بهترین افزونه سرگرمی وردپرس کدام است

5 / 5. تعداد رای: 2

بهترین افزونه سرگرمی وردپرس کدام است

بهترین افزونه سرگرمی وردپرس کدام است؟ آیا افزودن بازی و سرگرمی به سایت وردپرسی باعث بروز مشکلات فنی روی سایت ما می‌شود؟ استفاده از افزونه‌های بازی چه تاثیری روی سئو سایت دارد؟ از کجا می‌توان بهترین افزونه‎‌های بازی وردپرسی را دانلود کرد؟

در این مقاله می خواهیم محبوب‌ترین و بهترین پلاگین‌های بازی و سرگرمی وردپرس را معرفی کنیم؛ در کل اگر شما هم تمایل دارید که پاسخ سوالات را بدانید، پیشنهاد می‌کنیم حتما تا انتهای این مقاله را با ما همراه باشید.

استفاده یا عدم‌استفاده از افزونه‌های سرگرمی وردپرس

قبل از معرفی بهترین افزونه‌های بازی و سرگرمی وردپرسی، باید بدانیم که آیا استفاده و نصب پلاگین‌های بازی وردپرسی چه تاثیری در روند رشد سایت وردپرسی ما دارد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که استفاده از بازی و سرگرمی در وبسایت موجب می‌شود کاربران مدت زمان بیشتری در سایت ما بمانند و این فاکتور خوبی برای سئو محسوب می‌شود و باعث ارتقا و رشد روز افزون وب‌سایت خواهد شد.

پس نتیجه می گیریم علاوه استفاده از بازی و سرگرمی نه تنها مشکلی برای وبسایت ما به وجود نمی آورد، بلکه به افزایش رتبه وبسایت کمک می‌کند.

بهترین افزونه سرگرمی وردپرس کدام است

خب در ادامه این مقاله می خواهیم 4 مورد از مشهورترین افزونه‌های بازی را معرفی و سپس مورد نقد و بررسی قرار دهیم.

افزونه Dinosaur-game، محبوب اما ساده‌ترین بازی!

Dinosaur-game، محبوب اما ساده‌ترین بازی
Dinosaur-game، محبوب اما ساده‌ترین بازی!

اگر کمی به تصویر فوق دقت کرده باشید، شاید این بازی برایتان آشنا به نظر برسد و فکر می‌کنید قبلا این بازی جای دیگری به چشم شما خورده است! بله درست است. هنگامی که سیستم کامپیوتری یا گوشی همراه شما متصل به اینترنت نیست و یا مشکلی هنگام سرچ کردن شما در موتور جستجو‌گر گوگل پیش می‌آید، گوگل کروم بازی dinosaur-game یا اصطلاحا بازی دایناسور‌ها را به شما نمایش می‌دهد تا زمان برطرف شدن مشکل اینترنت بتوانید بازی کنید و سرگرم باشید.

حال بسیاری از افراد علاقه‌مند به این بازی هر‌چند ساده اما معروف هستند و می‌خواهند از این سرگرمی در وبسایت خودشان استفاده کنند؛ اینجاست که پای افزونه dinosaur-game به میان می‌آید. شما با استفاده از این افزونه می توانید بازی دایناسور را از Google Chrome به سایت وردپرسی خود اضافه کنید.

برای استفاده از این افزونه شما فقط کافیست که وارد مخزن وردپرس شوید و سپس عبارت “dinosaur-game” را سرچ کنید و پلاگین مورد نظر را نصب کنید و از شورت کد [dinosaur-game] در هر قسمتی از وبسایت وردپرسی خودتان که می خواهید، درج کنید.

افزونه Word Search Puzzles Game یا بازی کلمات

افزونه Word Search Puzzles Game یا بازی کلمات!
افزونه Word Search Puzzles Game یا بازی کلمات

دومین افزونه بازی و سرگرمی که جز بهترین و محبوب ترین پلاگین‌های بازی وردپرسی قرار می گیرد، افزونه Word Search Puzzles Game یا بازی پازل جستجوی کلمات است. بعد از نصب این پلاگین بازی وردپرسی، کافیست کلمات مورد نظرتان را که قصد دارید کاربران پیدا کنند را به افزونه بدهید.

سپس افزونه بازی پازل جستجوی کلمات، کلمات را به حروف هایی در قالب یک شبکه‌ی مستطیل یا مربع‌شکل تبدیل می کند و کاربران وبسایت باید کلمات مورد نظر شما را از میان صدها حروف پیدا کرده و آن‌ها را جدا کنند.

تنظیمات این افزونه بازی وردپرس بسیار آسان و ساده است؛ شما کافیست پس وارد‌کردن کلمات منتخب خود شورت‌کدی را که افزونه به شما می‌دهد در هر قسمتی از وبسایت که دوست دارید، قرار دهید.کار تمام است! شما هم اکنون لذت بازی کردن با این بازی مهیج را به کاربران وبسایت خودتان داده‌اید.

افزونه WHA Puzzle یا بازی پازل، مهیج و جذاب!

افزونه WHA Puzzle یا بازی پازل، مهیج و جذاب!
افزونه WHA Puzzle یا بازی پازل، مهیج و جذاب!

سومین پلاگین بازی و سرگرمی که در این مقاله می خواهیم معرفی کنیم چیزی نیست جز افزونه وردپرسی WHA Puzzle که به بازی پازل نیز معروف است. شاید باورتان نشود که استفاده از این بازی در وبسایت چه قدر می تواند برای کاربران و مخاطبان سایت شما جذاب باشد.

افزونه بازی WHA Puzzle نیاز به تنظیمات خاصی ندارد و مانند دیگر افزونه های وردپرسی بعد از دانلود و نصب آن در مخزن وردپرس یا وبسایت رسمی وردپرس (wordpress.org)، باید تصویر مورد نظرتان را که تمایل دارید از آن تصویر پازل ساخته شود را آپلود کنید.

سپس افزونه پازل تصویر را به چندین قطعه به هم‌ریخته تبدیل می‌کند، هم چنین شما می توانید تعیین کنید پازل مورد نظرتان چند تکه باشد! مراحل استفاده از این بازی در وبسایت بسیار راحت است و مانند دیگر افزونه های بازی و سرگرمی وردپرس فقط باید شورت‌کد آن را در صفحه یا مقاله‌ای از وبسایت قرار دهید. همین!

یکی دیگر از قابلیت های فوق‌العاده این افزونه که سبب محبوبیت دوچندان آن شده است، قابلیت افزودن تایمر یا زمان به این بازی است. این بدان معناست که شما به‌عنوان مدیر‌وبسایت می توانید تایمری برای بازی در نظر بگیرید که کاربران برای درست‌کردن پازل به چالش بخورند یا اصطلاحا با اصول گیمیفیکیشن کاری کنید که کاربران هم در وبسایت شما بازی کنند و هم افزایش time on site سبب افزایش رتبه‌سایت شوند.

افزونه WHA Crossword یا بازی جدول

wha crossword

قطعا همه افراد برای یکبار هم که شده در زندگی‌مان این بازی را انجام داده ایم. همان‌طور که حدس زده‌اید این افزونه به ما کمک می کند تا بتوانیم دقیقا همان بازی جدولی که معمولا در انتهای مجله‌ها یا روزنامه‌ها است را وارد وب‌سایت خودمان کنیم و از بازی کردن و تمرین ذهنی مغزمان لذت ببریم.

برای راه اندازی بازی جدول در وبسایت های وردپرسی مهم ترین و پر چالش ترین مرحله، طراحی سوال و جواب های دشوار برای این جدول است:) در صورتی که دانلود و نصب این پلاگین بازی که کاری ندارد شما بعد از ساخت سوالات و پاسخ های خود تنها لازم است، آن ها را به این افزونه بازی وردپرسی بدهید

سپس مانند دیگر افزونه های بازی که تا به اینجا معرفی شده است، شورت کد بازی را دریافت کرده و در وبسایت خودتان درج کنید. مطمئن باشید اگر کاربران هدف وبسایت خودتان را به درستی انتخاب کرده باشید، در آینده مخاصبان هدف شما مشتری شما خواهند شد. جالب است بدانید که کم تر وبسایت وردپرسی از این بازی استفاده کرده اند و این یک فرصت برای شماست!

بزرگ‌ترین منبع افزونه‌های بازی و سرگرمی وردپرس

در این بخش از این مقاله می خواهیم شما را با منبع و مرجع اصلی دانلود و نصب بهترین افزونه های بازی و سرگرمی وردپرس آشنا کنیم تا شما بتوانید خیلی راحت و در کم ترین زمان پلاگین بازی مورد علاقه خودتان پیدا کنید و از آن در وبسایت وردپرسی خودتان استفاده کنید.

شما می توانید برای این کار وارد وبسایت wordpress.org و سپس وارد بخش plugins شوید و در آخر وارد دسته games شوید یا می توانید روی اینجا کلیک کرده و مناسب ترین پلاگین بازی را برای وبسایت خودتان بیابید.

نتیجه گیری کلی

امیدوارم از این مقاله آموزشی لذت برده باشید. ما در این مقاله سعی کردیم 4 افزونه مشهور و مهیج بازی و سرگرمی وردپرسی را که نسبت دیگر افزونه های مشابه خود، استفاده بیشتری دارند را معرفی کنیم.

موفق و پیروز و وردپرسی باشید 🙂

نظر شما در این مورد چیه؟

  1. U318577 ۲۲ بهمن ۱۴۰۱

    سلام
    با کدوم یک‌از این افزونه ها میشه به کاربرها امتیاز هم داد یعنی اینکه وارد وبسایت بشن و بازی کنن و امیتیاز بگیرن و اون امتیاز رو تو مجموعه ما خرج کنن

  2. U318258 ۴ آبان ۱۴۰۱

    سلام روزبخیر
    بنظر شما بازی در باشگاه مشتریان هم مناسب است؟
    اگه فکر میکنید کمک می کند میتونم بپرسم بنظر شما برای چه صفحه ای یا در چه جایگاهی میتوان استفاده کرد که به جذب بیشتر کاربران کمک کند؟

  3. U314417 ۳۰ مهر ۱۴۰۱

    افرونه Dinosaur-game برای استفاده در صفحه های 404 خیلی مناسبه. ممنون از شما.

  4. U40810 ۳۰ خرداد ۱۴۰۰

    سلام
    وقت بخیر. من اگر بخوام بازی های آنلاین فلش رو در سایتم اضافه کنم، اگر فایل swf بزارم، اجرا نمیشه و برای دانلود ارائه میکنه.
    از افزونه و کد embed سایت miniclip.com به علت فیلترینگ نمیتونم استفاده کنم، مگر با فیلتر شکن.
    میشه کمک کنید که بتونم بخش سرگرمی و بازی سایت رو راه اندازی کنم.
    با تشکر

    • Reza Rad رضا راد ۳۱ خرداد ۱۴۰۰

      درود بر شما سالهاست swf توسط مرورگر ها پشنیبانی نمیشه. باید از بازی‌‌های html5 و جاوا اسکریپتی استفاده کنید.

      • U40810 ۵ تیر ۱۴۰۰

        سلام مجدد
        امکانش هست افزونه یا راهی معرفی بفرمایید که من بتونم چندتا بازی به سایت وردپرسی خودم اضافه کنم؟
        ممنون

  5. U30244 ۳ فروردین ۱۴۰۰

    باسلام. مقاله جالب و خوبی بود.
    فقط یک نکته. چند وقتی ست که عکس پروفایل کاربران تو سایتتون بارگذاری نمیشه. هم در بخش نظرات و هم در پخش پنل کاربری.
    باتشکر.

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۵ فروردین ۱۴۰۰

      با سلام
      سپاس از شما
      چشم این مورد رو بررسی خواهیم کرد

      • U30244 ۵ فروردین ۱۴۰۰

        باسلام.
        ممنون.
        فقط الان که من دیدم وقتی با لینوکس اومدم با هر مرورگری اومدم همچی درست بود.
        همچنین فایرفاکس و … هم تو ویندوز درست نشون می داد همچی رو اما مرورگر بریو که مرورگر پیش فرضم هست تو ویندوز درست نشان نمیده و احتمالا مشکل از من است.
        ممنون.

        • Reza Rad رضا راد ۷ فروردین ۱۴۰۰

          خواهش میکنم. کش مرورگر رو خالی کنید و تست کنید

          • U30244 ۸ فروردین ۱۴۰۰

            باسلام و ممنون.
            مشکل حل شد.
            و مثل اینکه مشکل دقیقا از کش بوده.
            چون من خواستم که علاوه بر کامپیوترم که سعی کردم تا جای ممکن روش کم نرم افزار کرکی نصب کنم، همین کار رو با سایتم بکنم و افزونه لایت اسپید کش رو روش نصب کردم.
            و گزینه خالی کردن کش مرورگرم زدم.
            و بعد که اومدم به داخل سایت دیدم مشکل رفع شده و همین الان حدس زدم مشکل از کش مرورگر بوده.
            ممنون از پاسخ و راهنمایی تان.

        • U30244 ۸ فروردین ۱۴۰۰

          همچنین یک نکته مهم دیگه که هست اینه که فکر کنم کل کلمات همیشه رو با کلمه همی شود در همه صفحات سایت جایگزین کردید.
          باتشکر