بهترین افزونه امنیتی وردپرس – All In One WP Security
- امنیت وردپرس افزونه وردپرس
- بروزرسانی شده در
پلاگینهای بسیار زیادی برای امنیت وردپرس وجود دارد. ممکن است پس از بررسی این افزونهها مشاهده کنید که هرکدام چندین میلیون نصب فعال دارند. همین موضوع میتواند باعث سردرگمی شما شود و نتوانید یک افزونه مناسب را برای سایت وردپرسی خود انتخاب کنید. اما پاسخ به این سوال کار بسیار دشواری است. چرا که تمام این افزونهها در حال تغییر و آپدیت شدن هستند. همین تغییرات و بهروزرسانیها میتواند تاثیر بسیاری زیادی در انتخاب یک افزونه امنیتی وردپرس داشته باشد. حتی هر روز ممکن است یک پلاگین جدید با قابلیتهای بسیار بهتر ارائه شود. با این حال بهترین افزونه امنیتی برای وردپرس چیست؟
اما در حاضر که ما این ویدئو و مقاله را تهیه کردهایم. بهترین افزونه امنیتی وردپرس که خود ما هم در میهن وردپرس چند سال است از آن استفاده میکنیم. افزونه امنیت فراگیر وردپرس(All In One WordPress Security) است. شاید این سوال در ذهن شما پیش بیاید، که چرا ما این افزونه را معرفی کردهایم. ممکن است شما افزونههایی مثل Wordfence و یا iThemes Security را روی وبسایت وردپرسی خود نصب کرده باشید و ببینید که این پلاگینها قابلیتهای بسیار بیشتری دارند. اما تعداد امکانات این پلاگینها اصلا مهم نیست. بلکه امکانات قابل استفاده آنها بسیار مهم است.
در این آموزش برای شما یکی از قویترین افزونههای جلوگیری از هک شدن وردپرس را قرار دادهایم. این افزونه بسیار قدرتمند بوده و همانطور که از اسم آن پیدا است تمامی موارد لازم برای تأمین امنیت وردپرس را بهصورت یکجا دارد. این افزونه All in one wp security & Firewall یا به زبان رسای فارسی افزونه امنیت فراگیر وردپرس نام دارد.
همچنین میتوانید ویدیوی مقایسه افزونه امنیت همه کاره وردپرس و Wordfence را اینجا ببینید.
آنچه در این مقاله میخوانید
بهترین افزونه امنیتی وردپرس
پلاگین All In One WP Security توسط افراد متخصص طراحی و نوشته شده است و در عین حال قدرتمند بودن، کار با آن بسیار آسان است. این افزونه از یک سیستم درجه بندی امتیازات امنیتی استفاده میکند که شما میتوانید سطح آن را بسته به نیازتان تنظیم کنید.
اما هدف امروز ما فقط معرفی این افزونه نیست. بلکه آموزش کامل نصب و راهاندازی افزونه All In One WP Security & Firewall است. با ما همراه باشید.
امکانات افزونه All in one WordPress Security
All In One WP Security یک افزونه امنیتی تمام عیار است که میتواند همه بخشهای وبسایت شما را تحت پوشش خود قرار دهد. موضوع جالب درباره این افزونه، این است که کاملا رایگان است و به هیچ عنوان سرعت سایت وردپرسی شما را کاهش نمیدهد! اگر تا به الان به استفاده از این افزونه ترغیب نشدهاید، نگاهی به ویژگی و بخشهای تحت پوشش این افزونه بیاندازید تا نظرتان تغییر کند!
امنیت حساب کاربری
افزونه All In One WP Security میتواند تشخیص دهد که نامهای کاربری مورد استفاده در سایت شما از حالت پیشفرض “admin” استفاده میکنند یا خیر و به راحتی میتوانید نامهای کاربری را به صورت دلخواه تغییر دهید.
اگر از حساب کاربری وردپرسی با نام کاربری و نام نمایشی یکسان استفاده میکنید، خبر بدی برای شما دارم! این کار هک شدن شما را تا 50 درصد آسانتر میکند، چرا که هکرها از قبل نام ورود شما را میدانند. افزونه All In One WP Security میتواند این مشکل امنیتی شما را تشخیص دهد و آن را بهبود ببخشد.
این افزونه میتواند میزان قدرت رمز عبور شما را تعیین کند.
یکی دیگر از قابلیتهای این افزونه توقف شمارش کاربران است. بنابراین رباتها نمیتوانند اطلاعات کاربر را از طریق پیوند دائمی نویسنده کشف کنند.
امنیت ورود کاربران
با قابلیت Login Lockdown این افزونه میتوانید از حملات ورود به سیستم جلوگیری کنید. با استفاده از تنظیمات پیکربندی میتوانید تعیین کنید که کاربران با چه IP حق ورود به وبسایت شما را دارند. اگر شخصی یا رباتی برای ورود به سیستم تلاشهای زیادی انجام دهد، توسط افزونه All In One WP Security بلاک یا قفل خواهد شد. همچنین به عنوان سرپرست وبسایت میتوانید لیست کاربران مسدود شده را مشاهده کنید تا در صورت لزوم دسترسی را برای آنها آزاد کنید.
میتوانید قابلیت خروج اجباری را در وبسایتتان فعال کنید. خروج اجباری تعیین میکند که هر کاربر چه مدت حق حضور در وبسایت شما را دارد. این قابلیت به وبسایتهایی که ترافیک بالایی دارند کمک شایانی میکند.
با این افزونه میتوانید به اطلاعات هر کاربر نظیر تلاشهای ناموفق، آدرس IP و زمان خروج، نگاهی ریزبینانه داشته باشید.
میتوانید در لحظه بفهمید کدام کاربران در وبسایت شما آنلاین هستند.
این افزونه به شما امکان میدهد یک یا چند آدرس IP را در یک لیست سفید قرار دهید. افراد قرار گرفته در لیست سفید به صفحه ورود وردپرس شما دسترسی مستقیم خواهند داشت.
افزونه All In One WP Security میتواند قابلیت کد امنیتی گوگل را به فرم ورود وبسایت شما اضافه کند.
امنیت ثبت نام کاربر
یکی از قابلیتهای افزونه All In One WP Security تایید دستی حسابهای کاربری است. با فعال کردن این قابلیت میتوانید به صورت دستی تمامی ثبت نامیها را بررسی کنید تا از ثبت نام حسابهای کاربری هرزنامه یا ساختگی جلوگیری کنید.
میتوانید قابلیت Honeypot را فعال کنید تا از ثبت نام رباتها جلوگیری کنید.
امنیت پایگاه داده
با استفاده از افزونه All In One WP Security میتوانید پیشوند wp را به هر پیشوند دلخواه دیگری تغییر دهید. همچنین میتوانید با یک کلیک از تمامی دادههای دیتابیس به صورت خودکار پشتیبانی گیری کنید.
امنیت فایلهای وبسایت
میتوانید با غیرفعال کردن ویرایش فایلها از ناحیه مدیریت وردپرس، از کد PHP خود محافظت کنید.
افزونه All In One WP Security میتواند تمام گزارشات ارسالی از طرف هاست را دریافت کند و آنها را در یک منو به شما نشان دهد. با این کار شما میتوانید به سرعت از وجود مشکل در سرور خود مطلع شوید و آن را رفع کنید.
با این افزونه میتوانید از دسترسی افراد به فایلهای readme.html، License.txt و wp-config-sample.php در سایت وردپرس خود جلوگیری کنید.
پشتیبانگیری و بازیابی فایلهای ضروری وردپرس
با افزونه All In One WP Security میتوانید به راحتی از فایلهای HTACCESS و WP-CONFIG.PHP پشتیبانگیری کنید تا در صورت خرابی فایلها، با بازیابی دوباره آنها مشکل سایت خود را رفع کنید.
همچنین میتوانید محتویات فایلهای فعال WP-CONFIG.PHP و HTACCESS را از طریق داشبورد مدیریت کنید.
بهبود عملکرد فایروال
این افزونه به شما این امکان را میدهد که به راحتی از طریق فایل htaccess. حفاظت فایروال زیادی را به سایت خود اضافه کنید. یک فایل htaccess قبل از هر کد دیگری در سایت شما توسط وب سرور پردازش خواهد شد. بنابراین فایروال قبل از اینکه اطلاعات سایت شما به سرقت برود، کدها یا اسکریپتهای مخرب را متوقف میکند. به طور کلی افزونه All In One WP Security موارد زیر را در فایروال شما بهبود میبخشد:
- فعال کردن مرکز کنترل دسترسی.
- فعال شدن سریع انتخاب تنظیمات فایروال اعم از پایه، متوسط و پیشرفته.
- ممنوع کردن فرستادن دیدگاه از راه پراکسی.
- قفل کردن دسترسی به پروندهی Debug Log
- از کار انداختن ردیابی و رهگیری.
- جلوگیری از کدهای مخرب..
- ویژگی حفاظت از آسیب پذیری PingBack وردپرس.
- امکان جلوگیری از خزیدن رباتهای جعلی گوگل در سایت شما.
- امکان جلوگیری از هات لینک شدن تصاویر. با این کار وبسایتهای دیگر نمیتوانند به طور مستقیم به تصاویر سایت شما لینک دهند.
- امکان اضافه کردن قوانین سفارشی برای مسدود کردن دسترسی به منابع مختلف سایت
طبق گفته تیم طراحی کننده، این افزونه دارای قوانین و فایروال در سه سطح پایه، متوسط و پیشرفته است که میتواند بدون اختلال در عملکرد وبسایت شما، امنیت را به طور کامل تامین کند. در ادامه ابتدا خصوصیات ویژه این افزونه را بررسی خواهیم کرد و بعد از آن به سراغ آموزش نصب و کار با افزونه All In One WP Security خواهیم رفت.
در واقع برای یک مقایسه جامعتر و بهتر، باید افزونههای مورد نظر را بهصورت دوبهدو باهم مقایسه کنیم. یعنی All In One Security را باید بهعنوان یک پلاگین مرجع در نظر بگیریم. سپس با سایر افزونههای امنیتی وردپرس مثل Wordfence، iThemes Security و Sucuri مقایسه کنیم. در نهایت هم به این نتیجه خواهیم رسید که All In One WordPress Security از همه این افزونهها بهتر است.
جلوگیری از حملات BRUTE FORCE
حملات بروت فورس، حملاتی هستند که به منظور دستیابی به رمز ورود شما صورت میگیرند. میتوانید با فعال کردن گزینه پیشگیری از حملات بروت فورس در افزونه All In One WP Security از هک شدن جلوگیری کنید. در واقع این قابلیت بر پایه کوکیهای سایت شما کار میکند و مانع از ورود رباتها به سایت شما میشود.
امکان افزودن یک کپچای ساده ریاضی به فرم ورود به وردپرس برای مبارزه با حملاتbrute force.
امکان مخفی کردن صفحه ورود ادمین. آدرس صفحه ورود به وردپرس خود را تغییر نام دهید تا رباتها و هکرها نتوانند به URL ورودی وردپرس شما دسترسی پیدا کنند. این ویژگی به شما امکان میدهد صفحه ورود پیش فرض (wp-login.php) را به چیزی که دوست دارید، تغییر دهید.
امکان استفاده از Login Honeypot که به کاهش تلاشهای brute force برای ورود به سیستم توسط رباتها کمک میکند.
امنیت در برابر ارسال نظرات اسپم
فعالترین آدرسهای IP را که دائماً بیشترین نظرات هرزنامه را تولید میکنند نظارت کنید و فورا آنها را با کلیک یک کلیک مسدود کنید.
یک کپچا به فرم نظر وردپرس خود اضافه کنید تا امنیت در برابر هرزنامه نظرات را افزایش دهید.
جلوگیری از کپی محتوای سایت
امکان غیرفعال کردن کلیک راست، انتخاب متن و گزینه کپی برای سایت شما. در واقع با این کار از به سرقت رفتن محتواهای تولید شده جلوگیری خواهید کرد.
پشتیبانی از بیشتر زبانها
یکی دیگر از مزیتهای افزونه All In One WP Security پشتیبانی از زبان فارسی است. این افزونه از زبانهای زیر پشتیبانی میکند:
- فارسی
- انگلیسی
- آلمانی
- اسپانیایی
- فرانسوی
- مجاری
- ایتالیایی
- سوئدی
- روسی
- چینی
- پرتغالی
- برزیلی
تا اینجا با افزونه All in One WP Security & Firewall به خوبی آشنا شدیم. حال پیشنهاد میکنیم آموزش تنظیمات افزونه را مشاهده کنید و سایت خود را از همیشه امنتر کنید.
با تشکر از فیلم آموزشی مفید و کاربردی شما درباره ی این افزونه ی خوب.
تنظیمات این افزونه را مطابق با فیلم آموزشی شما انجام دادم.
در حال حاضر لود آدرس جدید به صفحه اصلی سایتم ریدایرکت می گردد .
خطای 404 می دهد.درنتیجه به داشبورد دسترسی ندارم.
میشه کمکم کنید و بگید برای حل این مسئله چه کار کنم؟
سپاس از شما. باید ادرس صفحه ورود جدیدی که انتخاب کردید را وارد کنید.
سلام و احترام…تشکر از زحمات شما
من که از میهن پنل استفاده میکنم نیازی هست که در قسمت Rename Login Page Settings آدرس ورود رو تغییر بده یا خیر؟
فعال کردن honeypot برای ربات های موتور جستجو مشکل ایجاد می کند یا خیر؟
سلام سپاس از شما. خیر نیازی نیست
در مورد honeypot خیر مشکلی نیست فقط روی فرم ورود اضافه میشه که رباتهای گوگل دسترسی به این فرم ندارند.
با سلام . امروز آموزش افزونه all in one security wordpress شما رو میخوندم . چون خودم از این افزونه استفاده میکنم و میدونم چه افزونه خوب و بسیار بد قلقی هست و مطلب شما رو هم با دقت خوندم ، خواستم نظرم رو به شما بگم .
بسیاری از امکاناتی که شما پیشنهاد میکنید کاربر فعال کنه ، منجر به از دست رفتن کنترل وبسایت میشه . مثل تغییر پیشوند جداول و امکانات بخش فایر وال که با همه پوسته ها compatible نیست .
لذا به کاربران پیشنهاد میکنم خیلی با احتیاط و با مطالعه گزارش ها و نظرات دیگران از این افزونه خوب و رایگان استفاده کنند .
با تشکر
سلام تغییر پیشوند جداول دیتابیس هیچ مشکلی روی سایت ایجاد نخواهد کرد. اگر افزونه یا قالب شما از wpdb استفاده کرده باشه و پیشوند جداول رو از فایل wp-config بخونه مشکلی پیش نخواهد اومد. حتی نصب پیشفرض وردپرس هم پیشنهاد میکنه که موقع نصب پیشوند دیتابیس رو تغییر بدید.
با سلام و سپاس از آموزش روان و خوبی که به رایگان در اختیار ما قرار دادین
پس از نصب در قسمت لیست سفید نوشته شده بود این آی پی شماست ….
آن را در کادر زیر وارد کنید تا در لیست سفید قرار بگیرید(پیغامی مشابه این)
منم همین کارو انجام دادم و بعد از مدت زمانی که تعیین میکنیم که دوباره پسورد رو میخواد، کد 403 رو نشون میده و دسترسی به پیشخوانم قطع شده و میگه دسترسی ممنوع شده..
wp-admin رو تغییر ندادم.
دیواره آتش فعاله.
ممنون میشم اگه لطفا راهنمایی بفرمایید
آیا با تغیر نام افزونه یا حذف آن از پوشه plugin تغییراتی که توسط all in one در فایل htacces صورت گرفته نیز به حالت اول در خواهد آمد؟
یا فقط باید بک آپ قبلی سایت رو ریستور کنیم؟
با سپاس و با آرزوی موفقیت روز افزون برای میهن وردپرس خوب…
سلام سپاس از شما. با یک اینترنت دیگر تست کنید اگر مشکل برطرف شد ای پی شما بلاک شده و باید از بخش ای پی های بلاک شده از بلاک خارجش کنید.
سلام
در مورد حالت تعمیر،
نمیشه تا زمانی که سایت کاملا طراحی بشه، حالت تعمیر رو فعال کرد؟ اگر این حالت فعال باشه چگونه وارد صفحه اصلی وردپرس میشه شد؟
سلام بله مشکلی نیست. برای ورود به وردپرس از wp-admin استفاده کنید.
سلام
می خواستم بدونم در صورتی که هکر بتواند به صفحه پیشخوان وردپرس دسترسی پیدا کند مگر نمی تونه افزونه امنیتی غیر فعال کنه؟
درود بله اما با نصب این افزونه نمیتونه به پیشخوان وردپرس دسترسی داشته باشه.
با سلام.
نسخه پولی Wordfence توسط میهن وردپرس چه تاریخی قابل خرید میباشد؟
سلام
مشخص نیست، در حال حاضر در برنامه نیست که به سایت اضافه شود.
آموزش عالی بود . خیلی وقت بود دنبال همچین اموزشی بودم . سپاس
سلام . من از این افزونه برای سایتم استفاده کردم و تنظیماتش هم ست کردم. اما هر روز کلی ایمیل برام میاد از طرف سایت به من با موضوع ” هشدار ورود ناموفق به سایت” و با این متن ”
در پی تلاشهای ناموفق زیاد برای ورود یا وارد کردن نام کاربری نادرست، ورود به سایت برای یک IP یا نام کاربری قفل شده است:
نام کاربری: admin
آدرس آی پی 46.32.252.93
رنج آی پی 46.32.252.*
برای مشاهده مدت زمان قفل شدن کاربر یا آزاد کردن آن به پیشخوان سایت وردپرس خود وارد شوید.
چطور می تونم جلوی اینها رو بگیرم که منباع سایت مصرف نشه؟
سلام
از تنظیمات بخش ورود می توانید ایمیل ها را غیر فعال کنید. جلوی کاربران را با قرار دادن کپچا بگیرید.
سلام وقتتون بخیر
دسترسی به پیشخوان رو تغییر دادم ، ولی متاسفانه الان یا اشتباه میزنم یا در واقع یادم نیست چی بجای wp-admin برای ورود به سایتم گزاشتم
چجوری میتونم تغییرش بدم
ایا امکان تغییر در هاست وجود داره؟
سلام
افزونه را از طریق هاست پاک کنید.
Not Found
The requested URL /profile/login/ was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
سلام من نصب کردم افزونه را و در قست امنیت ریکپچا تیک را زدم دیدم سایت بالا نیومد ولی چون دسترسی به هاست بالا بود تنظیمات را برگشت دادم و افزون را پاک کردم ولی این پیغام برای من میاد
سلام شما افزونه یوزر پرو استفاده می کنید و نیازی نیست مسیر پنل ادمین را تغییر دهید یا کپچا اضافه کنید.
سلام ای پی خودم قفل شده ./ باید چکار کنم
سلام از پوشه plugins اسم افزونه رو تغییر بدید
سلام، خسته نباشید،
جناب حسینی راد من در استفاده از این افزونه یک مشکل دارم که خیلی برام مهمه.
این افزونه روی وردپرس من روی سیستم لوکال نصب شده و آدرس wp-admin رو تغییر دادم به admin حالا زمانی که آپلود می کنم سایت رو روی سرور لایو وارد صفحه ادمین نمیشه و ارور 500 میده. حالا چون قراره این سایت رو روی چندین هاست بفرستم میخوام کاری کنم که نیاز نباشه روی تک تک پیشخوان ها این گزینه رو فعال کنم.
لطف میکنید راه حلش رو بهم بگید؟ برام خیلی مهمه
ممنون
درود.
مشکل از هاست هستش.
لینک کمکی رفع ارور 500 :
https://mihanwp.com/internal-server-error-500-fix
ممنون از شما، فکر نمیکردم به این سرعت جواب بدید.
دوست عزیز آخه مشکل اصلی اینجاست که من با غیر فعالسازی تغییر آدرس داشبورد و آپلود سایت هیچ مشکلی از بابت ورود ندارم.
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
درود.
همانطور که گفته شد، مشکل شما از سمت میزبان هاستتان می باشد.
هاست پیشنهادی ما : http://hadishhost.com
موفق باشید.
با سلام من از افزونه all in one wp security برای امنیت وب سایتم استفاده کردم ولی الان با آپلود فایل با محدوده ی حجم 10 مگابایت به بالا مشکل داره و خطالی html میده اگه امکان داره راهنمایی کنید با تشکر از شما و سایت خوبتون
سلام بخش فایر وال گزینه ها رو غیر فعال کنید تست کنید
سلام
وقت به خیر
بنده این افزونه رو روی سایت خودم نصب کردم اما متاسفانه اون قسمتی که wp-admin رو تغییر دادم باعث شده که کل سایتم دیگه بالا نمیاد.
فردای روزی که این تغییر رو ایجاد کردم بعد از کلی تلاش ، یک دفعه با خود wp-admin بالا اومد ، اما از روز بعدش دیگه فقط این پیام رو میده که صفحه مورد نظر پیدا نشد.
و مشکل دیگه اینه که من سایت رو روی حالت تعمیر و نگهداری گذاشتم و الان دیگه هیچکس هم نمیتونه سایت رو ببینه…
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید
درود.
بنا به صحبت تلفنی که صورت گرفته شد از سمت شما، از طریق ایمیل پیگیر مشکل شما هستم.
دوست خوب با سلام و تشکر از زحمات شما
1. آپدیت این افزونه در وردپرس به 4.2.8 موجود است میتونیم آپدیت کنیم مشکلی وجود نمیاد
2. بنده این افزونه را نصب کردم و تمامی قسمتها را طبق آموزش تنظیم کردم بعضی قسمتها واسه قالب بنده مثل کپچا واسه ارسال نظر یا ایمیل خبرنامه یا اون قسمت جنریت که ورژن افزونه یا ورد پرس را مینویسه کار نمیکنه. امکانش هست بنده را راهنمایی کنید
سلام
۱.خیر
۲.روی قالب دیگری تست کنید اگر مشکل حل شد مشکل از قالب هست
سلام..الان وقتی آدرس yoredomain/wp-includes را میزنم خیلی راحت بهپوشه ها دسترسی دارم..چی کار کنم که مثل سایت شما به صفحه 404 هدایت شن؟؟کلا دسترسی به wp-includes باشه یا نباشه؟؟اگه نباشه چه طوری درست کنم؟(اینم بگم من این افزونه را نصب دارم و در تب —-قسمت هفتم: امنیت فایل های سیستم.تب اول: مجوز فایل ها—تمام مجوز ها سبزه و مثل مجوز پیشنهادی هستش.)
سلام توی پوشه ها یک فایل خالی به نام index.php بسازید
سلام آقای حسینی راماین افزونه رو نصب کردم، بعد ار فعال سازی اومدم یک افزونه دیگه نصب کنم که ارور داد، حالا نه سایت باز میشه نه صفحه ادمین وردپرس نه صفحه هاست رو می تونم وارد بشم !با یک اینترنت دیگه امتحان کردم اونم اومدم افزونه نصب کنم همین بلا سرش اومدبا یک اینترنت دیگه وصل شدم و برنامه رو غیر فعال و حذف کردم، داخل فایل htaccess رو هم جایگزین کردم درست نشدممنون میشم راهنمایی کنید با تجربیاتتون
سلام بخش فایروال رو غیر فعال کنید. ظاهرا افزونه ای که دارید نصب می کنید ویروسی هست یا تروجان داره
سلام مجددتمام تنظیمات و غیر فعال کردم حتی پاک کردم برنامه رو .. فایده ندارهافزونه ای ک می خوام نصب کنم commentator هست از سایت خودتون خریدم
ازپوشه plugins حذف کردید پوشه افزونه آل این وان رو؟ بصورت مستقیم افزونه commentator رو در پوشه wp-content/plugins آپلود کرده و فعال کنید
اره اما درست نشدهاره به صورت دستی که انجام می تونم بدممیتونید راهنماییم کنید چ جوری این مشکل رو کامل حل کنم ؟
لطفا اطلاعات هاست رو ارسال بفرمایید تا افزونه را نصب کنیم
سلاممن اين افزونه رو نصب و فعالش كردم ولي نميدونم تو تنظيمات كدوم تب تغيير ايجاد كردم كه بعد از لاگين شدن با ادمين هر چيزي رو ميزنم به ادرس 127.0.0.1 ميره كلا به صفحه ادمين دسترسي ندارم اين افزونه رو غير فعال كنم و از پوشه wp-content/plugins ا پوشه all in one wordpress security رو حذف کردم مشكلم حل نشد.لطفا راهنمايي نيد چطوري اين مشكل رو حل كنم
سلام فایل htaccess رو حذف کنید دوباره بسازید مشکل حل میشه
ممنون
سلام من این افزونه رو نصب کردم الان که می خوام وارد بشم این ارور را می دهد.ERROR: Access from your IP address has been blocked for security reasons. Please contact the administrator.چطوری باید وارد بشم لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام آی پی شما بسته شده. با یه آی پی دیگه سایت رو باز کنید
سلام با بروزرسانی از حالت فارسی خارج میشود یا نه
سلام خیر
با سلام و خدا قوت خدمت شماآموزش خوبی ارائه دادید سپاسگزارم. افزونه All In One WordPress Security رو نصب کردم اما سایتم دچار مشکل شده. رنگ پس زمینه سایت و همینطور رنگ فونت ها و نوع اونها عوض شده. البته این برای خودم نیست برای کاربران دیگر به این شکل دیده می شه. و البته بعضی از عکس ها هم لود نمی شن و نشون نمی ده یا ناقصه. البته مجبور شدم غیرفعالش کنم . لطفا راهنمایی بفرمایید اگر بخوام این افزونه رو روی سایتم فعال داشته باشم و این چنین مشکلاتی هم پیش نیاد چکار باید بکنم.؟با تشکز از آموزش های رایگان خوب و مفیدی که ارائه می دهید.
سلام متشکرم. یکی یکی rule ها و قوانینی که روی افزونه تنظیم کردید رو غیر فعال کنید ببینید با غیر فعال کردن کدوم یکی این مشکلات حل میشه
سلام آقای حسینی راد ، خسته نباشیدمن یه سوال داشتم.آیا افزونه word fence بهتر هست یا این افزونه؟کدوم ش مشکلات کمتر و قدرت بیشتری داره؟لطفا زود جواب بدیدباتشکر از زحمات شما
Word fence کامل تره
سلام من به یک مشکلی برخوردم با این افزونه. میخواستم ببینم مشکل از کجا بوده؟ من آدرس ورود به کنترل پنل یعنی همون wp-admin رو تغییر دادم. باهاش مشکلی نداشتم تا موقعی که مرورگر اینترنتم رو آپدیت کردم. وقتی میخواستم دوباره وارد پنل کاربریم بشم با همون آدرسی که افزونه برام درست کرده بود اما متاسفانه نمیتونستم وارد بشم. تا این که مجبور شدم با پشتیبانی هاست تماس بگیرم تا بک آپ هفته گذشته رو برای ریستور بکنه تا بتونم وارد سایتم بشم. چرا اینطور شده بود؟
سلام میتونه دلایل مختلفی داشته باشه از جمله تغییر در فایل .htaccess و استفاده از علامت ها در آدرس ورود
سلام، یک ماهه که بکآپهای پشتیبانی دیتایس نه به ایمیل فرستاده میشه و نه در هاست آپلود میشه. تنظیمات روزها رو تغییر دادم ولی همچنان حل نشده.
سلام از افزونه دیگری برای پشتیبان گیری استفاده کنید
سلام و خسنه نباشی خدمت شما
من در فهرست برگه ها یک زیر مجموعه درختی درست کردم که متاسفانه زیر مجموع ها به علت دو یا سه کلمه بودن در یک سطر قرار ندارند چگونه می توانم این مشکل حل کنم تا در یه سط باشد .
سلام متشکرم. قالب سایتتون رو تغییر بدید ببینید مشکل حل میشه یا نه؟ ( صرفا جهت تست )
ببخشید نظرم رو باید اینجا میذاشتمبه نظر شما افزونه Wordfence Scan بهتر از این نیست؟ امکانش هست افزونه Wordfence Scan رو هم ترجمه کنید و نسخه پولیش رو در سایت بفروشید؟
سلام بله در حال فارسی سازی هستیم
با سلام . در توضیحات این افزونه نوشتید که بهتر است قبل از شروع کار با این افزونه بک اپ گیری انجام دهیم . میشه راهنمایی کنید که از کجا و چگونه باید این بکاپ گیری صورت گیرد ؟
سلام. از هاستتون کلا یه بک آپ بگیرید. آموزش بک آپ گیری از سی پنل رو توی سایت سرچ کنید
ممنون جناب راد. در اموزش بک اپ گیری چند نوع بک اپ گیری هست . از کل سایت – از پوشه اصلی-از دیتابیس. برای این افزونه باید کدام بک اپ گیری رو انجام بدم ؟
خواهش میکنم. از کل سایت بگیرید.
سلام با تشکر از سایت خوبتون
یک اشکالی در این سایت دارین اونم این که شما اومدین واسه این فیلم دانلود کنیم عضویت باید بشیم که نیازی نیست عضو بشین اگه با مرورگر موزیلا هستین با منو fileگزینه save page asصفحه ذخیره بعد برین پوشه ای که ذخیره کردین ی فایل htmlهست و ی پوشه که این فیلم توش هست دیگه نیازی به عضویت نیست و این اشتباه از طراحی سایت هستش که تقریبا تمام وبسایت های ایرانی اینطورند اینو نگفتم که بگم ساتتون مشکل داره اینو گقتم اطلاعاتتون بره بالا
طراحی سایت اختصاصی -ساخت اپلیکیشن اندروید-ایفون-لینوکس-ویندوز-هر چی دلت بخواد Telegram.me/r_aham
سلام ممنونم از تلنگر شما اما نمیشه گفت این مشکل طراحی وب هست. به هر حال با دانلود منیجر هم میشه فیلم ها رو دانلود کرد بدون نیاز به عضویت در هر سایتی
سلام، من تمام مراحل رو طبق نوشته ی شما جلو رفتم تا firewall اونجا هم تب اول دو تا گرینه ش رو فعال کردم هنوز سایتم کار می کرد تب دو غیر از گزینه اولش همه رو فعال کردم که بعدش سایتم کلا از کار افتاد و بهم پیغام میده :Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator at admin@example.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.More information about this error may be available in the server error log.Apache/2.4.9 (Win32) PHP/5.5.12 Server at localhost Port 80 منم همون مرحله اول سه تا لینک برای بکاپ گرفتن دیتابیس و htdacsess , wp -config رو انجام دادم و چندتا فایل به فایلای پوشه ی www من اضافه شده که پسوند backup دارن. نمی دونم چی کار کنم سایتم بالا نمی اد .فایلای backup رو چی کار کنم؟؟ لطفا راهنمایی کنین
سلام از پوشه wp-content/plugins باید ابتدا پوشه all in one wordpress security رو حذف کنید تا سایتتون مشکلش حل بشه
مهندس بسیار عالی و کاربردی بود. ممنونم بابت این مطلب
با سلام
ببخشید از توی وبسایت قسمت “مطالب پیشنهادی” از چه افزونه ای استفاده کردید؟
با تشکر
سلام. افزونه نیست. آموزشش توی بخش کد های وردپرس قرار داده شده
مهندس جان سلام.
نمیدونم چرا مدتیه این پیام رو در پیشخوان میده، که نمیدونم باید yes یا no را بزنیم:
Would you like All In One WP Security & Firewall to re-insert the security rules in your .htaccess file which were cleared when you deactivated the plugin?
میشه راهنمایی کنید که چی هست و کدوم انتخاب را باید بزنیم؟
ممنونم
سلام
چیز خاصی نیست گفته میخواهید all in one wordpress security قوانینی که از روی فایل htaccess حذف شده رو مجدد وارد فایل کنه؟ بهتره بزنید بله
سلام
ممنون از آموزش خوبتون. شما پیشنهاد کردید که تمام گزینه های مربوط به دیواره آتش رو فعال کنیم، منظورتون در تمام تب ها بوده؟
سلام ممنون. بله
فوقلاده بود.. ایشالله همیشه پایدار باشید
سلام،خیلی ممنون از آموزش
من از این افزونه استفاده میکنم + wordfence
میخواستم بدونم مشکلی نداره ؟
الته یه سری از آپشن های all in one که احتمال داره اختلال ایجاد کنه با wordfence رو فعال نکردم…
تا الان که مشکلی پیش نیومده .
از نظر شما مشکلی نداره از all in one و wordfence به طور همزمان استفاده کنیم ؟
سلام بهتره فقط یکی نصب باشه
مطلبتون خیلی آموزنده بود. مرسی از زحمتتون
متشکرم
سلام. خیلی عالی توضیح دادید.
فقط یک سوال اینکه:
با فعال کردن نمیدانم کدام گزینه ، امکان دسترسی خومان به پنل مدیریت و پیشخوان را نمی دهد و error زیر را می دهد:
در آدرس بار:
127.0.0.1
و پیغام خطای:
HTTP error 404. the requested resource is not found
شما میدونید از کدام قسمت هست و چطور میتونم سایت را به حالت اول برگردونیم؟
( یعنی بتونیم مجدداً به پنل پیشخوان مدیریت سایتمان ورود کنیم)
خیلی ممنونم از لطفتون
سلام
از بخش دیوار آتش هست که این خطا رو میده. فکر می کنم tab ارور های 404 باشه
عالی بود عــــــالی ، دستت درد نکنه
مچکرم
سلام سايت من را چند وقت پيش هك كردن الان بايد چيكار كنم
درود.
اگر از خدمات هاست معتبری در حال استفاده می باشید، باید اطلاع بدید و اطالعات را برایتان بازگردانی کنند.