حذف لینک های شکسته در وردپرس برای بهبود سئو سایت

4.1 / 5. تعداد رای: 7

حذف لینک های شکسته در وردپرس برای بهبود سئو سایت

یکی از مواردی که به‌عنوان دغدغه مدیران سایت‌ها است لینک‌های شکسته هستند و در صورت داشتن لینک شکسته روی سایت‌تان، با مشکل جدی سئو مواجه خواهید شد. بنابراین زمانی که این اتفاق برای سایت شما می‌افتد باید حتماً به آن توجه داشته باشید و آن را برطرف کنید. در این مقاله نحوه حذف لینک های شکسته در وردپرس را به شما توضیح خواهیم داد.

شما به‌عنوان مدیر سایت باید همواره به مسائل مختلف سایت توجه داشته باشید. لینک‌ها یا همان پیوند یکتا نقش بسیار مهمی در وب‌سایت شما دارند و شما باید همواره به آن‌ها توجه داشته باشید. درواقع شما باید در نظر داشته باشید که استانداردهای لازم درزمینه لینک‌ها را رعایت کنید.

به دلیل اینکه لینک‌ها تأثیر بسیاری بر گوگل و موتورهای جستجو دارند، شما باید تلاش کنید که آن‌ها تأثیر منفی روی سایتتان نگذارند. یعنی زمانی که کاربر روی لینک کلیک می‌کند باید بدون اینکه خطایی به وجود بیاید به صفحه موردنظر خود هدایت شود.

به همین دلیل توسعه‌دهندگان وردپرس افزونه‌ای را برای رفع این مشکل طراحی کرده‌اند و ما تصمیم گرفتیم که این پلاگین رایگان و بسیار کاربردی را به شما برای رفع این مشکل معرفی کنیم. پلاگینی که در اینجا برای شما معرفی می‌کنیم بسیار قدرتمند است و تاکنون بیش از 700 هزار نصب فعال داشته است که نشان از این دارد که در این زمینه مفید است و سایت‌های بسیاری از آن استفاده می‌کنند.

لینک شکسته چیست و چه آسیبی به سئو می‌زند

گاهی با کلیک روی یک لینک با خطا مواجه می‌شوید که این موضوع برای سئوی سایت مناسب نیست. اینکه این اتفاق در سایت شما بیفتد ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد و شما باید بتوانید به ساده‌ترین شکل ممکن آن را برطرف کنید. در حالت کلی این اتفاق در هنگام جابه‌جایی در سایت پیش می‌آید.

ما در اینجا به شما آموزش می‌دهیم که چگونه لینک‌های خراب را بررسی کنید و آن‌ها را اصلاح کنید. شما باید حتماً این موضوع را در نظر داشته باشید که اگر در وب‌سایت خود این لینک‌ها را اصلاح نکنید بر ذهن کاربر اثر منفی می‌گذارد. پس‌ازاینکه شما وب‌سایت خود را راه‌اندازی کردید با گذشت زمان ممکن است که این موضوع پیش بیاید؛ اما این افزونه این مشکل را برطرف خواهد کرد.

علاوه بر اینکه لینک‌های خراب بر روی ذهن کاربر تأثیر می‌گذارد می‌تواند نقش و تأثیر بدی روی موتورهای جستجو و سئو داشته باشد. با گذشت مدتی متوجه می‌شوید که رتبه شما در این موتورها کاهش پیدا می‌کند و کسب‌وکار اینترنتی شما دچار آسیب می‌شود. نحوه عملکرد این پلاگین به‌گونه‌ای است که لینک‌های خراب را شناسایی می‌کند تا بتوانید آن را برطرف کنید.

حذف لینک های شکسته با افزونه Broken Link Checker

همان‌طور که توضیح دادیم افزونه Broken Link Checker در مخزن به ثبت رسیده است و برای اینکه آن را در سایت خود فعال کنید باید از مسیر افزودن > افزونه‌ها این کار را انجام دهید. این پلاگین عملیات شناسایی و حذف لینک های شکسته را انجام خواهد داد.

نصب افزونه Broken Link Checker
نصب افزونه Broken Link Checker

این افزونه در تمامی صفحات وب‌سایت شما این عملیات را انجام می‌دهد. برای اینکه بتوانید به صفحه تنظیمات این افزونه دسترسی داشته باشید باید از طریق مسیر تنظیمات < بررسی‌کننده پیوند این کار را انجام دهید. خوشبختانه تنظیمات این افزونه به زبان فارسی است و شما بدون مشکل می‌توانید آنها را به‌دلخواه خود تغییر دهید.

تنظیمات افزونه Broken Link Checker
تنظیمات افزونه Broken Link Checker

پس‌ازاینکه به تنظیمات این افزونه رفتید با صفحه‌ای مواجه می‌شوید که دارای زبانه‌های مختلفی است که در اینجا برای شما آن‌ها را توضیح خواهیم داد.

عمومی

اولین زبانه‌ای که در تنظیمات این پلاگین مشاهده می‌کنید عمومی است که همان‌طور که از نام آن مشخص است شامل تنظیمات عمومی پلاگین است. حال گزینه‌های مختلف این صفحه را باهم بررسی می‌کنیم.

تنظیمات عمومی افزونه Broken Link Checker
تنظیمات عمومی افزونه Broken Link Checker

بررسی هریک از پیوندها: این گزینه برای این است که شما مشخص کنید که در چه زمانی بررسی انجام شود که به‌صورت پیش‌فرض روی 72 ساعت قرار دارد.

گزینه آگاه‌سازی از طریق رایانامه برای این است که شما تعیین کنید که زمانی که بررسی انجام شود برای شما یک گزارش به ایمیلتان ارسال شود. همچنین گزینه Send Authors E-mail Notifications About Broken Links In Their Posts برای این است که تعیین کنید که در صورت وجود لینک خراب برای شما ایمیل ارسال شود. شما می‌توانید ایمیل دلخواه خود را در باکس مربوطه برای انجام این کار وارد نمایید.

گزینه تنظیم پیوند نیز برای این است که مشخص کنید که این بررسی در قالب‌ها نیز انجام شود یا خیر. گزینه سوم در اینجا تعیین می‌کند که لینک‌های خراب از دید موتورهای جستجو پنهان شوند.

گزینه بعدی Suggestions است که برای پیشنهادات خود پلاگین است. یعنی اگر می‌خواهید پیشنهادی بابت اصلاح دریافت کنید می‌توانید تیک این گزینه را به‌دلخواه فعال کنید.

گزینه Warnings را برای این باید فعال کنید که بتوانید اگر پیوندهای خراب قابل اصلاح نبود از پلاگین یک Warnings دریافت کنید. گزینه آخر نیز YouTube API Key است که برای چک کردن لینک‌های یوتیوب می‌باشد.

دنبال پیوندها بگرد در

تب بعدی که مشاهده می‌کنید دنبال پیوندها بگرد در است. تنظیمات این زبانه بسیار ساده است. در گزینه اول مشخص می‌کنید که چه پیوندهایی در کجا بررسی شود. گزینه دوم یعنی وضعیت نوشته‌ها نیز برای این است که تعیین کنید در کدام یک از وضعیت‌های نوشته لینک‌ها بررسی شوند.

بخش دنبال پیوندها بگرد در تنظیمات افزونه Broken Link Checker
بخش دنبال پیوندها بگرد در تنظیمات افزونه Broken Link Checker

بررسی کدام پیوندها

در این صفحه شما مشخص می‌کنید که کدام یک از انواع پیوندهای موجود در این صفحه می‌توانند بررسی شوند. نوع پیوند دلخواه موردنظر خود را در اینجا می‌توانید کیلک کنید. همچنین لیست محروم‌ها نیز برای این است که پیوند موردنظر خود را در این باکس وارد کنید تا بررسی نشود.

بخش بررسی پیوندها در تنظیمات افزونه Broken Link Checker
بخش بررسی پیوندها در تنظیمات افزونه Broken Link Checker

پیوندها را بررسی کن با

در این صفحه شما باید پروتکل‌هایی که افزونه آن‌ها را پشتیبانی می‌کند را مشاهده می‌کنید که باید پروتکل مورداستفاده خود را تعیین کنید. اگر هم استفاده نمی‌کنید نیازی نیست که تیک این گزینه‌ها را در حالت فعال نگه‌دارید. این کار باعث می‌شود که روند بررسی لینک‌ها در وب‌سایت شما سرعت بیشتری داشته باشد.

بخش بررسی پروتکل‌ها در تنظیمات افزونه Broken Link Checker
بخش بررسی پروتکل‌ها در تنظیمات افزونه Broken Link Checker

تنظیمات پیشرفته

تنظیمات پیشرفته در افزونه Broken Link Checker
تنظیمات پیشرفته در افزونه Broken Link Checker

آخرین بخش این افزونه تنظیمات پیشرفته است. زمانی که روی آن کلیک کنید با صفحه زیر مواجه می‌شوید که دارای گزینه‌های مختلفی است.

اولین گزینه زمان موردنظر به‌پایان رسید است که برای این است که تعیین کنید که هر لینک پس از گذشت چه مدتی برای لود شدن به‌عنوان لینک خراب شناخته شود. این گزینه به‌صورت پیش‌فرض روی 30 ثانیه قرار دارد.

گزینه دوم ناظر پیوند است که برای این است که تعیین کنید که بررسی در چه زمانی اجرا شود. دو حالت را می‌توانید برای این کار انتخاب کنید.

Show The Dashboard Widget for: این گزینه برای دسترسی است که طبق آن تعیین می‌کنید که چه کسی به لینک‌های خراب دسترسی داشته باشد.

Show Link Actions: این گزینه می‌تواند مشخص کند که مدیریت لینک‌ها با استفاده از چه ابزاری انجام شود. تیک ابزارهای دلخواه خود را فعال کنید.

بیشترین زمان اجرا: این گزینه نیز برای تعیین حداکثر زمان بررسی لینک‌ها است.

محدودیت بارگذاری سرور: این گزینه نیز محدودیت برای سرور را مشخص می‌کند. یعنی در زمان بارگذاری سرور محدودیت اعمال شود.

Logging: اگر بخواهید که جزئیات کامل لینک‌های خراب را در اختیار داشته باشید این گزینه به شما کمک می‌کند. در اینجا می‌توانید مسیر آن فایل را مشخص کنید.

ممنون از اینکه در این آموزش هم با میهن وردپرس همراه بودید. پیروز و سربلند باشید. 🙂

نظر شما در این مورد چیه؟

  1. کاربر مهمان ۱ اسفند ۱۳۹۷

    فارسیه یا انگلیسی؟

  2. کاربر مهمان ۲۹ بهمن ۱۳۹۶

    سلام وقت بخیر. برای سایت بنده حدود 2000 لینک میاره که کد 301 میزنه واسشون. سوالم اینه که ایا فرقی بین اصلاح لینک و بی پیوند کردن لینک وجود دارد یا خیر؟ چون اگر بخواهم تک تک اصلاح کنم زمان بر هست. تفاوتی هست بینشون؟ ممنون