شرکت‌های هاستینگ را با یکدیگر مقایسه کرده‌ایم.

در ویدیوی بعدی، نحوه اتصال وردپرس به هاست دانلود را توضیح خواهیم داد.

نظر شما در این مورد چیه؟

  1. U327836 ۲۱ فروردین ۱۴۰۳

    سلام
    1) من حدود 10 هزارتا محصول مختلف دارم که حجم تمام تصاویر فشرده شده محصولات حدود 700 مگابایت هست به نظرتون داخل هاست دانلود اپلود کنم یا خود سایت؟ اگه داخل سایت اپلود کنم سایت کند نمیشه؟
    2) راهی هست که تصاویر و مدیا که داخل هاست سایت اپلود میشه به صورت دسته بندی قرار بدیم؟

  2. U337548 ۴ بهمن ۱۴۰۲

    درود

    یک سوال ما برای سایت خودمون فیلم های آموزشی با کیفیت تولید می کنیم.

    حالا برای ما چالش اینه که فیلم ها رو در آپارات آپلود کنیم و در سایت خودمون امبد کنیم؟

    یا هاست دانلود تهیه کنیم ؟

    چون میخوایم وقتی کاربر ، کیوردی رو سرچ میکنه و در تب ویدئو های در گوگل میره به جای آپارات سایت خودمون وارد بشه.

    هدف اینه که time on site رو در سایت خودمون بالا ببریم نه در آپارات.

  3. U332999 ۱۰ دی ۱۴۰۲

    سلام
    خسته نباشید
    من برای اتصال وردپرس به هاست دانلود از افزونه ی Hacklog Remote Attachment استفاده میکنم
    همه ی تنظیمات رو درست انجام دادم و پیام Connected successfully. رو دریافت کردم
    توی هاست دانلود هم یک فایل رو آپلود کردم و توی سایت با لینک هاست دانلود به فایل یا تصویر دسترسی دارم واز این بابت مشکلی وجود نداره
    ولی من قبل از این توی هاست اصلیم کلی عکس بارگزاری کرده بودم
    که الان وقتی سایت رو رفرش میکنم ، هیچ کدوم از اونها توی سایت وجود نداره
    یعنی کل رسانه هایی که توی هاست اصلی بارگزاری شده بودن ، الان دیگه نیستن
    و وقتی افزونه رو غیرفعال میکنم دوباره اونهارو بهم نشون میده
    مشکل از کجاست؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید بنده رو

    • Reza Rad رضا راد ۱۰ دی ۱۴۰۲

      سلام باید فایل ها رو منتقل کنید به هاست دانلود.

      • U332999 ۱۰ دی ۱۴۰۲

        خیلی ممنونم از راهنمایی تون
        اتفاقا من کل پوشه ی uploads رو از هاست به حالت فشرده کردم و دانلودش کردم و بعد در هاست دانلود آپلودش کردم
        ولی باز هم مشکلم برطرف نشد

  4. U12974 ۲۸ مهر ۱۴۰۲

    یه سوال خیلی مهم دیگه هم داشتم که ذهنمو درگیر گرده که اگه جواب بدید ممنون میشم:
    آیا من بدون استفاده از خدمات ISP می تونم از شرکت هایی مثل نت افراز اینترنتی بگیرم که هم از طریق اون به اینترنت وصل بشم و از سایت های اینترنتی دانلود بکنم و هم وب سایت (یا وب سایت های) خودم رو بر روی بستر اینترنت بالا بیارم؟
    اطلاعاتم در این باره خیلی کمه و هر چی تو وب دنبالش گشتم به جواب سوالم نرسیدم متاسفانه.
    ممنون میشم در این باره منو راهنمایی بکنید. (واقعا مدتیه که خیلی ذهنمو درگیر کرده و هر چی جستجو می کنم به پاسخی نمیرسم)

  5. U12974 ۲۸ مهر ۱۴۰۲

    سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان
    می بخشید که این سوال رو در اینجا می پرسم، ممکنه خیلی به مبحث هاست دانلود مربوط نباشه ولی چون تو وب جواب سوالم رو نگرفتم گفتم تو سایت میهن وردپرس مطرح کنم شاید به جواب برسم:
    من میخوام یک یا دو سایت آموزشی ایجاد کنم و بخاطر اینترنت نامناسبی که تو شهرمون وجود داره (قوچان) که اکثرا ای دی اس ال هست و سرعت دانلود و آپلود افتضاح هست، موندم که چیکار کنم.
    دسترسی به فیبر نوری هم که وجود نداره
    آیا با همین اینترنت ای دی اس ال میشه یه سایت آموزشی راه اندازی و بخوبی اون رو اداره کرد؟ (یه سایت برای آموزش کتاب 4000 واژه ضروری انگلیسی و یه سایت هم میخوام برای فروش محصولات دارویی مثل آب زرشک و غیره و قرار دادن مطالب کتاب های پزشکی و داروهای گیاهی بصورت مقاله و احتمالا در آینده بخوام اون رو گسترش بدم محصولات و کتاب های بیشتری رو قرار بدم)
    آیا در ادامه راه با مشکلی مواجه میشم یا نه؟
    ممنون و سپاسگزارم

  6. U321416 ۸ خرداد ۱۴۰۲

    سلام.برای من سوالی پیش اومده که جوابشو هیچ جا پیدا نمیکنم.برای اینکه امتیاز ویدیو هایی که برای هر مقاله میذاریم روی همون مقاله حساب بشه میشه از هاست دانلود برای ویدیوی یک مقاله استفاده کرد؟ چجوری باید اینکار رو انجام بدیم؟

  7. U41991 ۳۰ شهریور ۱۴۰۱

    با عرض سلام و خسته نباشید. ببخشید یه سوالی دارم. بنده یک سایتی دارم که هاست اصلی یا همون هاست وب سایت پر شده.
    بتازگی متوجه شدم میتونم در کنار هاست وب سایت از هاست دانلود برای ذخیره سازی تصاویر استفاده کنم.

    حالا که تحت یک ساب دامنه یک هاست دانلود برای آپلود تصاویر تهیه کردم از هاستینگم درخولست کردم که جداول و فایل های مربوط به تصاویر که حجم زیادی از هاست وب سایتم رو اشغال کردن رو به هاست دانلودم منتقل کنن اما اونا در پاسخ تیکت گفتن که امکانش نیست. خواستم بدونم پس باید برای مدیریت تصاویر موجود در هاست وب چکاری انجام بدم. ایا اونها دارن درست میگن یا بخاطر منافع خودشونه که اینکارو انجام نمیدن. خب به هر حال قیمت هاست وب خیلی بیشتر از هاست دانلود هستش. اخه من از هاست پرپازدید ابری میهن وب هاست استفاده میکنم که خیلی زود اونم پرشد و باید پلن های بالاتر و گرونتر رو سفارش بدم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید

    • Reza Rad رضا راد ۴ مهر ۱۴۰۱

      سلام وقت بخیر. آموزش اتصال وردپرس به هاست دانلود رو ببینید توی سایت کامل توضیح دادیم.

  8. U25731 ۲۳ تیر ۱۴۰۰

    با سلام
    روی هاست دانلود امکان استفاده از کرون جاب (Cron Jobs ) را داریم؟
    با سپاس…

  9. U34735 ۸ بهمن ۱۳۹۹

    سلام و وقت بخیر خدمت تیم محترم میهن وردپرس.

    یک سوال داشتم من هاست سیپنل دارم و میخوام سابدامین را اتصال بدم به یک صفحه از سایت وردپرسی ام (توی همان هاست) ، روش دایرکت سابدامین به هاست دیگر را مطالعه کردم اما من آیپی صفحه مورد نظرم را نمیدانم.

    چه جوری میتوانم این مورد را انجام بدم؟

    • Reza Rad رضا راد ۹ بهمن ۱۳۹۹

      درود بر شما سپاس. نیازی به ای پی نیست. شما باید ریدایرکت کنید صفحه رو یا اینکه توی ساب دامین یک وردپرس جدید نصب کنید.

      • U34735 ۱۱ بهمن ۱۳۹۹

        سلام
        خیلی ممنون بابت راهنمایی عالیتان
        یک سوال دیگه داشتم:
        من داخل سایت وردپرسی یک مشکل دارم اینکه صفحات برگه ها باز نمیشن و خودکار دایرکت میشن به صفحه اصلی
        من وقتی وارد ادرس برگه مورد نظرم میشم صفحه باز نمیشه و دایرکت میشه به صفحه اول سایت
        از آدرس domintest.com/test
        وارد domintest.com میشه

        من قبل از این مورد یک افزونه مدیریت دایرکت ۳۰۱ داشتم که الآن غیرفعال و حذف کردم

  10. U17441 ۲۷ آبان ۱۳۹۹

    سلام و عرض ادب.
    می‌شه لطفا بگین که چطور فایل html رو توی یه پست وردپرس امبد کنم؟

    • U17441 ۲۷ آبان ۱۳۹۹

      منظورم یه صفحه HTML هست مثل فایل خروجی MP4 کمتیژا(Camtasia)

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۷ آبان ۱۳۹۹

      با سلام
      توی گوتنبرگ المنت html سفارشی رو اضافه کنید و کدها رو داخلش قرار بدید

      • U17441 ۲۷ آبان ۱۳۹۹

        خب مثلا برای Player کمتیژا(Camtasia) باید چیکار کنم؟

        • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۷ آبان ۱۳۹۹

          سلام
          نیازی نیست از پلیر استفاده کنید. ویدیو را خروجی بگیرید. فایل mp4 را روی سایت آپلود کنید وردپرس پخش خواهد کرد. اگر می‌خواهید حتما پلیر کمتازیا باشد باید کد html آن را در وردپرس قرار دهید و آدرس ویدیو را تغییر دهید به آدرس آپلود ویدیو روی هاست شما.

          • U17441 ۲۷ آبان ۱۳۹۹

            خییلی ممنون. ببخشید هی سوال می‌پرسم ولی پلیر خیلی کوچیکه و اصلا معلوم نیست. می‌شه بزرگترش کرد.