۷ روش مختلف جذب سرمایه برای استارت آپ

2 / 5. تعداد رای: 1

جذب سرمایه برای استارت آپ
جذب سرمایه برای استارت آپ

اگر شما در حال اره‌اندازی یک استارتاپ هستید، قطعاً روزی می‌رسد که باید به جذب سرمایه برای استارت آپ خود فکر کنید. در قدم اول برای این‌که جذب سرمایه کنید باید به نکاتی چون: چطور در جلسه مذاکره صحبت کردن و ارائه کردن پروژه، انواع سرمایه‌گذاری و نوع عقد قرارداد بین شما و سرمایه‌گذاران واقف باشید.

ما در دوره اصول کسب‌وکار اینترنتی به آموزش مواردی خاص و تجربی در جذب سرمایه استارتاپی پرداخته‌ایم و قرار است بخشی از این دانش را به‌رایگان در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

جذب سرمایه برای استارت آپ

قبل از هر چیز شما باید با انواع جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری روی پروژه‌های خود و استارتاپتان آشنا باشید.

منابع جذب سرمایه برای استارت آپ

در اینجا به 7 منبع که می‌‌توانید از آن‌‌ها جذب‌‌سرمایه کنید و کسب‌‌وکارتان را رشد دهید را می‌‌آموزید. مراقب باشید برای جذب سرمایه مقالات خارجی را دنبال نکنید! زیرا در ایران روند سرمایه‌‌گذاری کاملا متفاوت است.

در این داستان شما باید بدانید FUNDER و FOUNDER متفاوت است.

Funder به معنای سرمایه‌‌گذار و Founder به معنای بنیان‌‌گذار است. پس کسی که فاندر شماست، بنیان‌‌گذار کسب‌‌وکار نوپای شما نیست. این‌‌ها مواردی است که باید در جلسات مذاکره رعایت شود.

جذب سرمایه از سرمایه گذار

جذب سرمایه از سرمایه گذار
جذب سرمایه از سرمایه گذار

در این روش شما از طریق سرمایه‌گذاران یا افراد سرمایه‌دار می‌توانید با ارائه سیستم کاری و بیزینس‌پلنتان جذب سرمایه داشته باشید. در این روش فردی سرمایه‌دار که ممکن است از خانواده هم باشد دوست دارد که پولش را جایی سرمایه‌گذاری کند که بعد از چند مدت بتواند بازگشتی خوبی داشته باشد.

معمولاً این افراد دخالت مستقیمی در کار ندارند، زیرا تخصصی ندارند و صرفاً پولشان را سرمایه‌گذاری می‌کنند.

ممکن است در این روش فرد پولی را بگذارد و بعد از مدتی آن پول و سرمایه را با درصدی سود پس بگیرید یا می‌تواند برای همیشه چند درصد از سهام شرکت و کسب‌وکار شمارا داشته باشد و مادام از سودش استفاده کند.

مواظب باشید که قبل از گرفتن سرمایه این آگاهی را دهید که ممکن است پولشان برنگردد و سعی کنید این‌جور قراردادها را با حضور وکیل انجام دهید.

شروع استارتاپ با سرمایه‌ خود

شما برای راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی نیاز به سرمایه زیادی ندارید. شما می‌توانید با 500 هزار تومان همین‌الان یک سایت وردپرسی راه‌اندازی کنید و با سرمایه‌گذاری زمان خود این سایت را به درآمد بالا برسانید و درنتیجه از درآمد و سود کسب‌وکار خود خرج‌های خود را انجام دهید. دقیقاً کاری که ما در میهن وردپرس انجام دادیم.

پیشنهاد من این است که خود سرمایه کسب‌وکار اینترنتی خود را به‌دست به یارید و شروع کنید به پیشرفت کردن. دلیل این کار این است که شما دیگر نیازی به کسی جواب پس دهید و آقای کسب‌وکار خود هستید و دوم این‌که اگر شما این کار را بتوانید انجام دهید و سرمایه کارتان را خود جور کنید، باتجربه‌های زیادی وارد بازار کار می‌شوید و امروز که وارد بازار شدید راه و روش پول‌سازی را یاد گرفته و می‌توانید گلیم خود را از آب در هر شرایطی بیرون کشید.

شروع کسب‌‌وکار بدون سرمایه

در شروع کسب‌وکار بدون سرمایه، شما می‌توانید وارد کسب‌وکارهایی شوید که نیاز به‌جا و مکان و انبار، پرسنل و… ندارند شوید. این روزها به لطف اینترنت، شما می‌توانید کسب‌وکار خود را با چند گیگ نت و یک لپ‌تاپ شروع کنید. شمایی که این مقاله را مطالعه می‌کنید شروع کنید.

سرمایه گذاری روش دانش

سرمایه گذاری به روش دانش
سرمایه گذاری به روش دانش

سرمایه فقط مادی نیست. ممکن است شما در شروع کارتان به یک برنامه‌نویس داشته باشید. اما وقتی پولی ندارید که به ایشان دهید و نیاز به دانش ایشان دارید باید درصدی از سود کسب‌وکار خود را به ایشان دهید تا در کنار شما کار کند. این روش را سرمایه‌گذاری دانش می‌نامیم.

سرمایه گذاری دست جمعی یا Crowdfunding

سرمایه‌گذاری دست جمعی یا Crowdfunding نوعی سرمایه‌گذاری است که بیشتر در خارج از ایران دیده می‌شود. این نوع سرمایه‌گذاری یک سری افراد با پول روی‌هم گذاشتن به شما کمک می‌کنند تا بتوانید کسب‌وکار خود را استارت بزنید. در این روش ممکن است بتوانید از 500 نفر، نفری 100 هزار تومان دریافت کنید که نهایتاً با 50 میلیون تومان کار خود را راه‌اندازی کنید. در این روش ممکن است افراد چشم‌داشتی به سود کسب‌وکار شما نداشته باشند. یکی از مثال‌هایی که می‌توانیم برای این نوع فعالیت بزنیم. مثال بورس است که افرادی خورد‌‌خورد پول روی‌هم می‌گذارند و یک شرکت می‌توانید به کار کردن و سودآوری ادامه دهد.

جذب سرمایه گذار استارتاپی به روش خطر پذیر یا VC

معمولاً در این روش غول‌های سرمایه‌گذاری وارد میدان می‌شوند و کار شما کمی سخت خواهد شد. زیرا این سرمایه‌گذران حرفه‌ای در کارشان وارد هستند و سعی می‌کنند درجایی سرمایه‌گذاری کنند که بر کار آن تیم یا کسب‌وکار کاملاً واقف باشند.

این نوع سرمایه‌گذران استارتاپی کسانی هستند که تمام پیچ‌وخم‌های کار را می‌دانند و حتی متقاعدسازی این افراد برای جذب سرمایه بسیار دشوار است که راه‌کارهای جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران خطرپذیر را در دوره اصول کسب‌وکار اینترنتی به‌وضوح توضیح داده‌ایم. در این روش سرمایه‌گذار خود در کنار کسب‌وکار شماست و دخالت‌هایی را در فرایند کار دارد.

سرمایه گذار فرشته

روش سرمایه‌گذاران فرشته دقیقاً مانند VC ها است که بالا گفتیم. اما تفاوت این دو باهم در این است که سرمایه‌گذار خطرپذیر درروند کار شما دخالت دارد اما سرمایه‌گذار فرشته پولشان را روی کار شما سرمایه‌گذاری می‌کند اما درروند کارتان دخالتی ندارد.

امیدوارم که این مطالب برای شما مفید بوده باشد و بتوانید برای کسب‌وکار استارتاپی خود بهترین روش را انتخاب کنید.

موفق و پیروز باشید.

نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟

  1. U26486 ۲۴ فروردین ۱۳۹۹

    سلام، وقت بخیر
    توی وردپرس برای آپلود فایل فقط تا 32 مگابایت اجازه بارگذاری میده، آیا این حجم قابل افزایش هست؟ اگر آره میشه لطفا راهنماییم کنید؟
    ضمنا از طریق سی پنل هم برای بارگذاری اقدام کردم اونجا هم تا 36 مگابایت اجازه میده.
    فایل هایی که میخوام روی سایت بارگذاری کنم حجماشون حدود 2 گیگابایت، 300 مگابایت و… هست.

  2. U18131 ۲۳ فروردین ۱۳۹۹

    سلام خسته نباشید لطفا یک دوره با موضوع راه اندازی یک استارت آپ از ۰ تا ۱۰۰ تولید کنید…
    باتشکر