شماره ۲: دلیل استفاده از چایلدتم در وردپرس
- رادیو وردپرس
- بروزرسانی شده در
نمی دانید چایلد تم وردپرس چیست؟ این مقاله را بخوانید. اگر باز هم متوجه دلیل وجود چایلدتم در وردپرس نشدید یا می خواهید در مورد چایلدتم های وردپرس
سلام خدمت شما کاربران عزیز میهن وردپرس.
در این پادکست صوتی میخوایم در مورد پوسته فرزند یا childtheme وردپرس صحبت کنیم.
دلیل استفاده از چایلدتم در وردپرس
ببینید شما هر قالبی که در وبسایتتان استفاده کنید، چه قالب حرفه ای باشد، چه قالب های اماده رایگانی که در سطح اینترنت میتوانید دانلود کنید و روی وردپرس خود نصب کنید هر از گاهی اپدیت های جدیددی را دریافت میکنین سازنده قالب یا توسعه دهنده ی قالب یک سری مشکلاتی را در قالبش میبینه و یا میخواد امکانات جدیدی را به قالبش اضافه کند.
پس مجبور میشود اپدیت جدیدی را از این محصول بیاد و تولید کند و در دسترس شما قرار بده، مثل قالب های حرفه ای ما که هر روز اپدیتشون میکنیم و بر روی سایت میهن وردپرس قرار میدهیم تا کاربرانی که قبلا قالب را خریداری کرده اند بتوانند به صورت رایگان این اپدیت هارو دریافت کنند از طرفی شما خب هم در قالب هایی که دارین و در وبسایتتان میخواین یک سری کد نویسی هایی را تغییر دهید یک سری فایل ها مثل هدر، فوتر، فانکشن قالب وخلاصه هر فایلی دیگه ای را در وبسایتتان میخوایین تغییر بدین و یک جورایی سفارشی سازی کنید این دوتا کار با هم دیگه یک سری تداخل هایی را به وجود میاره.
شما آمدین یک سری تغییراتی را در قالب خود اعمال کردید و هر روزی یک کدی را تغییر دادین، پس از گذشت یک ماه نمیدونید چه فایل هایی را تغییر دادین و چه بلایی سر قالب اوردین، از طرفی قالب را هم میخواین اپدیت کنید.
حالا اپدیت کردن قالب باعث میشود کل آن کد نویسی هایی را که شما در وبسایتتان انجام دادین و تغییراتی که انجام دادین از بین بره، ChildTheme اینجا به کمک شما میآید که شما میایید یک ChildTheme از قالبتون میسازید و کد ها وتغییراتی را که دادید را روی چایلدتم اعمال میکنید در واقع کد های شما روی ChildTheme میمونه و شما میتونید قالب اصلیتون را هر بار به راحتی اپدیتش کنید و نسخه های جدیدش را روی وبسایتتان نصب کنید.
از طرفی روی ChildTheme شما به راحتی این تغییراتی که اعمال کردید ذخیره شده و دیگه نیازی نیست با هر بار اپدیت کردن قالب کد ها و تغییراتی را که اعمال کردید را بیایید روی نسخه جدید قالب هم اعمال کنید و وقت خودو تلف کنید.
اموزش اضافه کردن ChildTheme و ساخت یک پوشه فرزند در وردپرس را در میهن وردپرس در بخش اموزش وردپرس، اموزش قدم به قدم وردپرس قرار دادم و میتوانید انجا ببینید که چطوری ChildTheme بسازید، خیلی مراحل کارش راحت وآسونه و میتوانید ChildTheme های قالب های وردپرسی خود را به راحتی با این اموزش بسازید.
موفق و پیروز باشید.
rahmat
سلام
برای سفارشی کردن تم خودمون با چایلد تم چقدر دستمون بازه؟
یعنی فقط میتونم روی ظواهر المان هایی که وجود دارند تغییرات ایجاد کنیم و یا اینکه امکان اضافه کردن المان هایی دیگری رو هم داریم که اصلا وجود ندارند و طراحی نشدند!؟ مثلا میتونیم توی منوی اصلی تم یک سرچ ایجاد کنیم یا اینکه شبکه های اجتماعی خاصی رو اضافه کنیم..
خلاصه بگم، آیا میتونیم ui رو شخصی سازی کنیم.
ممنونم از سایت خوبتون..
سلام بله به تمام بخشها دسترسی برای ویرایش خواهید داشت. سپاس از شما
یعنی بجای قالب از چایلدتم قالب استفاده کنیم؟
خیر در کنار قالب از چایلدتم استفاده کنید.
سلام
دقیقا باید چه کد هایی رو به چایلد تم اضافه کنیم؟
سلام. در سایت سرچ کنید آموزش ساخت چایلدتم