حذف ایمیل از فرم ورود وردپرس و ورود با نام کاربری
- مقالات آموزشی افزونه وردپرس
- بروزرسانی شده در
بعدازاینکه وردپرس در نسخههای 4.5 به بعد خودش امکان لاگین با ایمیل را هم فراهم کرد. این ویژگی به کاربران این امکان را میدهد که با استفاده از نام کاربری یا آدرس ایمیل به فرم ورود وارد شوند. تعدادی از وبسایتها به دلایل مختلف مخالف این قضیه بودند و مهمترین ایرادی که به این قابلیت گرفته شد، این بود که بسیاری از کاربران از ایمیل خودشان درجاهای مختلف استفاده میکنند و افراد سودجو بهراحتی میتوانند با حدس زدن پسورد شما یا هک کردن حساب ایمیل شما به آن وارد شود. همچنین از این طریق به وبسایت شما دسترسی داشته باشند. اما یک روشی داریم به نام حذف ایمیل از فرم ورود وردپرس که بسیار مفید است.
خب برای اینکه مشکلی ایجاد نشود بسیاری از مدیران سایت تصمیم گرفتند این قابلیت را غیرفعال کنند، تا کاربران تنها بانام کاربری ثبتنام کرده در سایت لاگین کنند. همچنین شما میتوانید برای امنیت هرچه بیشتر سایت خود از راهکارهای امنیت سایت را انجام داده و از روش ورود دو مرحلهای وردپرس استفاده کنید.
آنچه در این مقاله میخوانید
حذف ایمیل از فرم ورود وردپرس
اما چه راهکارهایی برای امنیت بیشتر در برابر ورود به پنل کاربری ادمین با ایمیل وجود دارد؟ غیرفعال کردن ورود به پنل کاربری با ایمیل راهکار مناسبی است. اگر این امکان وردپرس را غیرفعال کنید درصد قابل توجهی از امنیت سایت خود را تضمین کردهاید. اما خود این راهکار از چند طریق انجامپذیر است.
در این مقاله ما به شما نشان میدهیم که چگونه با آدرس ایمیل ورود ایمیل در وردپرس را غیرفعال کنید.
برای این کار دو راه وجود دارد، یا از افزونه no login by email address باید استفاده کنید و یا از طریق کد نویسی، قطعه کدی را در فایل function.php قالب سایت خود اضافه کنید.
عکس از سایت اضافه شود.
ما میدانیم که دانستن یک آدرس ایمیل برای ورود، امنیت وردپرس را کاهش نمیدهد. شما همیشه میتوانید لایههای محافظتی بیشتری مانند پسورد حفاظتی وردپرس و تأیید دو مرحلهای داشته باشید.
برای امنیت وردپرس بر روی تمام سایتهای خود امنیت ایجاد کردهایم. ببینید که چگونه امنیت به ما کمک میکند حملههای امنیتی به سایت وردپرس را مسدود میکند.
حذف ایمیل از فرم ورود با استفاده از افزونه
ابتدا باید No Login by Email Address را نصب و فعال کنید. برای جزئیات بیشتر راهنماییهای ما را در آموزش نصب افزونه در وردپرس ببینید. افزونه خارج از تنظیمات کار میکند هیچگونه تنظیماتی برای شما برای پیکربندی وجود ندارد. بهآسانی صفحه ورود از سایت وردپرس خود را ببینید و سعی کنید با آدرس ایمیل به آن وارد شوید.
عکس از سایت اضافه شود.
حذف ایمیل از فرم ورود وردپرس بدون نیاز به افزونه
این روش آسان است اما شفاف نیست. این کد را بهآسانی به فایل تم functions.php اضافه کنید.
remove_filter( 'authenticate', 'wp_authenticate_email_password', 20 );
این هیچ تغییری در صفحه ورود ایجاد نمیکند و کاربران خواهند دید که میتوانند با استفاده از نام کاربری یا آدرس ایمیل وارد شوند. اما اگر برای ورود وارد آدرس ایمیل شوند به آنها خطای نام کاربری بیاعتبار میدهد.
امیدوارم این آموزش در خصوص غیرفعال کردن ورود با ایمیل در وردپرس برای شما مفید واقعشده باشد.
شادباشید.
سلام خیلی ممنون از توضیحات خوبتون
من از افزونه میهن پنل رایگان استفاده میکنم
میخواهم بدونم چه جوری بدونه نامنویسی کاربر وارد سایت من شه
درود بر شما
چنین امکانی وجود نداره. برای ورود به پنل کاربری ، کاربر حتما باید نام نویسی کرده باشند
سلام وقت بخیر
میخواهم تو قسمت کاربران تو پیشخوان وردپرس
و افزودن کاربر میخوام فیلد ایمیل حذف بشه باید چیکار کرد؟
تشکر
سلام
متاسفانه راهی برای این مورد وجود نداره
سلام. ببخشید میخوام import کنم گروهی از کاربران رو اما آدرس ایمیل ندارن. آیا امکان داره؟ با افزونه Import and export users and customers. اگر راهی وجود داره برای این کار که بدون ایمیل عضو کنم لطفا من رو راهنمایی بفرمایید.
سلام
تست کنید اما برای کار با وردپرس باید ایمیل کاربران رو وارد کنید
سلام
وقت بخیر
من از ورود پیامکی استفاده میکنم. و کلا در سایتم نیازی به ایمیل وجود نداره.
چطور میتونم ایمیل رو غیر ضروری کنم برای وردرس و ووکامرس
(کاربر وقتی وارد میشه وارد صفحه تکمیل اطلاعات میشه و اجبار به وارد کردن ایمیل هست که من میخوام این اجبار رو بردارم) . سپاس از راهنمایی شما
سلام متاسفانه این امکان نیست مگر اینکه ایمیل توسط افزونه ورود پیامکی شما حذف شود.
سلام و خداقوت، یک سوال داشتم من این کد رو در فایل فانکشن اضافه کردم قالب هم انفولد دارم ولی به مشکلی برخوردم ولی در لوگال اضافه کنم این کدی که قرار دادید اجرا میشه ولی وقتی در هاست و سایت اصلی قرار میدم اجرا نمیشه درواقع همیشه کدها رو در لوگال تست میکنم بعد به هاست اضافه میکنم علت اینکه در هاست کد اجرا نمیشه چی هست؟ولی پلاگین در هر دو محیط اجرا میشهممنون
سلام ممنون. دقیقا هم توی لوکال و هم توی هاست ، کد رو یکجای فایل قرار میدین؟
بله آقای حسینی راد، در انتهای فایل فانکشن قرار میدم
هاستتون کدوم شرکت هست؟
با اجازه استاد حسینی عزیز ، میخواستم پاسخی به این دوستمان بدهم.بنده تا کنون هاست های مختلفی رو تست کردم. حقیقت اینه که کانفیگ سرور هنریه که خیلی از هاست ها فاقد اون هستند! برخی برای امنیت سرور شون و از رو نابلدی هر چی پورته مسدود میکنن. نتیجه این میشه که برخی از افزونه ها روی لوکال کارمیکنن اما وقتی میرن روی هاست بلا استفاده میشن و وقتی تیکتی هم بزنید کاری انجام نمیدن چون حقیقتا بلد نیستن! کافیه الان توی گوگل “پیکربندی سرور” رو سرچ کنید ببینید چند نفر واقعا بلدن صحیح اینکارو انجام بدن و چند روز کارشون رو تضمین میکنن! من خودم از جت پک استفاده میکردم ، روی یکی از هاست هام اجازه کانکت شدن به wordpress.com رو نمیداد و جت پک فعال نشد. یا همین افزونه مای میل هم وقتی از طریق SMTP جی میل تنظیمش کردم خطا میداد اما وقتی دیتا ها رو بردم روی هاستی که برای بک آپ دارمش همه چی درست شد. اگر از یه شرکت معتبر هاست بگیرید قطعا کمتر مشکل میخورید اما بهتره هاست رو در تایم کوتاه مثلا 3 ماهه بگیرید تا اگر از خدمت شرکت ناراضی بودید پول زیادی از دست ندهید بعد برای سالانه اقدام به تمدید کنید. معمولا شرکت های هاستینگ قوی امکان تست یکماهه و سه ماهه هم دارند.
سلام ممنون از توضیحات بی نظیر شما 😉